gluchy Kaczus, ty wystepuj o godzinie 'W' czasu ruskiego 13.07.09, 12:50 a my o godzinie 'W' czasu europejskiego i będzie po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi to niech zorganizują sobie własne obchody... 13.07.09, 12:53 to jest wolny kraj i jeśli ktoś by mnie zapraszał jednocześnie mnie obrażając to olewam taką imprezę... i myślę że alternatywna impreza trochę by sprowadziłą na ziemię polityków a tak swoją droga widać gdzie mają bohaterów "jedynie słuszni prawdziwi patrioci" Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 Powstańcy i ich bliscy,powinni olać prezydenta PIS 13.07.09, 12:55 to ICH święto, a nie politycznych buców... Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Powstańcy i ich bliscy,powinni olać prezydent 13.07.09, 13:01 masz rację i właśnie dlatego ja bym olał oficjalne obchody. a na przyszły rok powinni się postarac wcześniej zgłość własną imprezę o godzinie W tak by politycy musieli poczekać.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec nie zmienia sie tradycji bo Kaczor się wpycha 13.07.09, 13:08 ludzie spotykaja się na cmentarzu tego dnia i o tej godzinie od lat, a Kaczor tylko się błaźni Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: to niech zorganizują sobie własne obchody... 13.07.09, 16:33 truten.zenobi napisał: > to jest wolny kraj i jeśli ktoś by mnie zapraszał jednocześnie mnie > obrażając to olewam taką imprezę... i myślę że alternatywna impreza > trochę by sprowadziłą na ziemię polityków > I znowu muszę zacytować Talmud: "Biada pokoleniu, którego bohaterzy są w pogardzie!" (Jakub Szimeoni Rut) > > a tak swoją droga widać gdzie mają bohaterów "jedynie słuszni > prawdziwi patrioci" Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer Powstańcy za barierką 13.07.09, 12:55 Zachowanie otoczenia prezydenta świadczy o tym, że ich pryncypał nie wyrósł z krótkich spodenek. Ja, ja, moje, moje... Odpowiedz Link Zgłoś
kindofmagic Re: Powstańcy za barierką 13.07.09, 15:37 Jest prezydentem Polski, wiec wszystko jest jego, lacznie z II wojna i zaslugami kombatantow - chyba jasna sprawa. Jak przyjdzie do Ciebie do domu na obiad to tez bedziesz stal w przedpokoju za barierką i patrzył jak go gościsz prz swoim (raczej jego) stole... Kobiet się boi albo nie lubi, więc spokojnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 jesteś zwykłą mendą ludzką, wiesz? 13.07.09, 12:57 jakim trzeba być gównem, zeby cos takiego napisać... wiem, pisdzielskim gównem... Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
nocny-duch Re: jesteś zwykłą mendą ludzką, wiesz? 13.07.09, 13:04 to kaczy kał kwaczący smrodem :) Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo takie są wymogi bezpieczeństwa 13.07.09, 12:59 tępe pachołki urbana!!!! Wszędzie tam, gdzie pojawia się Prezydent, teren musi być zabezpieczony. Tylko dzięki Prezydentowi Powstańcy mają godną oprawę. Czytając artykuł, dochodzi się do wniosku, że to jednak niedojdy z kancelarii tzw. Prezydent warszawy nie potrafią zorganizować uroczystości, tak żeby wszyscy byli usatysfakcjonowani. Ale tzw. "dziennikarz" gadzinówki obarczają winą Prezydenta. Urban się śmieje szyderczo Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec no własnie teren musi być zabezpieczony 13.07.09, 13:03 dlatego powstanców spycha się na smietnik aby tylko Kaczyński mógł się powdzięczyć do kamery Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo Re: no własnie teren musi być zabezpieczony 13.07.09, 13:15 ja_pakulec napisał: > dlatego powstanców spycha się na smietnik aby tylko Kaczyński mógł się > powdzięczyć do kamery spychają ich tępaki z kancelarii prezydent warszawy. Zaproszenie Prezydent otrzymał od samych kombatantów, więc wynurzenia jednej z nich ("kombatantek")jak to jest źle są zapewne na użytek dzieci urbana z G...W na Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec BOR to nie tępaki od prezydenta Warszawy 13.07.09, 13:20 a zaproszenie dostał nie po to by na groby napaskudzić tylko po to by uroczystśc objąc patronatem z reszt twojego postu widze że dzielisz powstańców na słusznych i niesłusznych - czy to nowa wykładnia Pisu? Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo Re: BOR to nie tępaki od prezydenta Warszawy 13.07.09, 23:07 ja_pakulec napisał: > a zaproszenie dostał nie po to by na groby napaskudzić tylko po to by uroczystś > c > objąc patronatem > z reszt twojego postu widze że dzielisz powstańców na słusznych i niesłusznych > - > czy to nowa wykładnia Pisu? każdy moze byc idiotą ie tylko członek PO ( z zasady) ale także powstaniec :P Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec przeciez Lech Kaczyński walczył w Powstaniu 13.07.09, 13:00 był jednym z miliona bohaterskich plemników w mosznie Rajmunda Odpowiedz Link Zgłoś
renatawalczak To Donaldu Tusku w zeszłym rogu zagrodził 13.07.09, 13:03 Powstańcom drogę do grobów ich kolegów i przyjaciół, teraz usiłuje się w to wrobić prezydenta, każda okazja dobra, żeby opluć, co nie, żydokomuno? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec tylko Pis się wszędzie wpycha 13.07.09, 13:06 Pisdzielce wpychają się z gorliwością wczesnych bolszewików- depcząc groby w wrzeszcząc podczas uroczystości nie dopuszczając bohaterów Powstania Odpowiedz Link Zgłoś
zzbyszekz Siedem cudów braci Kaczyńskich, poczytajcie: 13.07.09, 13:03 1) Pierwszy cudowny przypadek w życiu Jarosława to zawrotna kariera jego ojca Rajmunda. Tuż po wojnie żołnierzy AK, rozstrzeliwano, osadzano w więzieniach, sadzano na nogach od stołka, torturowano, w najlepszym razie wykluczano z życia społecznego. Tymczasem Rajmund Kaczyński, żołnierz AK, tuż po wojnie dostaje od stalinowskiej władzy wypasiony apartament na Żoliborzu, jak na tamte czasy rzecz poza zasięgiem zwykłego obywatela, nawet szarego członka PZPR. 2) Cud drugi, żołnierz AK, mąż sanitariuszki AK, dostaje posadę wykładowcy na Politechnice Warszawskiej i oboje żyją sobie z jednej pensji jak pączki w maśle. W tym czasie gdy w Polsce rządzi Bierut, a właściwie Stalin rządzi Bierutem, posada dla Akowca na uczelni brzmi jak ponury żart, jednak rzecz miała miejsce 3) Cud trzeci, rodzą się bliźniaki i jako dzieci akowskiego małżeństwa, na początku lat 60, kiedy większość dzieci akowców opłakuje swoich rodziców, albo czeka na ich powrót z więzienia, nasze orły zabawiają się w reżimowej TV. 4) Cud czwarty. Jarosław Kaczyński jako jedyny działacz opozycji, z kręgu doradców Lecha Wałęsy nie zostaje internowany. 5) Cud piąty, Jarosław Kaczyński odmawia (tak twierdzi) podpisania lojalki i jako jedyny opozycjonista odmawiający władzy PRL zostaje zwolniony do domu, co więcej nikt go nie nęka, w okresie 1982-1989. 6) Cud szósty, Jarosław Kaczyński jako jedyny opozycjonista ma sfałszowaną teczkę i jako jedyny opozycjonista domagający się powszechnej lustracji ujawnia swoją teczkę dopiero po naciskach prasy. 7) Cud siódmy to cud zagadka. Jaki jest związek między ofiarowanym Rajmundowi Kaczyńskiemu przez PRL apartamentem na Żoliborzu, pracą w czasach stalinowskich na Politechnice Warszawskiej, karierą filmową bliźniaków i brakiem internowania Jarosława Kaczyńskiego w stanie wojennym? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: nie wierzę, że to kombatanci gwizdali... 13.07.09, 13:03 Widać genetyka podziałała, bo od tej babcinej rany aż ci na łeb padło. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec Pis jak zwykle zbezcześci rocznicę 13.07.09, 13:13 kaczyński przywlecze z sobą cała zgraję przydupasów która nie dość że napaskudzi na groby to będzie wyła i buczała w czasie chwili ciszy Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 A za Kwaśniewskiego i Wałęsy...to było... 13.07.09, 13:15 Zdaniem GW (w domyśle)Kaczyński powinien brać przykład z Wałęsy i Kwaśniewskiego. Tylko oni odznaczali powstańców...z NKWD.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec Kwaśniewski i Wałęsa nie paskudzili na groby 13.07.09, 13:22 a Kaczyński musi wszystko zohydzić Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab * Pieski Pawlowa wylegly na forum GW i szczekaja * 13.07.09, 13:16 GW dala znac, wiec trzeba ujadac, a ze bez sensu i bez racji, to nic nie szkodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: * Pieski Pawlowa wylegly na forum GW i szczek 13.07.09, 13:19 A teraz napisz to po polsku, "GW dala znac"?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec ujadaj piesku, ujadaj 13.07.09, 13:23 poczuj się powstańcem jak bohaterski plemnik Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 profesor.dr.hab ..pies Pawłowa po szkole SB.... 13.07.09, 13:24 ujada,wyje i sra gdzie popadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
zap1957 Powstańcy za barierką 13.07.09, 13:17 Polskie piekło. Najbardziej pod kotłem pali naczelny Lucyferek. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: Powstańcy za barierką 13.07.09, 13:33 Wcale tak nie jest. To jest nasza historia i my musimy z niej wnioski wyciągnąć. Nie możemy iść jak Powtańcy Warszawscy na rzeź. MY MAMY ZWYCIĘŻAĆ! Jak będziemy mieli takich mohernych kumaczy - TO ZAWSZE PRZEGRAMY! Bo tam tylko wóda, ci..., ch. i kasa - nic inne się nie liczy u mohernych. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Powstaniec - hmmm... 13.07.09, 13:18 A gdzie on powstaje i co mu powstaje? Rzekano ongiś, że najbardziej polska jest nasza kobita. Bo nawet z wisielca zrobi powstańca. Ja się pod tym podpisuję czterema łapami oraz trzecią nogą (wiadomą). Rozumu jednak nasz Polak dalej nie ma i ciągle chce tylko powstawać. Jakby wcześniej nie było na to czasu, aby nie było w ogóle potrzeby powstawać. Jeśli zatem dochodzi w narodzie do zjawiska powstania, to należy się zastanowić: KTO DO TEGO DOPROWADZIŁ? Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Powstaniec - hmmm... 13.07.09, 13:26 KTO DO TEGO DOPROWADZIŁ? Kto doprowadzil do marnosci bezlasy politycznej i ogolnego schamienia? SPOLECZENSTWO, ktore nie glosuje, ktore jest nieobywatelskie, ktore daje chamom zloty rog! Jakie spoleczenstwo taka bezklasa polityczna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: Powstaniec - hmmm... 13.07.09, 13:29 marność pie...na marność nad marnościami. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Powstaniec - hmmm... 13.07.09, 13:30 No ale co z tego, może faktycznie nie widzimy odpowiednich ludzików. Wszyscy wychowani i wyuczenie (he he) w poprzednim systemie (rządzący) stare nawyki i stare myślenie, teraz ważniejsza doooopa partii ew. doooopa kleru. To kogo ludziki mają wybierać, głąba korwina???? Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: Powstaniec - hmmm... 13.07.09, 13:50 Ja miałem doooopa w PZPR.I ja to miałem w dooopie. Ale teraz nie możesz mieć tego w doopie, bo to jest OBRAZA RELIGII. TERAZ JESTEŚ PRZESTĘPCĄ ŚCIGANYM Z MOCY PRAWA. Nawet za komucha takim przestępcą ściganym nie byłem. Dowiedziałem się o tym skocznie i pomrocznie. Po spomrocznieniu młodego skocznego, który był wypity i po ryju walił policjantów. A jego pomroczniasty i skoczny tatuś wcześniej ukradł akta bolkowe. No to czego miał się bać ten napity pomroczniak? Skoro jego własny ociec nie wie z kim i gdzie to dziecko było? Przecież pomroczny pojechał na pogrzeb pierworodnego - do pewnej wsi. A tam mu pegeerni towarzysze stanęli w przeprzek! Bo go znali jako j.kę z miedzy i zupełnego niekumacza. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: Powstaniec - hmmm... 13.07.09, 13:40 Mylisz się. Długo by o tym szprachać. Winny jest KK. Krótko to powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Prezydent prof.L.Kaczyński daje przykład komuchom 13.07.09, 13:36 Nihiliści i komuniści czcie się patriotyzmu i uczciwości od pana Prezydenta prof.L.Kaczyńskiego. Trudno pojąć czym jest poświęcenie dla POLSKI,tym których tatuś lub dziadek działali w NKWD,V kolumnie, czy "dorabiał" jako szmalcownik Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 komuch,Prezydent PIS-u.L.Kaczyński daje przykład 13.07.09, 13:40 komuchom, jak być prawdziwym komuchem... slavik222 , z Kaczynskiego profesor,jak z Kwaśniewskiego magister... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Taki z niego patriota jak i profesor - udawany:))) 13.07.09, 13:41 A zamiast wyrzucać powstańcóe za barierki niech sam za tymi barierkami stanie, bo nie on a oni są tu bohaterami, więc spieprzaj dziadu za barierki. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Prezydent prof.L.Kaczyński daje przykład komu 13.07.09, 13:42 albo tym, który dostał mieszkanie za działanie w AK/innych zamiatano, wiesz jak to się nazywa? Sprzedawczyk, szkoda, że mu głowy nie ogolili.... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Aleś przypieprzył Kaczyńskim. Ich tatulo dorabiał 13.07.09, 13:43 jako współpracownik NKWD:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Prezydent prof.L.Kaczyński daje przykład komu 13.07.09, 13:43 > Trudno pojąć czym jest poświęcenie dla POLSKI,tym których tatuś lub > dziadek działali w NKWD,V kolumnie, czy "dorabiał" jako szmalcownik I tu się z Tobą zgadzam, tatuś Kaczyńskiego ma wielce dziwne powiązania z komunistami, innych AK-owców aresztowano, a on dostał willę w eleganckiej dzielnicy, ciekawe dlaczemu... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Prezydent prof.L.Kaczyński daje przykład komu 13.07.09, 13:46 > I tu się z Tobą zgadzam, tatuś Kaczyńskiego ma wielce dziwne tak się zastanawiam, dlaczego jeszcze nikt na jakiejś antenie nie zadał tego pytania, jakaś zmowa milczenia, czy boją się, że kaczka-sraczka wpadnie w szał?! Odpowiedz Link Zgłoś
cyryl189 Re: Prezydent prof.L.Kaczyński daje przykład komu 13.07.09, 22:36 - W "tej" sprawie próbowała M.O. śledztwo przeprowadzić, niestety O.M. (opór materii) w tym względzie był nieprzyjemny w skutkach dla ... śledczej; śledczyni...no wicie, rozumicie. Życiorysy naszych wielkich Polaków na podobieństwo mitów greckich...może kiedyś, ktoś tam coś się dowie, teraz nie...bo za dużo w nich świństw chyba albo "cóś w tem rodzaju"... Odpowiedz Link Zgłoś
zliv Powstańcy za barierką 13.07.09, 13:38 Tak się traci resztki sympatii i społecznego poparcia. No mistrz faux pas normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
pasazerjjj Powstańcy za barierką 13.07.09, 13:49 Bogu dzieki,jeszcze kilkanascie miesiecy i nowy prezydent!!! Odpowiedz Link Zgłoś
geobab Polityk wszystko psuje 13.07.09, 13:52 "Nonsensami Karmią się nawzajem Spraw komicznych omotani, omotani siecią Wstyd mi za tych Co nie mając wstydu Zapomnieli że u kresu groby nas zrównają" Odpowiedz Link Zgłoś
janow5 Płot po to aby nie wpieprzyli Niesiołowskiemu i Ba 13.07.09, 13:58 rtoszewskiemu. Prezydent będzie w gronie kochających go ludzi. A problem wynikł z obecności niemile widzianych Niesiołowskiego, Bartoszewskiego czy Tuska. To oni niech przemyśla i będą z dala od tych uroczystości. Odpowiedz Link Zgłoś
zero-na-koncie janow5, bydlaku, potrafisz tylko ubliżac Patriotom 13.07.09, 14:07 Pan Bartoszewski ma tak wspaniały życiorys,że Kaczynscy przy Nim,to robactwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: janow5, bydlaku, potrafisz tylko ubliżac Patr 13.07.09, 14:10 za kasę to i l... pomoże zrobić jarkowi, taki człek, jak ojciec kaczek-sraczek. Bez honoru... Odpowiedz Link Zgłoś
janow5 Re: janow5, bydlaku, potrafisz tylko ubliżac Patr 13.07.09, 14:13 To nie ja gwizdałem na nich w zeszłym roku lecz kombatanci. Chcesz powiedzieć, że kombatanci powstania, którzy gwizdali na N. i B. to nie patrioci? A może jednak N. i B. czymś sobie zasłużyli. Może niektórzy powstańcy poczuli się tym bydłem o którym mówił twój patriota? Odpowiedz Link Zgłoś
zero-na-koncie janow5..nie obrażaj kombatantów,świnio... 13.07.09, 14:18 Gwizdali łajdacy z SB-PIS... Odpowiedz Link Zgłoś
janow5 Widzę, że wlazłem w ezbeckie gó... 13.07.09, 14:22 Dużo takiego na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
zero-na-koncie janow5, wdepnąłeś we własne gó.., SB-cki śmieciu.. 13.07.09, 14:25 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6439520,Sprzatanie_psich_kup_to_jak_mycie_zebow.html Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: janow5, bydlaku, potrafisz tylko ubliżac Patr 13.07.09, 14:20 wiesz, wygląd starego człeka, nie oznacza, że jest kombatant ;) Ciężko to pojąć. Ci ludzie, mają więcej klasy i honoru, niż politycy razem wzięci, na swoim "święcie" nie wszczynali by zadym, Nie wierzę, że to byli powstańcy..... Sorry.... Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Trzeba się jedno spytać - kto jest Polakiem 13.07.09, 14:06 Ja mam już sporo lat i znałem tych, którzy byli RZECZYWISTYMI BOHATERAMI. Znałem ich tak jak wy - jak znacie swych sąsiadów i rodzinników. Znałem ich zeznania z pierwszej ręki odnośnie wielu akcji zbrojnych. Nie musiałem o tym czytać w książkach. Wy jesteście teraz tylko zwykłymi ch.mi! Nic nie wiecie, ale potraficie Polskę zbezcześcić. Jesteście dla mnie zwykłymi ch.mi! Tu nawet się pojawił ch., który o Pani Kamie bałakał jako o "zbytnio odmłodniałej". Ja powiem wprost! Widzę tylko jednego wielkiego ch.! To jest ten bełkoczący dwojniak czterojajowiec. Ten, który już za młodu uczył się tylko kraść. Jego faterek był fajny w Warszawie i on tylko na faterku jedzie. Wcześniej jechał na faterku-Leninie. Taki on jest "partyzant"!Udaje proka-prowoka. Taki zwykły, znany mi z komuny ciul! Odpowiedz Link Zgłoś
zero-na-koncie Kaczynscy to dwa antypolskie zera.... 13.07.09, 14:09 Ich tatuś zdradził AK-owców dla dóbr doczesnych...Sprzedał sie komuchom ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74891904&a=74907348 j-50 napisał: > Ja mam już sporo lat i znałem tych, którzy byli RZECZYWISTYMI > BOHATERAMI. Znałem ich tak jak wy - jak znacie swych sąsiadów i > rodzinników. Znałem ich zeznania z pierwszej ręki odnośnie wielu > akcji zbrojnych. Nie musiałem o tym czytać w książkach. Wy jesteście > teraz tylko zwykłymi ch.mi! Nic nie wiecie, ale potraficie Polskę > zbezcześcić. Jesteście dla mnie zwykłymi ch.mi! > Tu nawet się pojawił ch., który o Pani Kamie bałakał jako o "zbytnio > odmłodniałej". Ja powiem wprost! Widzę tylko jednego wielkiego ch.! > To jest ten bełkoczący dwojniak czterojajowiec. Ten, który już za > młodu uczył się tylko kraść. Jego faterek był fajny w Warszawie i on > tylko na faterku jedzie. Wcześniej jechał na faterku-Leninie. Taki > on jest "partyzant"!Udaje proka-prowoka. Taki zwykły, znany mi z > komuny ciul! Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: Kaczynscy to dwa antypolskie zera.... 13.07.09, 14:25 Jak wynika - masz zero wiedzy i argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: Kaczynscy to dwa antypolskie zera.... 13.07.09, 14:31 No chyba, że mnie wspierasz - ale ja wolę bardziej kumatych. Ucvz się zatem i nigdy nikogo nie hepaj. Zwłaszcza swej żony - bo to robią tylko katole. Oni zostawiają swe żony, oni sobie biorą młodsze, oninawet swego proboszcza wyliżą po rowie. A potem się spuszczą do klozetu - zgodnie z przykazaniami JP2 i B16. Po drodze mogą zgwałcić ciężarną staruszkę. A przejechać po pijaku to mogą całe osiedle. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Trzeba się jedno spytać - kto jest Polakiem 13.07.09, 14:39 to dlaczego nie powiecie mu tego w ryj, o czym piszesz, niech skonczy się fikcja, którą sam kaczka-sraczka nakręca, że AK go popiera. Zrób coś, żeby Polacy się dowiedzieli. Jak Wy tego nie zrobicie, to kto? Innych (młodszych itd) kaczka wyzwie od SB, ale z medalami na waszej piersi się nie odważy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-aczor Powstańcy za barierką 13.07.09, 14:10 Nie dziwię się, że pan prezydent ustawił partyzantów za barierką w bezpiecznym oddaleniu. Ci akowcy potrafią szybko strzelać, zwłaszcza do władzy. Cóż przyzwyczajenie jest druga naturą! A nuż któremuś się przypomni jak to kiedyś bywało i żałoba narodowa gotowa. Tylko kto ją w takiej sytuacji ogłosi? Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Powstańcy za barierką 13.07.09, 14:12 Od 15.30 wszystcy oficjele, rzady, parady, prezydenci, masmedia. O 16.30 cale towarzystwo won z cmentarza i tylko kombatanci. Okolo 19 cmentarz otwarty dla ogolu. Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab *Prezydent zaproszony przez wdziecznych Powstancow 13.07.09, 14:13 i przyjal zaproszenie - i slusznie; jak HGW i Tusio nie chca uczestniczyc w uroczystosciach, to niech nie przychodza - wtedy nie bedzie ryzyka gwizdow, bo to na nich gwizdza Powstancy ... i to tego chce uniknac PO ... no ale kazda okazja jest swietna do naplucia na Prezydenta, ktory walnie przyczynil sie do przywrocenia pamieci o czynach Powstancow, wiec GW spuscila ze smyczy swoje forumowe pieski Pawlowa, kore bezmyslnie ujadaja Odpowiedz Link Zgłoś
zero-na-koncie profesor.dr.hab..pies SB wyje na forum GW... 13.07.09, 14:17 psia kupa na forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
11tadeusz11 Tym dwum kutasom 13.07.09, 14:15 zostały jeszcze dwa święta powstańców warszawskich, tegoroczne i przyszłe i nastąpi normalność . Niech PiSowska kloaka postoi sobie za barierkami dla PiSdzielcy ( na pewno nie VIP-Y ). Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Jestem już stary i niewiele mogę 13.07.09, 14:23 Ale pamięćź mi dopisuje. Dlatego pamiętam takie rzeczy, ktorych obecny prezio pamietać nie jest zdolen. Wskutek tego on staje się kłamcą historycznym. Bo on przysięgal Leninowi, a nie AK. A jednak wystąpił przy grobach naszych Świętych Akowców! Naszych Bohaterów, których wbrew swemu Ojcu zamienił w Biuro Polityczne! Ten ch. nie ma żadnych szans się obronić przed takim zarzutem. BO JEST ZWYKŁYM HOOJEM! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Ha, niech media go oleją 13.07.09, 14:28 i nie pokazują, że jest na Powązkach, będzie pluł, aż zdechnie. Nawet TVP go nie pokaże, bo farfał zlewa go gorącym moczem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab * media sie nie licza, a Powstancy * 13.07.09, 14:45 to oni zaprosili Prezydenta na uroczystosci, chcac wyrazic mu wdziecznosc za budowe Muzeum Powstania Warszwskiego a wam pozostalo ujadac i nie przychodzic, bo znow zostaniecie wygwizdani ... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: * media sie nie licza, a Powstancy * 13.07.09, 14:50 > to oni zaprosili Prezydenta na uroczystosci, skąd ty takie rzeczy wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab Re: * media sie nie licza, a Powstancy * 13.07.09, 15:10 no popatrz, jak przeczytasz caly artykul, a nie tylko tytul, to tez sie o tym dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: * media sie nie licza, a Powstancy * 13.07.09, 15:19 ale GW kłamie, więc dalej nie wiem skąd wiesz :D Odpowiedz Link Zgłoś