koham.mihnika.copyright 14.02.09, 22:47 tylko zostawcie Powtorke z rozrywki, bo Kaczynskiego mam serdecznie dosc. Przestal byc smieszny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Szef programu III Polskiego Radia zostanie odwo... 14.02.09, 22:47 "Jeśli okaże się, że jest tak, jak wynika z nagłośnionego audytu, dyrektor Skowroński zostanie odwołany" - powiedział Wijas. ********************************* To za mało! Powinien jeszcze dostać 10 lat więzienia za to, co zrobił z Trójką. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Zajmijcie się lepiej Agorą... 14.02.09, 22:55 A od porządnych dziennikarzy się odpieprzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Re: Zajmijcie się lepiej Agorą... 14.02.09, 23:08 adam_l27 napisał: > A od porządnych dziennikarzy się odpieprzcie. Jeżeli "porządny dziennikarz" łamie prawo i naraża spółkę na szwank poprzez swoje nielegalne interesy finansowe - nie jest już "porządnym". Jest małym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zajmijcie się lepiej Agorą... 14.02.09, 23:31 Na pisiacza miare Skowronski jest niepotykanie porzadny. Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator adam_l27,"Agora" to prywatna firma, baranie... 15.02.09, 09:36 w PIS sami 'Porządni" Ludzie... www.bankier.pl/forum/temat_dlaczego-pis-to-postkomuna-43-suche-fakty,6428122.html Odpowiedz Link Zgłoś
jj43 Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 14.02.09, 23:58 > > To za mało! Powinien jeszcze dostać 10 lat więzienia za to, co zrobił z Trójką. > generalnie sie zgadzam ale poniewaz mamy trzecia a nie czwartą rp wiec coś takiego co nazwałbym sprawiedliwością ludową nie jest mozliwe. czasami jak mnie krew zalewa i myslę o zniszczeniu tego pisowskeigo układu to przypominam sobie myśl leca; Ludożerców nie ma. Ostatnich zjedliśmy wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 00:44 trójka całkiem niezła się zrobiła. więc lepiej żeby Skowroński oddał kasę, którą zagarnął bez uzasadnienia - i dalej pracował. tylko na łapy trzeba mu patrzeć. w ogóle to zarobki w tym radio jakieś chorobliwie wysokie są... Odpowiedz Link Zgłoś
anlukas Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 01:25 Skowroński do zwolnienia za wkurzające poranne wywiady. Odpowiedz Link Zgłoś
mjf1 Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 06:49 > w ogóle to zarobki w tym radio jakieś chorobliwie wysokie są... Nooo, bo przecież Skowroński i inni dyrektorzy to przecież całe radio - reszta, czyli jakieś 1400 osób, to pomijalna grupa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 07:23 mjf1 napisał: > > w ogóle to zarobki w tym radio jakieś chorobliwie wysokie są... > Nooo, bo przecież Skowroński i inni dyrektorzy to przecież całe > radio - reszta, czyli jakieś 1400 osób, to pomijalna grupa ;) Kasę bierze góra. Dla reszty pozostaje już tylko misja. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 08:23 Trójka to nudziarstwo, w porannej audcji ciągle są jakies reporterskie wstawki, a jak Mann prowadzi audycje w piątki to gra takie badziewie, że się tego kompletnie nie da słuchac Odpowiedz Link Zgłoś
rask Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 08:45 I dlatego istnieją różne rozgłośnie radiowe, radi zet, Eska co kto lubi, nikt nie zmusza do słuchania, chyba że w domu cały czas kukuruźnik w kuchni włączony. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Tylko zwolić ? Złodzieje powinni siedzieć !.. 15.02.09, 09:17 Dobrze widział i wiedział,co wyrabiali Czabanski z Targalskim.. Sprzedał sie łajdakom z PZPR-PIS, teraz zapłaci.. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 10:15 zostawcie Trójkę w spokoju, naprawdę bardzo się poprawiła po dużych zawirowaniach. Był już taki czas, że jej nie słuchałam, 2-3 lata temu coś przekliknęło, wróciły ważne nazwiska i jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 11:43 W Warszawie są już tylko dwie radiostacje: - Trójka i Kampus. Reszta to papka bez wyrazu. Zlikwidowano Jazz radio, teraz pora na Trójkę. W sumie tego się należalo spodziewać. Uważam, że od czasów Skowrońskiego tego radia słucha się z prawdziwą przyjemnością. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 11:45 elve napisała: > zostawcie Trójkę w spokoju, naprawdę bardzo się poprawiła po dużych > zawirowaniach. Był już taki czas, że jej nie słuchałam, 2-3 lata temu coś > przekliknęło, wróciły ważne nazwiska i jest fajnie. Do kogo to apelujesz? Teraz są czasy PO, czyli mlodzieżowej masówki? Czas Zetek itd. PO ma w nosie radio publiczne ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 13:09 Masz rację radio publiczne powinno się zostwic złodziejom i kaczorowym dupowłazom. Odpowiedz Link Zgłoś
romantic5 Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 21:11 Polskie radio staje sie jakby zagranuinym - ile pozostalo na antenie czasu w jezyku polskim? 90% to afroanglosackie musykowanie! Mozna pomyszlec, ze rodzymi tworca maja urlopy tworcze. A powtorka z rozrywki musi zostac, jak i kiedys muzyczny program wg zyczen sluchaczy w sobotnie wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś
misia553 Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 16.02.09, 16:45 Wróciłam do trójki po kilku latach. Nie wiedziałam \,że szefuje jej ten Pan bo go bardzo nie lubię. Ale co by nie powiedzieć, znów można było słuchać trójki.Dajcie kogoś, kto jej nie zepsuje, a przywróci stara trójkę i wrócą starzy słuchacze.A jest ich naprawdę niemało Odpowiedz Link Zgłoś
equino Szef programu III Polskiego Radia zostanie odwo.. 14.02.09, 23:06 No tak najlepiej wywalić osobę która zaczęła wprowadzać zmiany po tym co zrobił Olszański jak został głównym - Pan Piotr Kaczkowski zrobił świetne radio to Go zmienili, potem Olszański i kilku innych - P.Skowroński zabrał się za naprawianie tego bagna i jakoś to mu się udawało - do PR 3 wrócił Sztompke, Podmiotko - a teraz najlepiej wrócić do komerchy jak rmf czy zetka.... Ludziki zastanówcie się co chcecie zrobić ...... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 oni doskonale wiedzą co chcą zrobić 14.02.09, 23:12 chcą zdobyć rynek dla Agory Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: oni doskonale wiedzą co chcą zrobić 14.02.09, 23:29 Trojki sluchalem kilkadziesit lat.Od okolo 3 nie slucham.Zbytnio przypomina "tu jedynka(dla kretynka)"stanu wojennego. Agora ma swoje radio.Tok FM.Bez porownania lepsze od 3 pod kazdym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
bezbez Re: oni doskonale wiedzą co chcą zrobić 14.02.09, 23:35 Lepsze? Dlatego, że prezentuje jeden - słuszny obraz świata? Że jest przesiąknięte ideologią w stopniu, którego może zazdrościć mu Radio Maryja? Odpowiedz Link Zgłoś
jj43 Re: oni doskonale wiedzą co chcą zrobić 14.02.09, 23:59 tok fm przesiągniete ideologią jak radio maryja? a słuchałes kiedys? bo cos mi sie wiedzi że nie. Bredzisz chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
bezbez Re: oni doskonale wiedzą co chcą zrobić 15.02.09, 00:02 Ależ naturalnie, że bredzę. Nie przejmuj się i nie odłączaj kroplówki. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Przestępcom należy odbierać przywileje czyli 15.02.09, 08:00 okresy ochronne i bezpodstawnie przyznane wynagrodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Skowroński tak nie lubiał krętaczy z PZPR a sam 15.02.09, 08:02 gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Akcja jak z Ziobrą-mordercą laptopów, a młoty 15.02.09, 11:48 kupują aż miło :-). Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Super! Z III zrobią drugie TokFm albo RMF, albo Z! 15.02.09, 00:06 Chłe, chłe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: oni doskonale wiedzą co chcą zrobić 15.02.09, 11:36 Tok FM Lepsze? Żartujesz, albo jesteś pracownikiem Agory?? Przecież to Radio (pomijam rozmowy z niektórymi goścmi) to jeden wielki pokaz infantylizmu dziennikarskiego. Posłuchaj dowolnej udycji, gdzie nie ma gości w studio, a są jedynie prezenterzy tego radia typu Łasiczka. Sposób prowadzenia audycji i radości z własnych "dowcipów" to totalna żenada. Ponadto częste rechoty prowadzących podczas wypowiedzy słuchaczy, którzy niezgadzają się z jedynie słusznymi poglądami panów "poprawnych politycznie". Do tego propaganda jedynie słusznej ideologii jest tam widoczna w stopniu porównywalnym z przysłowiowym Radiem Erewań... To chcesz porównać z Trójką? Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 14.02.09, 23:32 I Mann z kolegami w niedzieRlę. I w piątkowy poranek. I w ogole byloby juz cacy, gdyby nie te poranne wywiady Skowronskiego. O, matko!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 11:31 EGUINO! Mnie sie wydaje,że mało co wiesz na temat "trójki". Prawda, ze róznie z nia bywało ( jestem słuchaczem od dnia zaistnienia tej rozgłosni na antenie, więc mam moralne prawo twierdzic, że cos na ten teamt mam do powiedzenia) ale takiego włazidupstwa jak w tej chwili to nawet za "komuny " nie było. Trójka miała swoje oblicze, a teraz robi się czarno-kacza i coraz niechętniej jej słucham. Kiedyśleciała na okrągło, dzis słucham już tylko nielicznych autorów i audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
equino Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 13:24 2kotunia1 ja PR 3 słucham ponad 30 lat i myślę że też mogę coś na ten temat powiedzieć - ale faktycznie masz rację nie da się słuchać 24h/ dobę. Też słucham tylko wybranych audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Dlaczego oni jeszcze nie siedzą ? 14.02.09, 23:10 Pytanie do Pana ministra Czumy !!! Czy Pan nie widzi tego co społeczeństwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
chuck19 Re: Dlaczego oni jeszcze nie siedzą ? 15.02.09, 07:49 Spytaj Kaczorów dlaczego tam jeszcze siedzą. Przecież to PiS ich tam posadził i nie pozwolił odwołać. Całe społeczeństwo to widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bezbez Szef programu III Polskiego Radia zostanie odwo.. 14.02.09, 23:26 Gdyby to okazała się prawda, dosięgnęlibyśmy kolejnego dna degrengolady. Można mówić, że to już nie ta sama tróka co kiedyś, że za bardzo puszcza oko do masowego odbiorcy, ale - w mojej opinii - to w tej chwili jedna z nielicznych rozglośni, w której dzieje sie coś ciekawego, ktorej da sie słuchać. Skowroński z zespołem zrobili wartościową stację, ktora w dodatku ma niespotykaną wcześniej słuchalność. Przekreślanie ich pracy tylko dlatego, ze nie jest z "naszej fajnej paczki" uważam za zwyczajne draństwo. Opisane zarzuty na pierwszy rzut oka śmierdzą "szukaniem paragrafu". Jak za starych, jak widać dla niektórych - dobrych, czasów. Jedyne uzasadnienie jakie widzę, to zlikwidowanie wszelkich przeszkód na drodze odmóżdżenia. Tylko pozbawieni refleksji, bezmyślni ludzie będą przyjmowali takie wiadomości spokojnie. Komentarz zamieszczony pod tą wiadomością auorstwa "marudy.r" uważam za wyjątkowo głupi. Marudo - przecież masz swoje radio Eska, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jo81 Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 11:09 zgadzam sie z tobą bezbez Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 12:59 Ja tez się zgadzam,Skowroński powinien zostac,i dalej włazic w d..ę kaczorom,on potrafi to nawet bez mydła. A że trochę przy okazji ukradnie, w końcu wypełnia misję. Odpowiedz Link Zgłoś
danabr Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 14:14 Trójka jest teraz duuuuużo lepsza niż bywała w ostatnich latach. I jest to spora zasługa Skowrońskiego. Szkoda by wszystko to co dobre się zmarnowało. "Zetek", "RMF-ów i innych im podobnych jest dosyć gdzie indziej ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jo81 Szef programu III Polskiego Radia zostanie odwo... 14.02.09, 23:44 moim zdaniem Skowronski powinien zostac... spojszcie na Trojke szerzej.. naprawde jest dobra i ..muza, reportarze, publicystka..nie mozna powiedziec ze jest nie obiekywna... Odpowiedz Link Zgłoś
chee.tah Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 02:58 jo81 napisał: > moim zdaniem Skowronski powinien zostac... spojszcie na Trojke szerzej.. naprawde jest dobra i ..muza, reportarze, publicystka..nie mozna powiedziec ze jest nie obiekywna... "Spójszcie"?! "Reportarze"?! Matko i córko! Zamiast udzielać się na forum, naucz się ortografii. Daję Ci nie więcej jak 12 lat. Do szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
jo81 Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 11:13 chee.tah napisała: > jo81 napisał: > > > moim zdaniem Skowronski powinien zostac... spojszcie na Trojke szerzej.. > naprawde jest dobra i ..muza, reportarze, publicystka..nie mozna powiedziec ze > jest nie obiekywna... > > "Spójszcie"?! "Reportarze"?! > > Matko i córko! > Zamiast udzielać się na forum, naucz się ortografii. Daję Ci nie więcej jak 12 > lat. > Do szkoły! fakt ..byki wale na maksa... ale nie jestem forumowym "korektorem" i nikomu wypowiadać sie nie zabraniam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy a managementu sie wijas od slawka nowaka uczyl.... 14.02.09, 23:52 wszyscy, ktorzy dostana sie na jakies wazniejsze stanowiska, musza w polsce zablysnac i nieustannie podkreslac swoja waznosc, nawet jesli ich wypowiedzi to gdybanie, jak w tym wypadku... a co wijas zrobi, jesli wyniki audytu sie nie potwierdza, da skowronskiemu podwyzke??? w moim kraju, zakladajac, ze audyt zostal upubliczniony, osoba na miejscu wijasa powiedzialaby: "audyt wykazal pewne nieprawidlowosci, obecnie sa one jeszcze raz sprawdzane i wszelkie decyzje zostana podjete po zakonczeniu tych prac". jeszcze ze trzy pokolenia i dojdzie to rowniez do polakow... Odpowiedz Link Zgłoś
trombita_0 Szef programu III Polskiego Radia zostanie odwo... 14.02.09, 23:57 Abstrahując od sposobu na zarabianie kasy to moim zdaniem Pan Skowroński po rządach Olszańskiego jeśli chodzi o program Trzeci jest dobrodziejstwem dla uszu trójkowiczów .Jeśli głos słuchacza coś znaczy to nie zgadzam na zmianę , tu dodam że do tej pory płaciłem abonament . Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-ryszard55 Szef programu III Polskiego Radia zostanie odwo.. 15.02.09, 00:37 Z tego co widac, nic w tym kraju nie moze byc normalnie. Czy wy ludzie wszedzie widzicie tylko polityke.Sluchalem 3 praktycznie od jej narodzin,wychowalem sie przy niej,a od 3 lat,co? KICH przez troli pisowskich.Co o 3 moze powiedziec np.taki ktos jak uchachany. Z czego tak sie smiejesz trolu,jak ty nic nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki.uklad.po.wrocil Szef programu III Polskiego Radia zostanie odwo... 15.02.09, 07:58 Ale się cieszą w Wybiórczej. POwracają ich w pływy w PR i TVP. A tak było kiedyś i do tego Wybiórcza dąży: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=472&w=72477660 Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Jesli zwolni bedzie kretynem. Slucham Trojki od 15.02.09, 08:23 dobrych 25-ciu lat. Po wielu zawirowaniach znowu da sie Trojki sluchac ... Odpowiedz Link Zgłoś
coolbabe Szef programu III Polskiego Radia zostanie odwo... 15.02.09, 09:19 Nie lubię Skowrońskiego , te jego wywiady to włazi dupstwo jest tak nachalne że aż nie do zniesienia .Nie lubię go bo przez niego nie ma mojej "Będąc młodą lekarką" ,bo jeździ do kaczyńskiego na wywiady,Trójka powinna jego i tego napuszonego Karnowskiego wywalić,A za przekręty powinien odpowiedzieć jak każdy zwykły obywatel. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Szef programu III Polskiego Radia zostanie odwo... 15.02.09, 09:50 I zaraz trochę lżej, O jedną kreaturę mniej! Odpowiedz Link Zgłoś
koliberek33 Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 20.02.09, 17:06 Sam jesteś kreaturą półgłówku. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Szef programu III Polskiego Radia zostanie odwo... 15.02.09, 09:54 I zaraz trochę lżej, O jedną kreaturę mniej! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Każdy dziennikarz denny gdy nie z GW Polityki TVN 15.02.09, 10:38 ...lub nie nazywa sie Lis :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tentutaj Szef programu III Polskiego Radia zostanie odwo.. 15.02.09, 10:39 Niezależnie od konsekwencji jakie powinien ponieść Pan Skowroński, chociaż to świetny fachowiec, główną odpowiedzialność powinien ponieść Prezes Odpowiedz Link Zgłoś
zbigstar Szef programu III Polskiego Radia zostanie odwo... 15.02.09, 10:42 Na co idzie nasz abonament? Na przekręty i kasę dla swoich. Przestaję płacić, dość tego. Ulubieńcy Kaczyńskich mieli lepkie łapska, a publicznym pieniądzem zarządzali nieudolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Szef programu III Polskiego Radia zostanie od 15.02.09, 11:25 moe jednak zanim ten sepleniacy pajac dostanie kopa w dupe niech zwroci te ukradzione pieniadze bo ja uwazam takie postepowanie za ordynarna kradziez!!!to takie charakterystyczne dla tej cale pisowskiej sfory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jolantabr Dobry dziennikarz powinien dobrze zarabiać 16.02.09, 00:59 Dobry dziennikarz powinien dobrze zarabiać a takim jest Skowroński. Jeśli go zabraknie przemyślę wycofanie abonamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Dobry dziennikarz powinien dobrze zarabiać 16.02.09, 11:46 i oczywiscie sam sobie wyplacac wszelkiego rodzaju naleznosci honoraria i inagrody? nic nie rozumiesz!takich jak ten sepleniacy skowronski jest na peczki! daj spokoj z tym wlazidupem to zaden "dziennikarz"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koliberek33 Szef programu III Polskiego Radia zostanie odwo.. 20.02.09, 17:07 Skowroński to jedyny pożytek rządów PIS. Zrobił naprawdę solidne radio. Odpowiedz Link Zgłoś
koliberek33 Szef programu III Polskiego Radia zostanie odwo... 22.02.09, 16:44 Jesteście w GW w sprawie "3" żenujący. Czytuję GW, nie lubię PIS-u ale to mi nie przeszkadza w obiektywizmie. Jeśli Pan Skowroński jest jednym z niewielu pożytków PIS to trzeba to przyznać i go zostawić. Ma najlepsze wyniki słuchalności i podniósł poziom. Coś co nie udało się Pana faworytom: nieudacznikowi Geniowi Smolarowi ("fachowiec?"), Laskowskiemu ("Laskowitek") i Fijałkowskiemu (OMC magistrowi). Więc zamiast wraz z pogrobowcami Samoobrony i LPR-u szukać byle pretekstów formalnych, zamiast liczyć na rozwalenie publicznej anteny przez liberalne reformy PO trzeba iść za przykładem Dominiki Wielowiejskiej, Mellera, Zaremby, Mazurka, Mana, Wasowkiego... i wielu, wielu słuchaczy (w tym mnie, dopisałem się do słusznego protestu nawet na stronach "Rzepy") i bronić dobrego, niezależnego, ambitnego, PUBLICZNEGO radia i pozostawić Skowrońskiego na stanowisku Dyrektora Odpowiedz Link Zgłoś