aj-a 09.10.07, 09:46 fotoforum.gazeta.pl/3,0,901695,2,1.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiamamusia Re: pochwale sie :) 09.10.07, 09:50 Ale świetne! Gratulacje, pięknie ci wyszło. A chusta rozumiem pod kolor? Czyli jaka? Odpowiedz Link
aj-a Re: pochwale sie :) 09.10.07, 10:05 no chusta nie pod kolor ale bardzo lubimy pomarańcz i Misiowi w nim ładnie, chuste narazie mamy samoróbkę ale szykujemy sie do zakupu oryginału tylko ciężko się zdecydować jaki to potem pewnie będzie następny komlecik :) Odpowiedz Link
anntenka piękne!!! 09.10.07, 10:34 coraz bardziej mnie kusi żeby coś wydziergać piękny komplecik, piękny Odpowiedz Link
aj-a Re: piękne!!! 09.10.07, 10:39 a jaki cieplutki, dzisiaj rano wypróbowalismy w drodze do przedszkola, suuuuuper( ale skromna jestem;) Odpowiedz Link
377sil Re: pochwale sie :) 09.10.07, 11:05 No super! Muszę przyznać,że bardzo fajnie ci to wyszło. Dla moich starszaków takie golfiki porobiła babcia. Mój Misiu ma dopiero 3 m- ce i spasiony karczek, więc nie wiem jak miałabym mu ten golfik założyć. Póki co szykuję się do uszycia z polaru takiego podwójnego golfu dla mamy i dziecia ( na kształt tego z Hoppediza), ale coś po ten polar trudno mi się wybrać do hurtowni, bo na piechotę za daleko. A co do getrów, też się rodziną wyręczyłam, bo szlag mnie trafia nad drutami. Dopiero sie robią,więc na razie nie mam się czym chwalić. Odpowiedz Link
mysia125 Re: pochwale sie :) 25.10.07, 20:11 Piekne - lubie zywe kolory :) i Felixowi tez dobrze w pomaranczowym. Dzieciaki w zywych kolorach maja optymistyczne nastawienie, nie sadzisz? ;) -- Kasia z Chustomanii Odpowiedz Link