libero72 18.08.09, 11:39 Chyba popłaczę się z wzruszenia nad losem tych biedaków.... Olaboga co za nieszczęście.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maj47 TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują budynek 18.08.09, 11:39 a co Lisami? Do nory? Odpowiedz Link Zgłoś
seydlitz Re: TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują bud 18.08.09, 11:44 Powiem brutalnie, trudno. Pretensje moga mieć tylko do polityków, którzy rozłozyli firmę. Z drugiej strony - skoro w TVP nie mam nic do oglądnieci, bo wszystko jest w telewizjach kodowanych - lizał was pies. Odpowiedz Link Zgłoś
hegemon72 "Zwalnia się pracownika z żoną i trójka dzieci" 18.08.09, 13:13 he he zaraz sie zleje ze smiechu to nasze dziennikarzyny jeszcze bardziej pieprza od rzeczy od gornikow i rolnikow razem wzietych jak sie ich za jaja troche przycisnie Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: "Zwalnia się pracownika z żoną i trójka dziec 18.08.09, 13:51 > to nasze dziennikarzyny jeszcze bardziej pieprza od rzeczy od gornikow i rolnik > ow razem wzietych jak sie ich za jaja troche przycisnie co wy od nich chcecie? Przeciez to zwykli szeregowi pracownicy tvp których najłatwiej było wylać. Moze ten Klarenbach był najbardziej irytujący bo to prezenter "programowo słuszny" i lubiacy zadawać wygodne pytania jednym a niewygodne drugim ale reszta? ja bym się cieszył jakby wywalili tam kogo innego - zwłaszcza pewnego pana "od baranuff robiacych w grafice ..uj" a lewandowska czy olech... przynajmniej miło się patrzyło. Komu to przeszkadzało? W tvp pracuje kupa ludzi których powinno wywalić się na zbity pysk które są wizytówkami tej stacji a zaczęto od średniego szczebla który i tak nikomu nic nie mówi. Wyali ich z roboty. I co ? Zadowoleni? Też satysfakcję macie. Tylko z czego? Za chwile w tvn też będą zwalniac bo przeciez tam kupa ludzi pracuje na wizji po 45min dziennie, przyszedł nowy prezes grupy i nie opłaca się tego utrzymywac. też bedziecie się cieszyc? Moze wy bedziecie nastęni w kolejce? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: "Zwalnia się pracownika z żoną i trójka dziec 18.08.09, 14:49 hegemon72 napisał: > he he zaraz sie zleje ze smiechu > > to nasze dziennikarzyny jeszcze bardziej pieprza od rzeczy od gornikow i rolnikow razem wzietych jak sie ich za jaja troche przycisnie Właśnie! Tak, jakby posiadanie żony i trójki dzieci były wystarczającymi kwalifikacjami do zajmowania jakiegoś stanowiska i chroniło przed zwolnieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: "Zwalnia się pracownika z żoną i trójka dziec 18.08.09, 17:17 eti.gda napisał: > hegemon72 napisał: > > > he he zaraz sie zleje ze smiechu > > > > to nasze dziennikarzyny jeszcze bardziej pieprza od rzeczy od > gornikow i rolnikow razem wzietych jak sie ich za jaja troche > przycisnie > > Właśnie! Tak, jakby posiadanie żony i trójki dzieci były > wystarczającymi kwalifikacjami do zajmowania jakiegoś stanowiska i > chroniło przed zwolnieniem! Mam propozycję!! Niech zatrudni ich tfurca Nocnej Zmiany w Mediach publicznych z czasów rządów PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
jardel_scc Re: TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują bud 18.08.09, 12:08 powiem brutalnie, po ch..u jest coś do obejrzenia w kodowanych, i ch..a dam tym kodowanym zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
maryshaa Re: TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują bud 18.08.09, 13:10 Telewizji publicznej właściwie nie oglądam. Wiadomości tylko na TVN24 lub PolsatNews. Programy ciekawe i warte obejrzenia w TVP są w tak dziwacznych godzinach, że mogę je oglądać albo nocne Marki, albo panie domu, które są w domu i wyślą dzieci do przedszkola... Wcale sie nie dziewie, że okręt tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
rooten Re: TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują bud 18.08.09, 16:30 Tak jak ja! ....ale moze tvpinfo bym zostawil i Wyszynska z 1! Piekna jest!!! A propos piekne foty z weseliska! Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Dom publiczny 18.08.09, 13:12 Istnienie telewizji publicznej jest konieczne. Forma, w jakiej ona funkcjonuje w PL, przypomina jednak bardziej dom publiczny niż TV. Krótko mówiąc trzeba zwolnić trochę dziwek i alfonsów. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek pamietam rozchachne miny dzienikarzy gdy padl 18.08.09, 14:15 pierwszy zaklad pracy w polsce - bodaj huta skawina , niech puszcza sobie w TVP materialy archiwalne z 1990 , dzis bedzie sie tyczylo wlasnie ich jedak idzie ku dobremu Odpowiedz Link Zgłoś
dyrman Re: TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują bud 18.08.09, 13:23 Szkoda mi Edyty Lewandowskiej i Adriana Klarenbacha z TVP Info. Profesjonalnie wywiązywali się ze swoich obowiązków i przyjemnie się ich oglądało. Nie mogę zatem pojąć dlaczego oni odchodzą, a Agnieszka Szulim czy Radek Brzózka zostają. Lewandowska i Klarenbach nie robili przecież z siebie pajaców. Odpowiedz Link Zgłoś
zakazwjazdu Re: TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują bud 18.08.09, 13:32 Adriana Klarenbacha Ci szkoda? Tego cedzącego przez zęby, niewyspanego gbura?? Ludzie, TVP Info to jest kopalnia youtube'owych wpadek, ze słynnymi SZYNAMI na czele (www.youtube.com/watch?v=ZmXk_Hfi5e8). Dziękuję, że przełączając kanały nie będę już trafiał na niezadowoloną gębę p. Klarenbacha... Odpowiedz Link Zgłoś
uprzejmy_kolo Zwolnić pedąłka Brzóskę 18.08.09, 13:59 Brzóska to dla mnie przykłąd kompletnego idoty i lansera z Koziej Wólki, przyjechał tkai fajansiarz z Płocka (znam ludzi którzy z nim byli w klasie, podobno nikt go nie lubił:). A tera zgrywa wielkiego prezentera. Odpowiedz Link Zgłoś
seydlitz Re: TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują bud 18.08.09, 14:21 > powiem brutalnie, po ch..u jest coś do obejrzenia w kodowanych, i ch..a dam tym > kodowanym zarobić Chyba z TVP jesteś, bo zabolała cie uwaga że w państwowej nic nie ma do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują bud 18.08.09, 20:51 Telewizje komercyjne są na ogół dla ćwierćinteligentów. Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberal22 Re: TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują bud 18.08.09, 13:31 Zwolnić całą redakcję sportową poproszę. Przede wszystkich wszystkich odpowiedzialnych za transmisje sportowe, które są żenujące, począwszy od obrazu, a skończywszy na komentarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek pochylmy sue nad karenbachem jak karenbach pochyli 18.08.09, 14:06 sie nad kupcami,niechgo zubrzycki wypaluje i zmieni mu sie swiatopoglad Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 Beata Chmielowska-Olech 18.08.09, 11:41 Beata Chmielowska-Olech i tak dlugo sie utrzymala myslalem, ze ja szybciej wywala Odpowiedz Link Zgłoś
bezojad40 Co gwyborcze i tvn powie o pieniążkach za Stocznie 18.08.09, 13:09 Co powiecie o słabości tego rządu z premierem na czele . A miałbyć taki sukces , miały być stocznie i tysiące miejsc pracy uratowanych Odpowiedz Link Zgłoś
kink4 Re: Co gwyborcze i tvn powie o pieniążkach za Sto 18.08.09, 13:23 to właśnie jest sukces. Darmozjady won. Dosyć dopłacania do przynoszących ciągłe straty i śmiejącym się polakom w nos. bezojad40 i podobne oszołomy znajdą się na śmietniku historii. Odpowiedz Link Zgłoś
jarada Re: Co gwyborcze i tvn powie o pieniążkach za Sto 18.08.09, 13:47 A co to ma do rzeczy? Tobie wątki się pomyliły. Albo niewyżyty seksualnie. Albo maniak jakiś jesteś. Idź sie przespać, pobiegaj czy co... Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright chyba sie rozplacze..z radosci. 18.08.09, 13:34 ilez to "celebrytanow" polegnie, ile "celebrytwann"? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.ablaze TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują budynek 18.08.09, 11:42 Jedyna pozytywna wiadomość w tym tygodniu - będą zwolnienia w TVP !!! Groźba ze strony związków zawodowych , że zostanie wyłączona emisja sygnału telewizyjnego na 1 godzinę, budzi we mnie nadzieję, że uda im się wyłączyć ten sygnał na zawsze. Im prędzej, tym lepiej. Mam też nadzieję, że nikt nie będzie płakał po TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re: TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują bud 18.08.09, 12:37 Racja! Chicałem napisać coś, ale słowo w słowo to samo napisał już libero72. Mnie też żal doopę ściska. Odpowiedz Link Zgłoś
yeyq TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują budynek 18.08.09, 11:42 To smutne... wizja super zarobków się rozmywa a tych biedaków czeka prawdziwa praca, będą się uczyć przeżyć za jałmużnę, ja nie potrzebuję oglądać TVP bo tam nic nie ma mądrego,oglądam tylko kanały Discovery i Animal Planet bo zwierzęta nie kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 Re: TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują bud 18.08.09, 12:43 ta telewizja jest potrzebna , a nawet konieczna , ale nie taka która rywalizuje chłamem z Polsatem czy TVN. od tejn telwizji chcę się czegoś dowiadywac , a nie przed nią zabijać swój cenny czas. myslę , że rozsądnie byłoby przestać płacić w publicznej kontrakty gwiazdorskie , przez miesiąc nie będzie gwiazd , a potem samo przez się zaczną się kreować nowe , wśród tych podanych w prasie nazwisk nie widze specjalnie znanych ... sądzę , że wiekszym problemem jest masa nierbów . Wystarczy spojrzec na taką ekipe tvp jadącą zrobić jakiś mały materiał : kierowca , kamerzysta , dźwiękowiec , oświetleniowiec , prowadzący ... kto jest zbędny ? oczywiście kierowca , który w trakcie kręcenia materiału siedzi w vw busie i pije kefir ..., drugi zbędny jest oświetleniowiec itd. tak wygląda cała tvp. moja współpraca tvp to czysta rozpacz stąd mogę sobie pozwolić na kilka szczegółów ... poza tymtraktowanie tzw. gości tvp. , są to ludzie jadący przez całą polskę aby usiąć na 3 minuty w studio , robią to na własny kosz isą fatalnie traktowani przez całą redakcję . TVP i ludziom tam pracującym należy się pranie . Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_ok Re: TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują bud 18.08.09, 13:14 > ta telewizja jest potrzebna , a nawet konieczna , ale nie taka która > rywalizuje chłamem z Polsatem czy TVN. konieczna???? Daruj sobie te teksty. Niech bedzie dobrowolnosc oplat na tvp - wtedy zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
sonqo Re: TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują bud 18.08.09, 12:53 niestety, od koryta będzie trzeba ich banknotami odpędzić...naszymi banknotami. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują bud 18.08.09, 14:36 yeyq napisał: > To smutne... wizja super zarobków się rozmywa a tych biedaków czeka prawdziwa > praca, będą się uczyć przeżyć za jałmużnę, ja nie potrzebuję oglądać TVP bo > tam nic nie ma mądrego,oglądam tylko kanały Discovery i Animal Planet bo > zwierzęta nie kłamią. To nie znasz mojego psa. Ten to umie ściemniać... Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują budynek 18.08.09, 11:45 501 pracowników to 10% personelu TVP??? Dżizas, k... ja pier.... Toż to jest po prostu jakiś moloch! Z tego co wiem, to w TVN pracuje ok. 700 osób. Do czego w TVP służy pan Mariusz Jeliński? Czy ktoś oglądał ostatnio jakiś program z jego udziałem, albo wyprodukowany przez niego? Bo ja go widziałem ostatnio na antenie w latach 80. Przypuszczam, że gdyby zwolnić nawet 50% tej bandy darmozjadów, to nic by się nie zmieniło (a na pewno nie na lepsze). Odpowiedz Link Zgłoś
mr.creosote Niech zwolnią 100 proc. pracowników 18.08.09, 11:47 Komu potrzebna jest ta telewizja? Odpowiedz Link Zgłoś
lindow1 TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują budynek 18.08.09, 11:48 Nareszcie rozpirzą ten twór żałosny pt. TVP.Ostatnio jakby się nieco poprawiła jakośc programów. Tyle jednak mamy nowych stacji,że precz z robieniem wody z mózgów tego tłumu. Wielkie mi coś - 11 proc. do odstawki. Odpowiedz Link Zgłoś
zgw znane nazwiska?! 18.08.09, 11:48 ależ komu znane? chyba tylko działowi kard w tvp. Znanych i cenionych osób już dawno tam nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
qazqazqazqazqaz TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują budynek 18.08.09, 11:51 A TVP są przerosty zatrudnienia; trzeba ciąć. Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko chmielowska-olech? 18.08.09, 11:52 w koncu. pewnie ogladalnosc teleekspresu gwaltownie wzrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberal22 Re: chmielowska-olech? 18.08.09, 13:25 faktycznie, ona jest drętwa... Nadawałany się moze na bufetową, ale co robi w telewizorze?? Odpowiedz Link Zgłoś
malwina666 nareszcie! 18.08.09, 11:53 ale czemu aż 50% załogi TVP Polonia? przecież w "jedynce" i "dwójce" nierobów i kretynów na listy naprawdę starczy! Odpowiedz Link Zgłoś
trup Misjonarzy krzywdzą!!!! Boże ratuj!!!! 18.08.09, 11:56 Kto teraz misję wypełni???? Ja osobiście mam to w d.... . Najlepsze, co TVP robi to emisja starych seriali a do uruchamiania magnetowidu nie potrzeba 5 tys ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner przychodzimy odchodzimy ;) 18.08.09, 11:58 "Tak to już w życiu bywa... Afera "Kammelgate" tylko na chwilę zaszkodziła jej bohaterom - Katarzynie Niezgodzie i Tomaszowi Kammelowi. Jak donosi dzisiejszy "Fakt", para jest na świetnej drodze, by już wkrótce na nowo rozpocząć pracę - on w TVP1, a ona w potężnym banku. "Fakt" dowiedział się, że Kammel coraz częściej pojawia się na rozmowach w telewizyjnej Jedynce... " no prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
jardel_scc zawsze mnie śmieszyło 18.08.09, 11:58 zawsze mnie śmieszyło jak podawali w Wiadomościach że ZUS taki "przerośnięty", stocznie, huty, urzędy... a sami? wreszcie coś się drgnęło ;) a i śmieszyły mnie nie tylko Wiadomości ale i Fakty czy Informacje, choć w szczególności państwowe Wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
fiwan78 TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują budynek 18.08.09, 12:06 Moze powinni napisac list do organizacji faszystowskich Farfałka??? Odpowiedz Link Zgłoś
anty_iti TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują budynek 18.08.09, 12:08 Mam nadzieję, że jak zwalniani zaczną okupować budynek, należący do państwa to CHEMICZNY DONEK wraz z GAZ HANKĄ oraz jej świtą ZUBRZYCKI odpowiednio zareagują, a pozostali koledzy i koleżanki, którzy nie będą zwolnieni będą to uczciwie komentować i transmitować 24 godziny na dobę podobnie jak TuskVisionNetwork24. Gdyby do obrony budynku przez okupujących dołączyli się kibice Legii, wtedy na pomoc trzeba będzie wezwać POLICJĘ z KOPENHAGI. Już dziś jednak trzeba schować wszystkie widelce by v-ce premier SCHETYNA nie musiał się obawiać tych 741 pseudokibiców!!! Z partyjnym pozdrowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kink4 Re: TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują bud 18.08.09, 13:38 widzę że TW anty_iti nadal nadaje. Pewnie dostał posadkę w kaczowym prerządzie i grunt przygotowuje do przejęcia władzy przez PISgeny. Odpowiedz Link Zgłoś
jarada Re: TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują bud 18.08.09, 13:57 O! następny polityczny maniak któremu wszystko sie kojarzy.... Wynocha. Brudnej polityce i telewizji publicznej mówię stanowczo NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawski.kotek Czego pilitycy nie tkną to spieprzą. Czy oni 18.08.09, 12:08 naprawdę są potrzebni? TVP zaczęła tonąć odkąd stała się tubą propagandy tych, którzy umieszczali tam swoich ludzi. I oto efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują budynek 18.08.09, 12:11 A pomyśleć, że jeszcze kilka lat temu TVP prosperowała aż zbyt dobrze, zmonopolizowała rynek reklam. Ale cóż, trzeba się było pozbyć Czarzastego, żeby zrobić miejsce dla swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
szymek_50 TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują budynek 18.08.09, 12:13 Świetne posady, ale liczy się rachunek ekonomiczny Odpowiedz Link Zgłoś
jakobhorner A kiedy Szpakowski z Szaranowiczem? 18.08.09, 12:37 Po 3 dekadach nieróbstwa (zwłaszcza ten pierwszy) i skandalicznego bełkotu, trzeba by w końcu zejść do szatni. Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 a co z mroczkami w oczach 18.08.09, 12:38 i hakielówną ? oni chyba nadal po 50 tysi za dzień biorą ? Odpowiedz Link Zgłoś
pi_sz TVP zaczęła zwalniać. Związkowcy oflagują budynek 18.08.09, 12:39 Tak jak mnie guzik obchodzi załoga tvp i kogo zwolnią, tak akurat Edytę Lewandowską z tvp info lubiłem i jak dla mnie szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
redakotr Niech protestują... darmozjady!!! 18.08.09, 12:44 TVP zatrudnia obecnie bezpośrednio i pośrednio ponad 12 tys. osób! Efekty na ekranach widać. I wszystko to z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek pstuluje o w...lenie checinskiego z roboty,dziwil 18.08.09, 14:09 sie dlaczego w atenach nie wyprowadzily czolgow i wojska na ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 "Dziękuję" 18.08.09, 12:46 panu Kwiatkowskiemu, który "zreformował" TVP i z wytwórni programów i filmów uczynił korporację urzędniczą. "Dziękuję" PiSowi, że upolitycznił korporację do granic przyzwoitości i zaprosił na salony prostaków i neonazistów. "Dziękuję" KRRiTV, że najwięksi partacze czyli SLD i PiS dalej będą rządzić mediami. Czekam na walec, który to wyrówna i zbuduje ktoś prawdziwie publiczną, misyjną telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś
burek_polny Re: "Dziękuję" 18.08.09, 16:22 mela_1 napisała: > panu Kwiatkowskiemu, który "zreformował" TVP i z wytwórni programów > i filmów uczynił korporację urzędniczą. "Dziękuję" PiSowi, że > upolitycznił korporację do granic przyzwoitości i zaprosił na salony > prostaków i neonazistów. "Dziękuję" KRRiTV, że najwięksi partacze > czyli SLD i PiS dalej będą rządzić mediami. Czekam na walec, który > to wyrówna i zbuduje ktoś prawdziwie publiczną, misyjną telewizję. Chcesz takiej tv ? Jedz do Anglii, rzeczywiscie misyjna jest BBC. Innych takich przykladow NA SWIECIE juz nie znam, tym bardziej w PL nie ma na co liczyc... Odpowiedz Link Zgłoś