Dodaj do ulubionych

Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte...

• mmmmmmmmmmlive Prawo jazdy do kupienia w Inte... 07.01.12, 17:00
      Witam nie jestem oszustem bo jestem jus za trochę za stary na oszukiwanie wiem ze dużo

oszustów jest ale co obiecuję to załatwiam nie bawi mnie takie coś żeby kogoś naciągnąć

na pieniądze bo wiem ze tez trzeba zarobić żeby mieć dla kogoś ja to wszystko rozumiem

ze ktoś nie zarabia tysięcy żeby tak bez czynie wpłacać tylko.Jak wpłaci to chce mieć jus coś

stego bo nikt nie lubi na darmo wywalać pieniędzy w błoto...
      • michaallll Re: Prawo jazdy do kupienia w Inte... 13.07.12, 11:32
        Witam. chciałbym kupić prawko kat B proszę o kontakt. I ile kosztuje.a najlepiej proszę zadzwonić +31 687293246 numer HOLENDERSKI
    • reniaborek74 Prawo jazdy z egiptu 08.01.12, 23:03
      No ja nie powinnam sie chwalic ale mam prawko bez egzaminow z egiptu :-)))) tu jest stronka www.kalifandchapman.co.uk
      • bogi.pl Re: Prawo jazdy z egiptu 11.01.12, 13:40
        reniaborek74 napisała:

> No ja nie powinnam sie chwalic ale mam prawko bez egzaminow z egiptu :-)))) tu
        > jest stronka www.kalifandchapman.co.uk

ile kosztowalo??:P mozna je wymienic na polskie/??
        • slawoj7 Re: Prawo jazdy z egiptu 26.04.13, 09:01
          www.kalifandchapman.co.uk TO ZWYKLI OSZUŚCI. KONTAKT JEST DO MOMENTU PODANIA DANYCH DO WPŁATY. PÓŹNIEJ NIE ODPOWIADAJĄ NA ŻADNE E-MAILE. Pani Joanna Kalif to zwykła oszustka
      • bogi.pl Re: Prawo jazdy z egiptu 04.07.12, 13:52
        i co mogles je wymienić na polskie prawo jazdy ..??????
      • slawoj7 Prawo jazdy z egiptu www.kalifandchapman.co.uk 26.04.13, 09:03
        www.kalifandchapman.co.uk TO ZWYKLI OSZUŚCI. KONTAKT JEST DO MOMENTU PODANIA DANYCH DO WPŁATY. PÓŹNIEJ NIE ODPOWIADAJĄ NA ŻADNE E-MAILE. Pani Joanna Kalif to zwykła oszustka
      • prafkooo Re: Prawo jazdy z egiptu 25.05.15, 00:05
        ile jeszcze sobje napiszesz komentarzy oszuscie zalewski.1972@o2.pl !!!!!! ZALEWSKI TO OSZUST I NIE ZALATWI WAM PRAWA JAZDY. ZALEWSKI BIERZE KASE I PRZESTAJE ODPISYWAC MNIE TEZ OSZUKA WZIOL 700 ZL I PSZESTAL ODPISYWAC NA MEJLE.zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST NIC WAM NIE ZALATWI OD KILKUNASTU MIEZIECY SAM SOBJE WYSTAWIA KOMENTARZE I MYSLI ZE LUDZI MU UWIERZA ZE ON MOZE ZALATWIC PRAWO JAZDY. BIERZE ZALICZKI I ZNIK I SLAD PO IM GINIE ALE JA JUS GO ZGLOSILEM NA POLICJE I NIE UIDZIE MU TO NA SUCHO !!!! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! ZALEWSKI TO OSZUST ! zalewski.1972@o2.pl TO OSZUST ! POCZYTAJCIE ILE LUDZI JUZ OSZUKAL OSZUST
      • max.349 Re: Prawo jazdy z egiptu 30.06.26, 12:49
        Nie można odtworzyć strony??
    • ma-si Re: Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w In 10.01.12, 19:39
      No ja też załatwiam prawko i nawet nie pobieram zaliczek, ale wasze dane chętnie pobiorę... takie puste gadanie zbyt dużo oszustów już tu jest
      • bogi.pl Re: Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w In 11.01.12, 13:37
        za duzo uszustow teraz dane podam skan dowodu i pozyczka poleci na moje konto !! --->>>
    • mrgregornett Re: Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w In 20.01.12, 12:11
      Ty jakis hukniety jestes dales zaliczke i oniej zapomniales masz cosik z centrala ja po 5 latach zapomniec niemoge jakbym tera K...e dostal w swoje rexe bym zajebal a ty zapomniales cosik krecisz ito nieporadnie mlody jestes co doszkol sie jek chcesz zyc z oszustwa
    • mrgregornett Re: Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w In 20.01.12, 12:32
      luki1324 napisał:

> Czesc wszystkim ja zalatwialem u dygudy nie powiem trwalo to dlugo juz to olale
      > m ze nie zalatwi nawet zapomnialem bo pracuje ciezko ale napisal ze prawo jazdy
      > bedzie do odebrania w przyszlym tygodniu tak mi napisal nie powiem ze sie cies
      > zylem a za razem nie bo myslalem ze oszust kolejny ale wyslalem kolege do wydzi
      > alu komunikacji zeby zapytal czy jest prawo jazdy do odebrania bo kolega pyta n
      > ie ma czasu odebrac bo pracuje a ona chciala dane podal i powiedziala ze jest n
      > ie poszedlem sam zeby w razie czego idioty nie robic a tak to by powiedziala ze
      > nie ma nie moglem sie doczekac na prawo jazdy zaraz na drugi dzien wstalem chy
      > ba o 4 rano tak czekalem poszedlem podpisalem odebranie zaplacilem i mam prawo
      > jazdy ja zalatwilem i moge go polecic ma poczte p.dyguda@wp.pl
      Ty jakis hukniety jestes dales zaliczke i oniej zapomniales masz cosik z centrala ja po 5 latach zapomniec niemoge jakbym tera K...e dostal w swoje rexe bym zajebal a ty zapomniales cosik krecisz ito nieporadnie mlody jestes co doszkol sie jek chcesz zyc z oszustwa
      • luki1324 Re: Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w In 20.01.12, 15:25
        mrgregornett

nie ze zapomnialem tylko kilka razy wplacalem i tyle prawka widzialem ale co uzbieralem kaski to nie imprezowalem tylko staralem sie jakos zalatwic i dlugo nie pisal do mnie i myslalem ze mnie tez oszukal i juz olalem takie zalatwianie ale napisal i mam prawko nikogo nie reklamuje bo sam mam z kolesiem kontakt ktorwmu zalatwial wczesniej ode mnie i jeszcze prawka nie ma moze go oszukal nie wiem nie interesuje mnie to ja mam i tyle nie reklamuje a posty moge usunac i tyle co mi tam pozdro
    • lazurek.dwa Re: Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w In 20.01.12, 14:57
      A czy slyszal ktos o osobie pod mailem dzienin@gmail.com? Gosc oferuje prawko za 2500zl bez zaliczek, calosc platna po wyswietleniu sie statusu na PWPW. Czy to warte uwagi? Ktos o nim slyszal? Podrawiam
    • smoku1894 Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte... 23.01.12, 22:38
      ten zalewski...... to oszust i krentacz muwi ze załatwi a ja juz czekam 35dni i nic piszed mi tylko ze to potrzeba czasu itd a mi sie spieszy a jesli mnie w hu*** zrobił to sie do niego przejade i nie recze za siebie bo tacy oszusci nie powini sie ogłaszac i zalewski spiesz sie i przestan dawac sobie posty bo i tak masz zje** opinie i nic ci to nie da !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • mmmmmmmmmmlive Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte... 29.01.12, 21:01
      Przepraszam wszystkich co umie załatwiali prawko zaczynam załatwiać dopiero od 16 lutego z powodu wypadku drogowego ale obiecuję ze każdy kto mi zaufał bendzie miał prawo jazdy...
    • finkadk Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte... 31.01.12, 18:34
      Panie Zalewski ......................??????????????????????????????
      • ma-si Re: Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w In 01.02.12, 11:22
        Dokładnie Panie Zalewski............ ??????????????????????????????????
    • akromalpka Re: Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w In 03.02.12, 13:45
      Ludzie wy jesteście upośledzeni? Takie rzeczy pisać na forum że załatwię prawo jazdy, czy inne papiery przecież to jest grube przestępstwo za które można pójść za kratki, nie lepiej po prostu zdać prawo jazdy przecież to jest proste jak drut. Nauczyć się i zdać banał a w dodatku legalny. Na koniec jest jeszcze satysfakcja a to buduje. Chore co tu się dzieje. Powinni to forum i te posty zlikwidować!
      • askajoan Re: Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w In 02.02.13, 15:56
        Nie jest tak prosto zdać! Można na egzaminie jeździć bezbłędnie ale i tak ciebie obleją przed samym WORDEM! Ja zdawałam już 8 razy! Nabijam kasę wordowi w Pile bo jestem "rybka" z 8-mioma podejściami. Ostatnio usłyszałam od egzaminatora te słowa... "po 18-20 razie pogadamy". Ile razy mam podchodzić do egzaminu??? Ile kasy wydać na zdobycie uprawnień?? WORD w Pile się rozbudowuje więc mają najniższą zdawalność!! Jedziesz bezbłędnie... w momencie, gdy inny kierowca wymusza na tobie i reagujesz prawidłowo czyli hamujesz... i tak oblewasz! Ustępujesz pierwszeństwa debilowi mającemu pierwszeństwo, który chyba nie zna przepisów i staje by ustąpić tobie... czekasz aż ciul się zdecyduje jechać dalej (bo powinien)... czekasz minutę a pan egzaminator pyta "jak długo pani zamierza tak stać? Stwarza pani niebezpieczeństwo na skrzyżowaniu. Inni się niecierpliwią" odpowiadasz: "no ale ON ma pierwszeństwo". "Tak... ale pani oblała właśnie bo blokuje pani skrzyżowanie"... Kolejny egzamin... to samo miasto... inne skrzyżowanie... sytuacja podobna... musisz ustąpić więc stoisz i czekasz... zbliża się debil i ustępuje tobie ehhh... co dalej?... patrzysz na dziada z błaganiem w oczach i pokazujesz, że ma jechać... a on dalej stoi... Egzaminator po raz kolejny się niecierpliwi... ty się denerwujesz, że znów oblejesz za blokowanie skrzyżowania.... pytasz pana co robić, bo prawidłowo musisz mu ustąpić ale ten dalej stoi... Egzaminator wzrusza ramionami... pyta... "pani, a jak on bedzie stać pół godziny, to ty też tak postoisz?" Wiec ruszasz... egzaminator po hamulcach ... egzamin negatywny... powód... wymuszenie... innych błędów 0. WIĘC PYTAM!!! Czy to takie proste jak drut?! Wiesz ile mnie już kosztowało prawo jazdy, które uzyskiwałam legalnie??? Z opłatami za egzaminy, dodatkowymi jazdami i godzinami doszkalającymi po kolejnych 3 oblanych poprawkach???!!!! Blisko 5000 zł!!!! Ile jeszcze razy podchodzić do poprawek, żeby WORD był usatysfakcjonowany ilością wyłudzonej ode mnie gotówki???!!!!
    • asienaebaem Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte... 09.02.12, 12:41
      Też uważam, że w innych krajach takie rzeczy też się dzieją.
    • pestka1981 Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte... 09.02.12, 16:49
      Cz Kubała załatwił komuś prawko ? piszcie ...
    • jasmin666 Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte... 10.02.12, 11:39
      witam!!wczoraj otrzymałam wiadomość że dziś zostanie wysłany dokument więc czekam!już myślałam ze koleś mnie oszukał bo jakieś tygodniowe komplikacje ale już wysyła!!a co wazne z nim jest cały czas kontakt nie bylo ze koles zamilkł tz.nie odpisywal!jak u zalewskiego!! jak bede miala dokument to napisze!
      • pestka1981 Re: Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w In 10.02.12, 20:22
        A u kogo załatwiałaś ?
    • rafii60 Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte... 16.02.12, 16:48
      oliw-ia7

Mi tez dlugo zalatwia.. ale pisze ze niby jakies zmiany czy cos dowiedzialem sie i faktycznie sa takie zmiany wprowadzane w zalatwianiach nawet co 5 miesiecy zeby wlasnie tak nie zalatwiac praw jazdy czyli koles nie sciemnia, i tez mi niby juz konczy i wyslal mi badania lekarskie i zdany egzamin sa na nim moje dane i pieczatki ja czekam zalatwi na 100 bo by kontakt urwa mi sie tak zdaje ale nie wiem poczekamy zobaczymy
      • oliw-ia7 Re: Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w In 17.02.12, 07:58
        Jak dlugo czekasz??? Ja juz sama nie wiem?Zdania tutaj sa bardzo podzielone.Zalezy mi...i zawsze ufam ludziom,ale pelno jest rowniez oszustow.Napiszcie prosze,czy komus juz zalatwil ten p.Zalewski
    • ania520 Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte... 17.02.12, 15:53
      mi jakoś do tej pory nic nie załatwił i kontakt się urwał
    • finkadk Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte... 28.02.12, 13:59
      Zalewski odesłał moje dokumenty ........tto znaczy ,że nie załatwi prawka .Dzwoniłam do WORDU........
    • blondi1989 Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte... 28.02.12, 15:42
      Hej czy moze ktos sie wypowiedziec o panu ,,dzienin dzienin,,? prosze o szybkie odpowiedzi. Dziekuje pozdrawiam
      • mareczek1971 Re: Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w In 18.03.12, 13:36
        hej , też u niego kombinuje daj odpowiedz. mareczek1971@gazeta.pl
    • przemo337 Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte... 18.03.12, 14:28
      ja zalatwilem u zalewskiego trwalo to 4 miesiace niby jakies problemy zmiany nie wiem co on tam wymyslal ale mi zalatwil sporo czasu czekalem ale mam ja go polecam i jest z nim co jakis czas kontakt jak cos wie to pisze mysle ze mimo czekania dlugiego jest godny polecenia
      • smakosz42 Re: Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w In 19.03.12, 19:52
        przemo.... na pewno zalewski załatwia ??wiele osób czeka mozesz to jeszcze raz potwierdzic
    • mareczek1971 Re: Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w In 20.03.12, 16:48
      szukasz kretynów ?, debili? idiotów? Kto ci da 500 zaliczki- tylko idiota i oszołom.Wku...ają mnie tacy śmiecie jak ty c h...u, którzy naciągają niedouczoną młodzież.
    • grzec.hu Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte... 22.03.12, 18:08
      Witam jestem wstanie załatwić prawo jazdy legalne ale tylko kat B bo na inne kat nie
      mam uprawnień na prawo jazdy czeka się 21 dni z tego powodu ze jest załatwiania trochę
      z tym wszystkim więcej pytań udzielam na emalla bucała1234@wp.pl
    • grzec.hu Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte... 25.03.12, 11:11
      Witam jestem wstanie załatwić prawo jazdy legalne każdej kat czas oczekiwania do 14 dni roboczych bo mam miej roboty niska cena bez żadnych oszust i bez ściemy wszystko jest legalne i odbierane wydziale komunikacji..Zainteresowane osoby zapraszam bucała1234@wp.pl
    • grzec.hu Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte... 29.03.12, 12:34
      Zainteresowane osoby zapraszam bucala1234@wp.pl
    • finkadk Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte... 15.04.12, 10:01
      Czekam na prawko u Zalewskiego od listopada .Wczoraj dostałam wiadomosc , że .......będzie!!! ,robi się!!!!.......
      • iwcia90 Re: Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w In 19.04.12, 13:49
        finkadk

mi od października załatwiał i odebrałam jakieś 3 tygodnie temu jest z rejestrem spokojnie chciał niby z ceny zjechać ale wpłaciłam mu całość i koniec z nim mama spokój nie ukrywam że już myślałam i pisałam po kimś innym bo myślałam że Zalewski mnie w konia zrobił ale załatwił czekaj cierpliwie załatwi niby miał problemy tak pisał mam to gdzieś załatwił i chwała mu za to
        • grylowka12 Usługa fryzjerska dojazd do domu 24.04.12, 13:15
          Usługa fryzjerska dojazd do domu lub umowienie sie gdzie komu pasuje tanie usługi i profesionalne strzyzenia farbowania klijeta farba doradzanie lub tez moge kupic farbe po zobaczeniu włosow wtedy jest zwrot za dana farbe.Proferuje balejaze pasemka w godej cenie bardzo serdecznie zapraszam moje gg 5666739 lub prosze dzwonic jak bede miec czas to odbiore ale raczej tak na moj telefon 508797905. Proferuje Trwała jesli ktos ma ochote i naparwde tanie usługi.jestem miłom i godną zaufana osobą.Cennik strzyzenie damskie 15zł strzyzenie meskie 12zł Farbowanie klijetki farbą 20 zł Farbowanie moją własna farbą od 30zł do 50 zł balejaze od 30zł do 60zł pasemka od 30zł do50zł trwała płyn klijetki 28zł płyn moj 40zł do 60zł zalezy jaki płyn jaka firma i dogadanie sie co do ceny miła usługa zapraszam prosze zdzwonic umowimy sie na dany termin zaparszam serdecznie.
          • grylowka12 Re: Usługa fryzjerska dojazd do domu 24.04.12, 13:25
            Dodam tez ze proferuje uczesania na rozne okazje zapraszam
    • guralewski Prawo jazdy 20.04.12, 08:23
      Jeżeli chce ktoś prawko legalnie to jestem w stanie załatwić
      każdej kat limit osób w miesiącu jest tylko załatwię bo jest tego załatwiania i żeby ludzie nie czekali po 4 miesiące tak miałem myślę że załatwię w ok 15 dni bo szybciej się nie da więcej na piszę co i jak na poczcie za praszam.wuicik1234@wp.pl
    • stramski1 Dowód osobisty i prawo jazdy do kupienia w Inte... 06.05.12, 11:29
      Witam
      Jestem w stanie załatwić prawo jazdy każdej kategorii
      szybko i bez żadnych komplikacji. Wszelkie pytania
      proszę kierować na mój adres mailowy.stramski1234@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka