Dodaj do ulubionych

Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14- ...

15.05.09, 17:17
Pierwszy raz powinien byc jak skonczymy 20 lat dlatego, ze nasza energia nie
jest "urwardzona" jeszcze...to tak jak beton- musimy mu dac czas zeby
stwardnial bo kiedy jest jeszcze miekki i zrobimy na nim slady to one
pozostana gdy beton stwardnieje.90% ludzi z problemami psychicznymi to tacy
ktorzy mieli seks przed 20 a czesto przed 16-tym rokiem zycia
Obserwuj wątek
    • zigzaur Re: Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14 15.05.09, 17:27
      Moim zdaniem, jest odwrotnie.
      • xxv Widzę, że policja w UK nie ma co robić 15.05.09, 18:08
        Wzięliby się lepiej do ścigania kolorowych nożowników. Swoją drogą, szkoda faceta, bo chciał dobrze.
    • eoos Re: Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14 15.05.09, 17:34
      Glupoty piszesz i na dodatek podajesz konkretne liczby jak 20lat, 90% itp, ktore
      sa wyssane z palca. Nikt sie nie nabierze.
      • noducks Re: Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14 15.05.09, 18:31
        po prostu chlopak usiluje sobie wmowic, ze to normalne, ze
        trzydziestka sie zbliza a on jeszcze nigdy nic z dziewczyna :D
    • zigzaur Znacie ten kawal? 15.05.09, 17:37
      Pewne dosc nietypowe malzenstwo (maz imieniem J, zona imieniem M) rozmawia:

- Nasz synek J juz skonczyl 30 lat a jeszcze nie mial kobiety. Czas cos z tym
      yrobic.
      - No dobra, dam mu 5 srebrnikow i posle go do jakiejs jawnogrzesznicy.

Synek J wraca od jawnogrzesznicy:

- Mamo! Tato! Bylem u jawnogrzesznicy. Pokazala mi wielka okropna rane.
      Uzdrowilem ja!!!
      • dan3iger Już się śmiać, prymitywie ? 15.05.09, 17:57
        Już się śmiać, prymitywie ? - Czy czekać na pointę ?
        • nazikomunista Re: Już się śmiać, prymitywie ? 15.05.09, 18:52
          A tó dzjiwne, bo ja, prosty chopok z Danigolu, płątę żem wypaczył jako żywo,
          normalnie w uostatnim zdaniu.
          Ale może jak kto chce być Mondry, to se narpiew uoczy łyszkom wypier**la.
          (razem z płatami czołowymi zapewne)
        • manes3 Tak śmiać katoliku !!! 15.05.09, 21:45
          tak prymitiwni jeste=scie wy katolicy wy w swej obludzie falszu i zaklamaniu !!!
          a ten kawal o jezusie jest wproet wspanialy!!!
          tak wyglada oglupianie tepych ludzi przez kler...
          • zigzaur Re: Tak śmiać katoliku !!! 15.05.09, 22:18
            Znam jeszcze gorsze kawaly.
            • heartpumper Ten ze snickersem pewnie ;) 16.05.09, 00:42

• dzyndzelbaum Re: Znacie tego judo pedałka? 15.05.09, 20:28
        To właśnie on.
        Nadal mieszasz w olsztyńskich glinach przystojniaczku?
    • 4v Re: Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14 15.05.09, 17:41
      No cóż, to tylko jeden z miliarda dowodów na to, że ludzie nie umieją wychowywać
      swoich dzieci.
    • acc4 Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14- ... 15.05.09, 17:55
      Polacy skazywani za gwałty, Polacy na czele statystyk cudzoziemców
      odpowiedzialnych za wypadki drogowe w W. Brytanii...
      • heartpumper Wysales to z palca, czy czegos innego? 16.05.09, 00:45
        Podaj zrodlo swoich rewelacji lepiej.
    • sandino A kiedy mama sprawi Jarkowi taki prezent? 15.05.09, 18:01
      60 dych na karku i jeszcze prawiczek. Sąd mamie za to nie grozi.
      • zigzaur Re: A kiedy mama sprawi Jarkowi taki prezent? 15.05.09, 18:34
        Pewnie czekaja, az Palikot sypnie groszem.
        • nazikomunista Re: A kiedy mama sprawi Jarkowi taki prezent? 15.05.09, 18:53
          Sypnął. Oddali, czyli synek z płaczem wrócił do mamy i prosił, żeby już go do
          tej strasznej, grzesznej pani nie wysyłała, bo ona pewno tylko udaje, że jest
          taka miła a tak naprawdę to chce go Zdegenerować™.
          • heartpumper Przeciez wszyscy wiedza ze Jarus jest homo 16.05.09, 00:44
            Pan Biedron zapewnie potwierdzi.
    • waldemar591 Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14- .. 15.05.09, 18:02
      Gdyby 14 letni synek preferował "kochających inaczej" i tatuś chciałby mu
      wynająć męską prostytutkę, z pewnością wszystko byłoby w porządku i nikt nie
      śmiałby złego słowa powiedzić (ani tym bardziej napisać).
    • elkoguto11 trzeba było wyjątkowego pecha... 15.05.09, 18:12
      wyjątkowego pecha miał smarkacz, a ojciec powinien młodzieńca do książek
      nakłaniać, a nie do pie...a i to w dodatku Policjantki na słuzbie hahaha, jacy
      ludzie, takie pomysły. Z tego ojca to kretyn jakiś, a z młodego nic nie będzie
      jeśli czerpie z ojca wzorce. A szkoda, czym skorupka za młodu itd... to prawda..
    • wlodekzpoznania buhahahaha!!! 15.05.09, 18:31
      sears31 napisał:

> Pierwszy raz powinien byc jak skonczymy 20 lat dlatego, ze nasza energia nie
      > jest "urwardzona" jeszcze...to tak jak beton- musimy mu dac czas zeby
      > stwardnial bo kiedy jest jeszcze miekki i zrobimy na nim slady to one
      > pozostana gdy beton stwardnieje.90% ludzi z problemami psychicznymi to tacy
      > ktorzy mieli seks przed 20 a czesto przed 16-tym rokiem zycia

Przecież boki można zrywać jak ludzie sobie dorabiają. do XVIII wieku małżeństwa
      12 latków były czymś normalnym, dopiero później zmienił się model życia,
      przedłużono dzieciństwo, a moralność poszła za zmianami, tylko matka natura nie
      nadążyła, gdyż ludzie dojrzewają płciowo jak dojrzewali, jedynie jak sie ich
      traktuje jak skończonych kretynów, to znajdują sobie światy alternatywne. W tym
      trzeba szukać źródeł problemów wielu nastu lat, a nie w przykazaniach religii, w
      której księża wciąż są prawiczkami.
    • elegancja_francja No coz, niestety przy niskim ilorazie inteligencji 15.05.09, 18:34
      pala nie odpada
      • manes3 Re: No coz, niestety przy niskim ilorazie intelig 15.05.09, 21:47
        elegancja_francja napisał:

> pala nie odpada
        • zigzaur Re: No coz, niestety przy niskim ilorazie intelig 15.05.09, 21:54
          Przeciez jedno drugiego nie wyklucza...
    • eddy_the_head Mozesz podac linki do jakichs zrodek kolego? 15.05.09, 18:35
      Bo tak na oko to piszesz bzdury wyssane z palca.
      No chyba, ze to prowokacja, jesli tak to niezła.
      • jacek1f brawo redaktorze i tlumaczu:-))) pod przykryciem, 15.05.09, 18:40
        czyli underkawer po tajniaku.

No super!

:)))
        • johnny_p Bo by sie przeziebila 15.05.09, 22:22
          a w Anglii ciagnie od morza Polnocnego mokrym powietrzem.

Kiedys byli tacy, co manipulowali pod plaszczykiem.
    • hno3 Tiaa.A jak w nocy stanie i.zmięknie to co to jest? 15.05.09, 18:39
      W wieku lat 20 to siła rzeczy każdy powinien już byc po 1 razie :-)
    • ulanzalasem Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14- .. 15.05.09, 18:50
      jeśli sądy zajmują się takimi idiotyzmami to nie jest dobrze.
      • elkoguto11 Re: Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14 15.05.09, 19:04
        ulanzalasem napisała:

> "jeśli sądy zajmują się takimi idiotyzmami to nie jest dobrze."

nie jest dobrze że są ludzie, którzy na ten temat maja takie zdanie jak Ty. nie
        jest dobre namawianie kobiety do sexu z dzieciakiem, i tylko fart jakiś sprawił,
        że kobieta była policjantką. Masz córkę?? Może ma 14 lat??? Znajdą się chętni na
        nią, ale to jest karalne!!!
        • cillian1 Re: Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14 15.05.09, 19:41
          > jest dobre namawianie kobiety do sexu z dzieciakiem, i tylko fart

Fart???? k... w jakim my świecie żyjemy, każdy smark marzy o pierwszym razie, a
          wy mówicie o tragedii. Ja, mój pierwszy raz miałem w wieku 15 lat i to ze
          straszą panną :D gdyby mnie wtedy policja złapał to chyba poszedłbym w politykę
          i teraz byście pluli na mnie, a nie na kaczki-sraczki :D Tego chcecie??!! :D
          Pajace, koleś będzie miał traumę baaaaardzo długo. On miał pecha a nie farta ;)
          Seks jest normą, gdyby ten smark płakał i bronił się przed tą "dziwną"
          inicjacją, to jego stary pewnie by go nie zabrał :))))

Niedługo za pokazanie filmu od 18 lat 14. latkowi będzie się szło w zawiasy.
          ech... katoland na świecie zmienia się w idioland
          • elkoguto11 Re: Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14 15.05.09, 20:46
            cillian1 tutaj nie chodzi o to abyś się chwalił czy żalił kiedy zacząłeś. I nie
            pieprz głupot, postawiłeś się w sytuacji pryszczatego 14latka, i opisujesz
            sytuację z Jego punktu widzenia! Nic mądrego do dyskusji rozumowanie szczyla nie
            wniesie, postaw się w sytuacji dorosłych, proszę!
            • cillian1 Re: Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14 15.05.09, 21:18
              > bronił się przed tą "dziwną"

czy to boldem nie mówi wszystkiego co o tym myślę?!

> wniesie, postaw się w sytuacji dorosłych, proszę!

Postawiłem się zaczynając zdanie zaczynające się od "Pajace"
              To co się dzieje w teraźniejszym świecie zakrawa o farsę człowieczeństwa,
              widoczny sutek na zdjęcie: beeeeee itp itd ;)
    • naprawdetrzezwy Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14- ... 15.05.09, 19:54
      "- Ma pan obowiązek troski o syna, czyli czuwania nad jego moralnością, a nie, jak mógł pan pomyśleć - wprowadzania go w sprawy seksu przy pomocy prostytutki - przestrzegł sędzia Jonathan Teare."

Gdy następnym razem namówi sąsiadkę, to będzie OK?
      • cillian1 Re: Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14 15.05.09, 20:00
        > Gdy następnym razem namówi sąsiadkę, to będzie OK?

sąsiadek się nie namawia, same wpadają po "cukier";) Nie wiem jak z tym młodym
        będzie.... Mogą się bać sądu, i to wcale nie ostatecznego :D
        • elkoguto11 Re: Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14 15.05.09, 20:49
          cillian1 napisał:

Gdy następnym razem namówi sąsiadkę, to będzie OK? sąsiadek się nie namawia,
          same wpadają po "cukier";) Nie wiem jak z tym młodym będzie.... Mogą się bać
          sądu, i to wcale nie ostatecznego :D

coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu, że z ciebie erotoman-gawędziarz,
          nic więcej
          • cillian1 Re: Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14 15.05.09, 21:12
            > coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu, że z ciebie erotoman

co gorsze nigdy się o tym nie przekonasz ;) Nie wiem czy będziesz smutny czy
            szczęśliwy :D Po drugie nie napisałem, że ja ich nie przekonuję, generalizowałem
            raczej ;)
    • michelle77 Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14- ... 15.05.09, 21:20
      No, ale co jest szokujacego w tym newsie..
      We Włoszech od dawien dawna Ojciec fundowal synowi prostytutke, zeby go
      wtajemniczyla w arkana seksu.
      Chyba lepiej, zeby mlodzian sprobowal z "profesjonalistka" niz z glupawa
      nastolatka:
      bez gumy i zabezpieczenia przed ciaza.
      Pisze to jako kobieta i Mama dwoch synow ;-)
      • elkoguto11 Re: Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14 15.05.09, 21:53
        michelle77 napisała:

No, ale co jest szokujacego w tym newsie.. We Włoszech od dawien dawna Ojciec
        fundowal synowi prostytutke, zeby go wtajemniczyla w arkana seksu. Chyba lepiej,
        zeby mlodzian sprobowal z "profesjonalistka" niz z glupawa nastolatka: bez gumy
        i zabezpieczenia przed ciaza. Pisze to jako kobieta i Mama dwoch synow ;-)

hmmm, może to Wy a nie ja macie rację:-( Ale ja i tak uważam że fundowanie
        pryszczatemu 14to latkowi dziwki, nie jest dobre dla żadnej ze stron. Kobieta
        która się zgodzi na takie coś, nie będzie różniła się od pedofilki, a chłopak
        będzie miał do końca życia spaczony pogląd na miłość, (miłość taką prawdziwą,
        którą czuje się w sercu, nie w kut..ie) chłopak będzie traktował kobiety siłą
        rzeczy przedmiotowo, zupełnie jak dziwkę z którą to zrobił po raz pierwszy, a
        miłość będzie przeliczał na pieniądze. To chore i krzywdzące. Nie ma jak
        pierwsza Prawdziwa miłość, pocałunki w piwnicy, na klatce schodowej i pierwszy
        raz z dziewczyną, którą się kocha na prawdę młodzieńczą miłością. To jest i być
        powinno Bezcenne, nie psujcie tego, błagam
      • zonk45 Re: Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14 15.05.09, 22:36
        Czekamy na relację z uświadamiania Twoich synów..:)
    • panpapaj Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14- .. 15.05.09, 22:05
      Spoko Tatko! Chciałbym mieć takiego! Pewnie nakrył małolata jak trzepie kapucyna
      w łazience! W wieku 14-15 lat to normalne. Jak któryś z Panów nie walił konia w
      tym wieku, to znaczy, że jest opóżniony w rozwoju. Chciał aby dzieciak
      spróbował. Zwykły pech że trafił na sukę z policji
    • ja.ja222 Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14- ... 15.05.09, 22:21
      Kiedyś należy przeprowadzić inicjacje. Ciekawe czy próba była udana
      i warta pieniędzy. Dzieci podobno teraz wcześniej dojrzewają. To
      chyba lepsze niż ten syn taka próbe przeprowadził na swojej
      równieśniczce. Jest takie powiedzenie, że na starej p...młody
      itaralaitarala. A może ten ojciec czytał Zmory Zegadłowicza?
    • man35 A ja chciałbym mieć takiego ojca!!! O kobietach 15.05.09, 22:44
      uczyłem się na lekcjach rozmantyzmu (na pierwszym spotkaniu trzeba powiedzieć, że się kocha ją nad życie) albo na lekcjach wychowawczych (że trzeba szanować kobietę, to na pewno pokocha) I jako taki głupiec miałem wiele przyjaciółek, które mnie szanowały, a sex uprawiały z innymi..
    • carpaccio4 jak miałem 14 lat 15.05.09, 22:50
      to nie zajmowałem się seksem. interesowała mnie tylko polityka i naukowe
      debaty.....
      • michelle77 Re: jak miałem 14 lat 15.05.09, 23:10
        A teraz masz 40 dychy na karku, polityką i debatami sie juz nie interesujesz.
        Wolałbys seks, ale niestety interes nie staje..;-)
        Podstawa to dobry "timeing"
        • carpaccio4 Re: jak miałem 14 lat 15.05.09, 23:26
          michelle77 napisała:

> A teraz masz 40 dychy na karku, polityką i debatami sie juz nie interesujesz.
          > Wolałbys seks, ale niestety interes nie staje..;-)
          > Podstawa to dobry "timeing"
          a po co komu stający interes? gdyby stawał to faktycznie te 4 dychy mogłyby być
          windykowane....
      • panpapaj Re: jak miałem 14 lat 15.05.09, 23:12
        Sprawdż swoje jąderka! Może Cię wykastrowali w dzieciństwie. Jeśli w wieku
        dojrzewania nie czułeś popędu seksualnego, to daj ci Boże zdrowie.
      • mkk17 Re: jak miałem 14 lat 15.05.09, 23:59
        Nie zamartwiaj się, będziesz miał 16 napewno Ci przejdzie!
    • cleryka Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14- .. 16.05.09, 00:01
      To niebywałe,bo 14latkowi staje tylko przy pisuarze,a na powaznie,to wiem,że w
      wlk.brytanii każe sie rodziców nawet za klapsa,a tu prosze ...tylko pogrożenie
      paluszkiem?!
    • 3cik <-=-=-=-- 16.05.09, 00:31
      To tam tez policjantki łajdaczą się po godzinach ?
      • heartpumper Nie wiem, zapytaj sie swojej zony. 16.05.09, 00:49

• robinonline Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14- .. 16.05.09, 02:46
      Tak się akurat składa, dziwnie, że znam tego człowieka. I niestety, choć nie
      darzę go sympatią, bo nie mam powodu (to znajomy znajomych i dlatego mówię, że
      go znam), muszę napisać, że cała ta sytuacja była prowokacją ... Pomijając inne
      szczegóły, napiszę o jednym - ten człowiek bardzo słabo zna angielski, a
      policyjny zapis tego zajścia wkłada mu w usta zdania, których nigdy w życiu nie
      potrafiłby po angielsku sklecić!!! On kompletnie nie wiedział, jak się ma z tego
      wyplątać, jest trochę nieporadny życiowo, a w tej sytuacji adwokat poradził mu,
      by się przyznał do winy, w innym wypadku kara będzie o wiele surowsza. Policja
      angielska go po prostu wrobiła, jechał tamtędy, a ta przebrana policjantka go
      zaczepiła, on zatrzymał samochód, myśląc, że ona chce o coś zapytać, zresztą sam
      się zgubił, nie jechał tamtędy specjalnie. Wiem, że to może brzmieć
      bezsensownie, ale nie miał szans na wyplątanie się z tej sytuacji. Tyle tylko.
      Przykra to sprawa. I doprawdy żal mi go.
    • golema Polish joke. 16.05.09, 03:21

Polacy sa nie tylko glupawi. Sa tez pechowi.
    • takrzy1 Polak skazany za wynajęcie prostytutki dla 14- .. 16.05.09, 06:17
      A moze ten facet chcialby mnie adoptowac i na dziewczynki prowadzac.
      Za mnie nie pojdzie siedziec. Gwarantuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka