heavy_mental 20.07.09, 13:28 Ale się ci ludzie filmów naoglądali... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alik666 20 osób przyszło na komendę aby odbić groźnego ... 20.07.09, 14:08 Co to za durny tytuł ?! Oszukaliście mnie, nie po raz pierwszy zresztą. Nie odzyskam już tych paru minut utraconych z mojego życia. Więcej takich przekrętów i się pożegnamy. Tania sensacja rodem z Fucktu. Tak te bandziory odbijały tego przestępcę z komendy, że przez 30 minut grozili... filmem z komórki! Poza tym myślałem, że Rembertów to dzielnica Warszawy a z tekstu wynika jakoby to była jakaś miejscowość w woj. mazowieckim... Żal. Odpowiedz Link Zgłoś
f_a_k_y Re: 20 osób przyszło na komendę aby odbić groźneg 20.07.09, 18:06 >>>Oszukaliście mnie, nie po raz pierwszy zresztą. Nie odzyskam już tych paru minut utraconych z mojego życia. Więcej takich przekrętów i się pożegnamy.>>> dokladnie!!!! pozatym najgorsze sa artykuly ze znakiem zapytania na koncu - tak jakby dziennikarzyna nie byl pawien co pisze a w razie czego mial alibi w sadzie.:-)))) aaaaalbo tytul - jest taki kraj ktory,albo - on wie co to szmata ech. Odpowiedz Link Zgłoś
4v Re: 20 osób przyszło na komendę aby odbić groźneg 20.07.09, 18:22 > pozatym najgorsze sa artykuly ze znakiem zapytania na koncu ... ...i z wielokropkiem.... ...poziom Onetu i tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Odp. 21.07.09, 14:38 Brawo dla policjantów. Ps. Trzeba mieć jaja żeby nie ulec 20 osiłkom. Odpowiedz Link Zgłoś
zdumionyedek Re: 20 osób przyszło na komendę aby odbić groźneg 20.07.09, 19:36 a ja szukam od paru minut, miedzy wierszami w koncu, sensu tego tytulu i nie znajduje panowie redaktorzy, jesli macie jaja, wyjasnijcie- gdzie ta proba odbicia? ale mysle, ze nie macie... Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: 20 osób przyszło na komendę aby odbić groźneg 21.07.09, 19:24 bo może własnie chodzić o miejscowość Rembertów w woj. mazowieckim: pl.wikipedia.org/wiki/Rembert%C3%B3w_(wojew%C3%B3dztwo_mazowieckie) Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 Re: 20 osób przyszło na komendę aby odbić groźneg 21.07.09, 20:13 W takim wypadku proszę o wybaczenie, ale nie sądzę aby to była ta wieś. To raczej Rembertów-dzielnica znany jest z gangusów i jakieś, nie wiem dokładnie, 10 lat temu był osobną miejscowością i zauważam, że niektórym się myli. Odpowiedz Link Zgłoś
baseciq Re: 20 osób przyszło na komendę aby odbić groźneg 24.07.09, 13:11 alik666 napisał: > W takim wypadku proszę o wybaczenie, ale nie sądzę aby to była ta wieś. To > raczej Rembertów-dzielnica znany jest z gangusów i jakieś, nie wiem dokładnie, > 10 lat temu był osobną miejscowością i zauważam, że niektórym się myli. Jeszcze raz proś o wybaczenie. Rembertów jest w warszawie od lat 52. Dokładnie, od 1957 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Kule w kolana. 20.07.09, 14:12 Grozic filmem? Policja postapila prawidlowo. I tak te dupki mialy szczescie, ze nie byla to jednostka wojskowa, bo kula w leb gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
dexterek011 Jak na filmie 21.07.09, 09:30 Jak na filmie. Był taki film Johna Carpentera "Assault on Precinct 13", który przedstawiał podobna sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
kingstonny Poszukiwany listami gonczymi, ale nadal anonimowy. 20.07.09, 14:19 To jest dopieto geniusz polskich praw. Poszukiwany listami gonczymi bandyta, ale nazwiska i buzi brak. To jest dopiero troska o obywatela. Bandyte, to znaczy. A reszta spoleczenstwa? Ta ktora chce i powinna wiedziec kto wsrod nas jest bandyta? Ef was wszystkich, mowi prawo. Zaden demokratyczny kraj nie ma podobnie zwichrowanych praw. Odpowiedz Link Zgłoś
crame Re: Poszukiwany listami gonczymi, ale nadal anoni 20.07.09, 17:40 Te typki co pisaly takie prawo pisali to z poczuciem troski o siebie, za kilka lat, obecne elity czyli ryje z pierwszych stron gazet beda poszukiwani, za kradzieze, oszustwa, malwersacje, wyludzenia. Przeciez tak jest w tej kartoflandi od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
chudawy Re: Poszukiwany listami gonczymi, ale nadal anoni 20.07.09, 17:48 racja...A facjaty nie pokazali, bo pewnie przez cenzure by fotka nie przeszła... Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta Z opisu wynika, że to jakieś czuby i pijaczyny! 20.07.09, 14:20 Jak taki menel mięśniak półgłówek może podskoczyć uzbrojonemu policjantowi? Oni chyba są zdrowo nienormalni, to jakieś debile i powinni siedzieć w jakimś psychiatryku za drutem kolczastym i z wieżyczka wartowniczą aby było łatwo takiego pasozyta zastrzelić jak jakiegoś parszywego kundla! Odpowiedz Link Zgłoś
psm345 20 osób przyszło na komendę aby odbić groźnego ... 20.07.09, 14:57 WOW, alez on jest sexy! Zwlaszcza to zdjecie z rekami na glowie gdzie mu widac zarost na klacie i brzuchu. Chcialbym zobaczyc tez nizej. Kawal chlopa! Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 20 osób przyszło na komendę aby odbić groźnego ... 20.07.09, 14:59 Ot i szacunek dla policji i poczucie bezkarności No ale tak juz dorasta się od szkolnych czasów . Odpowiedz Link Zgłoś
chateau 20 osiłków przyszło na komendę odbić groźnego p... 20.07.09, 17:41 "Rozeszli się", paradne. Zapewne policjanci odetchnęli z ulgą, bo co by nieboracy poczęli z 20 facetami. Za to jakby jeden - najlepiej student - przyszedł im nabluzgać to by pewnie dostał po ryju i spędził dwie doby na dołku. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6840144,Policjant_do_pobitego___Bym_ci_w_ryja_walnal_.html Odpowiedz Link Zgłoś
matijaz Dokładnie,pewnie się posrali w gacie na ich widok 20.07.09, 17:51 Pewnie się posrali w gacie na widok bandy pijanych karków. Później muszą odreagować stres na jakimś bezbronnym chudzinie w pinglach. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6840144,Policjant_do_pobitego___Bym_ci_w_ryja_walnal_.html Odpowiedz Link Zgłoś
tymus_ool Re: 20 osiłków przyszło na komendę odbić groźnego 20.07.09, 19:27 odkryłeś amerykę - psy są mocne jak wiedzą, że nic im nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
jo.zue Re: 20 osiłków przyszło na komendę odbić groźnego 20.07.09, 20:01 Rozumiem, że Ty byłeś tym studentem, który najeba.ny w trzy dupy odważnie stawiał się władzy, :). Policja jaka jest każdy widzi, inteligentów do niej nie biorą, nie poradziliby by sobie, gó...ana jest to robota. Odpowiedz Link Zgłoś
fastaxe77 Re: 20 osiłków przyszło na komendę odbić groźnego 20.07.09, 22:11 jo.zue napisał: > Rozumiem, że Ty byłeś tym studentem, który najeba.ny w trzy dupy odważnie > stawiał się władzy, :). Policja jaka jest każdy widzi, inteligentów do niej nie > biorą, nie poradziliby by sobie, gó...ana jest to robota. ty jozek unikaj piwka bo się na.ebjesz w cztery i wzrok stracisz tak jak słuch straciłeś po dwóch. robota jest gó....na ale wykonywać ją trzeba. zgodnie z prawem... Odpowiedz Link Zgłoś
crame Re: 20 osób przyszło na komendę aby odbić groźneg 20.07.09, 17:44 heavy_mental napisał: > Ale się ci ludzie filmów naoglądali... Jacy ludzie? Kogo Ty nazawasz ludzmi? Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a I pozwolono im, ot tak, odejść? Paranoja i hańba 20.07.09, 18:08 dla policjantów. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Kałachy musza brac panowie policjanci i strzelac 20.07.09, 18:08 do silnych bo to tylko do silnych przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 Los Plutonu Specjalnego ZOMO stoi im przed oczami 20.07.09, 18:47 Weź kałacha i postrzelaj takich zbójów to do końca życia nie wyjdziesz z Sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Zalezy gdzie. 20.07.09, 21:45 W Polsce faktycznie, ale w Afganie mozna odpie...c islamistow seriami i nikt nie placze. Odpowiedz Link Zgłoś
ateus77 Dlaczego nie zrobi się z tym bydłem porządku? 20.07.09, 18:26 Dlaczego nie zrobi się z tym bydłem porządku? Naszli komisariat, zbluzgali policjantów i sobie poszli. Przecież to jakaś parodia państwa. Najlepiej zamykać nastolatków za popalanie trawki, a prawdziwe bandziory robią co chcą. Dosyć już tego pieszczenia sie z bydłem. Jako obywatel żądam od rządzących stanowczej walki z bandytami. Odpowiedz Link Zgłoś
tymus_ool Re: Dlaczego nie zrobi się z tym bydłem porządku? 20.07.09, 19:24 Bydło to ty masz w domu.. Odpowiedz Link Zgłoś
kuballa 20 osiłków przyszło na komendę odbić groźnego p... 20.07.09, 18:27 to jest walsnie wspanialy przyklad bohaterstwa naszej cudownej policji jak maja do czynienia ze studentem to jada go jak psa a jak z gangsta to ogony pod siebie POLSKA POLICJA TO PEDALY Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 policaje chcą przeczekać do emerytury 20.07.09, 18:45 Jak się musi pracować tak krótko to każdy chce doczekać w zdrowiu i spokoju do emeryturki. Nikt o zdrowych zmysłach nie będzie się narażał na ciosy w ryja. chyba ,że to ktoś pobity przez bandytów a gliniarze musza interweniować to wtedy owszem chcą bić ... poszkodowanego, albo są to małolaty z trawką względnie stara babulina ze szczypiorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik 20 osiłków przyszło na komendę odbić groźnego p... 20.07.09, 18:51 HWDP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: 20 osiłków przyszło na komendę odbić groźnego 20.07.09, 19:05 lightcik napisał: > HWDP!!! Hehe czekałem na taki inteligentny komentarz. Ciekawy czy ci chłopcy też uważają, że Chwała Wam no i wiecie co dalej. Może nawet noszą koszulki z tym jakże mądrym i dobrze świadczącym o człowieku napisem? Odpowiedz Link Zgłoś
freeskawiniak 20 osiłków przyszło na komendę odbić groźnego p... 20.07.09, 18:56 Napiszę jeszcze raz nadmiar demokracji szkodzi,niektóre procedury w działaniu po prostu trzeba zmienić !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry ostrzegawczo to strzelali w komunie 20.07.09, 19:45 gdy juz nauczycie sie strzelac do tarczy wasz autorytet wzrosnie Odpowiedz Link Zgłoś
cccpcccpcccp Czy akcja była spekatakularna czy nie... 20.07.09, 19:46 Czy akcja była spekatakularna czy też nie, to zawsze jesteśmy z Wami. Pozdrowienia dla wszystkich policjantów - trzymajcie się i leczcie ten kraj z przestępczych patologii. Jesli ktoś nie myśli tak samo jak ja, to jest wrogiem naszej społeczności. Naszej, tzn polskiej, miejskiej, czy wreszcie rodzinnej. Marzę żeby mozna kiedyś było z całą rodziną wyjść np na mecz na porządny stadion i nie zobaczyć tam chamstwa czy brutalności. Trochę to inny temat, ale zazębia się z wychowaniem czy zwalczaniem przestępczości własnie. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicawszechpolska Re: Czy akcja była spekatakularna czy nie... 20.07.09, 20:04 Jakich ziółek zażywasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
dandar Re: Czy akcja była spekatakularna czy nie... 20.07.09, 20:31 W tym kraju to chyba melisy trzeba. Dobrze człowiek napisał, czego się czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Stop 20.07.09, 20:16 Ja Polak Kielczanin idę o zakład, że ani jeden bandzior (gruchopała) nie poniesie karę, gdyż Platforma Obywatelska nie będzie się narażać sowiemu elektoratowi. Polak Kielczanin Silna Polska Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Stop 20.07.09, 20:27 krakuw napisał: > > Ja Polak Kielczanin idę o zakład, że ani jeden bandzior (gruchopała) > nie poniesie karę, gdyż Platforma Obywatelska nie będzie się narażać > sowiemu elektoratowi. > > Polak Kielczanin > Silna Polska Bo kieleckie ciemnogrodem narodu jest i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio-szpikulec Re: Stop 21.07.09, 21:52 Alez Ty jestes beznadziejnie glupi szmaciany PiSdzielcu... Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu u nas na wsi w hameryce 20.07.09, 20:52 napasc na policjanta to przestepstwo. Policjant w takim wypadku moze, i czesto uzywa, broni. W hameryce policja sie nie pie... z gowniarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
arczi252 Re: u nas na wsi w hameryce 20.07.09, 21:13 Ty sam jesteś jak ta " HAMERYKA" skończ najpierw lata a później myśl o AMERYCE ;DD łajzoooo Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta 20 osiłków przyszło na komendę odbić groźnego p... 20.07.09, 21:13 Bandziory napadli na komisariat, a policaje pozamykali się ze strachu w kiblu! Do studenciakach to byliby gieroje, a prz dresiarzach to wymiękają! Wstyd i poruta. Powinni zostać wypieprzeni z roboty natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence 20 osiłków przyszło na komendę odbić groźnego p... 20.07.09, 21:57 Studenciaka zgnoić, kobite postraszyć to nasza policja potrafi, większych bandziorów to się boi... Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz 20 osiłków przyszło na komendę odbić groźnego p... 20.07.09, 22:07 Ciekawe czy dzwonili po ochronę. Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online 20 osiłków przyszło na komendę odbić groźnego p... 20.07.09, 22:13 POszukiwali listami swojego bo maja dla niego robote Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 W cieni sdtali..Ziobro,Kryże,Ryudzyk,,, 20.07.09, 22:29 i nreszta ferajny... a co !..my som. Odpowiedz Link Zgłoś
archeus_pl w ryja walnąć 20.07.09, 22:32 A nie mogli wspaniali policjanci w ryja walnąć tych osiłków.Bo gdzieś to czytałem że oni wszystkich(znaczy pojedyncze sztuki)w ryja walą.To dlaczego tego awanturnikom nie zrobili?Acha awanturników było 20 tam był tylko jakiś studencik z prącia pręcik. JEDNOŚĆ W KUPIE W KUPIE JEDNOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś