carpaccio4 02.05.09, 18:39 mnie to tam wygląda na żołądź... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Internauci: "Czaszka kosmity" znaleziona na Marsi 02.05.09, 19:18 Dobrze że to nie Jezus. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Ale tandeta 02.05.09, 21:07 Już myślałem, że naprawdę jakiś kamień wygląda jak czaszka, a tu taka kicha. Przejdę się po błoniach i raz dwa zrobię lepsze fotki. :> Odpowiedz Link Zgłoś
czuly-wojtek Ja się pytam... 02.05.09, 20:10 Dlaczego NASA do ch...a Pana Naszego robi nas w konia? Przecież zdjęcia z Marsa są kolorowe a do publicznej wiadomości podawane są czarno-białe. Ja się pytam: PO CO?! Odpowiedz Link Zgłoś
astrobiolog "gra świateł" strikes back..! 02.05.09, 20:44 Niezrażona treścią oświadczenia NASA, "gra świateł" kontratakuje na drugiej półkuli Marsa, tym razem co prawda bez piramid (ta słynniejsza "twarz na Marsie" znajduje się w tzw. rejonie Cydonii i ma wymiary 2 x 1.5 km, a w odległości kilkunastu kilometrów od niej sonda Viking na tej samej fotografii uwieczniła równie olbrzymich rozmiarów obiekty do złudzenia przypominające piramidy, nie wszystkie zniszczone, w dodatku rozmieszczone nawzajem względem siebie oraz względem tej twarzy bardzo podobnie, jak piramidy w Egipcie względem siebie i względem Sfinksa - co rozrysował były konsultant NASA dr Richard Hoagland, a można zobaczyć tutaj). Oczywiście działając na drugiej półkuli, "gra świateł" postanowiła wypróbować sprawdzony motyw i zamiast zobrazować tym razem jakiegoś wróbelka albo kotka z profilu, znów zdecydowała się na gigantyczną ludzką twarz wpatrzoną w gwiazdy, tym razem w koronie (nieco zniszczonej), nieskazitelnie symetryczną i położoną idealnie poziomo względem linii horyzontu, również o gigantycznych wymiarach mierzonych w (kilku-) setkach metrów (wysokość - kilkadziesiąt), co można zobaczyć tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
egocentry Re: "gra świateł" strikes back..! 02.05.09, 21:15 Nawet na Ziemi istnieją naturalne struktury skalne które do złudzenia wyglądają jakby ukształtował je człowiek. Nie wierzę w kosmitów a większość ludzi którzy próbują światu udowodnić że "oni" istnieją są bardzo wybiórczy i wszystkie niezrozumiałe dla nich rzeczy uważają za dzieło "obcych"... Odpowiedz Link Zgłoś
glup-tusc-ek jak zostanę prrezydętę'm to się tym zajmiemy 02.05.09, 20:50 dla prrrocentów wszystko wam obiecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
judas1 Internauci: "Czaszka kosmity" znaleziona na Marsi 02.05.09, 21:55 Jaka czaszka? Jaki kosmita? ludzie, wiem, że coś Was musi kręcić ale nie przeginajcie... Mniej alkoholu :) Odpowiedz Link Zgłoś
glup-tusc-ek Re: To Lech Kaczyński 03.05.09, 00:54 wrr, moi pijarrowcy się spóźnili :( co z moją prrrezydenturrrą? będzie terrraz? Odpowiedz Link Zgłoś
nonieee To ni są 07.05.09, 12:09 ślady życia. To są ślady ŚMIERCI. Może nawet marsjański Katyń... Odpowiedz Link Zgłoś