afiag 03.04.09, 08:43 Lody Lody na śmietanie! Kto poliże temu stanie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adela_30 Lody, lody, lody....a prokuratura w rękach PO :) 03.04.09, 08:49 Czyli się opłacało dać kasę na wybory temu Panu :) Handelek kwitnie w PO. Jak nie wódką to stanowiskami. Sprawa wygląda na oczywistą a prokuratura pod rządami PO udaje, że nic się nie stało ? Odpowiedz Link Zgłoś
citaobscura ---- ach, jaki pociagajacy, typ NRD-owskiego maczo 03.04.09, 09:06 z "Telefonu 110" (if you know what I am talking about - IYKWIATA) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Lody, lody, lody....a prokuratura w rękach PO 03.04.09, 12:58 adela_30 napisała: > Czyli się opłacało dać kasę na wybory temu Panu :) > Handelek kwitnie w PO. Jak nie wódką to stanowiskami. > Sprawa wygląda na oczywistą a prokuratura pod rządami PO udaje, > że nic się nie stało ? *********************** jak bracujesz w takim charakterze a chcesz mieć awans czy powyżkę to też musisz tak udawać ... Odpowiedz Link Zgłoś
kat.2 "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 08:49 Rzepa schodzi na psy! Człowiek po studiach może chyba pracować. Daje przykład jednej czy drugiej osoby.... znaczy że jak zagłosował na Palikota to teraz musi prowadzić żywot nijakiego Huberta? Może okazać się że jeszcze kupili auto w promocji! Ukrzyżować takich! Odpowiedz Link Zgłoś
martino Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:00 > Rzepa schodzi na psy! Człowiek po studiach może chyba pracować. rozumiem, że to głęboka ironia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Korupcja i Złodziejstwo to wpisane jest w PO 03.04.09, 10:10 Przecież nie dla idei i nie dla Ojczyzny należą do Patologi Obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:06 kat.2 napisał: > Rzepa schodzi na psy! Człowiek po studiach może chyba pracować. Daje przykład > jednej czy drugiej osoby.... znaczy że jak zagłosował na Palikota to teraz musi > prowadzić żywot nijakiego Huberta? Może okazać się że jeszcze kupili auto w > promocji! Ukrzyżować takich! Hipokryzja nie zna granic! Przeczytałeś? Pomyślałeś? To nie okręcaj kota dupą do słońca! A najlepiej siebie ukrzyżuj będziesz kolejnym świętym POidiotą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bennet17 Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:21 ale ty czlowieku glupi jestes!!! zadko uaktywniam sie na forum, ale to co napisales jest przerazajace! Przeczytales to co my wszyscy i takie wnioski wyciagasz!?!!?? czyli czytanie bez rozumienia tekstu - nie powinienes ukonczyc liceum, o studiach nie wspominajac! Dla wyjasnienia - to nie jest przypadek, ze czlowiek wplacajacy gruba kase na kampanie wyborcza POPAlokota(jako student) pozniej pracuje w urzedzie kierowanym przez ludzi, ktorzy dzieki jego pieniadzom sie tam znalezli!! Wlacz gorne partie organizmu i staraj sie to ogarnac!! Bez pozdrowien Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Ale o co chodzi? 03.04.09, 08:50 Palikot wali w Kaczyńskich więc mu można i trzeba wybaczać przekręty. Donek na pewno nie ma nic przeciwko takiej obrotności posła. Przyjazne państwo. By żyło się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ale o co chodzi? 03.04.09, 08:53 Palikot wali w Kaczyńskich więc usłużna Rzepa wali w Palikota. Kataryna na pewno nie ma nic przeciwko takiej usłużności dziennikarzy. Czyny, nie cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
martino Parteipolitisch - definicja 03.04.09, 08:58 No proszę, proszę, jak to było, żeby mi nie umknęło: "TO WSZYSTKO SĄ ZARZUTY POLITYCZNE" Polecam także zapoznanie się z definicją: "Parteipolitisch" - Partyjnopolityczny. To znaczy taki, który rozpatrywany jest z punktu widzenia polityki jednej partii. A nie polityki w ogóle. Parteipolitisch coś może być korzystne albo niekorzystne, słuszne albo niesłuszne, dobre albo złe dla jednego ugrupowania, jednego sposobu myślenia, jednego interesu. źródło: www.rp.pl/artykul/250228.html?print=tak Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Ale o co chodzi? 03.04.09, 14:51 No przecież Palikot już przygotował plan finansowania PO przez wpłaty biednych studentów w sytuacji obcięcia dotacji na partie polityczne. Pan Łątka już nawet ma te pieniądze na wpłaty przygotowane. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Ale o co chodzi? 03.04.09, 14:56 hurdy-gurdy napisał: > No przecież Palikot już przygotował plan finansowania PO przez wpłaty biednych > studentów w sytuacji obcięcia dotacji na partie polityczne. Pan Łątka już nawet > ma te pieniądze na wpłaty przygotowane. Czyli wszystko jest pod kontrolą. No to spadł mi kamień z serca, bo myślałem, że coś się zmieni i będzie normalniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Całe szczęście Czuma skompromitowany 03.04.09, 08:51 swoimi problemami finansowymi więc nie podskoczy partyjnemu koledze. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Całe szczęście Czuma skompromitowany 03.04.09, 08:53 Ale za to jak ten skompromitowany czowiek chwali IPN, w sprawie którego kataryna nawoluje: "ręce przecz od IPN!". Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c Młodzieżówka PO się obudziła. Jedenaste, nie 03.04.09, 09:31 będziesz okradał żony swojej. Uważaj obraza, bo Janusz też ciebie wydyma i to z kasy. Oczym ty świntuchu myslałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Młodzieżówka PO się obudziła. Jedenaste, nie 03.04.09, 09:35 Uważaj fly bo zaraz będziesz musiał zmienić temat a za to Nowogrodzka nie daje premii. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 08:54 To jest istota polityki liberałów z PO No właśnie , na tym polega mechanizm korupcyjny . A ci młodzi to niech ciemnotę wciskają mniej naiwnym ale nie mnie . Proszę , jeszcze wczoraj student - a jakże bogaty i chojny - a teraz już kierownik albo podinspektor. A ja po dwóch fakultetach i podyplomowych studiach plus języki ( egzaminy ) a tylko zwykły nauczyciel . Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 13:45 angrusz1 napisał: > To jest istota polityki liberałów z PO > > No właśnie , na tym polega mechanizm korupcyjny . > A ci młodzi to niech ciemnotę wciskają mniej naiwnym ale nie mnie . > Proszę , jeszcze wczoraj student - a jakże bogaty i chojny - a > teraz już kierownik albo podinspektor. > > A ja po dwóch fakultetach i podyplomowych studiach plus języki ( > egzaminy ) a tylko zwykły nauczyciel . *********************** między innymi takiej korupcji miało zapobiegać finansowanie partii politycznych z budżetu państwa, czy młodym ludziom którzy głosowali na PełO ale nie mają etatów bo nie spotkali wcześniej Janusza Palikota dalej podoba się zaprzestanie finansowania z budżetu, po to aby nie było korupcji i wszyscy mieli równe szanse ??? Odpowiedz Link Zgłoś
koniu150 Już widzę studenta, który zarobił 20 tyś i wpłacił 03.04.09, 08:54 na pajaca kandydującego do cyrku. Panie oszuście Palikot nie wszyscy, którym plujesz Pan w twarz mówią, że deszcz pada. Dla mnie jesteś Pan zwykłą szmatą za te swoje durnowate tłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Już widzę studenta, który zarobił 20 tyś i wp 03.04.09, 12:39 koniu150 napisał: > na pajaca kandydującego do cyrku. Panie oszuście Palikot nie wszyscy, którym > plujesz Pan w twarz mówią, że deszcz pada. Dla mnie jesteś Pan zwykłą szmatą > za te swoje durnowate tłumaczenie. A ty dla mnie za takie teksty ...i co? Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c CUD!!!! Kolejny donkowy cud!!! 03.04.09, 08:55 Uczciwy, taktowny jak cały Janusz. Jedenaste, nie będziesz okradał żony swojej Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: CUD!!!! Kolejny donkowy cud!!! 03.04.09, 12:40 tony.c napisał: > Uczciwy, taktowny jak cały Janusz. Jedenaste, nie będziesz okradał > żony swojej Ładnie okradziona 15000000zł cash i kurna chata 2000m w kwadracie .Szkoda babiny. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Palikot to bezkarna święta krowa 03.04.09, 09:01 Przynajmniej za rządów PO, bo ją finansuje. Odpowiedz Link Zgłoś
martino Prokuratura nie radzi sobie z tym zadaniem 03.04.09, 09:03 Poszukiwanie fałszywych podpisów Begierek i innych Łyżwińskich szło naprawdę dobrze (i dobrze) a tu proszę, studenta poprosić urząd skarbowy o wykazanie źródeł przychodu nie może. Przyjazne, k.. mać, Państwo. Przyjazne chamom i cwaniaczkom. Donek, wyrzuć go jak Misiaka, czekamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek Nagonka nagonka nagonka 03.04.09, 09:07 "Na konto kampanii Palikota w 2005 r. wpłacono w sumie ponad 856 tys. zł. Śledczy ustalili, że wśród darczyńców było kilkunastu studentów" "Niektórzy studenci, przesłuchiwani ws. przekazywania pieniędzy na kampanię Palikota, pracują dziś w urzędach kierowanych przez PO - pisze "Rzeczpospolita" Taaak...czyli z kilkunastu studentów którzy wpłacali, niektórzy pracują dziś w urzędach... a z inicjałów nazwisk wymieniono dwóch. Wszystkich dwóch? Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Re: Nagonka nagonka nagonka 03.04.09, 09:35 masz rację, "średniawo" rzetelnie to wyszło, nie mniej jedno pytanie: Naprawdę wierzysz, że jakiś człowiek jest w stanie wydać 20K PLN na kampanię jakiegoś posła? Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 A gdyby nie dawali to by krowy doili?? 03.04.09, 09:09 Mlodzi kudzie po studiach przewaznie gdzies pracuja przy biurkach a nie przylopatach. Odpowiedz Link Zgłoś
yeti362 "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:10 Wychodzi na to, że moje głosy, żony, rodziców i w ogóle znajomych, na przestrzeni ostatnich 3-4 głosowań wyborczych zostały zmarnowane. Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:24 trzeba było sie lepiej zastanowić i nie głosowac na pis. Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:10 Urzędnik to rzeczywiście "zawrotna kariera" dla człowieka po studiach. Mnie dziwi tylko że Wyborcza dała się wciągnąć w brudną kampanię przeciwko panu Palikotowi w momencie, kiedy ten zajął się najbardziej szkodliwą instytucją w naszym kraju, jaką jest IPN. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:13 bianka114 napisała: > Urzędnik to rzeczywiście "zawrotna kariera" dla człowieka po > studiach. Mnie dziwi tylko że Wyborcza dała się wciągnąć w brudną > kampanię przeciwko panu Palikotowi w momencie, kiedy ten zajął się > najbardziej szkodliwą instytucją w naszym kraju, jaką jest IPN. Jesteś niesamowita!!!!:-) Witamy w Orwellowskiej rzeczywistości - dwómyślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
martino Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:20 Ronin, przecież to ironia, nikt nie może być aż tak głupi. :-) 13ronin napisał: > bianka114 napisała: > > > Urzędnik to rzeczywiście "zawrotna kariera" dla człowieka po > > studiach. Mnie dziwi tylko że Wyborcza dała się wciągnąć w brudną > > kampanię przeciwko panu Palikotowi w momencie, kiedy ten zajął się > > najbardziej szkodliwą instytucją w naszym kraju, jaką jest IPN. > > Jesteś niesamowita!!!!:-) Witamy w Orwellowskiej rzeczywistości - dwómyślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:24 Wiem, że jestem niesamowita. Ale ty jesteś żenujący. Oprócz braku logicznego myślenia, rażące błędy ortograficzne. POLAKU, UCZ SIĘ POLSKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:42 bianka114 napisała: > Wiem, że jestem niesamowita. Ale ty jesteś żenujący. Oprócz braku > logicznego myślenia, rażące błędy ortograficzne. POLAKU, UCZ SIĘ > POLSKIEGO. Brak argumentów i przyczepiamy się do rzeczy powszechnie występujących w wypowiedziach. To chyba ograniczenie. A i uważaj z tym samouwielbieniem bo od tego tylko krok do samogwałtu, a znam to z obserwacji Tobie podobnych.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 10:05 Nie sądź każdego wg siebie. To co dla ciebie normalne i oczywiste, dla mnie jest chore i obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 14:54 bianka114 napisała: > Urzędnik to rzeczywiście "zawrotna kariera" dla człowieka po > studiach. Mnie dziwi tylko że Wyborcza dała się wciągnąć w brudną > kampanię przeciwko panu Palikotowi w momencie, kiedy ten zajął się > najbardziej szkodliwą instytucją w naszym kraju, jaką jest IPN. o już pojawiły się służbowe wpisy z lubelskiego magistratu :-) Już wiemy skąd taka POdła aktywność na forum..... Odpowiedz Link Zgłoś
anty_gw1 "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:19 No to teraz internetowi obrońcy Palikota powinni dostać niezłe etaciki. W końcu za darmo go chyba nie wspierają...? Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:24 Czarna Sotnia, mlodych wyksztalconych wyborców, dobroczyńców, uczciwca z Bilgoraja już dziala na forach, ujadają i kąsają..... Odpowiedz Link Zgłoś
martino młodych wykształconych... 03.04.09, 09:26 aktywnych i z wielkich ośrodków, zapomniałeś dodać! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: młodych wykształconych... 03.04.09, 09:33 To nic nie znaczy przy "samodzielnie myślących" i "niezależnych". Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 12:49 zenonbombalina69 napisał: > Czarna Sotnia, mlodych wyksztalconych wyborców, dobroczyńców, > uczciwca z Bilgoraja już dziala na forach, ujadają i kąsają..... Pytanie podstawowe.Co Palikot szuka w polityce ? Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 12:51 erg_samowzbudnik napisał: > zenonbombalina69 napisał: > > > Czarna Sotnia, mlodych wyksztalconych wyborców, dobroczyńców, > > uczciwca z Bilgoraja już dziala na forach, ujadają i kąsają..... > > Pytanie podstawowe.Co Palikot szuka w polityce ? > Proszę o odpowiedź. WŁADZY! Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 12:56 Otóż to .Nie chce kraść , uposażać rodzinki, tylko chce władzy i o to chodzi. Gołodupiec chce jednego i drugiego więc ja wolę już Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 13:05 erg_samowzbudnik napisał: > Otóż to .Nie chce kraść , uposażać rodzinki, tylko chce władzy i o to chodzi. > Gołodupiec chce jednego i drugiego więc ja wolę już Palikota. Jesteś na prawdę tak głupi, czy zjadłeś coś nie świeżego? I co Ty z tymi gołodupcami, wykorzystał Cię któryś czy co? I gdzie widziałeś w rządzie, w senacie, sejmie gołodupca? To jakaś obsesja, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 13:12 13ronin napisał: > erg_samowzbudnik napisał: > > > Otóż to .Nie chce kraść , uposażać rodzinki, tylko chce władzy i o to cho > dzi. > > Gołodupiec chce jednego i drugiego więc ja wolę już Palikota. > > Jesteś na prawdę tak głupi, czy zjadłeś coś nie świeżego? > I co Ty z tymi gołodupcami, wykorzystał Cię któryś czy co? > I gdzie widziałeś w rządzie, w senacie, sejmie gołodupca? > To jakaś obsesja, prawda? Są jeszcze "bogacze " w wypasionych furach ale z niespłaconym kredytem na parę milionów ,ci też potrzebują się wzbogacić w politycce już nie pozdrawiam z głupkami nie dyskutuję. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 sprawa śmierdzi na kilometr i tyle... 03.04.09, 09:25 powinni to wyjaśnić, a nie wciskać ludziom pierdoły, ze studenci mają do wywalenia po 20 tys... Palikot dał d.. na maksa powinien się przyznać i zrzec mandatu, a czy prokurator pozniej, to juz nie wiem, moze... POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:27 Uwierzyłbym Palikotowi tylko w jednym przypadku. Jeżeli pokazaliby mi innych studentów którzy także wpłacali na jakiegoś innego kandydata po 20 tys. zlotych. Przecież trzeba być kompletnym idiotą, albo Moniką Olejnik, zeby uwierzyć w to, że w czterdziestomilionowym kraju, grupa studentów nagle wpłaca własne zarobione pieniądze na JEDNEGO człowieka i to jeszcze w wysokości 20 tys. złotych. W całym kraju wśrod kilku milionow studentów, nie znalazło się jeszcze kilku, którzy takimi kwotami chcieliby wesprzeć innego kandydata???? Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:34 inni się nie znaleźli, uciwiec z Bilgoraja ma tylko takich dobrych i chojnych wyborców... a za to jest i nagroda...ciepla posadka w urzędzie Odpowiedz Link Zgłoś
vazz Wytłumaczcie mi jedno 03.04.09, 09:35 Z Art wynika, że Palikot to biedak, co za pare zł załatwia pracę...tak? Pozatym ci studenci to ile wpłacili? Wg. mnie malutko skoro potem zadowala ich stanowisko podinspektora (ciekawe czy dziennikarze Rzepy sprawdzili widełki płacy podinspektora- fucha nieziemska). Pozatym, żeby uzbierała się niezła kwota z tych wpłat i Palikot poczuł w związku z tym się zobowiązany to Palikot musiałby obsadzić cały magistrat, Urząd Marszałkowski, Wojewódzki itp. Sprawa naciągana, uwierzę, że Palikot :"załatwił pracęswoim" , ale niech dziennikarze nie uważają nas za idiotów każąc wierzyć w to, że za jakąś tam sumkę Palikot załatwia robotę ;). Artykuł do poprawki. Odpowiedz Link Zgłoś
martino Tłumaczenie dla młodzieżówki POnline 03.04.09, 09:42 No nie kuma, biedak. To ja Ci wytłumaczę. Żeby wpłacać pieniądze na kampanię wyborczą kol. Palikot z koła w Lublinie (z tego samego koła, z którego wyrzucono kol. Gilowską za zatrudnianie synowej) dawał pieniądze tzw. słupom a ci wpłacali je (jako swoje) na fundusz wyborczy. Nie jest to zbyt bezpieczne i wiadomo, że potem mógłby się jakiś zaślepiony nienawiścią urząd skarbowy czepiać, pytać itd. A swoich ludzi mieć wszędzie trzeba. Dlatego w ramach wdzięczności wsadza się takich działaczy do urzędów. Nie na eksponowane stanowiska, nie no, partia nasza przestrzega standardów, nie jak te chamy ze wsi z Samoobrony. A zatem taki kolega umieszczony na placówce będzie nasz do końca kariery. Rozumiesz teraz? Może jeszcze to jakoś narysuję w postaci komiksu dla tych, którzy nie wiedzą kim jest Kornel Ujejski. vazz napisał: > Z Art wynika, że Palikot to biedak, co za pare zł załatwia pracę...tak? Pozatym > ci studenci to ile wpłacili? Wg. mnie malutko skoro potem zadowala ich > stanowisko podinspektora (ciekawe czy dziennikarze Rzepy sprawdzili widełki > płacy podinspektora- fucha nieziemska). Pozatym, żeby uzbierała się niezła kwot > a > z tych wpłat i Palikot poczuł w związku z tym się zobowiązany to Palikot > musiałby obsadzić cały magistrat, Urząd Marszałkowski, Wojewódzki itp. > > Sprawa naciągana, uwierzę, że Palikot :"załatwił pracęswoim" , ale niech > dziennikarze nie uważają nas za idiotów każąc wierzyć w to, że za jakąś tam > sumkę Palikot załatwia robotę ;). > > Artykuł do poprawki. Odpowiedz Link Zgłoś
vazz Re: Tłumaczenie dla młodzieżówki POnline 03.04.09, 10:07 martino napisał: Hmm może inaczej zapytam, żebyś i ty mógł zrozumieć. Dlaczego dziennikarze nie piszą o tych słupach finansowych tylko raczą nas pierdołowatymi bajeczkami o super posadach podinspektora, którą załatwił Palikot? Znasz mądralo widełki płacy podinspektora? Powiedz też "geniuszu i znafffco" ile było słupów i ilu z nich dostali stanowiska i jakie stanowiska? Wiesz? O wiele bardziej medialnym jest tytuł "Palikot załatwił robotę za kasę" niż "Niejasne finanse kampanii wyborczej Palikota", dlaczego? Bo teraz bardziej medialne są tematy nieuczciwego załatwiania pracy na państwowej posadce od nieprawidłowości finansowych w kampaniach wyborczych. Zatem koleżko idź gdzie indziej chwalić się swoją super wiedzą nt. korupcjogennych mechanizmów. Odpowiedz Link Zgłoś
martino Re: Tłumaczenie dla młodzieżówki POnline 03.04.09, 10:11 Nie jestem Twoim koleżką, kolegami nazywajcie się na spotkaniach partyjnych. Teraz będzie wykład o dziennikarstwie. W tzw. pierwszym rzucie opisuje się fakty i nie snuje teorii ani się nie wyjaśnia czytelnikowi jak ma to rozumieć. To nie Gazeta Wyborcza, gdzie rano wyjaśnia się czytelnikom, jak z punktu aktualnie obowiązującej doktryny należy rozumieć fakty. Ja pozwoliłem sobie na małą interpretację, bo to forum internetowe, piszę anonimowo i mam prawo się pomylić. Gdyby dziennikarz napisał, że Palikot finansował kampanię za pomocą słupów, to by się wystawił na żer adwokatom. Dziennikarz ma za zadanie informować. To bardzo skomplikowane, wierz mi na słowo. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
scher1 "Rz":chyba ,że do obsługi ksero.... 03.04.09, 09:35 można się starać no, na dr rehabilitowanego.... to jest bez podejrzeń o korupcję, przekupstwo, sutenerstwo, łapownictwo, dupownictwo...z wyjątkiem jazdy po Bolku i Lolku na księżyc , nasz najukochańszy!., Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:36 No i durne pisdaki znowu zolcia sie zalewacie, a Palikot was olewa i ma dobry ubaw, jak zreszta 2/3 polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:38 attina jak tam, na posadce w Bilgoraju? wplacilaś 20 tysi czy więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:48 Palikot jest najlepszym politykiem od 20 lat Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:50 I nas nie przekonają ,że białe jest białe a czarne jest czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
martino Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:53 Napisz jeszcze o: - kocie, - prawie jazdy, - z ziemi wolskiej do Polski, - Arturze Borubarze To całkowicie zmieni wydźwięk informacji o Palikocie. Postawi tę sprawę w odmiennym świetle. Ja mam jeszcze masę rzeczy do podpowiedzenia. Jest dyżurna lista na każdy taki temat. erg_samowzbudnik napisał: > I nas nie przekonają ,że białe jest białe a czarne jest czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:58 Ale sie zagotowało w tym pisowskim błocie he he. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 10:04 erg_samowzbudnik napisał: > Ale sie zagotowało w tym pisowskim błocie he he. Zapewne to wszystko co masz do powiedzenia. Nie pomyliłem się co do oceny Twoich możliwości intelektualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 12:30 13ronin napisał: > erg_samowzbudnik napisał: > > > Ale sie zagotowało w tym pisowskim błocie he he. > > Zapewne to wszystko co masz do powiedzenia. > Nie pomyliłem się co do oceny Twoich możliwości intelektualnych. Czy ronin już nie ma swojego pana ? Czy może do łask chce sie wpisać? Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 12:42 erg_samowzbudnik napisał: > 13ronin napisał: > > > erg_samowzbudnik napisał: > > > > > Ale sie zagotowało w tym pisowskim błocie he he. > > > > Zapewne to wszystko co masz do powiedzenia. > > Nie pomyliłem się co do oceny Twoich możliwości intelektualnych. > > Czy ronin już nie ma swojego pana ? Czy może do łask chce sie wpisać? Jeżeli ronin to nie ma Pana. Nie szuka Pana, a łaską się brzydzę! Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 12:51 No a co w takim razie z łaską pańską? Też się brzydzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 12:54 erg_samowzbudnik napisał: > No a co w takim razie z łaską pańską? Też się brzydzisz? Łaska Pańska będzie raczej potrzebna Tobie, przy modlitwie o zdrówko, bo o rozumek już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 13:10 13ronin napisał: > erg_samowzbudnik napisał: > > > No a co w takim razie z łaską pańską? Też się brzydzisz? > > Łaska Pańska będzie raczej potrzebna Tobie, przy modlitwie o zdrówko, bo o > rozumek już za późno. Cóż prawda jest jak doopa ,każdy ma swoją .A tobie proponuję : woda ze źródełka aniołki bezpłciowe i z rana modlitwa :Jaki jestem szczęśliwy,jaki jestem szczęśliwy o Qu...jaki ja jestem szczęśliwy Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 13:15 erg_samowzbudnik napisał: > 13ronin napisał: > > > erg_samowzbudnik napisał: > > > > > No a co w takim razie z łaską pańską? Też się brzydzisz? > > > > Łaska Pańska będzie raczej potrzebna Tobie, przy modlitwie o zdrówko, bo > o > > rozumek już za późno. > > Cóż prawda jest jak doopa ,każdy ma swoją .A tobie proponuję : woda ze źródełka > aniołki bezpłciowe i z rana modlitwa :Jaki jestem szczęśliwy,jaki jestem > szczęśliwy o Qu...jaki ja jestem szczęśliwy Jesteś na prawdę poj*ebany! A jak jesteś taki nieszczęśliwy to zastrzel się zaoszczędzisz problemów sobie i innym. No to Ci pa. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:51 erg_samowzbudnik napisał: > Palikot jest najlepszym politykiem od 20 lat > Pozdro Witamy aparatczyka z Biłgoraja! Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:54 Niedaleko Biłgoraja powiesił się chłop za ja.... Precz z gołodupcami w politycze ,tylko kradną i tyle. Palikot nie musiał kraść on już miał kasę .Czyw idziałeś prezydenta USA gołodupca? Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:58 erg_samowzbudnik napisał: > Niedaleko Biłgoraja powiesił się chłop za ja.... > Precz z gołodupcami w politycze ,tylko kradną i tyle. > Palikot nie musiał kraść on już miał kasę .Czyw idziałeś prezydenta USA gołodup > ca? A Ty powieszony chłopie, widziałeś żeby syty uwierzył głodnemu? Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 10:00 I nie musi syty wierzyć głodnemu , ma rządzić gołodupcami i dzielić dobro wspólne -a nie kraść i kraść bo kadencja się kiedyś skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 15:02 erg_samowzbudnik napisał: > Palikot nie musiał kraść on już miał kasę . Czytaj: ON JUŻ UKRADŁ (prywatyzacja Polmosu, firma na karaibach, rozwód z żoną i te klimaty) Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 10:20 13ronin napisał: > erg_samowzbudnik napisał: > > > Palikot jest najlepszym politykiem od 20 lat > > Pozdro > > Witamy aparatczyka z Biłgoraja! Masz narzyczonego w Bilgoraju, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 11:32 attina3 napisała: > Masz narzyczonego w Bilgoraju, czy co? A Ty przeżyłaś już week end z POligłupkiem, że tak przy nim obstajesz mimo ewidentnych przewałek? A narzyczonego nie mam w Bilgoraju, bo jestem hetero. Wyluzuj attina3 i spójrz na to z pewnej perspektywy. Tobie nie wydaje się to odrobinę cuchnące? Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 12:32 13ronin napisał: > attina3 napisała: > > Masz narzyczonego w Bilgoraju, czy co? > > A Ty przeżyłaś już week end z POligłupkiem, że tak przy nim obstajesz mimo > ewidentnych przewałek? > A narzyczonego nie mam w Bilgoraju, bo jestem hetero. > Wyluzuj attina3 i spójrz na to z pewnej perspektywy. > Tobie nie wydaje się to odrobinę cuchnące? Nie, niespedzilam weekendu z Palikotem, a szkoda. Najbardziej cuchnace dla mnie sa kaczynskie, a Palikot..., tja dobry nowoczesny polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 12:44 attina3 napisała: > 13ronin napisał: > > > attina3 napisała: > > > Masz narzyczonego w Bilgoraju, czy co? > > > > A Ty przeżyłaś już week end z POligłupkiem, że tak przy nim > obstajesz mimo > > ewidentnych przewałek? > > A narzyczonego nie mam w Bilgoraju, bo jestem hetero. > > Wyluzuj attina3 i spójrz na to z pewnej perspektywy. > > Tobie nie wydaje się to odrobinę cuchnące? > > > Nie, niespedzilam weekendu z Palikotem, a szkoda. > Najbardziej cuchnace dla mnie sa kaczynskie, a Palikot..., tja dobry > nowoczesny polityk. Hm, no to wszystko co chciałem wiedzieć o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 12:48 13ronin napisał: > Hm, no to wszystko co chciałem wiedzieć o Tobie. Wszystko na pewno nie. A co bys jeszcze chcial o mnie wiedziec, ze sie tak zapytam? Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 12:50 attina3 napisała: > 13ronin napisał: > > Hm, no to wszystko co chciałem wiedzieć o Tobie. > > > Wszystko na pewno nie. A co bys jeszcze chcial o mnie wiedziec, ze > sie tak zapytam? Uwierz mi to wszystko. Pa,pa Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 09:56 o kolejny urzędas ucziwca.. jaka pogoda w Bilgoraju? Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 10:03 Siedzę sobie za kompem bo nie mam nic do roboty, czekam do dziesiątego żeby ZUS zapłacić.Okradają mnie wszelkiej maści gołodupce przez 20 lat. Może taki z kasą nie będzie kradł - mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 15:04 erg_samowzbudnik napisał: > Siedzę sobie za kompem bo nie mam nic do roboty, lepiej weź się do roboty, bo w końcu z tego magistratu wylecisz i będziesz znowu musiał te 20 tysiaków wybulić Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: "Rz": Wpłacali na Palikota, wygrali etaty 03.04.09, 10:18 erg_samowzbudnik napisał: > Palikot jest najlepszym politykiem od 20 lat > Pozdro Politycy typu Palikota doprowadzaja pisdo- stalinowcow do konwulsji ha,ha,ha, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Każdy normalny student mając 20tys. PLN oddałby 03.04.09, 09:55 je kandytowi na posła RP. Nie rozumiecie tego? Czemu czepiacie się Palikota? Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Każdy normalny student mając 20tys. PLN oddał 03.04.09, 09:57 Można mieć nawet pewność ,że ci studenci pieniądze dostali , ale trzeba to jeszcze udowodnić. Odpowiedz Link Zgłoś
martino PRopagandziści PO do dzieła, wag the dog! 03.04.09, 09:57 Halo szybko trzeba coś wymyślić. Kastracja chemiczna, euro, autostrady, schetynówki, zaraz zaraz co by tu... Mam, mam. "Z dobrze poinformowanych źródeł wynika, że urzędnicy Kancelarii Prezydenta od kilku miesięcy skrycie lobbowali przeciwko kandydaturze Radka Sikorskiego na stanowisko sekretarza gen. NATO." 2 tygodnie w mediach gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: PRopagandziści PO do dzieła, wag the dog! 03.04.09, 09:58 Może wymyślą papiery na TW Alka dla odwrócenia uwagi? Jak myślisz uchachany? Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: PRopagandziści PO do dzieła, wag the dog! 03.04.09, 10:07 dobre...zapomnialeś jeszcze dodać że sobowtór(oczywiście z pisu) Radka Sikorskiego non stop nawijal w mediach że kandydatem na szefa NATO nie jest... wszystko przez Kaczory..a mialo być tak cudnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
martino Re: PRopagandziści PO do dzieła, wag the dog! 03.04.09, 10:18 ja to się w ogóle w tym gubię z tym Radkiem, gdzie on chłopak już nie był i jakich on to poglądów nie miał: kataryna.blox.pl/2008/12/Karzel-moralny-opluwa-Walese.html Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: PRopagandziści PO do dzieła, wag the dog! 03.04.09, 10:25 nie przejmuj się ..Radek w swoich poglądach pogubil się już dawno..teraz ma tylko jeden drogowskaz....świecznik, świecznik , świecznik Odpowiedz Link Zgłoś
grba Kibol polityczny 03.04.09, 09:57 Dzisiaj mamy taki stan umysłów, że zamiast świadomych obywateli i wyborców, mamy legion kiboli politycznych. Kibol nigdy nie uwierzy w spalonego, w rękę, w faul swojego zawodnika chociaż noga złamana i zwolniony Replay wszystko pokazuje. Szalikowcy PO lub PiS-u gotowi są pozabijać się, za swoich "piłkarzyków"... Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 uczciwosc wg PO 03.04.09, 09:57 a pajac dalej bedzie promowany przez GW, najpewniej z jeszcze wieksza nachalnoscia Odpowiedz Link Zgłoś