funny5 08.05.09, 18:10 Swietnie,ze wiekszosc glosujacych tak uwaza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek230 Lech Kaczynski z zadymiarzami! :))) 08.05.09, 18:13 Kartofel w Gdansku! Kon by sie usmial! Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 Ten sondaż to właśnie taki jak i całe PO. 08.05.09, 20:06 i dokładnie pokazuje ile są warte sondaże internetowe, dokładnie odwrotne niż sondaż wśród reprezentatywnej grupy społeczeństwa (wczoraj) Co mnie obchodzi opinia jakichś pryszczatych na garnuszku mamusi? Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Na Malbork ! 08.05.09, 20:22 Obchody rocznicy wyborów 4 czerwca odbędą się jednak w Malborku, a nie Krakowie! Taka decyzję miały podobno podjąć w nocy z 7 na 8 maja 2009 r. na tajnym posiedzeniu władze Platformy. W ten sposób zrezygnowano z początkowej koncepcji, aby miejscem uroczystości był Wawel. Ponieważ o wyborze właściwego miejsca miały decydować walory oblężnicze twierdzy w której chce się ukryć, czekając na cud, rząd Donalda Tuska zdecydowano o przeniesieniu uroczystości na zamek w Malborku. Wawel po dokładnej analizie sporządzonej przez pretoria Donalda Tuska (za akcje odpowiadał podobno Sławomir Nowak) okazał się raczej zamkiem o charakterze rezydencji, mającym walory reprezentacyjne. Ponieważ trzeba było poszukać solidnej twierdzy mającej charakter obronny i mogącej przetrwać solidne oblężenie wybór wydaje się oczywisty. Pani Merkel będzie zadowolona, a i bliżej to znaczy taniej- tak więc "Tylko Malbork"! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Wiadomo, ze czytelnicy GWna to komunisci ! 09.05.09, 06:46 ichmordy napisała: > Obchody rocznicy wyborów 4 czerwca odbędą się jednak w Malborku, a > nie Krakowie! M: Nieeee! Sikorka przywiozl z Kremla wiadomosc, ze Putin chce wreczyc Tuskowi medal, za alibi jakie zalatwic kacapskim siepaczom kiedy ostrzelali konwoj Prezydentow Polski i Gruzji... środa 26 listopada 2008 06:47 ABW oskarża: Strzelać kazał Saakaszwili Kto strzelał koło auta, którym w Gruzji jechał Lech Kaczyński? Według ABW, najpewniej to sami Gruzini zorganizowali tę prowokację - ujawnia DZIENNIK. Szef agencji Krzysztof Bondaryk wysłał raport na ten temat do 16 najważniejszych osób w państwie. www.dziennik.pl/wydarzenia/article271376/ABW_oskarza_Strzelac_kazal_Saakaszwili.html CO DO SONDAZY TO JEDEN JAKI WIDZIALEM WYKAZAL, ZE 70% POLAKOW SPRZECIWIA SIE PRZENIESIENIU SWIETA. ALE WSROD CZYTELNIKOW GWna REZULTAT ZROZUMIALY. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 A jednak Tusk będzie 4 czerwca w Gdańsku 10.05.09, 13:04 www.tvn24.pl/12690,1599369,0,1,premier-tez-przyjedzie-4-czerwca-do-gdanska,wiadomosc.html#sonda1001953 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Zrobi przeglad odzialow ZOMO 10.05.09, 15:15 indeed4 napisał: > www.tvn24.pl/12690,1599369,0,1,premier-tez-przyjedzie-4-czerwca-do-gdanska,wiadomosc.html#sonda1001953 M: pod przywodztwem Owsiaka i TW Bolka reorganozuja sie odzialy Zmotoryzowanych Odwodow Milicji Obywatelskiej (ZOMO) Kiszczaka ups! dzis Znarkotyzowanych Odwodow Platformy Obywatelskiej (ZOPO) Owsiaka..... Organizator orgietek na Przystanku Woodstock nijaki Owsiak w liscie do TW Bolka oswiadcza, ze bedzie sklonny "przyłożyć z baśki" kazdemu, kto sie z Bolkiem nie zgadza.... “mimo swoich absolutnie pacyfistycznych przekonań, mogę przyłożyć z baśki, jak Boga kocham, pierwszemu czy kolejnemu napotkanemu wariatowi..” www.wosp.org.pl/jurek/index.php/36/2/2/1238488665 wtorek 5 maja 2009 15:51 Lech Wałęsa wzywa do rękoczynów www.dziennik.pl/polityka/article373405/Lech_Walesa_wzywa_do_rekoczynow.html Lech Wałęsa proponuje premierowi radykalne rozwiązanie problemu z demonstrantami, którzy chcą zakłócić obchody rocznicy wyborów 4 czerwca. "Organizujemy się przeciwko tym szaleńcom, tym anarchistom, druga strona też się bierze za kamienie i kto przeżyje, ten żyw będzie" - mówi Wałęsa. Uważa, że za anarchię odpowiadają Lech Kaczyński i ojciec Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Kiedys jeddna z firm przeprowadzila badania na tem 08.05.09, 20:40 at szkodliwosci papierosow. Wyszlo ze papieroski sa ok. Byl jeden szkopol, firma byla z Virginni i nalezala do fundacji Phillipa Morisa... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: zadymiarze będą 08.05.09, 20:21 klimaciq napisał: > zadymiarze będą w Krakowie To się ich wyłapie i pozamyka, skoro demonstracja będzie nielegalna, jako że tam akurat nikt o zgodę na demonstrację nie występował. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam A ja sie ciesze ze zwiazkowcy wyszli na ulice 08.05.09, 20:54 moze ten rzad zacznie wkoncu rzadzic a nie kontynuowac kampanie prezydencka...moze zamaist pr-owych prostackich trickow pokaze nam Polakom ze ma cos nam do zaofeorwania oprocz pustych dyrdymalow i prosze, nie mowcie mi ze to wina pisu...bo to jest smieszne Zreszta jest takie powiedzenie "od miecza wojujesz, od miecza giniesz", sam Tusk mowil o "spolecznym nieposluszenstwie". Jeszcze jak wczoraj pamietam co jego partia wyprwiala w sprawie pielegniarek. Sorry Winetu Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A ja sie ciesze ze zwiazkowcy wyszli na ulice 10.05.09, 12:44 A ja się wcale nie dziwię, że ty się cieszysz: Im gorzej, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Lech Kaczynski z zadymiarzami! :))) 08.05.09, 19:05 Gdański Ananas w Krakowie! Iha haha ho! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Lech Kaczynski z zadymiarzami! :))) 08.05.09, 19:06 Gdański Ananas w Krakowie! Iha haha ho! Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna lepiej być z zadymiarzami niż ze sprzedawczykami 08.05.09, 19:11 jacek230 napisał: > Kartofel w Gdansku! Kon by sie usmial! Odpowiedz Link Zgłoś
joo84 Re: Lech Kaczynski z zadymiarzami! :))) 08.05.09, 19:16 A gogusie w Krakowie,beda chlali i sie smiali z tych co 20lat temu coś zrobili dla EUropy,gdy oni ćpali konopie.Polska historyja Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Lech Kaczynski z zadymiarzami! :))) 08.05.09, 20:24 joo84 napisał: > A gogusie w Krakowie,beda chlali i sie smiali Zaraz, zaraz; od chlania to - zdaje się - jest całkiem inny specjalista, który - akurat - do Krakowa się nie wybiera... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Lech Kaczynski z zadymiarzami! :))) 08.05.09, 21:00 Sam to wymysliles? Nie mozliwe? :-) PS. Pani Kazia z dolu mowi ze do ciebie przychodza jacys mezczyzni i podobno jestes ten tegos. Ja nic nie mowie ale tak ludzie mowia. ;-) PS2. Taka tradycja gazety ;-), opiniotworcza, skierowana do inteligencji i wogole a bydlo na poziomie sasiadki z trzeciego. Pozdrawiam i zycze zdrowia... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Tobie nie chlupie? (W głowie...) 09.05.09, 10:46 Czy może też nazbyt kochasz "małpki"? maciejtakitam napisał: > Sam to wymysliles? Nie mozliwe? :-) > > PS. Pani Kazia z dolu mowi ze do ciebie przychodza jacys mezczyzni i > podobno jestes ten tegos. Ja nic nie mowie ale tak ludzie mowia. ;-) > > PS2. Taka tradycja gazety ;-), opiniotworcza, skierowana do > inteligencji i wogole a bydlo na poziomie sasiadki z trzeciego. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk67 Podburzanie nieuświadomego matłochu to zbrodnia!!! 08.05.09, 18:25 Kaczyńscy do zdobycia pełnej władzy wzorują się na Hitlerze,ten też oparł się na takim elemencie. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Tusk podburzał motłoch do okupacji kancelarii PRM 08.05.09, 18:45 masz więc rację, tylko, że to POI stosuje metody NSDAP krytyk67 napisał: > Kaczyńscy do zdobycia pełnej władzy wzorują się na Hitlerze,ten też oparł się > na takim elemencie. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Podburzanie nieuświadomego matłochu to zbrodn 08.05.09, 18:53 krytyk67 napisał: > Kaczyńscy do zdobycia pełnej władzy wzorują się na Hitlerze,ten też oparł się > na takim elemencie.Kaczynski będzie stał gdzie kiedyś stało ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Na bank!!! Ty nie mieszkasz w polsce albo 08.05.09, 21:03 zyjesz w jakims innym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe No niestety - w sondażu TVN24 aż 69% przeciw Tusk 08.05.09, 18:26 przeciw Tuska decyzji:) Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna dobór pytań jak za PRL - typowe dla GW 08.05.09, 18:44 kto miał kiedykolwiek do czynienia z badaniami opinii publicznej , ten widzi, jak fajnie wysterowany jest ten "sondaż" Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 hahaha!!! 08.05.09, 18:59 jeżeli ktoś uważa sondaż internetowy GW za obiektywny to chyba jest jest ograniczony umysłowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: hahaha!!! 08.05.09, 20:30 anaisanais96 napisała: > jeżeli ktoś uważa sondaż internetowy GW za obiektywny to chyba jest jest > ograniczony umysłowo!!! Wychodzi, że jestem "ograniczona umysłowo", ale mam nadzieję, że nie do końca, więc bardzo Cię proszę, wytłumacz mi, dlaczego mam uważać ten akurat sondaż za - rozumiem - "nieobiektywny". Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: hahaha!!! 08.05.09, 20:36 Bo dla SLDowców i PiSowców każdy sondaż wynikiem popierający działania PO automatycznie jest nieobiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Postaram ci sie wytlumaczyc 08.05.09, 20:43 Ten sondaz jest tak obiektywny jak wejsc do baru piwnego i spytac klientow "czy lubia piwo" Kapisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Postaram ci sie wytlumaczyc 09.05.09, 10:50 maciejtakitam napisał: > Ten sondaz jest tak obiektywny jak wejsc do baru piwnego i spytac > klientow "czy lubia piwo" > > Kapisz :-) To już mi lepiej odpowiada wyjaśnienie niejakiego fidelxxx. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Związkowcy to zadymiarze. Tak uważają ludzie 08.05.09, 18:29 A od kiedy to protesty osmieszaja jakikolwiek kraj? Jesli we Frncji ktos protestuje, albo w Niemczech o tez osmieszaja swoje kraje? Ludziom sie juz chyba mozgi totalnie zlasowaly. smok Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Re: Związkowcy to zadymiarze. Tak uważają ludzie 08.05.09, 19:01 protesty lewaków osmieszają każdy kraj jak najbardziej, podobnie jak demonstarcje neonazistów. Odpowiedz Link Zgłoś
stanleyopaw Re: Związkowcy to zadymiarze. Tak uważają ludzie 08.05.09, 20:27 W takim razie kim ty jesteś?Liberałem dla którego liczy się tylko kasa i sex'no oczywiście dobra bryka za pieniądze naiwniaków którzy orają na ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Związkowcy to zadymiarze. Tak uważają ludzie 08.05.09, 20:32 ...gieroy_asfalta napisał: > protesty lewaków osmieszają każdy kraj jak najbardziej, podobnie jak > demonstarcje neonazistów. ...tudzież przebierańców - związkowców za pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
glup-tusc-ek Jako zatwardziała POpapranka głosowałam 20razy 08.05.09, 18:29 kasowałam pliki cookies w operze, ie i firefoksie i od nowa - a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Jako zatwardziała POpapranka głosowałam 20raz 08.05.09, 18:33 glup-tusc-ek napisała: > kasowałam pliki cookies w operze, ie i firefoksie i od nowa - a wy? =========== Czym potwierdziłeś, że wszyscy zwolennicy PiS to oszuści, kłamcy i krętacze. Odpowiedz Link Zgłoś
glup-tusc-ek Re: Jako zatwardziała POpapranka głosowałam 20raz 08.05.09, 18:34 boykotka napisała: > glup-tusc-ek napisała: > > > kasowałam pliki cookies w operze, ie i firefoksie i od nowa - a wy? > =========== > > Czym potwierdziłeś, że wszyscy zwolennicy PiS to oszuści, kłamcy i > krętacze. pełowce potwierdziły, że nie rozróżniają płci - ok rozumiem skąd wasze parcie na lesbijstwo i gejostwo, wy po prostu nie wiecie co mówicie LOL Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Co nie zmienia faktu, ze jestes zeram jak twoj 08.05.09, 18:53 byly pan premier. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioobas Ja tez mysle ze jestes facetem 08.05.09, 18:59 Kreowalas sie na Popapranca to i pewnie jestes facetem. Tak to juz w PIS jest, jedno klamstwo goni drugie - metoda polityczna. PIS jest dobry w stosowaniu "klamstw dywanowych" (Ziobro, Kurski). Zarzucamy media setka klamstw tak aby ciezko bylo wszystkie zdementowac w krotkim czasie. Nastepnie po pierwszych kilku pozwach i dementi puszczamy nastepna serie, az wreszcie uda sie wykreowac rzeczywistosc (czytaj: IV RP) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jako zatwardziała POpapranka głosowałam 20raz 08.05.09, 19:28 > pełowce potwierdziły, że nie rozróżniają płci - ok rozumiem skąd co ty tak się cieszysz z tych pomyłek? Miałaś problemy w szkole z imieniem? po kiego sobie wybrałaś "męską" ksywkę? lubisz to?! Ech... może masz męski wąsik i to stąd, albo co innego, ech... odskocznia od normalności mnie nie przeraża, ale satysfakcja z tego zaczyna .... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
glup-tusc-ek Re: Jako zatwardziała POpapranka głosowałam 20raz 08.05.09, 19:44 1) to pozwala realnie ocenić wasz stan wiedzy i chęć poszukiwań prawdy - wasze sondaże równają się wiedzy o mojej osobie czyli --> 0, słownie z e r o 2) do dziewczyny też można powiedzieć "ty glup-tusc-ku" - czyż nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jako zatwardziała POpapranka głosowałam 20raz 08.05.09, 20:20 > 1) to pozwala realnie ocenić wasz stan wiedzy i chęć poszukiwań no to teraz już wiem, dlaczego kaczka-sraczka pomylił słynie kolory:D To co widzi to mówi, a wiadomo, że w nocy każdy kot jest czarny :D Ale on zapomniał o tym, że oczy mogą mylić i płatać figle ;) zwłaszcza po małpkach ;) wiesz, ja bym powiedział glupia-tusc-o ;) czy jakoś tak, może głupia tłusta itp itd. Mutacji dowolność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk67 GW asystuje Kaczorom,czy Michnik nic nie kuma???? 08.05.09, 18:31 Podburzanie prymitywnych osobników do gwałtów i przemocy to nie jest naruszanie demokracji,pytam się wszystkich "demokratów" Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Raz sierpem, raz młotem, 08.05.09, 18:33 związkową hołotę. Kiedyś zdaje się było jakoś inaczej, ale dzisiaj tak najlepiej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.wqwiony Re: Raz sierpem, raz młotem, 08.05.09, 18:53 Taaak... Każdy prowokator czy szaleniec, który odważy się podnieść rękę przeciw neoliberalnej władzy, niech będzie pewny, że mu tę rękę neoliberalna władza odrąbie, w interesie walki o podwyższenie stopy życiowej kolesiów. A teraz już poważnie. Nie mam nic wspólnego ze stoczniowcami ani hutnikami, ale podziwiam ich, że jako jedyna chyba grupa w tym kraju potrafią się zorganizować i walczyć o swoje interesy. Przecież na tym miała polegać demokracja i kapitalizm, w odróżnieniu od ustrojów totalitarnych, gdzie dozwolone były wyłącznie wiece poparcia dla władzy. Podczas podobnych, a nawet jeszcze ważniejszych spotkań na szczycie w Paryżu czy Londynie prawie zawsze są jakieś protesty i jest to uważane za normalne. Manifestacja na odludziu, bez mediów i publiczności, nie ma przecież sensu, bo nikt się o niej nie dowie. Czyżby Tusku wstydził się przed kolegami premierami i prezydentami, że nie wszyscy Polacy go kochają? Przykro mi, że drobni przedsiębiorcy, do których należę, nie potrafią się tak jak związkowcy zorganizować przeciwko coraz gorszym warunkom prowadzenia działalności gospodarczej, przeciwko KRUSowi i ZUSowi, przeciwko pompowaniu pieniędzy podatników do kieszeni kolesiów, itd. itp. Głosowałem na PO właśnie dlatego, że jako partia rzekomo liberalna gospodarczo, miała te rzeczy zmienić. Niestety, ale z tego co widać, rząd dba wyłącznie o PR i słupki w sondażach, a obywateli ma w d... i reaguje na ich problemy tylko wtedy, gdy oberwie śrubą albo kilofem (patrz górnicy). Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Raz sierpem, raz młotem, 08.05.09, 19:52 > Przykro mi, że drobni przedsiębiorcy, do których należę, nie > potrafią się tak jak związkowcy zorganizować ... Drobni przedsiębiorcy zorganizowanie w związki zawodowe :) Z jakiego księżyca Ty się uwałeś. Sorki, ale nawijasz jak politykier nie jak przedsiębiorca. Może i paru kolesi urwało parę groszy z Twoich podatków, ale naprawdę dużą i zupełnie nie swoją kasę przejada podziwiana przez ciebie związkowa hołota ze stoczni i kopalni. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Raz sierpem, raz młotem, 08.05.09, 20:43 Najśmieszniejsze jest to, że władza dopłacała do kopalnianych i stoczniowych interesów od momentu powstania owych zakładów. Kiedy komuna upadła i kurki dokręcono na ułamek przepływu gotówki, to już powinien być sygnał dla stoczniowców i górników żeby wbić sobie do łba zdanie "zakład się kończy, trzeba się przekwalifikować, albo na emeryturę iść". Teraz to dupa zimna, trzeba pogodzić się z losem człowieka bezrobotnego. Odpowiedz Link Zgłoś
stanleyopaw Re: Raz sierpem, raz młotem, 08.05.09, 20:43 Popieram to co napisałeś.Być może czas na zmiany w tym kraju,ale z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
and777rew Re: Związkowcy to zadymiarze. Tak uważają ludzie 08.05.09, 18:44 "Respondentami" byli czytelnicy gazeta.pl? To wiecie co można zrobić z wynikami tego "badania"? Śmierdząca minipulacja ... <zygi> Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Związkowcy to zadymiarze. Tak uważają ludzie 08.05.09, 19:01 Taaaak, bo np ND miałby zupełnie inne wyniki :D Nawet kaczka się z was śmieje i każe głosować na PO, a wy, jak te konie, klapki na oczy i za rydzykiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
and777rew Re: Związkowcy to zadymiarze. Tak uważają ludzie 08.05.09, 20:29 Wiesz, tak się składa, że pracuję w firmie badań marketingowych i społecznych. Firma z pierwszej piątki firm działających na polskim rynku (według obrotu, dane OFBOR za 2008 r. www.ofbor.pl/? i=archiwum&id=109) Głosowałem na PO, PiS jest mi baaaardzo odległy. Ale ten "sądaż" to żenada. Używanie sformułowania sondaż do tego czegoś to prymitywna manipulacja. I kropka. Spróbuj to zrozumieć, pomimo swojego zaślepienia. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Związkowcy to zadymiarze. Tak uważają ludzie 08.05.09, 21:11 > Spróbuj to zrozumieć, pomimo swojego zaślepienia. chwila, dlaczego piszesz o zaślepieniu? To ty pracujesz w badań i po co tam siedzisz, bo ci płacą? phi... każde badanie jest o dooooopę potłuc, jak nie wypowiedzą się wszyscy ;) nie to, że wierzę w to coś, ale troszkę ,pokrzepia umysł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
and777rew Re: Związkowcy to zadymiarze. Tak uważają ludzie 08.05.09, 22:14 > każde badanie jest o dooooopę potłuc, jak nie wypowiedzą się wszyscy ;) Piszesz głupoty. Nie trzeba przepytać WSZYSTKICH by móc wnioskować o CAŁEJ ZBIOROWOŚCI badanej. Badanie musi spełniać kryteria reprezentatywności (tego uczą na pierwszym roku socjologii). A ten "sądaż" opisuje diabli wiedzą kogo. Szczęśliwie zniknął z głównej strony > nie to, że wierzę w to coś, ale troszkę ,pokrzepia umysł ;) O matko! Czym się różnisz od czytelnika ND, który znajduje na swojej ulubionej gazetce odpowiadające jego światopoglądowi artykuły? Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Re: Związkowcy to zadymiarze. Tak uważają ludzie 08.05.09, 19:01 Co najmniej 30% czytelników gazeta.pl to zwolennicy PiSu. Co widać i czuć na forach. Masochizm, czy profesja? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Związkowcy to zadymiarze. Tak uważają ludzie 08.05.09, 19:14 to drugie:) niestety im za to płacą, jak mają myśleć, a zwłaszcza pisać :D Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Związkowcy to zadymiarze. Tak uważają ludzie 08.05.09, 18:52 Nalezy,jednak,odroznic szeregowych zwiazkowcow od zwiazkowych baronow. Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Manipulacja - tak uwaza tylko wyborcza 08.05.09, 18:53 Manipulacja - tak uwaza tylko wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
wpride Związkowcy to zadymiarze, czyli co pokazała son... 08.05.09, 19:00 Gazeta.pl = kłamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Związkowcy to zadymiarze, czyli co pokazała s 08.05.09, 20:39 wpride napisał: > Gazeta.pl = kłamstwa Po co się "samogwałcisz"? Czytaj Nasz Dziennik! Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Marzy mi się 08.05.09, 19:06 Marzy mi się jakiś pokojowy marsz przeciw zadymiarzom, choćby pod hasłem: Polska sprawiedliwa, praworządna i spokojna. Trzeba by odczarować te zawłaszczone przez ludzi podłych słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Marzy mi się 08.05.09, 19:53 Ta, równie dobrze możesz sobie wymarzyć pokojowy marsz przeciwko kibolom. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam A mi sie marzy 08.05.09, 20:45 zeby tacy jak ty i tobie podobni pozostali w swych marzeniach jedynie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernikiel.pl i maja racje... 08.05.09, 19:07 w ramach partnerstwa dla wschodu powinno wysylac sie takich do Gulagow Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: i maja racje... 08.05.09, 19:15 pumpernikiel.pl napisał: > w ramach partnerstwa dla wschodu powinno wysylac sie takich do Gulagow oto głos typowego POpaprańca najchętniej tych, którzy się z nim nie zgadzają wysłałby do obozu koncentracyjnego PO to recydywa NSDAP Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernikiel.pl a pis jest.... 08.05.09, 19:19 pierwsza taka partia faszystowsko-komunistyczna na swiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 20 rocznica manipulacji GW 08.05.09, 19:07 a dowodem niech będzie ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-=-=-=-----=-=---- 08.05.09, 19:15 Przydałoby się spotkanie na chłodno, debata, która pokazałaby,. czy ci faceci są ideowcami czy populistami i demagogami. Jak na razie wychodzi na to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
free3gawr-on Związkowcy to zadymiarze, czyli co pokazała son... 08.05.09, 19:18 Ciekawe kto prowadzi sondaże i kim są wytypowani respondenci -widać ciekawą zbieżność jeśli chodzi o inne tematy sondaży. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewaw Związkowcy to zadymiarze. Tak uważają ludzie 08.05.09, 19:19 Pffff... Sonda prawie tak reprezentatywna jak te u Lisa czy Pospieszalskiego Odpowiedz Link Zgłoś
free3gawr-on Związkowcy to zadymiarze, czyli co pokazała son... 08.05.09, 19:22 Totalna socjotechnika w mediach oraz internecie prowadzona przez POjebów.Ci panowie uczyli się tych manipulacji na KUL-u(chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Związkowcy to zadymiarze, czyli co pokazała s 08.05.09, 19:40 > Totalna socjotechnika w mediach oraz internecie prowadzona przez > panowie uczyli się tych manipulacji na KUL-u(chyba). ciekawe gdzie ty się uczyłeś?! Zaczyna mnie drażnić podejście czysto pisowskie, zwłaszcza ich szczekaczy forumowych, bo: - wk...a mnie KK, ale nie chodzę na msze i do kościoła, żeby jeszcze bardziej się wkurzać. - mam swoją opinię (coś tam uważam za dobre a coś tam coś tam za złe) i ciężko mnie przekonać (zwłaszcza przez działanie mediów i internetu). - opinia, że Polakom ktoś robi wodę z mózgów, jest tak samo prawdziwa, jak to, że większość Polaków za komuny była za tym ustrojem. Żyli w tym syfie, bo nie mieli innego wyjścia, na szczęście my podziękowaliśmy pisiarni. Mam nadzieję, że na dłuuuuugo. Odpowiedz Link Zgłoś
slaynes Związkowcy to zadymiarze, czyli co pokazała son... 08.05.09, 19:28 Tusk jak Jaruzelski władzy "warcholom" nie odda. Oj demokratyczna ROBOTNICZA gazeto chyba po 20-latach najwyzsza pora sie zamknac i to doslownie. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Związkowcy to zadymiarze, czyli co pokazała s 08.05.09, 20:13 pomyliłeś osoby, kaczka-sraczka był święcie przekonany o tym, ze nic nie zmieni jego władzy. Tusk... to wykorzystał, ale nie będzie bratał z każdym, żeby ją zachować, a przecież mógłby obiecać wiele stoczniowcom, wszak sami oskarżacie go o obiecywanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Związkowcy to zadymiarze, czyli co pokazała s 08.05.09, 20:47 slaynes napisał: > Tusk jak Jaruzelski władzy "warcholom" nie odda. Oj demokratyczna ROBOTNICZA > gazeto chyba po 20-latach najwyzsza pora sie zamknac i to doslownie. Kolejny masochista: czytuje coś, co mu sprawia ewidentną przykrość. A o tym czy ktoś w ogóle i kiedy ma się zamknie, to już - daruj - ale nie tobie decydować (a nawet - sugerować). Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 Tak uważają ludzie, którzy w pracy... 08.05.09, 19:32 ...mają dostęp do komputera;). A więc różnej maści urzędasy, którym obecny stan odpowiada;). Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tak uważają ludzie, którzy w pracy... 08.05.09, 20:51 nowak11 napisał: > ...mają dostęp do komputera;). A więc różnej maści urzędasy, którym obecny stan > odpowiada;). A ci, którzy korzystają z komputera w domu, to nie? - Otóż mylisz się; ja nie pracuję od dwóch lat (emerytura po 40 latach pracy) i DOKŁADNIE tak właśnie uważam. I znam wielu podobnych do mnie. Więc bądź tak dobry i nie wypisuj głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta nie zadymiarze, tylko bandyci! 08.05.09, 19:33 przeciez cała ich działalność polega na wymuszeniu rozbójniczym- wyrywaniu haraczu od spoełeczeństwa na dotowanie ich własnych wypasionych posad. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: nie zadymiarze, tylko bandyci! 08.05.09, 20:53 gieroy_asfalta napisał: > przeciez cała ich działalność polega na wymuszeniu rozbójniczym- > wyrywaniu haraczu od spoełeczeństwa na dotowanie ich własnych > wypasionych posad. ZWIĄZKOWYCH! Aż dziw, że durni robotnicy nie dobierają im się do d...y. Odpowiedz Link Zgłoś
commenty Związkowcy to zadymiarze, czyli co pokazała son... 08.05.09, 19:34 Manipulacja! Sonda jest na niereprezentatywnej grupie! Nie mozna brac pod uwage takiego sondazu. Jest z gruntu nieuczciwy bo jest z gruntu zle adresowany. Badania innych pracowni prowadzonych zgodnie ze sztuka maja inne wyniki. Wstyd Panie Michnik. A ja ta gazete w kiosku kupuje ... mam nadzieje, ze jutro w papierowej tego nie przeczytam bo inaczej rownie dobrze moglbym kupic Fakt czy Super Express. Bo to wlasnie tam sa formulowane artykuly tak aby poprzez manipulacje udowodnic swoje tezy. Rownaj w dol ... Odpowiedz Link Zgłoś
free3gawr-on Związkowcy to zadymiarze, czyli co pokazała son... 08.05.09, 19:43 Pokazał,,ustawiony sondaż,,który zdarza się dziwnie często!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Związkowcy to zadymiarze, czyli co pokazała s 08.05.09, 20:54 free3gawr-on napisał: > Pokazał,,ustawiony sondaż,,który zdarza się dziwnie często!!!!!!!!!!!!! Skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernikiel.pl Związkowcy to post komuna 08.05.09, 19:45 ktorzy mysla dziecinnymi kategoriami wszystko im sie nalezy a jak nie to beda ryczec Odpowiedz Link Zgłoś