skorpionx 01.02.09, 12:03 Zamieciony pod dywan...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Re: Gdzie jest watek o agentce Evie...? 01.02.09, 12:12 Cóż za bardzo szczuliście, duraki nieszczęśliwe. GW nie chce widać prawnych konsekwencji wynikających z faktu udostępniania swych łam dla orgii tępej, głupiej jak but ale jednak nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Gdzie jest watek o agentce Evie...? 01.02.09, 14:00 eva15 napisała: > Cóż za bardzo szczuliście, duraki nieszczęśliwe. GW nie chce widać prawnych > konsekwencji wynikających z faktu udostępniania swych łam dla orgii tępej, > głupiej jak but ale jednak nienawiści. Gdyby tak bylo, to juz dawno mialabyś bana na IP na stale. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Gdzie jest watek o agentce Evie...? 01.02.09, 15:05 za wcześnie ucieszyłaś się czekistko, o tym, że tylko twój wódz ma zawsze rację wie nawet GW, ale laurkę wystawiło ci forum odpowiadającą prawdzie (zresztą nie po raz pierwszy i nie po raz ostatni), łubiankowskiego kabaretu cdn. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1568050,2,5.html Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Gdzie jest watek o agentce Evie...? 01.02.09, 17:41 Do agentki FSB - Evy 15. Czy dokonałaś już jakiegoś podsumowania efektów swojej pracy????? 1. W jakim stopniu udała Ci się przekonać Polaków że: - stracili bardzo dużo na rozpadzie ZSRR i przystąpieniu do UE - pogrążyli się w chaosie, korupcji i bardzo zbiednieli po 1989 r. - cofnęli się w rozwoju cywilizacyjnym po 1989 r. - zdradzili braci Słowian i teraz żałują - związali się z największym bandytą światowym - USA, i żle na tym wychodzą - Rosja to najbliższy Polakom sąsiad - Rosja to niewyczerpana kopalnia wszelkich wzorców i dobrych i dobrych praktyk. - Rosja to przykład państwa prawa i kraju który pomaga innym a w szczególności swoim sąsiadom - Rosja to kraj bogaty w surowce które sprzedaje w oparciu o zasady partnerstwa i współpracy. - Rosja to wschodzące mocarstwo gospodarczo - cywilizacyjne które wkrótce zdeklasuje USA - . . . . . . . . - . . . . . . . . 2. W jakim stopniu zniechęciłaś Polaków do Rosji i jeszcze bardziej pogłębiłaś dzielące nas różnice???? Ja zawsze byłem pozytywnie nastawiony do Rosji, ale po 2 miesiącach udziału w forum mój optymizm zdecydowanie zmalał. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Gdzie jest watek o agentce Evie...? 01.02.09, 18:10 tjaaaa, odpowiem ci słowami effci, bo akurat tłumaczy nasze teksty na łubiankowski: nieszczęśliwy biedaku, niedouczony bystrzaku, orle, sokole o ptasim móżdżku, zapomniałem jakiegoś argumentu ? aha, Szczecin założyli Niemcy, a Kopernik też był Niemcem, wot i toczka fotoforum.gazeta.pl/3,0,1644390,2,2.html Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Gdzie jest watek o agentce Evie...? 01.02.09, 21:19 abhaod napisał: >nieszczęśliwy biedaku, niedouczony bystrzaku, orle, sokole o > ptasim móżdżku. Hehaha, utwierdzam się w przekonaniu, że to słownictwo zredukowanej nauczycielki j. rosyjskiego w technikum dla szwaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.klops A gdzie "hameryka"? 01.02.09, 21:25 komarowo napisał: > abhaod napisał: > > >nieszczęśliwy biedaku, niedouczony bystrzaku, orle, sokole o > > ptasim móżdżku. > Hehaha, utwierdzam się w przekonaniu, że to słownictwo zredukowanej nauczycielk > i > j. rosyjskiego w technikum dla szwaczek. > Do tych do znudzenia powtarzanych przez gwiazdę Forum GW zwrotów należy jeszcze dodać "hamerykę". Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo ROTFL 24.04.09, 00:59 Zdecydowanie post dnia - spasibo oczjeń bolszoje sehr wielen dąke. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gollum.z.kremla Re: dla orgii tępej, głupiej nienawiści 24.04.09, 00:39 Napisała effcia - ostra, mądra i wprost tryskająca miłością bliźniego ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Gdzie jest watek o agentce Evie...? 01.02.09, 18:35 Evo 15 czy tam ileś! Wróć! Już nigdy nie będzie bez ciebie tak śmiesznie i zapewne biedny Goebels przewraca się gdzieś tam z żałości. Odpowiedz Link Zgłoś
tmp1 Jest ten wątek, jest 01.02.09, 19:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=90463445&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Gdzie jest watek o agentce Evie...? 01.02.09, 22:36 1981, szkolenie u tow. w Nikaragui: www.grupoese.com.ni/2001/bn/bm/ed61/images/Eva15.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.klops Re: Gdzie jest watek o agentce Evie...? 02.02.09, 01:03 komarowo napisał: > 1981, szkolenie u tow. w Nikaragui: Czy to jest ta pani z prawej? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Gdzie jest watek o agentce Evie...? 02.02.09, 01:16 Kapitanie przywołuję Was do porządku. Jak Wam może podobać się niewiasta bez munduru. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Gdzie jest watek o agentce Evie...? 02.02.09, 18:05 odpowiednio wyszkolona, łubianka w kontrataku, ostatnio zwiększyli działalność na forum, bredzą na potęgę heyvalera.com/photo/2006/11/061104PutinGazprom.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan Bo każdy co popiera wolne kraje i nie popiera 02.02.09, 22:09 bandytów jest agentem. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod a w tych wolnych krajach wolność leży na ulicy.... 03.02.09, 12:37 cache.daylife.com/imageserve/0eAm5gU8oL4aJ/610x.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
waldy25 Re: Gdzie jest watek o agentce Evie...? 07.04.09, 21:39 Hm, zawsze mnie zastanawiało, skąd tyle czasu na pisanie postów. Szaleństwo Pani E.? Czy może po prostu etat ma... Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Re: Gdzie jest watek o agentce Evie...? 09.04.09, 00:49 waldy25 napisał: > Hm, zawsze mnie zastanawiało, skąd tyle czasu na pisanie postów. > Szaleństwo Pani E.? Czy może po prostu etat ma... Ale co za idiota by za to placil? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant :))))))))) 09.04.09, 11:43 de.fishki.net/picsw/042009/09/podvodn/tn.jpg Odpowiedz Link Zgłoś