Dodaj do ulubionych

Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Ka...

23.01.09, 17:39
A co ,miał może sympatią pałać do oprawców w amerykańskich mundurach.
Obserwuj wątek
    • yurek11111 Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Ka... 23.01.09, 17:55
      <>Po szesciu latach bezprawnego przetrzymywania w obozie
      gitmo,tortur i wmawiania mu ze jest terrorysta, to i nie dziwi ze
      zostal terrorysta....
      <>"Jemen jest sojusznikiem Stanów Zjednoczonych w wojnie z
      terroryzmem, ale był też miejscem wielu aktów terroru, takich jak
      zamach na amerykański okręt USS Cole w Zatoce Adeńskiej w 2000 roku;
      zginęło wtedy 17 marynarzy. '

<>Nie ma cos szczescia USA do sojusznikow, Izrael niby tez jest
      amerykanskim "sojusznikiem" na B.Wschodzie, ale tez byl miejscem
      wielu aktów terroru, takich jak zamach na amerykański okręt USS
      Liberty ,8 czerwca 1967r ,gdzie z zimna krwia zamordowano 34
      marynarzy amerykanskich, a okolo 170 marynarzy zostalo rannych...

<>Na marginesie:" Informacja ta(o przystapieniu wieznia "gitmo" do
      al-kaidy)zbiegła się z dekretem prezydenckim Baracka Obamy w sprawie
      zamknięcia więzienia w Guantanamo w ciągu roku"
      <>Oczywiscie zbieglo sie czasie PRZYPADKOWO.... :-)))))))))
      ------------------------------------------------------------------
      • babaqba Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 19:11
        yurek11111 napisał: > Aby żyć w spokoju Żydzi musieliby zabić
        wszystkich Palestyńczyków. A
        > potem wszystkich Arabów. Potem Muzułmanów. Albo wynieść się z
        > Izraela i zgodzić się na wymazanie tego państwa z mapy świata.

Niezły tekst. Znów żydzi okazują się winni szaleństwu arabskich
        przywódców religijnych. Ale oczywiście godzisz się, żeby parę
        milionów wróciło na ziemie ich ojców, czyli na pograniczne Polski,
        Litwy i Ukrainy?

• mirmat1 Jałtanscy "demokraci" gwarancja nowego 9/11 25.01.09, 05:24
          babaqba napisała:

> yurek11111 napisał: > Aby żyć w spokoju Żydzi musieliby zabić
          > wszystkich Palestyńczyków. A potem wszystkich Arabów. Potem Muzułmanów. Albo
          wynieść się z Izraela i zgodzić się na wymazanie tego państwa z mapy świata.
          M: na 1300 zabitych Arabow w Gazie 500 bylo terorystami Hamasu. To dowid na
          wyjatkowa precyzje dzialan Izraelczykow. A szkoda. W II Wojnie Swiatowej
          dywanowe naloty na Drezdno, Hamburg czy Berlin zlikwidowaly setki tysiecy
          cywilnych Niemiaszkow i odechcialo im sie wojenki. Podbne naloty na gaze
          zalatwilyby poparcie dla terorystow raz na zawsze.
          > Niezły tekst. Znów żydzi okazują się winni szaleństwu arabskich
          > przywódców religijnych. Ale oczywiście godzisz się, żeby parę
          > milionów wróciło na ziemie ich ojców, czyli na pograniczne Polski,
          > Litwy i Ukrainy?
          M: Zastanow sie! Zydowscy wrogowie Izraela jak Soros, Chomsky czy Spielberg sa
          rowniez najwiekszymi polakozercami. Im istnienie Izraela przeszkadza w budowaniu
          kosmopolitycznego rzadu swiata.
          I nic dzienego, ze skupieni wokol New York Timesa lewaccy zydzi z zawzietoscia
          walczyli z Republikanami by dzis dac jak za Clintona zielone swiatlo terorystom.
    • mracek Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 17:57
      hapita napisał:
      > A co ,miał może sympatią pałać do oprawców w amerykańskich mundurach.

No tak, racja. Ale zeby od razu zostac osoba nr 2 w hierarchii to tez chyba jest zaskakujace, nie?
      • tegach Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 18:03
        Gdyby napisali że został numerem 1001 to nie było by aż tak interesujące, a
        numer 2 to już brzmi :))))
        • c21h26o2 Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 21:30
          Gdyby mnie bez prawnie przez 6 lat trzymali w gitmo i męczyli wmiawiali mi
          aktywność terrorystyczną i kazali podpisywać zeznania udziału w zamachach(bo to
          dlatego są tam przetrzymywani niewinni ludzie) to po wyjściu i powrocie do kraju
          chętnie zostałbym numerem 1. Ale tak serio to skąd my wiemy i skąd oni tak są
          pewni tego że został numerem 2 ? Jakiś konkurs plebiscyt był czy coś? To jest
          czysta propaganda i tak należy to czytać. A Al-Queda czyta się Al-CIAda. I niech
          mnie piorun walnie jak to jest nieprawda.To jest wiadome od 20 lat! a nagle po
          9/11 (najlepszym numerze jaki wykręcili) nagle Al -Queda jest straszną
          organizacją i Bin laden buntownikiem i wielkim wrogiem USA podczas gdy cała jego
          rodzina pracuje z Nafciarzami..
          Ale widać ludzie lubią jak im sie kłamie i robi z nich debili przez 8 lat z rzędu.
      • zigzaur Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 18:25
        Jako agent wpływu?
      • konrad.ludwik02 Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 18:29
        Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo na pewno nie przetrzymują!
        Aniołami też nie byli ci, którzy zamordowali setki niewinnych ludzi
        w dn. 11 września w Nowym Jorku i licznych innych zamachach. Marzy
        się im panowanie nad niewiernymi, zmuszenie kobiet do chodzenia w
        czarczafach, odebranie ludziom radości życia - w tym internetu w
        którym "hapita" brylujesz. Islamizm dla wszystkich!
        • protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 18:31
          A widziałeś samolot w Pentagonie? Czy patrzyłeś na palący się budynek bez śladów uderzenia samolotu i gładko przełykałeś co ci powiedział o muzułmanach Wielki Brat?
          • abhaod Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 18:42
            nikt już z tobą nie chce na Onecie dyskutować? spróbuj tutaj
            www.racjonalista.pl/kk.php/s,5848/q,911..fakty
            • protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 19:01
              www.racjonalista.pl/img/strony/oszolomy2.jpg buhahahahaha.... to chyba fragment jakiejś awionetki. Tak wyglądał Pentagon przed zawaleniem www.nysa.info/download.php?id=38&sid=c85212bb1e80c2b35a48d4fa0d7eee45 Ja się pytam, czy ty widzisz tam samolot? Jest w środku budynku? W takim razie musiał skrzydłami i silnikami wybić dziurę w murze. Gdzie ta dziura? Ja nie przełykam gładko tego co mówi Bush. Mam szwagierkę w USA i wiem, że tam o wiele więcej ludzi nie wierzy w jego wyjaśnienia niż w Polsce.
              • protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 19:02
                www.nysa.info/download.php?id=51&sid=c85212bb1e80c2b35a48d4fa0d7eee45
              • abhaod Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 19:20
                przeczytaj sobie najpierw ten artykuł, a twoja szwagierka widzę zna wszystkich w
                Stanach ?????
                www.racjonalista.pl/kk.php/s,5839/q,Pseudonauka.ruchu.911.Truth
                poczytaj sobie także komentarze do tych artykułów, ja nie mam ochoty dyskutować
                na tak oklepany temat
                • protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 19:25
                  Nie interesuje mnie żadna pseudonauka, tylko odpowiedź na pytanie: gdzie jest ten cholerny samolot? Jeszcze nikt nie znalazł na to pytanie odpowiedzi, za to wszyscy wymyslają od kretynów. Moim zdaniem kretyna nie poznaje sie po tym że zadaje proste pytania, tylko po tym że na proste pytania nie potrafi znaleźć odpowiedzi.
                  • abhaod Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 19:30
                    naturalnie, że było to badane, setki razy znaleziono odpowiedź i podobnych
                    przykładów, odpowiedź jest w artykułach
                    • pumpernik Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 19:50
                      abhaod napisał:

> naturalnie, że było to badane, setki razy znaleziono odpowiedź i podobnych
                      > przykładów, odpowiedź jest w artykułach

Naturalnie ten niby rozbity samolot w Pensylwanii też był badany setki razy.
                      Głupio będzie jak się to kiedyś wszystko wyda.
                      • abhaod Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 19:57
                        pl.wikipedia.org/wiki/Teoria_spiskowa
                    • tegach Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 20:00
                      W artykulach samolot jest, jest, jest i Bush tez mowi "samolot tam jest,
                      naprawdę jest" :) dla debili dużo nie trzeba by uwierzyć.
                      A ja chce zobaczyć, gdzie ten samolot, przynajmniej pokażcie silniki tytanowe
                      które nie maja prawa zniknąć bez śladu.

I want to See FOTO :))))
                      • abhaod poczytaj mi mamo 23.01.09, 20:08
                        www.paranormalne.pl/index.php?showtopic=12135
                      • honecker32 Masz rację to spisek a oto ostateczny dowód 23.01.09, 20:30
                        www.youtube.com/watch?v=ZcxhcMyn8rU
                    • protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 20:50
                      Nie zasłaniaj się artykułami, tylko odpowiedz na pytanie. Gdzie jest ten cholerny samolot? W Shanksville też nie widziałem samolotu.
                      • etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 20:52
                        protoplex napisał:

> Nie zasłaniaj się artykułami, tylko odpowiedz na pytanie. Gdzie jest ten choler
                        > ny samolot? W Shanksville też nie widziałem samolotu.

A ja widzialem.Ślepy jestes?
                        • protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 20:56
                          Widziałeś w Shanksville samolot? Ciekawe. A może masz jakieś foto z tej okazji? To byłoby pierwsze foto samolotu z Shanksville. Nawet dziennikarze z CNN go nie widzieli, a ty widziałeś.
                          • etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 20:59
                            protoplex napisał:

> Widziałeś w Shanksville samolot? Ciekawe. A może masz jakieś foto z tej okazji?
                            > To byłoby pierwsze foto samolotu z Shanksville. Nawet dziennikarze z CNN go ni
                            > e widzieli, a ty widziałeś.
                            Widzialem zdjecia bo tam nie byłem .Fakt to kawalki rozwalonego samolotu ale jednak.
                            • protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:03
                              Widziałeś zdjęcie rozwalonych kawałków... ale nie wiesz, czy to był samolot? To samo mówili dziennikarze CNN gdy dotarli na miejsce. Jak u nas CASA spadła na ziemię to można stwierdzić, że była w jednym kawałku, dlaczego akurat ten miałby się rozlecieć na mnóstwo drobnych części?
                              • etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:10
                                protoplex napisał:

> Widziałeś zdjęcie rozwalonych kawałków... ale nie wiesz, czy to był samolot? To
                                > samo mówili dziennikarze CNN gdy dotarli na miejsce. Jak u nas CASA spadła na
                                > ziemię to można stwierdzić, że była w jednym kawałku, dlaczego akurat ten miałb
                                > y się rozlecieć na mnóstwo drobnych części?
                                '
                                Bo przyjebal i sie na kawalki rozwalil .Tak treudno to pojąć?A kawalki samolotu
                                to samolotu a nie np. amfibii
                          • etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:01
                            protoplex napisał:

> Widziałeś w Shanksville samolot? Ciekawe. A może masz jakieś foto z tej okazji?
                            > To byłoby pierwsze foto samolotu z Shanksville. Nawet dziennikarze z CNN go ni
                            > e widzieli, a ty widziałeś.
                            Oczywiscie jak sie nie chce to i belki we własnym oku sie nie zobaczy a w cudzum
                            żdzblo sie widzi.
                            • protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:05
                              Co to ma do rzeczy?
                              • etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:11
                                protoplex napisał:

> Co to ma do rzeczy?
                                No ma ,bo jak sie chce to w kazdą bzdure mozna uwierzyc
                                • protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:22
                                  Ale czy tobie nie wydaje się że to ty uwierzyłeś w bzdurę? Jeśli to samolot uderzył w Pentagon to gdzie on jest? Pokazali nam na zdjęciach kawałek blachy, ale kiedy liniowiec pasażerski uderza w budynek to chyba mam prawo spodziewać się większych zniszczeń niż pogięty fuzelaż i zero wgniecenia w budynku. Jeśli mur nie został uszkodzony na skutek uderzenia, to znaczy że samolot powinien się znajdować przed murem, ale go tam nie ma. Jeśli wleciał impetem do środka to powinien zburzyć całą ścianę. Jeśli skrzydła zatrzymały się przed murem to powinny tam leżeć.
                                  • etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:29
                                    jeśli chcesz sobie wierzyć w jakies teorie spiskowe to wierz ,mi to zwisa.Ale
                                    pamietaj ze musisz rowniez uwierzyc ze w takich stanach udaloby sie to utrzymac
                                    w takjemnicy mimo ze przy takiej manipulacji musialoby uczestniczyc kilkaset a
                                    moze nawet kilka tysiecy osob.Mie ten artykul przekonuje ,jesli ciebie nie to
                                    twoj problem:-)
                                    • protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:39
                                      O to chodzi że ja nie chcę wierzyć w teorie spiskowe, ale niestety mam za duże IQ (badane przez psychologa, a nie w tych internetowych testach), żeby uwierzyć w oficjalną wersję. No patrze na zdjęcia z miejsca "katastrofy" i nic mi się nie klei.
                                      • etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:48
                                        protoplex napisał:

> O to chodzi że ja nie chcę wierzyć w teorie spiskowe, ale niestety mam za duże
                                        > IQ (badane przez psychologa, a nie w tych internetowych testach), żeby uwierzyć
                                        > w oficjalną wersję. No patrze na zdjęcia z miejsca "katastrofy" i nic mi się n
                                        > ie klei.
                                        I bardziej ci sie klei że w USA mozna zorganizowac tajna manipulacje na taka
                                        skalę? Zmien psychologa albo....dilera:-)
                                        • protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:54
                                          No właśnie... ale to mam uwierzyć w to czego nie widać tylko dlatego że "USA by czegoś takiego nie zrobiły"?
                                          • etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:58
                                            protoplex napisał:

> No właśnie... ale to mam uwierzyć w to czego nie widać tylko dlatego że "USA by
                                            > czegoś takiego nie zrobiły"?
                                            To juz twoj problem w co wierzysz.W Boga pewnie tez?
                                            • protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 22:02
                                              Owszem, wierzę. I w Chrystusa Pana też.
                                              • etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 22:04
                                                protoplex napisał:

> Owszem, wierzę. I w Chrystusa Pana też.

No widzisz .Jego tez nikt nie widzial a wierzysz :-) I pewnie też wierzysz ze
                                                ten drugi z dziewicy sie urodzil:)
                                                • protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 22:11
                                                  Tak, wierzę, że Poczęcie było niepokalane, ale nie mówimy o religii, tylko o faktach i fotografiach z miejsca katastrofy, na których nic nie ma? To czy ktoś wierzy Świętym Pismom nie ma żadnego znaczenia gdy zadaje proste pytanie: "Gdzie jest ten cholerny samolot"?
                                                  • etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 22:18
                                                    protoplex napisał:

> Tak, wierzę, że Poczęcie było niepokalane, ale nie mówimy o religii, tylko o fa
                                                    > ktach i fotografiach z miejsca katastrofy, na których nic nie ma? To czy ktoś w
                                                    > ierzy Świętym Pismom nie ma żadnego znaczenia gdy zadaje proste pytanie: "Gdzie
                                                    > jest ten cholerny samolot"?

Na jednych jest na innych nie ma:-)A samolot rozjebal sie doszczetnie ,nie widzisz?
                                                  • protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 22:37
                                                    Bracie, to pokaż mi chociaż jedno na których jest!!! :) Będę mógł wtedy z czystym sumieniem uwierzyć w oficjalną wersję. Chociaż jedno. I nie mam tu na mysli tych kilku kawałków pogiętej blachy którą nosili ludzie, tylko silniki które przez kilkanaście godzin pracują w temperaturze spalania paliwa i które musiały przetrwać pożar. Mówisz że samolot sie doszczętnie rozwalił, ale coś za mało tych szczątków jak na 125-tonową kupę złomu, która w dodatku nie leciała wprost do ziemi, tylko poziomo. Jeśli rozwaliła się o ściane budynku lecąc z ogromną prędkością, to czemu ściana Pentagonu wygląda jakby dolegał jej tylko pożar na parterze? www.geoffmetcalf.com/pentagon/images/13.jpg to wszystko co zostało z tego samolotu? Gdzie jest ten cholerny samolot?
                                                  • etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 22:40
                                                    protoplex napisał:

> Bracie, to pokaż mi chociaż jedno na których jest!!! :) Będę mógł wtedy z
                                                    czystym sumieniem uwierzyć w oficjalną wersję. Chociaż jedno. I nie mam tu na
                                                    mysli tych kilku kawałków pogiętej blachy którą nosili ludzie, tylko silniki
                                                    które przez kilkanaście godzin pracują w temperaturze spalania paliwa i które
                                                    musiały przetrwać pożar. Mówisz że samolot sie doszczętnie rozwalił, ale coś za
                                                    mało tych szczątków jak na 125-tonową kupę złomu, która w dodatku nie leciała
                                                    wprost do ziemi, tylko poziomo. Jeśli rozwaliła się o ściane budynku lecąc z
                                                    ogromną prędkością, to czemu ściana Pentagonu wygląda jakby dolegał jej tylko
                                                    pożar na parterze? www.geoffmetcalf.com/pentagon/images/13.jpg to wszystko co
                                                    zostało z tego samolotu? Gdzie jest ten cholerny samolot?

Dobrze ,masz racje:-) Zwieżli cięzarówkami jakies szczatki ze zlomu i
                                                    porozrzucali:-) W to musisz uwierzyc bo skad tam sie wzięly?
                                                  • protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 22:47
                                                    Nie wiem co ta za pogięte kawałki blachy leżą na trawniku, mnie przypomina to przód i część lewego boku od cessny 172 www.talkingproud.us/ImagesEducation/LitchfordCAP/Cessna172.jpg , ale wiem, że widziałem tych kilka kawałków chyba na kilkuset zdjęciach, razem te kawałki ważyły z 10 kg, może 20. Czy tylko tyle zostało z tego samolotu? To w jaki cudowny sposób zidentyfikowali wszystkie ciała? I gdzie jest ten cholerny samolot?
                                                  • etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 22:51
                                                    protoplex napisał:

> Nie wiem co ta za pogięte kawałki blachy leżą na trawniku, mnie przypomina to
                                                    przód i część lewego boku od cessny 172 www.talkingproud.us/ImagesEducation/LitchfordCAP/Cessna172.jpg
                                                    , ale wiem, że widziałem tych kilka kawałków chyba na kilkuset zdjęciach, razem
                                                    te kawałki ważyły z 10 kg, może 20. Czy tylko tyle zostało z tego samolotu? To w
                                                    jaki cudowny sposób zidentyfikowali wszystkie ciała? I gdzie jest ten cholerny
                                                    samolot?

Te kawalki to i w walizce mogli przywieżc agenci CIA :-)A gdzien są te
                                                    ciala?Tez ich nie widac.A moze to jakies martwe dusze?Urodzili sie i zgineli na
                                                    niby?
                                                  • protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 23:01
                                                    No właśnie... tutaj dochodzimy do takich wniosków, do których nigdy nie chcielibyśmy dojść i tutaj włącza się blokada. Nie wiem co się stało z tymi ludźmi, ale wiem że gdy nie widzę samolotu to nie widzę też ludzi. Do cholery, przecież taki jest fakt, że na żadnym ze zdjęć nie widać ani samolotu ani uszkodzeń spowodowanych przez 125-tonowego kolosa pędzącego około 600 km/h i całą swoją rozpiętością uderzającego w fasadę Pentagonu. Jest za to kilka dyżurnych kawałków fuzelażu obfotografowanych tysiącem aparatów o łącznej masie 20 kg. Gdzie jest ten samolot? W środku? to którędy wleciał? Przez okna? Jak transformer sie rozczłonkował? Musiałby wybić taką dziurę w murze nomoregames.net/911/we_have_holes/pentagon_montage.jpg
                                                  • hapita Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 24.01.09, 20:53
                                                    protoplex,tak trochę żartownie ;bracie po arabsku to achuja.I ten
                                                    samolot w Pentagonie to też bracie.
                  • honecker32 Ostateczny dowód że to Amerykanie stali za 11.09 23.01.09, 20:29
                    www.youtube.com/watch?v=ZcxhcMyn8rU
          • bmc3i Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:40
            protoplex napisał:

> A widziałeś samolot w Pentagonie? Czy patrzyłeś na palący się budynek bez śladó
            > w uderzenia samolotu i gładko przełykałeś co ci powiedział o muzułmanach Wielki
            > Brat?

Jasne, i jeszcze nazizm bez Hitlera.
        • c21h26o2 Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 30.01.09, 12:42
          Haahahahah jesteś zabawny ostatnio jakiś mówił Ci to kiedyś to?

WYŁĄCZ TELEWIZOR !!!!
    • abhaod w przeciwieństwie do Amerykanów, islamskie 23.01.09, 18:01
      oszołomy, wyprawiają swoich przeciwników od razu do Allaha
      video.google.pl/videoplay?docid=-6041204945834291260&ei=erhtSZqnN5-QiQLPhvyqBQ&q
    • renifer_lopez Mimo nieopisanych tortur w Guantanomo, 23.01.09, 18:07
      którym był poddawany kilka razy dziennie, nadludzkim wysiłkiem udało mu się
      przeżyć i przyłączyć się do braci w dżihadzie. Teraz planuje kolejne
      zabójstwa, na chwalę Allacha. Podobno Barack Obama na drugie imię ma Husein. :)
      • polishcanuck Re: Mimo nieopisanych tortur w Guantanomo, 23.01.09, 22:37
        Barrack urodzil sie jako Muzulmanin!
      • etwas-geheimnis Re: Mimo nieopisanych tortur w Guantanomo, 23.01.09, 22:42
        renifer_lopez napisała:

> którym był poddawany kilka razy dziennie, nadludzkim wysiłkiem udało mu się
        > przeżyć i przyłączyć się do braci w dżihadzie. Teraz planuje kolejne
        > zabójstwa, na chwalę Allacha. Podobno Barack Obama na drugie imię ma Husein. :
        > )
        O kurcze ,tortury.Te amerykanskie mieczaki nawet nie wiedza co to są tortury!
    • honecker32 Bohater powrócił do swoich kumpli 23.01.09, 18:15
      bardziej prawdopodobne jest to że był bandziorem średniego szczebla. Amerykanie
      go złapali, niestety nie znaleźli mocnych dowodów i musieli drania wypuścić.
      "Przyjaciele" w podzięce awansowali go na wiceprzewodniczącego firmy w Jemenie.

Amerykanie popełniają dwojakie pomyłki: łapią niewinnych i za długo ich trzymają
      w nielegalnym więzieniu oraz łapią morderców i niestety przez pomyłkę ich
      szybko wypuszczają
    • koko1957 wojna w Iraku 23.01.09, 18:21
      tylko zachecila ludzi to wstepowania w szeregi organizacji
      walczacych z USA. To samo z Guantanamo.
      A mowienie ze usa nie stosuje tortur, jak wszyscy wiedzieli ze je
      stosuje, bylo po prostu smieszne
      • zigzaur Re: wojna w Iraku 23.01.09, 18:26
        USA zbytnio pobłażliwie traktują wrogów. Mam na myśli okres ostatnich 100 lat.
        • janek2557 Re: wojna w Iraku 23.01.09, 18:33
          Amerykanie to taki dziwny naród wybiera czarnego Husajna Baraka ,
          Terrorystów łapią i wypuszczają , Pieniądze na arabusów poszły
          straszne i nasze też .
        • yurek11111 USA za "poblazliwie" traktuje wrogow?????? 23.01.09, 18:42
          <>Zaiste,Wietnam traktowany napalmem i nalotami,Japonia potraktowana
          bombami atomowymi,hitlerowskie Niemcy potraktowane nalotami
          dywanowymi jak np. bombardowania Drezna, itd, itp......
          <>Bredzisz jak zwykle, zighail....
          Odpowiadasz na:
          zigzaur napisał:

> USA zbytnio pobłażliwie traktują wrogów. Mam na myśli okres
          ostatnich 100 lat.

--------------------------------------------------------------
        • koko1957 Re: wojna w Iraku 23.01.09, 19:11
          jesli USA chce oficjalnie przejac role USSR jako kraju trzymajacego
          za ryj inne kraje , to niech to robi. Ale niech przestana gadac
          glupoty ze sa obroncami demokracji, wolnosci i ze czuja wstret do
          tortur.
    • 1_jet Tortury 23.01.09, 18:35
      Rzadko sie chyba zdarza, a by palac ogromna sympatia do kraju ktory Cie
      torturuje. Wypuscili go, czyli byl niewinny, teraz sie im odplaci.
      • alterpars Smieszy troche ze polacy komentuja poczynania 23.01.09, 18:37
        Amerykanow :-)
        • raddy Re: Smieszy troche ze polacy komentuja poczynania 23.01.09, 19:44
          a moze nie polacy - Amerykanow, a raczej Polacy - amerykanow? pozdro zakochany
          us-glupku!
      • etwas-geheimnis Re: Tortury 23.01.09, 20:58
        1_jet napisał:

> Rzadko sie chyba zdarza, a by palac ogromna sympatia do kraju ktory Cie
        > torturuje. Wypuscili go, czyli byl niewinny, teraz sie im odplaci.

A amerykanie maja jakiekolwiek pojecie o torturach?To mieczaki.Zastosowali by
        outsorsung i wszystkego by sie dowiedzieli.Zakladajac worek na glowe, czy
        rozbierajac do naga strasząc psem to oni sobie moga dzieci zlamac a nie
        zatwardziałych terrorystow!
    • boobooo Oczywiscie 23.01.09, 18:39
      Tak jak wiekszosc zwolnionych z wiezien wraca do nich z powrtotem
    • pumpernik Numer więźnia się zgadza. 23.01.09, 18:39
      A Saddam Hussajn ukrył broń masowego rażenia.
      • etwas-geheimnis Re: Numer więźnia się zgadza. 23.01.09, 19:47
        no właśnie ,ciekawe co z nia zrobił?Wiesz?
    • chavslayer Amerykanie powinni byli 23.01.09, 18:44
      od razu rozstrzelać tego h/u.j:a
    • bowl1 Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Ka.. 23.01.09, 18:47
      prosze sie nie przejmowac, P. Obama ( prezydent )szybko wroci do
      polityki P. Busha
    • mark6 Natychmiast zamknąć Guantanamo!! 23.01.09, 18:48
      .. I pozwolić BANDYTOM podcierającym DUPĘ palcem terroryzować
      cały świat!!!
      Brawo Obama!!
      • billy.the.kid Re: Natychmiast zamknąć Guantanamo!! 23.01.09, 18:52
        w wolsce takoż solidaruchy co poniektóre wychodzili z interny i zara nowe
        związki zakładały.
        gnój to gnój.
        • babaqba Re: Natychmiast zamknąć Guantanamo!! 23.01.09, 19:17
          billy.the.kid napisał:

> w wolsce takoż solidaruchy co poniektóre wychodzili z interny i
          zara nowe
          > związki zakładały.
          > gnój to gnój.

Nie ironizuj. Solidarność nie była zbrodnicza, jak AlKaida, była
          tylko operetkowa. Ale za to przy jej pomocy Polacy sami sobie
          załatwili własną gospodarkę i zafundowali sobie parę lat biedy i
          bezrobocia. I tego nie widzą. Wg nich to papież z Wałęsą w klapie
          "obalili komunizm". Polska krajem legend. Tylko dlaczego takich
          durnych?

A korzenie terroryzmu arabskiego są w chęci zaistnienia: nic nie
          umiem i nic nie znaczę, ale jak pozabijam tych znienawidzonych
          białych, to o mnie usłyszą. I koniec filozofii. Cała reszta to
          kłamstwa. Prawda jest płaska i nieciekawa jak kupa wielbłąda.
      • malkontent6 Zaraz, zaraz... 23.01.09, 19:40
        Jeśli robią to palcem od lewej ręki to wszystko jest w porządku.
      • hapita Re: Natychmiast zamknąć Guantanamo!! 24.01.09, 20:58
        mark6 - te bandyty dupy nie podcierają palcem oni muszą ją myć.To my
        Europejczycy podcieramy tyłki.
    • jana51 Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Ka.. 23.01.09, 18:56
      ...zupełnie się nie dziwię Saudyjczykowi, bo po tym, co przeszedł w
      jankeskim mamrze nawet sam Chrystus miałby ochotę na żywca zdzierać
      z ussmanów skórę i grubo solić...
    • irini Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Ka... 23.01.09, 19:41
      Skoro były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Kaidy znowu, to
      jest to najlepszy dowód na nieskuteczność tej instytucji i argument,
      przemawiający za jej zamknięciem.
      • malkontent6 Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 20:00
        Niezupełnie. Skuteczne było trzymanie go Guantanamo, bo wtedy
        członkiem Al-Kaidy nie był.
      • acer19 Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 21:34
        irini napisała:

> Skoro były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Kaidy znowu, to
        > jest to najlepszy dowód na nieskuteczność tej instytucji i argument,
        > przemawiający za jej zamknięciem.
        ---------------------------------------------------------------
        Synu takich zbrodniarzy nie zmienisz.Więc muszą być odizolowani od społeczeństwa
        albo zutylizowani.
    • raddy normalna sprawa, ze: 23.01.09, 19:42
      1. jakby ktos siedzial pare latek w takim lagrze bez sadu i wyroku, to
      wychodzac na wolnosc raczej nie mysli o amerykanach jak o przyjaciolach. kto z
      was w podobnej sytuacji nie chcialby sie odegrac na swoich oprawcach?

2. podana informacja moze byc podpucha - atak na obame za ostatnia decyzje w
      sprawie guantanamo. wszystko wg schematu: obama wypuszcza na wolnosc tych,
      ktorzy potem zabijaja naszych chlopcow z us army, ergo jest odpowiedzialny
      (moze nawet wiecej - wspolsprawca) za smierc mordowanie kwiatu mlodziezy
      wielkiego narodu, bla bla bla...

3. jesli 10% zwolnionych z obozu "wraca na pole walki", to prosty rachunek
      wskazuje, ze 9/10 siedzi niewinnie, a przynajmniej niepotrzebnie.
      • gieroy_asfalta Re: normalna sprawa, ze: 23.01.09, 19:59
        normalna sprawa, ze jestes gamoniem.
      • etwas-geheimnis Re: normalna sprawa, ze: 23.01.09, 20:46
        pewnie ci goscie w guantanamo to są tam z łapanki i mocno niewinni:-)Amerykance
        trzymaja tam tych biednych zuczków bez sadu,skandal.I jak straszne maja
        warunki,masakra.Tylko akurat wczoraj pokazano jak ten kryminal wyglada wewnatrz
        i wieżniowie w Polsce moga tylko pomarzyc o takich warunkach.Tamci tez w
        namiotach i jaskiniach afganistanu tez maja znacznie lepsze.Nie maja wolnosci
        ,to fakt ale nie opowiadajcie bzdur o torturach i tragicznych warunkach!
      • zz26 Re: normalna sprawa, ze: 23.01.09, 21:00
        1 na oprawcach wielu by sie chcialo odegrac ale nie na przypadkowych osobach
        ktorych edyne co laczy z oprawcami to narodowosc
        3 reszta nie wraca bo moze nie nie chca znow trafic albo nastpenym razem zamiast
        zostac aresztowanym moga byc zabitym do naszych wiezien tez wiele osob nie wraca
        ale nie dlatego ze sie zresocjalizowali tyko dlatego ze sa ostrozniejsi
    • etwas-geheimnis Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 19:49
      hapita napisał:

> A co ,miał może sympatią pałać do oprawców w amerykańskich mundurach.

A myślisz że ta sympatią pałał wcześniej?W czape mu i spokój!
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 19:56
      Jest nr 2 bo siatka składa się z dwóch osób po tym jak Amerykanie roznieśli w
      pył Al-Kaidę.
    • gieroy_asfalta prawdziwy bohater światowego lewactwa! 23.01.09, 19:57
      SS- manów w Normandii też nie oszczędzano i słusznie.
    • pumpernik Nie można od razu zamknąć więzienia. 23.01.09, 20:15
      Nie można tak od razu zamknąć więzienia i przyznać,
      że tam siedzieli statyści.
      Jakby się czuli obywatele i sojusznicy.
      Dlatego scenariusz jest rozpisany na rok.
      Będzie jeszcze kilka takich historii.
      Ameryka przecież musi mieć jakiś wrogów.
    • mefissto Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Ka... 23.01.09, 20:16
      Ja sie nie dziwie, jesli za komuny kogos niewinnie posadzili za dzialalnosc
      wywrotowa to raczej nie stal sie komunista po latach, tylko po wyjsciu mscil
      sie na oprawcach. Guantanamo to teraz kuznia przywodcow takich organizacji.
      Bledu nie da sie juz naprawic. A Barak ma na drugie imie Muhammad :D
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 20:17
        Barack ma na drugie Allah.
      • charlie11 Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 21:39
        Taaak, zatrzymali kolesia w gorach jak z kalachem szedl po bulki do
        sklepu. Czy ty naprawde jestes taki naiwny czy tylko udajesz?
        • etwas-geheimnis Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 22:01
          charlie11 napisał:

> Taaak, zatrzymali kolesia w gorach jak z kalachem szedl po bulki do
          > sklepu. Czy ty naprawde jestes taki naiwny czy tylko udajesz?
          >
          No wlasnie.Troche mie dziwi taka obrona tych zatrzymanych, tak jakby ich wzieto
          z lapanki na ulicy w Bagdadzie a nie zatrzymano podczas walki w Afganistanie czy
          czyms podobnym:-)
    • plorg TO "podły niewdzięcznik"! 23.01.09, 20:16
      Nie potrafił docenić wszelkiej 'troski' i 'opieki' jaką uraczyli go
      gościnni Amerykanie.
    • 3miastoorg każdy by na jego miejscu postąpił tak samo 23.01.09, 20:21
      kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie. Amerykanie za mało dokładnie czytają Biblię.
      • plorg OOO nie. 23.01.09, 20:24
        Każdy, ale nie bezportek. On zapałałby jeszcze większą miłością do
        US oprawców.
      • zz26 Re: każdy by na jego miejscu postąpił tak samo 23.01.09, 20:53
        3miastoorg napisał:

> kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie. Amerykanie za mało dokładnie czytają B
        > iblię.

kazdy tak samo? jakos nie pamietam aby wizniowie oswiecimia czy radzieckich
        lagrow jezdzili do berlina i moskwy i sie wysadzali w autobusach wiec nie mow kazdy
    • asmall4 dokładnie :) 23.01.09, 21:04
      So to you, who read this, I say:
      Don't trust the communists no matter how they disguise themselves,
      don't trust them and better get ready for them because their plan never
      changed, they never deviated from it. They want to conquer the World

and the freedom of men, guaranteed by the U.S. Constitution, stands in their way.

Anybody who's willing to help destroy America is welcomed by communists.

Anybody who stands in their way better be ready.
    • c21h26o2 Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Ka.. 23.01.09, 21:30
      Gdyby mnie bez prawnie przez 6 lat trzymali w gitmo i męczyli wmiawiali mi
      aktywność terrorystyczną i kazali podpisywać zeznania udziału w zamachach(bo to
      dlatego są tam przetrzymywani niewinni ludzie) to po wyjściu i powrocie do kraju
      chętnie zostałbym numerem 1. Ale tak serio to skąd my wiemy i skąd oni tak są
      pewni tego że został numerem 2 ? Jakiś konkurs plebiscyt był czy coś? To jest
      czysta propaganda i tak należy to czytać. A Al-Queda czyta się Al-CIAda. I niech
      mnie piorun walnie jak to jest nieprawda.To jest wiadome od 20 lat! a nagle po
      9/11 (najlepszym numerze jaki wykręcili) nagle Al -Queda jest straszną
      organizacją i Bin laden buntownikiem i wielkim wrogiem USA podczas gdy cała jego
      rodzina pracuje z Nafciarzami..
      Ale widać ludzie lubią jak im sie kłamie i robi z nich debili przez 8 lat z rzędu.
      • etwas-geheimnis Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 22:03
        c21h26o2 napisał:

> Gdyby mnie bez prawnie przez 6 lat trzymali w gitmo i męczyli wmiawiali mi
        > aktywność terrorystyczną i kazali podpisywać zeznania udziału w zamachach(bo to
        > dlatego są tam przetrzymywani niewinni ludzie) to po wyjściu i powrocie do kraj
        > u
        > chętnie zostałbym numerem 1. Ale tak serio to skąd my wiemy i skąd oni tak są
        > pewni tego że został numerem 2 ? Jakiś konkurs plebiscyt był czy coś? To jest
        > czysta propaganda i tak należy to czytać. A Al-Queda czyta się Al-CIAda. I niec
        > h
        > mnie piorun walnie jak to jest nieprawda.To jest wiadome od 20 lat! a nagle po
        > 9/11 (najlepszym numerze jaki wykręcili) nagle Al -Queda jest straszną
        > organizacją i Bin laden buntownikiem i wielkim wrogiem USA podczas gdy cała jeg
        > o
        > rodzina pracuje z Nafciarzami..
        > Ale widać ludzie lubią jak im sie kłamie i robi z nich debili przez 8 lat z rzę
        > du.

Ten piorun to jednalk powinien cie strzelic:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka