hapita 23.01.09, 17:39 A co ,miał może sympatią pałać do oprawców w amerykańskich mundurach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yurek11111 Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Ka... 23.01.09, 17:55 <>Po szesciu latach bezprawnego przetrzymywania w obozie gitmo,tortur i wmawiania mu ze jest terrorysta, to i nie dziwi ze zostal terrorysta.... <>"Jemen jest sojusznikiem Stanów Zjednoczonych w wojnie z terroryzmem, ale był też miejscem wielu aktów terroru, takich jak zamach na amerykański okręt USS Cole w Zatoce Adeńskiej w 2000 roku; zginęło wtedy 17 marynarzy. ' <>Nie ma cos szczescia USA do sojusznikow, Izrael niby tez jest amerykanskim "sojusznikiem" na B.Wschodzie, ale tez byl miejscem wielu aktów terroru, takich jak zamach na amerykański okręt USS Liberty ,8 czerwca 1967r ,gdzie z zimna krwia zamordowano 34 marynarzy amerykanskich, a okolo 170 marynarzy zostalo rannych... <>Na marginesie:" Informacja ta(o przystapieniu wieznia "gitmo" do al-kaidy)zbiegła się z dekretem prezydenckim Baracka Obamy w sprawie zamknięcia więzienia w Guantanamo w ciągu roku" <>Oczywiscie zbieglo sie czasie PRZYPADKOWO.... :-))))))))) ------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 19:11 yurek11111 napisał: > Aby żyć w spokoju Żydzi musieliby zabić wszystkich Palestyńczyków. A > potem wszystkich Arabów. Potem Muzułmanów. Albo wynieść się z > Izraela i zgodzić się na wymazanie tego państwa z mapy świata. Niezły tekst. Znów żydzi okazują się winni szaleństwu arabskich przywódców religijnych. Ale oczywiście godzisz się, żeby parę milionów wróciło na ziemie ich ojców, czyli na pograniczne Polski, Litwy i Ukrainy? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Jałtanscy "demokraci" gwarancja nowego 9/11 25.01.09, 05:24 babaqba napisała: > yurek11111 napisał: > Aby żyć w spokoju Żydzi musieliby zabić > wszystkich Palestyńczyków. A potem wszystkich Arabów. Potem Muzułmanów. Albo wynieść się z Izraela i zgodzić się na wymazanie tego państwa z mapy świata. M: na 1300 zabitych Arabow w Gazie 500 bylo terorystami Hamasu. To dowid na wyjatkowa precyzje dzialan Izraelczykow. A szkoda. W II Wojnie Swiatowej dywanowe naloty na Drezdno, Hamburg czy Berlin zlikwidowaly setki tysiecy cywilnych Niemiaszkow i odechcialo im sie wojenki. Podbne naloty na gaze zalatwilyby poparcie dla terorystow raz na zawsze. > Niezły tekst. Znów żydzi okazują się winni szaleństwu arabskich > przywódców religijnych. Ale oczywiście godzisz się, żeby parę > milionów wróciło na ziemie ich ojców, czyli na pograniczne Polski, > Litwy i Ukrainy? M: Zastanow sie! Zydowscy wrogowie Izraela jak Soros, Chomsky czy Spielberg sa rowniez najwiekszymi polakozercami. Im istnienie Izraela przeszkadza w budowaniu kosmopolitycznego rzadu swiata. I nic dzienego, ze skupieni wokol New York Timesa lewaccy zydzi z zawzietoscia walczyli z Republikanami by dzis dac jak za Clintona zielone swiatlo terorystom. Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 17:57 hapita napisał: > A co ,miał może sympatią pałać do oprawców w amerykańskich mundurach. No tak, racja. Ale zeby od razu zostac osoba nr 2 w hierarchii to tez chyba jest zaskakujace, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tegach Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 18:03 Gdyby napisali że został numerem 1001 to nie było by aż tak interesujące, a numer 2 to już brzmi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
c21h26o2 Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 21:30 Gdyby mnie bez prawnie przez 6 lat trzymali w gitmo i męczyli wmiawiali mi aktywność terrorystyczną i kazali podpisywać zeznania udziału w zamachach(bo to dlatego są tam przetrzymywani niewinni ludzie) to po wyjściu i powrocie do kraju chętnie zostałbym numerem 1. Ale tak serio to skąd my wiemy i skąd oni tak są pewni tego że został numerem 2 ? Jakiś konkurs plebiscyt był czy coś? To jest czysta propaganda i tak należy to czytać. A Al-Queda czyta się Al-CIAda. I niech mnie piorun walnie jak to jest nieprawda.To jest wiadome od 20 lat! a nagle po 9/11 (najlepszym numerze jaki wykręcili) nagle Al -Queda jest straszną organizacją i Bin laden buntownikiem i wielkim wrogiem USA podczas gdy cała jego rodzina pracuje z Nafciarzami.. Ale widać ludzie lubią jak im sie kłamie i robi z nich debili przez 8 lat z rzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 18:25 Jako agent wpływu? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 18:29 Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo na pewno nie przetrzymują! Aniołami też nie byli ci, którzy zamordowali setki niewinnych ludzi w dn. 11 września w Nowym Jorku i licznych innych zamachach. Marzy się im panowanie nad niewiernymi, zmuszenie kobiet do chodzenia w czarczafach, odebranie ludziom radości życia - w tym internetu w którym "hapita" brylujesz. Islamizm dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 18:31 A widziałeś samolot w Pentagonie? Czy patrzyłeś na palący się budynek bez śladów uderzenia samolotu i gładko przełykałeś co ci powiedział o muzułmanach Wielki Brat? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 18:42 nikt już z tobą nie chce na Onecie dyskutować? spróbuj tutaj www.racjonalista.pl/kk.php/s,5848/q,911..fakty Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 19:01 www.racjonalista.pl/img/strony/oszolomy2.jpg buhahahahaha.... to chyba fragment jakiejś awionetki. Tak wyglądał Pentagon przed zawaleniem www.nysa.info/download.php?id=38&sid=c85212bb1e80c2b35a48d4fa0d7eee45 Ja się pytam, czy ty widzisz tam samolot? Jest w środku budynku? W takim razie musiał skrzydłami i silnikami wybić dziurę w murze. Gdzie ta dziura? Ja nie przełykam gładko tego co mówi Bush. Mam szwagierkę w USA i wiem, że tam o wiele więcej ludzi nie wierzy w jego wyjaśnienia niż w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 19:02 www.nysa.info/download.php?id=51&sid=c85212bb1e80c2b35a48d4fa0d7eee45 Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 19:20 przeczytaj sobie najpierw ten artykuł, a twoja szwagierka widzę zna wszystkich w Stanach ????? www.racjonalista.pl/kk.php/s,5839/q,Pseudonauka.ruchu.911.Truth poczytaj sobie także komentarze do tych artykułów, ja nie mam ochoty dyskutować na tak oklepany temat Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 19:25 Nie interesuje mnie żadna pseudonauka, tylko odpowiedź na pytanie: gdzie jest ten cholerny samolot? Jeszcze nikt nie znalazł na to pytanie odpowiedzi, za to wszyscy wymyslają od kretynów. Moim zdaniem kretyna nie poznaje sie po tym że zadaje proste pytania, tylko po tym że na proste pytania nie potrafi znaleźć odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 19:30 naturalnie, że było to badane, setki razy znaleziono odpowiedź i podobnych przykładów, odpowiedź jest w artykułach Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernik Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 19:50 abhaod napisał: > naturalnie, że było to badane, setki razy znaleziono odpowiedź i podobnych > przykładów, odpowiedź jest w artykułach Naturalnie ten niby rozbity samolot w Pensylwanii też był badany setki razy. Głupio będzie jak się to kiedyś wszystko wyda. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 19:57 pl.wikipedia.org/wiki/Teoria_spiskowa Odpowiedz Link Zgłoś
tegach Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 20:00 W artykulach samolot jest, jest, jest i Bush tez mowi "samolot tam jest, naprawdę jest" :) dla debili dużo nie trzeba by uwierzyć. A ja chce zobaczyć, gdzie ten samolot, przynajmniej pokażcie silniki tytanowe które nie maja prawa zniknąć bez śladu. I want to See FOTO :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod poczytaj mi mamo 23.01.09, 20:08 www.paranormalne.pl/index.php?showtopic=12135 Odpowiedz Link Zgłoś
honecker32 Masz rację to spisek a oto ostateczny dowód 23.01.09, 20:30 www.youtube.com/watch?v=ZcxhcMyn8rU Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 20:50 Nie zasłaniaj się artykułami, tylko odpowiedz na pytanie. Gdzie jest ten cholerny samolot? W Shanksville też nie widziałem samolotu. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 20:52 protoplex napisał: > Nie zasłaniaj się artykułami, tylko odpowiedz na pytanie. Gdzie jest ten choler > ny samolot? W Shanksville też nie widziałem samolotu. A ja widzialem.Ślepy jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 20:56 Widziałeś w Shanksville samolot? Ciekawe. A może masz jakieś foto z tej okazji? To byłoby pierwsze foto samolotu z Shanksville. Nawet dziennikarze z CNN go nie widzieli, a ty widziałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 20:59 protoplex napisał: > Widziałeś w Shanksville samolot? Ciekawe. A może masz jakieś foto z tej okazji? > To byłoby pierwsze foto samolotu z Shanksville. Nawet dziennikarze z CNN go ni > e widzieli, a ty widziałeś. Widzialem zdjecia bo tam nie byłem .Fakt to kawalki rozwalonego samolotu ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:03 Widziałeś zdjęcie rozwalonych kawałków... ale nie wiesz, czy to był samolot? To samo mówili dziennikarze CNN gdy dotarli na miejsce. Jak u nas CASA spadła na ziemię to można stwierdzić, że była w jednym kawałku, dlaczego akurat ten miałby się rozlecieć na mnóstwo drobnych części? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:10 protoplex napisał: > Widziałeś zdjęcie rozwalonych kawałków... ale nie wiesz, czy to był samolot? To > samo mówili dziennikarze CNN gdy dotarli na miejsce. Jak u nas CASA spadła na > ziemię to można stwierdzić, że była w jednym kawałku, dlaczego akurat ten miałb > y się rozlecieć na mnóstwo drobnych części? ' Bo przyjebal i sie na kawalki rozwalil .Tak treudno to pojąć?A kawalki samolotu to samolotu a nie np. amfibii Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:01 protoplex napisał: > Widziałeś w Shanksville samolot? Ciekawe. A może masz jakieś foto z tej okazji? > To byłoby pierwsze foto samolotu z Shanksville. Nawet dziennikarze z CNN go ni > e widzieli, a ty widziałeś. Oczywiscie jak sie nie chce to i belki we własnym oku sie nie zobaczy a w cudzum żdzblo sie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:05 Co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:11 protoplex napisał: > Co to ma do rzeczy? No ma ,bo jak sie chce to w kazdą bzdure mozna uwierzyc Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:22 Ale czy tobie nie wydaje się że to ty uwierzyłeś w bzdurę? Jeśli to samolot uderzył w Pentagon to gdzie on jest? Pokazali nam na zdjęciach kawałek blachy, ale kiedy liniowiec pasażerski uderza w budynek to chyba mam prawo spodziewać się większych zniszczeń niż pogięty fuzelaż i zero wgniecenia w budynku. Jeśli mur nie został uszkodzony na skutek uderzenia, to znaczy że samolot powinien się znajdować przed murem, ale go tam nie ma. Jeśli wleciał impetem do środka to powinien zburzyć całą ścianę. Jeśli skrzydła zatrzymały się przed murem to powinny tam leżeć. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:29 jeśli chcesz sobie wierzyć w jakies teorie spiskowe to wierz ,mi to zwisa.Ale pamietaj ze musisz rowniez uwierzyc ze w takich stanach udaloby sie to utrzymac w takjemnicy mimo ze przy takiej manipulacji musialoby uczestniczyc kilkaset a moze nawet kilka tysiecy osob.Mie ten artykul przekonuje ,jesli ciebie nie to twoj problem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:39 O to chodzi że ja nie chcę wierzyć w teorie spiskowe, ale niestety mam za duże IQ (badane przez psychologa, a nie w tych internetowych testach), żeby uwierzyć w oficjalną wersję. No patrze na zdjęcia z miejsca "katastrofy" i nic mi się nie klei. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:48 protoplex napisał: > O to chodzi że ja nie chcę wierzyć w teorie spiskowe, ale niestety mam za duże > IQ (badane przez psychologa, a nie w tych internetowych testach), żeby uwierzyć > w oficjalną wersję. No patrze na zdjęcia z miejsca "katastrofy" i nic mi się n > ie klei. I bardziej ci sie klei że w USA mozna zorganizowac tajna manipulacje na taka skalę? Zmien psychologa albo....dilera:-) Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:54 No właśnie... ale to mam uwierzyć w to czego nie widać tylko dlatego że "USA by czegoś takiego nie zrobiły"? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:58 protoplex napisał: > No właśnie... ale to mam uwierzyć w to czego nie widać tylko dlatego że "USA by > czegoś takiego nie zrobiły"? To juz twoj problem w co wierzysz.W Boga pewnie tez? Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 22:02 Owszem, wierzę. I w Chrystusa Pana też. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 22:04 protoplex napisał: > Owszem, wierzę. I w Chrystusa Pana też. No widzisz .Jego tez nikt nie widzial a wierzysz :-) I pewnie też wierzysz ze ten drugi z dziewicy sie urodzil:) Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 22:11 Tak, wierzę, że Poczęcie było niepokalane, ale nie mówimy o religii, tylko o faktach i fotografiach z miejsca katastrofy, na których nic nie ma? To czy ktoś wierzy Świętym Pismom nie ma żadnego znaczenia gdy zadaje proste pytanie: "Gdzie jest ten cholerny samolot"? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 22:18 protoplex napisał: > Tak, wierzę, że Poczęcie było niepokalane, ale nie mówimy o religii, tylko o fa > ktach i fotografiach z miejsca katastrofy, na których nic nie ma? To czy ktoś w > ierzy Świętym Pismom nie ma żadnego znaczenia gdy zadaje proste pytanie: "Gdzie > jest ten cholerny samolot"? Na jednych jest na innych nie ma:-)A samolot rozjebal sie doszczetnie ,nie widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 22:37 Bracie, to pokaż mi chociaż jedno na których jest!!! :) Będę mógł wtedy z czystym sumieniem uwierzyć w oficjalną wersję. Chociaż jedno. I nie mam tu na mysli tych kilku kawałków pogiętej blachy którą nosili ludzie, tylko silniki które przez kilkanaście godzin pracują w temperaturze spalania paliwa i które musiały przetrwać pożar. Mówisz że samolot sie doszczętnie rozwalił, ale coś za mało tych szczątków jak na 125-tonową kupę złomu, która w dodatku nie leciała wprost do ziemi, tylko poziomo. Jeśli rozwaliła się o ściane budynku lecąc z ogromną prędkością, to czemu ściana Pentagonu wygląda jakby dolegał jej tylko pożar na parterze? www.geoffmetcalf.com/pentagon/images/13.jpg to wszystko co zostało z tego samolotu? Gdzie jest ten cholerny samolot? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 22:40 protoplex napisał: > Bracie, to pokaż mi chociaż jedno na których jest!!! :) Będę mógł wtedy z czystym sumieniem uwierzyć w oficjalną wersję. Chociaż jedno. I nie mam tu na mysli tych kilku kawałków pogiętej blachy którą nosili ludzie, tylko silniki które przez kilkanaście godzin pracują w temperaturze spalania paliwa i które musiały przetrwać pożar. Mówisz że samolot sie doszczętnie rozwalił, ale coś za mało tych szczątków jak na 125-tonową kupę złomu, która w dodatku nie leciała wprost do ziemi, tylko poziomo. Jeśli rozwaliła się o ściane budynku lecąc z ogromną prędkością, to czemu ściana Pentagonu wygląda jakby dolegał jej tylko pożar na parterze? www.geoffmetcalf.com/pentagon/images/13.jpg to wszystko co zostało z tego samolotu? Gdzie jest ten cholerny samolot? Dobrze ,masz racje:-) Zwieżli cięzarówkami jakies szczatki ze zlomu i porozrzucali:-) W to musisz uwierzyc bo skad tam sie wzięly? Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 22:47 Nie wiem co ta za pogięte kawałki blachy leżą na trawniku, mnie przypomina to przód i część lewego boku od cessny 172 www.talkingproud.us/ImagesEducation/LitchfordCAP/Cessna172.jpg , ale wiem, że widziałem tych kilka kawałków chyba na kilkuset zdjęciach, razem te kawałki ważyły z 10 kg, może 20. Czy tylko tyle zostało z tego samolotu? To w jaki cudowny sposób zidentyfikowali wszystkie ciała? I gdzie jest ten cholerny samolot? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 22:51 protoplex napisał: > Nie wiem co ta za pogięte kawałki blachy leżą na trawniku, mnie przypomina to przód i część lewego boku od cessny 172 www.talkingproud.us/ImagesEducation/LitchfordCAP/Cessna172.jpg , ale wiem, że widziałem tych kilka kawałków chyba na kilkuset zdjęciach, razem te kawałki ważyły z 10 kg, może 20. Czy tylko tyle zostało z tego samolotu? To w jaki cudowny sposób zidentyfikowali wszystkie ciała? I gdzie jest ten cholerny samolot? Te kawalki to i w walizce mogli przywieżc agenci CIA :-)A gdzien są te ciala?Tez ich nie widac.A moze to jakies martwe dusze?Urodzili sie i zgineli na niby? Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 23:01 No właśnie... tutaj dochodzimy do takich wniosków, do których nigdy nie chcielibyśmy dojść i tutaj włącza się blokada. Nie wiem co się stało z tymi ludźmi, ale wiem że gdy nie widzę samolotu to nie widzę też ludzi. Do cholery, przecież taki jest fakt, że na żadnym ze zdjęć nie widać ani samolotu ani uszkodzeń spowodowanych przez 125-tonowego kolosa pędzącego około 600 km/h i całą swoją rozpiętością uderzającego w fasadę Pentagonu. Jest za to kilka dyżurnych kawałków fuzelażu obfotografowanych tysiącem aparatów o łącznej masie 20 kg. Gdzie jest ten samolot? W środku? to którędy wleciał? Przez okna? Jak transformer sie rozczłonkował? Musiałby wybić taką dziurę w murze nomoregames.net/911/we_have_holes/pentagon_montage.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hapita Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 24.01.09, 20:53 protoplex,tak trochę żartownie ;bracie po arabsku to achuja.I ten samolot w Pentagonie to też bracie. Odpowiedz Link Zgłoś
honecker32 Ostateczny dowód że to Amerykanie stali za 11.09 23.01.09, 20:29 www.youtube.com/watch?v=ZcxhcMyn8rU Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 23.01.09, 21:40 protoplex napisał: > A widziałeś samolot w Pentagonie? Czy patrzyłeś na palący się budynek bez śladó > w uderzenia samolotu i gładko przełykałeś co ci powiedział o muzułmanach Wielki > Brat? Jasne, i jeszcze nazizm bez Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
c21h26o2 Re: Aniołków, to Amerykanie w tym Guantanamo 30.01.09, 12:42 Haahahahah jesteś zabawny ostatnio jakiś mówił Ci to kiedyś to? WYŁĄCZ TELEWIZOR !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod w przeciwieństwie do Amerykanów, islamskie 23.01.09, 18:01 oszołomy, wyprawiają swoich przeciwników od razu do Allaha video.google.pl/videoplay?docid=-6041204945834291260&ei=erhtSZqnN5-QiQLPhvyqBQ&q Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Mimo nieopisanych tortur w Guantanomo, 23.01.09, 18:07 którym był poddawany kilka razy dziennie, nadludzkim wysiłkiem udało mu się przeżyć i przyłączyć się do braci w dżihadzie. Teraz planuje kolejne zabójstwa, na chwalę Allacha. Podobno Barack Obama na drugie imię ma Husein. :) Odpowiedz Link Zgłoś
polishcanuck Re: Mimo nieopisanych tortur w Guantanomo, 23.01.09, 22:37 Barrack urodzil sie jako Muzulmanin! Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Mimo nieopisanych tortur w Guantanomo, 23.01.09, 22:42 renifer_lopez napisała: > którym był poddawany kilka razy dziennie, nadludzkim wysiłkiem udało mu się > przeżyć i przyłączyć się do braci w dżihadzie. Teraz planuje kolejne > zabójstwa, na chwalę Allacha. Podobno Barack Obama na drugie imię ma Husein. : > ) O kurcze ,tortury.Te amerykanskie mieczaki nawet nie wiedza co to są tortury! Odpowiedz Link Zgłoś
honecker32 Bohater powrócił do swoich kumpli 23.01.09, 18:15 bardziej prawdopodobne jest to że był bandziorem średniego szczebla. Amerykanie go złapali, niestety nie znaleźli mocnych dowodów i musieli drania wypuścić. "Przyjaciele" w podzięce awansowali go na wiceprzewodniczącego firmy w Jemenie. Amerykanie popełniają dwojakie pomyłki: łapią niewinnych i za długo ich trzymają w nielegalnym więzieniu oraz łapią morderców i niestety przez pomyłkę ich szybko wypuszczają Odpowiedz Link Zgłoś
koko1957 wojna w Iraku 23.01.09, 18:21 tylko zachecila ludzi to wstepowania w szeregi organizacji walczacych z USA. To samo z Guantanamo. A mowienie ze usa nie stosuje tortur, jak wszyscy wiedzieli ze je stosuje, bylo po prostu smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: wojna w Iraku 23.01.09, 18:26 USA zbytnio pobłażliwie traktują wrogów. Mam na myśli okres ostatnich 100 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
janek2557 Re: wojna w Iraku 23.01.09, 18:33 Amerykanie to taki dziwny naród wybiera czarnego Husajna Baraka , Terrorystów łapią i wypuszczają , Pieniądze na arabusów poszły straszne i nasze też . Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 USA za "poblazliwie" traktuje wrogow?????? 23.01.09, 18:42 <>Zaiste,Wietnam traktowany napalmem i nalotami,Japonia potraktowana bombami atomowymi,hitlerowskie Niemcy potraktowane nalotami dywanowymi jak np. bombardowania Drezna, itd, itp...... <>Bredzisz jak zwykle, zighail.... Odpowiadasz na: zigzaur napisał: > USA zbytnio pobłażliwie traktują wrogów. Mam na myśli okres ostatnich 100 lat. -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
koko1957 Re: wojna w Iraku 23.01.09, 19:11 jesli USA chce oficjalnie przejac role USSR jako kraju trzymajacego za ryj inne kraje , to niech to robi. Ale niech przestana gadac glupoty ze sa obroncami demokracji, wolnosci i ze czuja wstret do tortur. Odpowiedz Link Zgłoś
1_jet Tortury 23.01.09, 18:35 Rzadko sie chyba zdarza, a by palac ogromna sympatia do kraju ktory Cie torturuje. Wypuscili go, czyli byl niewinny, teraz sie im odplaci. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Smieszy troche ze polacy komentuja poczynania 23.01.09, 18:37 Amerykanow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
raddy Re: Smieszy troche ze polacy komentuja poczynania 23.01.09, 19:44 a moze nie polacy - Amerykanow, a raczej Polacy - amerykanow? pozdro zakochany us-glupku! Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Tortury 23.01.09, 20:58 1_jet napisał: > Rzadko sie chyba zdarza, a by palac ogromna sympatia do kraju ktory Cie > torturuje. Wypuscili go, czyli byl niewinny, teraz sie im odplaci. A amerykanie maja jakiekolwiek pojecie o torturach?To mieczaki.Zastosowali by outsorsung i wszystkego by sie dowiedzieli.Zakladajac worek na glowe, czy rozbierajac do naga strasząc psem to oni sobie moga dzieci zlamac a nie zatwardziałych terrorystow! Odpowiedz Link Zgłoś
boobooo Oczywiscie 23.01.09, 18:39 Tak jak wiekszosc zwolnionych z wiezien wraca do nich z powrtotem Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernik Numer więźnia się zgadza. 23.01.09, 18:39 A Saddam Hussajn ukrył broń masowego rażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Numer więźnia się zgadza. 23.01.09, 19:47 no właśnie ,ciekawe co z nia zrobił?Wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
chavslayer Amerykanie powinni byli 23.01.09, 18:44 od razu rozstrzelać tego h/u.j:a Odpowiedz Link Zgłoś
bowl1 Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Ka.. 23.01.09, 18:47 prosze sie nie przejmowac, P. Obama ( prezydent )szybko wroci do polityki P. Busha Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Natychmiast zamknąć Guantanamo!! 23.01.09, 18:48 .. I pozwolić BANDYTOM podcierającym DUPĘ palcem terroryzować cały świat!!! Brawo Obama!! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Natychmiast zamknąć Guantanamo!! 23.01.09, 18:52 w wolsce takoż solidaruchy co poniektóre wychodzili z interny i zara nowe związki zakładały. gnój to gnój. Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Natychmiast zamknąć Guantanamo!! 23.01.09, 19:17 billy.the.kid napisał: > w wolsce takoż solidaruchy co poniektóre wychodzili z interny i zara nowe > związki zakładały. > gnój to gnój. Nie ironizuj. Solidarność nie była zbrodnicza, jak AlKaida, była tylko operetkowa. Ale za to przy jej pomocy Polacy sami sobie załatwili własną gospodarkę i zafundowali sobie parę lat biedy i bezrobocia. I tego nie widzą. Wg nich to papież z Wałęsą w klapie "obalili komunizm". Polska krajem legend. Tylko dlaczego takich durnych? A korzenie terroryzmu arabskiego są w chęci zaistnienia: nic nie umiem i nic nie znaczę, ale jak pozabijam tych znienawidzonych białych, to o mnie usłyszą. I koniec filozofii. Cała reszta to kłamstwa. Prawda jest płaska i nieciekawa jak kupa wielbłąda. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Zaraz, zaraz... 23.01.09, 19:40 Jeśli robią to palcem od lewej ręki to wszystko jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
hapita Re: Natychmiast zamknąć Guantanamo!! 24.01.09, 20:58 mark6 - te bandyty dupy nie podcierają palcem oni muszą ją myć.To my Europejczycy podcieramy tyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
jana51 Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Ka.. 23.01.09, 18:56 ...zupełnie się nie dziwię Saudyjczykowi, bo po tym, co przeszedł w jankeskim mamrze nawet sam Chrystus miałby ochotę na żywca zdzierać z ussmanów skórę i grubo solić... Odpowiedz Link Zgłoś
irini Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Ka... 23.01.09, 19:41 Skoro były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Kaidy znowu, to jest to najlepszy dowód na nieskuteczność tej instytucji i argument, przemawiający za jej zamknięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 20:00 Niezupełnie. Skuteczne było trzymanie go Guantanamo, bo wtedy członkiem Al-Kaidy nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
acer19 Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 21:34 irini napisała: > Skoro były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Kaidy znowu, to > jest to najlepszy dowód na nieskuteczność tej instytucji i argument, > przemawiający za jej zamknięciem. --------------------------------------------------------------- Synu takich zbrodniarzy nie zmienisz.Więc muszą być odizolowani od społeczeństwa albo zutylizowani. Odpowiedz Link Zgłoś
raddy normalna sprawa, ze: 23.01.09, 19:42 1. jakby ktos siedzial pare latek w takim lagrze bez sadu i wyroku, to wychodzac na wolnosc raczej nie mysli o amerykanach jak o przyjaciolach. kto z was w podobnej sytuacji nie chcialby sie odegrac na swoich oprawcach? 2. podana informacja moze byc podpucha - atak na obame za ostatnia decyzje w sprawie guantanamo. wszystko wg schematu: obama wypuszcza na wolnosc tych, ktorzy potem zabijaja naszych chlopcow z us army, ergo jest odpowiedzialny (moze nawet wiecej - wspolsprawca) za smierc mordowanie kwiatu mlodziezy wielkiego narodu, bla bla bla... 3. jesli 10% zwolnionych z obozu "wraca na pole walki", to prosty rachunek wskazuje, ze 9/10 siedzi niewinnie, a przynajmniej niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Re: normalna sprawa, ze: 23.01.09, 19:59 normalna sprawa, ze jestes gamoniem. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: normalna sprawa, ze: 23.01.09, 20:46 pewnie ci goscie w guantanamo to są tam z łapanki i mocno niewinni:-)Amerykance trzymaja tam tych biednych zuczków bez sadu,skandal.I jak straszne maja warunki,masakra.Tylko akurat wczoraj pokazano jak ten kryminal wyglada wewnatrz i wieżniowie w Polsce moga tylko pomarzyc o takich warunkach.Tamci tez w namiotach i jaskiniach afganistanu tez maja znacznie lepsze.Nie maja wolnosci ,to fakt ale nie opowiadajcie bzdur o torturach i tragicznych warunkach! Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: normalna sprawa, ze: 23.01.09, 21:00 1 na oprawcach wielu by sie chcialo odegrac ale nie na przypadkowych osobach ktorych edyne co laczy z oprawcami to narodowosc 3 reszta nie wraca bo moze nie nie chca znow trafic albo nastpenym razem zamiast zostac aresztowanym moga byc zabitym do naszych wiezien tez wiele osob nie wraca ale nie dlatego ze sie zresocjalizowali tyko dlatego ze sa ostrozniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 19:49 hapita napisał: > A co ,miał może sympatią pałać do oprawców w amerykańskich mundurach. A myślisz że ta sympatią pałał wcześniej?W czape mu i spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 19:56 Jest nr 2 bo siatka składa się z dwóch osób po tym jak Amerykanie roznieśli w pył Al-Kaidę. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta prawdziwy bohater światowego lewactwa! 23.01.09, 19:57 SS- manów w Normandii też nie oszczędzano i słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernik Nie można od razu zamknąć więzienia. 23.01.09, 20:15 Nie można tak od razu zamknąć więzienia i przyznać, że tam siedzieli statyści. Jakby się czuli obywatele i sojusznicy. Dlatego scenariusz jest rozpisany na rok. Będzie jeszcze kilka takich historii. Ameryka przecież musi mieć jakiś wrogów. Odpowiedz Link Zgłoś
mefissto Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Ka... 23.01.09, 20:16 Ja sie nie dziwie, jesli za komuny kogos niewinnie posadzili za dzialalnosc wywrotowa to raczej nie stal sie komunista po latach, tylko po wyjsciu mscil sie na oprawcach. Guantanamo to teraz kuznia przywodcow takich organizacji. Bledu nie da sie juz naprawic. A Barak ma na drugie imie Muhammad :D Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 20:17 Barack ma na drugie Allah. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 21:39 Taaak, zatrzymali kolesia w gorach jak z kalachem szedl po bulki do sklepu. Czy ty naprawde jestes taki naiwny czy tylko udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 22:01 charlie11 napisał: > Taaak, zatrzymali kolesia w gorach jak z kalachem szedl po bulki do > sklepu. Czy ty naprawde jestes taki naiwny czy tylko udajesz? > No wlasnie.Troche mie dziwi taka obrona tych zatrzymanych, tak jakby ich wzieto z lapanki na ulicy w Bagdadzie a nie zatrzymano podczas walki w Afganistanie czy czyms podobnym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
plorg TO "podły niewdzięcznik"! 23.01.09, 20:16 Nie potrafił docenić wszelkiej 'troski' i 'opieki' jaką uraczyli go gościnni Amerykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg każdy by na jego miejscu postąpił tak samo 23.01.09, 20:21 kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie. Amerykanie za mało dokładnie czytają Biblię. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg OOO nie. 23.01.09, 20:24 Każdy, ale nie bezportek. On zapałałby jeszcze większą miłością do US oprawców. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: każdy by na jego miejscu postąpił tak samo 23.01.09, 20:53 3miastoorg napisał: > kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie. Amerykanie za mało dokładnie czytają B > iblię. kazdy tak samo? jakos nie pamietam aby wizniowie oswiecimia czy radzieckich lagrow jezdzili do berlina i moskwy i sie wysadzali w autobusach wiec nie mow kazdy Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 dokładnie :) 23.01.09, 21:04 So to you, who read this, I say: Don't trust the communists no matter how they disguise themselves, don't trust them and better get ready for them because their plan never changed, they never deviated from it. They want to conquer the World and the freedom of men, guaranteed by the U.S. Constitution, stands in their way. Anybody who's willing to help destroy America is welcomed by communists. Anybody who stands in their way better be ready. Odpowiedz Link Zgłoś
c21h26o2 Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al-Ka.. 23.01.09, 21:30 Gdyby mnie bez prawnie przez 6 lat trzymali w gitmo i męczyli wmiawiali mi aktywność terrorystyczną i kazali podpisywać zeznania udziału w zamachach(bo to dlatego są tam przetrzymywani niewinni ludzie) to po wyjściu i powrocie do kraju chętnie zostałbym numerem 1. Ale tak serio to skąd my wiemy i skąd oni tak są pewni tego że został numerem 2 ? Jakiś konkurs plebiscyt był czy coś? To jest czysta propaganda i tak należy to czytać. A Al-Queda czyta się Al-CIAda. I niech mnie piorun walnie jak to jest nieprawda.To jest wiadome od 20 lat! a nagle po 9/11 (najlepszym numerze jaki wykręcili) nagle Al -Queda jest straszną organizacją i Bin laden buntownikiem i wielkim wrogiem USA podczas gdy cała jego rodzina pracuje z Nafciarzami.. Ale widać ludzie lubią jak im sie kłamie i robi z nich debili przez 8 lat z rzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Były więzień Guantanamo przyłączył się do Al- 23.01.09, 22:03 c21h26o2 napisał: > Gdyby mnie bez prawnie przez 6 lat trzymali w gitmo i męczyli wmiawiali mi > aktywność terrorystyczną i kazali podpisywać zeznania udziału w zamachach(bo to > dlatego są tam przetrzymywani niewinni ludzie) to po wyjściu i powrocie do kraj > u > chętnie zostałbym numerem 1. Ale tak serio to skąd my wiemy i skąd oni tak są > pewni tego że został numerem 2 ? Jakiś konkurs plebiscyt był czy coś? To jest > czysta propaganda i tak należy to czytać. A Al-Queda czyta się Al-CIAda. I niec > h > mnie piorun walnie jak to jest nieprawda.To jest wiadome od 20 lat! a nagle po > 9/11 (najlepszym numerze jaki wykręcili) nagle Al -Queda jest straszną > organizacją i Bin laden buntownikiem i wielkim wrogiem USA podczas gdy cała jeg > o > rodzina pracuje z Nafciarzami.. > Ale widać ludzie lubią jak im sie kłamie i robi z nich debili przez 8 lat z rzę > du. Ten piorun to jednalk powinien cie strzelic:-) Odpowiedz Link Zgłoś