4v 15.08.09, 10:13 A gdzie notka, że to artykuł sponsorowany? jesteście żałośni, zupełnie jak ten cały Polkomtel i jego dozgonna miłość do Nokii z najniższej półki..... które zalegają magazyny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemytnik_nadziei Re: Klienci wybierali Plusa 15.08.09, 10:37 Ten artykuł to jakiś żart? telepolis.pl/news.php?id=15639 W drugim kwartale polkomtel jako jedyny operator *ZMNIEJSZYŁ* bazę abonentów - rozwiązywanych umów było więcej niż nowych! Polkomtel - ogólna liczba kart sim: 14,465 mln, przyrost: - 111 tys. Ale najbardziej podoba mi się ilość nowych umów: 11 tysięcy. Jest taka drożyzna i tak słaba oferta, że trzeba sponsorowane artykuły dawać? Nie wstyd Wam? Na tle konkurencji wygląda to żałośnie - w tym samym czasie Era i Orange (tfu! francuska mać..!) pozyskały ponad 100 tys nowych klientów abonamentowych. Bardzo pozytywnie wygląda też P4 z dwukrotnie większą ilością pozyskanych klientów. Panu Jarkowie gratulujemy poczucia humoru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slawekpatolg Re: Klienci wybierali Plusa 15.08.09, 12:40 Oferta nie jest zła tylko trzeba czekać do ostatniego dnia rozwiązania umowy i przeniesienia numeru do innej sieci. Ja dostałem 165 minut do wszystkich za 18,30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: Klienci wybierali Plusa 15.08.09, 18:44 Zaprawdę powiadam Wam: większość tych ludzi będzie żałowało... Odpowiedz Link Zgłoś
luni8 Re: Klienci wybierali Plusa 15.08.09, 12:50 > W drugim kwartale polkomtel jako jedyny operator *ZMNIEJSZYŁ* bazę abonentów - > rozwiązywanych umów było więcej niż nowych! Bo Plus jako jedyny zmienił regulamin przed wejściem nowej ustawy. W związku z czym masa ludzi zrezygnowała tylko po to by dostać szybciej nowy telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
mbrzozka Re: Klienci wybierali Plusa 15.08.09, 13:49 przemytnik_nadziei napisał: > Polkomtel - ogólna liczba kart sim: 14,465 mln, przyrost: - 111 tys. ....... > francuska mać..!) pozyskały ponad 100 tys nowych klientów abonamentowych. > > > Panu Jarkowie gratulujemy poczucia humoru ;) hehehe :) :) to która liczba wieksza: 100tys czy 111tys ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mbrzozka Re: Klienci wybierali Plusa 15.08.09, 13:50 ooppsss... zwracam honor tam był "-" minus :-| Odpowiedz Link Zgłoś
milu100 Klienci wybierali Plusa 15.08.09, 10:50 te 3 sieci mają więcej klientów niż jest Polaków, a gdy dodamy do tego jeszcze Play i inne mniejsze sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
djgpp Re: Klienci wybierali Plusa 15.08.09, 11:15 Widzisz. Niektórzy mają więcej niż jedną komórkę Odpowiedz Link Zgłoś
ireneuszdziura Re: Klienci wybierali Plusa 15.08.09, 12:04 djgpp napisał: > Widzisz. Niektórzy mają więcej niż jedną komórkę nie dosc ze nie tylko np. dwie....ale chlopak nie doliczyl tez telefonow firmowych a tych jest naprawde duuuzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
milu100 Re: Klienci wybierali Plusa 15.08.09, 22:38 djgpp napisał: > Widzisz. Niektórzy mają więcej niż jedną komórkę widzisz, tak pewnie by tłumaczył przedstawiciel sieci, aaaa, zapomniałem, teraz przecież daje się dziecku komórkę już na pierwsze urodziny i oczywiście każdy emeryt tez ma ze dwie... :) a tak na poważnie to sieci sobie pewnie niezbyt skromnie doliczają solidny procent użytkowników, wystarczy, że kupi kartę z numerem i nie ważne, że od roku leży w szufladzie Odpowiedz Link Zgłoś
vasyl70 więcej kart sim niż polaków ? to proste.... 15.08.09, 13:54 DROGI MILU: Komórek jest ciut więcej niż Polaków. Natomiast kart sim jest dużo więcej. Dlaczego ? Bo są w każdym urządzeniu samoobsługowym, nowej windzie, jednorękim bandycie, urządzeniach monitorujących itp. Odpowiedz Link Zgłoś
winniepooh Re: Klienci wybierali Plusa 16.08.09, 09:39 Jeśli liczyć startery na kartę po 5 zł to mogło wyjść nawet 10 razy więcej, niż jest Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
tequila57 poczytajcie sobie co klienci myślą o Plusie - link 15.08.09, 11:33 biznes.onet.pl/przetasowania-wsrod-polskich-operatorow-komorkowyc,18493,3028176,1949451,4,1,news-detal Odpowiedz Link Zgłoś
bestmisio44 tak,tak tak oczywiście reklama jak się patrzy,dla 15.08.09, 13:45 mnie to firma beznadzieja,plus równa się kicha ha..... Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder Re: tak,tak tak oczywiście reklama jak się patrzy 15.08.09, 14:45 uzasadnij..ze plus to kicha... miałem rownolegle plusa, iPlusa i oranżade... zdecydowanie plus miał najlepszy zasięg Odpowiedz Link Zgłoś
erroid Re: tak,tak tak oczywiście reklama jak się patrzy 15.08.09, 17:30 buahahah... najlepszy zasieg... zasieg kazda siec ma dobry, i w kazdej sieci czasem ten zasieg potrafi zniknac (wiem bo nie ma sieci w ktorej nie mailem tel.)... Plus to syf do potegi entej poniewaz: mydlenie oczu w obsludze klienta - mowia jedno robia drugie (osobiste doswiadczenie), beznadziejny panel na stronie www, sprawdzanie stanu konta przez platne smsy, bezczelne naliczanie oplat za najmniejsza pie..., nie lubie ich bo dla mnie to firma naciagaczy i oszustow... mam telefon na firme w plusie i jak tylko skonczy sie abonament to baj baj... mam tez tel w PLAY, tez maja swoje wady ale sa zdecydowanie the best na rynku mimo braku mozliwosci wykupienia nielimitowanych polaczen z wybranym numerem.. mam nadzieje ze i to sie z czasem u nich pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
erroid Re: tak,tak tak oczywiście reklama jak się patrzy 15.08.09, 17:31 btw... artykul sponsorowany jak sie nie patrzy! wstyd gazeto! Odpowiedz Link Zgłoś
e.robson34 Re: tak,tak tak oczywiście reklama jak się patrzy 16.08.09, 09:33 nie wiem jak w plusie, ale z tego co słyszałem na temat pomarańczy, to akurat z zasięgiem większych problemów tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gk0101 Klienci wybierali Plusa 15.08.09, 17:53 Dziadowska firma. Do mojej mamy zadzwonil konsultant. W ramach "wymiany aparatu" po dwoch latach zaproponowal LG Cookie za 1 zeta, tylko o wyzszym abonamencie. Pewnie cos jeszcze dopowiedzial, ale moja mama pewnie zle go zrozumiala (nie pamieta tego, ale w koncu te rozmowy sa nagrywane, wiec musial jakis trick zastosowac). W kazdym razie efekt byl taki, ze oprocz telefonu przyszla jeszcze druga karta sim. Oczywiscie dwa abonamenty, ten mniejszy (dotychczasowy i ten wiekszy). Reklamowac sie juz nie da, bo kurier (jak to kurier) sie spieszyl i przy nim nie otwieralismy pudelka, podpisalo sie umowe i tyle... Oczywiscie probowalismy to odkrecic, ale przypominalo to walenie glowa w mur. Efekt jest taki, ze przez 2 lata sie pomeczy z dwoma abonamentami, a potem rezygnuje raz na zawsze z tej dziadowskiej sieci... Tez mam abonament w Plusie, dziewczyna rowniez... Na szczescie za kilka m-cy nam sie koncza, a po tym czasie juz nigdy wiecej o nas nie uslysza. Umowa o rezygnacji z abonamentu juz napisana. Teraz tylko pora chwile poczekac... Odpowiedz Link Zgłoś
milu100 Re: Klienci wybierali Plusa 15.08.09, 22:41 to coś wam nie poszło, widocznie prawa się nie zna mieliście 10 dni na rozwiązanie umowy bez podania przyczyny, wystarczyło, że była zawarta poza siedzibą sprzedawcy a tak było w tym przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
bradin Re: Klienci wybierali Plusa 16.08.09, 12:08 To na pewno firma CTDP z Bydgoszczy. Pracowałem tam przez jakiś czas jako konsultant. My mieliśmy za zadanie tak ściemniać klientowi aby kupił telefon (przestawiając mu same korzyści z naszej "propozycji") i nie kończyć rozmowy z klientem... tylko czekać aż sam odłoży słuchawkę... W takich sytuacjach najlepiej składać skargi w Plusie na tą firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
ex_sekciarz Klienci wybierali Plusa 16.08.09, 07:13 Co z tego, skoro wszyscy od Plusa uciekają? tu są fakty: www.telepolis.pl/news.php?id=15639 Odpowiedz Link Zgłoś
jarekzgl Ile Polkomtel zapłacił gazecie za ten artykuł ? 16.08.09, 09:01 No cóż pewnie nigdy sie nie dowiemy, bo to napewnno tajemnica handlowa Odpowiedz Link Zgłoś