gieroy_asfalta 16.02.09, 19:59 że tez tego prostaka bluzgacza jeszcze tam trzymają...Widać szacunku dla telewidzów nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dan3iger Wieśniak z Marklowic 16.02.09, 20:12 Chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy!! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Durczok klnie !!! Tu macie link bez cenzury !!! 16.02.09, 20:25 Durczok klnie !!! Tu macie link bez cenzury !!! rutube.ru/tracks/1521036.html?confirm=414ba4756ef8b56dcfe8024a91acd042&v=d5f95f06b00351260ee4da62d1adc8d4 dan3iger napisał: > Chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Durczokowi chodził o brudny Okragły Stol 16.02.09, 23:01 business3 napisał: > Durczok klnie !!! Tu macie link bez cenzury !!! > dan3iger napisał: > > > Chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy!! Odpowiedz Link Zgłoś
ceo2zlo Re: Durczokowi chodził o brudny Okragły Stol 17.02.09, 02:00 Oj smutne to smutne- taki "news" i główna strona. To już poziom "Faktu"? Czyżby GW nadal miała, żal o tą nagrodę dla Rymanowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: Durczokowi chodził o brudny Okragły Stol 17.02.09, 06:35 Liczy się tylko liczba odsłon. Nie jest ważne o kim, dlaczego i jak piszą. Panie, przecież kryzys mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
boski_lolo Re: ma facet jaja i nie jest pedałem, podoba mi s 17.02.09, 21:38 Ale wy jesteście obłudni.. Każdy klnie, w każdym zakładzie pracy, między sobą, nie przy klientach, petentach, czy szefach. Na papierosku czy przy obiedzie, a już nie daj Boże jak się zdenerwuje. Ja osobiście klnę i do klnących nic nie mam. Byleby nie publicznie i non stop. Durczok OK. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: ma facet jaja i nie jest pedałem, podoba mi s 18.02.09, 10:14 Zapewniam, że nie każdy. Chyba, że pracujesz na budowie. Nie każdy też chodzi "na papieroska" zasmradzając korytarz. Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 [...] 16.02.09, 20:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Wolę oglądać stół u...any gównem niż Durczoka 16.02.09, 20:12 Co profda to profda. A ty sie gorolu od Slonska odwal ! Odpowiedz Link Zgłoś
israel4 Re: Wolę oglądać stół u...any gównem niż Durczoka 16.02.09, 20:28 Sam jesteś burak Ty ciulu z warszawki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakn Re: Wolę oglądać stół u...any gównem niż Durczoka 16.02.09, 20:40 No, prostaczku, daleko ci do Durczoka. Jakieś 5 pokoleń musiałoby minąć, żebyś mógł Mu butki poczyścić. A na marginesie: czego tak zazdrościsz Ślązakom? Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra O, znalezli sie swietojebliwi 16.02.09, 20:02 Normalny mezczyzna czasem zaklnie, i juz. Po to sa takie slowa, maja swoje miejsce w jezyku. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta [...] 16.02.09, 20:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mk72 Re: O, znalezli sie swietojebliwi 16.02.09, 20:20 Rozmawiał z facetem, a nie z kobietą. Bez przesady - nie bądźmy świętsi od papieża. Tak tu się wiele osób oburza na Durczoka, a ciekaw jestem, czy one same nigdy nie zaklną. Moralność pani Dulskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
hella_79 Re: O, znalezli sie swietojebliwi 16.02.09, 21:04 on to mówił DO kobiety czy PRZY kobiecie? bo to już jest subtelna różnica ;P poza tym kobieta też człowiek ;) poza tym jestem ciekawa, czy wszyscy ci wielce oburzeni tym słownictwem zawsze mówią pięknie, bez "przerywników" i zwracają uwagę na to, kto obok nich stoi, i dopiero po upewnieniu się, że nie ma dookoła nikogo, kogo uszy mogli by skalać, zaczynają rzucać mięsem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz [...] 16.02.09, 22:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz czemu mnie wycieliście? 18.02.09, 10:42 przeciez Hela pisze wyraźnie, że nie przeszkadzają jej wulgaryzmy więc zwróciłem się do niej w języku dla niej zrozumiałym.. Po co te nożyczki Admin, co? Zabrali ci jajecznicę i ci szajba odbiła? Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: O, znalezli sie swietojebliwi 16.02.09, 20:12 Pod budka z piwem, menelu, tak. Nic dziwnwgo że cię to nie razi. Nasłuchsz się pewnie sporo takiej knajackiej mowy w swoim marnym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: O, znalezli sie swietojebliwi 16.02.09, 20:43 talking_head napisał: > Pod budka z piwem, menelu, tak. Nic dziwnwgo że cię > to nie razi. Nasłuchsz się pewnie sporo takiej knajackiej > mowy w swoim marnym życiu. Bywa, że czasami lepiej usłyszeć kilka ostrych słów, niż rugania w pseudo inteligencki sposób jak ty to czynisz. Obawiam się, że na codzień posługujesz się nie mniej knajackim słownictwem. Wymagasz od innych kultury, zachowaj ją sam. Twój post jest dowodem na twe zakłamanie i obłudę. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra O, pisuar sie odezwal 16.02.09, 20:50 "knajacka mowa", wyzywywanie od "meneli" ludzi ktorych nie zna, jakies pierdoly o "budkach z piwem", czyli tym mitycznym, nieistniejacym w rzeczywistosci, a tylko w glowach zatrzymanych w czasach PRLu wyznawcow Klamczynskiego zjawisku; i do tego 2 bledy w dwoch zdaniach. No pisuar, jak wykapany. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Re: O, znalezli sie swietojebliwi 17.02.09, 00:22 Ten wierszyk to sam wymyśliłeś? Popłakałem się ze śmiechu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
n78_gdynia Re: Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u.. 16.02.09, 20:03 dokladnie pokazal on jak i szefostwo stacji TVN jak szanuja widzow , stacja rumcajsow i kaczynizmu , tak jak tu video.azbuz.com/video-izle/Durczok-klnie-na-antenie---TVN/41000000001052697#set:0 pokazuje jak jest jego kultura tak i na koniec faktow pokazal przyslowiowego fakulca w slowach , Hrabio Durczok w Paistanie powinines walczyc z talibami Odpowiedz Link Zgłoś
hella_79 Re: Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u.. 16.02.09, 21:12 gdyby tak z ukrycia sfilmować pracowników innych tv, radia czy gazet to by sie okazało, że NIKT nie szanuje widza/słuchacza/czytelnika. nie wspomnijając już o politykach ;P naprawdę śmieszni jesteście w tym swoim oburzeniu. nagle wszystkim przeszkadza takie słownictwo, podczas gdy na ulicy słyszy się tyle wulgaryzmów, że czasem aż uszy puchną. i to nie tylko od facetów, ale od kobiet i dzieci też. po prostu dulscy, dulscy dookoła :P Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u.. 17.02.09, 04:10 > naprawdę śmieszni jesteście w tym swoim oburzeniu. nagle wszystkim przeszkadza > takie słownictwo, podczas gdy na ulicy słyszy się tyle wulgaryzmów To wytłumacz mi jedno. Po co udawać na wizji? Po co udawać tę kulturę, skoro dookoła słyszy się pełno, i pan Durczok też na co dzień ma buzię pełną wulgaryzmów? Po co sobie pudrować ten nosek i wybielać te ząbki i odczytywać z ekranu cudze, kulturalne słowa -- skoro i tak wszyscy klną, wszyscy są chamami i wszyscy są obrzydliwi? Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Żaden cham nie dostrzega swego chamstwa 16.02.09, 20:10 Wyczyn słowny Durczoka a przedtem Lisa nie jst dla mnie żadnym zaskoczeniem. Ten buc z postkomunistycznego zaciągu prezesa Kwiatkowskiego (przypomnę ściągnął jeszcze innego buraka, Jeneralskiego, późniejszego posła eSeLD-UPy) zawsze robił wrażenie zarozumiałego chama i bufona. Żenujący są jednak jego obrońcy, głónie ze świata mediów, a włąściwie jak ktoś to ładnie ujął 'merdiów" bredzący o nerwowej pracy, odreagowywaniu stresów. Po tym, jak sądzę, poznajemy wóaśnie i odróżniamy ludzi kuturalnych od chamów, że nie posługuja się w stosunku do obcych, a podwładnych w szczególności, knajackim językiem Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Żaden cham nie dostrzega swego chamstwa 16.02.09, 20:47 Dobrze rozumiesz tytuł swojego postu? Odpowiedz Link Zgłoś
kruk53 Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u...e... 16.02.09, 20:17 Ale śmieszne! A gdzie przeprosiny dla wizażystki? Odpowiedz Link Zgłoś
mk72 Re: Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u.. 16.02.09, 20:22 Nie musi jej przepraszać publicznie, bo to nie była rozmowa publiczna, a została upubliczniona wbrew woli zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 Re: Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u.. 16.02.09, 20:30 kruk53 Przeprosiny będą.Wizażystka to chyba "stokrotka" będąca u Kamila na liście.Kamil nosi się z zamiarem wysłania jej kwiatów.Zapowiedziała,że przeprosiny i wspomniany bukiet róż przyjmie. Kamil Durczok,...panisko? czy...prostal? Odpowiedz Link Zgłoś
anitasz30 Re: Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u.. 16.02.09, 20:46 Kamil Durczok=normalny facet. A was swiatojebliwych powinni do rydzykowa wyslac-normalnie az mi sie rzygac chce czytajac te wasze "oburzone" komentarze...niestety zyjemy w chorym kraju gdzie czlowiek nawet se zaklac nie moze (na wizji, nie na wizji - zawsze moga puscic nerwy) bo zaraz go zapluja katolicy od siedmiu bolesci co czlowieka w lyzce wody by utopili...ale zaklac to nie mozna, oj nie... Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Do swojej żony też jest taki pieszczotliwy ? 16.02.09, 20:23 Jaki właściciel stacji taki prezenter. trzymanie na stołku szefa "flagowej" redakcji takiego obweiesia i knajaka wystawia świadectwo szefostwu stacji. Ale w końcu mozna przełączyć na inny kanał... Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Do swojej żony też jest taki pieszczotliwy ? 16.02.09, 20:53 talking_head napisał: > Jaki właściciel stacji taki prezenter. > trzymanie na stołku szefa "flagowej" redakcji > takiego obweiesia i knajaka wystawia świadectwo > szefostwu stacji. > Ale w końcu mozna przełączyć na inny kanał... Re: Ty to przedstawiciel kasty faryzeuszy jesteś, czy po szkoleniu u Rydzyka, obłudniku? :( Odpowiedz Link Zgłoś
rokokospoko Re: Do swojej żony też jest taki pieszczotliwy ? 16.02.09, 21:13 a co ciebie to właściwie obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
israel4 Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u...e... 16.02.09, 20:28 Każdy by się wku...ł jakby był stół ujebany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Przestańcie ludzie histeryzować 16.02.09, 20:36 No też mi wielki problem. Wyluzujcie, bo pękniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
toffy19 Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u...e... 16.02.09, 20:38 dajcie już temu spokój! Powiedział na co miał ochotę, na wizji nie był! Nie rozumiem o co ta afera! Jesteśmy tylko ludźmi... Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u.. 16.02.09, 20:56 toffy19 napisała: > dajcie już temu spokój! Powiedział na co miał ochotę, na wizji nie był! Nie > rozumiem o co ta afera! Jesteśmy tylko ludźmi... Re: Prawda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernik Durczok powinien też opie.dolić wizażystkę. 16.02.09, 20:43 Durczok powinien też opie.dolić wizażystkę, bo mu mordę krzywo uje.ała pudrem. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Pisząc o mordzie pewnie stałes przed lustrem 16.02.09, 23:32 i przyglądałeś się swojej facjacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u...e... 16.02.09, 20:45 ale "elyta" na tym forum....ale widac brudny stol im nie przeszkadza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mirekmm Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u...e.. 16.02.09, 20:48 Przykre. Nie stać go nawet na zwykłe przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
sleeper_in_the_grass Re: Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u.. 16.02.09, 23:30 Ale za co? I kogo ma przepraszać? Odpowiedz Link Zgłoś
mirekmm Re: Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u.. 18.02.09, 08:49 Widzów, za udawanie zrównoważonego i kulturalnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
vvvitek Po co i kogo ma przepraszać ??? 18.02.09, 13:23 mirekmm napisał: > Przykre. Nie stać go nawet na zwykłe przepraszam. A za co ma przepraszać i kogo? Przecież nie on wyniósł ze studia nagrania, które było dokonane poza programem, w dodatku nie przeklinał widzów. To tak samo jakbyś sobie siedział przed kompem przy oknie i klnął na brudne biurko, a sąsiad zna przeciwka uchwycił to mikrofonem, nagrał filmik i opublikował w necie, a na końcu w imieniu oglądających domagał się przeprosin Odpowiedz Link Zgłoś
anitasz30 Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u...e.. 16.02.09, 20:49 a kogo ma przepraszac?? to nie mialo byc na wizji ...ja sie nie czuje urazona :) Odpowiedz Link Zgłoś
smurrfff Ach, och, jejku jejku 16.02.09, 21:03 Jakie to strrraszne, a fe! Weźcie na wstrzymanie, "kulturyści". Cham, to ten, co to nagrał i wpuścił w sieć. Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Ach, och, jejku jejku 16.02.09, 21:06 smurrfff napisał: > Jakie to strrraszne, a fe! > Weźcie na wstrzymanie, "kulturyści". Cham, to ten, co to nagrał i > wpuścił w sieć. Re: Dobrze mówisz! Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u...e... 16.02.09, 20:57 wiadomo że codzienny nasz język różni się od tego który na codzień slyszymy w telewizi Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Komentarz mojej babci 16.02.09, 21:00 Moja babcia zwykła była komentować takie zachowania, jak Durczoka, nastepująco: Cham chamem, na wieki wieków amen. Odpowiedz Link Zgłoś
wo-lne1 Re: Komentarz mojej babci 16.02.09, 23:59 I babcia miała rację,bo jak inaczej można nazwać faceta ktory przy kobiecie (maluje mu facjatę) tak się wyraża. Sodwa mu do łba udeżyła. Przestańmy chama oglądać to spokornieje. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Ładne dziewczynki klnące jak stare prostytutki, to 16.02.09, 21:05 pewnie uwielbia pan Durczok. Przecież może być dla nich wzorem. Odpowiedz Link Zgłoś
rokokospoko co was oburza? 16.02.09, 21:11 na każdym kroku ktoś rzuca mięsem. Przyznajcie się, kto zwrócił choć raz w autobusie uwagę trzem karczkom, kiedy klną przy dzieciach? żal mi was, tak się plujecie bo jesteście odważni przed kompami. Odpowiedz Link Zgłoś
galwax Re: Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u.. 16.02.09, 21:15 Odpieprzcie się od Generała! eee tzn. Durczoka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mer-llink Brawo pumpernik!! 16.02.09, 21:16 Pumpernik napisał: "Durczok powinien też opie.dolić wizażystkę, bo mu mordę krzywo uje.ała pudrem." :) [A na marginesie i ze smutkiem: widzę że dyrekcja stacji podjęła błędną decyzję ratowania image'u pana Durczoka metodą "Nic sie nie stało, parara, nic się nie stało...". Jest parę innych metod. Lepszych.] Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Buraczek jak to buraczek, nawet nie przeprosił. U 16.02.09, 21:19 mnie taki by nie popracował. Odpowiedz Link Zgłoś
smileco [...] 16.02.09, 21:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Takie smieci trzeba natychmiast usuwac 16.02.09, 21:26 smileco napisał: > Moze ubiera sie w modny garnitur, byl 1-2 lata na stypedium w jakims > podrzednym uniwerku w USA ale nadal ma mentalnosc homosovieticus. > Tacy ludzie nie potrafia zaakceptowac i uszanowa odmienne zdanie > drugiej osoby czy podwladnego. I dlatego tak wazna jest tutaj > lustracja i usuniecie osob ktore wspolpracowaly lub mialy kogos w > rodzinie w SB bo stad przenasza te zwyczaje. Zaloze sie te rozne > formy nacisku jak ten mobbing so stosowane rozmyslnie aby zapobiec > krytyce i utrzymac cenzure. Zapewne z 20 mlodych dziennikarzy mogloby > wykonywac bardiej pozyteczna prace dla spoleczenstwa( np.propagowanie > polskiej kultury lub historii za granica) niz ten czytacz wiadomosci. > Mam nadzieje ze takie pociotki esbekow jak Lis, Durczok, Olejnik > skancza na smietniku historii. Re: A co ma do tego SB? Skąd znasz koligacje rodzinne tych ludzi? Wracaj PiSdzielcu na wykłady do Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
smileco Wszyscy z tych niezaleznych mediow maja kogos.. 16.02.09, 21:42 w blizszej lub dalszej rodzinie w SB lub byli jakimis TW, albo wspolprawowali. Jesli bys czytal troszke wiecej zagranicznej prasy to zobaczylbys ile rzeczy jest przemilczanych To jest ten wlasnie uklad o ktorym Kaczynski mowil. Banda pasozytow bez zasad i skrupolow ktorych jedynym celem wyrwac kase. PS. Wiem ze dla Ciebie to jest oczywiste ze ludzie dziela sie na my PZPR i SB i oni wrogowie. Nie moge sie doczekac kiedy kiedy was na taczkach wywioza od koryta, moga nawet razem z PIS (to nie jest moja bajka). Ty i tobie podobni to tylko zbedne pasozyty ktorym nic nie zawdzieczam Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 fobie sie leczy 17.02.09, 05:20 w blizszej lub dalszej rodzinie w SB lub byli jakimis TW, albo > wspolprawowali. Jesli bys czytal troszke wiecej zagranicznej prasy to > zobaczylbys ile rzeczy jest przemilczanych To jest ten wlasnie uklad > o ktorym Kaczynski mowil." A nie się nimi chwali. A teraz razem ze swoim wodzem, weź tabsa na uspokojenie, albo może od razu poddaj się lobotomii, będzie ci łatwiej w życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Wszyscy z tych niezaleznych mediow maja kogos 17.02.09, 08:53 smileco napisał: > w blizszej lub dalszej rodzinie w SB lub byli jakimis TW, albo > wspolprawowali. Jesli bys czytal troszke wiecej zagranicznej prasy to > zobaczylbys ile rzeczy jest przemilczanych To jest ten wlasnie uklad > o ktorym Kaczynski mowil. Banda pasozytow bez zasad i skrupolow > ktorych jedynym celem wyrwac kase. > > PS. Wiem ze dla Ciebie to jest oczywiste ze ludzie dziela sie na my > PZPR i SB i oni wrogowie. Nie moge sie doczekac kiedy kiedy was na > taczkach wywioza od koryta, moga nawet razem z PIS (to nie jest moja > bajka). Ty i tobie podobni to tylko zbedne pasozyty ktorym nic nie > zawdzieczam Re: Myślałem, że tacy jak ty to już nie istnieją. A jednak. Że cię też ta nienawiść nie udusi. Pi......sz bez sensu, wywieźć to trzeba ciebie, ale do zakładu dla obłąkanych. a tą mądrą zagraniczną prasę, to w d..ę sobie wsadź, jak ty po polsku niekoniecznie dobrze rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Takie smieci trzeba natychmiast usuwac 16.02.09, 21:45 "uszanować odmienne zdanie"? w kwestii stołu, o którego wyczyszczenie od trzech dni nie można się doprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Takie smieci trzeba natychmiast usuwac 16.02.09, 23:41 Gdybyś nie bł śmieszny, byłbyś żałosny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-agat Durczok w "Faktach" odniósł się do afery "u...e... 16.02.09, 21:24 KOŁEK będzie zawsze tylko KOŁKIEM,Panie Durczok !!! Odpowiedz Link Zgłoś