logan.live Urzędnik znajdzie Cię na Naszej-klasie 10.03.09, 19:09 Wielki szacunek dla Urzędniczki. Nie olała petentki, a starała się pomóc. Takich ludzi nam potrzeba. Bardzo pozdrawiam urzędniczkę, a jeśli chodzi o Tomuś_Almighty to moim zdaniem próbował na siłę wykazać niekompetencję urzędników, i tu moje dwa słowa... to typowe dla Polaków, że ganią urzędników, "przecież to zawsze jest zła wola urzędnika, że nie da się danej sprawy załatwić, za co oni tą kasę biorą!?" A gdyby tak właśnie taki Kowalski był na miejscu urzędnika ciekawe co by powiedział? Bardzo serdecznie pozdrawiam URZĘDNICZKĘ! Premia dla niej!! Odpowiedz Link Zgłoś
lavvendowa Re: Urzędnik znajdzie Cię na Naszej-klasie 10.03.09, 19:13 Badzo fajna urzędniczka, nie widzę nic złego w tym, co zrobiła - przeciwnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
guyb A wczym konkretnie jest problem? 10.03.09, 19:13 Urzędniczka zapomniała wziąźć jakichś dokumentówe i po prostu skontaktowała się z klientką. Ja nie widzę żadnego problemu. Zawsze mówi się, że urzędnicy są głupi, a tutaj widać, że jednak nie. Nie miała do niej kontaktu, to go sobie znalazła. Przecież jak ktoś zostawia swoje dane na naszej-klasie czy gdziekolwiek indziej w internecie, to potem niech się nie dziwi, że ludzie się z nim kontaktują. Poza tym urzędniczka była przecież miła. Moim zdaniem powinna dostać nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.didot Urzędnik znajdzie Cię na Naszej-klasie 10.03.09, 19:14 Znalazłem kiedyś legitymację studencką. Właścicielkę też znalazłem przez naszą klasę :) Odpowiedz Link Zgłoś
hella_79 Urzędnik znajdzie Cię na Naszej-klasie 10.03.09, 19:14 tak, na pewno urzędniczka na n-k znalazła maila i nr telefonu interesantki, co za brednie są napisane we wstępie artykułu ;/ no chyba, ze ktoś poda wszystkim do publicznej wiadomosci i maila, i nr telefonu - to wtedy moze mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie a swoją drogą to co za problem, że w ten sposób znalazła kobietę? "interesantka" podała dobrowolnie swoje imie i nazwisko na n-k? nie odhaczyła opcji, żeby ukryć się w wyszukiwarce? to w czym problem? że przez ogólnodostępna wyszukiwarkę znalazła kogoś, kogo szukała? z igły widły normalnie. pewnie, lepiej by było, gdyby urzędniczka w ogóle sie nie odezwała i olała sprawę. już nie macie czego wymyślać, idealny przykład tematu "z dupy wziętego" Odpowiedz Link Zgłoś
lawyer_pl Re: Urzędnik znajdzie Cię na Naszej-klasie 10.03.09, 19:15 Co za durny artykuł. Rozumiem, ze GW nie cierpi naszej-klasy (btw pamieta ktos bebo.pl he he he?), ale wszystko powinno miec swoje granice. Zacietrzewienie i chec dowalenia konkurencji rowniez! Odpowiedz Link Zgłoś
wolnyatom Re: Urzędnik znajdzie Cię na Naszej-klasie 11.03.09, 02:58 lawyer_pl napisał: > Co za durny artykuł. Rozumiem, ze GW nie cierpi naszej-klasy (btw pamieta ktos > bebo.pl he he he?), ale wszystko powinno miec swoje granice. Zacietrzewienie i > chec dowalenia konkurencji rowniez! to dotyczy bbo w takim samym stopniu jak nk. ludzi nie zdaja sobie sprawy jakie sa DLUGOTERMINOWE konsekwencje WYPROSTYTUOWANIZA swoich danych i utraty nad nimi kontorli na zawsze. nawet jak usuna konta z tych portali NIGDY juz nie odzyskaja kontroli nad swoimi danymi personalnymi i zdjeciami. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik No i dobrze 10.03.09, 19:18 Urzędnikowi dać nagrodę, kapusiowi kopa w rzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris +++++++RUDA ŚLĄSKA++++++++++++ 10.03.09, 19:21 u nas w Rudzie Śląskiej przeprowadza się ważne ankiety ze znajomymi z profilu. np. pracownik UM przeprowadził ankietę dot. poparcia bardzo ważnej decyzji dla prezydenta która było podpisanie poręczenia na 25 lat kwoty 230.000.000 i wszyscy wypowiedzieli się pozytywnie by wybudowano kompleks basenów OTI. więcej o tym - tutaj --> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=88501932&a=91740996 poleca można dostać Pulitzera Odpowiedz Link Zgłoś
bachczysaraj Autora artykułu i tego Tomusia powaliło. 10.03.09, 19:21 I na co się tu zżymać? Żeby więcej byłoby takich urzędników zamiast mimóz za biurkiem to biurokracja byłaby dużo bardziej znośna. Brawa za inicjatywę! Odpowiedz Link Zgłoś
popieram_stefana ...ironizuje nasz czytelnik 10.03.09, 19:25 Ten czytelnik to jakis kretyn rodem z Konopielki. Przeciez nie wazne srodki komunikacji, wazna skutecznosc. Mieszkając w Anglii juz sie przyzwyczailem, ze wszystko mozna zalatwic przez internet i telefon, więc nie rozumiem czemu ułatwienie życia klientowi zasluguje na ironie? Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Popieram 11.03.09, 00:44 Tak właśnie powinno się załatwiać sprawy w urzędach. Skoro mieszkasz w Anglii wiesz zapewne, że brytyjskie urzędy od początku roku kontaktują się z petentami za pomocą portalu Facebook. Zmniejszyła się przez to ilość odwiedzanych przez Brytyjczyków stron internetowych, tym samym praktycznie nie ma przeciążeń sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
janykiel brawa dla tej Pani! i mała łyżeczka dziegciu:P 10.03.09, 19:26 Podoba mi się, że urzędniczka wykazała się inwencją i znalazła nietypowe wyjście z sytuacji. Za to brawa.:) A za to, że zmusiła mieszkańca do kolejnej wizyty z powodu swojego przeoczenia, łyżeczka dziegciu;) Po prawdzie powinna była nawiązać kontakt i uzgodnić odbiór dokumentu w czasie i miejscu dogodnym dla zainteresowanej... Odpowiedz Link Zgłoś
laksmana Re: brawa dla tej Pani! i mała łyżeczka dziegciu: 10.03.09, 20:31 Mylić się jest rzeczą ludzką. A petentka mogła wysłać dokument poleconym, jak jej było nie po drodze. janykiel napisał: > A za to, że zmusiła mieszkańca do kolejnej wizyty z powodu swojego > przeoczenia, łyżeczka dziegciu Odpowiedz Link Zgłoś
tubylec.cieszyn Żal d... ściska Agorze/Wyborczej... 10.03.09, 19:27 że NK nie należy do nich. Nagonka na NK ze strony Agory robi się już żenująca... Przespali temat i teraz pozostaje im już tylko i wyłącznie obrzucanie g... tego portalu. A urzędniczce należy się premia - za odwagę i nowatorstwo. Szczególnie w takim kraju jak nasza Ojczyzna - gdzie zasada BMW, "niedasizm" i "tumiwisizm" są premiowane przez sieroty na kierowniczych stanowiskach. Donosicielowi - jeżeli takowy faktycznie był - życzę powodzenia w leczeniu kompleksów na wszystkich frontach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 czy nie.... 10.03.09, 19:33 ...rozumiecie głąby z GW ze tylko robicie darmowa reklame NK tymi atakami ? Żydzi Odpowiedz Link Zgłoś
aworka przemyślana strategia reklamowa 12.03.09, 10:40 Jak ktoś myśli, że to STRASZSZSZSZNA nagonka na NK, "o, niegodziwa GW!" to musi kompletnie nie widzieć, co się dookoła dzieje. Nie ważne jak mówią, ważne, żeby mówili. A jak mówią źle, to słychać najgłośniej. A miliony oburzonych zwolenników NK robi taki szum, że żadna kampania nie może się równać... GENIALNE w swojej prostocie. Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Tomuś_almighty skończył się masturbować? 10.03.09, 19:35 Tak, opublikowali twój sensacyjny materiał! Och, bozyszcze tłumów: tyś napiętnował złą urzędniczkę i teraz możesz juz korzystać z radochy jaką sprawia ci widok twojego nicka w przeglądarce! Odpowiedz Link Zgłoś
edosungaros obciach miec konto na 10.03.09, 19:39 naszej klasie...jak Economist napisal ostatnio to zagubieni ludzie nadaja informacje ze swego zycia do innych loooserow....zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
gilbert.grape Urzędnik znajdzie Cię na Naszej-klasie 10.03.09, 19:43 Administratorze gazeta.pl - usuń ten artykuł z pierwszej strony ! Forumowicze reagują nie po linii gazety i nie znęcają się nad NK :) Odpowiedz Link Zgłoś
araya Urzędnik znajdzie Cię na Naszej-klasie 10.03.09, 19:58 Pani Sylwii współczuję takich znajomych-idiotów, jak tomuś_almighty, a panu Kądzieli inteligentnej podwładnej. A w ogóle co to za debilne i GooWniane określenie: alertowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
tubylec.cieszyn Wątek zamknięty... 10.03.09, 19:58 z powodu opinii niezgodnych z linią jedynie słusznej Gazety ;) Z resztą artykuł szybko zniknął z głównej strony Agory. Oczywiście przypadkowo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anial3 Urzędnik znajdzie Cię na Naszej-klasie 10.03.09, 20:00 a ja mam dobre doswiadczenie z portalem nasza klasa zgubilam dokumenty i znalzaca odezwal sie na naszej klasie gdzie mam sie zglosic po odbior Odpowiedz Link Zgłoś
rekin2008 Skandal! Nie petent durniu-klient! 10.03.09, 20:12 Żeby dziennikarz oświeconej Wyborczej dawał taki skandaliczy tytuł?! Autorze/rko To tak jakbyś na polityka Unii Europejskiej napisał/a "politruk UE" Shame! Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: Skandal! Nie petent durniu-klient! 10.03.09, 20:25 czemu ten głab tomus sie nie odzywa teraz? czyżby wstyd ci bylo durniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Urzędnik znajdzie Cię na Naszej-klasie 10.03.09, 21:07 iohhkljh79 napisała: > To naprawdę straszne. A jakby urzędniczka znalazła telefon w książce > telefonicznej i zadzwoniła to byłoby już dobrze? Z tym, że już mało kto ma telefon stacjonarny, więc zapewne takie rozwiązanie byłoby na nic :) Fajna babka, naprawdę. Podoba mi się i powinni ją docenić za innowacyjne i skuteczne działanie - poszła na rękę petentowi. Brawo. A konto na NK jest DOBROWOLNE :P Reasumując: nie wiem, o co taki szum. Odpowiedz Link Zgłoś
neo.1 Urzędnik znajdzie Cię na Naszej-klasie 10.03.09, 21:17 wasza nienawiść !!! tj Gazety WYBIÓRCZEJ do N-K jest powszechnie znana piszecie takie głupoty szkoda klikać . róbcie tak dalej ... Odpowiedz Link Zgłoś
stendahl Nasza Klasa to Wielki Brat.. 10.03.09, 21:44 Jeśli przedkładacie odświeżenie kontaktów z dawnych lat nad nieuchronne podzielenie się swoimi zdjęciami i informacjami o sobie z policją, urzędem skarbowym i innymi złodziejami - to wasza sprawa, ale warto nad tym moment podumać. Leminigi też pędzą w stadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Nasza Klasa to Wielki Brat.. 10.03.09, 23:42 stary, nie wiem, co ty tam chciales wrzucac na konto, ale aktualna fotka, data urodzenia i nazwisko to nie sa "informacje o sobie" ktore trzeba koniecznie ukrywac :) Odpowiedz Link Zgłoś
ungern Re: Nasza Klasa to Wielki Brat.. 11.03.09, 01:09 stendahl napisał: > Jeśli przedkładacie odświeżenie kontaktów z dawnych lat nad > nieuchronne podzielenie się swoimi zdjęciami i informacjami o sobie > z policją, urzędem skarbowym i innymi złodziejami - to wasza > sprawa, ale warto nad tym moment podumać. Leminigi też pędzą w > stadzie. a ty masz cos do ukrycia koles? bo ja nie ...płace podatki, nie wspieram terrorystów, nie diluje dragami , mam zapłacone mandaty za przekroczenie predkosci, komornik mnie nie sciga , a złodzieji pie... ..mam 3 amstaffy w chałupie i pozwolenie na bron palna. Widac ci komuchu koszerny cos przeszkadza??? Odpowiedz Link Zgłoś
reklamka Urzędnik znajdzie Cię na Naszej-klasie 10.03.09, 21:49 Znow Wam przeszkadza nasza klasa? Zenua... Odpowiedz Link Zgłoś
kilogram_szyszynki Re: Urzędnik znajdzie Cię na Naszej-klasie 10.03.09, 22:09 Korci mnie żeby dać temu tomusiowi w ryj. Jak ja nienawidzę takich nadgorliwych kapusiów, takich pseudoprymusków, zer dowartościowujących się naskarżeniem do pani. No ku... zwykła nie żaden alertowicz. Co za ludzkie bagno, żeby z tego robić sensację! Odpowiedz Link Zgłoś
ungern Re: Urzędnik znajdzie Cię na Naszej-klasie 11.03.09, 01:20 kilogram_szyszynki napisał: > Korci mnie żeby dać temu tomusiowi w ryj. nie ty jeden..takiej szmacie tez bym z rozkosza jebany ryj rozpie...ł pary kopami.... Odpowiedz Link Zgłoś
a.b.c.1 Re: Urzędnik znajdzie Cię na Naszej-klasie 11.03.09, 07:44 No widać, czemu takie pokłony dla pani urzędniczki- ten sam, a nawet niższy, właściwie w ogóle brak jakiejkolwiek kultury... Człowiek pokazuje Wam coś istotnego, ale fakt-, żeby zrozumieć trzeba mieć chociaż jakikolwiek poziom inteligencji między innymi... Żal czytać te wasze posty, bo poza obrażaniem i groźbami nie można w nich znaleźć nic konstruktywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
emelem1 GW lubi głupich donosicieli, potomków UB i SB 10.03.09, 22:26 wielkie brawa dla urzędniczki! Odpowiedz Link Zgłoś