boykotka 31.12.08, 07:12 Zawieszą Kotecką i kto panu 0 da rabat na czas antenowy ??? Pan Ziobro wiele się jeszcze musi nauczyć. A nauka kosztuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olias Farfał wymiata PiS 31.12.08, 07:16 to tylko panowie szlachta żre się o kasiorę; nic nam do tego. myśmy już Pl dawno przegrali. ... chyba żeby tak pierd... atomówką w warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Farfał wymiata PiS 31.12.08, 07:38 A kim to zasili wolne stołki? Może asami z LPR-u? Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Najważniejsze,że Tusk Vision Network ma się dobrze 31.12.08, 11:19 Najważniejsze,że Tusk Vision Network ma się dobrze a każde walenie GW i PO w telewizję publiczną dodatkowo wzmacnia księstwo tow.Waltera :) Żeby kolesiom żyło się lepiej!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper PiS ma spory potencjał tylko władzę kiepską 31.12.08, 11:42 Ma poparcie wielu ludzi z doswiadczeniem, potrafiących rzetelnie pracowac, ale promuje klakierów którzy jak mantrę będą powtarzać że to wina PO czy głównie Tuska byleby tylko podbić bębenek nienawiści J.Kaczyńskiemu, a wystarczy się wziąć do roboty i mozolnie, głównie z PO wprowadzać zmiany w Polsce, bo tego potrzeba. Jak na razie zwycięzył amok władzy, teraz moze ochłoną, ale sporo musza zmienić, głównie w Biurze Politycznym w co wątpię, niby nadzieja umiera ostatnia ale ile mozna mieć nadzieję skoro promuje sie miernoty? Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re:PO ma sporo władzy i zero potencjału 31.12.08, 11:47 Stary! Jak można wprowadzać zmiany i solidnie pracować z kimś kto tylko gra w piłkę, jara marychę i kombinuje z kolesiami jakie tu lody ukręcić? Z PO to można tylko nad wizerunkiem popracować i to też z każdym dniem coraz słabiej. a.k.traper napisał: ... a wystarczy się wziąć do roboty i mozolnie, głównie > z PO wprowadzać zmiany w Polsce, bo tego potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 pis ma CBA.. czemu nie wsadza Tuska skoro kreci 31.12.08, 11:56 lody z kolesiami... wez mi to wytłumacz pisomatołku lub -matolico gdyby CBA mialo cos prawdziwego na PO , to na 1000% by tym zagrali... a mają tylko durną Sawicką, ktora polaciala na mlodego jurnego fiuta.. coz... wielki sukces 4 ERPE, udupić przekwitającą niezbyt mądrą kobietę Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: pis ma CBA.. czemu nie wsadza Tuska skoro kre 31.12.08, 12:20 endecki matole-najpierw powinni wsadzic obu smierdzcych kurdupli za prpustym slowemzekrety z tymi nieruchomosciami w ramach pc?sprawa nie jest jeszcze wyjasniona palancie i moze wszele pojda siwdziec czego im zycze w nowym roku a ty w koncu zacznij cos rozumiec chociaz w calej tej "waszej formacji" slowo rozumiec jest pustym slowem! Odpowiedz Link Zgłoś
kot.puszek.okruszek Jedyne co w tym dobrego, to wywalenie pisuarów 31.12.08, 12:45 Jedyne co jest dobre w tych zmianach, to wyrzucenie z TVP pisuarów. -- Bielsko Biała zdjęcia świąteczne Makiety kolejowe Haft komputerowy Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 wytrzyj klawiaturę, bo zaplułeś.. i przeczytaj od 31.12.08, 12:52 nowa... na pewno o mnie chciales pisac? ja nie jestem propisowy:) hehe POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: pis ma CBA.. czemu nie wsadza Tuska skoro kre 31.12.08, 13:20 monster1972 napisał: > lody z kolesiami... > > wez mi to wytłumacz pisomatołku lub -matolico > coz... wielki sukces 4 ERPE, udupić przekwitającą niezbyt mądrą > kobietę > > > Polak-ateista Adela to wtórnik Sobeckiej, do niej nic poza sektą muchomorka nie przemawia, a wyczyn Sawickiej nie wchodzi w grę bo nawet najbardziej zawzięty pisiorek z CBA nie zgodziłby się służbowo deprawować takiego potwora. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl No, proszę - ścierwojad to może mało sympatyczny.. 01.01.09, 02:10 ...ptaszek - ale za to jaki pożyteczny ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Możesz podać jakies konkretne fakty? 31.12.08, 11:35 GW i PO to nie jedna drużyna, podobnie jak TVN. Każdy rząd chętnie by osadził swoich ludzi w kazdej spółce tylko nie bardzo ma do tego mozliwosci. Dlaczego Rada tak postąpiła, dlaczego LPR taka taktyke obrał łatwo wytłumaczyć, raz to zemsta za rozwalenie partii przez PiS, dwa chęć przypodobania się wyborcom przed wyborami do parlamentu UE a moze i przypunktowanie u PO(w co wątpię) Możesz mi wytłumaczyc dlaczego PiS mający większy potencjał ludzi doświadczonych w zarządzaniu roztrwonił swa przewagę? To ja ci powiem, J.Kaczyński i jego giermkowie trzymaja za pysk i nie pozwalaja na wychodzenie przed szereg, niszcza osobowosci, o lojalnosci we współpracy nie wspominam bo LPR i Samoobrona to przetestowały. Tusk nie ma wpływu na TVP, ani na TVN ani też na Polsat, którego własciciel współdziałał ze służbami PRL, to trop donikad adela_30 i wątpię by chciał sie w to zagłębiac skoro ma przychylność wyborców i dziennikarzy z różnych mediów, jest po prostu sympatyczniejszy i bardziej zrozumiały w swoich czynach, no i odwazniejszy w rządzeniu, J.Kaczyński mógł być w tej chwili panisko i szykowac sie na druga kadencję jako pewniak, wybrał niewytłumaczalną jak dla mnie drogę. Wychowaliśmy się na takich samych ideałach a żądza włądzy go połknęła i zmąciła umysł. Jeszcze szanse ma ale nie wykorzysta bo nie potrafi z ludźmi rozmawiać a jego klakierzy tylko publike rozśmieszaja i wnerwiają, ot prawda prosto z gminu. I nie wkładaj komus czynów skoro ich nie umiesz udowodnić. Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: Możesz podać jakies konkretne fakty? 31.12.08, 11:41 Ty naprawdę tak sądzisz czy tylko kreujesz rzeczywistość. Mówisz, że Tusk nie ma wpływu na Polsat? A wiesz kto nadzoruje obecnie postępowania przeciwko Solorzowi??? Nie wiesz...? To Ci powiem...niejaki pan Bondaryk, który obecnie jest szefem ABW a jeszcze niedawno pracował dla Solorza chroniąc jego interesy. Pewnie zaraz będziesz mi mówił, że mam manię prześladowczą. Daruj sobie a czas poświęć na postępy prowadzonych śledztw...a raczej ich brak. a.k.traper napisał: Tusk nie ma wpływu na TVP, ani na TVN ani też na Polsat, którego własciciel współdziałał ze służbami PRL, to trop donikad adela_30 i wątpię by chciał sie w to zagłębiac skoro ma przychylność wyborców i dziennikarzy z różnych mediów, Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nie zajmuje się takimi sprawami 31.12.08, 11:49 To co widze to piszę, możesz mieć inne przemyślenia tylko co wynika z tego że prowadzi p. Bondaryk? Jest urzędnikiem państwowym i łatwo go moga inni zweryfikować. Czy jest kolegą Tuska który go poprosił o przysługę? Skoro podajesz jakies zależności to powiedz do końca. Ja akurat czuje dystans do Solorza od dawna, dla mnie to mętny typ, wielu ludzi którzy maja teraz jakies duże biznesy współpracowało z różnymi służbami. Chętnie poczytam co robi Bondaryk z Solorzem, Walter z Tuskiem, tylko napisz, bo ja nie czytam SE i po bazarach nie nasłuchuję. Obracam się w róznych środowiskach i wiem jak wygląda życie ale nie mam odwagi komus wkładać działania którego nie jestem pewien.Elementarna przyzwoitość obowiązuje każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: Nie zajmuje się takimi sprawami 31.12.08, 11:55 Rozumiem, że wg Ciebie przyzwoite jest powierzenie postępowania przeciw Solorzowi w ręce jego przyjaciela Bondaryka ??? :) Jak tak będziemy godzić się z układami to w tym kraju trzeba będzie łazić z łapówkami do sklepu spożywczego po chleb. Obym się myliła. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Prawie już tak było 31.12.08, 11:58 Oby się nie powtórzyło, niedawno bylismy na dobrej drodze do nakazowego sprawowania włądzy i po uważaniu, jeżeli nie przeżyłaś tamtych czasów to popytaj tych co maja dobra pamięć a nie tych co wiedza lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: Prawie już tak było za SLD i PO 31.12.08, 12:01 Bondaryk przyjaźnił się z Solorzem i prowadził śledztwo ws. Polsatu Zmniejsz rozmiar tekstuPowiększ rozmiar tekstu Twój głos został dodany. IAR | 2008-05-24 07:46, aktualizacja: 2008-05-24 07:46:14 0 komentarzy 0 / 0 przeczytano: 243 Pilnował pieniędzy Solorza, kręcił się koło pierwszej liberalnej partii, zasilał spółdzielnie Tomaszewskiego, teraz jest szefem Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego. Dziennikarze "Dziennika" prześwietlili błyskotliwą karierę Krzysztofa Bondaryka. Warto przeczytać: * Kto zarzuca Gruzji prowokację * Zawiadomienie CBA w sprawie Bondaryka w prokuraturze * Incydent w Gruzji to prowokacja? * ABW zatrzymała trzy osoby * Prokurator przesłucha Bondaryka Jedną z pierwszych decyzji jaką podjął obejmując stanowisko szefa ABW była degradacja pracownika archiwum. Dziennikarze zastanawiają się, czy może mieć to związek z wcześniejszymi dokonaniami tego archiwisty. 10 lat temu odnalazł on dokumenty świadczące o podjęciu przez byłego współpracownika Bondaryka Janusza Tomaszewskiego współpracy z SB. Szef ABW objął nadzorem śledztwo w sprawie nieprawidłowości w Polsacie. - Od tej chwili służby straciły serce do tej sprawy - pisze "Dziennik". Prokurator, który do tej pory zajmował się tą sprawa został od niej odsunięty. - Bondaryk był z Solorzem na dobre i na złe - pisze gazeta. Więcej na ten temat w "Dzienniku" "Dziennik"/IAR/apl/dyd Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Sorry, to nie ten poziom, ja nie z bazaru 31.12.08, 12:21 takie wykłady mozesz robic nawiedzonym tak jak ty, ja obracam się w bardziej rzeczywistych kręgach. Pozdrawiam, szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Sorry, to nie ten poziom uczciwości ja nie z mafii 31.12.08, 12:46 Takie wykłady możesz robić swoim kolegom "biznesmenom", którzy rozkręcali interesy z pieniędzy służb PRL a obecnie są chronieni prze polityków rządzących. Ja obracam się w bardziej uczciwych kręgach. Pozdrawiam, szkoda czasu na uczenie uczciwości ludzi przeżartych tzw biznesami realizowanymi przy wsparciu polityków. a.k.traper napisał: > takie wykłady mozesz robic nawiedzonym tak jak ty, ja obracam się w > bardziej rzeczywistych kręgach. Pozdrawiam, szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Sorry, to nie ten poziom uczciwości ja nie z 31.12.08, 13:28 adela_30 napisała: > Ja obracam się w bardziej uczciwych kręgach. Pozdrawiam, szkoda czasu na uczeni > e > uczciwości ludzi przeżartych tzw biznesami realizowanymi przy wsparciu politykó > w. O jakiej uczciwości piszesz??? PiSuarowej??? To poczytaj nieco o przekrętach PC. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Sorry, to nie ten poziom uczciwości ja nie z 31.12.08, 13:56 Zajmij sie gnido przejęciem przez PC majątku wartego obecnie ponad 1 miliard złotych. Słyszałas o tym? Napisz o niejakim Glapińskim, złodzieju, który bedąc ministrem krył i umożliwiał złodziejstwo kaczyńskich. adela_30 napisała: > Takie wykłady możesz robić swoim kolegom "biznesmenom", którzy rozkręcali > interesy z pieniędzy służb PRL a obecnie są chronieni prze polityków rządzących > . > Ja obracam się w bardziej uczciwych kręgach. Pozdrawiam, szkoda czasu na uczeni > e > uczciwości ludzi przeżartych tzw biznesami realizowanymi przy wsparciu politykó > w. > > > > a.k.traper napisał: > > takie wykłady mozesz robic nawiedzonym tak jak ty, ja obracam się w > > bardziej rzeczywistych kręgach. Pozdrawiam, szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Możesz podać jakies konkretne fakty? 31.12.08, 13:54 Czy ty pisowska mendo poza oczernianiem, pluciem, brudnymi insynuacjami i kłmstwami napisałeś cokolwiek zbliżonego do polemiki merytorycznej? Tak zwyrodniałej, tortalitarnej partii jak pisbolszewia nie było od upadku Stalina. Gdyby dać im pełnię władzy i mieli mozliwości, zamienili by Polskę na jeden obóz pracy. adela_30 napisała: > Ty naprawdę tak sądzisz czy tylko kreujesz rzeczywistość. > Mówisz, że Tusk nie ma wpływu na Polsat? A wiesz kto nadzoruje obecnie > postępowania przeciwko Solorzowi??? Nie wiesz...? > To Ci powiem...niejaki pan Bondaryk, który obecnie jest szefem ABW a jeszcze > niedawno pracował dla Solorza chroniąc jego interesy. > > Pewnie zaraz będziesz mi mówił, że mam manię prześladowczą. Daruj sobie a czas > poświęć na postępy prowadzonych śledztw...a raczej ich brak. > > > > > a.k.traper napisał: > Tusk nie ma wpływu na TVP, ani na TVN ani też na > Polsat, którego własciciel współdziałał ze służbami PRL, to trop > donikad adela_30 i wątpię by chciał sie w to zagłębiac skoro ma > przychylność wyborców i dziennikarzy z różnych mediów, Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: Możesz podać jakies konkretne fakty? 31.12.08, 11:51 I jeszcze jedno....jeśli ktoś z nich był odważny to Kaczor bo postanowił zniszczyć powiązania służb i polityków z biznesem. Ukrócił sporo lewych interesów i ta odwaga się na nim zemściła. Nie sposób już wygrać z postkomuszą kliką uwłaszczona za grosze na majątku państwowym i trzymającą w swoich rękach największe biznesy w tym kraju. Z "odważnym" Tuskiem znowu znosi nas na wschód. Znowu trudno załatwić coś bez łapówki. Rywin wraca? a.k.traper napisał: (Tusk) jest po prostu sympatyczniejszy i bardziej zrozumiały w swoich czynach, no i > odwazniejszy w rządzeniu, Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Czemu Polacy maja placic na to bydło z TVP? 31.12.08, 12:25 po co to pytanie chlopie kxx1? ja juz dawno nie place tym tvp i nie daje ani grosza klechom! a poszli w pis-du!to najlepsza metoda na swinie wystarczy odciac od koryta i czesc!!!!tobie tez tego zycze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Uważasz że wschodu nie ma? 31.12.08, 12:06 To jest bardzo strategiczny region dla UE, szczególnie dla ?Niemiec, Francji i Włoch, jesli nie byłas i nie widziałas skali inwestycji, także amerykańskich to nie zabieraj głosu i siedź w chatce pod strzechą, wschód ma takich jak ty daleko w.... Pisząc o klikach podawaj przykłady, bo ja nie śledza kto jest uwłąszczonym komuchem a kto uczciwym prawicowcem, rozumiem ze rydzyk - rycerz bez skazy. Powiązania polityków z biznesem sa na całym świecie, kto sie sprawdzi w biznesie, osiagnie sukces próbuje sił w polityce, taka jest kolejność i tego nie zmienisz. Wypisujesz głupoty boi nie masz pojęcia o funkcjonowaniu biznesu a tym bardziej polityki, to o czym piszesz to IV liga, która nie powinna pobierać takich pensji, w prywatnej firmie, z takimi wiadomosciami moze by dali 1200 a nie 12000 dlatego tak bronia stołków i nie ma znaczenia jakiej jest orientacji Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: Uważasz że wschodu nie ma? 31.12.08, 12:13 Najgorzej, że u nas sił w polityce próbują Ci co im się w biznesie nie powiodło - PO :) W swoich mailach wychwalasz powiązania polityki z biznesem jak homosowieticus. Promujesz zachowania nienormalne. To, że biznesmen popierany przez polityka jest skuteczny to nie jest powód do pochwały. To jest niszczenie uczciwej konkurencji i promocja korupcji. a.k.traper napisał: > Powiązania polityków z biznesem sa na całym świecie, kto sie > sprawdzi w biznesie, osiagnie sukces próbuje sił w polityce, taka > jest kolejność i tego nie zmienisz. Wypisujesz głupoty boi nie masz > pojęcia o funkcjonowaniu biznesu a tym bardziej polityki, to o czym > piszesz to IV liga, która nie powinna pobierać takich pensji, w > prywatnej firmie, z takimi wiadomosciami moze by dali 1200 a nie > 12000 dlatego tak bronia stołków i nie ma znaczenia jakiej jest > orientacji Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper To sa zachowania normalne i przejrzyste 31.12.08, 12:35 Udowadniasz że nie masz pojecia o tej materii, ja nie pisze że biznesman jest popierany przez polityka tylko ludzie z biznesu osiągnąwszy sukces zajmuja się polityką, tak jest np. w USA czy Europie, gołodupca na senatora tylko w Polsce wybiorą. Nic nie wiesz o konkurencji ani o korupcji za która na zachodzie sa poważne kary i to nieuniknione, w Polsce to jeszcze nie działa z różnych powodów. Nie wiem ilu z PO się nie powiodło, znam kilku co mieli jakies osiągnięcia w PiS-ie tez sa, uwałszczyli sie na włąsności PRL- owskiej, znasz temat Fundacji Prasowej Solidarnosci? Przeanalizuj a dopiero mów. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo-liberal Re: Uważasz że wschodu nie ma? 31.12.08, 13:53 Najgorzej, że u nas sił w polityce próbują Ci co im się w życiu nie powiodło - PIS :) Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Najważniejsze,że Tusk Vision Network ma się d 31.12.08, 11:54 Posłuchaj ty pisdecki megadebilu. Dawni zausznicy kanalii kaczyńskiego wzięli się za łby, a ty matole ciagle o TVN i Tusku. Telewizja publiczna?? Pisdecki rynsztok raczej. Pamiętam wasz zachwyt, jak oborowo-faszystowsko-pisbolszewicka hołota przejmowała telewizję. Zaprawdę, zwolennicy pisdecji to cięzkie niedorozwoje. Myślisz, ze ktoś to kupi? Oprócz staruszków z wykształeceniem podstawowym, na których sie ta zwyrodniała partia opiera. Idź razem ze szpiclem i kapusiem "profesorem" Nowakiem do szcekaczki Rydzyka i tam sie wypłakuj. adela_30 napisała: > Najważniejsze,że Tusk Vision Network ma się dobrze a każde walenie GW i PO w > telewizję publiczną dodatkowo wzmacnia księstwo tow.Waltera :) > > Żeby kolesiom żyło się lepiej!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: Najważniejsze,że Tusk Vision Network ma się d 31.12.08, 11:56 Przeczytaj swoje wypociny to poznasz znaczenie słowa "rynsztok" typowy wyborco PO. akkj napisał: > Posłuchaj ty pisdecki megadebilu. Dawni zausznicy kanalii > kaczyńskiego wzięli się za łby, a ty matole ciagle o TVN i Tusku. > Telewizja publiczna?? Pisdecki rynsztok raczej. Pamiętam wasz > zachwyt, jak oborowo-faszystowsko-pisbolszewicka hołota przejmowała > telewizję. Zaprawdę, zwolennicy pisdecji to cięzkie niedorozwoje. > Myślisz, ze ktoś to kupi? Oprócz staruszków z wykształeceniem > podstawowym, na których sie ta zwyrodniała partia opiera. Idź razem > ze szpiclem i kapusie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Adelajda daj sobie siana dziewczynko... 31.12.08, 12:23 Zachowaj ten pogodny wigilijny nastrój... Wszakże nic się nie stało, w TVP dalej rządzą pisowscy koalicjanci a oni jak mało kto są lojalni wobec prezesa JK. Czyli wszystko po staremu... Odpowiedz Link Zgłoś
servicio Re: Ciekawe 31.12.08, 11:46 wuj_el_igiusz napisał: > forumfzp.net/viewtopic.php?t=2334 Tu jest sporo racji: "GW zachwycająca się tym, że skinhead, rasista, narodowiec "wymiata" ludzi, z którymi politycznie GW się nie zgadza. Żałosny upadek Wyborczej! Stylistyka, którą dobrze pamiętam z "Trybuny Ludu" lub "Żołnierza Wolności" z marca 68, gdy się też "wymiatało" ludzi..." Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Ciekawe 31.12.08, 13:35 servicio napisał: > Stylistyka, którą dobrze pamiętam z "Trybuny Ludu" lub "Żołnierza Wolności" z > marca 68, gdy się też "wymiatało" ludzi..." Różnica tylko jedna - tam wymiatało się ludzi, a tu PiSuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Farfał wymiata PiS 31.12.08, 11:45 olias napisał: > to tylko panowie szlachta żre się o kasiorę; nic nam do tego. myśmy > już Pl dawno przegrali. > ... chyba żeby tak pierd... atomówką w warszawę. "Podczas, kiedy ONI zajmują sie swoimi sprawami, my zajmijmy się naszymi" (Talmud, Chagiga 2). Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chwasty należy wycinać 31.12.08, 07:46 a że ogrodnik Wszechpolak? może to i lepiej, będzie bardziej radykalny w swoich wycinankach Odpowiedz Link Zgłoś
szuszwol Wolę jednego nawróconego faszystę niż PiS 31.12.08, 07:49 które choć przez taką Staniszkis nigdy faszyzującym nie zostanie nazwane. Jest jednak PiS o niebo groźniejszy od bandy ogolonych na łyso osiłków albowiem sprawuje rząd dusz nad groźnym ciemniactwem i buractwem tego kraju, które gotowe jest podnieść rękę na sąsiada tylko dlatego, że jest inny od nich samych. Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 A ja wolę kogoś myślącego 31.12.08, 08:24 szuszwol napisał: > które choć przez taką Staniszkis nigdy faszyzującym nie zostanie nazwane. Jest > jednak PiS o niebo groźniejszy od bandy ogolonych na łyso osiłków albowiem > sprawuje rząd dusz nad groźnym ciemniactwem i buractwem tego kraju, które > gotowe jest podnieść rękę na sąsiada tylko dlatego, że jest inny od nich samych a tak w ogóle to o czym tak bredzisz, o jakim podnoszeniu ręki? takie otumanione PiSofobiczne matołki mają zapewne jakąś dziejową misję zbawiania "kraju ciemniaków i buraków" Odpowiedz Link Zgłoś
news101 Re: A ja wolę kogoś myślącego 31.12.08, 08:49 Nie do konca masz racje, pis wspiera np radio maryja i wielebnego pana rydzyka ktory podsyca nienawisc i ksenofobie. nie widziales nigdy w tv bandy agrsywnych babc i dziadkow podnoszacych rece na reportera na przyklad bo szatan jeden reprezentowal stacje tvn? albo antyzydowskie okrzyki skierowane np do arcybiskupa Goclowskiego? ten tlum jest zadny krwi a Jaroslaw Wielkomniejszy na tym zeruje,to czesc jego elektoratu. > a tak w ogóle to o czym tak bredzisz, o jakim podnoszeniu ręki? > takie otumanione PiSofobiczne matołki mają zapewne jakąś dziejową > misję zbawiania "kraju ciemniaków i buraków" Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Wielki Konus TW Klmamczynski 31.12.08, 09:49 znowu sie okiwl. Kto to nazwal to sbeckie dziecie Wielkim Strategiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Re: A ja wolę kogoś myślącego 31.12.08, 09:51 news101 napisał: > Nie do konca masz racje, pis wspiera np radio maryja i wielebnego pana rydzyka >RE a twoje słowa o tych starych ludziach sa pełne miłości .uwazasz że ty możesz wyzywać in nych a oni mają siedzieć cicho .pamiętam jak na Jasnej Górze ojciec prowadzący Paulin mówił --uważajcie na ludzi krecocych sie wokół was kieszonkowcow złodzieji ludzi nieuczciwych przyoinacy itd .a w TVN puscili tylko uważajcie na i głosem spikera powiedziano ze kazał uważac na reporterów TVN . To była jawna manipulacja .albo podsłuchano rozmowy służbowe pracowników tvn który mówił znajdzcie mi choć jedną owieczke która będzie pluła na rydzola i nagrajcie bo ku..a nic nie mamy i niech wyzywaja na was sprowokujcie ich do tego .skonczyły się czasy ze my katolicy bedziemy opluwani przez garstkę róznego rodzaju śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: A ja wolę kogoś myślącego 31.12.08, 13:42 ziarenko1.1 napisał: skonczyły się czasy ze my katolicy bedziemy opluwani przez garstkę róznego r > odzaju śmieci Ty bezmózgu nie jesteś katolikiem, a nawet nie jesteś chrześcijaninem w sensie ekumenicznym, Jesteś faszyzującym sekciarzem spod wezwania Radyja z Ryjem - najbardziej antykatolickiej sekty w Europie (RM zlikwidowano w Niemczech za sekciarstwo). Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Farfał wymiata PiS 31.12.08, 07:56 Kiedy ktoś nie realizuje linii TKM wg. Gazety Wybiórczej to używane jest sformułowanie "czystki polityczne". Kiedy jednak ta linia jest realizowana to używają "wziął się ostro do pracy". Ot, typowe dla tej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l jak farfocel zrobi swoje to zadynda. w nagrodę 31.12.08, 08:03 > Kiedy ktoś nie realizuje linii TKM wg. Gazety Wybiórczej to używane jest > sformułowanie "czystki polityczne". Kiedy jednak ta linia jest realizowana to > używają "wziął się ostro do pracy". Ot, typowe dla tej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l jak farfocel zrobi swoje to zadynda. w nagrodę 31.12.08, 08:06 poza tym masz rację > Kiedy ktoś nie realizuje linii TKM wg. Gazety Wybiórczej to używane jest > sformułowanie "czystki polityczne". Kiedy jednak ta linia jest realizowana to > używają "wziął się ostro do pracy". Ot, typowe dla tej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek_syn_ubeka Re: Farfał wymiata PiS 31.12.08, 11:35 no i Farfał przestał byc"neonazistą"jak o nim wczesniej GW pisała,a tuskomatoły oburzaly sie na forach jak mozna faszyste mianowac v-ce w TVP .Dzis jest ich ulubionym bohaterem pozytywnym,co oznacza,ze czytelnikom GW da sie wmowic wszystko.A GW wejdzie kiedys w sojusz z organizacja bylych esesmanow.Dobry poczatek juz zrobila nazywajac komunistycznych mordercow ludzmi honoru Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 jak to przestał? przecież nikt go nie chwali... 31.12.08, 11:49 umiesz czytać debilu? czy tylko powtarzasz, co dostales jako wytyczne z biura politycznego KC PISdy? przeciez obok tego artykulu są linki to tekstów o farfale jako naziolu... masz jeden z 2 problemow: nie umiesz czytac, nie umiesz myslec a moze oba jednoczesnie, co ciołku? Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Farfał wymiata PiS 31.12.08, 07:57 Żakowski napisał w gazecie, ze prezenterzy wiadomości będą nas witać teraz faszystowskim pozdrowieniem, Nie mogę się doczekać, kiedy Lisowa nas tak powita. Mam nadzieję, że będzie ubrana w gustowny mundurek;))) Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Farfał wymiata PiS 31.12.08, 09:58 ak102 napisał: > Żakowski napisał w gazecie, ze prezenterzy wiadomości będą nas witać teraz > faszystowskim pozdrowieniem, Nie mogę się doczekać, kiedy Lisowa nas tak powita > . > Mam nadzieję, że będzie ubrana w gustowny mundurek;))) ---------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 ^^^^^^^^^Od kiedy to PiSowcy czytują Żakowskiego? 31.12.08, 11:39 To ciągłe przypominanie przeszłości Farfała, od której zresztą się teraz odcina. Ma jaja faceta. Giertych też miał, gdy beształ Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
adwach Kto mieczem wojuje 31.12.08, 07:57 od miecza ginie. Dla dobra naszego kraju najlepiej by było gdyby PIS zniknął całkowicie. Drugiej takiej obłudnej i szkodliwej partii dla Polski nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur PIS-owską zarazę wypalimy żelazem i ogniem 31.12.08, 07:58 to jest dżuma naszych czasów Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l niech się pozabijają, ja abonamentu nie płacę 31.12.08, 07:59 ani nie oglądam tej koorwy politycznej TVP Odpowiedz Link Zgłoś
neskim Farfał wyręcza niedorajdów PO 31.12.08, 08:02 Czytając, jak to funkcjonowało nie można się oprzeć podziwowi dla sprawności z jaką ustawiał to PiS. Pamiętając - naturalnie - że chodzi o sprawności gangsterów. Nie wahali się na najważniejszcyh stołkach w służących im mediach sadowić nawet - bądźmy szczerzy - popaprańców. Jadąc wczoraj obok dawnej redakcji najpopularniejszej u nas popołudniówki, czyli Expresu Wieczornego, uzmysłowiłem sobie, że dorzynały go dwie najbardziej świecznikowe postacie mediów PiSuaru: zarówno Czabański, jak i Urbański. To jednak uzmysławia zarazem, jakich popaprańców mamy w rządzącej obecnie PO, skoro przez tyle czasu nie potrafili nawet ruszyć tych PiSowskich gangsterów, choć ci grali im na nosie. Czy więc nie wstyd wieszać psy na nowym zarządzie TVP, skoro to im zawdzięczamy, że pozbylismy się wreszcie tych smierdzieli z mediów publicznych? (choć z Polskiego Radia tylko wierchuszki, a wiebni jej słudzy i co gorsza kiepscy dziennikarze, pozostali. Jak ten wczoraj w Sygnałach czy może u Urlicha (przykro ich słuchać, więc robie to nieuważnie), któremu jego rozmówca z UW napomyka, że w konflikcie izraelsko- palestyńskim mogły maczać palce też koncerny naftowe, a facet, jakby tego sensacyjnego wątku nie dosłyszał. Dupek, nie dziennikarz... Co do Frafała... Nie wiem, jaki dziś jest, ale potrafił zrobić to, na co ani mędrcy z Wybiórczej, ani niedorajdy z Platformy, nie mieli pomysłu. A że coś kiedyś napisał w "Szczerbcu" ? A ile ważnych stanowisk w naszym życiu społeczno-politycznym zajmują pogrobowcy stalinowskiej jeszcze żydokomuny (nie tylko Dorn...) i aparatczyków z PRL... Jak mawiał ongiś towarzysz Preiss, nie zaglądajmy nazbyt ludziom do życiorysów, bo ludzie się zmieniają. A towarzysz Preiss wiedział, co mówił, bo był z KC... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc Re: Farfał wyręcza niedorajdów PO 31.12.08, 10:41 Czy uważasz, że PO to niedorajdy, bo nie zniżyli sie do poziomu pisiorków? Ciekawe masz poglądy. Takie w stylu Kalego. Zresztą bardzo dobrze zrobili, bo teraz możemy dokładnie przyjżeć sie owocom sprawności pisiorków. A przecież "po owocach ich poznacie". Odpowiedz Link Zgłoś
janostrzyca Lepiej żarować nżz chorować! 31.12.08, 08:02 Jak tak można? Apolitycznych, rzetelnych, obiektywnych, profesjonalnych pracowników TVP na bruk? Skandal! He, he! Żartowałem! Odpowiedz Link Zgłoś
fajny-skarabeusz Farfał wymiata PiS 31.12.08, 08:04 Wreszcie wzieli się za to badziejawskie pisiory.Czas najwyższy uwolnić tvp od ciemnoty i polityki karłów. Idiotyzmem było to co się dotej pory działo : cenzura i hamstwo za nasze pieniądze a ja płace na tych durni abonament jak nakleży a programy nie które są dla mnie niedostępne - krytynizm. A tak na marginesie pamietacie jak pisiory zbłotem zmieszły sld za telewizje a sami w pierwszy dzień żądzenia zrobili nalot na nią o północy ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Farfał wymiata PiS 31.12.08, 14:14 fajny-skarabeusz napisała: > Wreszcie wzieli się za to badziejawskie pisiory.Czas najwyższy > uwolnić tvp od ciemnoty i polityki karłów. > Idiotyzmem było to co się dotej pory działo : cenzura i hamstwo za > nasze pieniądze a ja płace na tych durni abonament jak nakleży a > programy nie które są dla mnie niedostępne - krytynizm. > > A tak na marginesie pamietacie jak pisiory zbłotem zmieszły sld za > telewizje a sami w pierwszy dzień żądzenia zrobili nalot na nią o > północy ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widać że dopiero zaczynasz się uczyć. Z ortografią bardzo cieniutko!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Tylko komusze mordy chcą usunąć Wildsteina 31.12.08, 12:18 Za bardzo zalazł im za skórę. Robi dobre programy, w których pokazuje przekręty naszego PRL-bis. Wildstein jest niezależnym dziennikarzem. Dlatego nie podoba się aparatczykom wszelkiej maści, także pisowskim. Pospieszalski też podpadł, bo wywołuje niepotrzebne dyskusje i drań zmusza widownię do myślenia. Jak można być tak nieludzkim? Społeczeństwo chce mieć spokojną głowę, a do tego potrzeba programów w stylu "Gwiazdy tańczą na lodzie", a nie niepotrzebnego szarpania szarych komórek jakimś tokszołem. Przecież jest dobrze i tylko człowiek chory ma co do tego jakieś wątpliwości i szuka dziury w całym. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 te mordy sa szczegolnie niebezpieczne 31.12.08, 08:12 farfal przy nich to niegrozny noworodek Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 wataha wyrznieta - jeszcze pospieszalski 31.12.08, 08:11 i wildstein - ci dwaj supersukin syny ze swoimi bandyckimi audycjami - szczegolnie "katolik' pospieszalski Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Jerzegoz nr. 30 31.12.08, 09:03 Niniejszym chcę Cię powiadomić na ten Nowy Rok, że za te słowa będziesz odpowiadał! miłego hej! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Re: wataha wyrznieta - jeszcze pospieszalski 31.12.08, 11:10 jerzy30 napisał: > i wildstein - ci dwaj supersukin syny ze swoimi bandyckimi > audycjami - szczegolnie "katolik' pospieszalski NIE PARTYJNY NIE KATOLIK TYLKO ZWYKŁY ALKOHOLIK. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 jak ktos wali rowno z gwinta to potem w audycjach 31.12.08, 12:08 TV uchlewa sie propaganda - gorzaly na wizji chlac nie mozna raczej Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: wataha wyrznieta - jeszcze pospieszalski 31.12.08, 12:30 to tylko przyklad takiego klamliwego katolickiego scierwa w tej k...publicznej!!wywala ich na morde !!co do jednego!!!!jeszcze troche a pan pospieszalski stanie sie gorliwym rzecznikiem in vitro i aborcji na zyczenie!te endeckie kundle tacy sa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz141053 Qvo Vadis telewizjo 31.12.08, 08:15 skinhead. redaktor neonazistowskiego-To zinu Front, redaktor Wszechpolaka, dorwal sie do sie do wladzy jaka daje wplywanie poprzez TVP na umysly zwyklych ludzi.drzyjcie lesby i geje bo po czystkach w TVP wezmie sie za Was Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto A odprawki trza płacić. 31.12.08, 08:15 Karuzela kadrowa się kręci, a odprawy lecą. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Farfał wymiata PiS 31.12.08, 08:20 ...ideologiczne ramię PiSsu padło...:) Odpowiedz Link Zgłoś
gemelar Tak trzymać, Farfał ! 31.12.08, 13:53 allspice 31.12.08, 08:20 Pisze: ideologiczne ramię PiSsu padło...:) Nie padło, ino zostało odrąbane... Szczerbcem... Ale Kaczorom jeszcze pozostały skrzydła. Może byście chłopaki - byli koalicjanci - skrzydełka im też oskubali? W Nowym Roku... No, to Dosiego! A Wildstein - won! Vos populi to Vox Dei, Farfał. Nie bój się, że Cię okrzykną antysemitą... Dla równowagi daj kopniaka Pospieszalskiemu też. Niech odtąd se skrobią "Rzepkę", do której też chyba Gottesman wrócił... To maszkary, od których się człowiek wzdraga otworzyć telewizor i zajrzeć do gazety. Osatatnich takich pamiętam z 1968... Ciekawe, kto przygarnie Pati-Koti z jej - nazwijmy to - lapdopem... Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Najzabawniejszy jest płacz: to wina PO 31.12.08, 08:23 Tylko w tym wątku można znaleźć paru bezradnych, zapłakanych PiSuarów usiłujących przyszyć swoją zbiesioną przystawkę a to do PO, a to znowu do GW. Boki zrywać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Re: Najzabawniejszy jest płacz: to wina PO 31.12.08, 08:38 > Tylko w tym wątku można znaleźć paru bezradnych, zapłakanych > PiSuarów usiłujących przyszyć swoją zbiesioną przystawkę a to do PO, > a to znowu do GW. Boki zrywać! :) No nie? :))) Ten kraj to komedia... wczoraj czytałem, że znowu 15% idiotów chce głosować na lechkacza - śmiać się czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
mileg56 Re: Najzabawniejszy jest płacz: to wina PO 31.12.08, 09:54 kosmosiki napisał: > No nie? :))) Ten kraj to komedia... wczoraj czytałem, że znowu 15% idiotów chce > głosować na lechkacza - śmiać się czy płakać? ---- najlepiej powieś się z rozpaczy; Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Najzabawniejszy jest płacz: to wina PO 31.12.08, 11:52 kosmosiki napisał: >> > No nie? :))) Ten kraj to komedia... wczoraj czytałem, że znowu 15% idiotów chce > głosować na lechkacza - śmiać się czy płakać? A dlaczego nie mieliby głosować? "W tym kraju jest wielu sukinsynów i oni też powinni mieć swoich reprezentantów" (Calvin Coolidge, prezydent USA w l. 1923 - 1929) Odpowiedz Link Zgłoś
krop-ka4 Re: Najzabawniejszy jest płacz: to wina PO 31.12.08, 14:50 Ludzie !!! Nareszcie coś inteligentnego, dowcipnego i po polsku !!! / Bo przy innych postach człowiek zastanawia się: śmiać się, płakać, czy może od razu wołać lekarza ( psychiatrę najlepiej ) ? / Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l żądam pozostawienia pajaców z PIS przy korycie!!!! 31.12.08, 08:25 bo cały ten cyrk nie jest walką o stołki lecz próbą powrotu tzw patriotów genetycznych na top. GW sie rajcuje, pozorna walka o stołki trwa a jaruś pederasta łapki zaciera i chichocze ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kaczyńscy to sqrwiele kuci na cztery łapy, mistrzowie intrygi i genialni krętacze. nie można ich spuścić z oka Odpowiedz Link Zgłoś
mileg56 Re: A ja tam nie płacę abonamentu :) 31.12.08, 09:59 złodziei ci u nas dostatek; Odpowiedz Link Zgłoś