eses2 02.04.09, 14:03 Alescie wszyscy "wscieku macicy" dostali...... Proponuje spalic publicznie ksiiazke Zyzaka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atomm Pozew o ochronę dóbr osobistych przeciw wydawni... 02.04.09, 14:05 Ja tez chetni sie dopisze do pozwu... Czas skonczyc z pisowcami-klamczuszkami... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Pozew o ochronę dóbr osobistych przeciw wydaw 02.04.09, 14:07 Niech żyje Lech Wałęsa, PiS i Platforma Obywatelska! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier A inni mają głęboko w wiadomym miejscu zarowno "do 02.04.09, 14:21 A inni mają głęboko w wiadomym miejscu zarowno "dobrą pamięć" pana TW Bolka jak tez, mozna przypuszczac, samopoczucie pana adwokata. Ci ktorzy przezyli żalosną prezydenturę Wałęsy mówia – nigdy więcej. Niech wszyscy kupują książkę p. Zyzaka zanim rodzimi neofaszyści doprowadzą do jej spalenia na stosie. Jakby ktoś nie wiedział – Salonowi nie chodzi bynajmniej o Wałęsę, którym Slaon pogardza w głebi ducha, im chodzi o to żeby naukowcy nie zaczęli prześwietlać życiorysów innych "etosowców" i nedymanych pseudoautorytetów. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: A inni mają głęboko w wiadomym miejscu zarown 02.04.09, 16:43 junkier napisał: > A inni mają głęboko w wiadomym miejscu zarowno "dobrą pamięć" pana > TW Bolka jak tez, mozna przypuszczac, samopoczucie pana adwokata. Ci > ktorzy przezyli żalosną prezydenturę Wałęsy mówia – nigdy więcej. > > Niech wszyscy kupują książkę p. Zyzaka zanim rodzimi neofaszyści > doprowadzą do jej spalenia na stosie. > > Jakby ktoś nie wiedział – Salonowi nie chodzi bynajmniej o Wałęsę, > którym Slaon pogardza w głebi ducha, im chodzi o to żeby naukowcy > nie zaczęli prześwietlać życiorysów innych "etosowców" i nedymanych > pseudoautorytetów. > > > I co Tomczak - debilku???? zabolalo??? Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: A inni mają głęboko w wiadomym miejscu zarown 03.04.09, 00:08 "panie" (hmmm) "junkier". Na temat tej "pracy"... ZADEN UCZCIWY profesor nie poprowadzi magistranta czy doktoranta poslugujacymi sie "metodami badawczymi" niejakiego "magistra" Zazyka, czy jak mu tam. A co z moimi pytaniami na temat "wybitnych" tzw. "naukowcow", tzsn. tzw. "profesora" Jerzego Roberta Nowaka czy tzw. "doktora" Cenckiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Pozew o ochronę dóbr osobistych przeciw wydawni... 02.04.09, 14:06 Świetnie zrobił pan mecenas. Ciulów nic tak nie zaboli jak uderzenie po kieszeni. Będa skomlec jak Ziobro powyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <=------------------=---- 02.04.09, 14:06 Może to skłoni niektórych pyskaczy do chwili refleksji... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Pozew o ochronę dóbr osobistych przeciw wydawni... 02.04.09, 14:10 lepiej było złożyć pozew o obrazę uczuć religijnych... Odpowiedz Link Zgłoś
rozum221 A ja wniosę pozew, przeciwko mecenasowi, o 02.04.09, 14:19 obrazę mojej inteligencji i niektórych moich rodaków, którzy nie są takimi durniami, jak ten mecenas i jemu podobni "polacy".. Odpowiedz Link Zgłoś
not-me Re: A ja wniosę pozew, przeciwko mecenasowi, o 02.04.09, 14:30 Pozwól, że zacytuję kalsyka: "Spieprzaj dziadu". Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Rozum - to coś do czego tęsknisz? Brakło jak 02.04.09, 14:32 stałeś w kolejce i trzeba leczyć kompleksy, przynajmniej w nicku? ;P Wielu jest takich jak ty patałachów, którzy uważają się za lepszych "polaków" tylko dlatego, że inni mają własne autorytety i zdanie, a także szacunek dla tych którzy coś zrobili w życiu dla tego kraju. Cechuje was jedn o- plucie na wszystkie wartości i ideały, które wam nie pasują do pissuarowo-radiomaryjnego wzorca. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
fletcher_live Re: Rozum - to coś do czego tęsknisz? Brakło jak 02.04.09, 14:41 popieram w 100%... złożenie wniosku w sprawie obrazy moich odczuć przez tego pseudo-mecenasa poprzez insynuowanie, że wiadomości o agenturalnej przeszłości wałęsy są nieprawdziwe. o jego związkach z sb wie każdy, kto chociaż w najmniejszym stopniu odznacza się umiejętnością myślenia i samodzielnego podejmowania decyzji. przykro patrzeć, że jest tu aż tylu bezgranicznych pro-peowskich matołów, ludzi którzy na każdym kroku dają się manipulować i są zaślepieni nienawiścią do wszystkiego co nie peowskie... zioną nienawiścią, a nawet nie znają podstaw do tego Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Rozum - to coś do czego tęsknisz? Brakło jak 02.04.09, 14:54 Ojejku, czyli Wałęsa był TW bo tak postanowiłeś? Po ch.j nam sądy lustracyjne, niech Fletcher decyduje kto był TW, a kto nie. Pytanie dnia: czy lojalka Kaczyńskiego, szeregowego członka "S" była sfałszowana przez SB, a lojalka Wałęsy, który był głową "S" i którego SB rozpracowywała przez zgoła 20 lat sfałszowana według Kaczyńskiego być nie mogła, "bo nie"? Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 Brawo !!! zamordyzm i durnota górą 02.04.09, 14:28 a po co komu tam jakaś wolność słowa ... ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
tatarskibat Tak rozumiana wolność słowa 02.04.09, 15:28 pozwala nazwać cię idiotą Odpowiedz Link Zgłoś
polak_kr A ja składam pozew przeciwko ateistom 02.04.09, 14:28 obrażają i kpią z mojej symboliki. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: A ja składam pozew przeciwko ateistom 02.04.09, 14:57 Weź się uspokój, pomódl się do kawałka drewna z przyczepionym ludzikiem i poczytaj zbiór bajek i przypowieści o życiu niejakiego Jezusa z Nazaretu. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.magazynier Pozew o ochronę dóbr osobistych przeciw wydawni.. 02.04.09, 14:31 albo pan Rydiger jest autentycznie szurnięty, albo chce sobie zrobic darmową reklame Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy jak narazie, robi reklame zyzakowi i jego xiazce 02.04.09, 14:54 brutalny.magazynier napisał: > albo pan Rydiger jest autentycznie szurnięty, albo chce sobie zrobic darmową r > eklame Odpowiedz Link Zgłoś
brodeek Ale zaraz, zaraz 1 kwirtnia był wczoraj! 02.04.09, 14:34 Bo to chyba jakiś żart jest? Bo jeśli nie to współczuje temu Panu z całego serca, najmocniej mu współczuje. Pozew o obrazę symbolu który on uważa za coś tam. Ja uważam za symbol patriotyzmu bułkę z polskim masłem a Pan mecenas z całą pewnością takie bułki je na śniadanie - pora wytoczyć mu proces za obrazę mojego symbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
xdt Re: Ale zaraz, zaraz 1 kwirtnia był wczoraj! 02.04.09, 15:04 Głupi jesteś bo nie zdajesz sobie sprawy że polskiego masła już nie ma,same margaryno podobne mazidła z napisem masło ekstra. Odpowiedz Link Zgłoś
laksmana Re: Ale zaraz, zaraz 1 kwirtnia był wczoraj! 02.04.09, 16:59 xdt napisał: > Głupi jesteś bo nie zdajesz sobie sprawy że polskiego masła już nie ma,same > margaryno podobne mazidła z napisem masło ekstra. Niedawno pisali w Angorze - Masło Extra to mieszanina oleju palmowego i innego shitu, z kilkuprocentowym dodatkiem produktów mlekopochodnych. Odpowiedz Link Zgłoś
pol_icek Re: Ale zaraz, zaraz 1 kwirtnia był wczoraj! 02.04.09, 15:22 Niestety to nie jest zart. A jesli by nawet byl, byl by to zart jak by tu powiedziec... nie za bardzo inteligentny, o tak. Ja mysle ze Pan Walesa powinien raz na zawsze uciac wszelkie spekulacje na swoj temat idac do sadu i proszac o wyjasnienia autora ksiazki. Niestety nic takiego sie nie dzieje. Pan Walesa woli natomiast uruchomic aparatczykow i "przydusic" problem z gory niejako. Takim sposobem nie trzeba juz nic wyjasniac bo i po co. Prawda Panie Walesa? Odpowiedz Link Zgłoś
irasiad.vel.borubar Zyzaki i inne pismaki godne kaczej sraki... 02.04.09, 15:55 brodeek napisał: > Bo to chyba jakiś żart jest? > > Bo jeśli nie to współczuje temu Panu z całego serca, najmocniej mu współczuje. > Pozew o obrazę symbolu który on uważa za coś tam. Ja uważam za symbol > patriotyzmu bułkę z polskim masłem a Pan mecenas z całą pewnością takie bułki j > e > na śniadanie - pora wytoczyć mu proces za obrazę mojego symbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina czy mogę pozwać Krakowsą Radę Adwokacką 02.04.09, 14:35 za to, że stosując sztuczne limity przy przyjmowaniu na palikacje adwokackie, przez wiele lat uniemożliwiała młodym prawnikom, odbycie aplikacji ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
aunap Pozew o ochronę dóbr osobistych przeciw wydawni... 02.04.09, 14:42 Jeden Wałesa SYMBOL a gdzie ci co ich z fabryk powyganiali za demokrację Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Pozew o ochronę dóbr osobistych przeciw wydaw 02.04.09, 14:58 Za bardzo bali się SB i jak Kaczyński Jarosław woleli chować się w czasie demonstracji w szafach w domu u rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Pozew o ochronę dóbr osobistych przeciw wydawni... 02.04.09, 14:42 ciekawe kiedy Wałęsę obwołają świętym... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: eses2 02.04.09, 14:43 eses2 napisał: > Alescie wszyscy "wscieku macicy" dostali...... > Proponuje spalic publicznie ksiiazke Zyzaka... Rzeczywiscie oni maja juz w pelnym rozkwicie wscieklizne macicy polaczona z eurolewacka wscieklizna politycznej poprawnosci oraz z bezwzgledna wsciekloscia zawsze bronia czerwonych bandytow, zlodziei i donosicieli! To wszystko przechodzi ludzkie pojecie. A przeciez na sile wmawia sie nam, ze PRL-bis jest demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: eses2 02.04.09, 14:59 wet3 napisał: > A przeciez na > sile wmawia sie nam, ze PRL-bis jest demokracja. Tak było za rządów PiSbolszewików. Teraz wróciła demokratyczna normalność. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Pozew o ochronę dóbr osobistych przeciw wydawni... 02.04.09, 14:44 Brawo panie Mecenasie. To jest doskonały sposóbaby wreszcie w tym kraju bezczelne pomawianie ludzi na modłę PiS'owską - ala Ziobro zostało ukrócone. Popieram pozew. Odpowiedz Link Zgłoś
quechuamadre świetny pomysł 02.04.09, 14:44 Z całego serca dziękujemy panu Ryszardowi Rydigerowi za pozew do sądu przeciwko wydawnictwu Arcana. Nie można w tak okropny sposób szkalować, dyskryminować i naruszać godności osobistej Lecha Wałęsy, naszej ikony "Solidarności" i odzyskania wolności.Ta książka Zyzaka to jak nagonki NKWD z czasów stalinowskich.IPN w takiej formie i z taką kadrą powinien być zlikwidowany, bo tylko sieje nienawiść i intrygi polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig571 Re: świetny pomysł 02.04.09, 15:18 Z całego serca dziękujemy panu Ryszardowi Rydigerowi za pozew do > sądu przeciwko wydawnictwu Arcana. Nie można w tak okropny sposób > szkalować, dyskryminować i naruszać godności osobistej Lecha Wałęsy, > naszej ikony "Solidarności" i odzyskania wolności.Ta książka Zyzaka > to jak nagonki NKWD z czasów stalinowskich.IPN w takiej formie i z > taką kadrą powinien być zlikwidowany, bo tylko sieje nienawiść i > intrygi polityczne. Kolego a udowodniono że ta książka to szkalowanie? Czy ktokolwiek odniósł się do jej zawartości w merytoryczny sposób? Czy udowodniono autorowi kłamstwo lub przeinaczanie danych źródłowych? Może by od tego zacząć? Odpowiedz Link Zgłoś
pol_icek Re: świetny pomysł 02.04.09, 15:44 Zajmij sie matko tym co umiesz robic najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
sburczymucha Pozew o ochronę dóbr osobistych przeciw wydawni... 02.04.09, 14:48 LUDZIE KUPUJMY KSIAZKE ZYZAKA I NIE POZWOLMY ZROBIC MU KRZYWDY. PRECZ Z GW, SB, PO! Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Pozew o ochronę dóbr osobistych przeciw wydaw 02.04.09, 15:00 Nie dzięki, zwykły papier toaletowy jest tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
trombozuh Nie ma to jak darmowa reklama na cały kraj. 02.04.09, 14:58 Jeden malutki pozew i już cała Polska słyszy o tym cwaniaczku. I stawki u pana mecenasa pójdą w górę o 100%, bo to przecież adwokat znany w całym kraju, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Pozew o ochronę dóbr osobistych przeciw wydawni.. 02.04.09, 15:02 Pan mecenas jest albo zwykłym głupkiem - co raczej wykluczam - albo niezłym cwaniakiem. Naprawdę, nijak nie da się podciągnąć pod "dobro osobiste" dobrego mniemania o sobie. No, ale teraz wszyscy usłyszą o p. Rydigierze. Cwane, naprawdę cwane. Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Pozew o ochronę dóbr osobistych przeciw wydawni... 02.04.09, 15:02 Czekam na JEDNOZNACZNY Wyrok To dobrze - gdybym mógł wnosić "pozew o ochronę dóbr osobistych". MAM parę takich dóbr - które nawet na forum "wybiórczej" i innych forach by wymagały ochrony! Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
nroht Pozew o ochronę dóbr osobistych przeciw wydawni... 02.04.09, 15:03 no bez jaj... pan adwokat orty strzela takie w pozwie, że aż wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś