nik-jednorazowy 24 letni smark, prawackolewacki mitoman 30.03.09, 22:10 zabiera głos w sprawach o których ma smarkate pojęcie. próbuje zrobić dookoła siebie szum, a póki co rozsiewa smród. śmiechu warte. Wałęsa niepotrzebnie się denerwuje gniotem, który nie jest wart nawet tego by na niego nasikała chora na nerki stara koza. dajcie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Kim jest Paweł Zyzak? 30.03.09, 22:11 Paweł Zyzak jest PODŁYM, NIKCZEMNYM indywiduum, o którym gdy myślę, to z obrzydzenia zbiera mi się na wymioty!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
innocuous osiol 30.03.09, 22:12 moze nie wolno prownywac ludzi to zwierzat ( racja,nie ublizajmy tym drugim) ale niestety jedyna odpowiedz jaka przychodzi mi na mysl w odpowiedzi na tytul artykulu to: Pawel Zyzak to osiol! Odpowiedz Link Zgłoś
kmieciuz Kim jest Paweł Zyzak? 30.03.09, 22:13 Posłuchajta. W życiu posługuję się prostą logiką - człowiek staje się podejrzliwy, lubi oskarżać innych oraz posiada skrajne poglądy tylko, jeżeli w swoim życiu nie zaznał żadnej przyjemności. Był bity w szkole, dziewczyny nie chciały się z nim przespać, mamusia za szybko myła mu krocze. Koledzy zabierali wiaderko, tata za mocno bił... W takim człowieku rodzi się chęć dowalenia innym. Najlepiej znaleźć rysy nawet u wielkich postaci, które niezależnie od swojej wielkości są ludźmi - i jak każdy człowiek za uszami coś mają. Ma nieślubne dziecko? I co z tego? Czy to zmieniłoby historię Polski? Biografie wielkich ludzi pełne są niedopowiedzeń. Historycznie wielkie dokonania wymagają wybitnej ekwilibrystyki. Prawdopodobnie kapusiami byli i Piłsudski i Dmowski (swoją drogą niezły dziwkarz). I co z tego? Byli i są wielcy. Odpowiedz Link Zgłoś
szczeragadka Re: Kim jest Paweł Zyzak? 31.03.09, 00:27 Panie Wałęsa...ten szczeniak zyzak nie jest wart Pana stresu---po prostu trzeba toto olać i spuścić wodę po takim sisiaku/zyzaku/ Odpowiedz Link Zgłoś
michalk76 Jakim zwierzęciem wg. Was jest Paweł Zyzak? 30.03.09, 22:15 Wg mnie SKUNSKEM Odpowiedz Link Zgłoś
nik-jednorazowy masz przesrane (nomen omen) u skunksów 30.03.09, 22:18 na twoim miejscu trzymałbym się z dala od ich klatki w zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Jakim zwierzęciem wg. Was jest Paweł Zyzak? 30.03.09, 22:28 Nazwanie go jakimkolwiek zwierzęciem byłoby uwłaczające dla tej niczemu niewinnej istoty (oczywiście chodzi o zwierzaka). Odpowiedz Link Zgłoś
szczeragadka Re: Jakim zwierzęciem wg. Was jest Paweł Zyzak? 31.03.09, 00:31 proszę nie obrażać zwierząt!!! szukając porównania z takim gó...jadem -sisiakiem/zyzakiem/.toto można porównać tylko z rzadką kupą- a miejsce kupy jest w kibelku... Odpowiedz Link Zgłoś
seryja Paweł Krzyżak 30.03.09, 22:15 No cóż, prawdopodobnie jak większość czytających artykuł o Zyzaku nie zna ani jego, ani jego publikacji nt. Lecha Wałęsy...dlatego ciężko mi przychodzi odniesienie się do jego publikacji lub osoby. Mam jednak kilka lat więcej niż ten młodzian i wiem, że musiałby być wyjątkowym talentem lub mieć jakieś jak dotąd nikomu nie znajome źródło informacji na których opierał swoją publikację. Szczerze?? Nie wierzę ani w jedno, ani tym bardziej w drugie. Dlatego też myślę, że chłopak ma swoje pięć minut i czy je wykorzysta czy też i nie, to niech będzie ocenione za kilka miesięcy. Co mnie jednak bardzoej wyprowadza z równowagi jest fakt, że L.Wałęsa aż tak nerwowo reaguje na "szczeniaka", który dopiero wkracza w poważne życie i jeśli chodzi o dzisiejsze czasy (XXI w.) to absolutnie nie było takiego zjawiska (np. II WŚ, stan wojenny, prześladowania (nie wliczając tych za czasów PiS) które mogłoby zaważyć na jego rychłemu dorośnięciu. Myślę wręcz,że chłopak ma dość dużą satysfakcję tego, że tak wielki człowiek jak L.Wałęsa dostrzega aż takiego mikroczłowieczka... Odpowiedz Link Zgłoś
sliczny70 Bledy Wybiorczej 30.03.09, 22:17 Gazeta Wybiorcza powinna tez dokonac rachunku sumienia. Powinniscie przestac atakowac polskich patriotow i szkalowac Polske jako narod. Zreszta, dlaczego nie uzywacie tego slowa "N.A.R.O.D"? Tyle falszu jest w waszej propagandzie, zwlaszcza kiedy u was pracuja te same rodziny, ktore kiedys nekaly Polakow. Nepotyczne metody Wybiorczej sa znane. Odpowiedz Link Zgłoś
charliefrown Walesa boi sie przegranej sprawy cywilnej w sadzie 30.03.09, 22:42 teraz pismaki z gw mienią się wielkimi apologetami tow. bolka, a mało kto pamięta co gazeta pisala o walesie w latach 1990-1995. opluwacie się miedzy sobą, jednak nikt nie zadał sobie trudu, żeby zauwazyc jedno: skoro wałęsa nie ma sobie nic do zarzucenia i uważa 2 książki za paszkwile, czemu nie wytoczy powództwa w celu ochrony dóbr osobistych?? dziękuję, nie mam więcej pytań. nudzi mnie juz to schematyczne kąsanie po kostkach przez tego kundla. Odpowiedz Link Zgłoś
littleblackdress3 Re: Walesa boi sie przegranej sprawy cywilnej w s 30.03.09, 23:54 bo ma dość ciągania się po sądach i kolejnych nerwów przez takich skończonych skur***** a każdy taki proces ciągnie sie latami :/ Odpowiedz Link Zgłoś
inv28 Kim jest Paweł Zyzak? 30.03.09, 22:17 Paweł Zyzak tak naprawdę jest nikim. Jest miernotą, tak jak i jego wpisy, artykuły, książka i praca magisterska razem wzięte. Jego determinacja w tropieniu agentów, pedałów, a nie zdziwiłbym się gdyby i Żydów, coś mi przypomina... Pamiętam takich samych jak Paweł Zyzak, aktywistów, którzy z niezmącona żadną myślą, wiarą w słuszność tego, co robią, bezlitośnie demaskowali wrogów ludu i karłów reakcji. Dzięki swej gorliwości z pospolitych miernot i kapusi zostawali partyjną burżuazją. Z biegiem lat, świadomi zmian wywalczonych przez swych niedawnych wrogów klasowych cichutko, nie narażając się nikomu usuwali się w cień, korzystając z wywalczonej z takim trudem emerytury. Prawdopodobieństwo, że ktoś ich zdemaskuje i ujawni ich prawdziwą przeszłość jest dziś znikome. Młode pokolenie aktywistów takich jak Paweł Zyzak zajęte jest opluwaniem autorytetów i burzeniem pomników. Dziś piętnuje się złamanych w czasie przesłuchań opozycjonistów (również tych, którzy od początku przyznawali się doswej słabości). Nikt nie tropi dawnych prawdziwych oprawców. Bo cóż dałoby Pawłowi Zyzakowi zdemaskowanie wyczynów jakiegoś dawnego sierżanta porucznika, czy nawet pułkownika. Kogo to dziś obchodzi, kto o tym napisze? Trampolina słaba, a można jeszcze dostać po pysku. Lepiej się nie narażać i opluć jakiś autorytet. Będzie rozgłos, będą wywiady... A może i na jakąś listę wyborczą się podskoczy? Bo przecież to młody, odważny, bezkompromisowy... Odpowiedz Link Zgłoś
dziecielak Kim jest Paweł Zyzak? 30.03.09, 22:19 Paweł Zyzak napisał: Jesteś Bolek i zostaniesz ujawniony esbeku. Jesteś największym triumfem postkomuny klałnie. Garstka postkomunistów i prymitywny agent przejęli władzę w Solidarności, by pomóc komunistom zawłaszczyć Polskę. Widzę Cię Bolek jak jesteś spietrany, za każdym razem kiedy mowa o Twoim życiorysie. Ale już wkrótce wszystko będzie jasne. Pozdrawiam autor (Login WP): kazyz Żródło: lechwalesa.bloog.pl/id,726737,m,9,page,2,r,2006,index.html Jak zapowiedział, tak zrobił. Pracował nad tym przez trzy lata. Z pomocą pisoprzyjaciół... Odpowiedz Link Zgłoś
zpkw Kim jest Paweł Zyzak? 30.03.09, 22:20 Oczywiście małpa może wziąść do ręki brzytwę ALE ... świadomie dawać małpie do ręki ten ostry przedmiot jest rzeczą niemoralną i bardzo się dziwię, że w Najjaśniejszej RP jest to bezkarnie możliwe. A tak już wprost to uważam, że każdy pismak wylewający w imię "wolności słowa" pomyje na drugiego człowieka powinien wiedzieć, że pisząc nieprawdę może zostać bardzo surowo ukarany. Może wtedy skończyły by się te niekończące się oszczerstwa i pomówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasso2 Kim jest Paweł Zyzak? 30.03.09, 22:21 Ten gnojek nie może być powodem opuszczenia Kraju przez Prezydenta RP. Kim jest Zyzak? cóż jakie nazwisko takie poglądy. W razie czego wypieprzymy gnoja z Kraju. Prezydent zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kormiii Kim jest Paweł Zyzak? 30.03.09, 22:21 Już mówię kim jest. jest nikim kto chce zrobić łatwą karierę publikując śmieci które nie mają odzwierciedlenia w dokumentach:/ wykopgier.pl/gry-online/340/castle-clout-rotk/ Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Rozwścieczony salon licytuje się w bluzgach..;) 30.03.09, 22:25 Aż miło poczytać te wasze plfociny. Widać jak łatwo z was zdjąć tą "europejskość" i poprawność. Cieniutka warstewka. A pod nią? Rozwścieczeni bluzgacze, którym nie w smak, że ich idol okazał się tym kim jest. Współczuje wam michnikowcy.... ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
ed200816 Re: Rozwścieczony salon licytuje się w bluzgach.. 31.03.09, 04:20 brawo.nic dodać.nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
dziecielak Zyzak szykował sie na Wałęsę od 2006 r 30.03.09, 22:26 Paweł Zyzak przygotowywał się do "akcji Wałęsa" co najmniej od 2006 roku Oto jego wpis na blogu Wałęsy # dodano: 23 października 2006 21:36 Jesteś Bolek i zostaniesz ujawniony esbeku. Jesteś największym triumfem postkomuny klałnie. Garstka postkomunistów i prymitywny agent przejęli władzę w Solidarności, by pomóc komunistom zawłaszczyć Polskę. Widzę Cię Bolek jak jesteś spietrany, za każdym razem kiedy mowa o Twoim życiorysie. Ale już wkrótce wszystko będzie jasne. Pozdrawiam autor (Login WP): kazyz Żródło: lechwalesa.bloog.pl/id,726737,m,9,page,2,r,2006,index.html Jak powiedział, tak zrobił. Z pomocą pisoprzyjaciół... Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Zyzak szykował sie na Wałęsę od 2006 r 30.03.09, 23:27 Co się czepiasz? Może i zwymyślał, ale z szacunkiem i z dużej litery. I pozdrowić na koniec nie zapomniał. Wot, kulturalnyj cziełowiek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Znowu sprawdza się przysłowie 30.03.09, 22:27 Gó... zawsze wypłynie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 I tu muszę się z tobą zgodzic 30.03.09, 22:36 Bolek rzeczywiście wypłynął i pływa, a jaki śmierdzi...... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ty tez na wypłynąłeś na tym forum i od tego 30.03.09, 23:04 ilekroć się na nim pojawiasz, smród jest nie do wytrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Kim jest Paweł Zyzak? 30.03.09, 22:28 Zyzak osiagnal to co chcial ,R O Z G L O S..skoro nie umial sie wykazac tym co sie wyuczyl poszedl na -s e n s a c j i e,,,,,nie wazne czy to prawda co pisze on, zreszta tylko po pomowieniach bez sprawdzonych dowodow(ukrywa informatorow),,ktorzy nie istnieja pewnie. Ten 24-ro letni h i s t e r y k,,,,bo nie mozna go historykiem nazwac,szuka rozglosu wokol siebie , zapomnial tylko ze "kij ma dwa konce"............. Odpowiedz Link Zgłoś
cartman71 Ten Zygzak to kompletny debil 30.03.09, 22:29 Ale w końcu nie mało takich w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 Kim jest Paweł Zyzak? 30.03.09, 22:32 Jeszcze jeden katofaszol, który dostał paranoi, bo nie potrafi pogodzić się ze swoim homoseksualizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
awoj1 Kim jest Paweł Zyzak? 30.03.09, 22:32 Nie mogę zrozumieć dlaczego Uniwersytet Jagielloński zaliczył pracę magisterską opartą na plotkach i niesprawdzonych opowieściach. Może w oryginale miała ona tytuł " Plotki i ludowe bajdy o Lechu Wałęsie", dopiero w wydaniu publicznym tytuł zmieniono, wtedy bym zrozumiał. Panowie z UJ odezwijcie się, bo Wasza uczelnia traci autorytet ! Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Kim jest Paweł Zyzak? Ma On Pseudonim GAŁA!! 30.03.09, 22:33 mój znajomy ma znajomego, który grał w gry wideo z dwoma kolegami, jednym z nich był Zyzak. I ten znajomy znajomego, gdy przyszła kolej na grę Zyzaka,nie chciał mu dać pada od konsoli. Drocząc się,powiedział do Zyzaka że da mu pada,jak ten mu zrobi laskę, no i Zyzak się zgodził, zrobił znajomemu znajomego laskę, za co dostał pograć, i zdobył ksywę "Gała" To są fakty!! Powinienem napisać książkę o tym, ale nie mam czasu, a moi informatorzy się nie ujawnią, jak w przypadku informatorów Gały, trudno z tego powodu nie napiszę książki, i szkoda że gała napisał o Wałęsie te brednie bez dowodów. Gała, Jesteś śmieciem! Odpowiedz Link Zgłoś
sumer55 obok jest drugi tytan intelektu - Pięta niejaka!!! 30.03.09, 22:33 obecnie poseł PiSu z BB. Także absolwent UJ-tu (no tylko zaoczny). Konsekwentnie widać: - jakich to tytanów intelektu wydaje ziemia bielska (te "szlachetne" nazwiska: Zyzak, Pięta a niedaleko Falfus!!! Michalski przy tym to jak arystokracja - nikt ich nie oskarży o niewłaściwych przodków: Polak w Polaka - wzorce konstrukcyjne) - jakich to tytanów wydaje najstarszy polski uniwersytet, UJ. Notabene jak człowiek przyjrzy się trochę dziejom w czasie począwszy od II RP, przez okres PRL poprzez III RP a zwłaszcza IVRP - no to palce!!!! - at least but not at last: takich to mocarzy intelektu zaposiada PiSiarnia pod wodzą swego wodzusia Jarka "Wielkiego" Kaczorka. Tyż palce lizać. A tak na marginesie: skąd się takie kretyny biorą?? Może mi to ktoś wytłumaczy? Pięta to był sprzedawca w kiosku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Może należy się skrzyknąć i 30.03.09, 22:34 złożyć zbiorowy pozew w związku ze szkalowaniem L. Wałęsy, skoro jemu samemu raczej nie wypada procesować się z jakimś "kundlem" braci Kaczyńskich, który ten paszkwil wysmażył, ani też z jego PiS- owskim promotorem czy z wydawnictwem wydającym takie kiążki i zażądać gigantycznego odszkodowania - na cele społeczne? Szlaki przetarła Otwarta Rzeczpospolita, grożąc swego czasu L. Bublowi złożeniem pozwu za szkalowanie narodu żydowskiego. Słyszałam końcowy fragment wypowiedzi osławionego promotora osławionej pracy magisterskiej. No cóż, pan profesor Nowak to niereformowalny wielbiciel A. Walentynowicz, PiS-owiec pełną gębą - z umysłu i z urody, niezdolny do prowadzenia merytorycznej polemiki. Takich ludzi po prostu trzeba ignorować, a spotykać się z nimi wyłącznie w sądzie. Prosimy PO, PSL i SLD o szybką zmianę ustawy o IPN, żeby wszelkie ważne tam stanowiska były obsadzane w drodze konkursów i przez środowiska naukowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Może należy się skrzyknąć i 30.03.09, 22:56 aa_6 napisała: > złożyć zbiorowy pozew w związku ze szkalowaniem L. Wałęsy, skoro > jemu samemu raczej nie wypada procesować się z jakimś "kundlem" > braci Kaczyńskich, który ten paszkwil wysmażył, ani też z jego PiS- > owskim promotorem czy z wydawnictwem wydającym takie kiążki i > zażądać gigantycznego odszkodowania - na cele społeczne? Szlaki > przetarła Otwarta Rzeczpospolita, grożąc swego czasu L. Bublowi > złożeniem pozwu za szkalowanie narodu żydowskiego. Słyszałam końcowy > fragment wypowiedzi osławionego promotora osławionej pracy > magisterskiej. No cóż, pan profesor Nowak to niereformowalny > wielbiciel A. Walentynowicz, PiS-owiec pełną gębą - z umysłu i z > urody, niezdolny do prowadzenia merytorycznej polemiki. Takich ludzi > po prostu trzeba ignorować, a spotykać się z nimi wyłącznie w > sądzie. Prosimy PO, PSL i SLD o szybką zmianę ustawy o IPN, żeby > wszelkie ważne tam stanowiska były obsadzane w drodze konkursów i > przez środowiska naukowe. JESTEM ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
charliefrown lech bolesa boi sie przegranej w sadzie! 30.03.09, 23:00 "skrzyknac" to sie mozesz ale chyba ze swoja stara. nie slyszalas o czyms takim jak legitymacja procesowa, nie wiesz kto jest uprawniony do zainicjowania procesu wiec wypisujesz brednie. Pytam sie po raz n-ty skoro lech walesa czuje sie urazony to dlaczego sam nie wytoczy powodztwa w celu ochrony dobr osobistych?? w przypadku tak zacietrzewionego polityka jak on wykluczam, ze jest to po prostu akt ekspiacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 PiS-owi pogratulować! 30.03.09, 22:38 Aleście sobie wyhodowali "młode kadry", towarzysze z PiS-u! Jaka partia, takie kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
chavslayer Zyzak rulez, Bolek sux 30.03.09, 22:39 oby więcej odważnych ludzi, którzy nie będą bali się krytykować chama i oszusta, jakim jest TW BOLEK. A ci którzy chcą zamknięcia IPN- do was można użyć tylko określenia Cupid Stunts. Przestawcie literki i będziecie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Re: Zyzak rulez, Bolek sux 30.03.09, 22:49 chavslayer napisał: > oby więcej odważnych ludzi, którzy nie będą bali się krytykować chama i oszusta, jakim jest TW BOLEK. A ci którzy chcą zamknięcia IPN- do was można użyć tylko określenia Cupid Stunts. Przestawcie literki i będziecie mieli. na szczęście potomkowie ZOMO i SB do których się zaliczasz stając przeciwko Wałęsie niedługo już wymrą. Stoisz w jednym rzędzie z ORMO, które zawsze wrogiem Wałęsy było. Nie ważne co tam ci się przestawiło, ja tego układać nie będę!! Hamem i oszustem sam jesteś, a do tego bezczelnym typem. P.S Czy nie wiesz że nie było żadnego Bolka?? Czy nie wiesz że według Instytutu Porażki Narodowej mówił o tym facet, który nie miał prawa nic powiedzieć bo nie żył od lat, czego IPN się nie dopatrzyło??? Więcej takich debili jak ty, a Polska stanie się zaściankiem UE wewnątrz jednak. Mamy Jednego Tylko Bohatera Narodowego, wielbionego na całym świecie. Jan Paweł Drugi już nie żyje, pamiętaj o tym nic nie znaczący człowieczku Odpowiedz Link Zgłoś
ed200816 Re: Zyzak rulez, Bolek sux 31.03.09, 04:30 szczekaj kundlu,to się udusisz we własnej pianie,którą toczysz. Odpowiedz Link Zgłoś