wlodeusz Poczekajcie jeszcze te ... 05.06.09, 19:27 ostatnie dwa, długaśne lata. Potem nie pozbieracie się już ze śmichu!.... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Ostatni sondaż: Platforma Obywatelska na czele .. 05.06.09, 19:31 Oby tak było w niedzielę. W odróżnieniu do niektórych wariatów, nie będę klepał różańca, ale liczę na rozsądek i honor. Oby jak najmniej pisiarni w tym PE. Bo inaczej będą na pierwszy rzut przybijać człowiek do ściany, który już został przybity do krzyża. Tylko jak to im polepszy pomysły, nie wiem. Nawet sensownego spotu nie potrafili przez dwa miesiące zrobić, ech... Oby te 50% dla PO stało się ciałem :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 I wcale się nie dziwię 05.06.09, 19:33 Polacy mają dosyć skocznego jazgotu i pomroczności. Nie po to pracujemy, aby wspierać maciorę, pisiora i muchomora. Polska ma wreszcie być krajem europejskim, a nie krokodylim. To polecam naszym młodym, od których zależy nasza przyszłość, a nie przeszłość. Mamy po prostu żyć jak ludzie - a nie za naszą wolność i waszą! Odpowiedz Link Zgłoś
nieudonek pomroczność kojazy mi się z Wałęsiastym 05.06.09, 19:38 j-50 napisał: > Polacy mają dosyć skocznego jazgotu i pomroczności. Nie po to > pracujemy, aby wspierać maciorę, pisiora i muchomora. Polska ma > wreszcie być krajem europejskim, a nie krokodylim. > To polecam naszym młodym, od których zależy nasza przyszłość, a nie > przeszłość. Mamy po prostu żyć jak ludzie - a nie za naszą wolność i > waszą! Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: pomroczność kojazy mi się z Wałęsiastym 05.06.09, 19:48 No i słusznie ci się kojarzy. Ja przy tym byłem, więc teoretycznie powinienem teraz być pisiasty. Ale mój rozum mi na to nie pozwala. Od początku szprachałem, że maciorny kierunek jest kierunkiem zdrajcy narodu. Obserwowałem przy tym, jak wielu naprawdę kumatych działaczy wyłączało się z pomroczności jasnej. Ja od dawna forsuję sprawę odkrycia naszego Kopernika. On wcale nie był astronomem. On był także ekonomistą. I on powiedział bardzo fajnie: że zły pieniądz wypiera dobry. To jest podstawowe prawo ekonomii do dzisiaj. Ważniejsze niż de biustibus orgium cielestium. Wskutek działania tego prawa wielu uczciwych uciekło. Bo jaki uczciwy chciałby siedzieć w jednej ławie z bolkiem i przekręciarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: pomroczność kojazy mi się z Wałęsiastym 05.06.09, 19:53 No i właśnie po to była gruba kreska pana Mazowieckiego. To samo zrobił dziadek Piłsudski po odzyskaniu naszej niepodległości. Po prostu zrobił grubą kreskę i urwał łeb maciorom. Odpowiedz Link Zgłoś
cuba1 Ostatni sondaż: Platforma Obywatelska na czele ... 05.06.09, 19:43 Co? PiS ma aż 25%? Skandal!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Ostatni sondaż: Platforma Obywatelska na czele .. 05.06.09, 19:44 Z tego wynika, że różnica między PO a PiS wyniesie 5-10%. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa! 05.06.09, 19:47 Jak to dobrze, że to tylko sondaż GW !!! Ale jeszcze lepiej, że mobilizuje PiSiaczków do pójścia na wybory! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa 05.06.09, 19:51 ...!?....Przyciąłeś sobie paluchy klapką od laptopa? Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa 05.06.09, 19:53 ziewałem Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa 05.06.09, 20:50 To strasznie przeciągle... To pewnie wynik niedotlenienia mózgu...:P Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski A ja w to wbijam.Centralnie ! 05.06.09, 19:50 Pewnie , że lepsze PO niź te kretyny, ale po co ja mam głosować ? Po to aby jakiś koleś pierdział w fotel w Brukseli kasując 12 tys euro/mieś. O nie .To dobra akcja dla frajerów. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Re: A ja w to wbijam.Centralnie ! 05.06.09, 19:52 Ja to nie mogę wytrzymać ze śmiechu, że tuskomatoły chcą dać taką podadkę z pensyjką Łobuzkowi... Kraj doprowadził do takiego stanu, że w Warszawie było 30 osób na jedno miejsce przy ofertach pracy - nie mówiąc już o regionach, gdzie bezrobocie zbliżało się do 70 %. ( Warmia-Mazury ). Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: A ja w to wbijam.Centralnie ! 05.06.09, 19:59 Jakoś my we wrocławku umiemy się rządzić. Tylko frajery w warszawce nie potrafią. Ale oni już tak mają - są brakującym ogniwem teorii Darwina. Róbcie tak dalej i czekajcie końca. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: A ja w to wbijam.Centralnie ! 05.06.09, 20:02 a jak będzie za kilka lat, kiedy "wygra" pisiarnia i będzie kryzys, też będziesz pisał tak słodko? Ty nie możesz być z Warszawy... ty możesz być z IV Warszawy, którą zostawił kaczka-sraczka odchodząc na prezydenta! Pewnie straciłeś robotę w mieście, co? Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: A ja w to wbijam.Centralnie ! 05.06.09, 19:56 Sam jesteś frajer. Bo jak nawet nie zagłosujesz, to i tak wybiorą. Bez frajera. Frajer jesteś niekumaty - tyle ci powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: klamiecie i szczekacie jak zwykle wasz nies 05.06.09, 20:02 A ty walisz niebożątka pisiornie. Po katabasiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Wyboory? Wybory Michnika i W>yborczej........ 05.06.09, 20:10 Kolesie w granicach 20 procent zaglosuja na POstkomune. Reszta ma gdzies III RP.Patrzy na portfel i patrzy na ceny.Sa niewolnikami.I pytanie.Zaglosujmy na Michnika?.A on wygrywa na moim blogu.Wysle mu statuetke Urbana III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
holidays_in_cambodia Można jeszcze kisić ogóra z bliźniakami, zawsze to 05.06.09, 20:24 jakaś alternatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Historii nie znacie! 05.06.09, 20:11 Dziadek Piłsudski zrobił jedną fajną rzecz po odzyskaniu naszej niepodległości. Wiecie jaką? Zrobił grubą kreskę. Od tego momentu żaden chwiej nie miał odpowiadać. Miał odpowiadać tylko za swe czyny w okresie istnienia Rzplitej. Z tego też poqwodu wszystkie jadowite żmije carskie i inne zostały przyjęte przez Dziadka do służby Polsce. Kapewu maciory? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 News :D 05.06.09, 20:16 Rację mięli ci, co pisali o tym, że kaczka-sraczka chce być symbolem obalenia komunizmu :D Właśnie na 4 zdjęcie w orędziu, 3 były z kaczkami-sraczkami. A dziwili się UE, że mało dali Wałęsy itd :D Głupota tego małego sq... i jego doradców właśnie przekroczyła wszelkie granice!!!! Nasz prezydent to ^%$%$#%$#&^$^&% i ^&%^%$##$# i %^$^%$^$ i dooopek!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: News :D 05.06.09, 20:23 To wcale nie o to łazi! Łazi o to, że już na samym wstępie naród został podzielony. I łykamy skutki tego do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mruk-g Re: Ostatni sondaż: Platforma Obywatelska na czel 05.06.09, 20:14 Wytrzyj nią sobie pupę. Odpowiedz Link Zgłoś
hero1119 Re: Trzeba mieć dowód czy prawko wystarczy? 05.06.09, 20:56 Każdy dokument.. prawko ,paszport, teoretycznie nawet legitymacja szkolna Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Okaże sie czy słowa Kochanowskiego aktualne? 05.06.09, 20:30 Jesli sondaże sie sprawdzą to tak.Chodzi oczywiście o słynną fraszkę ,,O najechaniu Podola'' Odpowiedz Link Zgłoś
falco2009 Ostatni sondaż: Platforma Obywatelska na czele ... 05.06.09, 20:37 Nie warto przeglądać sondaży , trzeba się pofatygować do urn i .....dorżnąć kaczą watahę . Odpowiedz Link Zgłoś
holidays_in_cambodia I czerninkę na occie, zamiast schabowego 05.06.09, 20:44 na obiad, popiwszy niemieckim piwkiem, eh. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Ostatni sondaż: Platforma Obywatelska na czel 05.06.09, 20:41 img124.imageshack.us/img124/5750/stauros6tp.png Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 .media znowu zrobiły wodę z mózgu wyborców ? 05.06.09, 20:42 To jest ten zwiastun nadchodzącej epoki jaką opisał Orwell. Folwark fellachów karmionych propagandą globalną ? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: .media znowu zrobiły wodę z mózgu wyborców ? 05.06.09, 21:05 człecze marny i tępy, nie wodę a wódę. Z małpek z małpek. tylko dlaczego za nasze, za nasze! I to nie w imię dobra naszego a ich!!!!! trzymam kciuki za te 50%. Jeśli tak będzie i PO niczego nie spier...oli to będzie początek końca pisiarni i kaczek-sraczek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skrzysio Ostatni sondaż: Platforma Obywatelska na czele .. 05.06.09, 20:42 I mam nadzieję że tak zostanie . A dla PISdzielców to ostatnia chwila na kłucenie narodu, już dość,nic im to nie pomogło ,nawet mochery już się nawróciły . Tylko głupi i ślepy zakreśli kogoś z PIS-u Odpowiedz Link Zgłoś
politiko1976 Ostatni sondaż: Platforma Obywatelska na czele ... 05.06.09, 20:44 To może nie róbcie wyborów już znacie wyniki wyborów paranoja i to są ''demokraci'' hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Ostatni sondaż: Platforma Obywatelska na czele ... 05.06.09, 20:49 Pomarzyć każdy może. Zobaczymy po wyborach. Oby się PO czkawką nie odbiło. Odpowiedz Link Zgłoś
awdaniec1 wsrod moich 50 znajomych i rodzinyny NIKT 05.06.09, 21:04 nie planuje glosowac na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
gronostaj8 dziwną rodzinę i znajomych masz 05.06.09, 22:00 wśród mojej rodziny i znajomych na PO lub SLD chce głosować blisko 100% osób. Ale wszyscy są z dużych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Ostatni sondaż: Platforma Obywatelska na czele ... 05.06.09, 21:14 Sondaż Tusk Vision Network (TVN) jest tak samo wiarygodny jak Gó... Wiecie (GW).To samo pochodzenie, ten sam bajer. Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Trktat Lizboński to zgoda na odszkodowania 05.06.09, 21:46 jak Polska podpisze te Korporacyjny Traktat Lizbonski to skaże własnych obywateli na podporządkowanie się oligarchicznemu prawu , który wymusi 65 mld odszkodowań dla wędrownych ludów Azji mniejszej. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Trktat Lizboński to zgoda na odszkodowania 05.06.09, 21:52 > własnych obywateli na podporządkowanie się oligarchicznemu prawu , a jak nie podpisze to będzie już w imię oligarchicznemu rydzyka i dwóch braci mniejszych. Ja wybieram większość, nie mniejszość i zaściankowość:D Odpowiedz Link Zgłoś
gronostaj8 i co z tego że PO przoduje w sondażach 05.06.09, 21:59 też ich popieram, ale mieszkam w innym mieście niż jestem zameldowany i nie mam jak zagłosować :( jakby znieśli te głupie meldunki, a człowiek mógłby głosowac po prostu na podstawie swojego peselu to nie było by problemów. Głosowanie przez internet też by było niezłym rozwiązaniem, przy okazji odpadła by masa moherów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: i co z tego że PO przoduje w sondażach 05.06.09, 22:03 jak to mówią, dla chcącego nic trudnego, mogłeś np. załatwić świstek, który ci pozwala w każdym miejscy zagłosować, albo pojechać na głosowanie. Dałeś ciała jak ja 3 lata temu :( Może jeszcze się zastanowisz i dojedziesz. Tylko młodym zależy na zmianach, starsi boją się Niemców i Ruskich (czemu się nie dziwię). Ale to młodzi będą zarabiać na ich emerytury, nie oni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gronostaj8 Re: i co z tego że PO przoduje w sondażach 05.06.09, 22:16 a czy mieszkając w Gdańsku i będąc zamledowanym przykładowo we Wrocławiu mogę taki świstek od ręki załatwić tu na miejscu w Gdańsku? ;) Bo brać urlop i jechać w rodzinne strony to trochę za dużo roboty, o benzynie i kosztach nie wspominając. Niech w Polsce przyjdzie normalność jak w innych krajach Europy i znikną te bezsensowne meldunki, które są reliktem totalitaryzmu. Politycy nakłaniają społeczeństwo aby było mobilne, żeby ludzie zmieniali miejsce zamieszkania w poszukiwaniu za pracą to dlaczego nie mogę głosować w miejscu zamieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: i co z tego że PO przoduje w sondażach 05.06.09, 22:27 Niestety, teraz już po ptokach. termin minął. Niestety, szkoda, bo każdy głos ważny. Nic, może pomyślisz wcześniej przy następnych wyborach :)))))) Został ci tylko dojazd do rodzinnego domu i tam oddanie głosu :) Może jednak się poświęcisz i wykosztujesz. Na zmiany w ordynacji trzeba będzie poczekać. PiS bał się wprowadzenia głosowania przez internet, bo wie, że młodzi ich nie lobią! Tak samo postawił sprawę ze sprawnymi inaczej, olał ich (sprzeciwił się) zmianom ;) Może za 2 lata dasz radę załatwić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: i co z tego że PO przoduje w sondażach 07.06.09, 03:13 gronostaj8 napisał: > też ich popieram, ale mieszkam w innym mieście niż jestem zameldowany i nie mam > jak zagłosować :( jakby znieśli te głupie meldunki, a kto-to, dziecko, nie zniósł tych meldunków, mimo iż obiecywał zresztą, któż to teraz rządzi... czyżby nie frakcja PO POPiSu? ... popieraj, popieraj... Odpowiedz Link Zgłoś
holidays_in_cambodia Ty dużo o tych Niemcach wiesz. Czy jak już Niemcy 05.06.09, 22:07 przyjdą, to gumy balonowe z Donaldem będą rozdawać, czy jakieś inne? Odpowiedz Link Zgłoś