jagoda.10 02.02.09, 14:14 Do tego, żeby się śmiać potrzebne jest poczucie humoru i dystans do siebie. Czy to są cechy pisowców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawieemeryt Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 14:18 Te nadęte w większości purchawy miały by się śmiać? Oni chętnie ukrzyżowaliby każdego kto ośmieliłby się zaśmiać wówczas gdy naczelna purchawa trzymając przed sobą 2 wiązki parówek spakowanych po 5 sztuk dyrdymali farmazony w celu odwrócenia wszystkich kotów ogonem d góry. Odpowiedz Link Zgłoś
gragos Re: Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 20:04 BRAWO! Bardzo dowcipny, fajny komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
fxvi a matołek Bartoszewski tak pisze: 02.02.09, 20:28 www.efakt.pl/politycy/artykul.asp?artykul=37777 Władysław Bartoszewski Straszenie kryzysem to łajdactwo Ludzie, którzy panikarsko grożą i straszą kryzysem, działają w sposób nierozsądny i nieprzemyślany. Jeżeli robią to świadomie - zasługują na potępienie! Niestety, niektórzy dopuszczają się tego z pobudek opozycyjnych. Uważam to za skandaliczne, a nawet łajdackie! Uwaga ta odnosi się też do niektórych ludzi mediów, którzy odgrywają negatywną rolę. Wszędzie w cywilizowanym świecie panuje zwyczaj, że premierzy, prezydenci, liderzy partii politycznych występują w telewizji oraz innych mediach i starają się tonować nastroje, uspokajać społeczeństwo. Jeżeli w Polsce którykolwiek polityk straszy ludzi w sposób świadomy, to działa obiektywnie przeciwko państwu polskiemu! A powinien mieć świadomość, że może się zdarzyć tak, że w przyszłości będzie w tym niszczonym przez siebie wcześniej państwie rządził. Teraz wszyscy mają pretensje do rządu Tuska, tak jakby nie było dwóch lat rządów PiS czy wcześniej czterech lat SLD. Politycy, którzy straszą ludzi kryzysem, powinni się zastanowić, co się stanie, jeśli ludzie zabiorą ze swoich kont pieniądze. Ja osobiście oszczędności całego swojego życia trzymam w bankach i nie podjąłem ani jednej złotówki! Dowodzi to mojego zaufania do polskiego systemu bankowego i gospodarczego. Nie jestem co prawda ekonomistą, ale ufam tym poważnym ekspertom, których znam, np. Leszkowi Balcerowiczowi czy Janowi Krzysztofowi Bieleckiemu. Ich zdaniem Polska nie jest dotkliwie zagrożona kryzysem, bo miała małe powiązania kapitałowe z USA i w ogóle z wielkim kapitałem światowym. Paradoksalnie to, że nasza gospodarka, w porównaniu ze światem zachodnim, jest mała i słaba, uczyniło nas mocniejszymi. Przypominam, że na wielkim tąpnięciu kilka lat temu w Rosji ucierpieli Niemcy, Francuzi, Amerykanie, zaś Polacy minimalnie, z wyjątkiem sprzedawców przygranicznych, bo nie inwestowaliśmy na rosyjskim rynku. Teraz powtarza się tamta sytuacja w innym układzie. Swoją drogą nie martwiłbym się specjalnie o konsekwencje kryzysu w Europie Zachodniej. Nasi sąsiedzi mają takie zasoby bogactwa, że stan, który postrzegają jako alarmowy, u nas byłby uznany za dostatek. Oni panikują, a my o takim poziomie możemy tylko marzyć, przecież np. w Niemczech bezrobotny dostaje zasiłek przekraczający pensję naszego nauczyciela licealnego! By Polska jak najszybciej doganiała pod względem bogactwa kraje Zachodu, nie możemy pozwolić sobie na nieodpowiedzialne straszenie ludzi i powodowanie paniki. urlB urlB printfav rekomenduj NEWSLETTER Podaj adres email: usuń subskrypcję Wasze komentarze Albercik 30.10.2008 13:37 Co za matoł! Powinien się leczyć na hemoroidy, na głowę za późno Krzysztof K. 30.10.2008 11:16 Krzysztof K Najwyraźniej demencja starcza zaczyna dokuczać panu "profesorowi" . Pan Tusk powinien okazać staremu człowiekowi nieco więcej miłosierdzia i nie narażać go na kompromitację. Propagandowe wykorzystywanie człowieka w takiej kondycji umysłowej jest niehumanitarne i po prostu niesmaczne. GS 30.10.2008 03:26 wyjątkowo obrzydliwa persona Umizgiwacz do Niemców kosztem polskiej racji stanu, urzędujacy minister, który za granicą mówił o polskiej ciemnocie chce pouczać czy wolno czy nie wolno krytykować rząd za postawę wobec zagrożenia kryzysem. Jak mu się podobało wyzywał polski rząd od dewiantów psychicznych i dyplomatołków za obstawanie przy polskich interesach. Wtedy to się godziło. Teraz pohukuje na opozycję w gazeceie z niemieckim kapitałem. Obrzydliwe. Godne pogardy. P.S. Ciekawe czy ten post przejdzie na forum gazety o niemieckim kapitale? Wysyłam o godz 3:27 AntyPO 27.10.2008 13:28 Panie Bartoszewski ! Niech Pan sobie założy ciepłe bambosze na nogi,usiądzie pod kocykiem na bujanym fotelu i proszę nie pleść głodnych kawałków. Balcerowicz z Bieleckim ,w Pana mniemaniu są fachowcami,ale większość narodu ma zupełnie odmienne zdanie. A te bzdury typu "jesteśmy oazą spokoju" można jeszcze wciskać waszym pryszczatym wyborcom,a nie myślącym i dojrzałym obywatelom. goja 27.10.2008 09:03 Toż to dopiero cudak czyżby spadł z księżyca.Cały świat pogrąża się w chaosie idzie kryzys do Polski a jego pupile z PO nic nie robią aby choć trochę ulżyć ludziom aby jak najmniej stracili. Panie w tym wieku to trzeba o czym innym mówić nie o tym na czym się nie zna.POwcy kłócą się o samoloty o krzesła jakby Polska była w kosmosie i nic nas nie dotyczy .Chcę panu powiedzieć że kryzys swiatowy to jak domino i my tez polecimy w dól więc niech pan nie mówi głupot kono 27.10.2008 08:38 A co ten ieuk ma do powiedzenia? Od ekonomi i gospodarki to są specjakiści a nie klakierzy i lizytyłki POpaprańców .Skleroza ponoć nie boli ale przysparza wiele śmieszności matołku? Odpowiedz Link Zgłoś
fxvi Palikot o Niesiole 03.02.09, 00:51 "Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Stefan Niesiołowski aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym najbardziej się brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację lansuje twardą antykościelną, antypolską linię polityczną” - poseł PO Janusz Palikot Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 21:01 W dupach wam sie pomieszalo, bo o glowie nie ma co nawet mowic. Wart jeden drugiego.... Lyberały :DDDD - Nieudacznicy Odpowiedz Link Zgłoś
centaur1 Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 15:09 pogratulować pani poczucia humoru rodem jak ze szkła kontaktowego.Nie podejrzewałem pani o tak wysublimowane gusta. Przecież pani świetnie wie, że Tusk siedzi w kieszeni PAlikota. A w czyjej kieszeni siedzi PAlikot ???? Czy pani GAdzinówka mu płaci za dokopywanie PiS-owi czy to on opłaca mediom propagowanie swoich wygłupów ???? Starają się SB-ecy i WSI-siaki jak mogą, kasy nie żałują ale coś im pajac coraz bardziej schodzi na psy. Dla Palikota pracują profesjonaliści z agencji PR-owskich. Jednego z doradców Palikota zatrudnił wcześniej LiD, Gudzowaty, Krauze oraz Stokłosa. Niektórzy PR-owcy pracują dla rządu Tuska i rządzonych przez PO samorządów. Towarzystwo warte siebie Odpowiedz Link Zgłoś
haratny2 Re: Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 16:13 centaur1 napisał: > pogratulować pani poczucia humoru rodem jak ze szkła kontaktowego.Nie > podejrzewałem pani o tak wysublimowane gusta. Przecież pani świetnie wie, że > Tusk siedzi w kieszeni PAlikota. A w czyjej kieszeni siedzi PAlikot ???? Czy > pani GAdzinówka mu płaci za dokopywanie PiS-owi czy to on opłaca mediom > propagowanie swoich wygłupów ???? Starają się SB-ecy i WSI-siaki jak mogą, > kasy nie żałują ale coś im pajac coraz bardziej schodzi na psy. > Dla Palikota pracują profesjonaliści z agencji PR-owskich. Jednego z doradców > Palikota zatrudnił wcześniej LiD, Gudzowaty, Krauze oraz Stokłosa. Niektórzy > PR-owcy pracują dla rządu Tuska i rządzonych przez PO samorządów. Towarzystwo > warte siebie Czyzby ktorys z PRowcow sie wkurzyl i jedzie tak ostro,a coz takiego napisala p.Wielowiejska co by nie bylo prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 19:18 Dlaczego imputujesz, jakoby Janusz Palikot siedział w czyjejś kieszeni? Oświadczenie majątkowe jest na stronie internetowej Sejmu. A przy okazji przypomnij sobie afery z wekslami koalicjantów PiS. Kto wie, czy te weksle nie spoczywają u jakiegoś biznesmena Iwanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: W stylu GWna: 02.02.09, 19:19 Musiałbyś udowodnić bytność Jerzego Urbana w Biłgoraju. A Jerzy Urban chyba nie wyściubia nosa poza Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss glupi pismak musi napisac cos o tym maniaku 02.02.09, 15:56 Czy nie wstyd pani pisac takie bzdety ? czy nie wstyd pani pracowac w gazecie, ktora jako najwazniejsza informacje dnia na swoim portalu uwaza to, czy Palikot byl czy nie na kongresie PiS. Czy wiec wasza gazete tez uwazac tylko za smieszna ? Jedyna reakcja na tego maniaka bylo zbojkotowanie jego bzdur. Wybiorcza jak tabloid, nie umie jednak zrezygnowac z podawania tych idiotyzmow. A moze chodzilo o to by nie bylo widac zalosnych staran Tuska o 17 mld ? Kiedy widze w gazetach naglowek z Palikotem to juz wiem, nie dotykaj..niech sie sami oglupiaja... Odpowiedz Link Zgłoś
flyhalf jest nas więcej bo Goowniannna po 12 pln 02.02.09, 16:46 > Kiedy widze w gazetach naglowek z Palikotem to juz wiem, nie > dotykaj..niech sie sami oglupiaja... Odpowiedz Link Zgłoś
szuwarek75 Re: glupi pismak musi napisac cos o tym maniaku 02.02.09, 19:55 Niestety, ale to prawda. Pani "redaktor" wypisała wielce ucieszną wierszówkę piekąc kilka pieczeni na jednym ogniu: spełniła "misję" nakreśloną przez kolegium redakcyjne, czyli dowalenie Pisowi. Do tego kolejne wersy to dodatkowa wypłata. No i Michnik przytuli i po włosach pogładzi za te wylewanie pomyj na swoich oponentów. Wydaje mi się jednak, że takie pióro powinno zaciągnąć się do Faktu czy innego SuperExpressu. To dopiero poletko do takich historyjek i zachwytu nad "niekonwencjonalnymi metodami Palikota". I więcej historii wydumanych czy zassanych z palca można popisać, bardzij skrzydła wyobraźni dac rozwinąć... pozostaję zażenowany Odpowiedz Link Zgłoś
syn_jana Re: glupi pismak musi napisac cos o tym maniaku 02.02.09, 23:03 szuwarek75 napisał: > Niestety, ale to prawda. Pani "redaktor" wypisała wielce ucieszną wierszówkę > piekąc kilka pieczeni na jednym ogniu: spełniła "misję" nakreśloną przez > kolegium redakcyjne, czyli dowalenie Pisowi. > Do tego kolejne wersy to dodatkowa wypłata. No i Michnik przytuli i po włosach > pogładzi za te wylewanie pomyj na swoich oponentów. > > Wydaje mi się jednak, że takie pióro powinno zaciągnąć się do Faktu czy innego > SuperExpressu. To dopiero poletko do takich historyjek i zachwytu nad > "niekonwencjonalnymi metodami Palikota". > I więcej historii wydumanych czy zassanych z palca można popisać, bardzij > skrzydła wyobraźni dac rozwinąć... > > pozostaję zażenowany Pisze się "to wylewanie pomyj", "wyssanych z palca", "bardziej" i "dać". "Wypisać" można receptę. Itp., itd. Odpowiedz Link Zgłoś
haratny2 Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 16:08 PIS sam z siebie robi durniow i wystawia sie na posmiewisko.Widzialem gdzies w przelocie jakiegos bace cy to juhasa w sluzbowym stroju i szkoda ze nie zaprosili Kola Gospodyn od Opoczna co by im troche pozawodzily haj! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Przejęci rolą 02.02.09, 17:26 haratny2 napisał: > PIS sam z siebie robi durniow i wystawia sie na posmiewisko. ***************************** Przejęci rolą. Co zresztą potwierdzają komentarze w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: czytac Palikota za pośred. Wielowiejskiej 02.02.09, 19:46 i jeszcze za to płacić - typowe dla wykształciucha-idioty Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 16:15 cale szczescie , ze taki Palikot istnieje, szkoda, ze nie ma wiecej takich poslow, wowczas Pis szlak trafil.. Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 18:35 Palikotow nie moze byc wiecej. W koncu nie kazdy mial mozliwosc przejac Polmos. Palikot to jeden z najbogatszych ludzi w Polsce, ktory dorobil sie na tym co Polacy lubie najbardziej - wodke. Warto pamietac o majatku Palikota widzac jego opuchnieta twarz w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 19:22 Polmosów ci w Polszcze dostatek: nie tylko w Lublinie ale i w Łańcucie, Białymstoku, Sieradzu, Zielonej Górze i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 23:25 no to sprobuj ktorys przejac, a zrozumiesz, ze sam leb do interesow nie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
haldud Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 16:23 Palikot jak zwykle świetny.Zabawa polega również na tym że PiS-owcy dostają szału! Jak się nie ma poczucia humoru to siedzi się w kącie, a nie zabiera do polityki.Kłamcy, smutasy i nadęte balony powinny sobie zdawać sprawę że zawsze będą przedmiotem kpin haldud Odpowiedz Link Zgłoś
rasklaat Re: Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 20:25 Fakt, pajacem Palikot jest przednim. Mógłby razem z Drozdą i Dańcem występować. Ma do nich podobny styl - płaskie naigrywanie się z innych. Jest przezabawnym idiotą, w wydurnianiu się lepszym nawet od Leppera. Problem Palikota polega na tym, że formalnie jest politykiem a nie komediantem i nie za wygłupy mu się płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
muphygen Palikot jest lepszy niż cały sejm razem wzięty :P 02.02.09, 23:29 Palikot nie pobiera kasy za swoje "wygłupy", nawiasem mówiąc do wygłupów zalicz też komisję "Przyjazne Państwo" w którym nierobom PiSiorom się nie chce pracować. Nie musi pobierać diety, bo jako jeden z nielicznych polityków osiągnął sukces pozapolityczny, co wyróżnia go na tle bezideowych karierowiczów. A oto jakie sukcesy poza polityką ma Twój idol: www.youtube.com/watch?v=IlVk_nKZUwI Odpowiedz Link Zgłoś
lupus_1 Coz za wysublimowane poczucie humoru ! 02.02.09, 16:26 Dzieki Bogu za Gazete Wyborcza i za jej swiatlch, postepowych oraz oczywiscie bezstronnych obserwatorow rzeczywistosci. Stary, dobry, wesoły, pelen glebi, wzruszajacy, poruszajacy sumienia Palikot. Bije sie w piersi za moja naiwna i wsteczniacka opinie ze Palikot to pajac, prymityw i oszczerca majacy odwracac uwage od potkniec dobrega cara Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 ta zydówka POłgana jaka zdystansowana 02.02.09, 16:54 Satyra na łżeUBowców Łże-UBowcy strasznie są sfrustrowane te czerwone i różowe świnie załgane a różnej maści rachele mośki i icki mają przesrane - srają w swoje mycki szczekają na Polskę te szuje i gnidy bo to nie są Polacy lecz michnikoidy III pokolenie UB Polskę znów atakuje bo to potomki KPP - UBgnidy i UBszuje Polska musi oczyścić się z tego gnoju nim to badziewie nie rozkradnie kraju Odpowiedz Link Zgłoś
syn_jana Prośba 02.02.09, 23:06 Ja Ciebie proszę, jeśli koniecznie chcesz się dzielić ze światem swoją poezją, to naucz się języka polskiego i dowiedz czym różni poezja (nawet lekka i żartobliwa w tonie) od grafomanii. Zupełnie abstrahuję od tematu i zawartych w niej treści, ale naprawdę, to jest nie do czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Stare POłgane plujące jadem antypolskie GWno 02.02.09, 17:06 To wina PiS-u! Wciąż nam powtarza gromadka Lisów: To wina PiS-u! To wina PiS-u! Braku autostrad jaka przyczyna? To PiS-u wina! To PiS-u wina! Że znów korupcja w kraju rozkwita? Winna jest IV Rzeczpospolita! Gdy Putin mało ma dla nas miłości? Putin jest zły, bo PiS go rozzłościł! Kiedy się Merkel chłodno uśmiecha? To wina Jarka! To wina Lecha! Ale ta śpiewka dla wielu ludzi prędzej czy później w końcu się znudzi. I już nie będzie znaczyć tak wiele po latach rządów trzech czy też czterech. A gdy kadencja środek przekroczy, trudno już będzie mydlić nią oczy. Lecz jest metoda, nietrudna wcale, jak lud omamić sprytnym PR-em. I go oszukać w sposób dziecinny, że winny to jest zawsze ktoś inny. Co słowo cud właściwie znaczy? Cud się nie udał - winni Krzyżacy. Że ze stoczniami problem jest spory? Bo okupacja oraz rozbiory. Kiedy Palikot znowu coś bredzi? Przyczyną Potop, a winni Szwedzi. Gdy z piłkarskiego Euro są nici? Winni są Azja, Bohun i Kmicic. Wysokie ceny są tego lata? Bo Wóz Drzymały oraz Hakata. Gdy na granicach wciąż stoją TIR-y? Wybuch wulkanu koło Antyli. Że gospodarka ma się dość marnie? Podczas lektury zasnął Latarnik. W ten sposók każdy pomyśli i powie, że Car jest dobry, źli - ministrowie. A gdy ktoś burknie, że coś jest nie tak, zaraz go skarci pewna Gazeta. I wreszcie nigdy nie będzie dość ci cudnej miłości w dużej ilości. I wreszcie dotrze Słoneczko Peru do upragnionych bram Belwederu. Lecz myśl mnie ciągle dręczy uparta: czy Słońce Peru - to Słońce Karpat? Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: Stare POłgane plujące jadem antypolskie GWno 02.02.09, 19:00 Wzruszyłem się! ;( Odpowiedz Link Zgłoś
midwestcowboy Zalosna Wielowieyska 02.02.09, 17:48 widze, ze w GW akcja rehabilitacji Palikota trwa w najlepsze...chociaz musze przyznac ze gorliwosc klakierow Michnika w dowalaniu PiS w ten weekend siega nowego poziomu (tudziez dna), czyzby kolejne zwolnienia w GW sie szykowaly i trzeba sie wykazywac czujnoscia i gorliwoscia rewolucjonisty? mysle, ze do takich dziennikarek jak ulal pasuje jeden z wczesniejszych bon motow "Starego, dobrego, wesolego Palikota" (wtedy adresowany do p. Gesickiej)? prawda, ze zabawne (i trafne) pani redaktor? Odpowiedz Link Zgłoś
g.suss Re: Zalosna Wielowieyska 02.02.09, 17:57 midwestcowboy napisał: > prawda, ze zabawne (i trafne) > pani redaktor? Przykro mi rozwiewać twoje naiwne wyobrażenia, ale pani redaktor nie przeczyta twoich wypocin i nie zarumieni się ze wstydu poruszona ich "trafnością". Pani redaktor ma bowiem głęboko w dupie przemyślenia anonimowego przygłupa. Gdyby były coś warte albo chociaż rzeczywiście zabawne, ktoś byłby skłonny zapłacić za ich publikację. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Palikot wrzucił granat do szamba-PIS...są skutki. 02.02.09, 18:03 Gó... w szambie sie zagotowało i ...wylało! Kobiety Polskie ślą pozdrowienia dla prezesa i całego PIS... fotoforum.gazeta.pl/3,0,1649257,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Palikot wrzucił granat do szamba-PIS...są sku 02.02.09, 18:23 amdrzej.11 napisał: > Gó... w szambie sie zagotowało i ...wylało! > > Kobiety Polskie ślą pozdrowienia dla prezesa i całego PIS... > > fotoforum.gazeta.pl/3,0,1649257,2,1.html z tymi kobietami faktycznie jest coś na rzeczy www.dziennik.pl/files/archive/00127/ZWI_ZEK_POLAK_W_TUS_127304l.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
madissa Re: Palikot wrzucił granat do szamba-PIS...są sku 02.02.09, 19:01 HA,HA, HA - aż się niemalże udławiłam obiadem po otworzeniu fotki :))) A poza tym wszystkie kobiety polskie kochają Palikota i jego krawaty:) Odpowiedz Link Zgłoś
midwestcowboy Re: Zalosna Wielowieyska 02.02.09, 18:07 twojej rycerskiej obrony, "anonimowy przyglupie" tez raczej nie przeczyta... To, ze pani redaktor ma zdanie innych (i elementarna przyzwoitosc) gleboko w d... wiem i bez twojego komentarza. tak wiec nie sil sie bo pekniesz, jak dorosniesz i pomyslisz to mozesz zalowac wypisywania takich glupot Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zalosna Wielowieyska 02.02.09, 18:15 PLUM! - wpadło goowno do przerębla... Żabką, midwestcowboy, żabką... Odpowiedz Link Zgłoś
midwestcowboy Re: Zalosna Wielowieyska 02.02.09, 18:24 @ sclavus: trzymasz poziom czlowieczku jak juz przestaniesz sie zachwycac swoja elokwencja to postaraj sie napisac cos sensownego chociaz, to chyba ponad twoje sily, wiec najlepiej wez do reki GW i przeczytaj co tez masz myslec i z czego sie smiac, zycie bedzie prostsze. Odpowiedz Link Zgłoś
g.suss Re: Zalosna Wielowieyska 02.02.09, 18:30 > twojej rycerskiej obrony, "anonimowy przyglupie" tez raczej nie > przeczyta... Wydaje ci się, że pisałem do niej, a nie do ciebie? Hoho, jesteś jeszcze głupszy, niż sądziłem. > To, ze pani redaktor ma zdanie innych (i elementarna > przyzwoitosc) gleboko w d... wiem i bez twojego komentarza. Gdybyś jeszcze nie był zbyt głupi, żeby zrozumieć zawartą w nim aluzję... Napiszę ci wprost: nie musisz czytać gazet, których nie lubisz, wybierz se jakąś inną, albo - he, he - sam naucz się pisać na tyle dobrze, by ktoś chciał publikować twoje wypociny. Bo widzisz, niezależnie od tego jak bardzo pogardzasz "panią redaktor", rynek pracy jest bezlitosny - Wielowieyska 1 : Ty 0. Odpowiedz Link Zgłoś
midwestcowboy Re: Zalosna Wielowieyska 02.02.09, 18:37 g.suss napisał: > > twojej rycerskiej obrony, "anonimowy przyglupie" tez raczej nie > > przeczyta... > > Wydaje ci się, że pisałem do niej, a nie do ciebie? Hoho, jesteś jeszcze > głupszy, niż sądziłem. > > > To, ze pani redaktor ma zdanie innych (i elementarna > > przyzwoitosc) gleboko w d... wiem i bez twojego komentarza. > > Gdybyś jeszcze nie był zbyt głupi, żeby zrozumieć zawartą w nim aluzję... > Napiszę ci wprost: nie musisz czytać gazet, których nie lubisz, wybierz se jaką > ś > inną, albo - he, he - sam naucz się pisać na tyle dobrze, by ktoś chciał > publikować twoje wypociny. > > Bo widzisz, niezależnie od tego jak bardzo pogardzasz "panią redaktor", rynek > pracy jest bezlitosny - Wielowieyska 1 : Ty 0. i poci sie i nadyma az wybuchnie... no bo przeciez ma racje w Wyborczej bylo ze MY mamy racje i monopol na osadzanie i demaskowanie kto glupi a kto nasz... co ty sadzisz (na jakikolwiek temat) malo mnie obchodzi tylko jak sie tak bedziesz nadymal, to cie obwody przegrzeja i mozesz stracic swoj "dar" czynienia "subtelnych" aluzji... Odpowiedz Link Zgłoś
bolek1965 Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 18:51 Panie Michnik może już czas pomyślec o eutanazji. Rodzina się ucieszy i Polska odetchnie z ulgą. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Redaktor DW niestety znów nic nie zrozumiala... 02.02.09, 18:57 Oczywiście, dzisiejsza wykładnia "co należy myśleć" jest i tak znacznym postępem w porównaniu z niedawnym opluwaniem przez GW posła Palikota, ale warstewka analizy nadal jest cieniutka. Palikot nie tylko śmieszył jako "trefniś", droga prostoduszna Dominiczko! Palikot pokazywał z przenikliwością, której życzyć należałoby establishmentowi dziennikarskiemu, czym jest ta martwa partia, jaką wydmuszką mentalną i programową, jakim picem i kitem dla idiotów - bo jak idiotów PiS traktuje swych wyborców (w czym zapewne akurat ma pełną słuszność). Owszem, relacja była bardzo zabawna i inteligentna, ale z drugiej strony zarówno relacja, jak i reakcje pisowskie na nią pokazują zjawisko o wiele bardziej ponure - jakim antykonstytucyjnym antydemokratycznym nowotworem jest ta ponura obskurancka falanga w ryzach kultu niewydarzonej dwugłowej jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś
kamkow1 Re: Redaktor DW niestety znów nic nie zrozumiala. 02.02.09, 19:26 "jakim antykonstytucyjnym antydemokratycznym nowotworem jest ta ponura obskurancka falanga w ryzach kultu niewydarzonej dwugłowej jednostki. " Coooo? Przestań pić, odłóż maryche, wyjdź ze sławojki, bo znowu się nawdychałeś gó...anych oparów. A Palikot, jak Palikot, znowu najlepszy hehe. Pisdzielcze głupki prawie się zesrały biegając dookoła prezesa podcierając mu dupę, po tym jak się wystraszył rzekomego Palikota w sukience :D Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Redaktor DW niestety znów nic nie zrozumiala. 02.02.09, 23:32 ale czego konkretnie nie rozumiesz? nie wiesz, co to falanga, czy ryzy? ogarnij sie troche, czlowieniu, zanim do ludzi wyjdziesz, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
smok46 Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 19:49 Brawo Pani Dominiko. Nareszcie inteligentna ocena "zjawiska" p.t. "P - i S - A L I K O T" Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .I do POstkomunistow z Wyborczej............. 02.02.09, 20:17 Jezeli Michnik kocha sie z chlopcami-nie lamie prawa.Ma swoje potrzeby.Odpowiadam Michnikowszczyznie.Mam swoje potrzeby.Jednak zeby wspolzyc z Wyborcza-wolalbym uciac czlonka. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: .I do POstkomunistow z Wyborczej............. 02.02.09, 23:28 presentation1 napisał: > Jezeli Michnik kocha sie z chlopcami-nie lamie prawa.Ma swoje potrzeby.Odpowiad > am Michnikowszczyznie.Mam swoje potrzeby.Jednak zeby wspolzyc z Wyborcza-wolalb > ym uciac czlonka. lesiu, nie pier..l tylko dzialaj - bierz i tnij, dla przykladu! a za twoim przewodem to i pewnie paru innych sobie utnie, ale to juz wasz problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikewaw Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 20:24 Pffff. Miałem Panią za nieco bardziej rozgarniętą osobę. Jeśli takie czerstwe happeningi Panią śmieszą to ja współczuję. Proszę posłuchać sobie Kur albo Zappy, to może Pani obczai co jest naprawdę inteligentne a co jest na poziomie żłobka. Brednie Palikota o tym, że wchodzi przebrany za kobietę, no po prostu boki zrywać... Przy Szkle Kontaktowym też się Pani polewa? Żenada żenada, rehabilitacja Palikota odbywa się szybciej niż myślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Stary?, dobry?, wesoły Palikot 02.02.09, 20:58 Słusznie - too old for rock'n'roll too young too die Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 21:30 Są ludzie,którzy z czworaków poprzez ORMO dostali się do elyty. Są też ludzie na tym forum,którzy bojąc się ormowców z czworaków przez cały PRL dusili w sobie nienawiść do komuny. Bali się jednak tę nienawiść wyrazić - ormowcy mogą mnie stłuc! Byli też tacy,z czworaków i ze szlacheckich dworów,którym ta obawa o to,że ormowcy im wleją - "wisiała". To oni stworzyli Niepodległą. Teraz - ci,co w PRL-u dusili w sobie nienawiść i bali się ją wyrazić,są najbardziej aktywni. Co,k...wa,mamy wolność,do jasnej cholery! Tylko zastanów się jeden z drugim - abba15 et consorses,kto ci dał tę swobodę wypowiedzi. Michnik w kryminale stracił zdrowie,żebyś ciulu na forum jego gazety mógł go opluwać. Odpowiedz Link Zgłoś
17_miliardow_do_zwrotu stach do d###py zagląda Wielowiejskiej 02.02.09, 21:41 przy 12 zł za akcje, następne zwolnienia grupowe pewne Odpowiedz Link Zgłoś
wordsinvaders77 Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 21:48 wordsinvaders.pl/kongres Odpowiedz Link Zgłoś
ecicha-3 Stary, dobry, wesoły Palikot 02.02.09, 22:24 Stary,dobry,etatowy Glupek PO,w ciagu paru lat stwierdzilam,ze Pani poziom dziennikarski,jakos tak stracil skrzydelka.A Palikota niech nam Pani nie podaje jako przystawke,czy apperitiv,bo niesmaczny,oglupiajacy,ale na powaznie,niech Palikot przestanie naduzywac slow "dla idiotow",bo od rana zastanawiam sie,czy go nie podac o znieslawienie.Traba Jerychonska niech zostanie sam dla siebie.To Pani czesto w debatach z uporem maniaka powtarzala jaki ten PIS,grubianski,arogancki i nieeuropejski.Ale jezeli przekona mnie Pani,ze to co robi Palikot absolutnie nadaje sie na salony europy,to sobie kupie grzybki halucogenne. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ubogacił nie tylko Wielowieyską; ubogaca każdego 03.02.09, 00:28 wiernego czytelnika GW zgoła :)! Toć wyrasta na ich nowgo Niekfestionowanego Ałtoryteta Oralnego. Zapewne na tym odpowiedzialnym stanowisku ma zluzować Michnika :). Może Ojciec Nadredaktor już zmęczony tyloletnim piastowaniem tej funkcji...? Jestem przekonany że Poseł Palikot zastąpi go WYBORNIE! jakeww napisał: > Jak Wielowieyską ubogacił! Odpowiedz Link Zgłoś
xnonorx Polityka to nie jarmark sztucznych penisów. 03.02.09, 00:06 >A przecież zneutralizowanie nadwornego trefnisia PO jest bardzo >proste: wystarczyło przyjąć jego konwencję i śmiać się razem z nim. NIe zgadzam się. Nie powinno się neutralizować, tylko ludzi niedorosłych do urzędu usuwać z tego urzędu. Nie dość że w Polsce rządzi mafia, gospodarka się rozp..chodzi w szwach, prokuratorzy robią co chcą, autostrad nie ma i nie będzie, politycy wzbudzają śmiech i politowanie.....to nawet na tym tle się wyróżnia palant ze sztucznym penisem i łbem świni. Nie chę, żeby tacy ludzi erządzili tym krajem. Smutne, że jakaś redaktor nie ma o tym pojęcia...ale czasem idioci są najszczęśliwsi. Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: Polityka to nie jarmark sztucznych penisów. 03.02.09, 01:56 To co proponujesz? Aby poslami zostawali tylko blondyni? A moze wylacznie profesorowie wyzszych szkol? No ale rozczaruje Cie - poki co mamy w Polsce demokracje i to wyborcy decyduja kto trafi do Sejmu. Mozesz glosowac na sztywnych smutasow, pozwol ze inni glosuja na ludzi majacych poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
kutzowesz Stary, dobry, wesoły Palikot 03.02.09, 00:18 A z ciebie paniusiu Wielkomiejska stara ,dobra ale palikotolitowania godny dziennikarski łach damski.Gdy widzę obrzyganego przez samego siebie faceta to jest obrzydliwość,ale gdy czytam ten tekst to widzę zawianą i ofajdaną przez siebie samą kobietę.To obrzydliwość nie do wytrzymania.Ciekawe co mówią mąż i dzieci gdy czują ten intelektualny i moralny smród. Dla przypomnienia wszelkim łachom porównanie z rzyganiem to wzór wysokiej kultury ala dekownik Bartoszewski więc krytyki się nie boję. Odpowiedz Link Zgłoś