Dodaj do ulubionych

Wiktor Bater o TVP: Zwolnili mnie, bo nie stałe...

• wojciech.2345 poprzednie zwolnienie 04.08.09, 18:30
      Poprzednio zwolnili go za lenistwo. Może i tym razem o to samo
      poszło?

www.wirtualnemedia.pl/document,,2106643,Wiktor_Bater_odchodzi_z_TVN.html
      • kon_z_zakopanego Re: poprzednie zwolnienie 04.08.09, 19:21
        ciekawe...

> www.wirtualnemedia.pl/document,,2106643,Wiktor_Bater_odchodzi_z_TVN.html
    • kontonagownie Wiktor Bater o TVP: Zwolnili mnie, bo nie stałe... 04.08.09, 18:32
      Co tu się dziwić. To normalne w świecie gdzie zło nazywa się dobrem, a
      dobro złem...myli się agresora z ofiarą...
      O ile dobrze pamiętam, to nawet u nas w Polsce ktoś twierdził, ze nikt
      nam nie wmówi iż białe jest białe, a czarne jest czarne...tak więc
      macie.
      Wszystko jest cacy o ile odpowiada obecnej polityce rządu.
    • adam81w Wiktor Bater o TVP: Zwolnili mnie, bo nie stałe... 04.08.09, 18:36
      Przecież Cchinwali to jest część Gruzji więc nie rozumiem jak Gruzja mogła by
      napaść na część własnego kraju? To jakieś dziwne. To tak jakby powiedzieć, że
      Polska napadła na Poznań.

Poza tym jakim prawem Rosja się mieszała do tego konfliktu?

Bater akurat w tej sprawie racji nie ma. Nie znaczy to, że należy mu zamykać
      usta i nie wpuszczać na antenę.
    • artois12 Brzydcy Rosjanie i dobry Pan Bater 04.08.09, 18:38
      A swoją drogą, na kanwie tej historii można się zadumać nad moralnością
      dziennikarzy a także polityków. Mimo wielokrotnych publikacji dowodów
      gruzińskiego okrucieństwa w stosunku do mieszkańców Cchinwali - szeroko
      omawianych na Zachodzie - bezdyskusyjnego chyba uznania, że to Gruzini napadli
      znienacka na śpiąca Osetię, do dzisiaj występują w telewizji faceci, którzy
      potępiają Rosję za "agresję". A Saakaszwili, jak słychać, znowu zaczyna
      strzelać i krzyczy, że UE i USA winny mu w tym pomóc. Za chwilę Rosjanie będą
      znowu musieli wyganiać bandziorów i podniesie się krzyk, że przyłożyli zbyt
      mocno naszemu ulubieńcowi.
      Wisimy u klamki Ameryki, która to Ameryka dogaduje się z Rosją nad naszymi
      głowami na temat tarczy, na której wiszą kariery polityczne u nas. A wiecie
      czemu między innymi? Dlatego między innymi, że w przyszłym roku kończą im się
      promy kosmiczne i będą musieli latać z Bajkonuru jeśli będą chcieli dostać się
      na stację kosmiczną. I co? Podstawią w tej sytuacji kilka rakiet pod nos Rosjanom?
    • kamilo_82 F a r f a ł n a b r u k !!! !!! !!! 04.08.09, 18:39
      Moim zdaniem Bater jest dobrym dziennikarzem a jego relacje są ciekawe.

A jeszcze ciekawsze jest to, do kiedy będzie TVP będzie zarządzana przez tych
      śmieciarzy - wszechpolaków.

FARFAŁA NA BRUK, BO NIC NIE WNIÓSŁ DO TVP. NO - MOŻE JEDYNY POZYTYW ZA ŻONĘ
      LISA, BO JĄ POWINNI WYWALIĆ JUŻ DAWNO.

Z resztą FARFAŁ od zawsze kojarzył mi się z jakimś... kurzem, farfoclem,
      kłakiem, strzępkiem itp. Czyli z czymś, co zazwyczaj uważane jest za odpad i
      wyrzucane :)
    • 333a3 Kaczyński przyjaciel dyktatora Saakaszwilego 04.08.09, 18:44
    • prawdziwy-moher ...Tak, tak Bater ale macie inny problem...... 04.08.09, 18:44
      Ziobro pokonal wasze zaklamane media, Ziobro pokonal I Wyborcza i TVN i PO.Prokuratura w Zielonej Górze umorzyła tajne śledztwo w sprawie legalności stosowania za rządów PiS z lat 2005-2007 podsłuchów telefonicznych przez policję, CBA i ABW.
      - Czynności nie pozwoliły na uzyskanie dowodów wskazujących na to, aby którakolwiek z wymienionych służb państwowych naruszyła prawo i obowiązujące w zakresie stosowania podsłuchów reguły postępowania - głosi komunikat zamieszczony na stronach internetowych zielonogórskiej prokuratury.Koniec i kropka.
      • prawdziwy-moher Re: ...Tak, tak Bater ale macie inny problem..... 04.08.09, 18:50
        Teraz powinny poleciec glowy tych co doprowadzili z klucza politycznego do nieuzasadnionych sledztw.
        • prawdziwy-moher Czy to koniec PO?............ 04.08.09, 18:53
          Nie uzyskano żadnych dowodów na
          złamanie obowiązujących procedur, związanych ze stosowaniem przez poszczególne służby technik operacyjnych, a w tym kontroli operacyjnych oraz procedur związanych z ujawnianiem, przekazywaniem i przechowywaniem informacji niejawnych" - dodano w komunikacie.
          • prawdziwy-moher Re: Czy to koniec PO?............ 04.08.09, 18:57
            A w Gazeta.pl?.Wielka armia komarow atakuje Polske.III RP przegrala z IV RP.
            • prawdziwy-moher Re: Czy to koniec PO?............ 04.08.09, 19:01
              Komary to Grad(prawdziwy) ,slonce(prawdziwe) ale w Peru, i w koncu ciec bedacy rzecznikiem rzadu.
              • abhaod Re: Czy to koniec PO?............ 04.08.09, 19:04
                poza tym wszystko w porządku ?
                pl.wikipedia.org/wiki/Teoria_inteligentnego_spadania
                • prawdziwy-moher Re: Czy to koniec PO?............ 04.08.09, 19:29
                  I teraz inna sprawa.Bardzo powazna.Okazuje sie ze epoka Tuska przejdzie do historii jako epoka lamania prawa.Tusk ma szanse sie z tego wywinac-tworzac nowy PRL.Tam okolicznosci byly inne.Dzis to nie przejdzie.Chyba ze Tusk mysli o fizycznej likwidacji opozycji.To tez zle sie skonczy.Proste-TUSK jest skonczony.Zlamal prawo i konstytucje jak Jaruzelski.Moze zlituje sie nad nim dobry sedzia.
                  • abhaod Re: Czy to koniec PO?............ 04.08.09, 19:31
                    tobie już wyciął mózg :(
            • guru133 Biedaczyno, IV kaczystowskiej RP nie ma, bo 04.08.09, 19:07
              Polacy jej nie chcieli, sprawy przeciwko kaczystowskim metodom rządzenia są w
              toku a tobie pod berecikiem już całkiem resztki szarych komórek zagotowało,
              chociaż dzisiaj nie było upału. Lecz się biedaku, bo może jeszcze jakis dobry
              lekarz jest w stanie ci pomóc.
          • prawdziwy-moher Co do Batera............... 04.08.09, 19:08
            Jego swiatopoglad zmienil sie po slubie z Abchazka.Ma z nia syna.Przedtem patrzyl na to co dzieje sie w Rosji przez polska naprostowana ideologicznie szkole.Kazdy komentarz byl przeciw Rosji.Poznal dzieki zonie inny swiat, nie faszerowany polska propaganda.Dodam-szkolenie wzial w TVN.
            • prawdziwy-moher Re: Co do Batera............... 04.08.09, 19:21
              i w sumie dobrze sie stalo.Propaganda ktora np. futruje spoleczenstwo Wyborcz skonczy sie szybko.Chyba ze Wyborcza popierajac Tuska, da zycie kilkunasto milionom Polakow zyjacym na skraju ubostwa biologicznego.Trzeba podjac decyzje.Jako Wyborcza.Jestesmy za kastrowaniem, scinianiem, niszczeniem lub pomozemy z tym-walczac jak Polacy.Narazie propaganda gorsza niz za PRL.Nie starczy wam naboi.To wescie do swoich zideologizowanych mozgow.Przyjdzie dzien ze was schrupaja z glodu.
    • kacper31 Na wizyty w Gruzji Kaczor nie musiał wozić małpek 04.08.09, 18:46
    • kolomyia Kaczyński bywał w Gruzji przynjmniej raz w tygodni 04.08.09, 18:49
    • tentatore To czasy TVPiS speców od zakłamywania historii 04.08.09, 18:54
    • marekg12 Jak zwykle Kaczor zrobił z siebie durnia .. 04.08.09, 18:59
    • twaryna BRAWO TVP !!! 04.08.09, 19:03
      Może już wkrótce na forum gazeta.pl pojawi się eva16
      • pimpus18 Re: BRAWO TVP !!! 04.08.09, 20:23
        twaryna napisał:

> Może już wkrótce na forum gazeta.pl pojawi się eva16

Próbowałaś już nicka margaryna?
    • nikola_piterski2 obosr...sie z saakaszwilem Polacy, siedcie cicho 04.08.09, 19:04
      i zostawcie w pokoju tego Batera. Nic on nie otworzyl nowego dla
      tych, kto cos wie o wspolczesnej RP.
      Nawet takjej drobnostki, jak prawda o wojnie sukinaszwilego
      przeciwko Osecji, w waszym kaczorlandzie z waszymi IPNami,
      lustracjami, polowaniami na czarownice... nie mozna powiedziec.
      Wszyscym normalnym czytelnikom waszej sprzedanej zachodnim
      korporacjom prasy, sluchaczom waszego radia oraz widzom
      propindosowskiego TWP wiadomo, ze wam mozna szczekac i kwiczec tylko
      na ograniczone tematy.
      • abhaod Re: obosr...sie z saakaszwilem Polacy, siedcie ci 04.08.09, 19:06
        nie pij
        englishrussia.com/images/russian_man/4.jpg
        • gekon1979 schlal sie na mur, to pewne 04.08.09, 19:13

• mops1111 Nikus nie spinaj sie tak 04.08.09, 19:09
        bo ci zylka trzasnie. To, ze pojecie prawdy, rowniez i tej o waszej
        wojnie w Gruzji, z obiektywizmem nie ma nic wspolnego, to juz wiemy.
      • gekon1979 upiles sie?? tak wczesnie?? 04.08.09, 19:11

• ubiquitousghost88 Tko jebe Batera! 04.08.09, 19:11

Afera Batera, cholera, tyle szczera co nieszczera.
      Tu nie o niego chodzi!
      Tu chodzi o to, żeby ostrzec różne ptaszki, owieczki, suczki, koniki, hienki,komarki i inne insekciki, żeby nie zbliżały się na odległość strzału do Kaukazu, przynajmniej w rocznicę głupio wyreżyserowanej przy stoliku przez właściciela ich zoo awanturki.

Bo tam jedni będą świętować, a drudzy wyć jak wilki do księżyca.
      Niech się trochę rozerwą, każdemu według zasług!

• abhaod Re: Tko jebe Batera! 04.08.09, 19:18
        ubiquitousghost88 napisał:> Bo tam jedni będą świętować, a drudzy wyć
        jak wilki do księżyca.

bimber, jak widać, szkodzi
        www.krzys22.com.pl/images/stories/prl/prl04.jpg
      • alfalfa Re: Tko jebe Batera! 04.08.09, 20:33
        > Tu chodzi o to, żeby ostrzec różne ptaszki, owieczki, suczki,
        koniki, hienki,ko
        > marki i inne insekciki, żeby nie zbliżały się na odległość strzału
        do Kaukazu,

A przy okazji pokażą się stare i nowe nicki funkcyjnych forum.
        Prawie pełna lista.
        A.
        • abhaod Re: Tko jebe Batera! 05.08.09, 12:56
          forum.gazeta.pl/forum/w,902,90688925,90701672,Re_Gdzie_jest_watek_o_agentce_Evie_.html
    • kon_z_zakopanego Wiktor Bater o TVP: Zwolnili mnie, bo nie stałe... 04.08.09, 19:21
      e tam....
    • nie-tak Wiktor Bater o TVP: Zwolnili mnie, bo nie stałe... 04.08.09, 19:31
      Rzeczywiście ten kraj jest nienormalnie chory: Jak ma świat mieć zaufanie do
      takiego kraju i co myśleć o nim?

Cytyt artykulu:

"ŻW": Odpalą rakiety w metrze
      PAP, mapi
      2009-08-04, ostatnia aktualizacja 2009-08-04 07:27
      - Specjaliści wrzucą do wagonu stołecznego metra race dymne, zapowiada "Życie
      Warszawy". Chodzi o to, by udowodnić rosyjskiemu producentowi, że sprzedał nam
      wadliwe pociągi - w upalne dni nie da się w nich wytrzymać.
      To efekt skarg podróżnych na zaduch panujący w pięciu pociągach - czyli 30
      wagonach - kupionych ostatnio w zakładach Wagonmasz w Sankt Petersburgu za 27
      mln dolarów. Wykończeni warszawiacy nazwali to zjawisko "przyduchą w metrze.

Do nietypowej próby dojdzie w tym tygodniu. - Musimy sprawdzić, w jaki sposób
      rozchodzi się powietrze wewnątrz wagonu, kiedy wentylatory są włączone na 100
      proc., powiedziała gazecie Anna Bartoń z Metra Warszawskiego. Oczywiście w
      środku nie będzie pasażerów.

Metro Warszawskie było dotychczas jedynym środkiem komunikacji miejskiej,
      który zapewniał podróż w chłodzie. Dotyczy to jednak starych składów
      podziemnej kolejki.

Jak jest u innych przewoźników? W Tramwajach Warszawskich spośród 710 wagonów
      tylko 15 najnowszych niskopodłogowców zostało wyposażonych w klimatyzację. W
      Miejskich Zakładach Autobusowych klimatyzację ma 530 miejskich pojazdów, czyli
      ponad jedna trzecia taboru. Niestety, często działa ona wadliwie albo kierowcy
      jej nie włączają, bo nie chcą tracić premii za zaoszczędzone paliwo.

gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,6891352,_ZW___Odpala_rakiety_w_metrze.html
      ----------------------------------------------------------------
    • 444a Re: Wiktor Bater o TVP: Zwolnili mnie, bo nie sta 04.08.09, 19:38
      Batera wyrzucono za stronniczość na rzecz Rosji.

Dlaczego udziela wywiadu w ROSYJSKIEJ i putinowskiej gazecie zamiast np. w "GW"
      (gdzie by taki atak na PiS przyjęto z oklaskami) lub TVN (też nienawidzą PiS).

Jeśli ma coś do zarzucenia polskim władzom to niech brudy pierze we własnym
      kraju, chyba, że właśnie to zrobił...

Wielki obrońca prawdomówności w dodatku spec od wojskowości, od razu wiedział na
      początku wojny, kto i dlaczego zaczął wojnę oraz dlaczego Rosja (jak zwykle)
      jest niewinna.

Czyżby alkoholik dał się wciągnąć w machinę FSB? Dlaczego nie poszedł do TVN czy
      innej maści platformianych mediów wtedy, tylko teraz do zagranicznych?

ps. Kaczyński owszem jest w spółce z Saakaszwilim, ale już np. TVN i Walter nie,
      podobnie Michnik.
      • pimpus18 Re: Wiktor Bater o TVP: Zwolnili mnie, bo nie sta 04.08.09, 20:18
        444a napisał:

> Batera wyrzucono za stronniczość na rzecz Rosji.
        >
        > Dlaczego udziela wywiadu w ROSYJSKIEJ i putinowskiej gazecie zamiast np. w "GW"
        > (gdzie by taki atak na PiS przyjęto z oklaskami) lub TVN (też nienawidzą PiS).
        >
        > Jeśli ma coś do zarzucenia polskim władzom to niech brudy pierze we własnym
        > kraju, chyba, że właśnie to zrobił...

Od kiedy to GW, TVN i inne propagandowe szczekaczki od których się aż roi w wolnej Pomrocznej mają miejsce dla stronników Rosji i głosicieli tzw. prawdy?
        Ażeby coś wyprać, trzeba czasem zmienić wodę.

Zaraz wiedziałem i tu to już napisałem, że zrobią z niego alkoholika.

Wiadomo przecież - prawdziwy Polak nie pije. Jakie to proste. Buhaha.

Zastanów się lepiej, co też takiego niewłaściwego zrobił ten Bater i dlaczego ta prawda tak w oczy kole.
        • 444a Re: Wiktor Bater o TVP: Zwolnili mnie, bo nie sta 04.08.09, 21:08
          > Zaraz wiedziałem i tu to już napisałem, że zrobią z niego alkoholika.

To obejrzyj sobie reportaże Batera z Rosji, zobacz jak z miesiąca na miesiąc
          jego twarz staje się coraz bardziej czerwona.

Po drugie, spoko GW by Batera wydrukowała, a jak nie, to jest wiele innych
          gazet, jest internet.
          No, ale koleś musiał akurat wyprodukować się w rosyjskiej gazecie na temat tego,
          że mu się w Polsce nie podoba i że rok temu go skrzywdzono wywalając z roboty za
          złą pracę. dlaczego dopiero teraz?
          • pimpus18 Re: Wiktor Bater o TVP: Zwolnili mnie, bo nie sta 04.08.09, 21:24
            444a napisał:

> > Zaraz wiedziałem i tu to już napisałem, że zrobią z niego alkoholika.
            >
            > To obejrzyj sobie reportaże Batera z Rosji, zobacz jak z miesiąca na miesiąc
            > jego twarz staje się coraz bardziej czerwona.

A gdzie mogę tę jego zmieniającą się twarz zobaczyć?
            Czyli od razu wiedziałeś, że to musiało się tak skończyć.

ale czy ten fimek pokazali właściwie w TVP? W GW twierdzili cały czas, że Ruscy niedopuszczali korespondentów zachodnich do Osetii i dlatego nie było stamtąd żadnych zdjęć, materiałów filmowych i korespondencji.
            Bater wyraźnie zadaje temu kłam - czego się można było łatwo domyśleć, bo niby jaki cel mieliby mieć Ruscy w ukrywaniu skutków zbrodniczej napaści Sukinszwilego?

Jakie są te inne gazety, które relacjonowały wtedy z Osetii bandycki nocny napad na Osetię?

Nikt go rok temu nie wyrzucił. To byłoby zbyt rzucające się w oczy. Taki problem załatwia się inaczej.
            Czytałeś orginalny tekst w Izwiestiach?
            Czy wyrzucili go za pijaństwo?
        • 444a Re: Wiktor Bater o TVP: Zwolnili mnie, bo nie sta 04.08.09, 21:10
          > Zastanów się lepiej, co też takiego niewłaściwego zrobił ten Bater i dlaczego t
          > a prawda tak w oczy kole.

Stronniczo relacjonował wydarzenia.

No właśnie, dlaczego stronę rosyjską prawda tak kole w oczy? Dlaczego Bater nie
          wypowiada się w Polsce?
          • pimpus18 Re: Wiktor Bater o TVP: Zwolnili mnie, bo nie sta 04.08.09, 21:28
            444a napisał:

> Stronniczo relacjonował wydarzenia.
            >
            > No właśnie, dlaczego stronę rosyjską prawda tak kole w oczy? Dlaczego Bater nie
            > wypowiada się w Polsce?

Co jest w tym krótkim filmiku właściwie takiego stronniczego?
            Nie ma tam nawet polskiego tłumaczenia ani komentarza.

I gdzie się miał Bater wypowiedzieć w Polsce? Może w TVP?
            Dlaczego się jego samego o to nie zapytano?
            • vaclavnewyork Pimpie siedz gdzie 06.08.09, 05:12
              Twoje miejsce...Pizdjuki wczesniej czy pozniej laduja w Bacutilu
              taki ich parszywy koniec.
      • nie-tak Re: Wiktor Bater o TVP: Zwolnili mnie, bo nie sta 04.08.09, 20:47
        444a, rusz twoją głową, zacznij myśleć poprawnie,
        nie pisz prostackiej propagandy w którą normalny człowiek z Zachodu nie uwierzy,
        tylko Polacy wierzą w to, właśnie w to co akurat słyszeć chcą.

------------------------------------------------------------------
    • trudnyrynek Wiktor Bater o TVP: Zwolnili mnie, bo nie stałe... 04.08.09, 20:58
      pan W Bater to przeciez ten sam typek ktory byl korespondentem Tvn w
      Rosji i wielokrotnie w czasie relacji niemal przewracal sie przed
      kamera tak byl nachlany gorzala....i teraz taka krzywda......
    • leszek.st37 Wiktor Bater o TVP: Zwolnili mnie, bo nie stałe... 04.08.09, 21:49
      Cymbał Saakaszwili to przyjaciel naszego "chodzacego
      nieszczęścia" Pana Prezydenta , i dlatego należy go popierać
      i jego wojnę z Rosją - też ! Panie Bater.
    • legrange Wiktor Bater o TVP: Zwolnili mnie, bo nie stałe... 05.08.09, 00:40
      W PRL-u była cenzura, a teraz obowiązuje AUTOCENZURA i każdy dziennikarz ma
      wiedzieć, że TVP nie może puścić tekstu, który nie byłby apoteozą przyjaciela
      naszego pana prezydenta. Koniec i kropka. Cudze ganicie (Kuba, Białoruś,
      Chiny, Korea płn. itd), a swego nie znacie. PS.Precz z abonamentem RTV!
      Napieralski i chłopki jak chcą to niech płacą, ale ze swojej kieszeni, a nie
      cudzym kosztem. Głos oddany na SLD, to głos przeciw interesom głosującego.
    • aqualung_my_friend PiS prezydent pomógł zamknąć Gruzji drogę do NATO! 05.08.09, 10:59
      Brat Kaczyński zrobił to tak jak należało! Putin jest mu za to głęboko
      wdzięczny. Gruzja ma wreszcie konflikt z sąsiadem i do NATO nie wejdzie
      prędko. I o to chodzi, i o to chodzi.
      • piotr228 a Wiktor Bater chciał o tym opowiedzieć!!! 05.08.09, 12:51
        Niestety z wolnością naszych mediów publicznych nie jest najlepiej!!!
        • vaclavnewyork Zwykly burak 06.08.09, 05:08
          potwierdza moja teorie ze Pizdjuki sa wszedzie.
          • jankowski1960 Re: Zwykly burak 09.08.09, 12:29

Posluchajcie:

www.youtube.com/watch?v=xfoY9e04Yg8&feature=related
            • jankowski1960 Re: Zwykly burak 09.08.09, 12:42

niezle. popatrzcie:
              www.youtube.com/watch?v=9fBGtXS66VM&feature=related

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka