yanfhowah Prezes PiS na Jasnej Górze: Polakom brakuje pra... 12.07.09, 18:49 BOG dal rozum ludzia zeby przemysleli swoje dzialania,, R Y D Z Y K,,,,,[rubuje odebrac rozum zeby nie mysleli(czyt; domyslali) sie co ten szarlatan wyprawia w imie boga Odpowiedz Link Zgłoś
rat_123 Rydz i Kacz niszcza religijny symbol Jasnej Gory 12.07.09, 18:56 Najpierw niszczyli symbole Solidarnosci bo im przeszkadzaly. Teraz uczepili sie rozpoaczliwie najwiekszego symbolu polskiej religijnosci aby ratowac sie od przepadniecia. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik1942 Prezes PiS na Jasnej Górze: Polakom brakuje pra... 12.07.09, 18:52 Obłuda i cynizm Jarusia są tak wielkie jak wielkie jest miłosierdzie Boże. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Kaczyńskiemu brakuje pokory 12.07.09, 18:52 nie jestes pan, panie kaczynski wladny, by przed tabunem fanatykow uzurpowac sobie prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster J.Kaczyński na Jasnej Górze: Polakom brakuje pr.. 12.07.09, 19:18 Jest Polakiem, więc zapewne opinię wyrobił sobie na podstawie obserwacji swoich wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Jarosław Kaczyński nareszcie odnalazł swoje powoła 12.07.09, 19:21 nie. Zostanie księdzem i będzie wygłaszał kazania. Takie ogólnikowe, jak prawdziwy ksiądz. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_w J.Kaczyński na Jasnej Górze: Polakom brakuje pr.. 12.07.09, 19:22 Powiem więcej: Polakom brakuje prawdy, pracy i igrzysk ! I żadnej z tych rzeczy nie dostana od polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
slavius_anonim Ja nie jestem Polakiem? 12.07.09, 19:29 Ten mały-człowiek chce decydować o tym czy jestem Polakiem, czy nie jestem, bo sam już zdecydowałem, że on Polakiem nie jest, ponieważ go nie lubię i nie szanuję jako polityka i osobę społeczną. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Ja nie jestem Polakiem? 12.07.09, 19:36 slavius_anonim nie przejmuj się idiotą on wcześniej czy później skończy w domu wariatów, a ty żyj sobie zgodnie z dekalogiem i będziesz bardziej chrześcijański niż te przygłupy które cię denerwują.... Odpowiedz Link Zgłoś
slavius_anonim Re: Ja nie jestem Polakiem? 12.07.09, 19:48 Trudno mi się uspokoić. Wcześniej go po prostu ignorowałem. Ale właśnie ta jego ostatnia wypowiedź przebrała miarę. Gdyby miał on więcej charyzmy i byłby bardziej zdecydowany w swych poglądach to byłby on jak Hitler, który swego czasu decydował kto jest Niemcem, a kto nie jest. I nie mówię tu tylko o Zydach, ale także o tych Niemcach, którzy się z jego poglądami nie zgadzali. Odpowiedz Link Zgłoś
szymek_50 Prezes PiS na Jasnej Górze: Polakom brakuje pra... 12.07.09, 20:01 Zapomniał dodać, że prawda dzieli się na prawdę, całą prawdę i g... prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer Prezes PiS na Jasnej Górze: Polakom brakuje pra... 12.07.09, 20:11 Kaczyński łże jak pies. Przecież w Radio Maryja, TV Trwam oraz Naszym Dzienniku Tadeusza Szambo-Rydzyka jest tyle najprawdziwszej prawdy, że aż w dupie szczypie. Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 A jaka jest prawda o locie bratowej do Juraty ??? 12.07.09, 20:23 Za czyje pieniądze poleciała ? Ojca Rydzyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
jurasmysz Re: A jaka jest prawda o locie bratowej do Juraty 13.07.09, 14:21 Sama zaplacila..........................hahahahahahahaha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Powszechne w naszym kraju wycieranie sobie gęby 12.07.09, 20:26 Polska i Polakami we własnych sprawach i w propagowaniu własnej "prawdy", na takiej czy innej górce, jest częścią naszej przegranej tradycji, którą skutecznie w poprzednich wiekach, różne podobne do dzisiejszych pyskate pajace, szukały sobie w naszym kraju taniego poklasku. J.Kaczyński na Jasnej Górze: Polakom brakuje pr.. Odpowiedz Link Zgłoś
bieczaa Kaczyński prosi Rydza o wspomożenie PiSu 12.07.09, 20:34 Polityk, który odwołuje się do religii na zachodzie byłby skończony. Kaczyński pokazuje jak daleko jesteśmy od Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcyc Prezes PiS na Jasnej Górze: Polakom brakuje pra... 12.07.09, 20:45 a ja pie..., gnomowi juz calkiem ojebalo Odpowiedz Link Zgłoś
dk444 Prezes PiS na Jasnej Górze: Polakom brakuje pra... 12.07.09, 20:57 Otóż imaginuj sobie waćpan, że jest polskość bez kościoła katolickiego. tylko zakompleksione typy wzrostu siedzącego psa uważają, że wyznacznikiem polskości jest wyznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
phantomasa1 J.Kaczyński na Jasnej Górze: Polakom brakuje pr.. 12.07.09, 22:11 Cały moher był na Jasnej Górze?!Częstochowianom mogę tylko współczuć,tyle głupoty na raz u nich w mieście, dobrze że tylko chwilę! Odpowiedz Link Zgłoś
sigma_71 taka prawda 13.07.09, 00:23 Czy taka prawde chcieliby slyszec Polacy z Jasnej Gory ? Czy nie boja sie glosic "swojej prawdy" ze swietego miejsca ? Czy nie wstyd uzywac w tym celu starszych i biednych ludzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
jurasmysz Re: taka prawda 13.07.09, 14:19 A kto jeszcze podatny jest na ich indoktrynacje? Spotkalem paru mlodych dzialaczy. Ale sa to ludzie juz po praniu mózgów przez KK i szukajacy tozsamosci, chyba......................., albo w pogoni za rozumem! Odpowiedz Link Zgłoś
woj-77 Prezes PiS na Jasnej Górze: Polakom brakuje pra... 13.07.09, 07:30 Propaganda, własne wyobrażenia i sądy, ocena własna rzeczywistości-tak to oceniam. Już raz ten Pan pokazał, słowami, gdzie kto stoi i kto kim jest gdy był w Stoczni. Teraz mówi to w miejscu świętym, a władze kościelne na to pozwalają. Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 Prezes PiS na Jasnej Górze: Polakom brakuje pra... 13.07.09, 07:33 Ale nie tej głoszonej przez kaczorów, tej mamy po dziurki w nosie. Paszli won! Odpowiedz Link Zgłoś
obcy444 Prezes PiS na Jasnej Górze: Polakom brakuje pra... 13.07.09, 08:49 Ojczulek Rydzyk - to prawda totalna. A Kosciol to dopiero cud natury i objawienie Bozi. Spalily swinie kilkanascie tysiecy inaczej wierzacych chrzescijan. A terroryzowaly miliony. Spalily kilkaset tysiecy kobiet za obcowanie z diablem. I ten parszywy narodek wierzy, ze ta instytucja Bozie reprezentuje, a jeszcze bardziej reprezentuje Kaczor z Rydzykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Prawdy wg Kaczyńskich! 13.07.09, 08:59 "Góralsko prawda, ino prawda i gó... prawda" powiedział wspaniały ksiądz Tischner. Już wiem która z nich pasuje do Kaczyńskich! Odpowiedz Link Zgłoś
szmatasuski Kaczynski i Rydzyk, dwie antypolskie kanalie... 13.07.09, 11:08 pokrewne dusze w nienawiści do Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Prezes PiS na Jasnej Górze: Polakom brakuje pra... 13.07.09, 12:52 Kaczynski, ktorego przodkowie byli oficerami armii carskiej i nahajkami tlukli Polakow po glowach, wie najlepiej, kto jest Polakiem a kto nim nie jest. I do tych Polakow ten facet wyciaga reke, usciskuje za szyje i trzyma tak dlugo az przestaja oddychac. Potem pewnie powie ten guru milosci, ze problem sie rozwiazal. Kaczynski jak wymawia slowo prawda to smiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś