prof-antoni CZy Jaroslaw zawsze byl moherem? 22.05.09, 16:31 Czy robi to z kalkulacji Odpowiedz Link Zgłoś
nukleon3 Prezes PiS: Ta debata łamie konstytucję 22.05.09, 16:31 Lepiej by było gdyby Prezydent wygłaszał swoje orędzie do ludzi pracy a nie do ludzi sejmu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 Śmiejecie się z kartofli, pisdenta, jarusia... 22.05.09, 16:32 ...a mi się chce śmiać ze słów ministra finansów, który twierdzi, że cała Europa tonie a Polska nie! Co więcej - wyjdziemy nawet na małe zero;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zlappande Nie mozesz sie smiac Nowaku11 22.05.09, 16:35 nowak11 napisał: > ...a mi się chce śmiać ze słów ministra finansów, który twierdzi, że cała > Europa tonie a Polska nie! Co więcej - wyjdziemy nawet na małe zero;))) bo tym samym - smiejac sie - lamiesz Konstytucje... Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 O psiakrew! Rzeczywiście! 22.05.09, 16:46 Śmieszą mnie też ci tzw. konstytucjonaliści, którzy traktują ten zbiór przepisów, jakby zapisał go sam Pan Bóg, a nie Kwaśniewski i spółka... Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: O psiakrew! Rzeczywiście! 22.05.09, 16:53 nowak11 napisał: > Śmieszą mnie też ci tzw. konstytucjonaliści, którzy traktują ten zbiór > przepisów, jakby zapisał go sam Pan Bóg, a nie Kwaśniewski i spółka... > W jakim kierunki idzie Kraj? Hahhhha! Panie,a co tam w polityce? Mniej więcej dzis tak byłow Sejmie,dzieki naszej główce Panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Nie mozesz sie smiac Nowaku11 22.05.09, 16:49 zlappande napisał: > nowak11 napisał: > > > ...a mi się chce śmiać ze słów ministra finansów, który twierdzi, że cała > > Europa tonie a Polska nie! Co więcej - wyjdziemy nawet na małe zero;))) > > bo tym samym - smiejac sie - lamiesz Konstytucje... > A mnie sie chce smiac z pytania postawionego w jakims badaniu opinii społ."W jakim kierunku ida sprawy Kraju(polskie)?Hahhhha! Jak za Gierka!Choroszo,panie socjologu,albo oczień płocho!" Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Śmiejecie się z kartofli, pisdenta, jarusia.. 22.05.09, 16:42 nowak11 napisał: > ...a mi się chce śmiać ze słów ministra finansów, który twierdzi, że cała > Europa tonie a Polska nie! Co więcej - wyjdziemy nawet na małe zero;))) ------------------ a z czego ty się chcesz śmiać.... Europa jest bogata i więcej środków poszło w finansowe przekręty, a Polska jest pszenno- buraczana z domieszką manufaktury, środków jest więc mało, to i mniej w piramidach finansowych przemielono. Rostowski tego do końca nie chce powiedzieć bo dopiero byłaby wrzawa pokracznych patriotów. Słuchaj kogo chcesz, jeśli chcesz to nawet Kaczyńskich ale o jedno proszę myśl samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Śmiejecie się z kartofli, pisdenta, jarusia.. 22.05.09, 16:48 nowak11 napisał: > ...a mi się chce śmiać ze słów ministra finansów, który twierdzi, że cała > Europa tonie a Polska nie! Co więcej - wyjdziemy nawet na małe zero;))) No bo taka jest prawda .Tylko dzięki rozsądnej polityce fiskalnej uzyskano takie rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
zlappande Panie Jar-Kaczynski 22.05.09, 16:34 jak w pijanym widzie prezydent wymysli sobie, ze Rosja wlasnie napadla na nas, to minister obrony narodowej nie moze skorygowac tej informacji, bo bedzie to zlamaniem Konstytucji ? Gratuluje ! Odpowiedz Link Zgłoś
zgrozazgroza Prezes PiS 22.05.09, 16:34 A to dopiero! Rano udawał prezydenta PIS a teraz udaje prezesa. Jego nie można brać poważnie jest zupełnie jak Benny Hill. Super. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Prezes PiS 22.05.09, 16:44 Panie Jarosławie! Wszyscy Polacy przy rodzinnych stołach,albo przy warsztatach pracy dyskutuja o orędziu Panskiego Brata.Więc oczekuje Naród, debaty naszych wysłanników w Sejmie.Toz to demokracyjny wymóg,nakaz chwili,a nie panskie fanaberie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek63 Re: R. Ziemkiewicz o chłopcach od Tuska w krotkic 22.05.09, 16:37 Na temat pisania tego pana przeczytałem w internecie takie zdanie- "unikanie konkretów i polemizowanie z mgławicowym przeciwnikiem, którym najczęściej są określone środowiska, lejące wiadomą wodę na koła dobrze nam znanych młynów" wybitnie trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: R. Ziemkiewicz o chłopcach od Tuska w krotkic 22.05.09, 16:39 Mglawicowy przeciwnik? To chyba jakies zarty. Przeciwnik Rafala Ziemkiewicza, ktorego zwalcza peelna ostroscia swojego zadziornego piora, to tzw. Salon III RP oraz ponura ideologia "michnikowszczyzny". Prosze kupic sobie ksiazke RAZ-a "Michnikowszcyzna. Historia choroby" i wszystko stanie sie jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: R. Ziemkiewicz o chłopcach od Tuska w krotkic 22.05.09, 16:54 junkier napisał: (...)ponura > ideologia "michnikowszczyzny". Owa ideologia jest waszym wymysłem. Nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Wymyśliliście sobie przeciwnika i jego ideologię i z nimi walczycie. Stąd "mgławica". Co to meritum (jeśli w przypadku głupków z prawicy można mówić o jakimkolwiek meritum) to wydaje się, że waszym celem jest restytucja Polski XVIII-wiecznej z wami, jako szlachtą, i resztą grającą rolę ciemnego chłopstwa pracującego na panów. Stąd to ujadanie za każdym razem, kiedy pojawi się na horyzoncie jakakolwiek idea nowocześniejsza od pism kardynała Hozjusza. Wpychająca Polskę w ciemne średniowiecze prawica wraz z kościołem - to są dwie siły najwięcej złego robiące Polsce i Polakom. Dowody nas otaczają i tylko zawłaszczeniu przez kościół edukacji i zniżeniu jej poziomu do poziomu szkółek jezuickich zawdzięczacie to, że ciemny lud nie pali wam plebanii. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: R. Ziemkiewicz o chłopcach od Tuska w krotkic 22.05.09, 17:51 junkier napisał: > Mglawicowy przeciwnik? To chyba jakies zarty. Przeciwnik Rafala > Ziemkiewicza, ktorego zwalcza peelna ostroscia swojego zadziornego > piora, to tzw. Salon III RP oraz ponura > ideologia "michnikowszczyzny". > > Prosze kupic sobie ksiazke RAZ-a "Michnikowszcyzna. Historia > choroby" i wszystko stanie sie jasne. > > Znowu Tomczak podpierasz się debilami??? Ziemkiewiczem i Banderą. Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Re: R. Ziemkiewicz 22.05.09, 16:38 Bo ta Ziemkiewicz to normalnie autorytet ekonomiczny jest. Jest taka mądra, że aż apolityczna Rzepa płaci jej za pisanie Samych_Bardzo_Mądrych_Rzeczy. Aż dziw że nie startuje razem z innym wybitnym autorytetem Migalskim w wyborach do PE. Normalnie dyskryminacja kobiet, albo coś na kształt. Odpowiedz Link Zgłoś
wnerwiony_kurdupel no ale czy ta Ziemkiewicz jest seksi? 22.05.09, 17:18 nie mogę podać mojego prawdziwego nazwiska, ale my w pałacu wciąż mamy zapasy wiagry dzięki szczodrobliwości podatnika. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nukleon3 Prezes PiS: Ta debata łamie konstytucję 22.05.09, 16:39 Jeden wielki bełkot. Przydałby się m.in. logopeda. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Wypowiedź p.Jarosława Kaczyńskiego ... 22.05.09, 16:40 Słuchając wypowiedzi p.Jarosława Kaczyńskiego przypomina mi się przedwojenne prześmiewcze hasło: "Precz z Żydami - a my z Żydówkami!" = "Precz z Unią Europejską, a pieniądze Unii Europejskiej do nas!" Skąd ci eurosceptycy mają ten ciąg do europieniędzy za friko - nie jestem w stanie odgadnąć. Nieustannie pomstują na Niemców - to czemu pieniędzy od największego dawcy netto do UE się nie brzydzą? Odpowiedz Link Zgłoś
nukleon3 Prezes PiS: Ta debata łamie konstytucję 22.05.09, 16:40 Jeden wielki bełkot. Przydałby się logopeda. Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas [...] 22.05.09, 16:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Jarkaczuś, złamano konstytucję. To nie było orędzi 22.05.09, 16:46 Jarkaczuś, złamano konstytucję. To nie było orędzie prezydenta. To był pisowski spot wyborczy na twoje zamówienie, a być może twojego autorstwa. Pisdęt nie podlega ocenie przez konstytucję, bo tam takiego cudu jak "prezydent PIS-u" nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywer Re: Jarkaczuś, złamano konstytucję. To nie było o 22.05.09, 17:54 Dzięki że to napisałeś. Pokazuje ,,myślenie" zwolleników PO. Odpowiedz Link Zgłoś
adamk017 Re: R. Ziemkiewicz o chłopcach od Tuska w krotkic 22.05.09, 16:48 Jak Ziemkiewicz niewie to mu podpowiem , " RZEPA " się sypie , już niedługo pozostanie z niej tylko makulatura , tak makulatura Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Tuski i Platforma to "wasale" korporacji 22.05.09, 16:51 Tusk i Platforma to "żołnierze" obcych korporacji, które przejęły majątek narodowy. Naród nie ma politycznych reprezentantów, ponieważ poliykierzy za judaszowskie srebrniki służą korporacjom, a nie narodowi. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Tuski i Platforma to "wasale" korporacji 22.05.09, 17:30 danka2007 napisała: > Tusk i Platforma to "żołnierze" obcych korporacji, które przejęły > majątek narodowy. Naród nie ma politycznych reprezentantów, ponieważ > poliykierzy za judaszowskie srebrniki służą korporacjom, a nie > narodowi. ------------------------ a bracia Kaczyńscy służą narodowi.... naiwna jesteś albo.., ech? Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywer Re: Tuski i Platforma to "wasale" korporacji 22.05.09, 17:59 Ustawa o otwarciu rynku prawniczego przeprowadzona przez PiS czy choćby odliczenie podatku od każdego dziecka. Pokazuje po której stronie są bracia kaczyńscy-koropracji czy narodu. Ale wiem ty masz racje, bo tak. I tą są karły i w ogóle trzeba głosować na PO bo tak mówi Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Prezes PiS: Ta debata łamie konstytucję 22.05.09, 16:51 Co do litery prawa , to Konstytucji raczej nie złamano. Ale co do ducha ustawy zasadnicze, to niewatpliwie PO zastosowała jarmaczną sztuczkę. I dlatego dla mnie Tusk jest tak samo marnym premierem jak Lech Kaczyński prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Masz rację, jarmarczne sztuczki to specjalność PO 22.05.09, 16:54 co za rząd mamy... -- PO przewodnią siłą narodu, a Tusk ukochanym wodzem naszym jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Rząd i opozycja dają POPiS politycznej 22.05.09, 17:28 nieudolności i zamiast myśleć i działać w celu przezwyciężania kryzysu starają się jedynie sflekowac politycznego wroga a durny prezyd(ę)t ochoczo włącza się w te awantury, oczywiście jako PiS prezyd(ę)t. Odpowiedz Link Zgłoś
mwojtczak Re: R. Ziemkiewicz o chłopcach od Tuska w krotkic 22.05.09, 16:52 Rozumiem ,że pisząc to jesteś na prochach.Albo jesteś z otoczenia wielkiego przywódcy PIS Towarzysza Jaroslawa Kaczyńskiego,bo nikt normalny nie napisał by przed nazwiskiem Prezydenta tytul profesor. Odpowiedz Link Zgłoś
croco Prezes PiS: Ta debata łamie konstytucję 22.05.09, 16:55 Prezes PiS poucza nas o łamaniu konstytucji. Słowo prezydenta musi być jak słowo Boże. Choćby plótł androny. Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: Prezes PiS: Ta debata łamie konstytucję 22.05.09, 17:41 croco napisał: > Prezes PiS poucza nas o łamaniu konstytucji. Słowo prezydenta musi być jak słow > o Boże. Choćby plótł androny. jesteś psem gończym PO tuska Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Prezes PiS: Ta debata łamie konstytucję 22.05.09, 16:56 ja przepraszam, jestem tylko prostym obywatelem źle rozumiejącym Konstytucję RP Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Prezes PiS: Ta debata łamie konstytucję 22.05.09, 16:56 Nie wiedzialem,ze nasz prezydent to "swieta krowa" i nie mozna nic na jego temat powiedziec. Niech ktos pokaze taki punkt w konstytucji,ktory o tym mowi..... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 wy polacy nawet chyba nie znacie 22.05.09, 17:07 swojej konstytucji. art. 140. polecam lekturę całości aktu, gdyż konfrontując to z waszą rzeczywistością można się nieźle uśmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: A jak to carpaccio jest u was na Białorusi?:) 22.05.09, 19:23 nie wiem jak jest na białorusi ale wiem jak jest u was. to nie wróży niczego dobrego, może właśnie tą przywołaną białoruś. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Wiesz jak jest u nas a nie wiesz jak to jest w 22.05.09, 19:30 twojej ojczyźnie? Oj coś tu kręcisz carpaccio:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 k...mac przestancie juz pokazywac tych braci!!! bo 22.05.09, 16:57 to chore na pograniczu patologii z psychiatra...ci ludzie chca doprowadzic do tragedii gdy polak bedzie nastawal na polaka aby tylko braciszkowie dorwaki sie do koryta/wladzy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trevik To nie tak, ze prezydent bral udzial w kampanii... 22.05.09, 16:58 .. wyborczej swojej partii w darmowym czasie antenowym. On przemawial do Sejmu o trudnosciach gospodarczych. A rzad z drugiej strony debatowal nad problemami gospodarczymi a nie odpowiadal na oredzie. Pytanie tylko, kto zaczal ta farse... Odpowiedz Link Zgłoś
mwojtczak Re: To nie tak, ze prezydent bral udzial w kampan 22.05.09, 17:06 Nie, oczywiście Prezydent nie brał udziału w kampani, on biedny tylko musił powiedzieć to co kazał mu jego braciszek tow. Jaruś,który śledził z za kulis wystapienie "mlaskacza" Odpowiedz Link Zgłoś