3cik 05.03.09, 20:55 Jacko is back! Pilnujcie dzieciaków! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titucona Michael Jackson wraca na scenę 05.03.09, 20:56 SKĄD WIADOMO, ŻE TO ON. MOŻE TO BREŻNIEW ? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkstain Re: Michael Jackson wraca na scenę 06.03.09, 19:56 Sobowtór jak nic, widziałem jego zdjęcia zrobione niedawno, facet wyglądał jak mumia, to nie może być on:) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Mummy returns ;-) 07.03.09, 07:40 Czyli jak z czarnego chłopca zrobić białą kobietę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal-1972 Michael Jackson wraca na scenę 05.03.09, 20:59 ależ on wygląda... można dzieci straszyć: jak nie zjesz kaszki tatuś pokaże ci zdjęcie dżaksona. a swoją drogą USA to kraj nieograniczonych możliwości - tylko tam biedny murzyński chłopiec mógł zostać bogatą białą kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
arfer Re: Michael Jackson wraca na scenę 05.03.09, 21:08 Opowieści z krypty II ? Masakra.. Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Jego psychika też wymaga retuszu 05.03.09, 23:50 jak dobrze że jej nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
laksmana Re: zrobil sobie brode ;)) 06.03.09, 19:12 Przypomniała mi się scena z "Ja, Irena i ja": - wyglądasz jak pieprzony Spartakus :) Odpowiedz Link Zgłoś
fckin Re: zrobil sobie brode ;)) 06.03.09, 19:26 laksmana napisał: > Przypomniała mi się scena z "Ja, Irena i ja": > - wyglądasz jak pieprzony Spartakus > :) wlaśnie! to ten film :D Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Kasa się skończyła 06.03.09, 02:29 Problem w tym, że nastolatki zachwycone jego muzyką są po czterdziestce i nie maja kasy na jego płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.krolika Michael Jackson wraca na scenę 06.03.09, 10:08 Co się czepiacie człowieka ! Jest lepszy od Lenina. Lenin choć wiecznie żywy, ale się nie porusza. A Majkel jak widać nadal chodzi, a nawet posiada umiejętność ruchów tanecznych - niezapomniany moonwalk :-))) Niejeden z Was chciałby kupić Neverland... Może teraz tańszy jest? Odpowiedz Link Zgłoś
shulamitka Michael Jackson wraca na scenę 06.03.09, 10:23 Kto Wam dał prawo do obrażania go i wyśmiewania się z niego i za co? Został uniewinniony ze wszystkich zarzutów jakie mu stawiano już dawno, zacznijcie mieć szacunek do człowieka który stworzył współczesną muzykę pop i przestańcie powielać plotki z brukowców... Jeśli bezpodstawne obrażanie go poprawia Wam chwilowo humor, to znaczy że sami macie kompleksy i musicie się na kimś powyżywać... I to jest o wiele bardziej śmieszne niż on. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkstain Re: Michael Jackson wraca na scenę 06.03.09, 19:58 A ktoś mu coś zarzuca? Odpowiedz Link Zgłoś
rad.ekg Re: Michael Jackson wraca na scenę 07.03.09, 12:25 Za stworzenie dzisiejszej muzyki pop to sie powinien rozpasc ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
sandino Kompleks niższości czarnego ? Koniecznie stać się 06.03.09, 11:33 białym? No bo jak inaczej wytłumaczyć to, co on z siebie zrobił? Opowieści z krypty, jak to ktoś wcześniej stwierdził... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 krytycy muzyczni 06.03.09, 19:31 rodzimi bawią nas swoimi wypowiedziami :) Panowie , wy nie wiecie co znaczy prawdziwy show biznes i ciężka praca . Siedzicie na ciepłych posadkach i smarujecie swoje bzdety , które nikogo nie interesują poza wąską grupą środowiska . Bedzie sprzedaż , będą tłumy , będzie show , a wy z jezorami wywieszonymi do pasa bedziecie prosić o zbliżenie się do garderoby prawdziwej gwiazdy . Odpowiedz Link Zgłoś
bercik38 Re: Michael Jackson wraca na scenę 06.03.09, 20:10 Nigdy nie lubiłem dżeksonów, żadnych ani ich śpiewu. Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Michael Jackson wraca na scenę 06.03.09, 20:18 Nie interesuje mnie stosunek Jacksona do małych chłopców ani Wagnera do żydów. Uwielbiam słuchać ich muzyki. Dziś utwory jednego i drugiego to kamienie milowe Muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Michael Jackson wraca na scenę 06.03.09, 21:14 No ale żeby 180 000 000 $ długu zrobić no no. Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Broda mu pękła na pół 06.03.09, 22:09 Masakra, co on z siebie zrobił. Może jeszcze więcej operacji? Odpowiedz Link Zgłoś
tratwa100 Michael Jackson wraca na scenę 07.03.09, 06:10 To napewno nie on. Tamten sie rozsypał:). Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzmin11 Michael Jackson wraca na scenę 07.03.09, 13:00 Mnie jest zal tego czlowieka, kiedys (mimo jego dziwactw) uwielbianego, teraz glownie wysmiewanego. Nadal lubie i chetnie slucham jego muzyki, uwazam, ze krolem to moze nie jest, ale jest dobrym piosenkarzem. Zbytnio zwraca uwage swoim dziwacznym stylem bycia, to juz od dawna przestalo byc ekscytujace czy zabawne, mysle, ze przede wszystkim zle sie czuje w swoim wlasnym ciele, ktore tak skatowal operacjami. Kase, ktora na nie wydal powinien byl przeznaczyc na dobra pomoc psychologiczna, moze mial zlego doradce. Odpowiedz Link Zgłoś
evvelinda Michael Jackson wraca na scenę 07.03.09, 14:44 Bardzo dobrze wygląda jak na piędziesięciolatka /i siebie/. Oby mu się udało, co tam zaplanował. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Michael Jackson wraca na scenę 07.03.09, 15:02 Nie przepadałam za gościem ale nie dziwię sie że trochę ześwirował, dzieciństwo miał nieszczególne. Gdyby tylko z tym nosem nie kombinował to może by wyglądał jak człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
magdale7 Michael Jackson wraca na scenę 15.03.09, 14:00 Co jak co, ale ale dłonie to ma straszne. Najlepsi chirurdzy mogą mu odmłodzić twarz (chociaż ma tak zdeformowaną po tych operacjach) ale nie dłonie które są straszne- yuh Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia79329 Michael Jackson wraca na scenę 16.03.09, 10:34 A taki był ładny AMERYKAŃSKI :)) Odpowiedz Link Zgłoś