obraza.uczuc.religijnych 21.04.09, 11:16 Ależ to nieprawda! Jest pan nadal super obiektywnym i niezależnym obserwatorem!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maaac Re: Migalski: Straciłem walor niezależności 21.04.09, 12:56 Wierny kumpel Kurskiego. Kłamać, kłamać, byle nie mrugnąć okiem, byle twardo trzymać się swoich kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter [...] 21.04.09, 14:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac :) nie bredź 21.04.09, 15:03 O "obiektywności" to zawsze mówią proPiSowi. Inni zawsze twierdzą że przedstawiaja swoje SUBIEKTYWNE poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Walor za walor 21.04.09, 13:58 Walor niezależności został przewaluowany na niewątpliwy walor pisdzielności. Odpowiedz Link Zgłoś
ariakis Migalski: Straciłem walor niezależności 21.04.09, 14:05 Żeby coś stracić wypadałoby najpierw to posiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Nie majacz kolego pożyteczny 21.04.09, 15:15 ??????????????????????????????????? Przepraszam co twierdzą? Co robią? O czym Ty p*****? Jeżeli się ze mną nie dyskutuje dlaczego już drugi raz odpowiadasz na mój post? A potrafisz coś z argumentami, a nie wyzwiskami? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Admin - tnij wszystko albo nic. 22.04.09, 18:55 No i został mój post jako odpowiedź na próżnię. Odpowiedz Link Zgłoś
washner Migalski Straciłem cnotę i to sie nie wrati 21.04.09, 15:44 Jako doctor rehabilitowany przez Kłamczyńskiego Migalski nieźle kwasi. Odpowiedz Link Zgłoś
gottmituns Bezpowrotnie utracona leworęczność 21.04.09, 19:00 "Mój walor ABSOLUTNEJ niezależności został niestety CZASOWO ograniczony." Gratuluje dobrego samopoczucia. I rozumiem, że po wyborach walor przestanie być ograniczony i pan Migalski znów będzie absolutnie niezależny. Żałosny bufon. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekn66 A Magdalena Środa? 21.04.09, 19:29 A Magdalena Środa? Kandyduje do Europarlamentu a waloru niezależności nie straciła. Komentuje sobie w najlepsze w mediach. Może ktos mi to wytłumaczy, bo nie mogę zrozumieć, że jedni trcą a inni nie... Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Re: A Magdalena Środa? 21.04.09, 20:16 tomekn66 napisał: > A Magdalena Środa? Kandyduje do Europarlamentu a waloru > niezależności nie straciła. Jak to "nie stracila"? Sama mowila, ze stracila, poczytaj sobie www.feminoteka.pl/print.php?type=N&item_id=4781 "Magdalena Środa: „Niezależność” straciłam dawno temu, gdy - zapewne zupełnie przypadkiem - zaczęto prosić mnie o komentarze i stałam się osobą publiczną. Straciłam ją również wtedy, gdy zostałam ministrem w rządzie Marka Belki." Zdaje sie, ze Magdalena Sroda potrafi byc wobec siebie bardziej szczera i lepiej oceniac sytuacje niz Marek Migalski. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekn66 Podwójne standardy! 21.04.09, 21:41 To Marek Migalski lepiej ocenia sytuacje i jest uczciwszy. Kiedy czynnie zaangażował się w politykę przestał ją komentować, gdyż te role są nie do pogodzenia. Zreszta niechby spróbował, media by go zagryzły. A Środzie to nie przeszkadza. I mediom też. To właśnie są podwójne standardy. I to + stronniczość mediów nieszczy naszą demokrację i jest jej realnym zagrożeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Podwójne standardy! 22.04.09, 08:37 I znów nieprawda. Dalej ją komentuje. Zresztą dokładnie tak samo jak i inni politycy. Tyle że przestał wreszcie udawać "niezalezność". Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Nie majacz kolego pożyteczny 21.04.09, 21:50 Katchorenbeobachter bredzisz jak piekarski na mekach ... Odpowiedz Link Zgłoś
grayling Migalski: Straciłem walor niezależności 21.04.09, 22:01 Ludzie, wy sie, kurna, nie śmiejta, boć to tragedia straszna - stracić jedyny posiadany (rzekomo) walor, to załamka straszna jest... Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Jeszcze ten nieszczęśnik myśli, że kiedykolwiek by 22.04.09, 06:40 Jeszcze ten nieszczęśnik myśli, że kiedykolwiek był niezależny. Naukowiec hłe, hłe... kuproliz jedynie od urodzenia. A teraz odbiera należność za długie lizanie. Odpowiedz Link Zgłoś
woj-77 Migalski: Straciłem walor niezależności 22.04.09, 07:33 Panie doktorze, co trzeba zrobić że zrozumieć, że ta partia z którą Pan sympatyzuje jest szkodliwa dla Polaków? pomawianie, insynuacje, manipulacje...kto się na to daje jeszcze nabrać, Pan się daje? Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Re: Migalski: Straciłem walor niezależności 22.04.09, 07:35 On nie daje sie nabrac, on w tym nabieraniu swiadomie bierze udzial. Odpowiedz Link Zgłoś
signal już od lat straciłeś jak zacząłeś lizać tyłki 22.04.09, 13:51 pisobolszewikom za miejsce na liście do UE Odpowiedz Link Zgłoś