totoo1 36 lat na zawał to i tak nieźle 02.08.09, 22:45 Ja mam 33 lata i na badaniach okresowych wykryto mi tez wadę serca grożącą zawałem. Z miejsca miesiąc L4 choć nie chciałem. Jedną kontrolę z zakladu pracy już miałem i szczęście, że akurat w domu byłem. W sumie nie jestem chory tzn. nie muszę leżeć w łóżku ale mam unikać wszystkiego co powoduje stres i podwyższanie ciśnienia, czyli w zasadzie to co było w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
freeelance Za lewe zwolnienia 02.08.09, 23:07 powinny być dla lekarzy wysokie kary finansowe. Materialny skutek takich zwolnień nie różni się od oszustwa albo wyłudzenia. Proste jak budowa cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante Utrata prawa do wykonywania zawodu dla lekarzy, 02.08.09, 23:58 którzy nie potrafią odróżnić zdrowego od chorego. Tacy "lekarze" są niebezpieczni, nie rozpoznają rzeczywistej choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Krosno na chorobowym zamiast kuroniówki 03.08.09, 08:05 co tam choroby czy dramat bezrobocia formierzy szkła, wdychających gorąco do swoich płuc? w Pl najważniejsi są górnicy. bo mają styliska od kilofów. Odpowiedz Link Zgłoś