anakonda22 22.12.08, 16:47 ..WOJNA!!!!...O KASĘ..NIC INNEGO.../jakie to jest wspaniałe: nie płacić abonamentu/...Heheeee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
optymistyczny2 Siwek: Ci, którzy współpracują z Farfałem i Rud... 22.12.08, 16:50 A dlaczego WIADOMOŚCI i PANORAMA milczą o całej tej sytuacji? Czyżby dlatego zawieszono Hannę Lis, bo bano się że ona jako jedyna będzie mieć jaja i jakoś to skomentuje na antenie? Swoją drogą współczuję pracownikom, którzy nie wiedzą co robić. Dziwi tylko dlaczego tyle ludzi godzi się na taki bieg wydarzeń i nie protestuje. Wszechpolak P.O. Prezesa, a uczciwi ludzie mają płacić abonament... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Balagan i samowola w tej tuskowej liberalnej RP! 22.12.08, 17:04 Kto wczesniej wstaje ,ten rzadzi . To tak jakby Owsiak dorwal sie do wladzy i krzyknal "robta co chceta" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw.babcia Re: Balagan i samowola w tej tuskowej liberalnej 22.12.08, 17:30 Obywatelu, włącz swoje ulubione RM albo TVTRWAM, poczytaj Nasz Dziennik ale idź stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Obserwujemy walkę gowien.Na 100% zwycięży gow 22.12.08, 19:15 W amerykanskim angielski nazywa sie to cluster fuck. Czyli mamy pisdzielsko-buracko-katonazi cluster fuck. And keep this way, fucking morons. Odpowiedz Link Zgłoś
t.w.bolek Re: Obserwujemy walkę gówien.Na 100% zwycięży gów 22.12.08, 19:51 Swoją drogą, Kartoflaki znowu skompromitują się jako "profesor" i "doktor" nauk prawniczych, jeśli przegrają. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Stawiam na kibola 22.12.08, 18:37 Kibole są najlepsi w takich bójkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: Stawiam na kibola 23.12.08, 00:07 A ja stawiam, że skończy jak ten jego hitler. Teraz się cieszysz fafarafa, ale wkrótce będziesz płakał w bunkrze pod woronicza zażywając cyjanek Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Balagan i samowola w tej tuskowej liberalnej 22.12.08, 18:46 A kto ten dziwoląg w TVP wprowadził? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Balagan i samowola w tej tuskowej liberalnej 22.12.08, 19:56 He he he Telewizja jest jak najbardziej pod kontrolą "starej" koalicji. I to do niej, jak rozumiem, odnosisz swoje słuszne słowa krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Balagan i samowola w tej tuskowej liberalnej 22.12.08, 22:14 Panie ministrze Grad,proszę nic nie kombinować tylko zrobić tak jak zrobiło PIS,i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Balagan i samowola w tej tuskowej liberalnej 22.12.08, 23:22 katolik_polski1 napisał: Balagan i samowola w tej tuskowej liberalnej > Kto wczesniej wstaje ,ten rzadzi . > To tak jakby Owsiak dorwal sie do wladzy > i krzyknal "robta co chceta" :))) Coś ci się pokiciało katoliku_polski. Prawdą jest bałagan i samowola w tej pisowskiej TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Rządy komunistyczno-mafijnej agentury w Polsce 22.12.08, 17:23 Rządy komunistyczno-mafijnej agentury w Polsce W ramach przedświątecznego zgłębiania tajemnic poznawczych świata proponuję zapoznać się z artykułem pod znamiennym tytułem "Rządy komunistyczno-mafijnej agentury w Polsce 1944-1989", w którym znajduje się mnóstwo informacji m.in. o rzekomym "narodowcy" Moczarze vel Djomko, frakcji Żydów i chamów w PZPR oraz oczywiście okrągłostołowym szwindlu. Przyjemnej lektury! www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20081220&id=my14.txt Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: Rządy komunistyczno-mafijnej agentury w Polsc 22.12.08, 17:33 "panie" (hmmm) "junkier". Widac, ze "pan" (hmmm) bardzo podpiera sie "naukowym pismem" o nazwie "Nasz Dziennik". A ja ciagle czekam na KONKRETNA odpowiedz, w jakich pismach z listy filadelfijskiej niejaki "profesor Jerzy Robert Nowak" publikowal. Jesli "Nasz Dziennik" jest w liscie.... Jakos noe moge dostrzec. A wiec, prosze o ODPOWIEDZ. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Rządy komunistyczno-mafijnej agentury w Polsc 22.12.08, 18:56 "Gruba kreska", czyli symbioza jak za dawnych lat PZPR na początku lat 80. liczyła prawie 3,5 mln członków. Partyjna, państwowa i gospodarcza nomenklatura obejmowała prawie 500 tys. stanowisk i był to olbrzymi pasożyt, żerujący na żywym organizmie narodu. Powiedzenie Jerzego Urbana, że "rząd sam się wyżywi", było o tyle prawdziwe, że gospodarka niedoboru i braku wszelkiego zaopatrzenia nie dotyczyła klasy partyjnych darmozjadów. Jednocześnie zabezpieczali oni sobie przyszłość nie tylko własną, ale swych dzieci i wnuków, ustanawiając dziedziczenie materialnych przywilejów...." Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: Rządy komunistyczno-mafijnej agentury w Polsc 22.12.08, 23:21 panie junkier. Czy o tego Jerzego Roberta Nowaka w UB ps.Tadeusz chodzi? "Główny ideolog Radia Maryja był współpracownikiem Służby Bezpieczeństwa 2007-09-09 17:02 Prof. Jerzy Robert Nowak, ideolog medialnego koncernu o. Tadeusz Rydzyka, był współpracownikiem tajnych służb PRL – ustalił „Wprost”. W latach 60. Nowak był rozpracowywany przez SB w związku z działalnością grupy trockistów skupionej wokół Ludwika Hassa, historyka uznawanego przez władze PRL za wrogi element. Z dokumentów SB wynika jednak, że Nowak szybko zakończył swoją opozycyjną działalność. Zachowały się za to materiały (mikrofilmy o numerze IPN BU 001043/1742), w których figuruje jako kontakt operacyjny Tadeusz. Znajdują się w nich m.in. fotokopie ankiety personalnej Tadeusza, a także informacje SB na jego temat oraz notatki ze spotkań, na których Nowak przekazywał SB informacje. 2 lutego 1970 r. kpt. J. Dybicki, inspektor Wydziału II Departamentu III MSW, zwrócił się do przełożonych o zgodę na rozmowę operacyjną z Jerzym Robertem Nowakiem. Po jej otrzymaniu 7 lutego 1970 r. wezwał Nowaka do MSW. Nowak w tym czasie pracował w związanym z MSZ Polskim Instytucie Spraw Międzynarodowych. Jak zauważył esbek, Nowak nie był zaskoczony wezwaniem – chętnie rozmawiał o swojej pracy, a kontakty z Hassem i działalność w jego grupie nazwał „błędem". Po tej rozmowie Nowak został zarejestrowany jako kontakt operacyjny Tadeusz." To teraz dla Pana UBeki są idolami? Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan junkier to oczywisty debil a Siwek dyletant prawny 22.12.08, 17:55 Panie Siwek, jak ma się wokół siebie prawników z PIS to trzeba naprawdę bardzo uważać na to co doradzają. Jako zwolennik PO , wbrew temu co mówią PISuary o naszym "kręceniu lodów" udzielę Panu porady prawej za darmo. Wpis członków Zarządu spółki do KRS ma charakter deklaratoryjny ( nie obrażam Pana) tzn. , że powinni się bać raczej Ci, którzy z wami coś podpisują bo na razie to Wy jesteście odwołani. Uchwała o Waszym odwołaniu póki, nie zostanie prawomocnie uchylona jest wiążąca dla kontrahentów spółki. Koniec .Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Rządy komunistyczno-mafijnej agentury w Polsc 22.12.08, 19:14 Swieta, nie swieta - a junkier na posterunku. I jak zawsze nie zawodny: nie dosc ze nie ma od siebie nic do powiedzenia, tylko leci cytatem; nie dosc, ze jest to cytat z niezwykle wrecz wiarygodnej gazety; to jeszcze jest - jak to zwykle u junkra - KOMPLETNIE NIE NA TEMAT. To sie nazywa wojownik! Odpowiedz Link Zgłoś
cozano Troche wyrozumialosci dla junkra 22.12.08, 20:18 Prawica narodowa, budowniczy IV RP i odnowy moralnej prowadza brutalna bratobojcza walke w TVP. Junkier siedzi i kombinuje jak za to odpowiedzialnym uczynic PO, okragly stol, moze nawet cyklistow. To jak tu jeszcze na temat pisac? Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Rządy komunistyczno-mafijnej agentury w Polsc 22.12.08, 19:20 jonker! szykuj dupsko. chlopaki pod celami juz sie szykuja. A pojdziesz siedziec za wciskanie ciemnoty tak z definicji. Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: Rządy komunistyczno-mafijnej agentury w Polsc 22.12.08, 20:00 "panie" (hmmm) "junkkier". Chyba jest "pan" (hmmm) w pracy w Wydziale ... Departamentu... Czyzby nie mogl "pan" (hmmm) odpowiedziec na moje KONKRETNE pytanie, dotyczace prac publikowanych przez niejakiego "profesora Jerzego R. Nowaka" w pismach z listy filadelfijskiej. O ile dobrze widze (mimo okularow potrafie czytac i analizowac, do tego ostatniego potrzeba mozgu) to "Nasz Dziennik" czy "www.jerzyrobertnowak.com" (sic! .com) te "zrodla" nie sa w liscie filadelfijskiej. Kto zreszta robilby peer review tych "prac". Byly tzw. "rektor" pewnej "uczelni" w Toruniu, a NIE jest to UMK. "panie" (hmmm) "junkier". Czekam na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: Rządy komunistyczno-mafijnej agentury w Polsc 22.12.08, 20:56 Prawda, nie zauwazylem, ze w Polsce juz po pracy (mowie o Wydziale ... Departamentu.... gdzie DZIALA "pan" (hmmm) "junkier".) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo junkier jest aktywny w normalnych godzinach... 22.12.08, 22:12 ...roboczych, bo tylko w miejscu pracy ma dostęp do netu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Rządy komunistyczno-mafijnej agentury w Polsc 22.12.08, 23:25 junkier napisał: > Rządy komunistyczno-mafijnej agentury w Polsce > W ramach przedświątecznego zgłębiania tajemnic poznawczych świata > proponuję zapoznać się z artykułem pod znamiennym tytułem "Rządy > komunistyczno-mafijnej agentury w Polsce 1944-1989", w którym > znajduje się mnóstwo informacji m.in. o rzekomym "narodowcy" > Moczarze vel Djomko, frakcji Żydów i chamów w PZPR oraz oczywiście > okrągłostołowym szwindlu. > Przyjemnej lektury! > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20081220&id=my14.txt > junkier, jak się zaczytasz w NDz, to do reszty zbzikujesz. Niewiele ci już brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maple_leafs Siwek: Ci, którzy współpracują z Farfałem i Rud... 22.12.08, 16:55 Niech się tak Siwek z Urbańskim nie mądrzą teraz, bo prawo nie jest po ich stronie. I zapomnieli chyba, że IV RP się skończyła, a wraz z nią samowładztwo i naginanie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 brak reakcji tuska 22.12.08, 16:57 jest zatrważający. strach, normalnie blady strach Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Tusk nie reaguje pod dyktando Gazety Wyborczej 22.12.08, 16:59 I to się wyborcom podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec po co pan premier ma reagować? 22.12.08, 17:01 to wewnętrzna wojna Pisdzielców i ich przystawek, można powiedzieć pod dyktando prezydenta który zawetował ustawę medialną rządu Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: po co pan premier ma reagować? 22.12.08, 17:06 pakulec napisał: > zapomniałem, że to zbyt wielki wysiłek intelektualny..... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: po co pan premier ma reagować? 22.12.08, 17:10 coś nie dobrze z toba - skoro pamięc szwankuje to może bierz jakies tabletki - tylko nie te niebieskie Pan Tusk najlepiej zrobi jakl zostawi sprawę TVPis do nowego roku - przez ten czas z przyjemnością pooglądam jak się Pisdzielce gryzą, a jak już Urbański zchudnie to wprowadzi się komiaryczny nadzór - i Pisdzielcom zostanie TVTRWAM - oczywiśćie jak wniosa odpowiedni datek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: po co pan premier ma reagować? 22.12.08, 17:22 pakulec napisał: > coś nie dobrze z toba - skoro pamięc szwankuje to może bierz jakies > tabletki - tylko nie te niebieskie mówisz, że potrafią narobić niezłego zamieszania? > Pan Tusk najlepiej zrobi jakl zostawi sprawę TVPis do nowego roku - > przez ten czas z przyjemnością pooglądam jak się Pisdzielce gryzą, wiem, że traktujecie swój kraj jak cyrk jednak twierdzę, że to co ma miejsce nie jest zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie dramatyzuj 22.12.08, 17:40 kto traktuje swój kraj jak cyrk??? chyba że masz na myśli prezydenta Pisowców i jego bandę pajaców, to co innego - tak na marginesie - czemu dzisiaj nie występujesz jako katolik_Polski? chciałbym omówić niektore problemy teologiczne związane z Rydzykiem Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 17:48 pakulec napisał: chciałbym omówić niektore problemy teologiczne > związane z Rydzykiem no to musisz się kontaktować z pewnym fundamentalistą religijnym zwanym stefanem lub praktykiem donaldem. oni coś na pewno będą wiedzieć na nurtujące cię tematy religijne. ja, wiesz, z innej bajki jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 17:56 no nie wiem, wczoraj jako katolik_polski1 byłes bardzo przekonujący a skoro już sobie tak rozmawiamy to jak myślisz co abp Wielgus teraz porabia - czy może dokonuje przeglądu kleryków z abp Paetzem? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 18:06 Od Wielgusa to waść się odwal, z łaski swojej, DOBRA???...;D Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 18:08 ty nie jesteś abp - a carpaccio bardzo jest czuły na punkcie swoich autorytetów moralnych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 18:42 A tak racja... ja wolę duże dziewczynki i nie donosiem SB w zamian za paszport... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 18:22 pakulec napisał: > a skoro już sobie tak rozmawiamy to jak myślisz co abp Wielgus teraz > porabia - czy może dokonuje przeglądu kleryków z abp Paetzem? a kto to może wiedzieć, może są na spotkaniu z gościem który tuskowi ślubu udzielał? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 18:25 tak, Tusk ma przynajmnej ślub a taki Jarek ze Zbylutkiem ciągle na kocią łapę Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 18:31 pakulec napisał: > tak, Tusk ma przynajmnej ślub jasne i śliczną córkę... i.wp.pl/a/f/jpeg/19566/tusk.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 18:37 no tak w Pisie są inne kanony urody- wystarczy popatrzeć na Szczypińską i Gosia - rozumiem więc że córka Tuska nie mieści się w tym kanonie Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 18:51 carpaccio to prawdziwy koneser - pewno podnieca się zdjęciami prezydentowej Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 18:57 Myślę, że wystarczą mu słuchowiska J.Kaczyńskego w PR. I. Orgazm u takich osobników zwykle występuje po usłyszeniu słowa "sieć" lub "układ". Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 19:04 pakulec napisał: > no tak w Pisie są inne kanony urody- wystarczy popatrzeć na > Szczypińską i Gosia - rozumiem więc że córka Tuska nie mieści się w > tym kanonie nie wiem w czym się mieści. może w nikonie? czymś zrobiono to zdjęcie. swoją drogą zadziwiająca jest twoja interpretacja tego co napisałem. w kwestii kanonów jeszcze. dzieci przed ślubem przykładnego katolika. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 19:11 Biorąc pod uwagę tradycyjny "wiejski" katolicyzm to jest to zjawisko nagminne nie wiem zatem co tak Cię dziwi... A Ty czekasz(łeś) do ślubu? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 19:16 tw_wielgus napisał: > Biorąc pod uwagę tradycyjny "wiejski" katolicyzm to jest to zjawisko > nagminne nie wiem zatem co tak Cię dziwi... > > A Ty czekasz(łeś) do ślubu? nic mnie nie dziwi to i to mnie nie zdziwiło. a ja? na co niby miałbym czekać? na urzędnika? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 19:19 Na błogosławieństwo sakramentu... Ech czy ja bezbożnik muszę Ciebie uczyć podstaw wiary i etyki? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 19:19 mogłeśpoczekać na Paetza - wiesz to arcybiskup i ma kropidło - może by ci kupił czerwone majtki ? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 19:43 pakulec napisał: > mogłeśpoczekać na Paetza - wiesz to arcybiskup i ma kropidło - może > by ci kupił czerwone majtki ? widzę że na siłę życzysz innym traumy jaką przeszedłeś. czym poślizg zapewniałeś? mydełko? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 19:58 O wykazałeś się dużą znajomością tematu! O dziwo wcale nie jestem zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 20:12 tw_wielgus napisał: > O wykazałeś się dużą znajomością tematu! O dziwo wcale nie jestem zaskoczony. słowa uznania z, że tak napiszę, palców starego wyjadacza to nobilitacja. bo któż potwierdzi znajomość tematu jak nie znawca? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 19:13 coż - muszę ci powiedzieć że u większości znajomych mi tradycyjnie katolickich par pierwsze dzieci pojawiły się przed slubem albo były późnymi wcześniakami Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 20:50 carpaccio4 napisał: > pakulec napisał: > > > tak, Tusk ma przynajmnej ślub > jasne i śliczną córkę... > i.wp.pl/a/f/jpeg/19566/tusk.jpeg > Nie podoba ci się? A może wolisz chłopców? To zgłoś sie do Zbynia Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 20:57 eti.gda napisał: > carpaccio4 napisał: > > > pakulec napisał: > > > > > tak, Tusk ma przynajmnej ślub > > jasne i śliczną córkę... > > i.wp.pl/a/f/jpeg/19566/tusk.jpeg > > > > Nie podoba ci się? A może wolisz chłopców? To zgłoś sie do Zbynia > Ziobry. a jak nie to co? zabijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 21:12 carpaccio4 napisał: > eti.gda napisał: > > > carpaccio4 napisał: > > > > > pakulec napisał: > > > > > > > tak, Tusk ma przynajmnej ślub > > > jasne i śliczną córkę... > > > i.wp.pl/a/f/jpeg/19566/tusk.jpeg > > > > > > > Nie podoba ci się? A może wolisz chłopców? To zgłoś sie do Zbynia > > Ziobry. > > a jak nie to co? zabijesz? Nie, nie zabiję. Nie jestem prawicowym oszołomem i toleruję gejów, ale muszę się przyznać, że z trudem. W każdym razie, kiedy ogladam te wszystkie parady równości, zbiera mi sie na wymioty i zmieniam kanał, ale nie mam chęci rzucać kamieniami. Taki juz jestem, chociaż nie jestem fanem PiS czy LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 18:52 Pati Koti gra głowną rolę w tej sztuce - role alibi Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 18:58 ...i innych rekwizytów w zależności od fantazji scenarzysty. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 19:00 Swoją drogą to byłby dobry temat na telenowelę. 1 - Zbysiu pożycza swojego laptopa narzeczonej z którą pomieszkuje po cichu 2 - Jarek z mamą i kotem 3 - Zbysiu drugi użerający się miesiącami z nierzetelnymi fachowcami (tu akurat nawet Urban go bronił, więc chyba miał rację ;) ) 4 - rozwalone małżeństwo spotyka się po latach w ławach sejmowych (Gosiu i jego ex). A jakby się jeszcze poprzyglądać innym partyjom to hoho ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 19:08 pakulec napisał: > Pati Koti gra głowną rolę w tej sztuce - role alibi małgorzata by nie dała rady..... w tamtym więc przypadku nie ma co spekulować Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 19:13 Być może nie dałaby rady udawać narzyczonej dla potrzeb kampanii wizeunkowej, być może ma więcej przyzwoitości niż zdajesz się jej to imputować. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 19:18 tw_wielgus napisał: > Być może nie dałaby rady udawać narzyczonej dla potrzeb kampanii > wizeunkowej, być może ma więcej przyzwoitości niż zdajesz się jej to > imputować. imputowanie imputowania. nieźle. stara dobra szkoła.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 19:21 Przynajmniej jakaś dobra, jak miałeś ochotę zauważyć... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 19:16 najwyraźniej nie masz zbyt dużego mniemania o tej Małgorzacie skoro piszesz ją z małej litery - ale ja pisałem o Pati Koti a ona ma na imie Patrycja więc coś ci się pomyliło - skup się zamiast myśleć o gołej prezydentowej Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: nie dramatyzuj 22.12.08, 20:44 pakulec napisał: > kto traktuje swój kraj jak cyrk??? > chyba że masz na myśli prezydenta Pisowców i jego bandę pajaców, to > co innego - tak na marginesie - czemu dzisiaj nie występujesz jako > katolik_Polski? chciałbym omówić niektore problemy teologiczne > związane z Rydzykiem Bo to nie jest zwykły katolik, tylko katolik_polski, a w tym wypadku dyskusja na tematy teologiczne nie ma sensu. "Nigdy nie dyskutuj z głupcem. Sprowadzi cię do swego poziomu i pokona doświadczeniem". Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Tusk z satysfakcją przypatruje się tym występom 22.12.08, 17:44 To samograj dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan carpaccio4 hipokryto 22.12.08, 18:00 wpierw PISuary krzyczą , że PO robi skok na media. Nie wyszło bo PISprezydent zawetował. A więc Tusk nie ma wpływu na media. I co ? Źle bo nie interweniuje w sprawie , w której dzięki PISkaczorowi Wielkiemu nie ma nic do powiedzenia. Wasza obłuda jest po prostu porażająca !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: carpaccio4 hipokryto 22.12.08, 18:09 zarząd komisaryczny, takie to trudne? wiem, że to wymaga nieco większych nakładów umysłowych niż jakieś tam latanie z pracy do domu za cudze pieniądze ale da się zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Re: carpaccio4 hipokryto 22.12.08, 18:35 Nie jesteś na bieżąco. Pisuary już skrytykowały pomysł komisarza w TVPis. Dyrektywy przychodzą z opóźnieniem. Biedna istoto. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: carpaccio4 hipokryto 22.12.08, 18:55 dornjuan napisała: > Nie jesteś na bieżąco. Pisuary już skrytykowały pomysł komisarza w TVPis. > Dyrektywy przychodzą z opóźnieniem. Biedna istoto. no ale co mnie obchodzi cudza krytyka, tak nawiasem wiszącego mi problemu? czy wy wszyscy żyjecie w przekonaniu, że nie można mieć własnego zdania? nieźle was wytresowali... to co ma miejsce jest po prostu niesmaczne Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: carpaccio4 hipokryto 22.12.08, 23:54 A co carpaccio4 sądzi o TW "Tadeusz" Jerzym Robercie Nowaku? Ponoć teraz każdy agent SB to bohater (wystarczy, że pracuje dla Rydzyka). Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: carpaccio4 hipokryto 23.12.08, 00:49 n.wataha napisał: > A co carpaccio4 sądzi o TW "Tadeusz" Jerzym Robercie Nowaku? tworzysz profil behawioralny? > Ponoć teraz każdy agent SB to bohater (wystarczy, że pracuje dla Rydzyka). skoro tak twierdzisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: carpaccio4 hipokryto 22.12.08, 19:17 Chlebowski zdaje sie juz zapowiedzial, ze po nowym roku komisarz zapuka do TVP, jesli nic sie nie zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: brak reakcji tuska 22.12.08, 20:36 carpaccio4 napisał: > jest zatrważający. strach, normalnie blady strach żebyś się nie pokakał i nie polulał ze strachu! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Ryzykują ci, którzy współpracują z Farfałem? 22.12.08, 16:58 Nie więcej niż ci, którzy współpracowali z Urbańskim sterowanym przez Arcywodzusia!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Najlepiej byłoby ogłosić Farfała trędowatym 22.12.08, 17:02 Nie może tego ogłosić Gazeta Wyborcza, bo Gazecie Wyborczej mało kto wierzy. Tylko inteligentni inaczej wierzą w to co napisze Gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Najlepiej byłoby ogłosić Farfała trędowatym 22.12.08, 17:04 a tak inteligentni jak ty wierzą tylko Rydzykowi? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Najlepiej byłoby ogłosić Farfała trędowatym 22.12.08, 18:51 Tak jakby poza Rydzykiem i Agorą nie było innych koncernów medialnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Najlepiej byłoby ogłosić Farfała trędowatym 22.12.08, 20:40 pakulec napisał: > a tak inteligentni jak ty wierzą tylko Rydzykowi? Toś podsunął dobry pomysł: Rydzyk zamiast Farfała! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Najlepiej byłoby ogłosić Farfała trędowatym 22.12.08, 20:49 Jakby nie patrzeć Rydzyk (w przeciwieństwie do Farfała) ma jakieś osiągnięcia w zarządzaniu mediami. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Siwek stosuje groźby karalne ? 22.12.08, 17:00 patrząc na poparcie jakie ma Pis - mam nadzieje że jest to łabędzi spiew przydupasów kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Wio siwek, starego Komucha ciągniesz wóz 22.12.08, 17:04 To może być tylko łabędzi śpiew żydokomuny. Na to wszyscy czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec uważasz że Pis to zydokomuna? 22.12.08, 17:06 wzasadzie mogę się z tobą zgodzić w tym przypadku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wio siwek, starego Komucha ciągniesz wóz 22.12.08, 18:45 To straszliwy zarzut. Siwek jest najbardziej lojalnym z lojalnych współpracowników Kaczyńskich. Toteż stwierdzenie, że ciągnie wóz starego komucha (Kaczyński skonczył 60 lat wiec młody na pewno nie jest) musi być dla prezesa b. przykre, chociażby ze względu na wypominanie mu wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Powołać trzeci zarząd! 22.12.08, 17:03 Wtedy sytuacja się wyklaruje. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Powołać trzeci zarząd! 22.12.08, 20:39 przyladek.dobrej.nadziei napisał: > Wtedy sytuacja się wyklaruje. > Żeby się nie skończyło jak na soborze w Konstancji, kiedy przeciwko dwom antypapieżom wybrano trzeciego, którego tamci dwaj nie uznali, on nie uznawał tamtych dwóch, itd. Ale w końcu sie dogadali, tylko Jan Hus i Hieronim Praski zapłacili zyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 po co Tuzk ma się wtrącać gdy biją się oponenci 22.12.08, 17:25 Najlepiej na tym wyjdzie Platforma. Bez nowej ustawy sprawy ida w ich kierunku. Gdyby mieli wiekszość to obecna ustawa jest dla rzadzacych lepsza. Nie oznacza to ze rzadzac telewizja wygraja wybory. Pewnie przekorny naród wybierze Tuzka na prezydenta a Jarosław zostanie premierem. Zarzad LPR będzie łatwiej atakowac i wysadzic ze stołka. Aby ograniczyc chorobę Ajhajmera bedaca obrona przez nadmiarem nie przetwarzanych informacji powinno sie starym ludziom znalezc inne zajecie niz ogladanie telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 [...] 22.12.08, 17:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arfer Siwek: Ci, którzy współpracują z Farfałem i Rud... 22.12.08, 17:28 Czym ? Gratuluję kolesiom z PiS znajomości prawa na poziomie studenta I semestru... Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Ci nowi to chyba rydzykują, a nie ryzykują. Są 22.12.08, 17:30 prawnikami, w przeciwieństwie do A. Urbańskiego i S. Siwka - politruków braci Kaczyńskich. W swej małości bardzo bym się ucieszyła, gdyby sąd przyznał rację tym nowym i pokrzyżował plany wyżej wymienionych braci w zakresie bezwzględnego wykorzystania przez PiS mediów publicznych w kampanii wyborczej do Parlamentu Europejskiego. Podobnie bym się ucieszyła, gdyby jakiś organ kontrolny państwa poinformował obywateli, na jakiej podstawie prawnej działa BBN, jakie ma obowiązki statutowe i czy oraz jak je wykonuje od czasu objęcia urzędu prezydenta przez L. Kaczyńskiego. Chodzi o to, aby uniemożliwić wykorzystanie przez prezydenta BBNu w wyborczej kampanii prezydenckiej poprzez uwikłanie organu mającego stać na straży bezpieczeństwa państwa w rzekomą - i zapewne pozastatutową - walkę z korupcją. Odpowiedz Link Zgłoś
siranders Siwek i Kaczynscy, założyciele mafii PC{ PIS}... 22.12.08, 17:37 wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Siwka też ostrzegano przed wspołpracą z Kaczyńskim 22.12.08, 17:39 Dlaczego nie słuchał? Myślał że Prezes jest wszechwładny? Naiwniak. Odpowiedz Link Zgłoś
siranders Zarząd TVP-PIS , to IV RP w miniaturze !!! 22.12.08, 17:42 Taki burdel chcą uczynić z Polski ,Kaczynscy iich PIS-komuna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 Re: Zarząd TVP-PIS , to IV RP w miniaturze !!! 22.12.08, 17:47 siranders napisał: > Taki burdel chcą uczynić z Polski ,Kaczynscy iich PIS-komuna!!! fakt niezaprzeczalny... Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Re: Zarząd TVP-PIS , to IV RP w miniaturze !!! 22.12.08, 18:06 siranders napisał: > Taki burdel chcą uczynić z Polski ,Kaczynscy iich PIS-komuna!!! świnie w chlewie... Odpowiedz Link Zgłoś
ediee1 Re: Siwek: Ci, którzy współpracują z Farfałem i R 22.12.08, 17:45 Siwek nie ma już nic do gadania. Jest tylko byłym wiceprezesem, który miał w planie, na polecenie "wielkiego stratega", odsunąć Urbańskiego. Ryzykują ci, którzy będą słuchać Siwka. Ci panowie przegrali z kretesem i najbliższy werdykt sądu będzie przychylny nowym władzom w TVP. Takie jest prawo. Gratulacje dla Jarka! Jako wielki wódz szybko i konsekwentnie zmierza do upadku PIS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Siwek: Ci, którzy współpracują z Farfałem i Rud... 22.12.08, 17:48 Cyrk na kolkach albo na antenie. Salto mortale w wykonaniu pasibrzuchow. Ale tu o korytko sprawa sie toczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ediee1 Re: Siwek: Ci, którzy współpracują z Farfałem i R 22.12.08, 17:58 Nie tylko o koryto. TVP była i miała być jeszcze większą tubą propagandową Jarkacza. A niedawno jeszcze się gniewał i bojkotował TVN, żądając obiektywności. Bezczelność, zakłamanie, tupet łamanie wszelkich kanonów moralnych są jego podstawowymi cechami. Widzisz, Jarku, w dołki, które się samemu kopie, wpada się szybciej, niż się myśli. Ale głowa do góry, jest jeszcze Rydzol i jego TRWAM. Odpowiedz Link Zgłoś
malyrobaczekinc Re: Siwek: Ci, którzy współpracują z Farfałem i R 22.12.08, 20:32 generalnie chyba tam skończą podbijać świat, bo im odważniej zagrywają tym bardziej dostają w kuper... u Rydza bracia K będą raczej tylko spikerami od pogody, jeśli ich przyjmie, bo coś mi się wydaje, że o. Dyrektor ma więcej rozumu w małym palcu, niż oba "kartofelki" w swoich złośliwych łebkach... Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Misja publiczna 22.12.08, 17:51 już wiem na co idą moje pieniądze. Ach, jakie to pasjonujące. Przy takim ping-pongu na konferencje prasowe niech się schowaja siostry Radwańskie Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Misja publiczna 22.12.08, 19:08 A ja uważam, że lepsze to nić np. "Klan" czy inne badziewie. Dramaturgia, nagłe zwroty akcji, pełne pasji dialogi etc. Odpowiedz Link Zgłoś
300_pln Re: Misja publiczna 22.12.08, 22:55 Wprawdzie nie jest to dramat na miare Shakespeare'a ale moze warto zaplacic abonament :) Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Wio , siwek z telewizji , wio , na zieloną łąkę! 22.12.08, 18:01 To wasz naindyczony kaczor wciągnął was w to kacze szambo . Wio , dalej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Taktyka Tuska jest właściwa... 22.12.08, 18:06 ...i to z , co najmniej, dwóch powodów. Po pierwsze - telwizja publiczna miała być oddzielona od rządu i polityki. Tą zasadę zgwałcił pis, decydując o składzie zarówno zarządu jak i KRRiTV. Po drugie - skandaliczna rzeż wzajemna między doniedawnymi współbraćmi jeszcze bardziej obnaża nicość i gó...wartość katoprawicy z dulskim pisem na czele. Dobra strategia - niech idą na dno bez honoru, żrąc się na śmierć o stołki i kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czas na świąteczną rzeź karpii w TVPis 22.12.08, 18:07 niech się jeszcze trochę poobojają a potem nadzór komisaryczny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Czy to oznacza, że chcą skuć komuś ryja? 22.12.08, 18:18 I takie są skutki ścierwoliberalnych rządów, a dokładnie łajdackiej decyzji o odwołaniu prezesa Wildsztajna. Ścierwo libertyńskie tak zaplanowało w swoim złośliwym rynsztokowym móżdżku, że zlikwiduje władzę w TVP aby zrobił się bajzel i anarchia, a potem libertyny na sld-owskim rydwanie przylecą z odsieczą i dadzą na prezesa jakiegoś komucha w zamian za dupczenie ustawami przez komuchów, którzy zresztą w sprzedawaniu ustaw mają wprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 placebo99.Wildsteina kazali odwołac Kaczynscy..! 22.12.08, 18:23 toś im nawsadzał,głupku! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 [...] 22.12.08, 18:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
l00natic Re: Czy to oznacza, że chcą skuć komuś ryja? 22.12.08, 18:36 O żeszzz, ale jazda! Dawno Ci się tak porobiło? Pytam pełen troski, bo szkoda takiego ewenementu, broń Boże nie lecz się, oni zrobią tobie tak że stracisz te zdolności...:DD Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Czy to oznacza, że chcą skuć komuś ryja? 22.12.08, 18:53 Dawno, dawno. Ten gościu tu się produkuje (wyżywa?) od ładnych kilkunastu miesięcy. A może i dłużyj. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Czy to oznacza, że chcą skuć komuś ryja? 22.12.08, 20:56 adas313 napisał: > Dawno, dawno. > > Ten gościu tu się produkuje (wyżywa?) od ładnych kilkunastu miesięcy. > > A może i dłużyj. Juz to kiedyś pisałem, ale powtórzę. Otóż w niektórych domach wariatów wprowadzono podobno terapię polegającą na umożliwieniu pacjentom korzystania z Internetu, pozwalając im na wypisywanie wszelkich bzdur. Potem analizuje sie ich posty i na tej podstawie wnioskuje o postępach w leczeniu. W niektórych przypadkach widać, że ta terapia przynosi skutki odwrotne do zamierzonych, ale eksperyment trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
malyrobaczekinc Re: Czy to oznacza, że chcą skuć komuś ryja? 22.12.08, 20:39 Stary !!!Od kogo kupujesz??? Daj namiary na swojego dilera, plizzzz... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Czy to oznacza, że chcą skuć komuś ryja? 22.12.08, 20:49 Może od tego gościa, który do prochów dosypywał kociego żwirku? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Czy to oznacza, że chcą skuć komuś ryja? 22.12.08, 20:49 placebo99 napisał: > I takie są skutki ścierwoliberalnych rządów, a dokładnie łajdackiej > decyzji o odwołaniu prezesa Wildsztajna. Ścierwo libertyńskie tak > zaplanowało w swoim złośliwym rynsztokowym móżdżku, że zlikwiduje > władzę w TVP aby zrobił się bajzel i anarchia, a potem libertyny na > sld-owskim rydwanie przylecą z odsieczą i dadzą na prezesa jakiegoś > komucha w zamian za dupczenie ustawami przez komuchów, którzy > zresztą w sprzedawaniu ustaw mają wprawę. > Twój stan wyraźnie sie pogarsza. Zmień lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Czy to oznacza, że chcą skuć komuś ryja? 22.12.08, 22:26 placebo99 napisał: > I takie są skutki ścierwoliberalnych rządów, a dokładnie łajdackiej > decyzji o odwołaniu prezesa Wildsztajna. Ścierwo libertyńskie tak > zaplanowało w swoim złośliwym rynsztokowym móżdżku, że zlikwiduje > władzę w TVP aby zrobił się bajzel i anarchia, a potem libertyny na > sld-owskim rydwanie przylecą z odsieczą i dadzą na prezesa jakiegoś > komucha w zamian za dupczenie ustawami przez komuchów, którzy > zresztą w sprzedawaniu ustaw mają wprawę.Ten twoj Wildszajn to Iwrej pierwszego sortu. > Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Siwek: Ci, którzy współpracują z Farfałem i R 22.12.08, 18:42 E tam o kasę. Po prostu byłe przystawki korzystają z ostatniej okazji by (zza grobu) kopnąć PiSowców między nogi. Sądząc po skali awantury udało im się to całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Siwek: Ci, którzy współpracują z Farfałem i Rud.. 22.12.08, 18:53 to pisowskie słońce Żoliborza to jest najzwyklejsza niedojda, która za co się weźmie to wszystko spieprzy. Coś wam się ten geniusz nie udał, Marek Jurek was zdaje się wyreguluje równo, pisiory paskudne. Odpowiedz Link Zgłoś
sq9dde Wywalic to cale towarzystwo na bruk ... 22.12.08, 18:54 Skandal.Walcza o stolki a TV publiczna ich "wali" Wywalic wszystkich i niech przyjdda nowi .Koniec z abonamentem ale to tez ich nie interesuje . Odpowiedz Link Zgłoś
l00natic Re: Wywalic to cale towarzystwo na bruk ... 22.12.08, 19:00 A może powołać jeszcze kilka zarządów, np. z PO, z SLD, z PSL, to dopiero będą numery, i obowiązkowo to filmować, i potem pokazywać dzieciom w przedszkolach, niech wiedzą czym śmierdzi polityka.... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Wywalic to cale towarzystwo na bruk ... 22.12.08, 19:02 Po prostu chłopcy z LPR zwietrzyli, że ich czas się kończy, bo PO szykuje kolejną ustawę o odzyskiwaniu mediów (tym razem z poparciem lewicy), więc postanowili się wyszumieć na do widzenia. Gdy tonął Titanic to też orkiestra grała :) Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Wywalic to cale towarzystwo na bruk ... 22.12.08, 19:11 adas313 napisał: > Po prostu chłopcy z LPR zwietrzyli, że ich czas się kończy, bo PO szykuje > kolejną ustawę o odzyskiwaniu mediów (tym razem z poparciem lewicy), więc > postanowili się wyszumieć na do widzenia. > > Gdy tonął Titanic to też orkiestra grała :) ---------------------- lpr-owcy pokazali jarusiowi jaki jest głupek, wydupczyli go pięknie. A że abonamentu nie należy płacić to już chyba widzą wszyscy..... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Wywalic to cale towarzystwo na bruk ... 22.12.08, 20:59 l00natic napisał: > A może powołać jeszcze kilka zarządów, np. z PO, z SLD, z PSL, to dopiero będą > numery, i obowiązkowo to filmować, i potem pokazywać dzieciom w przedszkolach, > niech wiedzą czym śmierdzi polityka.... Nie, lepiej nie. "Ludzie nie powinni oglądać, ja się robi politykę i kiełbasę" (Otto von Bismarck). Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Wywalic to cale towarzystwo na bruk ... 22.12.08, 22:35 l00natic napisał: > A może powołać jeszcze kilka zarządów, np. z PO, z SLD, z PSL, to dopiero będą > numery, i obowiązkowo to filmować, i potem pokazywać dzieciom w przedszkolach, > niech wiedzą czym śmierdzi polityka.... to nawet fajny pomysl, wesolo by bylo, tyle, ze PO na pewno nie da sie w to wpuscic, nie taka glupia :). Odpowiedz Link Zgłoś
dddupa Donek... już masz zielone światło. Jedziesz z 22.12.08, 18:55 tymi "twardymi chłopcami", zobaczymy czy jesteś taki skuteczny jak mówisz. Jeżeli PiS rządzi w TVP to może jest niezbyt dobrze ale bezpiecznie, im jeszcze zależy na wizerunku, są na świeczniku w parlamencie a przede wszystkim mają Prezydenta. Ale jeśli rządzą tam jacyś "twardzi chłopcy" z byłej M. Wszechpolskiej i nieistniejącej partii LPR - to jest niebezpieczne. TVP działa za pieniądze podatników i nie być w rękach jakiejś przypadkowej grupy ludzi o skrajnie marginalnych poglądach. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Duuużo racji... 22.12.08, 19:01 Ale zdecydowanie lepsze dla nas telewidzów byłoby gdyby jakimś cudem TVP uwolniła się z politycznych więzów. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Duuużo racji... 22.12.08, 19:03 Nie no, takich cudów to PO nie obiecywała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Duuużo racji... 22.12.08, 19:08 Oj, chyba się mylisz. O ile dobrze pamiętam to obiecywała, podobnie jak każda partia dochodząca do władzy. I jak w przypadku każdej partii pewnie na obietnicach się skończy. Zbyt smaczny kąsek by powstrzymać łakomstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
dddupa To chyba nie możliwe, bo żadna strona 22.12.08, 19:08 polityczna na tym nie zyska... nie będzie nikt tym zainteresowany, będą tylko próbowali przeciągnąć TVP na swoją stronę. Dziennikarzom raczej "demokracji" tam nie zrobią bo będą się bali, że to będą dziennikarze pod kontrolą konkurencji. Jedyna korzyść to może być PR-owska, ale PO na razie ma maksa % w ankietach i nie potrzebuje na razie więcej procentów a PiS liczy, że odzyska TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: To chyba nie możliwe, bo żadna strona 22.12.08, 19:25 PIS liczy na to, że propagandowa tuba w ich rękach pozwoli im odzyskać stracone sondażowe słupki. Śmieszne ruchy, jak zatrudnienie i zwolnienie H.Lis ma utwierdzić społeczeństwo w przekoniu że oto nareszczie mamy pluralistyczną TVP. "Swojej" TVP będą bronić do upadłego, Mularczyk już pewnie grzebie w IPN starając się znaleźć teczki na sędziów z KRS. Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 W piaskownicy jest jeszcze dużo miejsca. 22.12.08, 18:58 Drodzy Panowie,specjaliści od zarządzania TVP! Bardzo Was proszę, przenieście się ze swymi problemami do piaskownicy. To będzie dla Was właściwsze miejsce do uprawiania (za nasze pieniądze) tej żenującej rozgrywki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: W piaskownicy jest jeszcze dużo miejsca. 22.12.08, 19:16 jojo148 napisała: > Drodzy Panowie,specjaliści od zarządzania TVP! > Bardzo Was proszę, przenieście się ze swymi problemami do piaskownicy. > To będzie dla Was właściwsze miejsce do uprawiania (za nasze pieniądze) > tej żenującej rozgrywki !!! ---------------------- piaskownicy? to barachło jest przekonane że Wersal to dla nich za mało..... chociaż nawet na Cyprze nie umieją się zachować jak ludzie. Muszą jak pisowcy Odpowiedz Link Zgłoś
winopij Nowy kontra stary zarząd TVP. "My jesteśmy twar... 22.12.08, 18:58 mozna nie lubic lpru i ja to doskonale rozumiem, ale z jakiej czapy pisowcy biora argument, ze rada nadzorcza dzialala w niepelnym skladzie i dlatego nie mogla podejmowac zadnych wiazacych uchwal? przeciez w ustawie o rtv i w statucie telewizji polskiej jak byk jest napisane, ze rada nadzorcza liczy od 5 do 9 czlonkow, a 8 obrzydliwie sie w tych granicach. wiec z czym problem? no, chyba ze ze statutu pisu wynika co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew-wos Nowy kontra stary zarząd TVP. "My jesteśmy twar... 22.12.08, 19:04 Że też takie tepaki i dupolizusy siedza w tej TVP.Unosi się nad nimi duch kaczara II bezjajowca!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś