maruda.r 05.06.09, 18:34 Co tu gadać? Dla mnie Marek Jurek jest psychopatą na tle religijnym. I niech udowadnia przed sądem, że nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazmig Homoseksualizm nie ma źródła genetycznego 05.06.09, 22:17 to już nauka dawno obaliła. Autorka wypowiada się na temat, o którym w ogóle nie ma pojęcia. Homoseksualizm jest chorobą o pochodzeniu psychologicznym i po części hormonalnym. Większość gejów to ofriary uwiedzenia w dzieciństwie, albo toksycznej rodziny, gdzie głową domu była matka. Nie jest to żadną tajemnicą, aczkolwiek dla lewicy nie do przyjęcia, ale na to nikt już nic nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aldryg Re: Homoseksualizm nie ma źródła genetycznego 06.06.09, 04:26 Przytocz badania, jeśli łaska, które popierają takie stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
jazmig maruda.r jest psychopatą na tle antyreligijnym 05.06.09, 22:18 a teraz udowadniaj, że to nieprawda Odpowiedz Link Zgłoś
bisnetus O chorobliwym jedzeniu mizerii 05.06.09, 23:43 Pani redaktorka uprawia tutaj dość prymitywną homoseksualną propagandaę na zasadzie sciamniania. Ja bardzo bym poprosił link do uchwały, dokumentu czy czegolwiek gdzie stoi coś takiego jak "oficajlne stanowisko nauki". O czymś takim jeszcze nie słyszałem. To znaczy słyszałem, że politycy i doktrynerzy coś takiego dla własnych doktrynalnych potrzeb zmyślają (przykłady: niegdyś KK "Ziemia jest płaska i w centrum wszechświata", apartheid: "Murzyni to podrzędna rasa", obyczjaowy liberalizm: "Homosaksualizm to najnormalniejsza, naturalna seksualna orientacja"). Jednak jak sobie coś ideolodzy i doktrynerzy wymyślają to nie znaczy, że nauka coś oficjalnie i niezminnie ustaliła. Po drugie sąd miał ustalić, gdzie jest granica wolności słowa. I ja myślę, że podobne twierdzenia mieszczą się absolutnie w wolności słowa. Mogę więc publicznie powiedzieć, że "Homoseksualizm to jest choroba", że "Statystycznie Murzyni mają mniej inteligencji", że "Aborcja to mordowanie dzieci", że "Aborcja to leczenie przykrej choroby zwanej ciążą" czy też że "Leworęczność to jest choroba". To wszystko wolno mi powiedzieć w wolnym kraju niezależnie od tego ile w tych twierdzeniach jest racji. Karać natomiast należy twierdzenia innego rodzaju, które bezpośrednio są mową nienawiści i działają przeciwko ludziom. Przykłady: "Padały i Żydzi do gazu", "Czarnuchy to podludzie, zamknąć ich do rezerwatu", "Aborcjanolistów należy rozstrzelać", "Leworęcznym lewą dłoń odrąbać, nauczą się posługiwać prawą" i tak dalej, i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
lks17 Nagroda Kołtuna dla Wysokiego Sądu 06.06.09, 09:10 Kołtun (to coś na głowie powstałe z brudu) był do niedawna, a dla niektórych jest nadal siedliskiem złego ducha. Całe szczęście, że sąd w tej sprawie nie wyrokował - też jak widać zdania są podzielone. Proponuję ustanowić nagrodę "Kołtuna" i tym razem przyznać ją sądowi wyrokującemu w sprawie Ligerskiego. Wysokiemu Sądowi tylko śmiech pomóc może - na powagę za późno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eirene.k Re: O chorobliwym jedzeniu mizerii 06.06.09, 11:16 maruda.r napisał: > > Co tu gadać? Dla mnie Marek Jurek jest psychopatą na tle religijnym. I niech > udowadnia przed sądem, że nie jest. > Dobre:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanyszameryki Nauka udowodnila, ze homoseksualizm jest wrodzony 07.06.09, 19:31 Badania wskazuja, ze orientacja seksualna jest uwarunkowana budowa wzgorza (czyli hypotalamusa), ktory kontroluje homeostaze organizmu i wchodzi w sklad systemu limbicznego. Oczywiscie, to nie jest dowod ostateczny, ale natura nauki jest taka, ze nie ma ostatecznych dowodow, a nowe wyniki badan moga obalic to, co dotychczas bylo traktowane jako pewnik naukowy. Odpowiedz Link Zgłoś