Dodaj do ulubionych

Farfał wymiata PiS

31.12.08, 07:12
Zawieszą Kotecką i kto panu 0 da rabat na czas antenowy ??? Pan
Ziobro wiele się jeszcze musi nauczyć. A nauka kosztuje...
Obserwuj wątek
    • olias Farfał wymiata PiS 31.12.08, 07:16
      to tylko panowie szlachta żre się o kasiorę; nic nam do tego. myśmy
      już Pl dawno przegrali.
      ... chyba żeby tak pierd... atomówką w warszawę.
      • cirano Re: Farfał wymiata PiS 31.12.08, 07:38
        A kim to zasili wolne stołki?
        Może asami z LPR-u?
        • t.w.bolek PiS świetnie wypadnie w najbliższych wyborach... 31.12.08, 09:12
          • malutki-pistolecik Re: PiS wypadnie...poza parlament :-) 31.12.08, 09:28
            • adela_30 Najważniejsze,że Tusk Vision Network ma się dobrze 31.12.08, 11:19
              Najważniejsze,że Tusk Vision Network ma się dobrze a każde walenie GW i PO w
              telewizję publiczną dodatkowo wzmacnia księstwo tow.Waltera :)

Żeby kolesiom żyło się lepiej!!! :)
              • t.w.bolek Czy PiSd wyiebali już ze wszystkiego? 31.12.08, 11:29
                • a.k.traper PiS ma spory potencjał tylko władzę kiepską 31.12.08, 11:42
                  Ma poparcie wielu ludzi z doswiadczeniem, potrafiących rzetelnie
                  pracowac, ale promuje klakierów którzy jak mantrę będą powtarzać że
                  to wina PO czy głównie Tuska byleby tylko podbić bębenek nienawiści
                  J.Kaczyńskiemu, a wystarczy się wziąć do roboty i mozolnie, głównie
                  z PO wprowadzać zmiany w Polsce, bo tego potrzeba. Jak na razie
                  zwycięzył amok władzy, teraz moze ochłoną, ale sporo musza zmienić,
                  głównie w Biurze Politycznym w co wątpię, niby nadzieja umiera
                  ostatnia ale ile mozna mieć nadzieję skoro promuje sie miernoty?
                  • adela_30 Re:PO ma sporo władzy i zero potencjału 31.12.08, 11:47
                    Stary! Jak można wprowadzać zmiany i solidnie pracować z kimś kto tylko gra w
                    piłkę, jara marychę i kombinuje z kolesiami jakie tu lody ukręcić? Z PO to można
                    tylko nad wizerunkiem popracować i to też z każdym dniem coraz słabiej.

a.k.traper napisał:
                    ... a wystarczy się wziąć do roboty i mozolnie, głównie
                    > z PO wprowadzać zmiany w Polsce, bo tego potrzeba.
                    • monster1972 pis ma CBA.. czemu nie wsadza Tuska skoro kreci 31.12.08, 11:56
                      lody z kolesiami...

wez mi to wytłumacz pisomatołku lub -matolico

gdyby CBA mialo cos prawdziwego na PO , to na 1000% by tym
                      zagrali...

a mają tylko durną Sawicką, ktora polaciala na mlodego jurnego
                      fiuta..

coz... wielki sukces 4 ERPE, udupić przekwitającą niezbyt mądrą
                      kobietę

Polak-ateista
                      • kazik.k Re: pis ma CBA.. czemu nie wsadza Tuska skoro kre 31.12.08, 12:20
                        endecki matole-najpierw powinni wsadzic obu smierdzcych kurdupli za prpustym
                        slowemzekrety z tymi nieruchomosciami w ramach pc?sprawa nie jest jeszcze
                        wyjasniona palancie i moze wszele pojda siwdziec czego im zycze w nowym roku a
                        ty w koncu zacznij cos rozumiec chociaz w calej tej "waszej formacji" slowo
                        rozumiec jest pustym slowem!
                        • kot.puszek.okruszek Jedyne co w tym dobrego, to wywalenie pisuarów 31.12.08, 12:45
                          Jedyne co jest dobre w tych zmianach, to wyrzucenie z TVP pisuarów.

--
                          Bielsko Biała zdjęcia świąteczne
                          Makiety kolejowe
                          Haft komputerowy
                        • monster1972 wytrzyj klawiaturę, bo zaplułeś.. i przeczytaj od 31.12.08, 12:52
                          nowa...

na pewno o mnie chciales pisac?

ja nie jestem propisowy:)

hehe

POlak-ateista
                      • t.w.bolek PiSdobolszewia powoli się rozkłada... 31.12.08, 12:21
                      • starod Re: pis ma CBA.. czemu nie wsadza Tuska skoro kre 31.12.08, 13:20
                        monster1972 napisał:

> lody z kolesiami...
                        >
                        > wez mi to wytłumacz pisomatołku lub -matolico
                        > coz... wielki sukces 4 ERPE, udupić przekwitającą niezbyt mądrą
                        > kobietę
                        >
                        >
                        > Polak-ateista
                        Adela to wtórnik Sobeckiej, do niej nic poza sektą muchomorka nie
                        przemawia, a wyczyn Sawickiej nie wchodzi w grę bo nawet najbardziej
                        zawzięty pisiorek z CBA nie zgodziłby się służbowo deprawować
                        takiego potwora.
                    • www.nasznocnik.pl No, proszę - ścierwojad to może mało sympatyczny.. 01.01.09, 02:10
                      ...ptaszek - ale za to jaki pożyteczny ! ;-)
              • a.k.traper Możesz podać jakies konkretne fakty? 31.12.08, 11:35
                GW i PO to nie jedna drużyna, podobnie jak TVN. Każdy rząd chętnie
                by osadził swoich ludzi w kazdej spółce tylko nie bardzo ma do tego
                mozliwosci. Dlaczego Rada tak postąpiła, dlaczego LPR taka taktyke
                obrał łatwo wytłumaczyć, raz to zemsta za rozwalenie partii przez
                PiS, dwa chęć przypodobania się wyborcom przed wyborami do
                parlamentu UE a moze i przypunktowanie u PO(w co wątpię)
                Możesz mi wytłumaczyc dlaczego PiS mający większy potencjał ludzi
                doświadczonych w zarządzaniu roztrwonił swa przewagę? To ja ci
                powiem, J.Kaczyński i jego giermkowie trzymaja za pysk i nie
                pozwalaja na wychodzenie przed szereg, niszcza osobowosci, o
                lojalnosci we współpracy nie wspominam bo LPR i Samoobrona to
                przetestowały. Tusk nie ma wpływu na TVP, ani na TVN ani też na
                Polsat, którego własciciel współdziałał ze służbami PRL, to trop
                donikad adela_30 i wątpię by chciał sie w to zagłębiac skoro ma
                przychylność wyborców i dziennikarzy z różnych mediów, jest po
                prostu sympatyczniejszy i bardziej zrozumiały w swoich czynach, no i
                odwazniejszy w rządzeniu, J.Kaczyński mógł być w tej chwili panisko
                i szykowac sie na druga kadencję jako pewniak, wybrał
                niewytłumaczalną jak dla mnie drogę. Wychowaliśmy się na takich
                samych ideałach a żądza włądzy go połknęła i zmąciła umysł. Jeszcze
                szanse ma ale nie wykorzysta bo nie potrafi z ludźmi rozmawiać a
                jego klakierzy tylko publike rozśmieszaja i wnerwiają, ot prawda
                prosto z gminu. I nie wkładaj komus czynów skoro ich nie umiesz
                udowodnić.
                • adela_30 Re: Możesz podać jakies konkretne fakty? 31.12.08, 11:41
                  Ty naprawdę tak sądzisz czy tylko kreujesz rzeczywistość.
                  Mówisz, że Tusk nie ma wpływu na Polsat? A wiesz kto nadzoruje obecnie
                  postępowania przeciwko Solorzowi??? Nie wiesz...?
                  To Ci powiem...niejaki pan Bondaryk, który obecnie jest szefem ABW a jeszcze
                  niedawno pracował dla Solorza chroniąc jego interesy.

Pewnie zaraz będziesz mi mówił, że mam manię prześladowczą. Daruj sobie a czas
                  poświęć na postępy prowadzonych śledztw...a raczej ich brak.

a.k.traper napisał:
                  Tusk nie ma wpływu na TVP, ani na TVN ani też na
                  Polsat, którego własciciel współdziałał ze służbami PRL, to trop
                  donikad adela_30 i wątpię by chciał sie w to zagłębiac skoro ma
                  przychylność wyborców i dziennikarzy z różnych mediów,
                  • a.k.traper Nie zajmuje się takimi sprawami 31.12.08, 11:49
                    To co widze to piszę, możesz mieć inne przemyślenia tylko co wynika
                    z tego że prowadzi p. Bondaryk? Jest urzędnikiem państwowym i łatwo
                    go moga inni zweryfikować. Czy jest kolegą Tuska który go poprosił o
                    przysługę? Skoro podajesz jakies zależności to powiedz do końca. Ja
                    akurat czuje dystans do Solorza od dawna, dla mnie to mętny typ,
                    wielu ludzi którzy maja teraz jakies duże biznesy współpracowało z
                    różnymi służbami. Chętnie poczytam co robi Bondaryk z Solorzem,
                    Walter z Tuskiem, tylko napisz, bo ja nie czytam SE i po bazarach
                    nie nasłuchuję. Obracam się w róznych środowiskach i wiem jak
                    wygląda życie ale nie mam odwagi komus wkładać działania którego nie
                    jestem pewien.Elementarna przyzwoitość obowiązuje każdego.
                    • adela_30 Re: Nie zajmuje się takimi sprawami 31.12.08, 11:55
                      Rozumiem, że wg Ciebie przyzwoite jest powierzenie postępowania przeciw
                      Solorzowi w ręce jego przyjaciela Bondaryka ??? :)

Jak tak będziemy godzić się z układami to w tym kraju trzeba będzie łazić z
                      łapówkami do sklepu spożywczego po chleb.

Obym się myliła.
                      • a.k.traper Prawie już tak było 31.12.08, 11:58
                        Oby się nie powtórzyło, niedawno bylismy na dobrej drodze do
                        nakazowego sprawowania włądzy i po uważaniu, jeżeli nie przeżyłaś
                        tamtych czasów to popytaj tych co maja dobra pamięć a nie tych co
                        wiedza lepiej
                        • adela_30 Re: Prawie już tak było za SLD i PO 31.12.08, 12:01

Bondaryk przyjaźnił się z Solorzem i prowadził śledztwo ws. Polsatu
                          Zmniejsz rozmiar tekstuPowiększ rozmiar tekstu
                          Twój głos został dodany.
                          IAR | 2008-05-24 07:46, aktualizacja: 2008-05-24 07:46:14
                          0 komentarzy 0 / 0 przeczytano: 243

Pilnował pieniędzy Solorza, kręcił się koło pierwszej liberalnej partii, zasilał
                          spółdzielnie Tomaszewskiego, teraz jest szefem Agencji Bezpieczeństwa
                          Wewnętrznego. Dziennikarze "Dziennika" prześwietlili błyskotliwą karierę
                          Krzysztofa Bondaryka.
                          Warto przeczytać:

* Kto zarzuca Gruzji prowokację
                          * Zawiadomienie CBA w sprawie Bondaryka w prokuraturze
                          * Incydent w Gruzji to prowokacja?
                          * ABW zatrzymała trzy osoby
                          * Prokurator przesłucha Bondaryka

Jedną z pierwszych decyzji jaką podjął obejmując stanowisko szefa ABW była
                          degradacja pracownika archiwum. Dziennikarze zastanawiają się, czy może mieć to
                          związek z wcześniejszymi dokonaniami tego archiwisty. 10 lat temu odnalazł on
                          dokumenty świadczące o podjęciu przez byłego współpracownika Bondaryka Janusza
                          Tomaszewskiego współpracy z SB. Szef ABW objął nadzorem śledztwo w sprawie
                          nieprawidłowości w Polsacie.
                          - Od tej chwili służby straciły serce do tej sprawy - pisze "Dziennik".
                          Prokurator, który do tej pory zajmował się tą sprawa został od niej odsunięty. -
                          Bondaryk był z Solorzem na dobre i na złe - pisze gazeta.

Więcej na ten temat w "Dzienniku"

"Dziennik"/IAR/apl/dyd
                          • a.k.traper Sorry, to nie ten poziom, ja nie z bazaru 31.12.08, 12:21
                            takie wykłady mozesz robic nawiedzonym tak jak ty, ja obracam się w
                            bardziej rzeczywistych kręgach. Pozdrawiam, szkoda czasu
                            • adela_30 Sorry, to nie ten poziom uczciwości ja nie z mafii 31.12.08, 12:46
                              Takie wykłady możesz robić swoim kolegom "biznesmenom", którzy rozkręcali
                              interesy z pieniędzy służb PRL a obecnie są chronieni prze polityków rządzących.
                              Ja obracam się w bardziej uczciwych kręgach. Pozdrawiam, szkoda czasu na uczenie
                              uczciwości ludzi przeżartych tzw biznesami realizowanymi przy wsparciu polityków.

a.k.traper napisał:
                              > takie wykłady mozesz robic nawiedzonym tak jak ty, ja obracam się w
                              > bardziej rzeczywistych kręgach. Pozdrawiam, szkoda czasu
                              • starod Re: Sorry, to nie ten poziom uczciwości ja nie z 31.12.08, 13:28
                                adela_30 napisała:

> Ja obracam się w bardziej uczciwych kręgach. Pozdrawiam, szkoda
                                czasu na uczeni
                                > e
                                > uczciwości ludzi przeżartych tzw biznesami realizowanymi przy
                                wsparciu politykó
                                > w.
                                O jakiej uczciwości piszesz??? PiSuarowej??? To poczytaj nieco o
                                przekrętach PC.
                              • akkj Re: Sorry, to nie ten poziom uczciwości ja nie z 31.12.08, 13:56
                                Zajmij sie gnido przejęciem przez PC majątku wartego obecnie ponad
                                1 miliard złotych. Słyszałas o tym? Napisz o niejakim Glapińskim,
                                złodzieju, który bedąc ministrem krył i umożliwiał złodziejstwo
                                kaczyńskich.

adela_30 napisała:

> Takie wykłady możesz robić swoim kolegom "biznesmenom", którzy
                                rozkręcali
                                > interesy z pieniędzy służb PRL a obecnie są chronieni prze
                                polityków rządzących
                                > .
                                > Ja obracam się w bardziej uczciwych kręgach. Pozdrawiam, szkoda
                                czasu na uczeni
                                > e
                                > uczciwości ludzi przeżartych tzw biznesami realizowanymi przy
                                wsparciu politykó
                                > w.
                                >
                                >
                                >
                                > a.k.traper napisał:
                                > > takie wykłady mozesz robic nawiedzonym tak jak ty, ja obracam
                                się w
                                > > bardziej rzeczywistych kręgach. Pozdrawiam, szkoda czasu
                  • krzych.korab Co powiesz o epidemi wśród dyrektorów TVP? 31.12.08, 11:51
                  • akkj Re: Możesz podać jakies konkretne fakty? 31.12.08, 13:54
                    Czy ty pisowska mendo poza oczernianiem, pluciem, brudnymi
                    insynuacjami i kłmstwami napisałeś
                    cokolwiek zbliżonego do polemiki merytorycznej? Tak zwyrodniałej,
                    tortalitarnej partii jak pisbolszewia nie było od upadku Stalina.
                    Gdyby dać im pełnię władzy i mieli mozliwości, zamienili by Polskę
                    na jeden obóz pracy.

adela_30 napisała:

> Ty naprawdę tak sądzisz czy tylko kreujesz rzeczywistość.
                    > Mówisz, że Tusk nie ma wpływu na Polsat? A wiesz kto nadzoruje
                    obecnie
                    > postępowania przeciwko Solorzowi??? Nie wiesz...?
                    > To Ci powiem...niejaki pan Bondaryk, który obecnie jest szefem
                    ABW a jeszcze
                    > niedawno pracował dla Solorza chroniąc jego interesy.
                    >
                    > Pewnie zaraz będziesz mi mówił, że mam manię prześladowczą. Daruj
                    sobie a czas
                    > poświęć na postępy prowadzonych śledztw...a raczej ich brak.
                    >
                    >
                    >
                    >
                    > a.k.traper napisał:
                    > Tusk nie ma wpływu na TVP, ani na TVN ani też na
                    > Polsat, którego własciciel współdziałał ze służbami PRL, to trop
                    > donikad adela_30 i wątpię by chciał sie w to zagłębiac skoro ma
                    > przychylność wyborców i dziennikarzy z różnych mediów,
                • monster1972 100% zgody! 31.12.08, 11:46
                • adela_30 Re: Możesz podać jakies konkretne fakty? 31.12.08, 11:51
                  I jeszcze jedno....jeśli ktoś z nich był odważny to Kaczor bo postanowił
                  zniszczyć powiązania służb i polityków z biznesem. Ukrócił sporo lewych
                  interesów i ta odwaga się na nim zemściła. Nie sposób już wygrać z postkomuszą
                  kliką uwłaszczona za grosze na majątku państwowym i trzymającą w swoich rękach
                  największe biznesy w tym kraju. Z "odważnym" Tuskiem znowu znosi nas na wschód.
                  Znowu trudno załatwić coś bez łapówki. Rywin wraca?

a.k.traper napisał:
                  (Tusk) jest po prostu sympatyczniejszy i bardziej zrozumiały w swoich czynach, no i
                  > odwazniejszy w rządzeniu,
                  • kxx1 Czemu Polacy maja placic na to bydło z TVP? 31.12.08, 11:53
                    ..
                    • kazik.k Re: Czemu Polacy maja placic na to bydło z TVP? 31.12.08, 12:25
                      po co to pytanie chlopie kxx1? ja juz dawno nie place tym tvp i nie daje ani
                      grosza klechom! a poszli w pis-du!to najlepsza metoda na swinie wystarczy odciac
                      od koryta i czesc!!!!tobie tez tego zycze!!!
                  • a.k.traper Uważasz że wschodu nie ma? 31.12.08, 12:06
                    To jest bardzo strategiczny region dla UE, szczególnie dla ?Niemiec,
                    Francji i Włoch, jesli nie byłas i nie widziałas skali inwestycji,
                    także amerykańskich to nie zabieraj głosu i siedź w chatce pod
                    strzechą, wschód ma takich jak ty daleko w.... Pisząc o klikach
                    podawaj przykłady, bo ja nie śledza kto jest uwłąszczonym komuchem a
                    kto uczciwym prawicowcem, rozumiem ze rydzyk - rycerz bez skazy.
                    Powiązania polityków z biznesem sa na całym świecie, kto sie
                    sprawdzi w biznesie, osiagnie sukces próbuje sił w polityce, taka
                    jest kolejność i tego nie zmienisz. Wypisujesz głupoty boi nie masz
                    pojęcia o funkcjonowaniu biznesu a tym bardziej polityki, to o czym
                    piszesz to IV liga, która nie powinna pobierać takich pensji, w
                    prywatnej firmie, z takimi wiadomosciami moze by dali 1200 a nie
                    12000 dlatego tak bronia stołków i nie ma znaczenia jakiej jest
                    orientacji
                    • adela_30 Re: Uważasz że wschodu nie ma? 31.12.08, 12:13
                      Najgorzej, że u nas sił w polityce próbują Ci co im się w biznesie nie powiodło
                      - PO :)

W swoich mailach wychwalasz powiązania polityki z biznesem jak homosowieticus.
                      Promujesz zachowania nienormalne. To, że biznesmen popierany przez polityka jest
                      skuteczny to nie jest powód do pochwały. To jest niszczenie uczciwej konkurencji
                      i promocja korupcji.

a.k.traper napisał:
                      > Powiązania polityków z biznesem sa na całym świecie, kto sie
                      > sprawdzi w biznesie, osiagnie sukces próbuje sił w polityce, taka
                      > jest kolejność i tego nie zmienisz. Wypisujesz głupoty boi nie masz
                      > pojęcia o funkcjonowaniu biznesu a tym bardziej polityki, to o czym
                      > piszesz to IV liga, która nie powinna pobierać takich pensji, w
                      > prywatnej firmie, z takimi wiadomosciami moze by dali 1200 a nie
                      > 12000 dlatego tak bronia stołków i nie ma znaczenia jakiej jest
                      > orientacji
                      • a.k.traper To sa zachowania normalne i przejrzyste 31.12.08, 12:35
                        Udowadniasz że nie masz pojecia o tej materii, ja nie pisze że
                        biznesman jest popierany przez polityka tylko ludzie z biznesu
                        osiągnąwszy sukces zajmuja się polityką, tak jest np. w USA czy
                        Europie, gołodupca na senatora tylko w Polsce wybiorą. Nic nie wiesz
                        o konkurencji ani o korupcji za która na zachodzie sa poważne kary i
                        to nieuniknione, w Polsce to jeszcze nie działa z różnych powodów.
                        Nie wiem ilu z PO się nie powiodło, znam kilku co mieli jakies
                        osiągnięcia w PiS-ie tez sa, uwałszczyli sie na włąsności PRL-
                        owskiej, znasz temat Fundacji Prasowej Solidarnosci? Przeanalizuj a
                        dopiero mów.
                      • turbo-liberal Re: Uważasz że wschodu nie ma? 31.12.08, 13:53
                        Najgorzej, że u nas sił w polityce próbują Ci co im się w życiu nie powiodło - PIS :)
              • akkj Re: Najważniejsze,że Tusk Vision Network ma się d 31.12.08, 11:54
                Posłuchaj ty pisdecki megadebilu. Dawni zausznicy kanalii
                kaczyńskiego wzięli się za łby, a ty matole ciagle o TVN i Tusku.
                Telewizja publiczna?? Pisdecki rynsztok raczej. Pamiętam wasz
                zachwyt, jak oborowo-faszystowsko-pisbolszewicka hołota przejmowała
                telewizję. Zaprawdę, zwolennicy pisdecji to cięzkie niedorozwoje.
                Myślisz, ze ktoś to kupi? Oprócz staruszków z wykształeceniem
                podstawowym, na których sie ta zwyrodniała partia opiera. Idź razem
                ze szpiclem i kapusiem "profesorem" Nowakiem do szcekaczki Rydzyka
                i tam sie wypłakuj.

adela_30 napisała:

> Najważniejsze,że Tusk Vision Network ma się dobrze a każde
                walenie GW i PO w
                > telewizję publiczną dodatkowo wzmacnia księstwo tow.Waltera :)
                >
                > Żeby kolesiom żyło się lepiej!!! :)
                • adela_30 Re: Najważniejsze,że Tusk Vision Network ma się d 31.12.08, 11:56
                  Przeczytaj swoje wypociny to poznasz znaczenie słowa "rynsztok" typowy wyborco PO.

akkj napisał:
                  > Posłuchaj ty pisdecki megadebilu. Dawni zausznicy kanalii
                  > kaczyńskiego wzięli się za łby, a ty matole ciagle o TVN i Tusku.
                  > Telewizja publiczna?? Pisdecki rynsztok raczej. Pamiętam wasz
                  > zachwyt, jak oborowo-faszystowsko-pisbolszewicka hołota przejmowała
                  > telewizję. Zaprawdę, zwolennicy pisdecji to cięzkie niedorozwoje.
                  > Myślisz, ze ktoś to kupi? Oprócz staruszków z wykształeceniem
                  > podstawowym, na których sie ta zwyrodniała partia opiera. Idź razem
                  > ze szpiclem i kapusie
                  • tw_wielgus Adelajda daj sobie siana dziewczynko... 31.12.08, 12:23
                    Zachowaj ten pogodny wigilijny nastrój...
                    Wszakże nic się nie stało, w TVP dalej rządzą pisowscy koalicjanci a oni jak
                    mało kto są lojalni wobec prezesa JK. Czyli wszystko po staremu...
      • wuj_el_igiusz Ciekawe 31.12.08, 11:06
        forumfzp.net/viewtopic.php?t=2334
        • servicio Re: Ciekawe 31.12.08, 11:46
          wuj_el_igiusz napisał:

> forumfzp.net/viewtopic.php?t=2334

Tu jest sporo racji:

"GW zachwycająca się tym, że skinhead, rasista, narodowiec "wymiata" ludzi, z
          którymi politycznie GW się nie zgadza.

Żałosny upadek Wyborczej!

Stylistyka, którą dobrze pamiętam z "Trybuny Ludu" lub "Żołnierza Wolności" z
          marca 68, gdy się też "wymiatało" ludzi..."
          • starod Re: Ciekawe 31.12.08, 13:35
            servicio napisał:

> Stylistyka, którą dobrze pamiętam z "Trybuny Ludu" lub "Żołnierza
            Wolności" z
            > marca 68, gdy się też "wymiatało" ludzi..."
            Różnica tylko jedna - tam wymiatało się ludzi, a tu PiSuarów.
      • eti.gda Re: Farfał wymiata PiS 31.12.08, 11:45
        olias napisał:

> to tylko panowie szlachta żre się o kasiorę; nic nam do tego.
        myśmy
        > już Pl dawno przegrali.
        > ... chyba żeby tak pierd... atomówką w warszawę.

"Podczas, kiedy ONI zajmują sie swoimi sprawami, my zajmijmy się
        naszymi" (Talmud, Chagiga 2).
    • pakulec chwasty należy wycinać 31.12.08, 07:46
      a że ogrodnik Wszechpolak? może to i lepiej, będzie bardziej
      radykalny w swoich wycinankach
    • szuszwol Wolę jednego nawróconego faszystę niż PiS 31.12.08, 07:49
      które choć przez taką Staniszkis nigdy faszyzującym nie zostanie nazwane. Jest
      jednak PiS o niebo groźniejszy od bandy ogolonych na łyso osiłków albowiem
      sprawuje rząd dusz nad groźnym ciemniactwem i buractwem tego kraju, które
      gotowe jest podnieść rękę na sąsiada tylko dlatego, że jest inny od nich samych.
      • zima0001 A ja wolę kogoś myślącego 31.12.08, 08:24
        szuszwol napisał:

> które choć przez taką Staniszkis nigdy faszyzującym nie zostanie
        nazwane. Jest
        > jednak PiS o niebo groźniejszy od bandy ogolonych na łyso osiłków
        albowiem
        > sprawuje rząd dusz nad groźnym ciemniactwem i buractwem tego
        kraju, które
        > gotowe jest podnieść rękę na sąsiada tylko dlatego, że jest inny
        od nich samych

a tak w ogóle to o czym tak bredzisz, o jakim podnoszeniu ręki?
        takie otumanione PiSofobiczne matołki mają zapewne jakąś dziejową
        misję zbawiania "kraju ciemniaków i buraków"
        • news101 Re: A ja wolę kogoś myślącego 31.12.08, 08:49
          Nie do konca masz racje, pis wspiera np radio maryja i wielebnego pana rydzyka
          ktory podsyca nienawisc i ksenofobie. nie widziales nigdy w tv bandy agrsywnych
          babc i dziadkow podnoszacych rece na reportera na przyklad bo szatan jeden
          reprezentowal stacje tvn? albo antyzydowskie okrzyki skierowane np do
          arcybiskupa Goclowskiego?
          ten tlum jest zadny krwi a Jaroslaw Wielkomniejszy na tym zeruje,to czesc jego
          elektoratu.

> a tak w ogóle to o czym tak bredzisz, o jakim podnoszeniu ręki?
          > takie otumanione PiSofobiczne matołki mają zapewne jakąś dziejową
          > misję zbawiania "kraju ciemniaków i buraków"
          • wiedmak Wielki Konus TW Klmamczynski 31.12.08, 09:49
            znowu sie okiwl. Kto to nazwal to sbeckie dziecie Wielkim Strategiem?
          • ziarenko1.1 Re: A ja wolę kogoś myślącego 31.12.08, 09:51
            news101 napisał:

> Nie do konca masz racje, pis wspiera np radio maryja i wielebnego pana rydzyka
            >RE a twoje słowa o tych starych ludziach sa pełne miłości .uwazasz że ty możesz wyzywać in nych a oni mają siedzieć cicho .pamiętam jak na Jasnej Górze ojciec prowadzący Paulin mówił --uważajcie na ludzi krecocych sie wokół was kieszonkowcow złodzieji ludzi nieuczciwych przyoinacy itd .a w TVN puscili tylko uważajcie na i głosem spikera powiedziano ze kazał uważac na reporterów TVN . To była jawna manipulacja .albo podsłuchano rozmowy służbowe pracowników tvn który mówił znajdzcie mi choć jedną owieczke która będzie pluła na rydzola i nagrajcie bo ku..a nic nie mamy i niech wyzywaja na was sprowokujcie ich do tego .skonczyły się czasy ze my katolicy bedziemy opluwani przez garstkę róznego rodzaju śmieci
            • starod Re: A ja wolę kogoś myślącego 31.12.08, 13:42
              ziarenko1.1 napisał:

skonczyły się czasy ze my katolicy bedziemy opluwani przez garstkę
              róznego r
              > odzaju śmieci
              Ty bezmózgu nie jesteś katolikiem, a nawet nie jesteś
              chrześcijaninem w sensie ekumenicznym, Jesteś faszyzującym
              sekciarzem spod wezwania Radyja z Ryjem - najbardziej
              antykatolickiej sekty w Europie (RM zlikwidowano w Niemczech za
              sekciarstwo).
    • czarna.pati Farfał wymiata PiS 31.12.08, 07:56
      Kiedy ktoś nie realizuje linii TKM wg. Gazety Wybiórczej to używane jest
      sformułowanie "czystki polityczne". Kiedy jednak ta linia jest realizowana to
      używają "wziął się ostro do pracy". Ot, typowe dla tej gazety.
      • r0b0l jak farfocel zrobi swoje to zadynda. w nagrodę 31.12.08, 08:03
        > Kiedy ktoś nie realizuje linii TKM wg. Gazety Wybiórczej to
        używane jest
        > sformułowanie "czystki polityczne". Kiedy jednak ta linia jest
        realizowana to
        > używają "wziął się ostro do pracy". Ot, typowe dla tej gazety.
      • r0b0l jak farfocel zrobi swoje to zadynda. w nagrodę 31.12.08, 08:06

poza tym masz rację

> Kiedy ktoś nie realizuje linii TKM wg. Gazety Wybiórczej to
        używane jest
        > sformułowanie "czystki polityczne". Kiedy jednak ta linia jest
        realizowana to
        > używają "wziął się ostro do pracy". Ot, typowe dla tej gazety.
      • lidek_syn_ubeka Re: Farfał wymiata PiS 31.12.08, 11:35
        no i Farfał przestał byc"neonazistą"jak o nim wczesniej GW pisała,a
        tuskomatoły oburzaly sie na forach jak mozna faszyste mianowac v-ce
        w TVP .Dzis jest ich ulubionym bohaterem pozytywnym,co oznacza,ze
        czytelnikom GW da sie wmowic wszystko.A GW wejdzie kiedys w sojusz z
        organizacja bylych esesmanow.Dobry poczatek juz zrobila nazywajac
        komunistycznych mordercow ludzmi honoru
        • monster1972 jak to przestał? przecież nikt go nie chwali... 31.12.08, 11:49
          umiesz czytać debilu?

czy tylko powtarzasz, co dostales jako wytyczne z biura
          politycznego KC PISdy?

przeciez obok tego artykulu są linki to tekstów o farfale jako
          naziolu...

masz jeden z 2 problemow: nie umiesz czytac, nie umiesz myslec

a moze oba jednoczesnie, co ciołku?

Polak-ateista
    • ak102 Farfał wymiata PiS 31.12.08, 07:57
      Żakowski napisał w gazecie, ze prezenterzy wiadomości będą nas witać teraz
      faszystowskim pozdrowieniem, Nie mogę się doczekać, kiedy Lisowa nas tak powita.
      Mam nadzieję, że będzie ubrana w gustowny mundurek;)))
      • 12.12a1 Re: Farfał wymiata PiS 31.12.08, 09:58
        ak102 napisał:

> Żakowski napisał w gazecie, ze prezenterzy wiadomości będą nas witać teraz
        > faszystowskim pozdrowieniem, Nie mogę się doczekać, kiedy Lisowa nas tak powita
        > .
        > Mam nadzieję, że będzie ubrana w gustowny mundurek;)))
        ----------------------------------------------------------------
      • plastelina2005 ^^^^^^^^^Od kiedy to PiSowcy czytują Żakowskiego? 31.12.08, 11:39
        To ciągłe przypominanie przeszłości Farfała, od której zresztą się
        teraz odcina. Ma jaja faceta. Giertych też miał, gdy beształ
        Kurskiego.
    • adwach Kto mieczem wojuje 31.12.08, 07:57
      od miecza ginie. Dla dobra naszego kraju najlepiej by było gdyby PIS zniknął
      całkowicie. Drugiej takiej obłudnej i szkodliwej partii dla Polski nie widziałem.
    • macarthur PIS-owską zarazę wypalimy żelazem i ogniem 31.12.08, 07:58
      to jest dżuma naszych czasów
    • r0b0l niech się pozabijają, ja abonamentu nie płacę 31.12.08, 07:59
      ani nie oglądam tej koorwy politycznej TVP
    • neskim Farfał wyręcza niedorajdów PO 31.12.08, 08:02
      Czytając, jak to funkcjonowało nie można się oprzeć podziwowi dla
      sprawności z jaką ustawiał to PiS. Pamiętając - naturalnie - że
      chodzi o sprawności gangsterów. Nie wahali się na najważniejszcyh
      stołkach w służących im mediach sadowić nawet - bądźmy szczerzy -
      popaprańców. Jadąc wczoraj obok dawnej redakcji najpopularniejszej u
      nas popołudniówki, czyli Expresu Wieczornego, uzmysłowiłem sobie, że
      dorzynały go dwie najbardziej świecznikowe postacie mediów PiSuaru:
      zarówno Czabański, jak i Urbański.
      To jednak uzmysławia zarazem, jakich popaprańców mamy w rządzącej
      obecnie PO, skoro przez tyle czasu nie potrafili nawet ruszyć tych
      PiSowskich gangsterów, choć ci grali im na nosie. Czy więc nie wstyd
      wieszać psy na nowym zarządzie TVP, skoro to im zawdzięczamy, że
      pozbylismy się wreszcie tych smierdzieli z mediów publicznych? (choć
      z Polskiego Radia tylko wierchuszki, a wiebni jej słudzy i co gorsza
      kiepscy dziennikarze, pozostali. Jak ten wczoraj w Sygnałach czy
      może u Urlicha (przykro ich słuchać, więc robie to nieuważnie),
      któremu jego rozmówca z UW napomyka, że w konflikcie izraelsko-
      palestyńskim mogły maczać palce też koncerny naftowe, a facet, jakby
      tego sensacyjnego wątku nie dosłyszał. Dupek, nie dziennikarz...
      Co do Frafała... Nie wiem, jaki dziś jest, ale potrafił zrobić
      to, na co ani mędrcy z Wybiórczej, ani niedorajdy z Platformy, nie
      mieli pomysłu. A że coś kiedyś napisał w "Szczerbcu" ? A ile ważnych
      stanowisk w naszym życiu społeczno-politycznym zajmują pogrobowcy
      stalinowskiej jeszcze żydokomuny (nie tylko Dorn...) i aparatczyków
      z PRL...
      Jak mawiał ongiś towarzysz Preiss, nie zaglądajmy nazbyt ludziom
      do życiorysów, bo ludzie się zmieniają. A towarzysz Preiss wiedział,
      co mówił, bo był z KC... :))
      • marcowroc Re: Farfał wyręcza niedorajdów PO 31.12.08, 10:41
        Czy uważasz, że PO to niedorajdy, bo nie zniżyli sie do poziomu pisiorków? Ciekawe masz poglądy. Takie w stylu Kalego.

Zresztą bardzo dobrze zrobili, bo teraz możemy dokładnie przyjżeć sie owocom sprawności pisiorków. A przecież "po owocach ich poznacie".
    • janostrzyca Lepiej żarować nżz chorować! 31.12.08, 08:02
      Jak tak można? Apolitycznych, rzetelnych, obiektywnych,
      profesjonalnych pracowników TVP na bruk? Skandal! He, he! Żartowałem!
    • fajny-skarabeusz Farfał wymiata PiS 31.12.08, 08:04
      Wreszcie wzieli się za to badziejawskie pisiory.Czas najwyższy
      uwolnić tvp od ciemnoty i polityki karłów.
      Idiotyzmem było to co się dotej pory działo : cenzura i hamstwo za
      nasze pieniądze a ja płace na tych durni abonament jak nakleży a
      programy nie które są dla mnie niedostępne - krytynizm.

A tak na marginesie pamietacie jak pisiory zbłotem zmieszły sld za
      telewizje a sami w pierwszy dzień żądzenia zrobili nalot na nią o
      północy ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • starod Re: Farfał wymiata PiS 31.12.08, 14:14
        fajny-skarabeusz napisała:

> Wreszcie wzieli się za to badziejawskie pisiory.Czas najwyższy
        > uwolnić tvp od ciemnoty i polityki karłów.
        > Idiotyzmem było to co się dotej pory działo : cenzura i hamstwo za
        > nasze pieniądze a ja płace na tych durni abonament jak nakleży a
        > programy nie które są dla mnie niedostępne - krytynizm.
        >
        > A tak na marginesie pamietacie jak pisiory zbłotem zmieszły sld za
        > telewizje a sami w pierwszy dzień żądzenia zrobili nalot na nią o
        > północy ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Widać że dopiero zaczynasz się uczyć. Z ortografią bardzo
        cieniutko!!!!!!!!!!!!
    • kolomyia Znikną mordy Wildsteina i Pospieszalskiego? 31.12.08, 08:05
      • xabc123 Tylko komusze mordy chcą usunąć Wildsteina 31.12.08, 12:18
        Za bardzo zalazł im za skórę. Robi dobre programy, w których pokazuje przekręty
        naszego PRL-bis. Wildstein jest niezależnym dziennikarzem. Dlatego nie podoba
        się aparatczykom wszelkiej maści, także pisowskim. Pospieszalski też podpadł, bo
        wywołuje niepotrzebne dyskusje i drań zmusza widownię do myślenia. Jak można być
        tak nieludzkim? Społeczeństwo chce mieć spokojną głowę, a do tego potrzeba
        programów w stylu "Gwiazdy tańczą na lodzie", a nie niepotrzebnego szarpania
        szarych komórek jakimś tokszołem. Przecież jest dobrze i tylko człowiek chory ma
        co do tego jakieś wątpliwości i szuka dziury w całym.
    • kolomyia A z PR Sakiewicz,Ziemkiewicz,Bugaj i J.Karnowski? 31.12.08, 08:10
      • jerzy30 te mordy sa szczegolnie niebezpieczne 31.12.08, 08:12
        farfal przy nich to niegrozny noworodek
    • jerzy30 wataha wyrznieta - jeszcze pospieszalski 31.12.08, 08:11
      i wildstein - ci dwaj supersukin syny ze swoimi bandyckimi
      audycjami - szczegolnie "katolik' pospieszalski
      • bykk Re: do Jerzegoz nr. 30 31.12.08, 09:03
        Niniejszym chcę Cię powiadomić na ten Nowy Rok, że za te słowa będziesz odpowiadał!
        miłego
        hej!
        • jerzy30 a kogo jeszcze trza "wyznac" - podaj przyklad 31.12.08, 09:12
      • snajper21 Re: wataha wyrznieta - jeszcze pospieszalski 31.12.08, 11:10
        jerzy30 napisał:

> i wildstein - ci dwaj supersukin syny ze swoimi bandyckimi
        > audycjami - szczegolnie "katolik' pospieszalski

NIE PARTYJNY NIE KATOLIK TYLKO ZWYKŁY ALKOHOLIK.
        • jerzy30 jak ktos wali rowno z gwinta to potem w audycjach 31.12.08, 12:08
          TV uchlewa sie propaganda - gorzaly na wizji chlac nie mozna raczej
      • kazik.k Re: wataha wyrznieta - jeszcze pospieszalski 31.12.08, 12:30
        to tylko przyklad takiego klamliwego katolickiego scierwa w tej
        k...publicznej!!wywala ich na morde !!co do jednego!!!!jeszcze troche a pan
        pospieszalski stanie sie gorliwym rzecznikiem in vitro i aborcji na zyczenie!te
        endeckie kundle tacy sa!!!!
      • xabc123 Jerzy30, chyba Urban 31.12.08, 13:12
    • tadeusz141053 Qvo Vadis telewizjo 31.12.08, 08:15
      skinhead. redaktor neonazistowskiego-To zinu Front, redaktor Wszechpolaka,
      dorwal sie do sie do wladzy jaka daje wplywanie poprzez TVP na umysly zwyklych
      ludzi.drzyjcie lesby i geje bo po czystkach w TVP wezmie sie za Was
    • marekg12 Michał Karnowski już nie bedzie lizał tyłek PiSu 31.12.08, 08:15
    • abstracto A odprawki trza płacić. 31.12.08, 08:15
      Karuzela kadrowa się kręci, a odprawy lecą.
    • kolomyia Mistrzem od odprawek dla kolesi był Wildstein 31.12.08, 08:18
    • allspice Farfał wymiata PiS 31.12.08, 08:20
      ...ideologiczne ramię PiSsu padło...:)
      • gemelar Tak trzymać, Farfał ! 31.12.08, 13:53
        allspice 31.12.08, 08:20 Pisze: ideologiczne ramię PiSsu padło...:)
        Nie padło, ino zostało odrąbane... Szczerbcem... Ale Kaczorom
        jeszcze pozostały skrzydła. Może byście chłopaki - byli koalicjanci -
        skrzydełka im też oskubali? W Nowym Roku... No, to Dosiego!
        A Wildstein - won! Vos populi to Vox Dei, Farfał. Nie bój się, że
        Cię okrzykną antysemitą... Dla równowagi daj kopniaka
        Pospieszalskiemu też. Niech odtąd se skrobią "Rzepkę", do której też
        chyba Gottesman wrócił... To maszkary, od których się człowiek
        wzdraga otworzyć telewizor i zajrzeć do gazety. Osatatnich takich
        pamiętam z 1968... Ciekawe, kto przygarnie Pati-Koti z jej -
        nazwijmy to - lapdopem...
    • ukos Najzabawniejszy jest płacz: to wina PO 31.12.08, 08:23
      Tylko w tym wątku można znaleźć paru bezradnych, zapłakanych
      PiSuarów usiłujących przyszyć swoją zbiesioną przystawkę a to do PO,
      a to znowu do GW. Boki zrywać! :)
      • kosmosiki Re: Najzabawniejszy jest płacz: to wina PO 31.12.08, 08:38
        > Tylko w tym wątku można znaleźć paru bezradnych, zapłakanych
        > PiSuarów usiłujących przyszyć swoją zbiesioną przystawkę a to do PO,
        > a to znowu do GW. Boki zrywać! :)

No nie? :))) Ten kraj to komedia... wczoraj czytałem, że znowu 15% idiotów chce
        głosować na lechkacza - śmiać się czy płakać?
        • mileg56 Re: Najzabawniejszy jest płacz: to wina PO 31.12.08, 09:54
          kosmosiki napisał:
          > No nie? :))) Ten kraj to komedia... wczoraj czytałem, że znowu 15%
          idiotów chce
          > głosować na lechkacza - śmiać się czy płakać?
          ----
          najlepiej powieś się z rozpaczy;
        • eti.gda Re: Najzabawniejszy jest płacz: to wina PO 31.12.08, 11:52
          kosmosiki napisał:

>>
          > No nie? :))) Ten kraj to komedia... wczoraj czytałem, że znowu 15%
          idiotów chce
          > głosować na lechkacza - śmiać się czy płakać?

A dlaczego nie mieliby głosować?
          "W tym kraju jest wielu sukinsynów i oni też powinni mieć swoich
          reprezentantów" (Calvin Coolidge, prezydent USA w l. 1923 - 1929)
          • krop-ka4 Re: Najzabawniejszy jest płacz: to wina PO 31.12.08, 14:50
            Ludzie !!! Nareszcie coś inteligentnego, dowcipnego i po polsku !!!
            / Bo przy innych postach człowiek zastanawia się: śmiać się, płakać, czy może od
            razu wołać lekarza ( psychiatrę najlepiej ) ? /
    • kolomyia Czy prezio PiS ogłosi bojkot TVP i PR ? 31.12.08, 08:23
    • bbjot Farfał wymiata PiS 31.12.08, 08:24
      NIECH ŻYJE FARFAŁ !!!!
    • r0b0l żądam pozostawienia pajaców z PIS przy korycie!!!! 31.12.08, 08:25
      bo cały ten cyrk nie jest walką o stołki lecz próbą powrotu tzw
      patriotów genetycznych na top.
      GW sie rajcuje, pozorna walka o stołki trwa a jaruś pederasta łapki
      zaciera i chichocze
      ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      kaczyńscy to sqrwiele kuci na cztery łapy, mistrzowie intrygi i
      genialni krętacze. nie można ich spuścić z oka
    • manoxik A ja tam nie płacę abonamentu :) 31.12.08, 08:27
      • mileg56 Re: A ja tam nie płacę abonamentu :) 31.12.08, 09:59
        złodziei ci u nas dostatek;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka