25cz 21.03.09, 10:41 Z koślawego chlewika zwanego 4RP, ciągle cuchnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darmen987 "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z Ga... 21.03.09, 10:47 Ach te okrągłe usta Romana.Wielu chłopców potrafiłyby zauroczyć.Źeby tylko nie używał ich do mówienia... Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Giertych z pucybutem Farfałem sa od mokrej roboty. 21.03.09, 11:10 I na nich za chwile przyjdzie czas... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: należy wpuścić lwa niech ich pozżera! 21.03.09, 11:57 Nie zajedzie w opolskie moher na byle wioske. Na balkonie zdechła kawka. Chyba zwierza to jest sprawka. Ślady łap, kondom zużyty. Denaturat niedopity. Pełno jakiegoś marasu. Balkon taki, że strach do lasu. Co krzak stara muszla leży. Szkło, płytki, coś z odzieży. Doszedł jeszcze zwierzak dziki. Puma, jeż czy lew z Afryki. A to tylko „Tygrys” błądzi. Bo niemiecka mniejszość rządzi. Tygrys na polnische świnie. Dopóki kryzys nie minie. Dopóty Niemiec dopłaca. Do moherowego pajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Ach te " naciski, naciski, naciski " ..... 21.03.09, 13:24 Bóg dał ręce, żeby brać - Niech żyje Pawlak, PSL i prezes TVP z Młodzieży Wieśpolskiej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
marzatela "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z Ga... 21.03.09, 10:49 I co - dziennikarze TVN posłuchali prezesa TVP? Synergia w ramach konkurencji? mojapolskadomowa.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post "GW" i "Dz wmieszały jeszcze TVN w niby aferę:-))) 21.03.09, 10:52 W TVP "na polecenie z góry" dziennikarzom TVN nakazano przeprowadzić wywiad z eurosceptykiem Declanem Ganleyem - piszą "Gazeta Wyborcza" i "Dziennik". Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: "GW" i "Dz wmieszały jeszcze TVN w niby aferę 21.03.09, 15:33 Od kiedy to Kraśko pracuje w TVN, matołku? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: "GW" i "Dz wmieszały jeszcze TVN w niby aferę 21.03.09, 15:49 pe1 napisał: > Od kiedy to Kraśko pracuje w TVN, matołku? Powyżej wkleiłem fragment z tekstu jaki ukazał się przed korektą. Jak widzę bardzo łatwo przychodzi ci rzucanie słów. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: "GW" i "Dz wmieszały jeszcze TVN w niby aferę 21.03.09, 18:01 równie łatwo jak tobie przychodzi czytanie ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: "GW" i "Dz wmieszały jeszcze TVN w niby aferę 23.03.09, 12:36 Powiedz wobec tego bystrzacho czego do tej pory nie zrozumiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh W TVP "na polecenie z góry" dziennikarzom TVN ?!?! 21.03.09, 10:54 TVN? Wyszło szydło z worka! Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Najbardziej nabroiła tutaj GW 21.03.09, 10:54 (Kraśko) "Zbroił to "bez entuzjazmu" zaznacza dziennik." A dziennikarze GW nabroili, bo nie czytają tego, co piszą... Odpowiedz Link Zgłoś
gzarytkiewicz "GW" i "Dz"razem?? 21.03.09, 11:07 Jestem pod "wrażeniem" że GW i DZ w tak ważnej sprawie mówią jednym głosem...aż nie mogę w to uwierzyć...Ciekawe jak długo nie będą na siebie naskakiwać? Widać że nie gula im skacze że ludzie z partii, która nie jest w Sejmie obejmuje najwyższe stanowiska w TV. A co do tego irlandczyka..I co z tego? Jak by zrobili wywiad z euroentuzjastą to by było wszystko super... --- www.jestemipisze.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
serwanda "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z Ga.. 21.03.09, 11:08 Panie Farfał, kiedy wróci "Wielka Gra"? Odpowiedz Link Zgłoś
jagbia "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z Ga... 21.03.09, 11:11 Od czasu "misji na lodzie" w TVP 2 nie opłacam abonamentu, choć robiłam to od zawsze. Ostatnio przestraszyłam się, że bedę musiała zapłacić z odsetkami, na co mnie nie stać. A dziś dowiaduję się , na co mogą jeszcze pójśc moje pieniądze i to zwala z nóg.Nie znoszę LPR i eurosceptyków, którzy chcą się dorobić! Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
bk72 Re: "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z 21.03.09, 11:27 Ja nie znoszę euroentuzjastów, którzy chcą się dorobić!Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z 21.03.09, 12:02 jagbia napisała: > Od czasu "misji na lodzie" w TVP 2 nie opłacam abonamentu, choć > robiłam to od zawsze. Ostatnio przestraszyłam się, że bedę musiała > zapłacić z odsetkami, na co mnie nie stać. A dziś dowiaduję się , na > co mogą jeszcze pójśc moje pieniądze i to zwala z nóg.Nie znoszę LPR > i eurosceptyków, którzy chcą się dorobić! Co robić? Co do gwaizd na lodzi to masz rację. Ale pytanko, czy Ganley jest aby na pewno eurosceptykiem?? I czy musi się dorabiać? Może najpierw dowiedz się czego on właściwie chce. A potem dyskutuj. Odpowiedz Link Zgłoś
lopez3172 Re: "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z 21.03.09, 12:14 jagbia napisała: > Od czasu "misji na lodzie" w TVP 2 nie opłacam abonamentu, choć > robiłam to od zawsze. Ostatnio przestraszyłam się, że bedę musiała > zapłacić z odsetkami, na co mnie nie stać. A dziś dowiaduję się , na > co mogą jeszcze pójśc moje pieniądze i to zwala z nóg.Nie znoszę LPR > i eurosceptyków, którzy chcą się dorobić! Co robić? Nie płacić!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Giertych to tępy dupek.. 21.03.09, 11:13 Jak patrzę na tę gębę to mi od razu gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Ta "gęba" to symbol polskiej yntelygencji!! 21.03.09, 11:18 Czy ten syf się kiedyś skończy?Dlaczego nikt nie chce Polskę w Zabór? To państwo nie ma prawa do samoistnego istnienia!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Ta "gęba" to symbol polskiej yntelygencji!! 21.03.09, 12:04 mark6 napisał: > Czy ten syf się kiedyś skończy?Dlaczego nikt nie chce Polskę w Zabór? > To państwo nie ma prawa do samoistnego istnienia!! To oddaj paszport i wypad. Trzyma cię tu kto?? jak nie pasi to won! Odpowiedz Link Zgłoś
gzarytkiewicz Re: Giertych to tępy dupek.. 21.03.09, 11:30 maciejkozlowski napisał: > Jak patrzę na tę gębę to mi od razu gorzej. Popatrz się w lusterko to będzie Ci jeszcze gorzej.... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Giertych to tępy dupek.. 21.03.09, 12:03 maciejkozlowski napisał: > Jak patrzę na tę gębę to mi od razu gorzej. A jak spojrzysz w lusetrko?? Od razu lepiej?? Nie mówić.... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Komu i dlaczego przeszkadza Ganley? 21.03.09, 12:13 To już któryś kolei wątek na temat wywiadu Ganelya w TV. Ciekawi mnie to dlaczego wywołuje to tyle emocji. Jak Ikonowicz plecie bajduły to nikomu to nie przeszkadza. Czepianie się jego "niejasnej" przeszłosci radzę sobie darować. To samo można powiedzieć o większości europejskich partii i polityków. Co interesujące dlaczego nikt z tych najgłośniej protestujących nie podjął merytorycznej dyskusji z programem Libertas?? Zastanawiam się na jakiej podstawie nasi "euroentuzjaści" uważają na przykład Irlandczyków za idiotów?? Jeśli Ganley przekonał ich do odrzucenia traktatu z Lizbony, to może warto z nim podyskutować?? Tym bardziej, że Traktat z Lizbony prawie nie różni się od konstytucji europejskiej którą w referendum odrzuciła Francja i Holadnia. I następne pytanie: Kto z tych opluwaczy Ganleya w ogóle czytał ten traktat?? Ja na przykład uznałem że jeśli to wzbudza tyle emocji to sam to zrobię i zaczynam się z nim zapoznawać od dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Palikot chrzani głupoty 21.03.09, 11:15 ================================= jak potłuczony. Teraz się okazało, że w publikacjach wcale nie chodziło o politykę jakiegoś irlandzkiego "mąciwody", ale o promocję lidera polskiego oszołomstwa, niejakiego Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigstar "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z Ga... 21.03.09, 11:17 Kukiełki Romana w TV podrygują w rytm rozkazów swego Wodza. Dlaczego my za to płacimy abonament? Kiedy ta farsa się wreszcie skończy? Oczywiście dziękujemy za zamach na TV Braciom Mniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <--------------------=-- 21.03.09, 11:43 Nie pozwolę powiedzieć złego słowa o Romanie. Trzeba być PRZEKOZAKIEM, żeby trząść mediami publicznymi w PL mając poparcie na społeczne na granicy błędu statystycznego. On nie jest idiotą, jest GENIUSZEM! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z 21.03.09, 12:16 biedaku, jesteś ofiarą nagonki środków masowego rażenia na kaczyńskich. Kiedy budzisz się rano widzisz ich obu chowających się za doniczką? Zdecydowanie powinieneś porozmawiać z adwokatem o odszkodowaniu Gazety dla Ciebie. To nie Kaczyńscy ciemnotko obalili swoich ludzi w tv. to zrobili ludzie Romana za zgodą Tuska, Trzeciego Kaczora. A dziennikarze? jesli nie chcieli terroru PiS, to mają co chcieli. Kiedy ludzie romana odejdą z tv, pozostaną tam tylko mokre ścierki (choć właściwie to dziennikarze od dawna kupieni przez właścicieli RP 3). Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z 21.03.09, 12:23 Tusk obalił wladze TVP? Lecz sie idioto. olias napisał: > biedaku, jesteś ofiarą nagonki środków masowego rażenia na > kaczyńskich. Kiedy budzisz się rano widzisz ich obu chowających się > za doniczką? Zdecydowanie powinieneś porozmawiać z adwokatem o > odszkodowaniu Gazety dla Ciebie. > To nie Kaczyńscy ciemnotko obalili swoich ludzi w tv. to zrobili > ludzie Romana za zgodą Tuska, Trzeciego Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
respiral "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z Ga.. 21.03.09, 11:25 Janusz Palikot ma rację - do telewizji powinna natychmiast wkroczyć ABW. I prześwietlić nie tylko personalia, powiązania partyjno- mafijne ale i sytuację finansową firmy która raptem, z potentata, przynoszącego zyski, stała się nagle bankrutem. To nie jest prywatne przedsiębiorstwo, tylko firma utrzymywana w znacznej mierze przez obywateli. W TVLPR ( a w zadużej jeszcze mierze TVPiS) wstrzymana jest, praktycznie, produkcja. Obcina się i tak wątłe budżety, urzędnicy biorą kasę za picie kawy w "Kaprysie" i czekają na lepsze czasy. Zanim nowa ustawa rozwali ten pisowskolprowski układ - trzeba zrobić porządki, żeby żadna swołocz lprowskopisowska nie przedostała się do nowej struktury. I może wtedy telewizja zajmie się produkcją programu, a nie przerzucaniem papierów, bo na to idą nasze pieniądze. Z uporem maniaka przypomnę : na jednego pracownika twórczego przypada 7!!!!!!!!!!!!!!!!!! urzędników. I co? Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z 21.03.09, 11:40 respiral napisała: > sytuację finansową firmy która raptem, z potentata, > przynoszącego zyski, stała się nagle bankrutem. Ależ sprawa jest prosta jak budowa cepa, od objęcia władzy przez PO rząd prawie oficjalnie namawia do niepłacenia abonamentu i efekt jest widoczny. > Z uporem maniaka przypomnę : na jednego pracownika > twórczego przypada 7!!!!!!!!!!!!!!!!!! urzędników. I co? A to jakieś bajki, chyba że urzędnikiem nazwiesz: dźwiękowca, kamerzystę, technika studyjnego, montażystę, wszelkich realizatorów, pracownika emisji, serwisanta sprzętu, techników wozów transmisyjnych i satelitarnych, kierowców, elektryków, oświetleniowców, sprzątaczki i wielu, wielu innych ludzi niezbędnych do funkcjonowania podobnej firmy. A np. mówienie, że to samo w Polsacie czy TVN-ie robi 300 osób to kolejna brednia, tam jest tyle samo ludzi, tylko naginając prawo nie zatrudniają na umowę o pracę, tylko zmuszają do samozatrudniania. Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Re: "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z 21.03.09, 12:49 Z całym szacunkiem - ale jeśli sprzątaczkę zaliczasz do grupy pracowników twórczych albo kierowcę czy serwisantów to gratuluję. Istnieje podział na pracowników honoracyjnych i czasowopremiowych. Proporcje są takie, jak napisałam. I jeszcze jedno - zapomniałeś o reżyserach i dziennikarzach. Ale oni, twoim zdaniem, się nie liczą... Po co, w ogóle ich wymieniać. Jeno przeszkadzają, mają jakies pomysły, i chcą je realizować...Smutne, co? Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z 21.03.09, 18:01 respiral napisała: > Z całym szacunkiem - ale jeśli sprzątaczkę zaliczasz do grupy > pracowników twórczych albo kierowcę czy serwisantów to gratuluję. > reżyserach i dziennikarzach. Ale oni, twoim zdaniem, się nie > liczą... Po co, w ogóle ich wymieniać. Jeno przeszkadzają Gdzie tak napisałem? Jeśli masz coś wspólnego z mediami, to nie dziwi ich marna kondycja, z takim zrozumieniem prostych zdań zapewne łatwo znaleźć pracę w TVP czy gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Re: "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z 21.03.09, 23:32 acid.jazz napisał: > respiral napisała: > > Z całym szacunkiem - ale jeśli sprzątaczkę zaliczasz do grupy > > pracowników twórczych albo kierowcę czy serwisantów to gratuluję. > > > reżyserach i dziennikarzach. Ale oni, twoim zdaniem, się nie > > liczą... Po co, w ogóle ich wymieniać. Jeno przeszkadzają > > Gdzie tak napisałem? > Jeśli masz coś wspólnego z mediami, to nie dziwi ich marna kondycja, z takim > zrozumieniem prostych zdań zapewne łatwo znaleźć pracę w TVP czy gazeta.pl > Gdybyż to były proste zdania...ale to był bełkot, "intelektualisto". Masz takie pojęcie o mediach jak, zapewne, i o balecie ze wskazaniem na to drugie. Takiego gówna, jakie naniósł PiS do wszystkich mediów ( nie tylko publicznych, ale np. do takiego szmatławca jak "Dziennik") nie było , rozlało się wszędzie jak zaraza. PiS zrobił z telewizji publicznej przedsiębiorstwo socjalistyczne dla kolesiów, zatrudniał kopami swoich kumpli z partii za ciężką kasę. Moją, bo płacę abonament. Te politruki nie znały się na mediach, ale żeby ich przyjąć, zwolniono resztki tych, co sie znali. I jest jak jest - urzędasów, sprzątaczek, kierowców, techników 7 razy więcej niż dziennikarzy, operatorów, reżyserów, reżyserów dźwięku, światła, scenografów. Bo ci, w większości to wolni strzelcy. Więc nie zabieraj głosu, jak nie wiesz skarbeńku. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis nawet Palipies wpadł w manię szpiegowską - 21.03.09, 11:26 jak w najlepszych latach stalinizmu . Palipsie - łeb do kibla i puścić zimną wodę . Drugi rok nie umiecie z publicznymi zrobić NIC !!! Słownie : NIC !!!! No to spadówa . Upieczcie se świńskie łby z Too-sekiem , waszym gen-sekiem i zjedzcie . Nie robicie dla naszego kraju nic pożytecznego . Jesteście . Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.pera wcale mnie to nie dziwi 21.03.09, 11:33 nie wiem dlaczego, ale jakieś jaja są, muszą być:P Odpowiedz Link Zgłoś
adset Poseł Palikot nie ma racji 21.03.09, 11:33 "Zdaniem Janusza Palikota (PO) sprawą powinna zająć się ABW. - Czy Polska jest krajem, w którym za pieniądze, przy pomocy publicznych mediów, zagraniczny polityk może prowadzić działalność polityczną? - zastanawia się w rozmowie z "Dziennikiem" Mieszkam w Irlandii, i mówię to, co widzę ze swoich okien. Declan Ganley chce reprezentować Irlandię w Brukseli a nie Brukselę w Irlandii. Obce interesy, niestety, prezentują do spółki PiS i PO oraz inni entuzjaści Traktatu Lizbońskiego. Irlandczycy odrzucili traktat nie na żądanie p. Ganley, tylko na wieść o jego postanowieniach. Wy też pomyślcie, czy dla Polski korzystna będzie harmonizacja systemów podatkowych albo uszczuplenie naszej reprezentacji w PE. W wyborach europejskich będę głosował na Libertas mając przy tym nadzieję, że nie ostatni raz wybieramy aż tylu Europosłów w Irlandii czy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z 21.03.09, 11:43 to panstwo robi sie takim katolickim sku...onym burdelem!!czy jest ktos lub cos co polozyloby kres jakiejkolwiek "dzialalnosci" tym antysemickim faszystowskim swiniom???jakim prawem ten faszystowski pomiot farfal sprawuje w tej "publicznej" telewizji swoje porzadki?kto tego gnoja z tej telewizji w koncu poprostu wypie...??!ddostaj wala w zeby a nie moj abonament!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z 21.03.09, 12:38 kazik.k napisał: > to panstwo robi sie takim katolickim sku...onym burdelem!!czy jest ktos lub cos > co polozyloby kres jakiejkolwiek "dzialalnosci" tym antysemickim faszystowskim > swiniom???jakim prawem ten faszystowski pomiot farfal sprawuje w tej > "publicznej" telewizji swoje porzadki?kto tego gnoja z tej telewizji w koncu > poprostu wypie...??!ddostaj wala w zeby a nie moj abonament!!!! Zacznijmy od tego, że takie rzeczy o których piszesz nalezy co najmniej uzasadnić, jeśli nie udowodnić. W realu za takie teksty dostałbyś po prostu w cymbał, bo to są bardzo ciężkie oskarżenia. Poza tym, gdybyś mówił prawdę, to to towarzystwo siedziałoby w pierdlach a nie na stołkach. Odpowiedz Link Zgłoś
bk72 "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z Ga... 21.03.09, 11:46 Widać jak na dłoni,że wielu ludzi dostaje ostrej biegunki na samą myśl,że ktoś taki jak D.Ganley może wystąpić w TV i opowiedzieć ludziom o innej wizji UE jakże odmiennej od wizji euro kołchozu. To pokazuje zakłamanie tych środowisk i ich tzw. tolerancję.Tolerancja jest tylko dla swoich, reszta to wrogowie i oszołomy i jako takich należy ich przedstawiać.Wniosek jest jeden. Skoro kogoś takiego jak D.Ganleya media przedstawiają w niekorzystnym świetle to znaczy,że pewne wpływowe środowiska muszą się go obawiać. A to z kolei oznacza,że facet nie może by taki zły.Na wielki plus zasługuje ktoś kto przyczynił się w wielkim stopniu do "położenia" przez Irlandię Traktatu Lizbońskiego czyli eurokonstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z 21.03.09, 12:30 Jesteś w błędzie. Mam w d..e tego irlandzkiego oszołoma. Ja nie dostaję biegunki, tylko zalewa mnie krew, że w kraju, w którym hitlerowcy zamordowali sześć milionów ludzi, w tym kilka osób z mojej rodziny, "publiczną" TVP rządzi ścierwo faszystowskie, ostatnia knalia i smieć farfał, który publicznie ośmiela się pozdrawiac kumpli gestem "Heil Hitler", plując w twarz ofiarom i ich rodzinom, kumasz durniu? A steruje nim iinne ścierwo faszystowskie kanalia giertych. W normalnym kraju ten smieć farfał byłby skończony. bk72 napisał: > Widać jak na dłoni,że wielu ludzi dostaje ostrej biegunki na samą myśl,że ktoś > taki jak D.Ganley może wystąpić w TV i opowiedzieć ludziom o innej wizji UE > jakże odmiennej od wizji euro kołchozu. To pokazuje zakłamanie tych środowisk > i ich tzw. tolerancję.Tolerancja jest tylko dla swoich, reszta to wrogowie i > oszołomy i jako takich należy ich przedstawiać.Wniosek jest jeden. Skoro kogoś > takiego jak D.Ganleya media przedstawiają w niekorzystnym świetle to znaczy,że > pewne wpływowe środowiska muszą się go obawiać. A to z kolei oznacza,że facet > nie może by taki zły.Na wielki plus zasługuje ktoś kto przyczynił się w > wielkim stopniu do "położenia" przez Irlandię Traktatu Lizbońskiego czyli > eurokonstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z 21.03.09, 12:47 akkj napisał: > Jesteś w błędzie. Mam w d..e tego irlandzkiego oszołoma. Ja nie > dostaję biegunki, tylko zalewa mnie krew, że w kraju, w którym > hitlerowcy zamordowali sześć milionów ludzi, w tym kilka osób z > mojej rodziny, "publiczną" TVP rządzi ścierwo faszystowskie, > ostatnia knalia i smieć farfał, który publicznie ośmiela się > pozdrawiac kumpli gestem "Heil Hitler", plując w twarz ofiarom i > ich rodzinom, kumasz durniu? A steruje nim iinne ścierwo > faszystowskie kanalia giertych. W normalnym kraju ten smieć farfał > byłby skończony. Zadaj sobie pytani, czy aby ty nie jesteś oszołomem. Jeśli którykolwiek z nich jest faszystą, to to udowodnij!! Idź do prokuratury i zrób to! Na co jeszcze czekasz? Z tego co widzę nie masz zielonego pojęcia czym jest faszyzm i co propaguje. Bo mnie też szlag trafia jak takie oszołomy jak Środa, czy Senyszyn propagują takie faszystowskie hasła jak aborcja i eutanazja. Gdybyś był taki mądry za jakiego się uważasz, to byś wiedział, że te rzeczy zostały wprowadzone właśnie pod rządami NSDAP. Na ziemiach polskich aborcja na życzenie była dostępna dla untermenschy, dla niemek i voslkdojczek nie. Nie wspomiam już o takich rzeczach jak zjednoczenie kontynentu i wspólna waluta dla całej europy. To wszystko jest w programie NSDAP!!! I kto tu jest faszystą baranie!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
bobcat0210 Re: "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z 21.03.09, 13:35 Pozdrawianie się gestem "Heil Hitler" chyba jednoznacznie określa gdzie leżą sympatie, nieprawdaż? Z tą aborcją to stosujesz stare sprawdzone zasady tow. Lenina: "kłamstwo powtórzone 1000 razy staje się prawdą". Była całkowicie zakazana w czasach stalinowskich. Zezwolono dopiero po 1956 roku w ramach destalinizacji. W Rumunii była zakazana do upadku Causescu. takie są fakty, ktorych nie zmienisz wrzszcząc że to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
bk72 Re: "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z 21.03.09, 17:11 Właśnie.Kłamstwo powtarzane 1000 razy staje się prawdą. Dotyczy to również przypisywania Salutowi Rzymskiemu znamion nazistowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 Polskie piekiełko 21.03.09, 11:46 Bonapartyści dobrze się mają. Czy w TVP nie ma osób, które nie wycierają sobie oblicza wierchuszką? Jest to, poniekąd, instytucja utrzymywana przez podatników. Co to wysłała pierwszą transmisję w 1952 roku. Chyba, jeśli się nie mylę. I teraz nazista/bonapartysta tym skansenem kieruje? To jakiś sen z lat 30-tych ubiegłego wieku. Roman Dmowski ma się dobrze. Przynajmniej potrafił polemizować, bez komuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
marian_roman "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z Ga... 21.03.09, 11:49 Panie "redaktorze" sugeruję udać się do Irlandii i popytać ludzi o nastroje w związku z traktatem lizbońskim. Pan Ganley nie jest powodem odrzucenia traktatu w Irlandii, powodem jest DEMOKRACJA (w każdym referendum są co najmniej dwie możliwości prawda), tak tak, to słowo o które Gazeta kiedyś walczyła. Swoją drogą, jestem pewien, że jeśli referenda odbyłyby się we wszystkich krajach Unii, już dawno nie mówilibyśmy o tym poronionym pomyśle jakim jest Lizbona. I jeszcze raz - Romana G nie lubię, Piotra F jako prezesa TVP się trochę bałem, ale wygląda na to, że chłopak wyrósł ze swoich chorych poglądów, więc nie starajcie się go na sile udupić. Odkąd pamiętam w TVP obecna jest jedynie propaganda pro-europejska, a obraz wspólnej europy, otwartych społeczeństw ma tyle wspólnego z rzeczywistością co ja z samochodami drogimi (mówię to jako emigrant od lat 5. Nie uważam więc za nic zdrożnego faktu, że publiczna tv daje głos również drugiej stronie. P.S Zeby nie było - głosowałem/będę głosował na lewicę. Odpowiedz Link Zgłoś
k.adorator "GW" i "Dz": prezes TVP kazał robić wywiad z Ga.. 21.03.09, 11:52 Do tej pory było z góry nakazane nie mówić o eurosceptyzmie, przedtsawiać Irlandię jako zacofańców i twierdzić, że nie ma nic lepszego niż UE. Przynajmniej można się było dowiedzieć czegoś o tym człowieku. Takie rzeczy nie powinny być przymusowe bo wynikają z dziennikarskiego obowiązku. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 A po instrukcje do GW to nie łaska? 21.03.09, 11:59 Kraśko powinien zgłosić się po instrukcje do p. Łuczywo. Straszny bajzel w tej telewizji, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś