dzi1a Gowin powinien byc beatyfikowany 05.03.09, 10:35 Gowin powinien być beatyfikowany Odpowiedz Link Zgłoś
mariaczczi1 Re: Gowin powinien byc beatyfikowany 05.03.09, 11:29 Ubrać to ścierwo w czarna kieckę , purpurowy beret z piłeczką , kropidło w łapska i wysłać do Suchockiej do Watykanu. Zabrać paszport i zakaz wstępu do kraju. Tam tymi rozmodlonymi oczkami może robić karierę menda jedna. dzi1a napisała: > > Gowin powinien być beatyfikowany Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Dziurawa Platforma......... 05.03.09, 10:38 Nabiera wody.Kto ja topi?.Topi ja Palikot-uciekinier z Zakladu psychiatrycznego,Niesiolowski-inteligent z PO(lub anty) oraz nierob, len, Donald Franciszek Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Dziurawa Platforma......... 05.03.09, 10:44 Pyta chlop baba. -Jak myslisz gdzie jest najwiecej glupcow w jednym miejscu?.. Baba mysli przez chwile i odpowiada-W zakladzie psychiatrycznym. -A widzisz babo-mowi-wszyscy z zakladow psychiatrycznych sa juz w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: ..Dziurawa Platforma......... 05.03.09, 10:45 to napisz nam kto utopił pis :D Będzie jeszcze weselej :D Odpowiedz Link Zgłoś
yesname Pan Gowin 05.03.09, 10:47 powinien się zastanowić nad innymi przyczynami, a głównie udziałem własnym w tej porażce jako fundamentalisty katolickiego reprezentującego platformę w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Co powiedzial Gowin?.... 05.03.09, 10:50 Doslownie tak.-Chlopaki, rabujcie z umiarem.W koncu nas przegonia. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie bredź esbeku. Rabowanie to była specjalność 05.03.09, 15:24 twojej organizacji. Pamiętasz operację "Żelazo"? Przecież to twoi kolesie z podbeskidzkiego SB ją przeprowadzili. Odpowiedz Link Zgłoś
kopydlo gowin ja cię proszę zamknij usta 05.03.09, 10:51 bo to raczej przez twoje święte teksty po może stracić poparcie normalnych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta995 Re: gowin ja cię proszę zamknij usta 05.03.09, 11:05 Gowin niszczy Platformę i rzeczywiście grozi jej porażka na całej lini. Wielu ludzi głosowało na Platformę, aby nie oglądać braci Kaczyńskich i nie słuchać ich umoralniających i jedynie słusznych poglądów. Tymczasem pojawił się Gowin i zastępuje posła Marka Jurka - wszystko wie najlepiej i jest bardziej papieski niż sam Papież. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-------------=--- 05.03.09, 10:52 Właśnie! Od fachowców są lepsi podskakiwacze (Janowski), oszołomy (Maciorewicz), opętani manią prześladowczą (Zi0bro, Kaczany), uczciwi inaczej (Mularczyk, Lepper, Łyżwa...).... Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Niech Palikot kompromituje PO 05.03.09, 10:56 Niech PO dalej wystawia blazna Palikota, od skompromituje kazdy zamiar. Nikt juz PO nie bedzie traktowal powaznie. Palikot robi gebe PO, to jest wlasnie polaczenie chamstwa z wibratorem. Oby tak dalej chlopcy, kleska juz blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
guntjan Gowin ostrzega PO: Grozi nam seria porażek wybo... 05.03.09, 11:06 Jeśli Państwu z Platformy grozi seria porażek to Pan Gowin ma w tym walny udział. Ostatnie oświadczenie, ze bliżej mu do PIS, jest zgodne z prawdą. To na co właściwie czeka? Płacą mniej? Jego boje przeciwko zapłodnieniu poza ustrojowemu, czytaj, przeciwko ludziom chorym na niepłodność lokują go gdzieś koło najczarniejszej prawicy. Jeśli Platforma tego jeszcze nie widzi, to bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg po POPiSie czas na Wiosnę Ludów 05.03.09, 11:11 ludzie mają już dość polityków i tak niedługo wszystko będzie rozstrzygać się na ulicach, więc im szybciej ten rząd upadnie i im szybciej społeczeństwo da kopa politykom, tym szybciej Polacy wyjdą na prostą. Nie należy pytać czy, tylko kiedy! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 Przez 8 lat SLD zepsuło mniej niż PiS w 2!!! 05.03.09, 11:20 SLD jest dużo mniejszym złem niż PiS. Za rządów SLD weszliśmy do NATO i Unii. PiS zapobiegłby skutecznie obydwu tym wydarzeniom. PiS bowiem zdołał dopomóc w uniemożliwieniu wejścia Gruzji do NATO, a jego walka przeciwko euro i przeciwko traktatowi lizbońskiemu świadczy o tym jak traktuje Europę. Dlatego Gowin błądzi potwornie mówiąc że bliżej mu do PiS niż do SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Przez 8 lat SLD zepsuło mniej niż PiS w 2!!! 05.03.09, 11:28 piotr228 napisał: Za PZPR tez weszlismy w inny Sojuz.PZPR-SLD zawsze w pierwszej linii Miedzynarodowki.Czy to komunistycznej czy kapitalistycznej.Zawsze przeciw Polsce.Masz rzeczywiscie powody do radosci.Wszystko - byle nie Polska. > SLD jest dużo mniejszym złem niż PiS. Za rządów SLD weszliśmy do NATO i Unii. > PiS zapobiegłby skutecznie obydwu tym wydarzeniom. PiS bowiem zdołał dopomóc w > uniemożliwieniu wejścia Gruzji do NATO, a jego walka przeciwko euro i > przeciwko traktatowi lizbońskiemu świadczy o tym jak traktuje Europę. Dlatego > Gowin błądzi potwornie mówiąc że bliżej mu do PiS niż do SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Gowin ostrzega -jak widze tego klerykała to nóż 05.03.09, 11:21 sam mnie się w kieszeni otwiera.Skąd takie gó... w PO?Tusk pozbądź sie tego bo cie razem z ojdyrem wykolegują i zostaniesz z łapą w nocniku pełnym.Toto "cuś" na kształt marysi 'rakiety ' ino w druga strona.Ten nie lubi niemiaszków a ten nienawidzi racjonalistów! Jeden cie sam opuścił a drugi robi ci kole dupska w/d Durczoka.Nie wk....j mnie i rusz dupsko jak glowa nie możesz! i to szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Gowin ostrzega PO: Grozi nam seria porażek wybo... 05.03.09, 11:26 I taka to jest prawidłowość "panie" Gowin. Ludzie widocznie przejrzeli na oczy, oglądając takich katooszołomów jak "pan". ""Platforma"" powinna zostać zatopiona, tak jak i poprzednio utopiono PiS. Jest takie powiedzenie ludowe =-= krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje. Wy też dużo obiecywaliście, a wykonanie =-="dno moralne" Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 pierwsze szczury uciekają z tonącej PO do PIS..... 05.03.09, 11:28 Lepsza najgorsza prawda niż.....medialne kłamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: pierwsze szczury uciekają z tonącej PO do PIS 05.03.09, 11:32 fakt, bo w tym pis to samie ścieki i odpadki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----PO skonczy jak UW- na smietniku historii----- 05.03.09, 11:36 na szczescie Polski i Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: -----PO skonczy jak UW- na smietniku historii 05.03.09, 11:38 może, ale. Ale bardziej zastanawiające jest co stanie się z PiS. Niby partia zmieniająca się, ale.... na gorsze ;) Jeszcze gwoin do nich dołączy to już w ogóle masakra. Polityka z religią nie idą w parze... oj nie. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Panie hrabio, co pan możesz wiedzieć o szczęściu 05.03.09, 15:29 Polaków, skoro pielęgniarze tak rzadko wypuszczają pana z izolatki? Odpowiedz Link Zgłoś
bak_on Co innego mnie niepokoi 05.03.09, 11:42 Traktowanie wyborow prezydenckich w Olsztynie jako trend w sympatiach wyborcow na terenie calej Polski jest lekkim nieporozumieniem. W wyborach samorzadowych glosuje sie przede wszystkim na osobe, a nie na partie. Jakos duzo bardziej niepokoi mnie inne zjawisko, ktorego Gowin jakos nie raczyl zauwazyc. Mianowicie frekwencja wyborcza przy glosowaniu na nowego prezydenta Olsztyna. W pierwszej turze wyniosla ona 27%, w drugiej 25,5%, czyli tylko dla co czwartego mieszkanca Olsztyna wybor prezydenta tego miasta mial jakiekolwiek znaczenie. Daje to niewesoly obraz polskiej demokracji, w tym takze naszych elit politycznych. Mozemy miec w najblizszym czasie sytuacje, ze partie polityczne beda oglaszac swoje sukcesy wyborcze na podstawie paruprocentowej frekwencji wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Co innego mnie niepokoi 05.03.09, 11:51 Uznaj trend polityczny za robote Tuska i Palikota.Obaj przegrali. Odpowiedz Link Zgłoś
bak_on Re: Co innego mnie niepokoi 05.03.09, 12:35 Idac tokiem Twojego rozumowania PO poniosla porazke, natomiast PiS kleske, bo juz w I turze wyborow odpadl. Niemniej, powtarzam jeszcze raz, co innego mnie niepokoi, mianowicie biernosc wyborcow przy nienajwyzszych lotach naszej klasy politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Tyle lat przebywasz ww Francji ale esbecka, 05.03.09, 15:32 rycerska głowa nie pozwala ci jeszcze dostrzec różnic pomiędzy wyborami parlamentarnymi i samorządowymi w demokratycznych krajach. No cóż sam siebie nie przeskoczysz, więc nie mąć w głowach innym. Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: Co innego mnie niepokoi 05.03.09, 11:52 Wydaje mi się, że Gowin ma rację co do objawów, a myli się w diagnozie. PO była dobra jako przeciwwaga do Pisu, ale jej brak wyrazistości politycznej i ideowej będzie działał na jej niekorzyść w przyszłych wyborach. W szeregach PO jest niemal równie daleko od jej lewego do prawego skrzydła, jak Lewicy do Pis. W najbliższych wyborach walka odbędzie się między Lewicą i Pisem, a PO zostanie zmarginalizowana. Lewica jest niemodna i w sondażach ludzie się do niej nie przyznają, ale będą na nią głosować. Nadchodzi powrót Lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wybor.. 05.03.09, 11:47 Święte słowa, panie Gowin! Jeżeli Platforma nie rozprawi się z takimi jak pan, to rzeczywiście straci bardzo wielu wyborców. Koniecznie pamiętajcie, że wielu poparło Was tylko na tej podstawie, że mieliście być skutecznym antypisem. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus19733 Gowin ostrzega PO: Grozi nam seria porażek wybo... 05.03.09, 12:04 Wpisz w Google "Grupa Trzymająca Sondaże"!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maximus19733 Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wybor.. 05.03.09, 12:05 Wpisz w Google "Grupa Trzymająca Sondaże"!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maximus19733 Gowin ostrzega PO: Grozi nam seria porażek wybo... 05.03.09, 12:06 Wpisz w Google "Grupa Trzymająca Sondaże"!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maximus19733 Gowin ostrzega PO: Grozi nam seria porażek wybo... 05.03.09, 12:10 Wpisz w Google "Grupa Trzymająca Sondaże"!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maximus19733 Sondaże!!! :-) 05.03.09, 12:12 Wpisz w Google "Grupa Trzymająca Sondaże"!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_sc Gowin ostrzega PO: Grozi nam seria porażek wybo... 05.03.09, 12:25 Największą porażką PO jest moim zdaniem pan Gowin. Odpowiedz Link Zgłoś