www.openmind.desk.pl 02.01.09, 15:52 ludzie kochają cuda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koloratura1 Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 16:01 www.openmind.desk.pl napisał: > ludzie kochają cuda ...i nienawidzą Kaczyńskich i spółki, a - co za tym idzie - tego ich calego, bolszewickiego PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 16:18 Aż tak silnych emocji bym nie oczekiwał... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Kiedy spadek z 60 "%" na 52 "%" jest "rośnienciem" 02.01.09, 17:35 tw_wielgus napisał: "Rośnie poparcie dla PO oraz SLD" !!!!!!!!!!!!!!!!!! > Aż tak silnych emocji bym nie oczekiwał... M: parafrazujac Komorowskiego: "jaka propaganda takie 'sondaze' ". No ale dla POstKomunistow goebbelsowskie zaklamanie JEST powodem do "silnych emocji". Odpowiedz Link Zgłoś
akami21 Wyborcza jak zwykle sondaż zrobiła w redakcji 02.01.09, 18:42 Sondaże GW słyną już ze swojej "obiektywności". Dlatego proponuję, aby na końcu zawsze dopisywali: "+- 50 %", albo: "wyniki prognozowane mogą się różnić od rzeczywistych o mniej więcej 50%" Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: Wyborcza jak zwykle sondaż zrobiła w redakcji 02.01.09, 18:45 Jak wszystkie sondaże :D Nie ma "obiektywnych" sondaży :D Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: brawo jest cudnie kochamy PO 02.01.09, 21:21 ludzie wolą cuda nawet obiecane, niż kłamców, złodziei i łajdaków takich jak kaczyńscy i ich banda Odpowiedz Link Zgłoś
kon-donek_wermahtowy_lodziarz [...] 03.01.09, 02:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: Kolejny_Łże-Sondaż_PO-komunistów_ :)))))))))) 03.01.09, 02:12 kon-donek_wermahtowy_lodziarz napisał: > Czosnkowe GWno zachwycone kolejnym łże-sondażem: > > 152 proc. za Platformą i aż 212 proc. za SLD !!!! > Notowania Platformy utrzymują się ponad granicą bezwstydności 550-proc. ! > W grudniu PO osiągnęła sondażowy rekord , uzyskując 960 proc. normy poparcia !! to zasluga PISu - ustaliliscie "norme" na 0.03% by sie zalapac to teraz .... płaczcie uuuuhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 02.01.09, 23:59 Kochani czciciele "pokoju" z GW. Kasowanie moich opinii nie zmieni moich poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: S_A_M_0_0_B_0_R_A 03.01.09, 01:00 Kochana czcicielko knura Łyżwińskiego i chama "jak można zgwałcić prostytutkę, hehe" Leppera. Wypisywanie tutaj twoich durnych poglądów nie zmieni poglądów innych. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 03.01.09, 15:45 jola_z_dywit6 napisała: > Kochani czciciele "pokoju" z GW. > Kasowanie moich opinii nie zmieni moich poglądów. A kogo obchodzą twoje poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Wyborcza jak zwykle sondaż zrobiła w redakcji 02.01.09, 19:10 Dla PiS i jej wyborców sondaże są obiektywniejsze im więcej poparcia ma ich ukochana jedyna partia oraz im mniej poparcia mają bękarty spod znaku PO. I w tym sęk. Ponadto, w dniu ostatnich wyborów parlamentarnych z oficjalnej witryny internetowej partii Pijaństwa i Samogwałtu zniknęła w magiczny sposób zakładka "sondaże", które i tak były "podrasowane" pod PiS, ponieważ wyniki nie zgadzały się ze źródłem tychże na witrynie polskich centrów badania opinii publicznej. To dowodzi tylko i wyłącznie tego, że zgodnie ze słowami (p)osła Kurskiego "ciemny lud wszystko kupi", PiS chce odciąć swoich wyborców od prawdy. Nie chcą, żeby ludzie dowiedzieli się, że wyniki sond OBOPu, GW itp. są zgodne z najszczerszą prawdą. W ten sposób zawsze mogą bronić się jak Beger, że wyniki są sfałszowane. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: Wyborcza jak zwykle sondaż zrobiła w redakcji 02.01.09, 19:16 Na spieprzajdziadu.com jest notka opisująca sondażowe wpadki z oficjalnej strony PiS. Boki można zrywać :D Zwłaszcza z ich interpretacji sondaży :D Odpowiedz Link Zgłoś
e7th04sh Re: Wyborcza jak zwykle sondaż zrobiła w redakcji 02.01.09, 23:47 Ale platforma to tak nie robi co? Zmądrzejcie ludzie, kiedyś mu8zułmanie mordowali katolików i vice versa, teraz wy sobie do gardeł skaczecie. Wyjdźcie na dwór, jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
e7th04sh Re: Wyborcza jak zwykle sondaż zrobiła w redakcji 03.01.09, 10:49 A ja dobrze poszukać, to jest w internecie sporo info0rmacji o fałszerstwie na stronie platformy :) Jak to w kilka minut jedna z opcji skoczyła kilkakrotnie... A żeby było śmieszniej, druga opcja spadła. Ot, ciekawostka. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Wyborcza jak zwykle sondaż zrobiła w redakcji 02.01.09, 19:12 Na Czerskiej jest sondazownia niezla. Zazwyczaj glosuje Michnik, Czuchnowski, Kublikowa i ich guru czlowiek honoru niejaki Czesio Kiszczak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: Wyborcza jak zwykle sondaż zrobiła w redakcji 02.01.09, 19:18 pla_cebo dobrze kojarzę, że to ty nie rozumiałeś ani w ząb jak się robi sondaże pod jakimś artykułem o popularności polityków? :D Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Wyborcza jak zwykle sondaż zrobiła w redakcji 02.01.09, 19:19 akami21 napisał: > Sondaże GW słyną już ze swojej "obiektywności". natomiast wielbiciele pissuaru słyną z nieumiejętności czytania i problemów z mózgiem. Artykuł opisuje sondaż TNS OBOP dla TVP Info a nie sondaż GW Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wyborcza jak zwykle sondaż zrobiła w redakcji 02.01.09, 19:41 "- wynika z sondażu TNS OBOP dla programu Forum w TVP Info." kami21 napisał: > Sondaże GW słyną już ze swojej "obiektywności". D Kurcze kiedy to to się nauczy coś tam coś tam czytać.. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo ----- mozesz tylko pomarzyc ----- 03.01.09, 01:46 akami21 napisał: > Sondaże GW słyną już ze swojej "obiektywności". Dlatego proponuję, > aby na końcu zawsze dopisywali: "+- 50 %" -50% dla PO a +50% dla PIS Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kiedy spadek z 60 "%" na 52 "%" jest "rośnien 02.01.09, 19:35 Polecam naukę czytania ze rozumieniem. Re: tw_wielgus napisał....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
acer19 Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 17:56 koloratura1 napisała: > www.openmind.desk.pl napisał: > ludzie kochają cuda ...i nienawidzą Kaczyńskich i spółki, a - co za tym idzie - tego ich calego, bolszewickiego PiSu. -------------------------------------------------------------------- TUSK PRZED WYBORAMI NA PREZYDENTA MIAŁ PRAWIE 60 PROCENT WG TYCH SONDAŻY A JAK POLICZONO GŁOSY OKAZAŁO SIĘ ZE TO KACZYŃSKI ZOSTAŁ PREZYDENTEM Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 18:12 acer19 napisał: > TUSK PRZED WYBORAMI NA PREZYDENTA MIAŁ PRAWIE 60 PROCENT WG TYCH SONDAŻY A JAK > POLICZONO GŁOSY OKAZAŁO SIĘ ZE TO KACZYŃSKI ZOSTAŁ PREZYDENTEM ********************************** Potem były wybory samorządowe i parlamentarne, w których PiS przegrał - zgodnie z sondażami i przewidywaniami. PS. Pisanie wersalikami uważa się za przejaw braku kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Najlepszymi sondażami sa wybory, teraz w czerwcu 02.01.09, 19:36 do Parlamentu Europejskiego. Dla jednych to oddanie głosu na swego faworyta i oczekiwanie w napięciu czy wygra a dla innych to czytanie intencji niektórych osób i motywacji ich działania, mnie szczególnie interesuje ile będzie kandydatów spośród eurosceptyków i ilu się tam dostanie? Obstawiam że będa kandydować ludzie pokroju J.R.Nowaka nie po to by zrealizowac swoje idealistyczne marzenia a po to by załapac się na eurodietę. Co do następnych wyborów parlamentarnych czy prezydenckich jeszcze kupa czasu i mozliwość poprawienia wizerunku nawet poprzez cyniczne oszustwa, pożyjemy - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
quando.quando Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 16:05 Zdaje się te badania zamówiła PO, by nagrodzić SLD za poparcie przy odrzucaniu weta. Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 16:07 Aha, PO via TVP je zamówiła. Odpowiedz Link Zgłoś
emterabel Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 16:08 "Zdaje się te badania zamówiła PO, by nagrodzić SLD za poparcie przy odrzucaniu weta." też o tym gdzieś słyszałem - podobno sondaże robiła jakaś żydowska firma a zapłacono jej krwią chrześcijańskich niemowląt. Więcej luzu w nowym roku życzę :] Odpowiedz Link Zgłoś
japiech Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 17:59 Gostka prawda kole więc bredzi jak nakręcony bo nie wie jakie warunki sondaż musi spełniać. Warunek nr 1: "Sondaż musi być obiektywny, musi obejmować zgodną z procedurą grupą kontrolną, zarówno co do liczebności, wieku, wykształcenia jak i statusu społecznego, i nie może być prowadzony w interesie zlecającego sondaż (partii politycznej, ugrupowania społecznego, grupy nacisku ani firmy).". Firma sondażowa, która chce sie liczyć a która sprzeniewierzyłaby się temu wylatuje z rynku w ciągu kwartału. Odpowiedz Link Zgłoś
quando.quando Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 21:17 To był oczywiście żart. Podoba mi się Twoje poczucie humoru. A za życzenia dziękuję. Zawsze do usług q. Odpowiedz Link Zgłoś
quando.quando Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 21:21 To był oczywiście żart. Podoba mi się Twoje poczucie humoru. A za życzenia dziękuję, z wzajemnością. q. Odpowiedz Link Zgłoś
quando.quando Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 21:24 Moja poprzednia wypowiedź była przeznaczona dla emterabela. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Kto za PO, PSL, SLD, a kto przeciw? 02.01.09, 16:32 Sojusz PO i SLD podzielił ostatecznie scenę polityczną na dwa obozy. Pytanie powinno być postawione inaczej: Kto za PO, PSL i SLD a kto przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Kto za PO, PSL, SLD, a kto przeciw? 02.01.09, 16:34 Juz zapomniales o sojuszu PiS + SLD przy ustawie medialnej? Albo przy reformie sluzby zdrowia? Na razie w dalszym ciagu wiecej laczy te dwa ugrupowania - ale to zrozumiale: swoj do swego ciagnie, socjalisci sie zwachali i probuja razem bruzdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz W porównaniu z grudniem, PIS, SLD wzrost, PO w dół 02.01.09, 17:05 PSL w dół. to samo ale inaczej napisane od wicemichników. jak sie ma 24 % poparcia dla PiS do 19 % ogłaszanego z wielkim szumem medialnym kilka dni wcześniej dla podkreslenia jak dramatycznie spada poparcie dla PISu ? Odpowiedz Link Zgłoś
brzezozka Spadła ale tobie buraku ostatnia 02.01.09, 17:09 szara komórka na glebę, buhahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz [...] 02.01.09, 17:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Re: Wiesz to z doświadczenia 02.01.09, 17:24 sugerujesz że mam doświadczenie z twoją? pomyliłeś mnie z kimś innym, może listonoszem? Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Wiesz to z doświadczenia 03.01.09, 00:33 A znasz coś innego Tuwima? Oprócz lokomotywy i natrętnie powtarzanego cytatu? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tobie usiadła.. stara jajami na twarz 02.01.09, 17:26 europacierz napisał: > bueheheh. dyskutancie rodem z PGRu To w PGR siadaja sobie jajami na PiSkach, stad twoje doswiadczenie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: W porównaniu z grudniem, PIS, SLD wzrost, PO 02.01.09, 17:25 europacierz napisał: > PSL w dół. to samo ale inaczej napisane od wicemichników. > jak sie ma 24 % poparcia dla PiS do 19 % ogłaszanego z wielkim szumem medialnym > kilka dni wcześniej dla podkreslenia jak dramatycznie spada poparcie dla PISu ? Widze, ze uwierzyles w magie rankingow, to dobrze, mam tylko nadzieje, ze ta wiara nie jest jak ta z Bogiem i po nastepnym rankingu nadal bedziesz wierzyl...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Re: W porównaniu z grudniem, PIS, SLD wzrost, PO 02.01.09, 17:27 magia rankingów mnie nie kręci ale sposób ich przyrzadzania i podawania wam tej zlasowanej kupy z odpowiednim komentarzem wciąż zaskakuje Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: W porównaniu z grudniem, PIS, SLD wzrost, PO 02.01.09, 17:29 europacierz napisał: > magia rankingów mnie nie kręci ale sposób ich przyrzadzania i podawania wam tej > zlasowanej kupy z odpowiednim komentarzem wciąż zaskakuje No nie wiem, bo bez wzgledu na wyniki rankingow, my normalni odbieramy je zawsz tak samo, z przymrozeniem oka, ty a raczyj wy, PiSglowki podskakujecie raz w spazmach zgryzoty, innym razem w spazmach zachwytu, jak ty teraz chociazby...:DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Re: W porównaniu z grudniem, PIS, SLD wzrost, PO 02.01.09, 17:36 no tak, wy "normalni" obraziliście się na PO za odebranie SBkom emerytur i stad ten napływ głosów na SLD, Sojusz wynik dwucyfrowy utrzyma i tyle, co tu tłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: W porównaniu z grudniem, PIS, SLD wzrost, PO 02.01.09, 17:45 europacierz napisał: > no tak, wy "normalni" obraziliście się na PO za odebranie SBkom emerytur i stad > ten napływ głosów na SLD, Sojusz wynik dwucyfrowy utrzyma i tyle, co tu tłumacz > yć? Jezeli juz cos piszesz, postaraj sie to przeczytac i zastanowic czy to ma jakis sens, jezeli nie jestes tego pewny, popros kogos madrzejszego, a najlepiej zaluz jaja na twarz i poczekaj na lepszy rankikg...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Re: W porównaniu z grudniem, PIS, SLD wzrost, PO 02.01.09, 17:51 przerzuciłeś swój głos na SLD i stad wzrost jego notowań, na drugi raz powiedz też panu z sondażowni o przyczynach takiego ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: W porównaniu z grudniem, PIS, SLD wzrost, PO 02.01.09, 17:58 europacierz napisał: > przerzuciłeś swój głos na SLD i stad wzrost jego notowań, na drugi raz powiedz > też panu z sondażowni o przyczynach takiego ruchu A jak ja malem swoj glos glupku przerzucuc z PO na SLD, skoro wybory odbyly sie rok temu? :-O Juz ci poradzilem, przeczytaj co napisales przed wyslaniem posta, bo w bardzo latwy sposob robisz sam z siebie idiote...;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wildturkey Re: W porównaniu z grudniem, PIS, SLD wzrost, PO 02.01.09, 23:23 To nie jest dokladny cytat wiersza Tuwima pt "Na endeka co bez przerwy na mnie szczeka" Tak trudno zapamietac taki krotki wiersz? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kto za PO, PSL, SLD, a kto przeciw? 02.01.09, 16:42 Sojusz..?.. hmmm.... czyżby? Wygodna teza. Odpowiedz Link Zgłoś
brzezozka Nie nerwuj jutro Trybuna ludu vel rzepa 02.01.09, 16:58 opublikuje sondaż odpowiadający kaczej paczki, hehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejskie 02.01.09, 17:06 bo twoje PSL też cieniutko. a teraz won Odpowiedz Link Zgłoś
brzezozka moje psl buraku? 02.01.09, 17:08 hehehehe, słome wyjmij z gumofilców wieśniaku Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Nie wstydź się 02.01.09, 17:12 oporządzisz krowy i zrobisz pogadanke w remizie żeby głosować na Pawlaka Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie wstydź się 02.01.09, 17:17 A Ty prostaczku już kury wysiusiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Re: Nie wstydź się 02.01.09, 17:20 po co się wtracasz jak z chamem pisze? jak będe chciał z ciebie łacha podrzeć to sam się odezwe. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie wstydź się 02.01.09, 17:31 Tak właśnie myślałem że sam ze sobą toczysz wewnętrzny monolog;.. W takim razie nie wtrącam się, pa... I o kurach nie zapomnij bo już pewnie przebierają nogami... europacierz napisał: > po co się wtracasz jak z chamem pisze? jak będe chciał z ciebie łacha podrzeć t > o > sam się odezwe. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok pacierz??? To rozmowa z Bogiem, 02.01.09, 17:36 ale twoje teksty koles, to jakis wodczany bełkot!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nie wstydź się 02.01.09, 17:50 europacierz napisał: > po co się wtracasz jak z chamem pisze? jak będe chciał z ciebie łacha podrzeć t > o > sam się odezwe. pozdrawiam:) Jezeli piszesz z chamem, to powiedz koledze zeby ci w PiSk nie bekal, ty glupku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo ------ wstydź się ----- 03.01.09, 02:08 europacierz napisał: > oporządzisz krowy i zrobisz pogadanke w remizie żeby głosować na Pawlaka elektorat PISu to starzy i z podstawowym wyksztalceniem jak starzy wymra a reszta pokonczy szkoly to kto bedzie na was glosowal ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 17:31 europacierz napisał: > bo twoje PSL też cieniutko. a teraz won Wiele razy musiales w zyciu slyszec to "won" skoro tak zapadlo ci w pamieci i tak czesto go uzywasz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 17:36 kralik111 napisał: > europacierz napisał: > > > bo twoje PSL też cieniutko. a teraz won > > Wiele razy musiales w zyciu slyszec to "won" skoro tak zapadlo ci w pamieci i > tak czesto go uzywasz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Kraliku!TW_Wielgusie! Nie reagujmy na zaczepki tego homopodobnego osobnika! To jakieś biedne, chore z nienawiści stworzenie, działające tutaj hormonalnie a nie intelektualnie. I przerażone, że to se ne wrati. Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 17:44 zawołaj jeszcze kogoś, w kupie czujesz się doceniona - bez twoich skojarzeń i świntuszeń, zasłanianie się kobiecością jest takie żałosne w twoim przypadku, dla mnie jestes po prostu histerycznie rozlazłą memłą Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 18:02 europacierz napisał: > zawołaj jeszcze kogoś, w kupie czujesz się doceniona - bez twoich skojarzeń i > świntuszeń, zasłanianie się kobiecością jest takie żałosne w twoim przypadku, > dla mnie jestes po prostu histerycznie rozlazłą memłą Ach, ta twoja qultura osobista, poziom i styl...jestem pod wrażeniem. Prawdziwy z ciebie dżentelment (sprawdz w słowniku, co to znaczy, bo może pomyślisz, że ci ubliżam), szanowny 24-procentowy... Żal mi ciebie, to ty reagujesz i histerycznie i panicznie i choćbyś nie wiem ile hektolitrów pomyj na mnie wylał pamiętaj, że ktoś z góry bacznie ciebie obserwuje. A skoro do swojego nicku używasz słowa pacierz, to powinno zobowiązywać. Ale, widocznie, nie to co myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 17:47 nutka57 napisała: > kralik111 napisał: > > > europacierz napisał: > > > > > bo twoje PSL też cieniutko. a teraz won > > > > Wiele razy musiales w zyciu slyszec to "won" skoro tak zapadlo ci > w pamieci i > > tak czesto go uzywasz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd > Kraliku!TW_Wielgusie! Nie reagujmy na zaczepki tego homopodobnego > osobnika! To jakieś biedne, chore z nienawiści stworzenie, > działające tutaj hormonalnie a nie intelektualnie. I przerażone, że > to se ne wrati. No nie, reagowac to my na to cos nie reagujemy, my sie tym czyms bawimy...;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 17:55 Aaaa,to co innego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 20:36 kralik111 napisał: > No nie, reagowac to my na to cos nie reagujemy, my sie tym czyms bawimy...;DDDD > DDDDD jak każdy normalny człowiek. widzisz? nie ma się czego wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 18:03 Myślisz że e@kapucha ma hormony....? Moim zdaniem jest przesycony substancjami pochodzącymi z destylacji ziemniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 18:41 nutka57 napisała: > Kraliku!TW_Wielgusie! Nie reagujmy na zaczepki tego homopodobnego > osobnika! To jakieś biedne, chore z nienawiści stworzenie, > działające tutaj hormonalnie a nie intelektualnie. I przerażone, że > to se ne wrati. Uprzejmie informuję, że w języku czeskim pisze się to "to se nevrati", bo "ne" (nie) z czasownikiem piszemy zawsze razem. Litera "w" wyszła z użycia w XIX wieku i została zastąpiona literą "v". Ale proszę tego nie traktowac jako zarzut czy złośliwą uwagę. Język czeski nie jest u nas zbyt znany, chociaz w XV i XVI wieku był językiem dworskim (tak, naprawdę!). Pisze o tym prof. Michał Bobrzyński. Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 17:40 tylko w stosunku do jednego pastucha na forum, taka metoda wychowawcza, zimny chów brzezozki Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 17:48 europacierz napisał: > tylko w stosunku do jednego pastucha na forum, taka metoda wychowawcza, zimny > chów brzezozki Widze, ze wiesz co rzeczesz, metody z domu wyniesione w glupim lbie sa niezastapione...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 17:53 ty wyniosłeś tylko widły i to połamane.. i jak ten z Samych Swoich musiałeś uciekać na emigracje Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 18:04 europacierz napisał: > ty wyniosłeś tylko widły i to połamane.. i jak ten z Samych Swoich musiałeś > uciekać na emigracje Polamane bo na odejscie stluklem nimi glupi leb parobka, ktory cie swoich metod pozniej nauczyl...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 18:06 Zmień cytat, nie szargaj Tuwima. To ciebie dekonspiruje... Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 18:22 ty bys chciała poszarpać za jakiegos ptaka, może wejdź na nasza-klase i pooglądaj towary w swoim wieku a nie mnie zaczepiasz ciągle Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 18:44 Ty chamie, buraku pastewny, ćwikło radioaktywna, pastuchu elektryczny.. naucz się zawracać do damy z należną jej elegancją... pisowski ciućmoku zafluchany... Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 18:53 niedorobiona intelektualistka o gracji wdzięku, elegancji, powabie mopa damą? przecież z niej emanuje tylko jad i żółć, specyficznie pojmujesz "dame" Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 19:09 europacierz napisał: > niedorobiona intelektualistka o gracji wdzięku, elegancji, powabie mopa damą? > przecież z niej emanuje tylko jad i żółć, specyficznie pojmujesz "dame" Szanowny pan był łaskaw zająć swój cenny czas moją skromną osobą... Jestem pod wrażeniem. Ta finezja, ta poetycka metafora, porownująca mnie do mopa...to przejdzie do historii, tak celny strzał nie może przepaść gdzieś w cyberprzestrzeni. Pan ma prawdziwy talent. Proszę go nie zmarnować i biegiem udać sie na Nowogrodzką do centrali. Nie po instrukcje, tylko instruować. Jak prawdziwy pisowski dżentelmen ma poradzić sobie w sytuacji, w której nie wie, jak się zachować a słowo "przyzwoitość" zna tylko z lektury. Bo po co się pocić i bić, skoro ma się tak "celne" słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Re: Ty pastuchu lepiej mobilizuj gospodynie wiejs 02.01.09, 18:55 ciebie dekonspiruje słowokwik z rynsztoka, możesz znów pozować na "dame", tylko sie uspokój Odpowiedz Link Zgłoś
pani_basia Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 17:42 Przecież jest wyraźnie napisane, że to są badania TVP Info (III program telewizji publicznej). Czemu nie czytasz porządnie artykułu przed napisaniem postu? Odpowiedz Link Zgłoś
vendettav zamawiało jeszcze TVPiS 02.01.09, 18:17 a skoro na zamówienie PiS to chyba nie będziesz śmiał powiedzieć, że Twój prezio oszukuje na sondażach toż to najuczciwszy człowiek na świecie. co ja piszę? wszechświecie! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo ---- tobie moze sie tylko zdawac ------- 03.01.09, 01:53 quando.quando napisał: > Zdaje się te badania zamówiła PO, by nagrodzić SLD za poparcie przy > odrzucaniu weta. zdaje sie, ze to tylko ... tobie sie zdaje tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
emterabel chyba lepiej dla SLD nie popierać wet prezydenta? 02.01.09, 16:06 tak to wygląda z sondaży; jeszcze rok i PiS zamiast walczyć o bycie liderem sondaży zacznie się martwić tym, żeby utrzymać drugie miejsca. Oczywiście Jarosław Kaczyński natychmiast wskaże układ winny tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory701 52 proc. za Platformą i aż 12 proc. za SLD 02.01.09, 16:08 Brawo koncepcja Olejniczaka ,ktora jest zbawienna dla SLD ,ktoremu kibicuję od roku 1962 (!). Tak chłopcy trzymajcie i nie włąźcie w d... Kaczorom ! Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 Napieralski,Kaczynscy, odchodzą w niebyt..Brawo!!! 02.01.09, 16:10 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1582827,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: 52 proc. za Platformą i aż 12 proc. za SLD 02.01.09, 16:30 gregory701 napisał: > > Brawo koncepcja Olejniczaka ,ktora jest zbawienna dla SLD ,ktoremu > kibicuję od roku 1962 (!). Tak chłopcy trzymajcie i nie włąźcie w > d... Kaczorom ! ========================== Ot, sympatyk sprzedawczykow sie znalazl. Gdyby szefem Lewicy byl Napieralski, wyniki "sondazu" moze bylyby nizsze, za to elektorat, przez swoje surowe oceny, bardziej solidny. Olejniczak to miekki flak na pasku posolidaruchowych "farbowanych lisow" pomagdalenkowego ukladu. Prawem kaduka nazywaja siebie nie tylko Lewica, ale w statucie maja cele dzialania zupelnie odmienne od realizowanych. Czego im wlasciwie gratulujesz? Ze raz sluza jednej koterii, a zaraz potem drugiej, majac jednoczesnie interes ludzi pracy w dupie? Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 a DODA ma i tak większe poparcie od całej PO 02.01.09, 16:09 i SLD razem wziętych ...! Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 pw2221,obetrzyj piane z ryja,tu masz na osłode ! 02.01.09, 16:12 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: a DODA ma i tak większe poparcie od całej PO 02.01.09, 16:20 pw2221 napisał: > i SLD razem wziętych ...! podpowiedz to Jarosławowi I Nieudacznikowi IV RP to zacznie chodzić w stringach ... już to widzę: nie ma Dorna, niema programu, stringi nie pomogą... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: a DODA ma i tak większe poparcie od całej PO 02.01.09, 16:20 Ano i słupek wyraźnie podskoczył po sylwestrowym występie w samych rajTUSKach i pewnikiem nie prędko opadnie....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: a DODA ma i tak większe poparcie od całej PO 02.01.09, 18:14 pw2221 napisał: > i SLD razem wziętych ...! Doda na prezydenta! Mądrzej nie będzie, ale na pewno piękniej. Nawet od Pati Koti. Odpowiedz Link Zgłoś
alef.omega Re: a DODA ma i tak większe poparcie od całej PO 03.01.09, 03:53 Co tu dużo gadać: Głupiej też NA PEWNO nie będzie. Na pewno piekniej, zgadzam się. Ale nie wiem czy śmieszniej, he he Re: a DODA ma i tak większe poparcie od całej PO Autor: eti.gda 02.01.09, 18:14Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz pw2221 napisał: > i SLD razem wziętych ...! Doda na prezydenta! Mądrzej nie będzie, ale na pewno piękniej. Nawet od Pati Koti. Odpowiedz Link Zgłoś
vendettav Re: a DODA ma i tak większe poparcie od całej PO 02.01.09, 19:42 masz rację. zakładając, że do wyborów idzie 50%, to PO ma 26% poparcia w społeczeństwie, PiS 12, SLD 6, PSL 4,5. Dodę lubi powiedzmy 50% tylko, że tych co i tak na wybory nie pójdą. Wyszłoby wtedy, że Doda ma takie poparcie jak wszystkie inne partie razem wzięte :) Tylko co mnie interesują ci, którzy słuchają Dody? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Czy to nie przypadkiem platformiackie szczekaczki 02.01.09, 16:19 ======================================== zarzucaly pisuarii komusze sympatie i wrecz takowa polityke? Teraz okazalo sie czarne na bialym, ze nie wolno pyskowac tylko z powodu checi ponizenia wrazej koterii. Ale ciemna gawiedz i tak nie skuma, ze co kilka tygodni polska scena polityczna ulega ciaglym manipulacjom, celowo "podgrzewanymi" przez media. Tak naprawde, to obie partyjki: PO i PiS, mozna nazwac koalicjantami komuszego betonu. Nic zreszta dziwnego, przeciez to ta sama sitwa pod dwoma szyldami, uzywajaca na przemian SLD jako taniej dziwki. Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 darkraj, niekumaty gudłaj z ciemnej gawiedzi... 02.01.09, 16:24 ot, monolog tępego idioty... Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Re: darkraj, niekumaty gudłaj z ciemnej gawiedzi. 02.01.09, 16:25 "niekumaty gudłaj"..dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: darkraj, niekumaty gudłaj z ciemnej gawiedzi. 02.01.09, 16:43 mg.2005 napisał: > ot, monolog tępego idioty... ========================================== Dlaczego "gudlaj"? Byles na moim przechrzcie? Nie jestem powinowatym twoich uwielbianych krypto-szowinistycznych pogrobowcow KORu, robiacych z siebie "znamienitych" politykow. Dla zachety i ozywienia forum, blysnij teraz ty intelektem o osiagnieciach POPiSowej sitwy. Nie zaluj sobie, i wspomnij o budowaniu "dostatniej" Polski w ciagu mijajacych 20 lat, zwlaszcza w odniesieniu do sukcesow naszego dobrobytu podarowanego przez nielubianych przez ciebie gudlajow. Smialo, nie krepuj sie, ale podejmuj WYLACZNIE merytoryczna argumentacje. Reszte pozostaw sobie, albo poslij znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Szanowny darkraju... 02.01.09, 17:25 ...informuję, że bez KOR-u dalej tkwił byś w pszenno-buraczanym PRL- u. Widocznie lubiłes wagary i nie chodziłeś na lekcje historii. Albo jesteś żałobnikiem po komunie. Innego wyjścia nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus darkraj, przykład "języka" śmiecia z SB.... 02.01.09, 16:32 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: darkraj, przykład "języka" śmiecia z SB.... 02.01.09, 16:53 profanum-vulgus napisał: > bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg ======================================== Czy wiesz, za co Kain zabil Abla? Twoj idiotyczny link nijak sie ma do komentowanego artykulu, chociaz nie zaprzeczam jego "constans". Publikujesz go od lat, bez zupelnego sensu. Tylko, co to ma wspolnego z moja opinia? Moze ten link powinienes poslac swojemu tatusiowi, on pewnie lepiej skuma, bo umysl prawdopodobnie macie podobny, jak ten na fotografii. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 darkraj, ty nie masz opinii, ty masz gów.. w gębie 02.01.09, 17:12 i to odróznia cie od ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Czy to nie przypadkiem platformiackie szczeka 02.01.09, 16:36 > zarzucaly pisuarii komusze sympatie i wrecz takowa polityke? Jeszcze powiedz, ze nie mialy racji :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Czy to nie przypadkiem platformiackie szczeka 02.01.09, 17:07 funia81 napisał: > > zarzucaly pisuarii komusze sympatie i wrecz takowa polityke? > > Jeszcze powiedz, ze nie mialy racji :-))) ====================================== Szczerze? Racje mieli forumowi "reprezentanci" tych dwoch siostrzanych partyjek. Wcale sie nie dziwie rozjuszenia platfusow lub kaczystow na moj komentarz. Ciemnogrod uznaje bowiem wylacznie prymitywny swiatopoglad: plujesz na PiS - tos POTuskowy kundelek: rzygasz na PO -to napewno jestes z kwaczego bajora. Krytykujesz bez litosci obie frakcje, a do tego jeszcze sprzedajne kanapowe ugrupowania - to napewno zes sbek, komuch, pacholek Kremla, zyd, mason, moher i co tam jeszcze ciemnemu ludowi przyjdzie do ich pustych lbow. Odpowiedz Link Zgłoś
szczur_lysy 52 proc. za Platformą i aż 12 proc. za SLD 02.01.09, 16:19 Nie patrzmy na opinie osobnika z przypadkowym tytułem profesorskim,jego sympatie polityczne są znane od lat , a serwilizm i " elastyczność" dobrze znana!! Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Re: Kłamstwo!!,PIS ma góra 12-15 %,a nie 24% !!!! 02.01.09, 16:28 też uważam ,że PIS-Info,oszukuje..PIS-ma 10% Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 16:22 Gdyby tak pis zszedł poniżej 5%!!!! To mozna zrobić. Wystarczy nie ruszać TVP. Tam lpr i samoobrona zacznie rywalizować o tych samych wyborców z pisem. Włączy się w to jurek i inna sekciarska drobnica i cały ciemogród zejdzie poniżej piętki. Seim sie z tego oczyści. Wtedy tylko sprowadzic na Wiejska egzorcystów i dzień ten oglosić polskim świętem narodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 16:25 A PiS-owi wzrośnie na wiosnę. Ja spokojnie popieram PiS i tyle. Utwierdza mnie w tym Niesiołowcki, Palikot i Sławek Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
patriota21wieku Shedows, dwa pytania: 02.01.09, 17:09 Na powaznie, bez krytyki. 1. Co powoduje ze popierasz PiS (tzn. co w ich programie cie pociaga)? 2. Jaka jest roznica, twoim zdaniem, miedzy Palikotem a Kurskim (w mojej opinii zadnej, obaj sa idiotami pieprzacymi co im slina na jezyk przyniesie)? Staram sie zrozumiec ludzi ktorych pociaga (w mojej opinii) XIX wieczne podejscie PiSu do polityki (tzn. chrzescijansko- nacjonalistyczne pojecie panstwowosci, zblizone do podejscia np. Bismarcka). Mamy XXI wiek, z globalizacja i powszechnym dostepem do informacji, czy ktos chce czy nie, ktore pozwalaja kazdemu niemal natychmiast wiedziec co sie dzieje w kazdym zakatku globu. W zwiazku z tym, wladzy sie nigdy nie uda trzymac spoleczenstwa w ciemnocie i wmawiac im ze wszystkiemu zlu w kraju sa winni "oni" (nawet Rosji i Chinom sie to nie w pelni udaje). Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 23:57 > A PiS-owi wzrośnie na wiosnę. Niedoczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 GW i ITI budują nową koalicję rządową! 02.01.09, 16:26 Brawo wolne media! GW i ITI na siłę próbuje uszczęśliwić Polaków nową koalicją rządową. PO-SLD - cóż za finezja! Wolnorynkowa komuna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa 52 proc. za Platformą i aż 12 proc. za SLD 02.01.09, 16:27 Oto wniosek z sondażu dla idiotów,kto z PO temu rośnie,to jedyny taki przypadek w histori sondaży,gdzie rosnąć może tylko tym,którzy zgadzają się z partią rządzącą. W ten prosty sposób GWno doprowadzi do powstania z powrotem jednej słusznej partii PełO ,bo po co mieć kilka które mówią to samo. W takim razie jest tylko jeden dylemat,po kiego była nam Solidarność,no chyba ,że przypomnimy sobie słowa Bolesława Wałęsy,"miała być demokracja,a tu każdy gada co chce". Gó... już poprawia ten oczywisty błąd demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus bokassa, masz dowody, inne wyniki? to podaj... 02.01.09, 16:31 tylko spokojnie, zgodnie z prawda, faktami... Przypominam,że Info jest pro-PISowska... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: 52 proc. za Platformą i aż 12 proc. za SLD 02.01.09, 18:17 bokassa napisał: > Oto wniosek z sondażu dla idiotów,kto z PO temu rośnie,to jedyny > taki przypadek w histori sondaży,gdzie rosnąć może tylko tym,którzy > zgadzają się z partią rządzącą. > W ten prosty sposób GWno doprowadzi do powstania z powrotem jednej > słusznej partii PełO ,bo po co mieć kilka które mówią to samo. > W takim razie jest tylko jeden dylemat,po kiego była nam > Solidarność,no chyba ,że przypomnimy sobie słowa Bolesława > Wałęsy,"miała być demokracja,a tu każdy gada co chce". > Gó... już poprawia ten oczywisty błąd demokracji. Wałęsa to podobno powiedział inaczej: "Miała być demokracja, a tu ktoś się ze mną nie zgadza!" Odpowiedz Link Zgłoś
janostrzyca Kryzys u drzwi i ludzie zaczynają kochać lewicę 02.01.09, 16:27 Kapitalizm jest fajny jak rosną dochody wirtualne. Kiedy spadają dochody realne, każdy chce państwa opiekuńczego. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 SLD istotnie musi się coraz bardziej odcinać 02.01.09, 16:44 od PiSu, to odbierze mu sporą część elektoratu! Pisałam już gdzieś o tym na forum "GW", podobnie jak o tym, że współpraca legislacyjna z PO i przy odrzucaniu wet prezydenta przyniesie SLD wzrost poparcia w sondażach! W tym okresie jest po prostu zapotrzebowanie na lewicę socjoloberalną, a nie socjaldemokratyczną, socjalistyczną czy PRLowską. Te dwa ostatnie odłamy i tak ma, oprócz katoendeków, PiS, oczywiście wraz z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon Czyli 02.01.09, 16:55 Lewica bezbożna wygrywa z Lewicą pobożną. Swoją drogą nie rozumiem, dlaczego tyle czasu SLD, w jakimś sensie popierało sprzeciwy ustawowe PISu. Przecież jasne jak słońce jest, że SLD będąc w opozycji do PIS będzie zbierało punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
hno3 "Okrągły stół dzieli Polaków" dawno tak ponurego 02.01.09, 16:47 zdania nie czytałem . Dzięki Kaczoludki :( Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: "Okrągły stół dzieli Polaków" dawno tak ponur 02.01.09, 17:28 hno3 napisał: > zdania nie czytałem . Dzięki Kaczoludki :( ====================================== Jestem ostatnim, ktory by probowal bronic pisuarii i ich kaczego bajora z kserokopiami na czele. Czy jednak nie dziwne wydaje sie, ze POTuskowe jakos niezrozumoale dystansuja sie od ustalen Okraglego Stolu? Dlaczego "wiodaca sila Narodu" zachowuje az tak daleko posuniete milczenie do tego historycznego FAKTU? "Nie ma dymu bez ognia", i skoro kwaczysci ciagle do tgo wydarzenia nawiazuja, czy nie czas juz ujawnic spoleczenstwu PRAWDE o tym targowickim ukladzie pomiedzy PRLowskimi komuchami i zydomasonskimi elytami solidarnosci? Inaczej rewizjonistyczne politykierstwo bedzie ciemnogrodzianom robilo wode z mozgow manipulacjami i szantazem innych politykierow pyskowkami typu: "wiem, ale nie powiem". Wiadomo, ze kwaczory robili tam za goncow, ale niejedno mogli przeciez zobaczyc i uslyszec. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 16:48 ludzie zrozumieli, że od niemrawego Wojtka gorszy jest tylko kolaborujący z PiS-em Grzegorz i dali temu wyraz... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 16:51 Rety... czy to oznacza, że Napieralskiemu ogolą głowę....??!! Może ma coś na swoje usprawiedliwienie, może prezydent na niego krzyczał albo mu w IPN pokazali jego teczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 17:18 nazwisko Napieralskiego interesuje mnie tylko w kontekście odsunięcia go od władzy, jego gierki w stylu PRL-owskich układanek miały nieznośny fetor.. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 17:22 Zatem ogolenie mu głowy nie zaszkodzi w kontekście kolaboracji... Może jedynie zaszkodzić w kontekście nadchodzących podobno mrozów. Odpowiedz Link Zgłoś
bodziuvv1 Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 17:10 Wreszczie ludkowie zrozumieli, że nie należą im sie żadne wcześniejsze emerytury czy pomostówki. Być może tez niedługo zrozumieja , że można pracowac nadgodziny w czynie społecznym , a nie ciągle doić pracodawcę, przez co un nie może sobie nastepnego domu czy chociazby apartamentu kupić. Ręce precz od własności tych które umiały skorzystać z transformacji !. Ma ła dcy, ma ła dcy ! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 17:20 > Wreszczie ludkowie zrozumieli, że nie należą im sie żadne > wcześniejsze emerytury czy pomostówki. błąd, im ciągle wydaje się, że im się należy, ale tych uprzywilejowanych jest niewielu w porównaniu do rzeszy jeleni, którzy musieli robić zrzutę na ich emerytury... Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Komunistyczna lewica i koncesjonowani opozycjoniśc 02.01.09, 16:50 i znów razem. Z POwskimi lyberałami czeka nas powrót do PRL. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1602331,2,9.html Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Komunistyczna lewica i koncesjonowani opozycj 02.01.09, 16:56 Komunistyczna lewica skupiła się wokół hasła państwa solidarnego i pewnego toruńskiego radiowęzła. Zatem wynik Twoich przemyśleń jest wprost proporcjonalny do ilości zaliczony bąbelków szampana poprawionych mocniejszymi trunkami wywołujący efekt "coś tam, coś tam"... Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: Komunistyczna lewica i koncesjonowani opozycj 02.01.09, 17:04 > Komunistyczna lewica skupiła się wokół hasła państwa solidarnego i pewnego > toruńskiego radiowęzła. Pobożne życzenia i typowe dla komucha odwracanie kota ogonem. Wszystkie kapujące esbecji ściwerwa znajdują się w PO (Niesiołowski wydający bezpiece swoją narzeczoną, czy megakapuś Boni). Nie będę już wspominał tej superkomuszycy, która usiłowała (jak to PO-komuch) dorobić się na państwowym. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1602323,2,3.html Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 profanum_vulgus.Kogo zakapował Boni ???? 02.01.09, 17:08 Bo nawet IPN nie może podać ani jednego nazwiska człowieka, którego Boni zakapował !..Masz inną wiedze, to podziel sie z IPN, a już oni ogłosza to światu.Jeżeli ,jednak,nie posiadasz takiej wiedzy, to zamknij ryj,SBecki chamie i won !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Re: profanum_vulgus.Kogo zakapował Boni ???? 02.01.09, 17:10 grisza.14 napisał: > Bo nawet IPN nie może podać ani jednego nazwiska człowieka, którego > Boni zakapował !..Masz inną wiedze, to podziel sie z IPN, a już oni > ogłosza to światu.Jeżeli ,jednak,nie posiadasz takiej wiedzy, to zamknij > ryj,SBecki chamie i won !!! ciekawe.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Komunistyczna lewica i koncesjonowani opozycj 02.01.09, 17:16 profanum_vulgus napisał: > Pobożne życzenia i typowe dla komucha Piękny oksymoron... pozwolisz, że zapiszę go sobie w pamiętniku...;P Wszystkie kapujące esbecji ściwerwa znajdują > się w PO (Niesiołowski wydający bezpiece swoją narzeczoną, > czy megakapuś Boni). Czyżby esbecja miała tylko dwóch kapusi?!?! no wysil się chociaż troszeczkę i napisz coś z sensem.... Nie będę już wspominał tej superkomuszycy, > która usiłowała (jak to PO-komuch) dorobić się na państwowym. Hmmmm.... w tej dziedzinie nie była odosobniona pisowska Servier-Piecha zdaje się, że kombinował w podobny sposób. > > fotoforum.gazeta.pl/3,0,1602323,2,3.html > Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: Komunistyczna lewica i koncesjonowani opozycj 02.01.09, 17:28 Lejce ci się ślizgają wielgus jeśli myślisz, że "pobożne życzenie" to oksymoron. "Myślący tw_wielgus" to jest oksymoron! Esbecja miała wielu kapusiów, ale dzięki promoskiewskiej działalności m. in. Donalda Tuska i jego koalicjanta Waldemara Pawlaka ci kapusie mogą teraz w spokoju prowadzić swoją promoskiewską działalność w państwie polskim. Piecha? A jakoś symbolem kurestwa i łapówkarstwa jest ta łkająca przed kamerami (nie ze skruchy, ale, że przekręt wyszedł na jaw) PO-komuszyca. Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta profanum_vulgus , krzyk SBeka, kopnietego w jaja! 02.01.09, 17:45 drzesz morde,świnio, a nie przedstawiasz dowodów... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Komunistyczna lewica i koncesjonowani opozycj 02.01.09, 17:50 profanum_vulgus napisał: > Lejce ci się ślizgają wielgus jeśli myślisz, że "pobożne życzenie" > to oksymoron. "Myślący tw_wielgus" to jest oksymoron! Nie mój Ty filozofie, tamten był zdecydowanie lepszy -pobożne życzenie komucha... > > Esbecja miała wielu kapusiów, ale dzięki promoskiewskiej działalności > m. in. Donalda Tuska i jego koalicjanta Waldemara Pawlaka ci kapusie mogą teraz > w spokoju prowadzić swoją promoskiewską działalność w państwie polskim. Acha... to dosyć skomplikowany wywód na dodatek zupełnie bez sensu ale przynajmniej daje obraz ilości butelek które osobiście opróżniłeś. > > Piecha? A jakoś symbolem kurestwa i łapówkarstwa jest ta > łkająca przed kamerami (nie ze skruchy, ale, że przekręt > wyszedł na jaw) PO-komuszyca. Tak, masz rację Piecha zachował się po męsku, nie uronił nawet jednej łzy... > Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: Komunistyczna lewica i koncesjonowani opozycj 02.01.09, 18:04 Otwieram swój wcześniejszy post i widzę zdanie: "Pobożne życzenia i typowe dla komucha odwracanie kota ogonem". Ty chcesz mi wmówić, że napisałem "pobożne życzenie komucha". Do tego imputujesz mi, że dzisiaj piłem i do tego kilka butelek! Jesteś kłamcą (co wśród elektoratu PO jest powszechnością, w końcu przykład idzie z góry) albo może po prostu sam jesteś pijaczyną (może nawąchałeś się czegoś wielgus?). Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Komunistyczna lewica i koncesjonowani opozycj 02.01.09, 18:48 Otwieram swój poprzedni post i co widzę... Nie napisałem że coś piję lub coś tam wypiłem. Wiec imputując mi pijaństwo zniżasz się do kłamstwa podłej insynuacji tak typowej dla pisowskich pretorian ćwiczonych w pysze obłudzie i zakłamaniu. W końcu jak napisałeś przykład idzie z góry, więc nie mam do ciebie żalu.. profanum_vulgus napisał: > Otwieram swój wcześniejszy post i widzę zdanie: "Pobożne życzenia i typowe dla > komucha odwracanie kota ogonem". Ty chcesz mi wmówić, > że napisałem "pobożne życzenie komucha". > Do tego imputujesz mi, że dzisiaj piłem i do tego kilka butelek! > Jesteś kłamcą (co wśród elektoratu PO jest powszechnością, w końcu przykład > idzie z góry) albo może po prostu sam jesteś pijaczyną (może nawąchałeś się > czegoś wielgus?). > Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: Komunistyczna lewica i koncesjonowani opozycj 02.01.09, 19:08 Oj wielgus, znów manipulujesz i do tego tak nieudolnie. Ja nic ci nie imputuje. Ja zapytałem: "może po prostu sam jesteś pijaczyną?", to ty rzucasz stwierdzeniami: "przynajmniej daje to obraz ilości butelek które osobiście opróżniłeś". Twoja obłuda oprócz tego, że jest ohydna to do tego jeszcze odrażająco przez ciebie manifestowana. Rada: nie pogrążaj się już bo każdy kolejny post dowodzi, że pisanie kłamstw przychodzi ci z obrzydliwą łatwością. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Komunistyczna lewica i koncesjonowani opozycj 02.01.09, 19:25 Zwróciłem uwagę na następujące przymiotniki: "obrzydliwą", "nieudolnie", "ohydna".... I wiesz co..? Jakby żywcem zapożyczone z przemówień tego komuszego syna przezywanego bonaparstkiem. To nie możliwe żebyś był jedynie sympatykiem tej socjotechnicznej partyjki, Ty musisz do nie należeć. profanum_vulgus napisał: > Oj wielgus, znów manipulujesz i do tego tak nieudolnie. > Ja nic ci nie imputuje. Ja zapytałem: "może po prostu sam > jesteś pijaczyną?", to ty rzucasz stwierdzeniami: "przynajmniej daje to obraz > ilości butelek które osobiście opróżniłeś". > Twoja obłuda oprócz tego, że jest ohydna to do tego jeszcze > odrażająco przez ciebie manifestowana. > Rada: nie pogrążaj się już bo każdy kolejny post dowodzi, > że pisanie kłamstw przychodzi ci z obrzydliwą łatwością. > Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: Komunistyczna lewica i koncesjonowani opozycj 02.01.09, 19:33 Jeżeli coś jest obrzydliwe, nieudolne czy ohydne to tak się to nazywa. Staram się zwrócić uwagę na niektóre cechy twojego charakteru, może jeszcze nie jest za późno by zmienić twoje faryzejskie JA. A tak na marginesie: nie należę do żadnej partii politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Komunistyczna lewica i koncesjonowani opozycj 02.01.09, 19:44 "Faryzejskie" hmmm.... to chyba z SMS jaki otrzymali z noworocznymi życzeniami członkowie PIS www.rp.pl/artykul/239063.html...;P Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 Komusza lewica i koncesjonowani opozycja SB-PIS.. 02.01.09, 17:04 trafiłem? Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Przodownicy Michnika wykonali 300% normy w Folwark 02.01.09, 16:50 Brawo chłopaki z Folwarku Zwierzęcego, tak pracujecie a będziecie mieli 1000%normy w głu[pocie. Jakoś teraz Farfał i chłopaki Wszechpolaki wam nie przeszkadzają jak zajęli Telewizje. Moralność i etyka gazetki wybiórczej pełna prostactwa i chamstwa. To owocuje ale skończycie jak nieboszczka Mumia Wolności albo AWS. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus goj68, o czym ty pieprzysz, kretynko!? 02.01.09, 16:54 co ma GW do TVP-PIS? Czyim wsolnikiem był Farfał,Lepper,Giertych? Kaczynskich!!! Jak nazywa sie choroba na którą cierpisz, gudłajko? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Porażką PO i PiS jest wzrost poparcia gangsta-sld 02.01.09, 16:50 Cała Polska powinna się zawziąć i raz na zawsze usunąć z polityki to gangstersko - ubeckie towarzystwo z rozbrat Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta A ja bym proponowal stonowac wypowiedz 02.01.09, 17:56 Nie jestem zwolennikiem SLD, ale radzilbym nie nosic klapek na oczach i za przeproszeniem ciagle pieprzyc tego samego co slyszalem 15 lat temu kiedy jeszcze mieszkalem w Polsce. Odkad mam tez kolege ktory tak sie sklada, ze jest w SLD i bylem go odwiedzic (przypadkowo na Rozbrat udalo mi sie go zlapac) podczas jednej z nielicznych podrozy wakacyjnych do Polski bylem mile zaskoczony jak wielkie zmiany zaszly w lewicy polskiej. Przede wszystkim mlodzi wyparli starych wsrod ktorych bylo wielu przewalaczy. SLD to mloda lewica i tyle. Dal bym wiec im wiecej szacunku a nie pitolil jakies bzdury o gangsterswie i ubectwie. Ta plyta sie chyba komus zaciela i trzeba by ja wywalic do kosza, bo to brzmi smiesznie nawet dla kogos zza oceanu kto nie jest lewicowcem, ale cos tam o polityce wie. Spod Nowego Jorku... pocalujta_wujta Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Gazetce wybiórczej rośnie wszystko - cud KOndonka 02.01.09, 16:53 Plemiel KOndonek i nieomylny Bronek z niepokalaniepoczętym Michnikiem to triumwirat debilizmu elitek i izraelitek Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 goj68, prosto z "rekolekcji" Rydzyka w RM ???? 02.01.09, 17:01 dziadostwo.blox.pl/resource/rydzyk3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog 52 proc. za Platformą i aż 12 proc. za SLD 02.01.09, 16:54 Jak widać poparcie dla PiS-u jest mniej więcej na tym samym poziomie a mamy do czynienia z lawirowaniem elektoratu między PO a SLD.To ten sam głupi elektorat. SLD to partia spod ciemnej gwiazdy. Już wolę PO. Ale Polacy to tacy beznadziejni ludzie, że już zapomnieli o aferałach spod znaku Rywina. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 piotrek_meteorolog..tylko ty jeden jesteś naj.... 02.01.09, 16:59 monolog kretyna... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 52 proc. za Platformą i aż 12 proc. za SLD 02.01.09, 17:01 "Polacy to beznadziejni ludzie".. piękne, przemyślane niczym słowa wieszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
z_jak_zwirz Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 16:55 no to jeszcze rok i bedzie 120%! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Rośnie poparcie dla PO oraz SLD 02.01.09, 17:04 Nie, nie tym razem nie trafiłeś, przykro mi....maksymalnie jest -100% - ale byłeś blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
janbacz Domagam się wprowadzenia demokracji! 02.01.09, 17:03 Jeśli jest ordynacja proporcjonalna to nie ma demokracji - kształtuje się ustrój korupcjokratyczny. W demokracji podmiotem politycznym jest poseł wybrany większością głosów. Poseł w swojej działalności musi się kierować opinią większości wyborców, bo jeśli będzie działał wbrew ich woli, to ma marne szanse na ponowny wybór. W korupcjokracji, która kształtuje się kiedy jest ordynacja proporcjonalna, podmiotami politycznymi są partie, a w praktyce kierownictwa tych partyj - najczęściej jednoosobowe. Partii wystarczy parę procent poparcia aby miała ona udział we władzy lub wpływ na władze i realizowała cele: prywatne, partyjne, frakcyjne, agentów wewnątrz partii, spiskowców, cele swoich jawnych i tajnych protektorów: służb specjalnych (byłych i aktualnych, krajowych i zagranicznych), magnatów medialnych, oligarchów, sponsorów, lobbies, korporacji, związkowców, mafij itd., w końcu (co nie oznacza że na ostatku) partia realizuje też cele, niestety najczęściej partykularne, swojego elektoratu. Te rządy niewiadomych sił (bo nigdy nie wiemy, która siła z wyżej wymienionych jaki ma wpływ na działania partii), pratycznie zawsze mniejszościowych, a często wręcz jednostkowych, są ewidentnie sprzeczne z zasadami demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
ajatollah_rydzyk 52 proc. za Platformą i aż 12 proc. za SLD 02.01.09, 17:03 Ni i pomału "prawi i sprawiedliwi" (inaczej) zsuwają się po równi pochyłej w otchłań politycznego niebytu. Wielki Srateg wraz ze swoim klonem-PISydętem i resztą menażerii utworzą sobie IV Rzeczpospolitą Wolską na Uchodźdztwie (przez 2 lata w Pałacu Namiestnikowskim, a potem w Toruniu lub... w Urugwaju, u szmalcownika Kobylańskiego). Rydzol zostanie Prymasem Wszechczasów, a może nawet jakimś nowym Mesjaszem. A ludzie (nie mylić z ciemnym ludem) odetchną z ulgą i swoją energię spożytkują ku pomyślności swojej i Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 aż ciarki po plecach galopują 02.01.09, 17:21 fakty.interia.pl/kraj/prawo_i_bezprawie/news/byla-zona-ministra-klicha-w-areszcie,1212658 Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 carpaccio4, to nie ciarki, to pchły cie oblazły !! 02.01.09, 17:25 psi synu... Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta Re: carpaccio4, to nie ciarki, to pchły cie oblaz 02.01.09, 17:29 jama.314 napisał: > psi synu... super riposta ! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: carpaccio4, to nie ciarki, to pchły cie oblaz 02.01.09, 17:33 manasonta napisała: > jama.314 napisał: > > > psi synu... > > super riposta ! przednia, wręcz genialna taka nawet, napiszę, blanciarska Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: aż ciarki po plecach galopują 02.01.09, 17:35 carpaccio4 napisał: > fakty.interia.pl/kraj/prawo_i_bezprawie/news/byla-zona-ministra-klicha-w-areszcie,1212658 Czy ty nie mozesz chociaz jeden jedyny raz skomentowac artykul, za glupi na to ,czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: aż ciarki po plecach galopują 02.01.09, 17:50 carpaccio4 napisał: > fakty.interia.pl/kraj/prawo_i_bezprawie/news/byla-zona-ministra-klicha-w-areszcie,1212658 Wyrażnie nie przeczytał pan dokładnie sugerowanego tekstu. A warto czytac ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś