l005 Czy to nie za mało... 08.05.09, 21:57 ...aby wyklyczyć cały PiS z europejskiego parlamentu? Będzie wstyd dla Polski na Europę i Świat jak któryś z PiS dostanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Jakie to szczęście ... 08.05.09, 22:05 że ty nie startujesz!Doczekasz swoich dni w chlewiku głosując na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek A mnie martwi obecnosc eseldup 08.05.09, 21:58 Ta formacja powinna juz zostac zutylizowana, zadnego pozytku z niej nie ma. Lewica jest przezytkiem, reliktem ciemnoty jak kurna chata, swierzb czy koltun. Powinno sie toto leczyc elektrowstrzasami, choc woda i mydlo szybciej brudasy zabije. Studenci do nauki, pisarze do piora, a eseldup - do rymu. Odpowiedz Link Zgłoś
jjrak Re: A mnie martwi obecnosc eseldup 08.05.09, 22:04 bezportek napisał: > Ta formacja powinna juz zostac zutylizowana, zadnego pozytku z niej > nie ma. Lewica jest przezytkiem, reliktem ciemnoty jak kurna chata, > swierzb czy koltun. Powinno sie toto leczyc elektrowstrzasami, choc > woda i mydlo szybciej brudasy zabije. > Studenci do nauki, pisarze do piora, a eseldup - do rymu. Musiałbys wybic do nogi wszystkich exbonzów partyjnych z rodzinami , kuzynami, pociotkami i znajomymi. Niestety niewykonalne. A szkoda , bo i PiSu byś się w jakichś 90% pozbył ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 PiSdzielstwo 22 % - to i tak duzo 08.05.09, 22:00 ale jest nadzieja ze jak mamlaty kaczor, zero ziobro, dlugoreki gosiu i kur[ew]ski cos wymysla zeby bylo mniej. "PiSdzielstwo na smietnik" Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Już tam ...czekasz ? :)))) 08.05.09, 22:06 jerzy30 napisał: > ale jest nadzieja ze jak mamlaty kaczor, zero ziobro, dlugoreki gosiu > i kur[ew]ski cos wymysla zeby bylo mniej. > "PiSdzielstwo na smietnik" Odpowiedz Link Zgłoś
gavno Sondarze GW :). 08.05.09, 22:04 Pamietamy wyniki tych sondarzy :). Gazeta robi sondarz a Pan B. wynik niesie. Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia zrobiłem sondaz w Stoczni 08.05.09, 22:10 0% poparcia dla PO w kloejce przy kasie w Zakladzie Energetycznym i Gazowym - 0% dla PO a na Wawelu nawet zaden nieboszczyk nie podniósl reki ani nogi Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: zrobiłem sondaz w Stoczni 08.05.09, 22:22 rzy malpiarnia napisał: > 0% poparcia dla PO > w kloejce przy kasie w Zakladzie Energetycznym i Gazowym - 0% dla PO > a na Wawelu nawet zaden nieboszczyk nie podniósl reki > ani nogi w kolejce przy kasie, to chyba po świadczenia za zadymę w Warszawie, i zaliczka na następne. dlatego mówią że zero, bo by się płatnik z PiS-uarów obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Sondarze GW :). 08.05.09, 23:09 gavno napisała: > > Pamietamy wyniki tych sondarzy :). > Gazeta robi sondarz a Pan B. wynik niesie. **************************** Ten sondaż zrobił TNS OBOP dla "Forum" w TVP Info. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Sondaż eurowyborczy: 47 proc. dla PO, 22 proc. ... 08.05.09, 22:06 Nie moge pojac co chce osiagnac Solidarnosc przeszkadzajac w obchodach 20-lecia niepodleglosci. Przeciez wszyscy wiedza,ze Komisja Krajowa Solidarnosci to polecznicy Kaczynskich.Natomiast szeregowi czlonkowie daja sie wodzic za nos i sa gleboko naiwni myslac,ze PiS cos im pomoze teraz w dobie kryzysu.Panowie solidaruchy na kapitalizm nie ma mocnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ahomer23 Sondaż eurowyborczy: 47 proc. dla PO, 22 proc. ... 08.05.09, 22:06 a ja i tak zagłosuje na SLD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Sondaż eurowyborczy: 47 proc. dla PO, 22 proc. .. 08.05.09, 22:07 No to teraz pisowcy zaczną ostra ofensywę na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof484 Sondaż eurowyborczy: 47 proc. dla PO, 22 proc. ... 08.05.09, 22:10 Pic na wodę !!!!!!!!!!!!! Ja nigdy prawdy nie mowie w przeprowadzanej telefonicznej sondzie .A to dlatego chce mieć swobodę podejmowania decyzji . W moim odczuciu trzeba zlikwidować te firmy sondażowe One wpływają na potencjalnych wyborców .Tak jak to robi Palikot . Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Sondaż eurowyborczy: 47 proc. dla PO, 22 proc. ... 08.05.09, 22:43 haha pieski platfusow dostaja juz orgazmu dzieki sadazom,oj przeliczycie sie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Sondaż eurowyborczy: 47 proc. dla PO, 22 proc 09.05.09, 05:33 ROFL, tak jak na wyborach parlamentarnych dziecinko, buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gejeb Pedal Organization = PO =glosujemy na PO 08.05.09, 22:44 Po to nasza partia. PO tp znaczy Pedal Organization, nasz partia Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: Pedal Organization = PO =glosujemy na PO 08.05.09, 23:02 gejeb napisał: > Po to nasza partia. PO tp znaczy Pedal Organization, nasz partia Co na to pisuarowy wodzunio stary gej? Takiego smsa z rozkazami dostałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
sandino tylko pedałowi, któremu wszystko się z kloaką 08.05.09, 23:35 kojarzy mógł przyjść do głowy tak debilny pomysł. gejeb, cioto - moje gratulacje. nie sądziłem że łykanie robi taką sieczkę z mózgu. gejeb napisał: > Po to nasza partia. PO tp znaczy Pedal Organization, nasz partia Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza hej lemingi! 08.05.09, 22:56 Poczytajcie sobie o tym jak się dajecie dymać :) www.wykop.pl/ramka/180138/wiarygodnosc-sondazy-przedwyborczych wiadomosci.onet.pl/1378623,2677,1,1,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
no_one2 Re: hej lemingi! 08.05.09, 23:05 W kraju syf i nedza a jedni drugich warci plujcie na siebie dalej:) Przyjemnie obejrzec to sobie ze zmywaka (emigracji) hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 u_ polityk_ryna 08.05.09, 23:22 lamancza napisał: > Poczytajcie sobie o tym jak się dajecie dymać :) Wolę być "dymanym" przez sondaże, niż dymać idiotów, jak pewien muł z kozią bródką, który na pseudointeligentach kosi niezłą kasę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: u_ polityk_ryna 08.05.09, 23:25 @ bwwald07 co kto lubi, wolny kraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: u_ polityk_ryna 08.05.09, 23:56 lamancza napisał: > co kto lubi, wolny kraj :) Akurat według tego idioty, którego partię wcześniej reklamowałeś, to RP nie jest wolnym krajem. Byłaby dopiero wtedy, gdyby całkowicie podkładała się pod buciory marines albo innych zbrodniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: u_ polityk_ryna 09.05.09, 00:06 bwwald07 Nie poznałbys ironii nawet gdyby wyskoczyła ci z tyłka, stanęła przed tobą i dała w pysk :) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 fajne masz doświadczenia :) 11.05.09, 22:50 lamancza napisał: > bwwald07 > > Nie poznałbys ironii nawet gdyby wyskoczyła ci z tyłka, stanęła przed tobą i > dała w pysk :) Co do ironii... Tyle wiemy o sobie na ile nas sprawdzono :) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 zastanawia mnie czy pracownicy obop-u dzwonią 08.05.09, 23:05 do stoczni czy zakładów karnych? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Myślisz, ze gdziekolwiek dzwonią??? 08.05.09, 23:13 carpaccio4 napisał: > do stoczni czy zakładów karnych? :) Byliby idiotami gdyby dzwonili do kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Myślisz, ze gdziekolwiek dzwonią??? 08.05.09, 23:26 bwwald07 napisał: > carpaccio4 napisał: > > > do stoczni czy zakładów karnych? > > :) > Byliby idiotami gdyby dzwonili do kogokolwiek. > . znajomy ma chyba trafny nr bo do niego często dzwonią. a on zawsze odpowiada, że nieznajomym nie udziela informacji o preferencjach politycznych. nie wiadomo kto dzwoni, nie wiadomo po co i czy nad ranem nie wpadnie połamać kręgosłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Myślisz, ze gdziekolwiek dzwonią??? 08.05.09, 23:51 carpaccio4 napisał: > bwwald07 napisał: > > > carpaccio4 napisał: > > > > > do stoczni czy zakładów karnych? > > > > :) > > Byliby idiotami gdyby dzwonili do kogokolwiek. > > > . > znajomy ma chyba trafny nr bo do niego często dzwonią. a on zawsze odpowiada, ż > e > nieznajomym nie udziela informacji o preferencjach politycznych. nie wiadomo kt > o > dzwoni, nie wiadomo po co i czy nad ranem nie wpadnie połamać kręgosłupa. Poradź znajomemu żeby ustawił sobie tak telefon, aby "odbijał" jako "zajęty" wszystkie numery, których nie ma we własnej książce telefonicznej zaznaczone jako dozwolone. Uniknie w ten sposób nie tylko idiotycznych sondaży, ofert banków, ale tez połączeń przez pomyłkę. Ja tak mam ustawiony prywatny telefon komórkowy od 2 lat i sobie chwalę. Stacjonarnego też staram się w pracy nie odbierać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Myślisz, ze gdziekolwiek dzwonią??? 08.05.09, 23:53 bwwald07 napisał: > Poradź znajomemu żeby ustawił sobie tak telefon, aby "odbijał" jako > "zajęty" wszystkie numery, których nie ma we własnej książce > telefonicznej zaznaczone jako dozwolone. Uniknie w ten sposób nie > tylko idiotycznych sondaży, ofert banków, ale tez połączeń przez > pomyłkę. Ja tak mam ustawiony prywatny telefon komórkowy od 2 lat i > sobie chwalę. Stacjonarnego też staram się w pracy nie odbierać ;) . ależ to proste, przekażę:) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Sondaż eurowyborczy: 47 proc. dla PO, 22 proc 08.05.09, 23:11 tedi90 napisał: > Brawo Tusk brawo !!! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6586566,Jak_minister_Schetyna_zalatwil_pielgrzymow.html Religia to opium dla ludu ;) A, że to opium jednak działa po 20 latach ślubu cywilnego i spłodzeniu dwóch "bękartów". Ciemny lud to kupi/ł :) Odpowiedz Link Zgłoś
moskala69 Myślę,że Polacy są mądrzejsi od "sondaży eurwo.." 08.05.09, 23:16 PO poległo już w prawdziwych sondażach. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Myślę,że Polacy są mądrzejsi od "sondaży eurw 09.05.09, 00:53 moskala69 napisał: > PO poległo już w prawdziwych sondażach. Podaj chociaż jeden z tych prawdziwych sondaży. Gdzie je szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Sondaż eurowyborczy: 47 proc. dla PO, 22 proc. ... 08.05.09, 23:21 Kto robi te sądaże? Jakiś dziwny przypadek, bo mnie chociaż żyję w Polsce 60 lat, w dużym raczej Wojewódzkim mieście, nikt, nigdy, o nic nie zapytał? A tak na marginesie, to proszę zrobić sądaż,czy Palikot, czy Tusk, kto w tej PO jest bardziej medialny, lub jakie szanse ma na Prezydenturę, Stefan Niesiołowski contra Andrzej Lepper, w porównaniu do Leszla Bubla, a może Radek Sikorski, lub Radek Majdan, a może sama Doda? Może Doda na Prezydenta, choć czytałem że Naród woli teraz Mandarynę, dlaczego, nie, proszę o uczciwe sądaże, a nie sterowane, przez byłych działaczy Polskiego Związku Piłki Rekreacyjnej! Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Partacze z OBOP 08.05.09, 23:24 TNS OBOP zrealizował sondaż telefoniczny 6 i 7 maja na ogólnopolskiej, reprezentatywnej grupie 1000 osób powyżej 18. roku OBOP prowadzi badania dzwoniąc na telefony stacjonarne, a te posiada ok. 55% mieszkańców, z czego zdecydowana większość to mieszkańcy miast, zwłaszcza dużych. I to ma być "reprezentatywna grupa"? A gdzie są wyborcy ze wsi, do których nie ma kabla telefonicznego, a łączność komórkowa jest tylko za stodołą sołtysa? Odpowiedz Link Zgłoś
yesiotr 22% to wcale nie tak dużo 08.05.09, 23:26 żeby destabilizować sytuację polityczną w kraju i straszyć powrotem do władzy (oraz metod z lat 2005-07)... Odpowiedz Link Zgłoś
kirk11811 Sondaż eurowyborczy: 47 proc. dla PO, 22 proc. ... 08.05.09, 23:26 Dawno dawno temu proba telefonicza byla z definicji niereprezentatywna i w uproszczeniu stwierdzalo sie ze "sondazy na probie telefonicznej nie powinno sie w ogole robic". Przy obecnym poziomie nasycenia spolecznstwa telefonami ta cecha nie jest juz tak obciazajaca, w kazdym razie sa inne czynniki majace wielkszy wplyw na jakosc proby niz fakt posiadania telefonu. Sondaz na probie telefonicznej moze byc zarowno dobry jak i zly w zaleznosci od tego jak wygeneraowano respondentow. Powinien dibadzio o tym wiedziec. Pewnie i wie, ale w jakims celu wypisuje te nieaktualne teorie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Sondaż eurowyborczy: 47 proc. dla PO, 22 proc. .. 09.05.09, 00:04 Patrząc się na te sondaże widać, że za każdym razem oscylują koło takich samych procentów. Raz dla jednych mniej innych więcej ale różnice tych zmian są niewielkie. Biedna organizacyjka kaczkopodobnych i wspomagających skarb państwa poprzez wypijanie kaczuszek tropi dwoi się i troi, kombinuje jak głupi łysy ko człapiący pod górę ale jakoś im z tegop nic nie przybywa. Czy te ćwoki są tak zaparte w swej głupocie, że nie widzą żadnych innych mozliwości aby chjoć na jote zagrozić platformensom? Dziobią od lat jedno i to samo i tymi samymi załganymi ludzikami. Efektów żadnych. To już dawno powinno zmienić swoich wodzów i ich pretorian albo rozwiązać się i zrobić coś nowego ale nuie z tymi samymi załganymi awanturnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
ecicha-3 Sondaż eurowyborczy: 47 proc. dla PO, 22 proc. ... 09.05.09, 00:28 na tyle ile starczy mi sil bede glosowac na PIS,a wasze sondaze sa gleboko zaklamane.To wasz Michnik,chce skonczyc z historia tego kraju.Idzcie sie bujac GW.Najlepszy dowod to wasze 20 lecie. Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Sondaż eurowyborczy: 47 proc. dla PO, 22 proc 09.05.09, 00:41 Przeczytać takie wyniki sondażu - miłe. Przeczytać komentarze osób typu "ecicha-3" dławiących się z bezsilnej wściekłości - bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Sondaż eurowyborczy: 47 proc. dla PO, 22 proc 09.05.09, 00:43 ecicha-3 napisała: > na tyle ile starczy mi sil bede glosowac na PIS,a wasze sondaze sa > gleboko zaklamane.To wasz Michnik,chce skonczyc z historia tego > kraju.Idzcie sie bujac GW.Najlepszy dowod to wasze 20 lecie. Rozumiem, aby głosować na PiS trzeba mieć dużo sił. Ja tyle sił nie mam. Nie będę głosować na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 <a href="http://www.dziekujemy.pl/" target="_blank">www.dzieku 09.05.09, 01:15 Już 20 lat manipulacji www.dziekujemy.pl/ img11.imageshack.us/img11/8671/20090509010548.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.c the.debill1.. poczytaj debilu... 09.05.09, 08:55 newsgroups.derkeiler.com/Archive/Soc/soc.culture.polish/2008-08/msg01844.html www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm dominikawielowieyska.blox.pl/2006/08/O-Kaczynskich-i-zdradzie-narodowej.html Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Sondaż eurowyborczy: 47 proc. dla PO, 22 proc. .. 09.05.09, 07:04 Przy takim kierowaniu partia to przy tych wyborach jest jeszcze podatek VAT,ale przy nastepnych bedzie juz zapowiadany liniowy. Odpowiedz Link Zgłoś