yanuss Olejnik i hipokryzja 12.01.09, 10:10 To jest szczyt hipokryzji w wybiorczej. Z jednej strony Pacewicz pisze o "koncu blazna", a z drugiej wspolpracowniczka zaprasza tego osobnika na kolejna rozmowe by znowu dac mu okazje do obrazania PiS-u. Ona dobrze rozumie, ze jedyna metoda na takie zachowania to omijanie, bojkot medialny tej kreatury. Jednak zawsze mozna cudzymi slowami zrobic to, czego oczekuja wlasciciele mediow, dowalic PiS-owi. I stad to krygowanie, to "nie moge uwierzyc", wazne, ze znowu polecial kolejny bluzg... Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka Kaczynski i hipokryzja .... 12.01.09, 10:12 passent.blog.polityka.pl/wp-content/uploads/pocalunek_450.jpg wyborcza.pl/1,75478,5714048,Honor_posla_za_300_zlotych.html wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html Odpowiedz Link Zgłoś
willazakopane Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bredni... 12.01.09, 10:10 Dobrze,że p. Palikot poruszył temat gejostwa prezesa Jarosława. Jedno mi tylko nie gra... Prezes Jarosław nie pasuje do stereotypu geja. Geje to najczęściej faceci zadbani,kulturalni,obyci w świecie ,i co chyba najważniejsze - tolerancyjni wobec innych. A prezes Jarosław taki przecież nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bred 12.01.09, 10:16 willazakopane napisał: > Dobrze,że p. Palikot poruszył temat gejostwa prezesa Jarosława. > Jedno mi tylko nie gra... Prezes Jarosław nie pasuje do stereotypu geja. Geje t > o najczęściej faceci zadbani,kulturalni,obyci w świecie ,i co chyba najważniejs > ze - tolerancyjni wobec innych. Bo jest flejtem i gudłajem,taki sobie wyciruch pedalski. > A prezes Jarosław taki przecież nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bred 12.01.09, 10:19 masz racje ! Kaczyński to rozlazła, niechlujna, swarliwa a nade wszystko, zidjociała stara baba. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bred 12.01.09, 11:36 No bo są geje i są głupie, brzydkie pedały. Odpowiedz Link Zgłoś
rafikzabki Re: Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bred 12.01.09, 11:40 to ciekawe bo podobno geje chcą żeby ich akceptowac takimi bo się takimi rodzą takimi. wg badań 3-5% saków jest homoseksulanych -z tego wynika że homoseksualistą moze być robotnik , rolnik, ksiądz i nauczyciel czy tak osławieni geje -kowboje [czyli w zasadzie proste niedomyte pastuchy z USA] a ty tu dorabiasz do homoseksualizmu idelogię bycia kulturalnym i wrażliwym... I może coś w tym jest bo pewnie nie każdy homoseksulaista to gej obnoszący się ze swoją orientacją seksualną i z walki o wyimaginowane prawa dla gejów czyniący życiową krucjatę.. Odpowiedz Link Zgłoś
brzezie76 Pytanie zasadnicze do Stokrotki? 12.01.09, 10:10 Ile kasy bierze za promowanie tego Debila,od kogo otrzymała zlecenie i czy to jest umowa długoterminowa na lansowanie POpaprańców. PS.Udawane oburzenie to już szczyt obłudy w pani wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka brzezie76, znowu pomawiasz,świnio? 12.01.09, 10:13 za dużo słuchasz Rydzyka,śmieciu... Odpowiedz Link Zgłoś
brzezie76 Re: brzezie76, znowu pomawiasz,świnio? 12.01.09, 10:33 czarytka napisał:Wg.Herr Tuseka jesteśmy mocherami,wg.pseudo profesora po maturze bydłem,wg.ministra MSZ karłami moralnymi reakcji,wg. pani jestem śmieciem-gratuluje trafnych określeń.Tak POwstawał faszyzm na początku lat trzydziestych . Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: brzezie76, znowu pomawiasz,świnio? 12.01.09, 14:34 Kolega sharn1 trochę wyżej nazwał Palikota burakiem i drwil z ludzi zamieszkujących na prowincji. To się nazywa prawdziwie niewykształciuchowska kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
4tech Re: Pytanie zasadnicze do Stokrotki? 12.01.09, 10:46 jasio Palikot mowi prawde!!!!! sprawdz sobie za nim zaczniesz pisac glupoty...Otóż nieprawdą jest to, że w 2008 r., w ramach tzw. starego budżetu Unii Europejskiej (na lata 2004 – 2006) Polska miała do wydania 12 mld złotych, a wydano tylko 8. Pani poseł na pewno wie lepiej ode mnie, że kwota 12 mld to suma funduszy strukturalnych ORAZ dostępnych funduszy spójności. A te ostatnie można wydawać co najmniej jeszcze przez rok! Faktycznie obowiązkowo do wydania było tylko ok. 8 miliardów. I dokładnie tyle zostało wydanych. A nawet trochę więcej, bo do końca listopada 2008 r. zawarto umowy o dotacjach 102,8 proc. dostępnych funduszy (Komisja Europejska udzieliła Polsce zgody na przekroczenie budżetu)! Minister Gęsicka zadbała w piątek o medialny show i kamerom pokazała kartkę z cyfrą 0,3 proc. Tyle – jej zdaniem – faktycznie wydano do tej pory pieniędzy z nowego budżetu Unii (czyli tego na lata 2007 – 13). Gęsicka biadoliła też, że do końca roku udało się podpisać umowy tylko na siedem miliardów złotych. I znów pudło. Ze statystyk Ministerstwa Rozwoju Regionalnego wynika, że wartość podpisanych umów jest o ponad miliard złotych większa, a i faktycznie wydanych pieniędzy jest więcej. Jak powiedziała Gazecie” minister Elżbieta Bieńkowska, licząc razem z zaliczką, Polska dostała z Komisji Europejskiej 5,3 proc. dostępnych na lata 2007-2013 funduszy. To daje nam 3. miejsce w Europie. Kraj, który jest przed nami, ma rezultat 5,33 proc. Faktycznie, straszny powód do wstydu… PiS, oskarżając rząd, że nie radzi sobie z wydawaniem unijnych pieniędzy, powinien pamiętać, że do końca listopada 2007 r. (gdy oddawał władzę) liczba podpisanych umów o dotację z nowego budżetu Unii wynosiła… 0. Tymczasem liczba podpisanych umów na koniec grudnia 2008 r. – 6189. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Palikot po prostu szuka partnera, stąd te pyt 12.01.09, 10:11 sralimuchibedziewiosna napisał: > jak widać POspólstwo nie rozumie przeczytanego tekstu ********************************* Co tu jest do rozumienia? Skoro o tym piszesz, to najpewniej telefon w odbycie musi sprawiać ci przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Palikot po prostu szuka partnera, stąd te pyt 12.01.09, 10:12 maruda.r napisał: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > jak widać POspólstwo nie rozumie przeczytanego tekstu > > ********************************* > > Co tu jest do rozumienia? Skoro o tym piszesz, to najpewniej telefon w odbycie > musi sprawiać ci przyjemność. > ja o czymś takim nie pisałem, ale skoro tak ci się kojarzy, to może po prostu więcej tego nie rób Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Palikot po prostu szuka partnera, stąd te pyt 12.01.09, 10:18 sralimuchibedziewiosna napisał: > ja o czymś takim nie pisałem, ale skoro tak ci się kojarzy, to może po prostu > więcej tego nie rób ********************************* To kto zaczął wątek o telefonie w odbycie? Krasnoludki? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Palikot po prostu szuka partnera, stąd te pyt 12.01.09, 10:20 maruda.r napisał: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > ja o czymś takim nie pisałem, ale skoro tak ci się kojarzy, to może po pr > ostu > > więcej tego nie rób > > ********************************* > > To kto zaczął wątek o telefonie w odbycie? Krasnoludki? > ty misiu takie problemy dość często spotykają półanalfabetów Odpowiedz Link Zgłoś
skrot.myslowy > Do 'sralimuchibedziewiosna' i 'maruda.r' 12.01.09, 10:37 @maruda.r Widać że brak Ci obycia dydaktycznego. Jeśli ktoś nie załapał Twej ironii, to trzeba cierpliwie tłumaczyć wprost. Takie czasy, że wszystko musi być podane na tacy, bez podtekstów, niedopowiedzeń i żeby nie zmuszało do myślenia. Dlatego do Ciebie teraz zwracam się 'sralimuchibedziewiosna': Otóż maruda.r w sposób (dla Ciebie zbyt) zawoalowany chciał zwrócić Twą uwagę na błędny szyk zdania, które skonstruowałeś: "POdobno żona go rzuciała, bo nakryła go z chłopcem na telefon wbitym w odbyt" Podejrzewam (z dużą dozą niepewności), iż chodziło Ci zapewne o konstrukcję: "POdobno żona go rzuciała, bo nakryła go z wbitym w odbyt chłopcem na telefon" Stąd dalsze zbyt (jak dla Ciebie) ironiczne odniesienia dokonane przez 'marude.r'. A zwłaszcza użycie niegramatycznych form w zdaniu: "Pospólstwo tekst rozumieć , to Państwo nie umieć pisać" Podejrzewam, iż w ten sposób chciał Ci dać do zrozumienia, że skoro posługujesz się niepoprawną polszczyzną, to tylko takową rozumiesz. Ciesze się, że mogłem wyjaśnić to całe nieporozumienie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Palikot ma chętkę na Kaczyńskiego? 12.01.09, 10:12 W Lublinie coraz głośniej o homoseksualnych skłonnościach producenta prostych win. Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka [...] 12.01.09, 10:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus jaskiniowcu 12.01.09, 10:19 rozsyłając to udowadniasz, że jesteś większym troglodytą niż Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bredni... 12.01.09, 10:14 Za pytania o orientacje seksualną Kaczyńskiego powinien oberwać! To pole do popisu dla dziennikarzy. Odsuńcie go w nibyt medialny. Z Gęsicką to sprawa złożona. Zachował się jak na chama przystało ale miał rację. Kobieta się spodliła robiąc nieuczciwą propagandę i oberwała z taką samą klasą z jaką mówiła o wykorzystaniu funduszy unijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bred 12.01.09, 10:28 epupecki napisał: > Za pytania o orientacje seksualną Kaczyńskiego powinien oberwać! To > pole do popisu dla dziennikarzy. Odsuńcie go w nibyt medialny. Z > Gęsicką to sprawa złożona. Zachował się jak na chama przystało ale > miał rację. Kobieta się spodliła robiąc nieuczciwą propagandę i > oberwała z taką samą klasą z jaką mówiła o wykorzystaniu funduszy > unijnych. Skoro tak to w jakim stopniu spodlił sie Tusk i rząd uprawiając propagandę od ponad roku? Odpowiedz Link Zgłoś
janostrzyca Homoseksualizm Jarka to może być problem 12.01.09, 10:14 Jeśli Jarosław Kaczyński jest gejem, to może być szantażowany przez służby specjalne, byłych kochasiów, itp. Trzeba to wyjaśnić dla dobra Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
tentutaj Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bredni... 12.01.09, 10:14 Pani Olejnik, swoją arogancją, butą, zarozumiałością i często wypowiadanymi bredniami zasłużyła na to aby być największym autorytetem RP Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus Dlaczego cisza o kłamstwach Gęsickiej??????? 12.01.09, 10:18 Palikot sie wkur...,gdy Gęsicka zaczeła gęgać kłamstwa! politbiuro.pl/politbiuro/1,85402,6148671,Kto_ma_racje__Gesicka_czy_Palikot__Sprawdzilismy.html Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Dlaczego cisza o kłamstwach Gęsickiej??????? 12.01.09, 10:21 Problem w tym, że zagłusił merytoryczną dyskusje na temat jej nieuczciwości i nic nie wartego programu pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Dlaczego cisza o kłamstwach Gęsickiej??????? 12.01.09, 10:26 Merytoryczna dyskusja na ten temat nie byłaby korzystna dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus Re: Dlaczego cisza o kłamstwach Gęsickiej??????? 12.01.09, 10:29 sharn1, ty tępy klocku... politbiuro.pl/politbiuro/1,85402,6148671,Kto_ma_racje__Gesicka_czy_Palikot__Sprawdzilismy.html Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Dlaczego cisza o kłamstwach Gęsickiej??????? 12.01.09, 10:33 Sprawdź najpierw o czym dokładnie mówiła Gęsicka leszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bredni.. 12.01.09, 10:19 Jeżeli Palikot opowiada brednie, to dokładnie takie same brednie opowiadają rozmaici lustratorzy, straszący apokaliptyczną wizją agentów, szantażowanych przez służby rozmaitych wrogich nam państw i działający w ich interesie ze strachu przed zdemaskowaniem. Logika dokładnie ta sama - tyle tylko, że jak podejrzewam Palikot używa jej celowo dla ośmieszenia miłośników spiskoweuj teorii dziejów, a oni w nią rzyczywiście wierzą. Jeśli byle (rzekomy) niewykryty agent stanowi zagrożenie dla państwa (ze względu na możliwość szantażu), to chyba tym bardziej niewykryty genialny strateg? Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus Pierwszy był J.Kaczynski,palikot duuuużo póżniej.. 12.01.09, 10:24 Kaczynski,Kurski{5 wyroków zapomówienia},Gosiewski,Rydzyk,Nowak,Zybertowicc, "awangarda" chamskich zachowań...Palikot to pokłosie... Odpowiedz Link Zgłoś
madrydziadek Re: Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bred 13.01.09, 00:02 to chyba pora na emeryture Pani Moniko? a tak poza tym, czy to wypowiedz dziennikarza z klasa, ktory "nie moze uwierzyc w brednie"? Odpowiedz Link Zgłoś
przemeg76 Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bredni... 12.01.09, 10:21 Januszek jestes boski:) uwielbiam jak sie lansujesz w RTV!!! Masz moje cale poparcie szkoda ze nie mieszkasz na ulicy obok. Podoba mi sie to co powiedziałeś o agentach i Jarosławie jako kobiecie!!! Tak 3mać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus cham chamem i tyle.Nie on jeden ! 12.01.09, 10:28 Palikot czerpie przykłady z PIS-u... Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Człowiek z penisem w szufladzie 12.01.09, 10:24 zarzuca komuś gejostwo. To ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus sharn1, to tak jak Rydzyk prezydentowej.... 12.01.09, 10:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74891904&a=74907348 Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 A co w tym złego, być homoseksualistą? 12.01.09, 10:24 Tylko nie trzeba się tego wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Palikot nie odchodź!!! 12.01.09, 10:25 Tyś naszą latarnią morską nad oceanem polskiej hipokryzji. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 ulubienica Urbana pewnie jeszcze w sobote 12.01.09, 10:26 wspolnie z Palikotem wybierala tematy do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Palikot to tyPOwy coolturnz PO-chamek------- 12.01.09, 10:30 ynteligent pelna geba buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
yachoo17 No dobrze, a co będzie, jak się okaże 12.01.09, 10:31 że Pan Palikot ma racje wypowiadając słowa o Panu Kaczyńskim J.? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna nic. to jego prywatnba sprawa a nie neonazisty zPO 12.01.09, 10:33 . Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: nic. to jego prywatnba sprawa a nie neonazist 12.01.09, 11:03 W y politpoprawni lewacy to ciągle bajdurzycie o prywatności i jakichś prawach człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: nic. to jego prywatnba sprawa a nie neonazist 12.01.09, 12:14 sralimuchibedziewiosna napisał: > . Jak się wycofa z polityki to będzie jego prywatna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Palikot uprawia neonazistowskie praktyki 12.01.09, 10:32 jeden z liderów "liberalnej " partii zagląda politykom pod kołdry. zacznie się od polityków, skończy się na wszystkich. taka jest prawdziwa NEONAZISTOWSKA twarz tej partii Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Palikot uprawia neonazistowskie praktyki 12.01.09, 10:39 Palikot walczy z lewacką politpoprawnością w PiS. Nareszcie uzyska w ten sposób wsparcie tradycjonalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
tess77 Re: Palikot uprawia neonazistowskie praktyki 12.01.09, 10:42 Czy wszyscy starzy kawalerowie ( i stare panny) będą się teraz musieli tłumaczyć że nie są wielbłądami? Przecież to jakaś piramidalna bzdura. Niektórzy po prostu nie mogą znaleźż żony, męża z zupełnie innych powodów - nieśmiałość, nieatrakcyjność, brak czasu itp. itd. A wracając do ewentualnej homo-orientacji. To samo w sobie nie jest winą ani nawet grzechem. Winą i grzechem jest realizacja tej skłonności (podobnie zresztą jak wikłanie się w romanse heteroseksualne). Mówię oczywiście o tym jak widzi to KRK, bo mam wrażenie że wywoływanie tego "tematu" ma zniechęcać prawicowy i katolicki elektorat. Postępowi róbta-co- chcetowcy raczej powinni potępić Palikota a ewentualnego homo-kogoś nosić na rękach i piać z zachwytu nad jego/jej bezpruderyjną nowoczesnością. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Palikot uprawia neonazistowskie praktyki 12.01.09, 12:00 Ależ po lewacku bronisz politpoprawności. I co to jest "róbta co chceta"? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_aniol_saskiej_kepy On nie jest gejem - to tylko pulchna ciota! 12.01.09, 12:58 sralimuchibedziewiosna napisał: > jeden z liderów "liberalnej " partii zagląda politykom pod kołdry. zacznie się > od polityków, skończy się na wszystkich. taka jest prawdziwa NEONAZISTOWSKA > twarz tej partii Natomiast "twarza" PiS sa dwa ryje uposledzonych Kaczynskich! Odpowiedz Link Zgłoś
rejms Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bredni... 12.01.09, 10:32 Co zrobi Tusk z Palikotem?, nic nie zrobi nie wyrzuci go bo takie same rzeczy zacznie wypisywać i mówić o nim a po drugie to co zrobić np. z kapusiem Niesiołowskim który zachowuje się tak samo, opluwa /w przenośni i dosłownie/ wszystkich w koło. W PO jest dużo takich 'opluwaczy' i najgorsze to jest to że plują nie tylko za przyzwoleniem swojej partii ale b.często na polecenie. A jeśli chodzi o Palikota to jest zwykły cham i tyle bo inaczej nie można nazwać kogoś kto nie uszanuje nawet kobiet /wieści z Lublina od dawna mówią że jest gejem/. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bredni.. 12.01.09, 10:34 Oj nie podoba się prawicowemu totalniactwu brak politycznej poprawności u Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel kaczyński gejem, to by pasowało 12.01.09, 10:37 Przecież ja to słyszałem już rok temu, przyjąłem do wiadomości, przeszedłem do porządku dziennego. Jego profil osobowościowy pasuje jak ulał. Jeszcze te zagrywki z pielęgniarkami. Każdy kryptogej mamusiowaty nienawidzi innych pań. Matki zresztą też. Zastanowiłem się tylko co na to jego kot. Odpowiedz Link Zgłoś
cdpiotr Olejnik do Palikota: Nie mogę uwierzyć w bredni... 12.01.09, 10:37 Słowo prostytucja ma też znaczenie przenośne i oznacza działania sprzeczne z moralnością lub przyjętymi zasadami postępowania, wykonywane z pełną świadomością za pieniądze lub inne korzyści materialne Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek on jest również zoofilem 12.01.09, 10:39 ja tam bym zrobił obdukcję ich kotu, i wszystkim kotom z okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Weż lusterko i sprawdzić czy i tobie... 12.01.09, 10:41 antypisiorek napisał: > ja tam bym zrobił obdukcję ich kotu, i wszystkim kotom z okolicy ....się do odbytu nie dobrał:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek Re: Weż lusterko i sprawdzić czy i tobie... 12.01.09, 16:03 a ty na przyjemność musisz zasłużyć :)))))))) kto by cię zresztą chciał... Odpowiedz Link Zgłoś