nor70 Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 16:43 A w ktorym miejscu prezydent Iranu uzył rasistowskich okreslen ? Polska zbojkotowała, jak wyszedł ich pryncypał delegat USA ,to i sługa musiał. Brawo Prezydent Iranu. takiego nam potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 17:47 nor70 napisał: takiego nam potrzeba. ---------------------------------- NAM?! Czyli komu? Proislamskim oszołomom? Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 18:14 nor70 napisał: > Brawo Prezydent Iranu. takiego nam potrzeba. Nasz wielki brat, przyjaciel i wspolpracownik Mahmoud Ahmadinejad serdecznie dziekuje za propozycje, ale mowi, ze na razie poczeka. Wedlug planu najpierw Zydzi potem Krzyzowcy. Nasz inny wielki brat, przyjaciel i wspolpracownik, ktory ma wielkiego brata blizniaka prosi o podanie adresu. kongreszydowski Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 16:44 Chciałbym wiedzieć, tak po prostu co robią złego. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 16:45 bo kogos musza nie lubiec . I wszyscy nie lubia zydow bo maja poczucie przynaznosci do grupy . Lepiej sie czuja Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 16:47 Polskie społeczeństwo musi kogoś nienawidzieć, tak było od stuleci. Rusków, Żydów czy kogo popadnie. Ale akurat Ahmedineżad miał rację. indianski napisał: > bo kogos musza nie lubiec . I wszyscy nie lubia zydow bo maja poczucie > przynaznosci do grupy . Lepiej sie czuja Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 16:55 j23plpol napisał: Na pewno miał po części rację. Moim zdaniem zarówno muzułmanie jak i żydzi i społeczeństwa zachodu mają swoje grzeszki. Różnica leży w tym, że muzułmanie są mniej przebiegli i, mimo, że się starają, nie są zdolni tak dobrze ubrać wilka w owczą skórę jak zachód. Ponadto dla USA i Izraela tą owczą skórą jest demokracja a dla muzułmanów walka o swoje interesy(ziemia, niepodległość, równość z krajami zachodu). > Polskie społeczeństwo musi kogoś nienawidzieć, tak było od stuleci. > Rusków, Żydów czy kogo popadnie. Ale akurat Ahmedineżad miał rację. > > indianski napisał: > > > bo kogos musza nie lubiec . I wszyscy nie lubia zydow bo maja > poczucie > > przynaznosci do grupy . Lepiej sie czuja Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 16:56 No ale ty lubisz wszystkich :) Milo ze choc jeden sprawiedliwy kocha swoich bliznich niezaleznie od wyznania i miejsca zamieszkania. tak apropo : dlaczego ciagle piszesz amerow a nie amerykanow ? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 16:57 Mylisz się. Ja nie lubię amerów i sziptarów, i mam wiele powodów, którcy nie będę przytaczał, jeśli pozwolisz. indianski napisał: > No ale ty lubisz wszystkich :) Milo ze choc jeden sprawiedliwy kocha swoich > bliznich niezaleznie od wyznania i miejsca zamieszkania. tak apropo : dlaczego > ciagle piszesz amerow a nie amerykanow ? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 17:04 Pozwole . ja tez nie powinienem lubic niemcow czy rosjan . tyle ze ja nie generalizuje . Zreszta albanczycy tez pewnie ciebie nie lubia Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 17:05 No dobrze. To mniej generalizując. Nie lubię części amerów i części sziptarów. indianski napisał: > Pozwole . ja tez nie powinienem lubic niemcow czy rosjan . tyle ze ja nie > generalizuje . > Zreszta albanczycy tez pewnie ciebie nie lubia Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 17:12 a ilu amerow znasz osobiscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 17:13 Około 2000, nie liczyłem każdego. indianski napisał: > a ilu amerow znasz osobiscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 17:16 niezle , ja z tyloma polakami nie jestem na ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 17:19 Ja mam dużo znajomych, szkoda tylko że aby poduczyć język musiałem się zadać z tyloma kretynami. indianski napisał: > niezle , ja z tyloma polakami nie jestem na ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 18:55 indianski napisał: > No ale ty lubisz wszystkich :) Milo ze choc jeden sprawiedliwy kocha swoich > bliznich niezaleznie od wyznania i miejsca zamieszkania. Nienawidzę wielu ludzi ale w przeciwieństwie do wielu dupków nie uzależniam tego od koloru skóry, wyznania czy narodowości ale osobistych doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus [...] 20.04.09, 16:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 17:01 Z tego samego powodu dla którego nie lubią Arabów, Polaków, Niemców...itd. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 18:08 grogreg napisał: > Z tego samego powodu dla którego nie lubią Arabów, Polaków, Niemców...itd. -nie lubie egoistycznych zydow ,ktorzy poswiecili 3,5 tys ludzkich istnien w WTC ,by tylko prowadzic wojny w aganistanie i Iraku Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin Bo ja ich KURXX po prostu nie lubie. Musze lubic 20.04.09, 18:11 pejsiastych talmudystow? Pewnie tak, bo pejsow trzeba kochac. Kto pejsow nie kocha ten przeklety antysemita. A kto antysemita jest, ten jest wrogiem demokracji, praw czlowieka i tak dalej i tak dalej...Zydomowa... Odpowiedz Link Zgłoś
highalt Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 17:03 Chciales? Masz! Prosze bardzo! www.youtube.com/watch?v=8_tf25lx_3o&feature=player_embedded www.iamthewitness.com/ www.davidduke.com/ www.ziopedia.org/ www.opensecrets.org/orgs/summary.php?id=d000000085?www.GoldmanSachs666.com kawa_i napisał: > Chciałbym wiedzieć, tak po prostu co robią złego. Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 18:01 kawa_i napisał: > Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? Jak to nie lubia? Ludzie lubia Żydów. Brak natomiast dowodu na to, że ludzie lubią Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 18:05 Moze dlatego ze uwazaja ich za Arabow? Odpowiedz Link Zgłoś
swiruska1 Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 18:33 presentation1 napisał: > Moze dlatego ze uwazaja ich za Arabow? w Polsce? żarty sobie stroisz.Arabów w Polsce wprawdzie już też nie lubią,ale jednak inaczej i z innego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 21:41 Jeśli dowodem na to, że ludzie lubią Żydów ma być Twoja deklaracja to ja tym samym pozwolę sobie zadeklarować, iż ludzie lubią Polaków. Oto dowód. kongreszydowski napisał: > kawa_i napisał: > > Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? > > Jak to nie lubia? Ludzie lubia Żydów. Brak natomiast dowodu na to, > że ludzie lubią Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 23:34 Drogi kacap! Wyjasniamy: 1. Ludzie lubia Zydow, rozumiesz kacap Ludzie. 2. Twoje bezsensowne oswiadczenie nie zmienia faktu, ze brak dowodu na to, ze ludzie, czy tez Ludzie lubia Polakow. kongreszydowski kawa_i napisał: > Jeśli dowodem na to, że ludzie lubią Żydów ma być Twoja deklaracja to ja tym > samym pozwolę sobie zadeklarować, iż ludzie lubią Polaków. Oto dowód. > > > kongreszydowski napisał: > > > kawa_i napisał: > > > Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? > > > > Jak to nie lubia? Ludzie lubia Żydów. Brak natomiast dowodu na to, > > że ludzie lubią Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 21.04.09, 00:24 Zaczynało się miło. Już myślałem, żeś inteligent a teraz widzę, że na siłę się tłumaczycz a by odwrócić uwagę od faktu braku koncepcji obrażasz mnie. Bywaj zdrów! kongreszydowski napisał: > Drogi kacap! Wyjasniamy: > 1. Ludzie lubia Zydow, rozumiesz kacap Ludzie. > 2. Twoje bezsensowne oswiadczenie nie zmienia faktu, ze brak dowodu > na to, ze ludzie, czy tez Ludzie lubia Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 21.04.09, 00:29 Haha! Przepraszam ze troche nie w temat, ale na widok Twojego loginu cos mi sie przypomnialo. Ludzie nie lubia Zydow, bo Ci przeszkadzaja im pic kawe - doslownie. Mi sie to przytrafilo, hehehee!! Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 21.04.09, 00:34 Droga swirnieta! Twoje picie kawy i zwiazane tym ewentualne fobie nie ma tu nic do rzeczy. Pytanie dotyczylo ludzi. swiblowo napisała: > Haha! Przepraszam ze troche nie w temat, ale na widok Twojego loginu > cos mi sie przypomnialo. > Ludzie nie lubia Zydow, bo Ci przeszkadzaja im pic kawe - doslownie. > Mi sie to przytrafilo, hehehee!! Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 21.04.09, 00:41 Ignoruje cie. Jestes dla mnie jak kostka mydla w lazience. Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 21.04.09, 00:52 swiblowo napisała: > Ignoruje cie. > Jestes dla mnie jak kostka mydla w lazience. Z czego zrobione jest to mydlo? Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 21.04.09, 00:57 Heheheee!! Podam ci recepte, jak zaplacisz skunksie waszymi jewrejsko- amerykanskimi dolarami. Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 21.04.09, 00:30 kawa_i napisał: > myślałem Drogi kacap! Chwalisz sie. Zupelnie bezpodstawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gurru bo oszukują, okradają, wszczynają wojny,morduja 20.04.09, 19:08 i wyzyskują na wielką skalę etc. Oczywiście jak zawsze są wyjatki, ale głowny zydowski problemn to ich masowa solidarność z największymi zbrodniarzami żydowskimi, co czyni wiekszość współwinnymi tych zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
lichttrager Re: Dlaczego ludzie nie lubią Żydów? 20.04.09, 22:48 A to jest bardzo proste pytanie chociaż rasistowskie. Ludzie nie lubią żydów bo żydzi nienawidzą gojów. Trudno lubić a nawet choćby tolerować kogoś, kto cię nienawidzi, uważa za głupiego brudasa, za gorszy gatunek. Za kogoś, kto tylko czyha aby rzucić mu się do gardła. Za kogoś, kogo choćby poślubienie spowoduje odmawianie kadiszu przez najbliższych. Antysemityzm to prosta odpowiedź na ksenofobię i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Psychopata na mównicy 20.04.09, 16:47 Ten facet jest znany z krwiożerczej nienawiści do zachodniej cywilizacji. Jego potępienia Izraela nie powinny nikogo zwieść bo ta demagogia jest jedyną drogą dla allatolachów aby utrzymać społeczeństwo Iranu pod kontrolą. Hitler też użył Żydów do tego samego celu. Doczekał się godnych następców w Iranie. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Psychopata na mównicy 20.04.09, 16:52 Porównujesz ofiary Hitlera do ofiar Ajatollachów? To chyba liczby Ci się trochę nie zgadzają. l005 napisał: > Ten facet jest znany z krwiożerczej nienawiści do zachodniej cywilizacji. Jego > potępienia Izraela nie powinny nikogo zwieść bo ta demagogia jest jedyną drogą > dla allatolachów aby utrzymać społeczeństwo Iranu pod kontrolą. Hitler też użył > Żydów do tego samego celu. Doczekał się godnych następców w Iranie. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek daj Ahmadinezadowi szanse, to dorowna "mistrzowi" 20.04.09, 16:59 bo ideologia podobna, zamiary takie same, tylko jak na razie na szczescie srodkow do ich zrealizowania nie ma... dlatego wlasnie tak wazne jest, zeby Iran nie mial bomby atomowej. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: daj Ahmadinezadowi szanse, to dorowna "mistrz 20.04.09, 17:02 Prawdopodobnie już ma. Podobnie jak Indie czy Pakistan. I jakoś Ci muzułmanie jeszcze nikogo nie zbombardowali, dziwne nie? darthmaciek napisał: > bo ideologia podobna, zamiary takie same, tylko jak na razie na > szczescie srodkow do ich zrealizowania nie ma... dlatego wlasnie tak > wazne jest, zeby Iran nie mial bomby atomowej. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek Iran jeszcze nie ma bomby A - i nie powinien miec 20.04.09, 17:28 Pakistanska bron atomowa jest powodem wielkich obaw. Niestabilnosc tego panstwa i mozliwosc, ze glowice te trafia w zle rece spedzaja sen z powiek wiekszosci przywodcow zachodnich - indyjska bron atomowa jak na razie nie jest uwazana za zagrozenie - kraj jest stabilniejszy; Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Nikt nie dorówna faszyzmowi amerykańskiemu! 20.04.09, 18:17 darthmaciek napisał: > bo ideologia podobna, zamiary takie same, tylko jak na razie na > szczescie srodkow do ich zrealizowania nie ma... dlatego wlasnie > tak wazne jest, zeby Iran nie mial bomby atomowej. ----------------- Szkoda, że nie widzisz, że USrael ma ideologię, zamiary, takie same oraz środki do ich realizowania. NB! Już od dawna swoje zamiary i ideologię wprowadzają w czyny. Ty jak zwykle wolisz się przejmować tym, co ktoś mógłby zrobić gdyby mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Re: Psychopata na mównicy 20.04.09, 17:02 j23plpol napisał: > Porównujesz ofiary Hitlera do ofiar Ajatollachów? To chyba liczby Ci > się trochę nie zgadzają. ======== Na szczęście nie zgadzają się i nigdy to tego nie dojdzie. Właśnie dlatego że psychopaci w stylu tego faceta i jemu podobnych Ajatollachów będą na celowniku w razie czego. Błędów historii nie powtórzy się. Tak więc niech zajmą się sobą i żyją w pokoju w swoich granicach. Do tego mają prawo i nikt im tego nie neguje. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Psychopata na mównicy 20.04.09, 17:04 Oni tak, ale na przykład Palestyńczycy czy Kurdowie już nie. l005 napisał: > j23plpol napisał: > > > Porównujesz ofiary Hitlera do ofiar Ajatollachów? To chyba liczby Ci > > się trochę nie zgadzają. > ======== > Na szczęście nie zgadzają się i nigdy to tego nie dojdzie. Właśnie dlatego że > psychopaci w stylu tego faceta i jemu podobnych Ajatollachów będą na celowniku > w > razie czego. Błędów historii nie powtórzy się. Tak więc niech zajmą się sobą i > żyją w pokoju w swoich granicach. Do tego mają prawo i nikt im tego nie neguje. Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Re: Psychopata na mównicy 20.04.09, 17:34 Palestyńczycy mają swoje terytorium i sami wybrali swe władze. Zobacz jak z tego korzystają. Po co to ostrzeliwanie Izraela i deklaracje że Izreal chcą zniszczyć? To w imieniu tych przemawia Irańczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Psychopata na mównicy 20.04.09, 17:36 Mają swoje terytorium, tyle że pod okupacją. Ahmedineżad przemawia w imieniu świata muzułmańskiego, z nielicznymi wyjątkami (Turcja). l005 napisał: > Palestyńczycy mają swoje terytorium i sami wybrali swe władze. Zobacz jak z teg > o > korzystają. Po co to ostrzeliwanie Izraela i deklaracje że Izreal chcą > zniszczyć? To w imieniu tych przemawia Irańczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
internet_wolna_europa Do Hitlera można porównać Netanjahu. 02.05.09, 21:21 Ahmadinejad NIGDY i NIGDZIE nie powiedział NIC antysemickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
highalt Re: Psychopata na mównicy 20.04.09, 16:55 A ja mam totalnie odmienny poglad o tym facecie. Uwazam ze trafil w dziesiatke! Jak to jest ze zydzi, ktorzy w 85% sa zydami aszkanazi a nie zadnymi semitami, orginalnie wywodzacymi sie z kaukazu, oskarzaja palestynczykow ktorzy sa w 100 procentach semitami o antysemityzm? Co za kretynstwo! Rospendzic to cholote pasorzytow! l005 napisał: > Ten facet jest znany z krwiożerczej nienawiści do zachodniej cywilizacji. Jego > potępienia Izraela nie powinny nikogo zwieść bo ta demagogia jest jedyną drogą > dla allatolachów aby utrzymać społeczeństwo Iranu pod kontrolą. Hitler też użył > Żydów do tego samego celu. Doczekał się godnych następców w Iranie. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Psychopata na mównicy 20.04.09, 18:10 poparz sobie co uczynili zydzi: www.youtube.com/watch?v=AcQOkJQkjUY&feature=PlayList&p=D611094ABC2C0D77&index=0&playnext=1 Odpowiedz Link Zgłoś
internet_wolna_europa Re: Psychopata na mównicy 02.05.09, 21:20 l005 napisał: > Ten facet jest znany z krwiożerczej nienawiści do zachodniej cywilizacji. Nienawiść do czegoś, co nie istnieje? To tylko u krzakoidów, co se z nudów wymyśliły "terroryzm islamski". Odpowiedz Link Zgłoś
baster22 Rasiści pseudo demokraci wychodzą 20.04.09, 16:57 Po artykule wywiadzie w Rzepie idol Maleszkowej Gazety pani Środa dała do zrozumienia ,że wzorem swoich komunistycznych rodziców gotowa jest zamykać usta , zakładać gułagi dla nieprawomyślnych nie poddających się indoktrynacji Maleszkowej Gazety. Takim Achmadinadżadem Polski jest ta UB-cka gazeta . Ona z rządzącą PO nie wiedzą co to Polskość. Nienawidzą Polski jak Iran Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Rasiści pseudo demokraci wychodzą 20.04.09, 17:00 Ale to się nie uda. GW czyta garstka ignorantów oraz ludzie którzy niczego nie łapią. A środowisko UD już jest na śmietniku. Polacy w większości sa jednak normalni. baster22 napisał: > Po artykule wywiadzie w Rzepie idol Maleszkowej Gazety pani Środa dała do > zrozumienia ,że wzorem swoich komunistycznych rodziców gotowa jest zamykać > usta , zakładać gułagi dla nieprawomyślnych nie poddających się indoktrynacji > Maleszkowej Gazety. Takim Achmadinadżadem Polski jest ta UB-cka gazeta . Ona z > rządzącą PO nie wiedzą co to Polskość. Nienawidzą Polski jak Iran Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Wychodzą tylko żydowscy rasiści... 20.04.09, 17:02 ... którzy nie mogą znieść prawdy o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
free3gawr-on Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 17:02 polski rząd żydowski.............. Odpowiedz Link Zgłoś
highalt polski rząd żydowski - Ewidentnie 20.04.09, 17:05 Chyba juz kazdy widzial Kleksteina w czapce? Jak ich chwalil ponad niebiosy! free3gawr-on napisał: > polski rząd żydowski.............. Odpowiedz Link Zgłoś
syczak zydy nienawidzą prawdy 20.04.09, 17:05 prawda ich przeraża, kto proboje mowić sczerze ten jest antysemitą Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Bojkotować nie należy ale 20.04.09, 17:07 dyskutowac i odpierać argumenty przeciwników . Odpowiedz Link Zgłoś
highalt Odslonic pasozytow! 20.04.09, 17:12 angrusz1 (mohel #3) Dyskusja z kleszczem aby sam dobrowolnie zrezygnowal z futerka... BUUUUUHA HA HA HA HA HA HA! Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Bojkotować nie należy ale 20.04.09, 17:20 angrusz1 napisał: > dyskutowac i odpierać argumenty przeciwników . ------------------ A jak chcesz odeprzeć fakt, że Żydzi dokonali ludobójstwa na Palestyńczykach? Chesz dowieść, że muzułmanin to nie człowiek, więc to nie ludobójstwo? Żydzi jedyne(!) co mogą w takiej sytuacji to wyjść i/lub zapaść się ze wstydu pod ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol A ilu wyszło? 20.04.09, 17:11 - Z kolei prezydent Iranu po zakończeniu przemówienia stwierdził, że niektóre państwa bojkotują konferencję ze względu na swoją "arogancję i egoizm" - Wyszli: Izrael (wiadomo dlaczego), USA (jak wyżej), Holandia (oni po Srebrenicy to w ogóle nie powinni być na takie konferencje wpuszczani), Włochy (Berlusconiego powaliło jak zwykle) i Polska (sikorski zrobi wszystko żeby podlizać się amerom). CZYLI WIĘKSZOŚĆ ZOSTAŁA. I CHWAŁA BOGU! NA ŚWIECIE JAK WIDAĆ JEST WIĘCEJ MĄDRYCH NIŻ IDIOTÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
highalt Wszyscy ci ktorych Chrzczono scyzorykiem 20.04.09, 17:14 mruk mruk j23plpol napisał: > - Z kolei prezydent Iranu po zakończeniu przemówienia stwierdził, że > niektóre państwa bojkotują konferencję ze względu na > swoją "arogancję i egoizm" - > > Wyszli: Izrael (wiadomo dlaczego), USA (jak wyżej), Holandia (oni po > Srebrenicy to w ogóle nie powinni być na takie konferencje > wpuszczani), Włochy (Berlusconiego powaliło jak zwykle) i Polska > (sikorski zrobi wszystko żeby podlizać się amerom). > > CZYLI WIĘKSZOŚĆ ZOSTAŁA. I CHWAŁA BOGU! NA ŚWIECIE JAK WIDAĆ JEST > WIĘCEJ MĄDRYCH NIŻ IDIOTÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Zlikwidować ONZ! 20.04.09, 17:12 Dożyliśmi czasów, w których mordowanie muzułmanów jest powszechnie akceptowane, a przedstawiciele tzw. "wolnych" i "demokratycznych" krajów bojkotują każdego, kto przeciwstawi się tej praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Zlikwidować ONZ! 20.04.09, 17:14 PZW tez zlikwidowac : I zwiazek dzialkowcow Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Zlikwidować ONZ! 20.04.09, 17:15 Wyszła mniejszość idiotów. Zostali Ci którzy chcieli posłuchać do końca. plorg napisał: > Dożyliśmi czasów, w których mordowanie muzułmanów jest powszechnie > akceptowane, a przedstawiciele tzw. "wolnych" i "demokratycznych" > krajów bojkotują każdego, kto przeciwstawi się tej praktyce. > > Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Zlikwidować ONZ! 20.04.09, 17:53 > Wyszła mniejszość idiotów. Zostali Ci którzy chcieli posłuchać do > końca<.<Napisał co wiedział,wyszła mniejszość która mogłaby kupić ta większość która nawet by nie wiedziała za ile Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Zlikwidować ONZ! 20.04.09, 17:56 ambl napisała: > Napisał co wiedział,wyszła mniejszość która mogłaby kupić > ta większość która nawet by nie wiedziała za ile --------------- Acha, ilosć kasy decyduje o tym kto ma rację.... Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Zlikwidować ONZ! 20.04.09, 17:47 plorg napisał: > Dożyliśmi czasów, w których mordowanie muzułmanów jest powszechnie > akceptowane, a przedstawiciele tzw. "wolnych" i "demokratycznych" > krajów bojkotują każdego, kto przeciwstawi się tej praktyce. >Neprawdziwje muwirz!Arabzkie muzlimy same sze wyszadżają w POwetsze! Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Highalt 20.04.09, 17:13 Highalt ja Żydów nie popiaram ale moim głównym wrogiem jest amerstwo i sziptarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder prawda w oczy kole 20.04.09, 17:16 prawda w oczy kole - napisał ktoś powyżej, warto mocno przemyslec i przyznać mu rację! Izrael to terrorysci! Odpowiedz Link Zgłoś
highalt oto przyklad zydowskiego terroryzmu 20.04.09, 17:23 www.youtube.com/watch?v=8_tf25lx_3o&feature=player_embedded miliarder napisał: > prawda w oczy kole - napisał ktoś powyżej, > warto mocno przemyslec i przyznać mu rację! > > Izrael to terrorysci! yklad Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Polska powinna unikać angażowania się po ktorejkol 20.04.09, 17:17 Sęk w tym że tam nie ma dobrej i złej strony i tak jak napisałem, Polska powinna powstrzymać się od popierania czy potępiania zantagonizowanych panstw z ktorych żadne, mówiąc oględnie, nie jest nam szczegolnie przychylne. Natomiast z jakiej racji indolent Sikorski sprzedaje polską rację stanu popierając (za darmo czy za osobiste korzyści?) jedną ze stron, izraelską, jest skandalem ktory powinien zostać rozliczony i w razie potrzeby postawiony przed trybunał stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 17:18 - "Na początku konferencji sekretarz generalny ONZ Ban Ki-Moon skrytykował bojkot. - Żałuję, że niektóre kraje zdecydowały się stanąć z boku - powiedział. Wcześniej swoją krytykę wyraziła także Rosja." - Najlepiej bojkotuje się coś czego się nie zna. Rosja jak zwykle pragmatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
grefciu Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 17:20 road_66 napisał: > prawda w oczy kole ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Wszystko zalezy od tego czyja to prawda i czyje to oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 17:21 "- To było przemówienie pełne nienawiści - powiedział ambasador Francji przy ONZ, który także w ramach protestu opuścił salę" ZA TO STOSUNEK FRANCJI DO EMIGRANTÓW Z MAGHREBU TO POLITYKA MIŁOŚCI. JUŻ TO WIDZIELIŚMY NA PRZEDMIEŚCIACH KILKU FRANCUSKICH MIAST. Odpowiedz Link Zgłoś
1group Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 17:27 Ale macie okazje wyładowania swoich frustracji,bando żydożerców. Skąd tylu antysemitów,którzy Żydów znają tylko z przekazu szmatławych mediów? Z mlekiem matki? Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 17:33 1group napisał: > Skąd tylu antysemitów,którzy Żydów znają tylko z przekazu > szmatławych mediów? --------------------- BINGO! Z przekazu szmatławych żydowskich mediów! Odpowiedz Link Zgłoś
stielhandgranate Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 17:26 Także kancelaria prezydenta Sarkozy'ego potępiła wystąpienie irańskiego przywódcy..... a czego mozna sie spodziewac od prezydenta zyda ? Syn węgierskiego imigranta (Paula Sarközy de Nagy-Bocsa) i Francuzki żydowsko-greckiego pochodzenia [1] – Andrée Mallah. Paul, wtedy jeszcze Pál, obawiający się represji jako właściciel dużego majątku ziemskiego uciekł z Węgier przed komunistami do Francji, gdzie w 1949 poznał Andrée. Paul Sarkozy, węgierski szlachcic był również zydowskiego pochodzenia (zródło jewishgen.org), podobnie jak babka Catarine Annne Thomas Toth. Ojciec Andrée i dziadek Nicolasa, Benedict, urodził się w Salonikach jako syn żydowskiego jubilera. W wieku 14 lat przybył do Francji do prestiżowej szkoły z internatem. Ukończył medycynę. W 1917 poślubił Adèle Bouvier, wdowę z burżuazji lyońskiej, dla której przeszedł na katolicyzm, aby spełnić wymagania przyszłych teściów. Benedict w Paryżu stał się uznanym urologiem i wenerologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 17:31 Brawo Polska! Nasza delegacja zachowala sie przyzwoicie bojkotujac sped dla iranskiego oszoloma. Dobrze, ze Francuzi chociaz wyszli z sali. To juz lepiej o nich swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 17:32 Dobrze że to napisałeś. Fakt, Sarkozy jest węgierskim Żydem. stielhandgranate napisała: > Także kancelaria prezydenta Sarkozy'ego potępiła wystąpienie irańskiego > przywódcy..... > > a czego mozna sie spodziewac od prezydenta zyda ? > > > Syn węgierskiego imigranta (Paula Sarközy de Nagy-Bocsa) i Francuzki > żydowsko-greckiego pochodzenia [1] – Andrée Mallah. Paul, wtedy jeszcze P > ál, > obawiający się represji jako właściciel dużego majątku ziemskiego uciekł z > Węgier przed komunistami do Francji, gdzie w 1949 poznał Andrée. > > Paul Sarkozy, węgierski szlachcic był również zydowskiego pochodzenia (zródło > jewishgen.org), podobnie jak babka Catarine Annne Thomas Toth. > > Ojciec Andrée i dziadek Nicolasa, Benedict, urodził się w Salonikach jako syn > żydowskiego jubilera. W wieku 14 lat przybył do Francji do prestiżowej szkoły > z internatem. Ukończył medycynę. W 1917 poślubił Adèle Bouvier, wdowę z > burżuazji lyońskiej, dla której przeszedł na katolicyzm, aby spełnić wymagania > przyszłych teściów. Benedict w Paryżu stał się uznanym urologiem i wenerologiem > . Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 17:56 Pięknie ale co to ma do rzeczy? Rozumiem że uznajesz nawoływanie Iranu do zniszczenia Izraela jako coś zupełnie właściwego. Uważasz że obozów koncentracyjnych nie było i nikt żydów w czasie wojny nie mordował. Islam nas zniszczy jeżeli go się nie powstrzyma - mam na myśli brak przyzwolenia na jego ekspansję, szczególnie w Europie gdzie nowe meczety zaczynają powstawać jak grzyby po deszczu. W imię poprawności politycznej ściągamy sobie na głowy zagładę naszej cywilizacji. Islam ma problem ze wszystkim co islamem nie jest, nie adaptuje się do niczego i w skrajnej postaci jawnie a w umiarkowanej w podtekście nawołuje do przemocy i zniszczenia. Tylko w tej religii morderca i terrorysta jest uznawany za męczennika. Tylko ta religia dopuszcza mordowanie w majestacie "prawa" dzieci i kobiet za odstępstwa od szariatu. Islam na oczach całego świata prześladuje inne religie wszędzie tam gdzie ma przewagę liczebną. Gratuluję kolegów. Salam. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 18:01 Morderca i terrorysta.Otoz tak wlasnie wyglada zachod.Kto zapoczatkowal tzw. terroryzm?Wszedzie tam gdzie istnieje , zapoczatkowali go biali.To koniec Zachodu, ktory juz nigdy nie podniesie sie z kryzysu.Kiedys sila zachody byla mysl techniczna.I to tez odejdzie do lamusa.Ziemia jest jedna i nie ma madrzejszych.Jestesmy rozni.Zachod mowi o akceptacji ale nie akceptuje.To juz kolejna porazka Zachodu.Kraje UE to po prostu najslabiej rozwijajacy sie region swiata.To biedaki ktore podatkami lataja swoje bankructwo Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 19:05 presentation1 napisał: > Morderca i terrorysta.Otoz tak wlasnie wyglada zachod.Kto zapoczatkowal tzw. te > rroryzm?Wszedzie tam gdzie istnieje , zapoczatkowali go biali.To koniec Zachodu > , ktory juz nigdy nie podniesie sie z kryzysu.Kiedys sila zachody byla mysl tec > hniczna.I to tez odejdzie do lamusa.Ziemia jest jedna i nie ma madrzejszych.Jes > tesmy rozni.Zachod mowi o akceptacji ale nie akceptuje.To juz kolejna porazka > Zachodu.Kraje UE to po prostu najslabiej rozwijajacy sie region swiata.To bieda > ki ktore podatkami lataja swoje bankructwo Ja bym na twoim miejscu szybko wyjechal, poki czas, do Iranu i prosil tam o azyl. Bedziesz mogl od rana do nocy drzec sie publicznie o swojej nienawisci do Zydow. A jeszcze lepiej, jak w imie sprawiedliwosci dziejowej opaszesz sie pasem z dynamitem i dostarczysz sobie i innym prawdziwej "rozrywki" Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 19:12 Ja sie czuje wolnyù czlowiekiem, wiec nie mysle nigdzie wyjezdzac.Za nazizmu, komunizmu, biedy ludzie sie przemieszczali.Nie mysle sie przemieszczac w czasach syjonizmu.Moze Polacy maja opuscic Polske? Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 19:43 presentation1 napisał: > Ja sie czuje wolnyù czlowiekiem, wiec nie mysle nigdzie wyjezdzac.Za naziz > mu, komunizmu, biedy ludzie sie przemieszczali.Nie mysle sie przemieszczac w cz > asach syjonizmu.Moze Polacy maja opuscic Polske? Ty sam juz to pierwszy zrobiles. Ale to pochwalam. O jedengo takiego zawsze mniej Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 19:22 Sprawdzilismy! Nasz ukochany brat, wielki przyjaciel i niezastapiony wspolpracownik Mahmoud Ahmadinejad odmawia wpuszczenia preservatywy1 do Iranu i udzielenia mu azylu. Kwestie zwiazane z azylem poruszy on w swoim przemowieniu na konferencji ONZ na temat "Granice Idiotyzmu". Pas dostarczony moze byc za darmo. kongreszydowski czarek1 napisał: > presentation1 napisał: > > > Morderca i terrorysta.Otoz tak wlasnie wyglada zachod.Kto > zapoczatkowal tzw. te > > rroryzm?Wszedzie tam gdzie istnieje , zapoczatkowali go biali.To > koniec Zachodu > > , ktory juz nigdy nie podniesie sie z kryzysu.Kiedys sila zachody > byla mysl tec > > hniczna.I to tez odejdzie do lamusa.Ziemia jest jedna i nie ma > madrzejszych.Jes > > tesmy rozni.Zachod mowi o akceptacji ale nie akceptuje.To juz > kolejna porazka > > Zachodu.Kraje UE to po prostu najslabiej rozwijajacy sie region > swiata.To bieda > > ki ktore podatkami lataja swoje bankructwo > Ja bym na twoim miejscu szybko wyjechal, poki czas, do Iranu i > prosil tam o azyl. Bedziesz mogl od rana do nocy drzec sie > publicznie o swojej nienawisci do Zydow. A jeszcze lepiej, jak w > imie sprawiedliwosci dziejowej opaszesz sie pasem z dynamitem i > dostarczysz sobie i innym prawdziwej "rozrywki" > Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 19:30 Ja tez sprawdzilem.Ten rzad musi dac doopy.Nigdzie, nic nie wychodzi.Ja bez azylu moge jechac do Iranu czy USA.Moge jechac do Rosji.Moge jechac do Polski.Wiesz dlaczego?.Bo w Polsce nie brak idiotow.W ramach international zaatakowalismy w sojuszu ze Zwiazkiem Radzieckim Czechoslowacje; dzis w sojuszu z USA Irak, jutro moze Iran.Czyli Polska to rozprawiczona prostytutka na wszystkie strony?.To kest dopiero tragedia panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 18:01 Sami sobie jesteśmy winni, było nie uznawać okupacji Kosowa. marcin.brzezinski napisał: > Pięknie ale co to ma do rzeczy? > Rozumiem że uznajesz nawoływanie Iranu do zniszczenia Izraela jako coś zupełnie > właściwego. Uważasz że obozów koncentracyjnych nie było i nikt żydów w czasie > wojny nie mordował. > > Islam nas zniszczy jeżeli go się nie powstrzyma - mam na myśli brak przyzwoleni > a na jego ekspansję, szczególnie w Europie gdzie nowe meczety zaczynają powstaw > ać jak grzyby po deszczu. W imię poprawności politycznej ściągamy sobie na głow > y zagładę naszej cywilizacji. Islam ma problem ze wszystkim co islamem nie jest > , nie adaptuje się do niczego i w skrajnej postaci jawnie a w umiarkowanej w po > dtekście nawołuje do przemocy i zniszczenia. Tylko w tej religii morderca i ter > rorysta jest uznawany za męczennika. Tylko ta religia dopuszcza mordowanie w ma > jestacie "prawa" dzieci i kobiet za odstępstwa od szariatu. Islam na oczach cał > ego świata prześladuje inne religie wszędzie tam gdzie ma przewagę liczebną. > Gratuluję kolegów. Salam. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 18:06 marcin.brzezinski napisał: > Islam nas zniszczy jeżeli go się nie powstrzyma --------------------- A co islam osobiście zniszczył tobie? > Tylko ta religia dopuszcza mordowanie w ma > jestacie "prawa" dzieci i kobiet za odstępstwa od szariatu. --------------------- A jaka religia dopuszcza bombardowanie Irakijczyków czy Afgańczyków? Jaka religia planuje bombardowaniue Irańczyków? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 18:07 Religia amerska. Władza pieniądza. plorg napisał: > marcin.brzezinski napisał: > > > Islam nas zniszczy jeżeli go się nie powstrzyma > --------------------- > A co islam osobiście zniszczył tobie? > > > Tylko ta religia dopuszcza mordowanie w ma > > jestacie "prawa" dzieci i kobiet za odstępstwa od szariatu. > --------------------- > A jaka religia dopuszcza bombardowanie Irakijczyków czy Afgańczyków? > Jaka religia planuje bombardowaniue Irańczyków? > > Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 18:23 Odpowiadając: 1) Użyłem czasu przyszłego a nie przeszłego. 2) Każdy kto przemocą dowodzi że jajko było pierwsze od kury czy też na odwrót, jest takim samym bandziorem. Problem polega jednak na tym że pokój jest dla islamu zabójczy - jest sprzeczny z nakazami ich religii. To te popaprańce ubierają swoje dzieci w materiały wybuchowe i wysyłają do nas a nie na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 18:30 marcin.brzezinski napisał: > 1) Użyłem czasu przyszłego a nie przeszłego. -------------------- Czyli nic. Czyli zero dowodów, że w przyszłości cokolwiek ci grozi. > 2) Każdy kto przemocą dowodzi że jajko było pierwsze od kury czy > też na odwrót, jest takim samym bandziorem. -------------------- Patrz kto dopuszcza się zbrodni, a nie kto ewentualnie w przyszłości, gdy zaistnieją odpowiednie warunki, mógłby się zbrodni dopuścić. Jak można być tak ślepym i nie widzie kto ginie i w jakich ilościach. Czas sie obudzić! Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek8 Ahmadineżad ma sporo racji... 20.04.09, 17:28 Nacjonalizm żydowski jak każdy nacjonalizm jest groźny... Żydzi gardzą innymi narodami a na dodatek ,żeby nie używać pojęcia nacjonalizm żydowski... wrzeszczą przy lada okazji o antysemityźmie... to już hipokryzja bo sami są największymi antysemitami ( stanowiąc zaledwie 7-9 procent populacji semitów. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol 1group 20.04.09, 17:30 Morderstwa dokonywane na Palestyńczykach to fakty, zachodnie media też o tym pisały. Odpowiedz Link Zgłoś
highalt Prof Kevin Macdonald 20.04.09, 17:32 www.vdare.com/macdonald/081125_ethnocentrism.htm Odpowiedz Link Zgłoś
highalt MidEast Policy—Immigration Policy: Is The Other Bo 20.04.09, 17:33 MidEast Policy—Immigration Policy: Is The Other Boot About To Drop? www.vdare.com/macdonald/070131_mideast.htm Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Czarek1 20.04.09, 17:33 Izrael, USA, Włochy, Holandia - no to są zaiste kraje miłujące pokój! Śmiechu warte! Odpowiedz Link Zgłoś
swiruska1 Re: j23pl/Czarek1 21.04.09, 10:48 j23plpol napisał: > Izrael, USA, Włochy, Holandia - no to są zaiste kraje miłujące > pokój! Śmiechu warte! śmiechu warte jest to,ze nie rozróżniasz państwa od obywatela tego państwa. w Izraelu,USA,Włoszech,Holandii w przewadze olbrzymiej mieszkają obywatele miłujący pokój i dlatego są tak zaangażowane(w różny sposób) na arenie międzynarodowej.Cały cięzar-żywej i technologicznej tarczy wziął na siebie Izrael.czy o tym marzył? na pewno nie,ale WRÓG wyznaczył mu taką rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
highalt “Stalin’s Willing Executioners”? 20.04.09, 17:34 “Stalin’s Willing Executioners”? Girin vs. MacDonald By Eugene Girin [Also by Eugene Girin: Russian Mafia Comes To Upstate New York] In "Stalin’s Willing Executioners"?, his VDARE.COM review of Yuri Slezkine’s The Jewish Century, Dr. Kevin MacDonald accused the Jews of being responsible for the worst aspects of Soviet communism: the Red Terror, Collectivization, and Stalin’s bloody Purges. As an ex-Soviet Jew and past contributor to VDARE.COM, and as someone who agrees with most of VDARE.COM's positions, I was surprised to see this canard, which usually circulates among Russian anti-Semitic cranks, be given credence by an American professor who poses as a serious researcher of evolutionary psychology. (more) www.vdare.com/girin/060408_executioners.htm Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr_2 Niestety to PRAWDA we Francji robia tak..... 20.04.09, 17:34 CD... BRAK DEMOKRACJI ISA NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZŁOWIEKA WE FRANCJI PRZEZ NIEKTÓRE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE TO GORZEJ NIŻ MAFIA... TORTURUJĄ I ZABIJAJĄ ZA TO ZE SIĘ JEST POLAKIEM INWALIDA TORTURUJĄ KOBIETY DZIECI I.T.PO. ŻEBY OKRYĆ SWOJE PRZEKRĘTY I SPRAWY KRYMINALNE ŻEBY NIE WYSZŁY NA JAW WYMYŚLAJĄ SPRAWY SADOWE O KTÓRYCH NIE POWIADAMIAJĄ I PÓŹNIEJ WYDAJA WYROKI BEZ PRAWA OBRONY I W JEDNYM WYROKU SA DWA SKAZANIA 1 ZA NIE STAWIENIE SIE NA SPRAWIE I 2 KARA WYROK WYSSANY Z PALCA ... TEN NIBY WYROK NIE PRZYSYŁAJĄ DO NIBY SKAZANEGO CO JEST NIE PRZESTRZEGANE PRAWO DO OBRONY... NASTĘPNY PRZYKŁAD SAD PRACY POWINIEN PRZESALAĆ WSZYSTKIE DOWODY DO PROKURATURY PONIEWAŻ ZOSTAŁO POPEŁNIONE PRZESTĘPSTWO ALE KOMBINUJA Z DYREKCJA SZPITALA KTÓRY POPEŁNIŁ PRZESTĘPSTWO ZE SWOJA ŚWITA KTÓRA ZASIADA W DYREKCJI A DYREKTORKA JEST ZWYKŁA PIELĘGNIARKĄ DYREKTOREM NORMALNY PRZESTĘPCA WYSZKOLONY W SPECJALNEJ SZKOLE M......KTÓRZY RAZEM Z SADEM PRACY I OBROŃCAMI POSZKODOWANEGO KRĘCĄ I TO JUŻ PONAD 2 LATA A WYDANIE WYROKÓW JUŻ BYŁO WIELE RAZY DO KTÓRYCH NIGDY NIE DOSZŁO NIE PRZESYŁALI POWIADOMIENIA ZE WYDANIE WYROKU NIE ODBĘDZIE SIĘ I NIE PODAWALI POWODU..... DZISIAJ MIAŁ SAD PRACY MIAŁ KOLEJNY RAZ WYDAĆ WYROK I PO STAWIENIU SIĘ W SADZIE SPRAWY NIE BYŁO NAWET NA WOKANDZIE A POINFORMOWALI ZE WYROK BĘDZIE WYSTAWIONY ZAOCZNIE I PRZESŁANY DO DOMU.... WYROKU SADÓW SA WYDAWANE W PAŃSTWACH DEMOKRATYCZNYCH PUBLICZNIE I W IMIENIU REPUBLIKI FRANCUSKIEJ ....JEST TO NIE PRZESTRZEGANIE PROCEDURY BRAK DEMOKRACJI I METODY MAFIJNE KRYMINALNE ŁAMANE JEST PRAWO CZŁOWIEKA I.T.P........... MAJA SIĘ CZEGO BAC PONIEWAŻ NAROBILI TYLE PRZESTĘPSTW SJEST W TYM DUŻO SPRAW KRYMINALNYCH TORTURUJĄ ZABIJAJĄ ZE STRASZLIWYM OKRUCIEŃSTWEM I PREMEDYTACJA POLAKÓW INWALIDÓW KOBIET DZIECI ZWYKLI ZBRODNIARZE KTÓRZY POWILI BYĆ ŚCIGANIE PRZEZ PROKURATURĘ I TO Z URZĘDU .... W TYM TEZ SA UMACZANE SADY SĘDZIOWIE URZĘDNICY PAŃSTWOWI NIERAZ NA WYSOKIM STANOWISKU I MYŚLĄ ZE IM WOLNO TORTUROWAĆ FIZYCZNIE PSYCHICZNIE MORALNIE....POMYLILI SIĘ A TO POROSTU NAZYWA SIĘ MAFIA..... OTO LIBERTE EGALITE FRATERNITE NIEKTÓRYCH ADMINISTRACJI FRANCUSKICH I ICH PRACOWNIKÓW..... ŚWIAT SIĘ MUSI DOWIEDZIEĆ O TYM CI LUDZIE I ADMINISTRACJE PRZYNOSZĄ WSTYD FRANCJI ............. JESZCZE JEDEN MAŁY WYCINEK... JAK SIĘ DOMAGA SWOJEGO PRAWA TO ADMINISTRACJE I ICH PRACOWNICY WYSYŁAJĄ POLICJE KTÓRA BEZ NAKAZU WYŁAMUJE DRZWI WYKRĘCĄ RĘCE ZAKŁADA KAJDANKI I TO INWALIDZIE Z UTRATA 80% ZDROWIA ZADAJĄC TORTURY Z MIESZKANIA ZNIKA PIEC TYSIĘCY EURO 2 BUTELKI WÓDKI DOKUMENTY POLSKIE KTÓRE PO KILKU MIESIĄCACH PODRZUCAJĄ DO SKRZYNKI NA LISTY ....POLICJANT W CYWILU JEST PIJANY ZE LEDWO STOI NA NOGACH BYLI NASŁANI ŻEBY ZABIĆ I TE NIEKTÓRE ADMINISTRACJE ROBIĄ ŻEBY ZABIĆ PONIEWAŻ MYŚLĄ ZE UDA IM SIĘ UKRYĆ SPRAWY KRYMINALNE PRZEKRĘTY RASIZM.... JESTEŚMY MORALNIE FIZYCZNIE PSYCHICZNIE WYKOŃCZENI Z MOŻLIWOŚCIĄ NAGŁEGO I W KAŻDEJ CHWILI ZGONU.... Odpowiedz Link Zgłoś