garnek_z_neolitu Jo jo jo! Policjanci weszli w deal 30.03.09, 09:32 naczesali w ch*j hajsu! Najbardziej poczytna gazeto w Polsce - ten teks jest doubleplusgood. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <------------------=--- 30.03.09, 09:42 Kradną, oszukują, wyłudzają. Składają fałszywe zeznania, pomawiają niewinnych. Ot "stróże prawa". Odpowiedz Link Zgłoś
al675.39311 Re: <5cik 30.03.09, 11:28 3cik napisał: > Kradną, oszukują, wyłudzają. Składają fałszywe zeznania, pomawiają niewinnych.> Ot "stróże prawa". I jeszcze strajkują. Ciekawe, że w komendzie nikt o tym nie wiedział a nawet jak nie to i tak oprócz policjantów z "drogówki" ktoś powinien polecieć za brak nadzoru. Odpowiedz Link Zgłoś
jestembond Akcja durszlak ha ha ha 30.03.09, 09:51 Czyli po wpadnięciu w dziurę na jezdni i urwaniu koła mamy czekać na policję, żeby spisać notatkę? Ha ha ha, przecież dziura się nie umówi na ustawkę z drogówką, więc kierowco czekaj sobie do us***** śmierci na patrol... Odpowiedz Link Zgłoś
qubuspuchatek Policjanci tłukli na prawo i lewo 30.03.09, 09:56 "weszli w deal" , "destynacja" , "walidacja" , "ustalili at once" - to tylko niektóre zwroty i wyrażenia, które znalazłem ostatnio na portalu Gazeta.pl (w artykułach informacyjnych), a które stoją w sprzeczności z Ustawą o języku polskim z dnia 7 pażdziernika 1999 roku. A szczególnie z Art. 7a, ust.1, gdzie jasno pisze, że jako konsument (jestem konsumentem usług informacji), mam prawo oczekiwać stosowania języka polskiego. Jeżeli jesteście Państwo szanującą się redakcją, powołującą się na Gazetę Wyborczą, proszę się ustosunkować do powyższego. Chyba, że portal stanowi zbieranina dorabiających do kiepskich studiów studentów, z bardzo słabym wykształceniem, którzy w "głębokim poważaniu" mają jakość podawanej usługi. Pozdrawiam. JI. Odpowiedz Link Zgłoś
rojek40 Policjanci tłukli na prawo i lewo 30.03.09, 09:57 Sam tego doswiadczylem. Bylo to kilka lat temu.Mimo oczywistych faktow policjant nie dal sie przekonac. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 W Krakowie, pod nosem Wassermana i Ziobry !??? 30.03.09, 11:14 i to za ich rządów ?.. Odpowiedz Link Zgłoś
kormiii Policjanci tłukli na prawo i lewo 30.03.09, 11:21 Taka nie normalna norma:/ Ustawki były są i będą jak wszędzie na świecie. wykopgier.pl/gry-online/339/cell-warfare/ Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Policjanci tłukli na prawo i lewo 30.03.09, 11:56 Takich mamy wzorowych strużów prawa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Re: Policjanci tłukli na prawo i lewo 30.03.09, 12:07 co za jełopy! Zamiast cieszyć się z tego, że ktoś ma pracę i opisuje dla Nas wszystkich to co Aktualnie się dzieje w kraju i świecie, choć nie musi to nawet nas interesować interesuje zapewne innych. Ale żeby czepiać się słówek tak jak ty i tobie podobni tutaj!!? Czy nigdy nie zdarzyło się wam powiedzieć choćby "ok" ?? Wytykasz Redaktorowi użycia słowa "deal" Ja przeczytałem artykuł, i bardziej przerażony jestem tym, o czym się dowiedziałem, o przekrętach pał których nawet się nie spodziewałem. Zgroza że są ludzie, których przeraża bardziej jedno słowo w artykule napisanym przez dzielącego się z Nami wiedzą, okrutną prawdę odstawiają na bok, nie chcąc jej zauważyć nawet. P.S.W związku z przypadkami łamania regulaminu, nie masz prawa głosu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Policjanci tłukli na prawo i lewo 30.03.09, 12:11 żeby było jasne! Piszę z myślą o komentarzu takich, jak >tm< Odpowiedz Link Zgłoś
zedrjan Re: Policjanci tłukli na prawo i lewo 30.03.09, 12:25 Trochę to chyba nadszarpnęło reputację instytucji jaką jest policja. Proceder wyłudzeń odszkodowania był, jest i będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
boski_lolo Re: Animatorzy ruchu 30.03.09, 18:49 w lubelskim kilka lat temu takie samo zdarzenie miało miejsce. aż sie zatrzęsła ziemia w Puławach. Kilku jeszcze za to siedzi w więzieniu. A co mądrzejsi na emerytury i pozamiatane. Odpowiedz Link Zgłoś
hens Policjanci tłukli na prawo i lewo 30.03.09, 12:40 Pierwsza była chyba Bydoszcz..........należy wszystkich bydlaków wyłapać i zamknąć. Zabrakło kasy na flaszke, to moment, 150 m od KRD,zakręt Fordońska przy moto-gieldzie i jest kaska bo nie ma punktów.Gruby ryj, wulgarny charakter, i kieszeń jak wór do ziemniaków.Nie jedna taka menda jest w Bydoszczy,ci mają sposoby...........otwierasz okno i słyszysz 500zł.......gotówką Normalny człowiek musiał by dać w mordę,albo skopać,ale policjant bez boleśnie pozyskuje 200-500 zeta, a nawet poczeka(z twoimi dokumentami) jak pojedziesz do bankomatu.To jest banda gangsterów w mundurach. Tych bydlaków należy karać jak bandytów,i takie gó... wreszcie się skończy.A co to, policjant to jakiś lepszy bandyta ? Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Re: Policjanci tłukli na prawo i lewo 30.03.09, 13:33 Hens Trafiłeś w samo sedno... Takie komentarze jak Twój, aż miło się czyta, nie to co Buraków, którzy w prof.Miodka się bawią łapiąc Redaktora za słówka, lub wytykając pojedynczy ort. odbiegają od tematu wnosząc zamieszanie i ...... Odpowiedz Link Zgłoś
togo13 Policjanci tłukli na prawo i lewo 30.03.09, 21:53 Biedacy, tak ciężko pracują, że potem muszą demonstrować i domagac się tej wczesnej emerytury. Co sie robi w tym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Wszystko jedno , coś długo to trwało 30.03.09, 22:22 ot i sprawność policji - naczelnicy umoczeni . A gdzie indziej jest lepiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek Policjanci tłukli na prawo i lewo 30.03.09, 23:22 Skoro prawo jest szczegolnie surowe wobec czynow przeciw funkcjonariuszom, to powinno byc rownie surowe gdy oni sami lamia prawo. Do pierdla skurw*synow na dlugie lata. Przez takich chu*jow skladki ubezpieczeniowe sa coraz wyzsze. Odpowiedz Link Zgłoś
polld74 Zlikwidować Policję granatową! Niech wróci MO 31.03.09, 01:46 Dla młodych otumanionych propagandą III/IV RP mam jedną informację. W PRL mogliście pić co chcieliście, palić co chcieliście i grzać co chcieliście. Jak nie robiliście bydła, to nie musieliście bać się MO. Milicji Obywatelskiej bali się najbardziej takie gnidy, ku..., złodzieje i jebani zdrajcy co dzisiaj rządzą Polską i was wtrącają do pierdla, za posiadanie pirackich kopii mp3. PRL to był kraj młodzieży! To była wspaniała Polska, pół życia tam przeżyłem i pół po 1989 więc pamiętam, i pamiętam tych sku...synów ze znaku "S" jak się do koryta dorywali, szmabo, syf, kiła, mogiła, kutasówa z piachem. Komuno wróć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zlikwidować Policję granatową! Niech wróci MO 31.03.09, 10:35 Po czym się dostaje takiej deliry? I dobrze,. że ścigają pirackie mp3. A co do tego raju młodzieży, to można prosić jakieś konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: Zlikwidować Policję granatową! Niech wróci MO 13.04.09, 17:39 polld74 napisał: JEST FAKTEM, ZE MILICJA BYLA SPRAWNIEJSZA OD HARCERZYKOW PRZEBRANYCH W MUNDURY Z NAPISEM POLICJA. Odpowiedz Link Zgłoś