cztan 08.08.09, 18:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: Katastrofa w USA. Zderzyły się dwa helikopter 08.08.09, 18:49 łojezuniu już i tam taliby-strach z domu wyjśc. Odpowiedz Link Zgłoś
spam_box Re: Katastrofa w USA. Zderzyły się dwa helikopter 08.08.09, 21:48 To jest kara panibozi. Jakby ludzie mieli latać, to dostaliby od panibozi skrzydełka, tak jak mają aniołki. Odpowiedz Link Zgłoś
z_uk Helikopter zamienił się w samolot - tak nagle 08.08.09, 18:54 Pogoń za newsem, żeby tylko być pierwszym. A Reuters od początku pisał, że w zdarzeniu brał udział mały samolot i helikopter. Odpowiedz Link Zgłoś
kigen Re: Helikopter zamienił się w samolot - tak nagle 08.08.09, 19:33 > Pogoń za newsem, żeby tylko być pierwszym. A Reuters od początku pisał, że w > zdarzeniu brał udział mały samolot i helikopter. Mylisz się. Oto depesza reutersa: Two helicopters crash in New Jersey WASHINGTON, Aug 8 (Reuters) - Two helicopters collided and crashed outside Hoboken, New Jersey near the Hudson River, U.S. TV networks reported on Saturday. There was no immediate report on casualties. (Reporting by Alan Elsner) REUTERS Odpowiedz Link Zgłoś
sid_6.8 Katastrofa w USA. Mały samolot zderzył się ze ś... 08.08.09, 19:07 I zaraz tu przyleci jakiś amerykański lizodup z tekstem "CZESC ICH PAMIECI" Odpowiedz Link Zgłoś
antykaczy Re: czerwonawe ścierwa 08.08.09, 19:14 Niestety przed normalnymi ludźmi pojawiły się cmentarne hieny Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: czerwonawe ścierwa 08.08.09, 21:01 antykaczy napisał: > Niestety przed normalnymi ludźmi pojawiły się cmentarne hieny To normalne. Hieny i wszelka inna swołocz ma znacznie lepszy węch. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 A co do scisłosci relacji: 08.08.09, 21:03 A tour helicopter and a light aircraft have collided near New York City and crashed into the Hudson River, the US Coast Guard says. The collision occurred between Hoboken, in New Jersey, and Manhattan, just across the river. An aviation official said six people were believed to be on the helicopter and three on the plane. To ja już towarzyszom dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.jacek_i_placek Żądam ogłoszenia żałoby narodowej! 08.08.09, 21:16 Natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
o_gryzek Katastrofa w USA. Mały samolot zderzył się ze ś... 08.08.09, 20:46 Wokół Statuły Wolności... Omatko! Wokół czego? Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 re: Wokół Statuły Wolności :-))) 08.08.09, 21:06 POwinno byc nie <statuŁa>, tylko statuJa. Jak w słynnym wierszu: STOIT STATUJA, RUKA PADNIATA A W MIESTO ..JA WISIT GRANATA Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: re: Wokół Statuły Wolności :-))) 09.08.09, 03:50 meerkat1 napisał: > POwinno byc nie <statuŁa>, tylko statuJa. > Jak w słynnym wierszu: > STOIT STATUJA, RUKA PADNIATA > A W MIESTO ..JA WISIT GRANATA ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: re: Wokół Statuły Wolności :-))) 09.08.09, 08:42 komarowo napisał: > meerkat1 napisał: > > > POwinno byc nie <statuŁa>, tylko statuJa. > > Jak w słynnym wierszu: > > STOIT STATUJA, RUKA PADNIATA > > A W MIESTO ..JA WISIT GRANATA > > ROTFL W pierwotnej wersji to było: STOIT STATUJA Z BOLSZYM ..JEM RUKA PADNIATA, W RUKIE GRANATA Ale "Litieraturnaja Gazieta" zaleciła Zasłużonemu Ludowemu Artyscie ZSRS przed publikacją, zeby "czto insze w miesto ..ja było." To i Ludowy Poeta poprawił. > Odpowiedz Link Zgłoś
jatopier Re: Katastrofa w USA. Zderzyły się dwa helikopter 08.08.09, 20:51 ... I śmiechu było...! Zwłaszcza jak samolotowi odpadły skrzydła i zamienił się w "Chelikopteur"... A i tak "wiadomix", że przyczyną wypadku była nadmierna prędkość... Prawda , debile różne takie drące się na forach, przy okazji nieco innych art. ? Odpowiedz Link Zgłoś
lelo58 Re: Statuła 08.08.09, 20:55 Ja kiedyś widziałem jak się taka statuła przewraca,to straszne, "Ł"od razu się urywa. Odpowiedz Link Zgłoś
zero85 Statuła to stuła w szkatule... 08.08.09, 22:05 ... ale żeby w USA takie rzeczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
voytexbezportek po polsku mowi sie "nad Hudsonem" 08.08.09, 22:22 nie, "...nad Hudson" Odpowiedz Link Zgłoś
rothschild a kogo to obchodzi? 08.08.09, 23:04 Co tam u pana Donalda na froncie walki z kryzysem? aaaa - pewnie kopie piłę - dziś sobota :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazen17 Re: a kogo to obchodzi? 08.08.09, 23:07 Sadzac z ilosci wpisow to obchodzi to wiele osob. A dla frustratow takich jak ty (specjalnie z malej), sa odpowiednie fora. Odpowiedz Link Zgłoś
rothschild Re: a kogo to obchodzi? 08.08.09, 23:11 mazen17 napisał: > Sadzac z ilosci wpisow to obchodzi to wiele osob. A dla frustratow takich jak > ty (specjalnie z malej), sa odpowiednie fora. sfilcowany misiu (specjalnie z małej - ROTFL) idi spać! Hameryczany nie widzą nawet, którym stanem usa jest Polska, a ty każesz Polakom zajmować się wiertalotami w usa. Nie wprowadzajcie na siłę globalizacji wiadomości w mediach! Odpowiedz Link Zgłoś
janeks-dwa Re: a kogo to obchodzi? 09.08.09, 00:49 zwykla grupa polaczkow kretynkow Odpowiedz Link Zgłoś
chelidonium Katastrofa w USA. Mały samolot zderzył się ze ś... 09.08.09, 11:48 "...tuz po stracie z lotniska.."???? Odpowiedz Link Zgłoś