wyksztalciunio Sondaż ''Gazety'': PO - 48 proc., PiS - 26 29.04.09, 10:04 Re.minipolak. Dodał bym jeszcze "minimóżdżek" jak u kaczuszki. Za moich młodych lat mawiało się o takich "zapluty karzeł reakcji". Jak widać i dziś może być na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeplita Sondaż ''Gazety'': PO - 48 proc., PiS - 26 29.04.09, 10:12 Komentarz Azraela, do startu kampanii PiS-u, całkowicie się zgadzam. Uważam, że Migalski to będzie wielka pomyłka dla tej partii www.mojeopinie.pl/poczatek_kampanii_wyborczej_pis,3,1240952374 Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 cud 9-ty Kaczynski rozPiSdzia PiS skutecznie 29.04.09, 10:16 rozPisdziony PiS Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: ....i co żyje się lepiej ??? 29.04.09, 10:33 tobie na pewno. Mozesz pisac na tym forum. Bez strachu i obawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Sondaż ''Gazety'': PO - 48 proc., PiS - 26 29.04.09, 10:59 POwiem krótko:g...o prawda Odpowiedz Link Zgłoś
signal a to cała prawda o pisuarach 29.04.09, 11:02 szymon.plejada.pl/25,7679,1,odc8_-_seria_viii,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 PiSuarom nic juz nie pomoże. A jak jeszcze Rydzyk 29.04.09, 11:20 wypnie się na to szambo, to będzie już koniec braci mniejszych i ich zwierzęcego folwarku. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Sondaż ''Gazety'': PO - 48 proc., PiS - 26 29.04.09, 11:25 Radzę zajrzec od czasu do czasu na str. Dziennika,są tam robione sondy i dopiero tam sie mozna dowiedzieć o prawdziwym poparciu dla PeŁo he he!Szybko znikają Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Wóda czyni cuda 29.04.09, 11:41 www.plejada.pl/94696,0,wszystkie,najnowsze,0,pis_woda_czyni_cuda,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
gklej Re: Wóda czyni cuda 29.04.09, 11:46 dla mnie to wszystko jest takie śmieszne, ludzie z wyższym wykształceniem a poniżają się poniżej dna. Brak kultury i powagi, kiedy dzieci chodzą głodne i jest kryzys oczywiście nie dla polityków kryzys, tylko dla Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
akita09 PO najbardziej zaszkodzi PO 29.04.09, 12:00 Tak im kadzą WSI24, jej matka Tusk Vision Network, Gazeta Wymiotna i inne "postępowe" mendia, że prędzej czy później PełO musi paść. Nawet prędzej, niż później. Uwierzą we własną wspaniałość, w to, że elektorat ich kocha i gotów jest zapomnieć każdą niegodziwość. A łaska elektoratu na pstrym koniu jeździ. Poczekamy, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PO najbardziej zaszkodzi PO 29.04.09, 14:04 akita09 napisała: > Tak im kadzą WSI24, jej matka Tusk Vision Network, Gazeta Wymiotna i inne > "postępowe" mendia, że prędzej czy później PełO musi paść. Nawet prędzej, niż > później. Uwierzą we własną wspaniałość, w to, że elektorat ich kocha i gotów > jest zapomnieć każdą niegodziwość. A łaska elektoratu na pstrym koniu jeździ. > Poczekamy, zobaczymy... O tak, tak, poczekasz, raczej dłużej niż krócej... A nawet - bardzo długo: dopóki nie powstanie coś nowego, lepszego od PO, w niczym nie przypominającego aktualnych konkurentów Platformy. Zwłaszcza tego jednego, najbardziej znienawidzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
jamam Re: PO najbardziej zaszkodzi PO 29.05.09, 00:08 Rozumku troszkę używaj kolego, a nie zwykłej radiomaryjnej nienawiści. Przecież to widać gołym okiem i słychać nieuzbrojonym uchem, że pisuary to oszołomy działajace na szkodę Polski, zastanów się dobrze i nie ulegaj sianej przez kaczorów nienawiści. Naprawdę wstydu nie masz podzielając i powielajac kacze fobie !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Skoro jest tak dobrze 29.04.09, 12:05 to co ci ludzie robią na ulicach Warszawy? Pewnie przyjechali podziękować Tuskowi no nie? Niestety polska polityka to już takie dno, że ludzie głosują jak na np. "gwiazdy" w show telewizyjnych. Ten niski, ten niemodny, tamten brzydki, a ten gra w piłkę. PO to partia która dla Polski nie ma absolutnie nic do zaoferowania, ba niszczy ją jak może. I co z tego? Ludzie (tłum) to głupi organizm. Sam spotkałem kilka osób które deklarują głos na PO tylko dlatego, że "tak wszyscy mówią to głosuję". Taka partia dla plebsu stąd przynależność do europejskich ludowców jak najbardziej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Skoro jest tak dobrze 29.04.09, 12:20 No to po raz 1001 powtórze. Wyniki popularności PO mają się nijak do tego jak jest w kraju. Są w większości odbiciem mizerii ich konkurentów To nie PO jest tak dobre że ludzie chcą na nich głosować tylko PiS tak denny, że ludzie nie chcą go popierać. Ostatni spot reklamowy dotyczący Palikota nie UE tylko pogłębił świadomośc mizerii PiSu. Chociazby PiS zagnał by do Warszawy wszystkich swoich zwolenników, to jedynie co może zrobić to tylko jeszcze bardziej pogrązyć swoją opinię wśród ludzi. Jakby chcieli ją realnie poprawić najlepiej jakby nic nie robili. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Skoro jest tak dobrze 29.04.09, 14:08 maaac napisał: > To nie PO jest tak dobre że ludzie chcą na nich głosować > tylko PiS tak denny, że ludzie nie chcą go popierać. > Jakby chcieli ją [swoją opinię] realnie poprawić najlepiej jakby nic nie robili. Nie podpowiadaj! Bo - a nuż - posłuchają i nieszczęście gotowe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Skoro jest tak dobrze 29.04.09, 14:35 > Nie podpowiadaj! > Bo - a nuż - posłuchają i nieszczęście gotowe. :) Nie są w stanie. Jakby byli w stanie zrozumieć to by nie byli w PiSie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Skoro jest tak dobrze 30.04.09, 16:21 maaac napisał: > > Nie podpowiadaj! > > Bo - a nuż - posłuchają i nieszczęście gotowe. :) > > Nie są w stanie. Jakby byli w stanie zrozumieć to by nie byli w > PiSie. Racja! Odpowiedz Link Zgłoś
xnonorx Re: "Kolesie" nie pomogli, Palikot nie zaszkodził 29.04.09, 12:40 Może pomoże trup pewnego człowieka/podatnika, przywieziony niedawno do Polski, a na którego pokazowo i medialnie rząd się wypiął? Może pomogą fotoradary zamiast autorstrad? Może pomoże "drugi Gabon" zamiast "drugiej Irlandii"? Może pomoże podwyżka cen gazu? Podwyżka benzyny? Podwyżka prądu? Może "jedno okienko dla firmy"? Może podatki najwyższe w Europie? Może największa bieda w Europie? Może cyrkowe opróżnianie flaszek na ulicy zamiast rządów? Dalej nie chce mi się pisać, ale na pewno każdy wybierze coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: "Kolesie" nie pomogli, Palikot nie zaszkodził 29.04.09, 14:12 xnonorx napisał: > Może pomoże trup (itd...) I "święty Boże" nie pomoże, skoro NIE MA ALTERNATYWY. A raczej - wszystko inne jest JESZCZE ZNACZNIE GORSZE. Odpowiedz Link Zgłoś
polakslowian PO, PiS, SLD; wsystkie zaklamana prawicowe smieci. 29.04.09, 12:51 Nie ma alternatyw w Polsce od tego bagna. Po co 'demokracja' jak tylko jest prawicowe g-wno do wybrania? Taka 'demokracja' byla juz w czasie PRL, gdzie byly 'rozne' partie do wyboru, ktore wierzyly to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
polakslowian Czy ktos mi wytlumaczy dlaczego kazda partia jest 29.04.09, 13:02 wyzywana jako 'bolszewicka' lub 'komunistyczna', 'pzpr' itd. Tak gdaja zwolenniki PiSu o PO, SLD. Tak gadaja zwolenniki PO o PiSu. Moze nie rozumiem dobrze ale myslalem ze komunistyczna ideologia jest oparta nie na wolnym rynku lecz na planowaniu centralnego(Bolszewiki), i wszystkie koncerny sa w rekach proletariatu. Jakos PiS, PO, SLD NIE robia to i przeciwnie, robia wszystko zeby w Polsce byl kapitalistyczny raj( raj gdzie bogaty zarabia, i diabli z reszta). Czy ludzie nie chca wiedziec ze nie ma alternatywy do tego co sie dzieje i sie czuja lepiej oskarzac przeciwnikow ze sa jakies klasyczne dawno martwe wrogi? Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k **od 2010 r. nowy cud Tusia- nowa oplata paliwowa* 29.04.09, 13:17 oj mam nadzieje, ze bedzie wysoka - moze to otrzezwi POtusiowe lemingi gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33207,6552496,_GP___mozliwa_kolejna_oplata_w_cenie_paliwa.html Odpowiedz Link Zgłoś
a.mm "Kolesie" nie pomogli, Palikot nie zaszkodził 29.04.09, 13:17 ZANIM OTWORZYSZ WYBORCZA WYLACZ GLOSNIKI ! moja opinia jest taka, ze gazeta wpiepsza reklamy w wysoce upierdliwy sposob i powinna byc kopnieta w tylnia czesc ciala. Najglupsze web sites na internecie nie maja tak wysokiego stopnia upierdliwosci i WLACZAJACYCH SIE GLOSNIKOW jak gazeta wyborcza. Wstyd i lac w pysk. Amen FUCK BANK DnB NORD fortjente FUCK ACTIMEL FUCK VISA fUCK tANCERZY FUCK GAZETA WYBORCZA~! Odpowiedz Link Zgłoś
xy.2.0 Sondaż ''Gazety'': PO - 48 proc., PiS - 26 29.04.09, 14:53 Cóż mi po sondażach tego pokroju,jeżeli nie mam co do garnka włożyć.Mąż bez pracy . moja portmonetka pusta.Zakład zamknięty.Zaległych poborów do tej pory nie wypłacili.Na koniec dodała,a wsadzcie wy sobie te sondaże, tam gdzie światło nie dochodzi.Ot i cała prawda wypowiedziana ustami niewymownie zadowolonych ludzi!!!To wszystko powiedziała moja sąsiadka,a jaką miała zadowoloną minę,miło było patrzeć.Szkoda,że nie widzieli tego i nie słyszeli również,ci którzy są za to odpowiedzialni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jada9 "Kolesie" nie pomogli, Palikot nie zaszkodził 29.04.09, 15:01 Czy może być dobrze w kraju w którym aż 26% biorących udział w sondażu, opowiada się za PiS-em? Przecież, to ponad 1/4, czyli co czwarty! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzio Ciekawy film!!!!!!!!!!! 29.04.09, 15:09 ciekawy film: www.youtube.com/watch?v=MlAJS5OGCXg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Ciekawy film!!!!!!!!!!! 29.04.09, 16:00 Ukraina ma UPA my NSZ. Każdemu według potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
radio.ucho Sondaż ''Gazety'': PO - 48 proc., PiS - 26 29.04.09, 16:54 "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie. Byłaby to sytuacja nie do zaakceptowania przez polskie społeczeństwo." J.K. 10.2005 "Dla mnie raz dane słowo jest święte i sądzę, że dla koalicjantów także." powiedział Jarosław Kaczyński. "Życie Warszawy", 10 lipca 2006 "Władza Samoobrony w Polsce to będzie kryzys europejski, dużo większy niż ten austriacki." Jarosław Kaczyński, 2002.11.15, Trójka W "Głosie Wybrzeża" z 18 i 22 czerwca 2003 r. opublikowano wywiad z panem posłem Jarosławem Kaczyńskim. Powiedział on: "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'˝. I dalej czytamy: ˝To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów". W serwisie PAP-u z 2004.03.25, Jarosław Kaczyński potwierdził: "Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię". Jarosław Kaczyński, 2004.02.16, PR3: "My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te które były w poprzedniej kadencji i mamy do czyniena z Samoobroną przy władzy i naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju." Jarosław Kaczyński, 22 marca 2004, Czat gazeta.pl "Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie - Samoobrona i SLD." Marzec 2005 rok / antena RMF FM RMF FM: Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia poprze ludzi mających kłopoty z prawem ? Lech Kaczyński: "Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS". RMF FM: Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe? Lech Kaczyński: "Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne." Sejm IV RP, expose premiera Kaczyńskiego: "Żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" "budowa 3 milionów mieszkań w najbliższym czasie nie jest nierealna. Można to zrobić, a jedyną taką realną przeszkodą, nie do przełamania jest NIECHĘĆ obywateli do zakupywania mieszkań." Dekomunizacja w postaci panów Kryże i Jasińskiego. "Podatki 18% i 32% ..." "Rząd Marcinkiewicza jest na 4 lata." "Likwidacja KRRiTV." "mamy koalicje na ktora wszyscy czekali..." "Marsz, marsz, Dombroski! Z ziemi polskiej do włolski!" "Zapada decyzja, żeby z tym kimś rozmawiać. I on okazuje się oszustem. (...) I chcę wam tutaj, w tym szczególnym miejscu, w tym, można powiedzieć, świętym miejscu Polaków, przyrzec, że nigdy więcej już z takimi ludźmi rozmawiać nie będziemy." Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a było 60%, jest 48% i nie spadło 30.04.09, 17:00 jakaś dziwna metodologia i logika ale to tylko Gazeta czy sondaż wykonała pracownia PBS IDG? Odpowiedz Link Zgłoś