bugmenot2008_2 13.02.09, 19:26 Nie rozumiem, po co miała by to sfingować? Co by na tym zyskała, że aż warte było samookaleczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pixos Brazylijka ofiarą samookaleczenia, a nie rasist... 13.02.09, 19:27 sama sobie to machnęła - popatrzcie z jakiej perspektywy został "wyryty" ten napis (np. kierunek 'rżnięcia' S) Odpowiedz Link Zgłoś
0.tech Brazylijka ofiarą samookaleczenia, a nie rasist... 13.02.09, 19:28 Chyba lato maja w Szwajcarii skoro skinheadzi biegaja w samych podkoszulkach (zeby bylo widac swastyki) i bez czapek (zeby widac lysinke) Odpowiedz Link Zgłoś
pepe_papa Brazylijka ofiarą samookaleczenia, a nie rasist... 13.02.09, 19:28 Kuźwa co to za stwierdzenie że wszystkie rany były w zasięgu jej rąk. Przecież to oczywiste. Nie jest inwalidką z oberwanymi kończynami. Rozumując w ten sposób można podważyć każdy rodzaj okeleczenia na ciele, tłumacząc że ofiara same je zrobiła. Bzdety do potęgi! Odpowiedz Link Zgłoś
flaku Re: Brazylijka ofiarą samookaleczenia, a nie rasi 13.02.09, 19:48 to skoro nie rozumiesz co znaczy w zasięgu rak to spróbuj sobie wyciąć jakiś napis np. pomiędzy łopatkami Odpowiedz Link Zgłoś
0.tech Re: Brazylijka ofiarą samookaleczenia, a nie rasi 13.02.09, 19:29 A po co te inne glupie cipy zmyslaly te historie? Ano niektorzy to wszystko zrobia, zeby trafi do mediow. Odpowiedz Link Zgłoś
dabljuzi [...] 13.02.09, 19:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pritwitz Brazylijka ofiarą samookaleczenia, a nie rasist.. 13.02.09, 19:40 Jakoś od początku czułem, że ta historia jest grubymi nićmi szyta. Czyżby kolejna ofiara syndromu Münchausena? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna to po prostu chora psychicznie-jak każdy komuch 13.02.09, 19:43 bugmenot2008_2 napisał: > Nie rozumiem, po co miała by to sfingować? Co by na tym zyskała, że aż warte > było samookaleczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
0.tech Re: to po prostu chora psychicznie-jak każdy komu 13.02.09, 19:47 Co jest najsmieszniejsze ta Brazylijka jak kazdy widzi, jest biala. Jesli juz to mogla co najwyzej wpasc na nacjonalistow. Main streamowe media jednak upchna kazde klamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Brazylijka ofiarą samookaleczenia, a nie rasist... 13.02.09, 19:59 to są zadrapania, które nie zostawią po sobie nawet cienia blizny. wygląda to jakby tych 3 łysych oprychów z wielką miłością robiło te zadrapania na brzuchu. po co ktoś na siłę antagonizuje kobiety z nazistami? nazizm w Europie jest chorym folklorem, nazizm w Rosji jest prawdziwym problemem Świata. To ciężarna Rosjanka powinna poronić pięcioraczki a nie Brazylijka w Szwajcarii. Odpowiedz Link Zgłoś
gruchaz Powinna najpierw poćwiczyć na papierze 13.02.09, 20:03 Biedactwo, nie zwróciła uwagi, że "S" pisane do góry nogami nie jest nigdy odbiciem lustrzanym. To ją zapewne pogrążyło. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel to oczywiste 13.02.09, 20:09 Jak obejrzałem te zdjęcia to od razu rzucił mi się łagodny charakter tych ran ledwo zadrapania jak od małego kotka. Pomyślałem a gdzie szwy? przecież opis jest taki dramatyczny i jeszcze niby poroniła do tego. Jakby skin dorwał ją z nożem to miała by chyba poważniejsze rany. Żeby skin zrobił takie delikatne zadrapania musiałby się proro nabiedzić, zwłaszcza ąe oni są zazwyczaj nawaleni gorzałą a babka by się wyrywała. To jest prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: to oczywiste dzialanie szwabow 13.02.09, 20:10 oni nigdy nie sa winni Odpowiedz Link Zgłoś
dyktator_bolandy Re: Brazylijka ofiarą samookaleczenia, a nie rasi 13.02.09, 20:11 ludzie się okaleczają głównie po to aby zwrócic na siebie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-0--========------------ 13.02.09, 20:36 Ja też nie wiem po co, ale: 1) litera S jest na lewą stronę 2) wszystkie rany zadano narzędziem z bardzo cienkim ostrzem (Łysole nie noszą przy sobie chyba skalpeli i żyletek, tylko raczej noże) 3) Wszystkie cięcia są proste, trudno uwierzyć, że ofiara nie ruszała się w ogóle podczas ich zadawania... Odpowiedz Link Zgłoś
konbar U nas jakis rasista ganial za rabinem w Warszawie 13.02.09, 20:42 Jaja jak borowki. Odpowiedz Link Zgłoś