pakulec myślę że zygzak wie jak wysoko jest chrzcielnica 02.04.09, 18:38 pewno sprawdzał czy tam się da nasikać Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Wałęsa: Zyzak, czy ty wiesz, na jakiej wysokośc... 02.04.09, 18:41 i to jest caly walesa. tez glosowalem na tego osobnika i zawsze bede sie tego wstydzil Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wstydź się 02.04.09, 18:47 ja na niego nigdy nie głosowałem i się nie wstydzę, bo prezydentem był marnym, ale nie pozwolę róznym smieciom deprcjonować wkładu Wałęsy w odzyskanie wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
g1tzb1051 Wałęsa: Zyzak, czy ty jesteś tej samej wiary co.. 02.04.09, 18:44 Zastanawia eskalacja nienawisci w stosunku do osoby b. prezydenta. Praca Gontarczyka i Cenckiecza oskarza Walese o to ze byl agentem, ksiazka Zyzaka ze byl agentem, siusial do swieconej wody, mial nieslubne dziecko i rozbijal sie na wiejskich zabawach, w nastepnej pracy oczekuje ze jakis "mlody gniewny" napisze ze Walesa byl pedofilem, nekrofilem... jest jeszcze wiele mozliwosci. Obawiam sie ze ta wsciekla akcja antywalesowskiej nienawisci moze doprowadzic do zabojstwa bylego prezydenta, w histori Polski byl juz taki wupadek: endek Eligiusz Niewiadomski zamordowal prez. Narutowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
ju83 Jest zbyt wiele niejasności Panie Prezydencie 02.04.09, 18:46 Dlaczego odmawia Pan ich wyjaśnienia ? To że wziął Pan swoją teczkę nie oznacza ze jest ok. Pan widnieje w teczkach przesladowanych jako donosiciel. Niech Pan do tego się odniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec teczkę Wałęsy zabrał Kaczyński 02.04.09, 18:48 był w tym czasie jego chłopaczkiem na posyłki Odpowiedz Link Zgłoś
tmp1 UJ naszą dumą i chlubą 02.04.09, 18:46 Wałęsa nie jest specjalnie wysoki. Wydaje mi się, że nawet teraz miałby kłopoty ze zrobieniem tego, o co go oskarżają mgr Zyzak, IPN, profesorowie z UJ i bracia Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Zgorzkniały kapuś esbecji Wałęsa pluje jadem 02.04.09, 18:47 na lewo i prawo. Brawo dla młodego historyka, który nie boi się tych POstkomuchów. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Zgorzkniały kapuś esbecji Wałęsa pluje jadem 02.04.09, 18:50 hehehe młody historyk ;-)))) nawet IPN docenił wartośc jego pracy uznając że z takimi zdolnościami to może on obsługiwać Xero Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Zgorzkniały kapuś esbecji Wałęsa pluje jadem 02.04.09, 20:18 pakulec napisał: > hehehe młody historyk ;-)))) > nawet IPN docenił wartośc jego pracy uznając że z takimi > zdolnościami to może on obsługiwać Xero =================================== Za pięć tysięcy mogłbym nawet tam kurze z xero zcierać. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok zabawne, 02.04.09, 18:56 posiłkowac sie w takich sytuacjach cytatami z biblii. Ty to musisz miec zdrowo nawalone. Ale dopóki dzban wodę nosi, dopóty ucho sie nie urwie. W tłumaczeniu na Twoje: zobaczsz, kiedy ktos zapaszkwiluje na Twój temat. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A to się profan uchachaeś... 02.04.09, 19:19 Ty to potrafisz żaciki wymyślać, niech mnie... Rozumiem, że nie ma już żadnych autorytetów i możemy smarować czerwoną farbą pomniki papieża. Wolnosć wyrazu artystycznego. Może by to jeszcze w ustawie zapisać? profanum_vulgus napisał: > na lewo i prawo. > Brawo dla młodego historyka, który nie boi się tych > POstkomuchów. > :DDD > Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: A to się profan uchachaeś... 02.04.09, 19:54 Ty lepiej wielgus nie pisz już ustaw bo się nie zmieszczą do szuflad. One już są zapełnione po brzegi super POwskimi ustawami. Piec przyjmie wszystko, tylko szkoda papieru i drzew dla POwskiej chałtury. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:Ale ja wcale się do tego nie palę, przyjacielu. 02.04.09, 20:18 Twój bożyszcze w swojej bezgranicznej obłudzie zapowiedział napisanie właśnie takiej ustawy. Czy jego równie ostro potraktujesz komentarzem czy lojalność Ci nie pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Ten glupek ze znieksztalconym... 02.04.09, 19:21 nazwiskiem to prowokator.Liczyl na swoje pochodzenie i na tych, ktorzy go w tej glupocie popierali. Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo A Pan Zyzak to zydek 02.04.09, 18:48 A Pan Zyzak to zydek.Jego pradziadek wspolpracowal w Krakowie z Gestapo i pomagal wyszukiwaj ukrywajacych sie wspolplemiencow.Napisalem to na podstawie anonimowych informacji i zrodla nie moge podac bo pisze prace magisterska. A ze zydek i tego sie nie wstydzi atakuje to co polskie. I ch... mu w zydowska dupe Odpowiedz Link Zgłoś
hel14 Wałęsa: Zyzak, czy ty wiesz, na jakiej wysokośc... 02.04.09, 18:49 Panie Lechu. Niech pan nie polemizuje z gnojem. Jego mocodawcom o to właśnie chodzi. Bo nie sądzę, że to ten szczawik sam to wszystko wymyślił. Dobrego miał promotora. Kiedyś kurduple za to wszystko zapłacą wysoką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Wałęsa: Zyzak, czy ty wiesz, na jakiej wysoko 02.04.09, 18:51 Gazet0, nie nazywaj Zyzaka historykiem, bo nim nie jest. Jest histerykiem, ktory dostal prace w IPN. Ciekawe w jaki sposob? Praca magisterska brzmi bardzo nieprofesjonlanie jak na UJ. Odpowiedz Link Zgłoś
hooknose Wałęsa: Zyzak, czy ty wiesz, na jakiej wysokośc... 02.04.09, 18:59 Wielcy ludzie nie pochylają się nad małostkami,ponieważ nie są one w stanie ich zniszczyć.Język jakiego używa Pan Prezydent Lech Wałęsa,odpowiada wydanej książce Pana Zygzaka.To świadczy o niskim poziomie obydwu. Odpowiedz Link Zgłoś
tmp1 Co może być w 2. książce Zyzaka ? 02.04.09, 19:01 Dowiemy się nowych szczegółów o tym jaki był Lech Wałęsa w młodości. Spodziewam się, że będzie o tym że nie przestrzegał postu w Wielki Piątek, szczuł psami księży chodzących po kolędzie i przespał się z każdą komunistką w swojej gminie, a z paniami sekretarzami POP po kilka razy. Za to pan Zyzak dostanie doktorat na UJ. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Kurtyka, jestes zwykłą swołoczą 02.04.09, 19:07 Powiedz, jak sie to stało, ze taki kłamliwy śmiec zyzak w wieku 24 lat został historykiem w IPN? Jakie on ma dokonania? To, śmieciu kurtyko że za twoim przyzwoleniem i na rozkaz psychopaty kaczyńskiego napisłą kłamliwy paszkwil, donos bez zadnych dowodów? Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Niedoinformowany tępaczku, sprawdź sobie kto jest 02.04.09, 19:10 szefem krakowskiego IPN zanim się skompromitujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
maxorange Re: Niedoinformowany tępaczku, sprawdź sobie kto 02.04.09, 19:16 Oboje nie rozumiecie jednego: Zyzak to chłopiec od ksero w krakowskim IPN-ie!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Niedoinformowany tępaczku, sprawdź sobie kto 02.04.09, 19:47 Ty..?! Odpowiedz Link Zgłoś
feszter kiedy Wałęsa odpowie za niszczenie akt Bolka? 02.04.09, 19:08 to Wałęsa jest ponad prawem? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec akta Wałęsy wykradł Kaczyński 02.04.09, 19:53 kiedyś Jarek był chłopaczkiem na posyłki u Wałesy Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Podac do sadu o znieslawienie, 02.04.09, 19:08 ale nie tylko Zyzaka ale takze UJ i wydawnictwo. Wolnsoc slowa jest wolnoscia slowa ale trzeba wiedziec co sie mowi i pisze. A jak nie to trzeba placic i to duze pieniadze. Kary pieniezne i ich efektywnosc kazdy rozumie nawet tacy co kont nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Bolek Wałęsa 02.04.09, 19:16 miał już Cenckiewicza i Gontarczyka podawać do sądu i jakoś się nie kwapi. Czyżby Wałęsa nie miał szans na wygraną? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Bolek Kaczyński 02.04.09, 19:24 sąd oczyścił Wałęse z pomówień i uznał że nie był agentem więc po co do tej sprawy wracać i dawać tym marnym pisdzielcom powody do dumy, że Wałesa ich zniszczył? Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus pakulec 02.04.09, 20:00 Tylko idiota nie zauważy, że jest coś na rzeczy w tym szambie esbecji w którym od lat pływa wałęsa. Już teraz posiadamy dowody współpracy wałęsy z SB: kapowanie na kolegów ze stoczni za pieniądze. Wiesz co będzie, kiedy wreszcie dokopiemy się do akt które wałęsa nie zdążył zniszczyć? Słabiutkie serducho mu wysiądzie i będzie jednej esbeckiej szui mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: tej "szuji" jak miałeś czelność... 02.04.09, 20:05 go nazwać mendzinko (słowo "menda" jest zarezerwowane dla stworzeń stojących wyżej od Ciebie w hierarchii) zawdzięczasz to, że nie śpiewasz Putinowi hymnów pochwalnych. Chociaż ja wiem... to akurat mogłoby Ci odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Co do Putina 02.04.09, 20:10 to jeden malarz kominów i amator jaboli deklaruje się być jego człowiekiem w Warszawie. Stąd moja pogarda do niego oraz osób wyznających tę miernotę. Zaś co do szui i mend to tematykę tę zostawiam wam, udzielaliście kiszki stolcowej esbekom więc macie wiedzę i doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Co do miłości analnej... 02.04.09, 20:21 Mylisz się po raz kolejny..... Esbecy w takich jak Ty znaleźli wiernych miłośników a wiedząć, iż to ludzie bez zasad mam prawo domniemywać, że nie jest to miłość platoniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Co do miłości analnej... 02.04.09, 20:33 a może on tylko używał gwoździa by donosić na kolegów - jak jego mentor Zero? Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g [...] 02.04.09, 23:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec na tej zasadzie działało Radio Erewań 02.04.09, 20:14 nie było ważne czy ktoś ukradł rower czy komuś ukradli - ważne było że ten ktoś był zamieszany w kradzież roweru Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Myślę i mam powody podejrzewać 02.04.09, 20:02 że ty profanie współpracowałeś z Piotrowskim, wiesz którym Piotrowskim... Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora73 Wałęsa: Zyzak, czy ty wiesz, na jakiej wysokośc... 02.04.09, 19:08 Ciekawe gdzie ten szczeniak zbierał materiały do tej swojej "książki",bo myślę,że musiałby zacząć wcześniej niż nauczył się pisać.Jak mu nie wstyd pisać takie głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
maxorange Wałęsa: Zyzak, czy ty wiesz, na jakiej wysokośc... 02.04.09, 19:12 Nazywanie HISTORYKIEM 24-letniego chłystka to niepoważne. Poza tym określanie jako pracownika IPN zwykłego chłopca od ksero też jest nieścisłością, można również nazwać nim ochroniarza. Zyzak to wrzód na organizmie Uniwersytetu Jagiellońskiego, jak poważni profesorowie UJ dopuścili do obrony pracy magisterskiej zawierającej tak niepoważne treści? Nie lubiłem Wałęsy w latach 80-tych, lecz dziś pomimo błędów i wynaturzeń naszej klasy politycznej, jestem mu wdzięczny za to, że udało mi się nakłonić komunistów do kursu na normalność. Dziękuję Panu, Panie Wałęsa, za to, że prosty człowiek poprowadził nas do tego co dziś mamy. Maciej Zasadzki Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Panie Lechu 02.04.09, 19:13 proszę nie przejmować się bełkotem jakiegoś obszczymurka!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Do Rosji to bardziej ciągnie Kaczyńskich... 02.04.09, 19:22 Nie mogą darować Putinowi, że ma większe państwo niż oni. Nie ma zresztą w tym nic dziwnego, jak się urodziło krasnalem to kompleks niższości dostało się gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Belkot POstKomuchow jest na prawde komiczny 03.04.09, 05:46 tw_wielgus napisał: > Do Rosji to bardziej ciągnie Kaczyńskich...Nie mogą darować Putinowi, że ma większe państwo niż oni. Nie ma zresztą w tym nic dziwnego, jak się urodziło krasnalem to kompleks niższości dostało się gratis. M: i czy dziwne, ze POstKomunistyczny elektorat wywodzi sie z Zakladow Penitencjarnych ? Wybory w więzieniach: PO 76,2 proc., PiS 2,8 proc. 2007-10-23 14:32 www.wprost.pl/ar/116286/Wybory-w-wiezieniach-PO-762-proc-PiS-28-proc/ 76,2 proc. osadzonych w aresztach i zakładach karnych w całym kraju zagłosowało na PO, a 7,6 proc. na LiD; PiS z wynikiem 2,8 proc. znalazło się pod progiem wyborczym - podała rzeczniczka Centralnego Zarządu Służby Więziennej Luiza Sałapa. Odpowiedz Link Zgłoś
washner Zyzak to nieślubne dziecko Kurtytyki - podobni 02.04.09, 19:28 Podobni jak dwa Kłapczyńskie. Ciekawe z kim kurtytyka ma zezaka? Zakompleksione Kurtyzyzaki. Odpowiedz Link Zgłoś
sza-ko Wałęsa: Zyzak, czy ty jesteś tej samej wiary co.. 02.04.09, 19:28 Panie prezydencie niech Pan nie dotyka gówna bo będzie śmierdzieć. Jestem całym sercem po pańskiej stronie , ale zawsze będę miał do Pana pretensję za wyciągnięcie Kaczyńskich z niebytu i wsadzenie ich na trampolinę władzy. TO JEST PAŃSKA OCZYWIŚCIE OCZYWISTA WINA. Za chwilę słabości do KAczorów cierpi teraz Pan Polska i cały Naród Odpowiedz Link Zgłoś
ecicha-3 Wałęsa: Zyzak, czy ty wiesz, na jakiej wysokośc... 02.04.09, 19:30 Walesa,ale sie rozkreciles,nareszcie jestes w swoim zywiole,bardzo zreszta prymitywnym,bo przeciez kiedys sie chwaliles,ze nie czytasz ksiazek,a tak na marginesie,nie powinienes byc teraz w 4 rocznice smierci przy grobie naszego Jana Pawla II,bo przeciez duzo mu zawdzieczasz,kto wie czy nawet nie to,ze byles tym,czym byles.Ale Ty jestes maly,interesowny czlowieczek,i to jest prawda pisana,czy nie pisana. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Wałęsa: Zyzak, czy ty jesteś tej samej wiary co.. 02.04.09, 19:36 Będąc na poczcie, słyszałem od dwóch anonimowych panów, stojących za mną w kolejce, że Zygzak, to deprawował trzodę chlewną, tam nad rzeczką, w tych krzaczkach, a Kurtyka to z chłopcami miał "przyjemność" się zaznakomić, tak słyszałem... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wałęsa: Zyzak, czy ty jesteś tej samej wiary 02.04.09, 19:56 Szatniarka w anonimowej restauracji potwierdziła swoje zeznania. Widziała Zyzaka jak wchodził do kabiny z dwoma panami. To było 16.08.2004 r około godziny 21:30. Toteż z uwagi na dokładność z jaką odnotowała ten fakt należy dać mu wiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g A kiedy ty, lewar, splyniesz? 02.04.09, 19:37 lewar121 napisał: > Panie Bolku, Rosja czeka na pana z otwartymi rękoma. Może znajdzie pan > zatrudnienie przy budowie gazociągu północnego z innymi agentami KGB. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Wałęsa: Zyzak, czy ty wiesz, na jakiej wysokośc... 02.04.09, 19:39 Panie Wałęsa, nie tłumacz pan pisprzygłupkom na darmo bo za chwilę stwierdzą że podsadzało pana do chrzcielnicy..... nieślubne dziecko. Tych głupków nic nie przekona, nawet że białe jest białe, a czarne- czarne. Odpowiedz Link Zgłoś