grisza14 Pierwszy lewak, ktory wyartukulowal slowa o klesce 09.07.09, 13:49 eurofederastow.Czekamy teraz na Gazetkie- napisze cos od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Fischer sa już nie wie, kim jest 09.07.09, 14:46 Rozdmuchane do granic śmieszności ego taskówkarza bez matury pozwala Fischerowi bawić się w konstytucjonalistę. On i na tej skomplikowanej materii żwietnie się zna, z całą pewnością lepiej niż sądziowie z Karlsruhe. Z mojej obserwacji rzeczywistości na ogół wynika, że jeśli ktoś za szybko przeskoczył zbyt wiele szczebli w drabinie społecznej to rzadko z tego powodu mądrzeje. Na ogół mu odbija. Poważni politycy nie wzięli się jakoś za obrażanie najwyższego sądu, widać uznali, że to powadze państwa nie służy. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Znasz to, Evo? 10.07.09, 00:03 Secret.tv. Nawet ciekawe. www.secret.tv/artikel4939198/Der_Euro__Fluch_oder_Segen Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Znasz to, Evo? 10.07.09, 00:10 Ja wiem, że jesteś dość zajęta, ale jak szaleć, to szaleć: nuoviso.tv/politik-a-recht/der-lissabonner-vertrag.html Odpowiedz Link Zgłoś
city-zen Opinia Helmuta Kapusty byłaby dużo ciekawsza. 09.07.09, 15:51 To przykład typowej propagandy (PR) uprawianej przez korporacyjne media. Joschka zgłupiał tak od czasu kiedy jest na pensji ECFR (Europejskiego Council On Foreign Relations) i finansowo korzysta na jednoczeniu Europy: www.politischestiftungenag.de.tl/European-Council-On-Foreign-Relations.htm?PHPSESSID=1f891d035760af1deb5029964f8495f4 Kogo, oprócz jego małożonki, tak naprawdę może interesować zdanie jakiegoś byłego ministra, który swoje młodzieńcze ideały wymienił na talary? Odpowiedz Link Zgłoś
city-zen Lista polskich członków ECFR 09.07.09, 16:25 Lista polskich członków ECFR: Marek Belka, Jan Krzysztof Bielecki, Andrzej Olechowski, Aleksander Smolar, Adam D. Rotfeld, Dariusz Rosati, Helena Luczywo – (właściciel GW). Można powiedzieć: "sami patrioci". www.ecfr.eu/content/council/ Odpowiedz Link Zgłoś