alfa_beta1 21.04.09, 07:50 Kolejny który dla stołka w PiS dał się zeszmacić i został ujadającym kundlem Kaczynskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megas1 "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 07:51 Teraz znając GW dowiemy się że bohater artykułu w młodości wyrywał skrzydełka muchom i w ogóle coś z nim nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynksi Ale wciąż nie ma odpowiedzi po cholerę te małpki.O 21.04.09, 08:00 ficjalnej, oczygwizda. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Raz się skvrvvwisz, kvrvvą zoastaniesz. 21.04.09, 08:44 Raz się skvrvvwisz, kvrvvą zoastaniesz. Migalski to od dziś taka sama polityczna kvrvva jak Kur(evv)ski. Róznica między nimi jednak była taka że Kuvv(evv)ski nic innego w życiu nie potrafi robić jak być kvrvvą. To jego zawód wyuczony i wykonywany i jedyna szansa na chleb. Odpowiedz Link Zgłoś
wiseman_said PO = Polaków Otumaniliśmy 21.04.09, 09:33 Polacy niestety są otumanieni przez media i nasz rząd. Con_Donek rządzi razem ze swoją armią, Palikotem, Niesiołowskim. Niestety Polacy nie interesują rządzących. Oni myślą tylko jak nabić swoje kieszenie. Spot jak spot. PO i tak będzie głosić swoje hasło wyborcze "PiS jest zły". To wystarczy do wygrania wyborów. Nawet nieudolne rządy tego nie zmienią. Bo co zmieniło się pod rządami Con_Donka, Palikota, Schetyny, Niesiołowskiego? Zamykane firmy, ludzie tracą bezpieczeństwo. Obniżone podatki tylko dla kolesi zarabiających krocie. Ceny w sklepach wysokie, bezrobocie wzrasta, krus ciągle istnieje, złotówka słaba że głowa boli... Czy żyje się lepiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: PO = Polaków Otumaniliśmy 21.04.09, 09:36 Cieszy, że prawda "PiS jest zły" przyczynia się do czyjegoś zwycięstwa. Prawda jest najważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 co znaczy spin? kręt czyli doktor krętacz! 21.04.09, 10:19 nazwa prawde mowi Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Kaczyńscy to wybryk natury. 21.04.09, 12:11 a ilu tu podstawionych,oplacanych, paranoiczych SB kow na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Kaczyńscy to wybryk natury. 21.04.09, 12:39 Odwal się od presentation1. Odpowiedz Link Zgłoś
priller spit doctor migalski :) 23.04.09, 15:30 no jak wyszła panu doctorowi nowa kampania medialna, no jak? posranie i szczynoglowie to cała medialność waszej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: co znaczy spin? kręt czyli doktor krętacz! 21.04.09, 10:44 borow4 napisał: > nazwa prawde mowi ****************************** Nie jestem zdziwiony, że Migalskiemu odmówiono habilitacji. Poziom spotu to piaskownica. Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Re: PO = Polaków Otumaniliśmy 21.04.09, 11:39 "PiS jest zły" fakt, ale PO niewiele lepsza jeśli nie gorsza. Najgorsze zaś jest to, że któraś partia musia zarządzać naszymi podatkami :(. A na temat? Pokazywanie jezyka jest chamskie i juz. (Chyba, ze to robi "mała dziewczynka"- wtedy to są zaloty ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
magimoto Re: PO = Polaków Otumaniliśmy 21.04.09, 09:41 Brawo, wymieniłeś wiele efektów kryzysu gospodarczego na świecie. W wielu innych krajach jest jeszcze gorzej. Jak wielu innych masz klapki na oczach i widzisz jedna stronę tylko. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r PO = Polaków Odtumaniliśmy 21.04.09, 10:42 wiseman_said napisał: > Bo co zmieniło się pod rządami Con_Donka, Palikota, Schetyny, Niesiołowskiego? ***************************** Jest normalnie, a rząd nie wygląda jak cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: wiseman said = beknął baran? 21.04.09, 11:02 Skromny ten baran, zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
boolba Re: PO = Polaków Otumaniliśmy 21.04.09, 11:06 wiseman_said napisał: > Polacy niestety są otumanieni przez media i nasz rząd. B: Masz na myśli fakt, że Polacy nie myślą tak, jak Ty (=PiS)? Tak, to chyba prawda. > Con_Donek rządzi razem ze swoją armią, Palikotem, Niesiołowskim. B: Obraźliwe, ale fakt. PiS nierząd-zi > Niestety Polacy nie interesują rządzących. B: Jeśli tak jest w istocie, to rewelacyjną strategię zastosowali rządzący: takie poparcie mimo 'ignorowania' Polaków?!.. że też Wielki Strateg na to nie wpadł... > Oni myślą tylko jak nabić swoje kieszenie. B: Co do rządzących - nie wiem. Ja o tym myślę cały czas, nieustannie, a Ty nie? > Spot jak spot. B: O, nie! Dzieło jest WYBITNE, oczywiście nieskuteczne, ale WYBITNE. >PO i tak będzie głosić swoje hasło wyborcze "PiS jest zły". B: Niegłupi jesteś, wiseman_said. Chociaż masz przekonanie, że PiS jest dobry ('samo dobro'). Moim zdaniem PiS jest niespójny w komunikacji z otoczeniem. Albo idee PiS nie pasują do formy komunikatu, albo komunikat nie mówi prawdy, to niestety widać. Tak czy owak PiS w opinii elektoratu (en mass) dobry nie jest. >To wystarczy do wygrania wyborów. B: Per saldo - truizm. > Nawet nieudolne rządy tego nie zmienią. > Bo co zmieniło się pod rządami Con_Donka, Palikota, Schetyny, Niesiołowskiego? B: I tu się mylisz najbardziej, nieudolne rządy już były (PiS/LPR/Samoobrona), i to nieudolne rządy wywołują sprzeciw wyborców i zmianę ekipy. Teraz - zobaczymy co powie elektorat... ocena należy do wyborców. > Zamykane firmy, ludzie tracą bezpieczeństwo. Obniżone podatki tylko dla kolesi zarabiających krocie. Ceny w sklepach wysokie, bezrobocie wzrasta, krus ciągle istnieje, złotówka słaba że głowa boli... B: Państwo nie jest już socjalistyczne i nie zajmuje się wszystkim, teraz Ty masz obowiązek dbać o siebie; koniec marzeń i snów nastąpił już jakiś czas temu, powrotu do PRL nie ma i nie będzie. Podatki płacą wszyscy, niższe też, przecież Wielki Strateg obniżył podatki wszystkim, a nie tylko kolesiom zarabiającym krocie. > Czy żyje się lepiej??? B: Masz z tym problem. Może chciałbyś o tym porozmawiać? Boolba Odpowiedz Link Zgłoś
nunez74 Do: dan3iger 21.04.09, 09:30 Chciałem coś napisać ale wyczerpałeś temat. TRAFIONY-ZATOPIONY Odpowiedz Link Zgłoś
a.rd Trzy godziny - dwiescie postow! Ile emocji ! 21.04.09, 10:58 Trzy godziny - dwiescie postow! Ile emocji wywoluje ten doktor! Wojna najpotezniejszych ludzi w Polsce, prezydenta i premiera, nie rozgrzewa tak forum jak wypowiedz pracownika naukowego nizszego szczebla, ktory informuje ze przechodzi do partii politycznej. Co takiego jest w Marku Migalskim ze setki ludzi chce sie pisac inwektywy lub glosy pelne uwielbienia? Wyniki wyborow do PE na Slasku beda najciekawsze w calej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Co takiego w Migalskim? 21.04.09, 11:44 Raczej "co takiego jest w PiS?" Gdyby Migalski był szanowanym naukowcem (a na takiego się promował, co prawda zapominając przy tym o pracy naukowej;-) i ogłosił akces do innej partii, czy choćby start w wyborach, albo choć pracę dla jakiegoś innego niż PiSu sztabu wyborczego, to nie byłoby sprawy (np. Czapiński, Kik itd. - SLD, Rocki, Ziółkowski, Kolarska-Bobińska itd. - PO). Ale PiS, w mojej opinii, deprawuje oraz przyciąga zdeprawowanych, zwłaszcza tych, którzy w życiu zawodowym, poza polityką, nic porządnie nie potrafią zrobić poza nawijaniem ludziom makaronu na uszy, a do tego uwielbiają pouczać innych, najlepiej z powołaniem się na standardy, które sami mają gdzieś. Polityka jest dla tego typu ludzi jedyną szansą na godziwe apanaże, obijanie się za publiczne pieniądze i bywanie w świecie. A zawsze można powiedzieć, że "w życiu mi nie wyszło, bo się na mnie uwzięli i stałem się męczennikiem (i dlatego zostałem politykiem)", a np. wózek golfowy "rozbiłem dla Polski";-) Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Ale wciąż nie ma odpowiedzi po cholerę te małpki 21.04.09, 11:33 @ służą jak wiadomo do wysyłania maili Odpowiedz Link Zgłoś
plendz L.Kac zapowiedział wysłanie posiłków doAfganistanu 21.04.09, 11:47 A przecież nie wyobraża sobie posiłku bez setki;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
w_u_j_e_k "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 07:51 I jeszcze nie tak dawno żałowałem człowieka, że habilitację odwaliła mu zazdrosna i pusząca się profesura. A tu takie ziółko. Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Re: "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 09:01 Był taki film "Zabić Sekala" o złym człowieku i dobrym społeczeństwie, które tego człowieka kiedyś skrzywdziło i na złą drogę pchnęło. Tak jest z Migalskim. Nie twierdzę, że przynależność do partii jest czyms złym, ale jako politolog koleś jest już niewiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 09:15 Migalski już od dawna łasił się PiS i dlatego PiS tak nagłośnił sprawę jego habilitacji. W czasach rządów Kaczyńskich prawie co dnia pokazywali ryj Migalskiego w telewizji gdzie wygłaszał swoje prawdy objawione Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Re: "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 11:00 Tylko migalski wówczas był krytyczny wobec PiSu. On PiS najbardziej punktował. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 12:50 chyba w Twoich snach Odpowiedz Link Zgłoś
felippee "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 07:52 A habilitację już zrobił, jak taki zdolny? Odpowiedz Link Zgłoś
miguell "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 07:52 Do niedawna występował w TV jako niezależny obserwator sceny politycznej Jak to się ludziom zmienia hm Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Pani Lena Kolarska Bobińska z PO - podobnie 21.04.09, 08:41 Pan Kazimierz KIK - też. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Pani Lena Kolarska Bobińska z PO - podobnie 21.04.09, 09:39 Tamci od dawna na usługach salonu, ale przecież pan Migalski to wzorzec obiektywizmu i niezależności antysalonowej. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Kaczyńscy to wichrzyciele! 21.04.09, 12:25 a ilu tu podstawionych,oplacanych, paranoiczych SB kow na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Ale ona coś potrafi;-) 21.04.09, 12:09 Pan Kazimierz Kik - też;-)) A jak ktoś nie potrafi normalnie pracować (np. być naukowcem), to PiS jest faktycznie jedynym przytuliskiem, które go przygarnie. No jeszcze jest IPN, które przygarnia wykolejonych politologów (jak np. byłego PiSowskiego wojewodę dolnośląskiego). ale nie oszukujmy się. Władze IPN to też PiS;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 12:24 miguell napisał: > Do niedawna występował w TV jako niezależny obserwator sceny > politycznej > Jak to się ludziom zmienia hm a ilu tu podstawionych,oplacanych, paranoiczych SB kow na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
signal Migalski od lat izityłep pisobolszewików 21.04.09, 07:52 doktor sprzedał się za szansę i kasę jako eurodeputowany Odpowiedz Link Zgłoś
13xm Ja też umiem umiejętnie pluć..dostanę pracę w PiS? 21.04.09, 07:52 Powiem więcej - uwielbiam poniżać innych i mam w tej kwesti wiele doświadczenia i osobistych satysfakcji! Dlatego uważam, że byłbym idealnym kandydatem na podobne stanowisko w PiSie ];-> Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Jak plucie - to PO. 21.04.09, 08:44 Masz kwalifikacje na asystenta marszałka Stefana Muchołapy. Jemu śliny już nie starcza, wspomoże się twoją. Odpowiedz Link Zgłoś
ten_kapuczino A pluciew gazeta.pl nie wystarczy? 21.04.09, 10:48 Uważam, że świetnie sprawdzasz się w obecnej roli - tryskająca ślina z Twoich ust doskonale odbiera chęć do merytorycznej dyskusji. Trochę żal mi jednak, że tylu młodych i, zapewne, niegłupich ludzi na z własnej decyzji przystępuje do interwencyjnej sfory GW. Warczeć i pluć - niski poziom argumentacji, wierzę, że stać Was na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mracek "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 07:55 Niezalezny politolog... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 08:00 Panie dr Migalski, to teraz pana prezes wyznaczył do lizania swojej dupy, no wysoko mierzy.... sięga po utytułowanych. Ale, że tak się to Panu szybko z pomysłem na plakat, skojarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 08:02 czy symbol PO nie jest znakiem zastrzezonym? Jezeli tak, to nowy spin doktor rozpocznie kariere polityczna od sprawy w sadzie, ale to w PiS raczej normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 08:03 pseudonim "politolog" (a ja się zastanawiałem co za kretyn to wymyślił) Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Tak wygląda praca kaczego niezależnego naukowca 21.04.09, 08:04 Tak wygląda praca kaczego niezależnego naukowca. Biedna nauka. Jakie kacze takie i ich naukowce. Odpowiedz Link Zgłoś
angryagain "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 08:06 sam jestem z wykształcenia politologiem i mogę stwierdzić, ze jeśli PiS ma taki lokomotywy wyobrcze ja p. Migalski to im gratuluję, przecież żadna wypowiedź tego cżłowieka dotyczacych prognoz związnych z wyborami czy rozwojem sytuacji politycznej NIGDY ale to NIGDY się nie sprawdziły. Może wyląduje w PE dzięi temu znikną jego wypowiedzi z TV. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy przesadzasz, angry, ja chcialbym takiego "experta" 21.04.09, 08:09 skoro jego przepowiednie nigdy sie nie sprawdzily, pytasz sie go o zdanie, a nastepnie robisz zupelnie odwrtonie... you can'to go wrong, can you??? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: przesadzasz, angry, ja chcialbym takiego "exp 21.04.09, 08:19 a pozatym zawsze może przyozdobić ci ścianę jakims językiem Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: przesadzasz, angry, ja chcialbym takiego "exp 21.04.09, 08:47 A najzabawniejsze jest to, że poparcie społeczne toto ma znikome, więc może zapomnieć o karierze w PE. W środowisku naukowym jest też skończony, więc od lipca przyjdzie mu jedynie lizać Kaczyńskiemu tyłek za pieniądze. Ale kariery to on na tym nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec niech idzie pracować do kopalni 21.04.09, 08:54 skoro do nauki się nie nadaje to przynajmniej zrobi cos pozytecznego Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: niech idzie pracować do kopalni 21.04.09, 09:03 pakulec napisał: > skoro do nauki się nie nadaje to przynajmniej zrobi cos pozytecznego Myślisz, że tam się nada? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: przesadzasz, angry, ja chcialbym takiego "exp 21.04.09, 09:01 rooboy napisał: > skoro jego przepowiednie nigdy sie nie sprawdzily, pytasz sie go o > zdanie, a nastepnie robisz zupelnie odwrtonie... you can'to go > wrong, can you??? Certainly! A w ogóle - to mógłby jeszcze spróbować w innych dziedzinach, nie tylko w polityce... Może by mu podpowiedzieć, żeby został w kraju i otworzył firmę "Jasnowidz a'rebours". Z takimi zdolnościami ma szanse wyjść na swoje nawet lepiej niż w PE. Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: przesadzasz, angry, ja chcialbym takiego "exp 21.04.09, 10:34 rooboy napisał: > skoro jego przepowiednie nigdy sie nie sprawdzily, pytasz sie go o > zdanie, a nastepnie robisz zupelnie odwrtonie. Co to znaczy "odwrotnie"? Tylko czasami określenie to ma sens. Gdy Pan Migalski na pytanie: "Czy będzie padał deszcz?" odpowie NIE, to faktycznie, wiadomo, że trzeba brać parasol, Ale gdy spytany o temperaturę w najbliższy weekend powie 15 stopni, to mam się szykować na przymrozki, czy na upał? A tak na poważnie, Migalski to zwykła gnida. Za komuny byłby pewnie Pierwszym Sekretarzem na Uczelni, po marcu `68 docentem. Młodym wyjaśniam, że przed rokiem 1968, by zostać docentem, trzeba było uzyskać habilitację. W roku 1968 zmieniono Ustawę pozwalającą zająć stanowisko docenta (odpowiednik dzisiejszego profesora uczelnianego, niebelwederskiego) osobnikowi BEZ habilitacji, ale wiernemu sile kierowniczej w Państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: przesadzasz, angry, ja chcialbym takiego "exp 21.04.09, 10:46 wj_2000 napisał: > stanowisko docenta > (odpowiednik dzisiejszego profesora uczelnianego, niebelwederskiego) By uprzedzić ewentualne zarzuty poprawiam się oznajmiając, że obecny profesor uczelniany to w DOBRYM PRZYBLIŻENIU odpowiednik DAWNEGO docenta. By jeszcze bardziej namieszać w nomenklaturze stanowisk, stopni i tytułów na uczelniach, parę lat temu wprowadzono ZUPEŁNIE innego "docenta". Jest to stanowisko nie naukowe, czy naukowo dydaktyczne a DYDAKTYCZNE stojące w ciągu: wykładowca, starszy wykładowca, docent. Nie jest wymagana habilitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Re: "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 10:24 (...) to im gratuluję, przecież żadna wypowiedź tego cżłowieka dotyczacych prognoz związnych z wyborami czy rozwojem sytuacji politycznej NIGDY ale to NIGDY się nie sprawdziły. może i jesteś politologiem (z wykształcenia), ale nad gramatyką j. polskiego bym jeszcze na twoim miejscu popracował. Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 PiS przegrywa w sądzie !!! 21.04.09, 08:08 Kolejny "profesor", który uważa, że My - Polacy jesteśmy idiotami i można nas prowadzić za nos w stronę pisiorowych szubrawców. A swoją drogą dewastacja LOGO podlega ocenie sądu, wyobraźmy sobie kpiny z loga Coca Coli zrobione przez Pepsi Colę... Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Albo wcześniejsze kpiny PO z logo PiS-u, no nie? 21.04.09, 08:56 Wasza hipokryzja aż krzyczy. Dlatego jesteście nielubiani. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Albo wcześniejsze kpiny PO z logo PiS-u, no n 21.04.09, 09:07 niestaly_czytelnik napisał: > Wasza hipokryzja aż krzyczy. Proszę, przypomnij na czym te kpiny Platformy z logo PiSu polegały i gdzie się odbywały. > Dlatego jesteście nielubiani. Daj Boże każdej partii być tak "nielubianą" jak PO (patrz sondaże). Odpowiedz Link Zgłoś
wrcr Re: Albo wcześniejsze kpiny PO z logo PiS-u, no n 21.04.09, 12:25 Chociażby tu: http://ja.rafi.pl/2006/07/21/glosujac-na-pis-glosujesz-na/ Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Albo wcześniejsze kpiny PO z logo PiS-u, no n 21.04.09, 12:44 No i gdzie te kpiny PO z logo PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Albo wcześniejsze kpiny PO z logo PiS-u, no n 22.04.09, 18:08 wrcr napisał: > Chociażby tu: > http://ja.rafi. > pl/2006/07/21/glosujac-na-pis-glosujesz-na/ OK., kpiny. Tylko co z tym wspólnego ma Platforma? Odpowiedz Link Zgłoś
washner Jakie nazwisko taki człowiek. 21.04.09, 08:08 Jeszcze się dobrze nie posadził na stolcu a już wyciągnął język do lizania Pisowskich d..p Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Jakie nazwisko taki człowiek. 21.04.09, 09:08 washner napisał: > Jeszcze się dobrze nie posadził na stolcu a już wyciągnął język do lizania > Pisowskich d..p A może to właściwa kolejność? - Najpierw lizanie... Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Re: Jakie nazwisko taki człowiek. 21.04.09, 11:45 O przepraszam. Pan Kandydat Na Europosła pokazał tylko, ze zna język. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Kolejny ujadający piesek na smyczy... 21.04.09, 08:14 Im mocniej PiS atakuje tym ma mniejsze poparcie wśród polaków. Niech szczekają sobie ile chcą. Karawany i tak nie zatrzymają, bo to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Co, wystraszeni reklamówką, co? 21.04.09, 08:59 Ty się lepiej zajmij swoją kanapą - PiS poradzi sobie sam, bez twojej fałszywej troski. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski a mi tam sie podoba :) 21.04.09, 09:08 siwadczy o tym ze pis nie ma nic do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: a mi tam sie podoba :) 21.04.09, 09:29 nic do powiedzenia to raz... ale ważniejsze jest dwa, a dwa brzmi... JAREK SWOJE ANIOŁKI ORAZ POLITYKĘ MIŁOŚCI I POKOJU BRAŁ POWAŻNIE PRZEZ 3 TYGODNIE, BO DLA NIEGO SŁOWO JEST ŚWIĘTE, NIKT GO NIE PRZEKONA ŻE BIAŁE JEST BIAŁE A CZARNE JEST CZARNE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec będzie traktował ten język jako swoją publikację 21.04.09, 08:15 Migalski chciał się habilitować ale okazało się że ma za mały dorobek naukowy - więc teraz do swojej bibligrafii dopisze sobie język Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: będzie traktował ten język jako swoją publika 21.04.09, 09:22 pakulec napisał: > Migalski chciał się habilitować ale okazało się że ma za mały > dorobek naukowy - więc teraz do swojej bibligrafii dopisze sobie > język I jaki nakład; zawrotny! Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Migalski nowym pisiorem! 21.04.09, 08:16 Witamy nowego małego pisiora! Zatoniesz w szambie razem z Jarkiem. Arka nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger słuszna uwaga 21.04.09, 08:46 > Arka nie pomoże. Słuszna uwaga. Na pewno nie Migalskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Dr Migalski zdaje się z Krakowa 21.04.09, 09:02 a Arka gra w Gdyni. Chyba ci źle komputer pokładowy zadziałał. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Dr Migalski zdaje się z Krakowa 21.04.09, 09:44 niestaly_czytelnik napisał: > a Arka gra w Gdyni. Chyba ci źle komputer pokładowy zadziałał. Chodzi o kolejną partię, którą J.K, ponoć, planuje założyć, gdy PiS już przegra wszystko: wybory do parlamentu, także i krajowego oraz prezydenckie. W prasie było o tym wczoraj. A że ma to być partia - przetrwalnik, w żadnym razie nie masowa (jak ongiś PC czy PiS obecnie), to dziennikarze nazwali ją Arką, bo na na jej pokład Jarek zabierz tylko najbardziej zaufanych pretorianów. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik1942 "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 08:17 Dać mu habilitowanego docenta/na przykład "marcowego"/ Odpowiedz Link Zgłoś
hno3 Czy takiego człowieka stać na kompromisy ponadpar 21.04.09, 08:18 -tyjne? Oczywiście że nie.Zieje nienawiścią jak jego mentor. Ten facet nigdzie nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sarkasta Władze Uniwersytetu Śląskiego 21.04.09, 08:19 miały rację odcinając Migalskiego od habilitacji z racji jego upolitycznienia. On zaprzeczał, skarżył się dziennikarzom - a tu proszę: lista PIS-u i jaki finezyjny wkład do polskiej reklamy polityczniej - języczek. Prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkisraczki "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 08:22 W tej glebi pomrocznych dziejow siedzacego na drzewie czy tez pod palma / to obojetne / niejakiego miglanca migalskiego tli sie gleboka iskierka dobrych czasow gdy bylo sie malpa . No to MIGDALSKI PISU !!! Wypijemy po setce KACZUSZKI i luluuuuu.Niech ci sie przysni Afryka Dzika . Odpowiedz Link Zgłoś
safed "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 08:23 I to jest wiadomość dnia?! A kiedy redakcja znajdzie wreszcie miejsce na podanie wiadomości o wzroście bezrobocia do 11,4%? Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 10:59 safed napisał: > I to jest wiadomość dnia?! A kiedy redakcja znajdzie wreszcie miejsce na podani > e > wiadomości o wzroście bezrobocia do 11,4%? W całej Europie recesja, tylko u NAS lekki wzrost (mimo spadającego popytu w Eurolandzie) to jest źle?? Ty byś chciał eksponować lekki wzrost bezrobocia jako zarzut przeciwko rządowi. Nieprawdaż? Dobrze rozumiesz, że byłoby to nie a propos, ale co tam! Nieprawdaż? Można rząd krytykować, ale głównie za to, że za mało się różni od PiS owskiego. Mało się różni, ale chociaż w dobrym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
karpikf "Dziennik": Migalski nowym spin doktorem PiS 21.04.09, 08:23 kurde. te spoty PiSu są... dziwne. zamiast pokazać w nich, co PiS osiągnęło, co może, to cały czas psioczą na PO, jakie to ono jest be i złe. litości! Odpowiedz Link Zgłoś