funny5 21.04.09, 19:46 Niech mu sie w koncu do skory dobiora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-skin Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowski ... 21.04.09, 20:11 aco tu jest do badania? niech się ten stary PiSuar zajmie czymś bardziej konkretnym aniżeli tym co kto i na kogo powiedział.. Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowsk 21.04.09, 20:29 Mam wrażenie, ze ten facet sam jest gejem, czy ktos jeszcze tak myśli?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bee_geesus Re: Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowsk 21.04.09, 21:33 atam gejem, jeździ do tej Amazonii i odkrywa nowe zwierzęta. W każdym razie dla siebie je odkrywa. A jak jaki Indianin chętny, to czemu nie? Zwłaszcza, że Polskie Radio mu to finansuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz A jak nie lubię prezydenta to już próba zabójstwa 21.04.09, 22:02 Szczyt debilizmu. Takie prawo - można nie lubić gejów ale z tępieniem to nie ma nic wspólnego. Prezydenta też nie lubię. Aresztujcie mnie za próbę zabójstwa Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta irytuje mnie to poprawność polityczna 21.04.09, 21:41 Mamy wolność słowa, jeśli nie podobają mu się geje to jego sprawa, o co ta afera, nie każdy uważa że punk G jest w d.pie. Ostatnio poprawność polityczna robi się uciążliwa, nie można sie krzywo spojrzeć aby nie być posądzony o antysemityzm albo homofobie. W demokracji wiekszość ma rację, a nie musi ustępować krzykliwym mniejszością. Demokracja ulega wypaczeniu. Wyobraźcie sobie że mają zwolnić pracownika- mają do wyboru ciebie, albo czarnoskórego żyda a na dodatek homoseksualistę. Choćbyś miał 10 chorych dzieci na wyżywieniu to i tak to ty wylecisz z roboty, nikt nie zaryzykuje brak poprawności politycznej Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Jak zdarta plyta, znowu ta poprawnosc polityczna 22.04.09, 00:15 Zrozum wreszcie czlowieku ze to nie poprawnosc polityczna tylko krytyka tepoty i ograniczenia. Mowi ten pacan: homoseksualistów trzeba wytykać palcami, bo uratuje ich duszę przed wiecznym potępieniem a ja pytam, jaka dusze i jakie wieczne potepienie? NIech se Cejrowski wierzy w dusze i wieczne potepienie, jego wybor. Ale dlaczego ma sie wchrzaniac z tymi pogladami w moje zycie? Ja nie wierze i nie chce nawet sluchac tych bzdur. Wrecz przeciwnie, Cejrowski namawia do potepiania ludzi, z powodow niezrozumialych. A to jest nielegalne. Jestes w stanie zrozumiec powyzsze slowa czy tepota Twoja jest bezdenna? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowsk 22.04.09, 00:12 pszeszczep666 napisał: > Mam wrażenie, ze ten facet sam jest gejem, czy ktos jeszcze tak myśli?:) i owszem :) ale przede wszystkim jest durniem. a tak przy okazji: mial wszak wyjechac do Ekwadoru, czyzby jednak przeczytal komentarze, z ktorych najbardziej pochlebnym bylo "no to krzyz na droge"? :) no i chyba jednak zrozumial, ze paszport z tej ohydnej UE gwarantuje wjazd do zdecydowanie wiekszej ilosci krajow niz paszport ekwadorski :D Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanahab Re: Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowsk 21.04.09, 23:06 "Nie zgadzam z insynuowaniem choroby psychicznej wszystkim, którzy nie godzą się z ideologią ludzi opacznie pojmujących rolę kiszki stolcowej w organizmie mężczyzny" - pisze Jan Pospieszalski. Tak odpowiada na apel Roberta Biedronia, według którego "państwo powinno zwalczać homofobiczną mowę nienawiści". Mową nienawiści jest używanie określenia "homofob", wobec wszystkich tych, dla których homoseksualizm, jego praktykowanie oraz publiczne manifestowanie, jest czymś sprzecznym z naturą i odchyleniem od normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Męskiej kiszki stolcowej? 21.04.09, 23:36 "Nie zgadzam z insynuowaniem choroby psychicznej wszystkim, którzy nie godzą się z ideologią ludzi opacznie pojmujących rolę kiszki stolcowej w organizmie mężczyzny" - pisze Jan Pospieszalski Zastrzeżenie Janka przypomniało mi stary dowcip: Rozmawia dwóch kolegów. -Stary, pukałeś kiedyś żonę w drugą dziurkę? -No co ty - żeby w ciążę zaszła!? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Męskiej kiszki stolcowej? 22.04.09, 00:13 zawsze podejrzewalem Janka o myslenie wlasnie kiszka stolcowa. nic dziwnego, ze tak jej broni przed wyimaginowanymi zakusami :) Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Projekcja 22.04.09, 06:24 Odnoszę wrażenie, że zarówno Cejrowski jak Pospieszalski mają pewne problemy z samoakceptacją, które projektują na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowsk 21.04.09, 20:46 RPO walczy z wolnością słowa, to chyba tylko w Polsce jest możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Wyzywanie nie podpada pod wolność słowa 21.04.09, 21:01 tak jak sr...nie na dywan nie podlega pod prawo do wolności osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.bez.loginu Re: Wyzywanie nie podpada pod wolność słowa 21.04.09, 21:30 jak on jest to ja przestaję Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: Wyzywanie nie podpada pod wolność słowa 21.04.09, 21:49 On nie wyzywał tylko mówił, że trzeba ich wytykać i "mężczyźni brzydzą się pederastią". Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Wyzywanie nie podpada pod wolność słowa 22.04.09, 01:42 czyli publicznie nawoływał do ostracyzmu to jest tzw. mowa nienawiści, zagrożona karą więzienia do lat 5 Odpowiedz Link Zgłoś
fxvi ale sprawiedliwe ocenianie nie jest wyzywaniem! 22.04.09, 02:25 ale sprawiedliwe ocenianie nie jest wyzywaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Ale wyzywanie nie jest sprawiedliwym ocenianiem! 23.04.09, 16:07 Ubliżania nie można nazwać sprawiedliwym ocenianiem, nawet jeśli czyni to religia. "Prześladowanie religii"? Ajwaj! Po prostu w demokratycznym społeczeństwie religia nie jest świętą krową. Swobody obywatelskie należą się jednostkom (także wierzącym, dopóki szanują swobody innych) a nie religiom. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowski .. 21.04.09, 20:50 jakos nie przypominam sobie by WC wytykał palcami i piętnował np. abepe Paetza:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.aliks Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowski .. 21.04.09, 20:52 Niechże ten człowiek pisze o dżungli. To mu najlepiej wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
cyngiel_michnika Takie czasy, że za mówienie prawdy 21.04.09, 20:53 ... można być oskarżonym, a na pewno szykanowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Takie czasy, że za mówienie prawdy 21.04.09, 21:05 Jasne...nazywanie prezydeta durniem i pijakiem jest ok.. ale nazwanie homosia pedrylem aj waj giewałt... ale ogłupiono ogolnoświatowe tudzież polskie matołectwo.. "prawa człowieka"dla pedryli szympansów i goryli... Codziennie dziękuję Bogu że jestem "heterykiem"i jestem z tego powodu szczęśliwy...A homosiom życzę tego samego szczególnie tym leciwym...którzy muszą trzymać się jednego odbytu.. Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat chyba nei ten artykul komentujesz;-) 21.04.09, 21:19 Dowod? Jestem zdrowym mezczyzna. Nie podoba mi sie cala 'kultura' homoseksualna, ale nie mam nic przeciwko temu, gdzie kto wtyka lub komu sie wypina (lub co lize). Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Re: chyba nei ten artykul komentujesz;-) 21.04.09, 21:20 errata: nie mam nic do tego, gdzie kto... Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Takie czasy, że za mówienie prawdy 21.04.09, 23:12 Święta prawda, czego najlepszym przykładem jest bezprecedensowa, chamska nagonka na Pana Palikota za mówienie o problemach alkoholowych pana prezydenta. cyngiel_michnika napisał: > ... można być oskarżonym, a na pewno szykanowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Potępiam "gejów" a tępię robaki w ogrodzie 21.04.09, 20:56 Panom z ul. Czerskiej mylą się już określenia. Od paru lat chca nam wmówić, że "tolerować" znaczy to samo co "akceptować", teraz znów nawoływanie do "potepienia" obrzydliwości utożsamiają z nawoływaniem do "tepienia" tych obrzydliwości sprawców. Kompletna manipulacja słowna, typowa dla GWno Prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Potępiam "gejów" a tępię robaki w ogrodzie 21.04.09, 23:09 Durniu, GW relacjonuje co napisał Kochanowski. Nie jesteś w stanie zrozumieć najprostszego tekstu. Ale czego się można spodizewac po tobie, jeszcze nigdy nic nie napisałeś z sensem. talking_head napisał: > Panom z ul. Czerskiej mylą się już określenia. Od paru lat chca nam > wmówić, że "tolerować" znaczy to samo co "akceptować", teraz znów > nawoływanie do "potepienia" obrzydliwości utożsamiają z nawoływaniem > do "tepienia" tych obrzydliwości sprawców. > Kompletna manipulacja słowna, typowa dla GWno Prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Poprawna wolnosc slowa. 21.04.09, 20:59 Podobnie bylo w PRL-u,wtedy tez byla wolnosc slowa ale zgodna z mysla kierowniczy roly partyi. Odpowiedz Link Zgłoś
stredoevropan Krzyczy by odwrócić uwagę od siebie 21.04.09, 20:59 Uważam, że Wojciech Cejrowski, podobnie jak np. Jarosław Kaczyński jest tzw. kryptogejem, czyli homoseksualistą nie akceptującym swej orientacji, starającym się ją ukryć przed otoczeniem i (złudnie) przed samym sobą. Zaś potępieńcze krzyki pod adresem innych stanowią bezradne próby przerzucenia własnego problemu na innych. Wszak orientacja psychoseksualna - niezależnie hetero- czy homo-, sama w sobie nie jest problemem. Ewentualne kłopoty wynikają z tego co człowiek w związku z nią niekiedy robi w życiu swym i bliźnich. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Krzyczy by odwrócić uwagę od siebie 21.04.09, 21:48 stredoevropan napisał: > Uważam, że Wojciech Cejrowski, podobnie jak np. Jarosław Kaczyński jest tzw. kr.......<Twoje POkrętne >uważanie< ma w tym temacie gó..o do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Krzyczy by odwrócić uwagę od siebie 22.04.09, 00:15 bardzo mozliwe, ze nie ma, ale tez tak uwazam. w dodatku co do Cejrowskego mam niemal pewnosc, przy Kaczynskim bym sie nie upieral - moze jest, moze nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
g_m11 Re: Krzyczy by odwrócić uwagę od siebie 21.04.09, 22:32 To ja tez chyba jestem kryptogejem bo gejostwo wzbudza we mnie obrzydzenie.To juz wole jak sie panienki obmacują. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Krzyczy by odwrócić uwagę od siebie 22.04.09, 01:44 otóż to u podstaw nienawiści do gejów u większości facetów leży zwykły ohydny męski szowinizm Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Krzyczy by odwrócić uwagę od siebie 21.04.09, 23:13 Wiele osób, które go znają twierdzi to samo. stredoevropan napisał: > Uważam, że Wojciech Cejrowski, podobnie jak np. Jarosław Kaczyński jest tzw. kr > yptogejem, czyli homoseksualistą nie akceptującym swej orientacji, starającym > się ją ukryć przed otoczeniem i (złudnie) przed samym sobą. Zaś potępieńcze kr > zyki pod adresem innych stanowią bezradne próby przerzucenia własnego problemu > na innych. Wszak orientacja psychoseksualna - niezależnie hetero- czy homo-, sa > ma w sobie nie jest problemem. Ewentualne kłopoty wynikają z tego co człowiek w > związku z nią niekiedy robi w życiu swym i bliźnich. b Odpowiedz Link Zgłoś
baba_zy_wsi Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowski .. 21.04.09, 20:59 Dobrze godo! U mojego chopa te homoseksualisty wywołujom obrzydzenie. A unci zdrowiuśki, że hej! Ośmioro dziecisków po chałupie kiedyś biegało!! Co, juże nie wolno mówić co obrzydza i co grzech jest? Łojezu? Tak te geje nawołujo do tolerancyi, a sami majo zero tolerancyi dla innych światopoglondów. Ksiundz mi mówił, że to sie hipokryzyja nazywa. Z wiejskim pozdrowieniem! Baba Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Dobze Babciu godocie, ino uwozejcie, bo 21.04.09, 21:20 tyn ksiundz, to tyz moze jakisi inkszy jest. Ani sie łobejrzycie jak wom chłopa wyonacy, a corke zbrzuchaci. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowsk 21.04.09, 21:31 Tolerancja tylko pedrylom się przynalęży..a nie babom...w dodadtku nie zboczonym...aleś mało kumata...i jeszcze miałaś chłopa a nie analistę co wolał robić dzieci...a nie mieszać g.... Pani jest "zacofana"nie europejska proszę pani..ale zaścianek,ciemnogród i nie partie "inteligentów"z UW i PO..w czwartej części... Odpowiedz Link Zgłoś
baba_zy_wsi Re: Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowsk 21.04.09, 21:40 A tozescie mnie rozbawili, aże mnie brzucho boli!! Jaka tam ja pani!!! Łojezu, zarusicko umre ze smiechu! Tolerancyja sie kazdemu nalezy, a jak kto mundry, to gupich nie słucha, o. No i przecie ja jestem Europejka, pełno gębo. Mój Dziaduś mi jeszcze z carskich czasów ksiunżke do szkoły pokazywoł i tam było, żeśmy so w Europie. A zacofano nie jestem, bo interneta używom. A tej partyji z bliźniakami nie lubie, bo to same rozwodniki, swołocze, a jeden to ma dziadka ze szkopskiego wojska. A mój Dziaduś to u Cara samego służył! A co do Ksiundza mojego, to on juże nic nikomu nie zbrzuchaci, bo by go chopy kłonicami zatłukli, hehe. I tak ma być. Z wiejskim pozdrowieniem, Baba Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa ja też brzydliwy jestem, bo 21.04.09, 21:01 u zdrowego mężczyzny Cejrowski wzbudza obrzydzenie Odpowiedz Link Zgłoś
jkal to już w III RPnie można mieć własnego zdania? RPO 21.04.09, 21:12 w roli cenzora. Żaden tzw. lumPOkrata nie jest wstanie zmusić mnie do akceptacji wszelakiej dewiacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ciamej Re: to już w III RPnie można mieć własnego zdania 21.04.09, 22:27 > Żaden tzw. lumPOkrata nie jest wstanie zmusić mnie do akceptacji wszelakiej dewiacji. czyżbyś miał problemy z samoakceptacją? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: to już w III RPnie można mieć własnego zdania 21.04.09, 23:16 Popatrz, a ja do tej pory myślałem że Kochanowski to funkcjonariusz pisowski postawiony tam przez Jarka. jkal napisał: > w roli cenzora. Żaden tzw. lumPOkrata nie jest wstanie zmusić mnie do akceptacj > i wszelakiej dewiacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: to już w III RPnie można mieć własnego zdania 22.04.09, 00:17 akkj napisał: > Popatrz, a ja do tej pory myślałem że Kochanowski to funkcjonariusz pisowski > postawiony tam przez Jarka. > > jkal napisał: > > > w roli cenzora. Żaden tzw. lumPOkrata nie jest wstanie zmusić mnie do akc > eptacj > > i wszelakiej dewiacji. oj, nie czepiaj sie. jak w tym dowcipie, taki zapier..l, ze nie ma kiedy taczek zaladowac. w wydziale propagandy KC PiSdy musi byc podobnie, zwlaszcza w takie dni jak dzis, kiedy trzeba wytlumaczyc, ze prezydent co prawda ma okragla glowe, ale nie pije z plastiku, dzieki czemu jest oszczednosc. czy jakos tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: ja też brzydliwy jestem, bo 21.04.09, 21:14 No to uważaj, bo RPO się za Ciebie weźmie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Żaden rzecznik nie będzie mi mówił... 21.04.09, 21:16 Co ma u mnie wzbudzać obrzydzenie - a co nie. To, że kogoś otrząsa na widok całujących się panów, to jeszcze nie jest dyskryminacja. Niektórych otrząsa na widok pomidorowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Żaden rzecznik nie będzie mi mówił... 22.04.09, 01:46 żenujący pajacu rzecznik nie dyktuje nikomu jego reakcji estetycznych, tylko występuje przeciwko publicznemu nawoływaniu do nienawiści i ostracyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Pederaści prawda Was wyzwoli! 21.04.09, 21:23 Trzeba nazwać rzecz po imieniu. Tak zrobił pan Cejrowski. Widać, że facet ma swoje zdanie, z któym zgadza się zdecydowana większość społeczeństwa, tylko mało kto jest na tyle odważny co pan Wojtek. Dzięki Kociewiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Ale dla mnie to jest obrzydliwe... 21.04.09, 21:24 jak facet facetowi wkłada członka do odbytu. Nic na to nie poradzę. Zamkniecie mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
dzialkowiec27 Re: A dla mnie jest obrzydliwe, jak... 21.04.09, 22:12 fields1 napisał: > jak facet facetowi wkłada członka do odbytu. Nic na to nie poradzę. Zamkniecie mnie ?> Dla większości zaś obrzydliwa jest obłuda, która każe miłośnikom członków w odbycie stawać w pierwszym szeregu "walki z pedałami". "Łapaj złodzieja"? Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: A dla mnie jest obrzydliwe, jak... 21.04.09, 22:26 dzialkowiec27 napisał: > Dla większości zaś obrzydliwa jest obłuda, która każe miłośnikom > członków w odbycie stawać w pierwszym szeregu "walki z pedałami". Jasne. 95% społeczeństwa nie trawi gejów to wg twojej pogmatwanej logiki 95% ludzi to geje. Swoje metody zachowaj dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzialkowiec27 Jimmyjazz, czy Ty czytasz ze zrozumieniem? 21.04.09, 22:33 Nie zauwazyłeś nigdy zjawiska negacji własnych poglądów na zewnątrz? Złodziej wzywa do łapania złodzieja, k...a demaskuje "puszczalskie", a uczciwy człowiek nie potępia bez powodu i sensu. A tak poza tym, w czym heteroseksualnemu mężczyźnie przeszkadza gej? No właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Re: Jimmyjazz, czy Ty czytasz ze zrozumieniem? 21.04.09, 23:19 no właśnie, "czy Ty czytasz ze zrozumieniem ?" Powtarzam "mnie oni nie przeszkadzają tylko brzydzą". To jest jak z gównem na ulicy. Trudno powiedzieć by takie gówno specjalnie przeszkadzało. Zresztą spójrzmy na etymologię; przeszkadzać->przeszkoda. Gówno nie jest wielką przeszkodą. Można je łatwo ominąć i nie ma problemu. Ale zbliżanie się do niego ? Łeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Jimmyjazz, czy Ty czytasz ze zrozumieniem? 23.04.09, 15:45 dzialkowiec27 napisał: > Nie zauwazyłeś nigdy zjawiska negacji własnych poglądów na > zewnątrz? Złodziej wzywa do łapania złodzieja, k...a > demaskuje "puszczalskie", a uczciwy człowiek nie potępia bez > powodu i sensu. Czyli jak ktoś komus zwraca uwagę to znaczy że sam tak robi? A ty co zarzucasz cejrowskiemu? Czyli sam taki jesteś? > A tak poza tym, w czym heteroseksualnemu mężczyźnie przeszkadza > gej? No właśnie... A kto mówi że komukolwiek przeszkadza? Debilizm polega na tym że jak sie powie nt gejów czegos innego niż "umwielbiam i popieram" to zaraz homofob, hilter i goering razem wzięci. Po prostu nie każdy ich uwielbia i popiera. Ale to nie oznacza od razu że przeszkadza. Przeszkadza poszukiwanie homofobów i prześladowanie i ograniczanie wolności i imię poprawności politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: A dla mnie jest obrzydliwe, jak... 22.04.09, 00:19 jak to wyliczyles? i co masz na "mysli" piszac "nie trawi", w Polsce nie stwierdzono chyba jak dotad przypadkow kabibalizmu? a tak swoja droga takie obnoszenie sie z idiotyzmem zatraca o turpizm. idz sobie, czlowieku i nie budz naszego obrzydzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz no masz rację 23.04.09, 15:41 ready4freddy napisał: > jak to wyliczyles? Poprzez sumowanie a następnie dzielenie sumy z licznika przez sumę z mianownika i na koniec razy 100% > i co masz na "mysli" piszac "nie trawi", w Polsce nie > stwierdzono chyba jak dotad przypadkow kabibalizmu? nawet na pewno nie stwierdzono przypadków kabibalizmu > a tak swoja droga takie obnoszenie sie z idiotyzmem zatraca o > turpizm. idzsobie, czlowieku i nie budz naszego obrzydzenia :) Przepraszam, że uraziłem tak wybitną jednostę. Kto się mógł spodziewać tak skrajnie wysokiego poziomu tolerancji. To faktycznie musi "zatracac". Dziw bierze, że nobliści też zaglądają na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jkmjkm Re: Ale dla mnie to jest obrzydliwe... 21.04.09, 23:05 "jak facet facetowi wkłada członka do odbytu. Nic na to nie poradzę." Też tak mam. Ale za to nie brzydzi mnie wkładanie członka do kobiecego odbytu. Nic na to nie poradzę. Czy jestem gejem? Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Re: Ale dla mnie to jest obrzydliwe... 21.04.09, 23:14 Kobiecy odbyt to co innego :) Bo tu przeca nie o odbyt chodzi a o właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 a wiesz, ze faceci wkladają w tylek kobietom? 21.04.09, 23:17 slyszales o tym? :) hehe Polak-ateista ps. 30% kobiet i 40% facetow przynaje sie do analu:) czym sie jedna dupa rozni od innej dupy? zawartoscią chyba nie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
minnie_mouz Re: Ale dla mnie to jest obrzydliwe... 21.04.09, 23:22 Zamkniemy cię z kimś kto cię do tego przekona.... Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowski ... 21.04.09, 21:26 Wojciecha Cejrowskiego nie powinno się nigdzie dopuszczać do głoszenia jego pseudo prawd. Zaszokowała mnie wiadomość, że go wpuścili do KUL-u. Wystarczy wszechpolsk telewizja. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowsk 21.04.09, 21:37 Oto wolność słowa..i prawa człowieka PO-wski mędrcze...czyli czerwona kanalio z ulicy Mysiej 2.. Odpowiedz Link Zgłoś
kormiii Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowski ... 21.04.09, 21:27 Cejrowski jest wg mnie strasznie zakłamanym facetem. Nie lubię go. wykopgier.pl/gry-online/500/prizma-puzzle/ Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Cejrowski sam jest chyba gejem! 21.04.09, 21:30 Stary chłop a nigdy nie pokazał się z żoną czy z dziećmi.Tylko jeździ po tych dżunglach i chodzi na bosaka ,chociaż nawet ludżercy noszą japonki. I po pedalsku się ubiera. Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Re: Cejrowski sam jest chyba gejem! 21.04.09, 21:33 a g[...] ci do tego homofobie jeden ! Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 Fieldsie Jeden 21.04.09, 22:55 Czy rozumiesz znaczenie słowa homofob ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
o90 u zdrowego mężczyzny pederastia wzbudza obrzydzeni 21.04.09, 21:33 u zdrowego mężczyzny pederastia wzbudza obrzydzenie i jest to prawda KAŻDY NORMALNY mężczyzna czuje do pederastów obrzydzenie Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga no tos sie pan panie Cejrowski Ufarfalil na dobre! 21.04.09, 21:43 Nic nie stoi w miejscu, zawsze dochodzi do przegiecia, jak sie ktos za bardzo ugina pod naporem grzechow wlasnych, ktorych nie chce widziec wlasnymi oczyma. Bo jak mowi stare a madre przyslowie, najlepiej poprawia sie innych poprzez poprawianie samego siebie. A pan Cejrowski wzial sie za osadzanie drugich, tracac cenny czas, ktory moglby spozytkowac na poprawianie wlasnego charakterku. Wszak, jak glosi Biblia, nikt nie jest doskonaly, nawet aniolowie.... A nie trzeba bylo w dzungli zostac i do malp wyglaszac swoje twardoglowe przeory? Odpowiedz Link Zgłoś
gnago Test 21.04.09, 21:56 Zgadza się. Każdemu kto twierdzi inaczej niech zrobi eksperyment: Niech opróżni swą kloakę w jakieś naczynie, weźmie w garść i nazwie wonną perfumą. Następnie powącha. I tu rozbieżne są opinie: 1) śmierdzi - niewątpliwie jesteś wstecznym reakcjonistą zapewne fundamentalistą religijnym i aspołecznym konserwatystą. Fizycznie twoja organoleptyka raczej jest bez zarzutu, mózg nie wprowadza żadnych zasadniczych przekłamań. 2) pachnie - brawo, reprezentujesz "postęp" w społeczeństwie,lubisz nowości, reklamy to to co lubisz najbardziej, ogólnie cool i trendy. fizycznie twoja organoleptyka jest absurdalnie fałszowana przez mózg, wykazujesz anormalny pozionm akceptacji dla innych brak własnego osądu spraw zastępujesz nie słusznym a bardziej "medialnym" a głośnym i na czasie. Wyrazy współczucia Odpowiedz Link Zgłoś
minnie_mouz Re: Test 21.04.09, 23:20 Jak cię takie rzeczy kręcą to polecam fora "altirnative lifestyles" wyszukaj hasła scat albo coprophilia good luck and have fun ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hexon Re: u zdrowego mężczyzny pederastia wzbudza obrzy 21.04.09, 22:10 Potwierdzam... pederaści budzą moje obrzydzenie, no może lesbijki budzą moją niezdrową fascynację.. ale tylko trochę..no dobrze! nieco bardziej niż trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
hollowcat Re: u zdrowego mężczyzny pederastia wzbudza obrzy 21.04.09, 23:11 > u zdrowego mężczyzny pederastia wzbudza obrzydzenie mów za siebie. Ja jestem zdrowy i jakoś nie wzbudza we mnie obrzydzenia. > i jest to prawda to jest ta trzecia prawda - czyli g*wno prawda. Obrzydzenie do gejów jest wyuczone normami w jakich się ktoś wychował i tyle. W starożytnej Grecji normą była miłość dojrzałego mężczyzny z młodym chłopakiem. Trochę statystyki: 5% to geje 1% jest aseksualny 40% jest bi reszta to hetero... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 ja jestem normalny... i nie czuję... wiec co jest? 21.04.09, 23:15 czuję tylko brak pożądania... pożądanie czuję do kobiet jaki masz problem z tym, ze jeden pan, drugiemu panu cos gdzies wsadza? albo ze jedna pani, innej pani coś liże? co to ma do bycia prawdziwym facetem? hm? :) jestes zwyklym pseudopedałem i swoim radykalizmem na forum usilujesz sie wybielac ale nie martw sie:) ja Cie nie potępie:) tak jak nie potępiam innych homoseksualistów:) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
figo222 Re: Co to jest gej? 21.04.09, 21:44 to jest po prostu PEDAL, lub jak kto woli PEDERASTA sprawdz w encklopedi PWN tylko tej starszej. Odpowiedz Link Zgłoś
fabon nei ma wolnosci w polsce 21.04.09, 21:44 za gloszenie swoich pogladow juz sie panstwo wtraca... i co to za gadanie niektorych przedmowcow, ze niby KUL nie powinien go zaprosic pytam sie? Zaprosil i byl, chociaz takie prawo jeszcze jest w polsce; niedlugo zaczna zamykac za gloszenie pogladow? J ak powiem ze prawdziwy mezczyzna nie pojedzie do Kurkowa na Podlasiu to RPO doczepi sie ze obraza Kurkowiakow? Nie doczepilby sie oczywiscie, bo gehe maja lobby i stanowia wieksza grupe, niektorzy sa w sejmie, a Kurkowiakow nie ma i sa straceni!! Nie dajmy sie zniewolic tej bandzie urzednikow! Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszet Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowski .. 21.04.09, 21:45 W jednym s programów Kuba Wojewódzki Show, Cejrowski z głupim uśmiechem splótł ręce na kształt swastyki i zapytał prowadzącego "umie pan tak?". Dziwne, że ten popis pana Cejrowskiego pozostał bez echa.. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowsk 22.04.09, 12:49 No, akurat Adolf Alojzowicz spędził młodość w męskich noclegowniach, za kobietami raczej się nie uganiał (wyjąwszy SIOSTRZENICĘ Geli Raubal) a i ślub z Evą Braun wziął raczej dla zatarcia śladów. Być może także dla zatarcia śladów kazał spalić swe zwłoki. Odpowiedz Link Zgłoś
zimmel Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowski .. 21.04.09, 21:48 Cejrowski wypisz wymaluj-wygląd GEJA. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowsk 21.04.09, 21:58 śmieszna "uczelnia" na której prostak wygłasza WYKŁAD. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Rzecznik Praw Obywatelskich zbada antygejowsk 21.04.09, 22:19 zimmel napisał: > Cejrowski wypisz wymaluj-wygląd GEJA. > Gorzej niż gej,bo jest biseksualistą i kilka kobiet zniszczył,tak mówił w pr.radiowej 3-ki....biedne baby,że chciały spojrzeć na te pokrakę.! Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 No i dobrze dowalił gejuchom. Zamiast parady jeden 21.04.09, 22:00 wykład. Odpowiedz Link Zgłoś
pedzio.kiki A ja lubię jak na mnie plują albo sikają.. 21.04.09, 22:03 takie sobie drobne odstęppstwo.I ze żwierzątkami też lubię .. Odpowiedz Link Zgłoś
batiaryga on nie jest antygejowski,tylko nie lubię pedałów 21.04.09, 22:06 ja też nie Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: on nie jest antygejowski,tylko nie lubię peda 21.04.09, 22:22 Jaka Uczelnia takich lektorów zaprasza...nie dziwcie się,tam jest gejów najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś