jerjar 26.08.09, 11:05 No to się śniadanie może lekko odbijać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joy77 Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 11:06 Bardzo się z tego cieszę. Pospieszalski jest jednym z ostatnich, zdroworozsądkowych dziennikarzy. Dla politycznie-poprawnych to nie jest dobra wiadomość :) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 11:09 Dlaczego Pospieszalskiego nazywa się "dziennikarzem"? Odpowiedz Link Zgłoś
frambo Re: Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 21:55 jw + dodałabym dlaczego Rydzyka wszyscy nazywają księdzem lub ojcem. Przecież on nie jest żadną z nich czyt. osób Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz Pospieszalski,"wyleczony" narkoman i pijaczek... 26.08.09, 11:10 Kto go znał z czasów młodośći, to wie jak grzał i przyprawiał ! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Pospieszalski,"wyleczony" narkoman i pijaczek 26.08.09, 11:16 Ciekawe co robił że mu SB paszport dawała... Odpowiedz Link Zgłoś
kuciapka1938 Re: Pospieszalski,"wyleczony" narkoman i pijaczek 26.08.09, 19:58 Jak widzę tego łysego nawiedzonego kuta-fona to mi się przypomina duce Musolini i cofa mi treścią żołądka. Skąd się biorą takie nawiedzone pokurcze Jak nas widzą na przykładzie takich ciu-li inne nacje I ja mam płacić abonament na TVP aby oglądać takie mendy Wolę na satelici oglądać już ruskie TV z muzyką Odpowiedz Link Zgłoś
frambo Re: Pospieszalski,"wyleczony" narkoman i pijaczek 26.08.09, 21:59 Nie wiesz co robił ? Pisał pseudo "felietony" jak TW np "Filozof" i inni jemu podobni. Tak dalej i sami sie powycinają. Powodzenia im życzę i Alleluja. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka2 Re: Pospieszalski,"wyleczony" narkoman i pijaczek 26.08.09, 20:49 sam_gaz napisał: > Kto go znał z czasów młodośći, to wie jak grzał i przyprawiał ! Pytanie do Ani Popek: Pani Aniu, nie wstyd Pani występować w jego towarzystwie? Jest Pani osobą inteligentną... Czy zmusza Panią do tego poniżenia dołek finansowy? Odpowiedz Link Zgłoś
hubasinska Pospieszalski na śniadanie-ło matko.... 26.08.09, 11:08 Dwójka chyba postanowiła popsuć sobie statystyki oglądalności. Już widzę te "lekko"prowadzone przez Jasia programy. Zaczynamy rzecz jasna od modlitwy, potem parę słow o aborcji,eutanazji,gejach i konieczności zwiększenia ilości godzin religii w szkole.Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
dudala76 ja też się cieszę 26.08.09, 11:09 Bo zwykle o tej porze jestem w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
joris Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 11:10 Pospieszalski to nie jest zaden prawicowiec jak uwazaja niektorzy polscy internauci. To ograniczony katolicki fundamentalista niewiele umyslowo rozniacy sie od taliba. Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 18:18 > To ograniczony katolicki fundamentalista niewiele > umyslowo rozniacy sie od taliba. Czyli typowy prawak. Odpowiedz Link Zgłoś
bbb52 Re: Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 12:33 12345janka napisał: > To dobra wiadomosc tak, nareszcie geje będą mieli dla siebie poranny program satyryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
rogal30 Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 11:17 Po takim śniadaniu przewiduje niestrawnośc i obstrukcje Dziekuje za info bo teraz wiem kiedy nie właczac TV Mam nadzieje ze wkrótce LPR z hukiem wyleci z TV i walec historii przejedzie również po panu Ośmieszalskim Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Oj będzie to bardzo nieświeże, wręcz cuchnące 26.08.09, 11:18 TV śniadanko:( Odpowiedz Link Zgłoś
mr.creosote Nie obchodzi mnie, że ta menda będzie prowadzić... 26.08.09, 11:18 Nie obchodzi mnie, że ta menda będzie prowadzić jakiś program. Już dawno wykasowałem to badziewie z telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
seydlitz Re: Nie obchodzi mnie, że ta menda będzie prowadz 26.08.09, 11:41 Pospieszalski niesłusznie zwany dziennikarzem - to katotalib w najczystszej postaci. Na szczęscie nie ogladam. Odpowiedz Link Zgłoś
marakeszmm Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 11:21 dobrze ze program jest o 8 45 wiec tylko bezrobotnii i emeryci beda go ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka2 Re: Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 20:23 marakeszmm napisał: > dobrze ze program jest o 8 45 wiec tylko bezrobotnii i emeryci beda > go ogladac. Może Tadzio Rydzyk pozwoli tego popaprańca oglądać swoim moherowym? Odpowiedz Link Zgłoś
p.wlodziu Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 11:24 Ale Nowak wymyślił? Nie dosyć,że Rogalska jest kontrowersyjna-to jeszcze Pospieszalski? Od razu spadnie oglądalność tego programu,od razu ta para popsuje humor ludziom na cały dzień.Pytanie na śniadanie to program ogladany przez ludzi wolnych etatow, rencistow i emerytów i co chce Program TVP-2 uzyskać? Nie dosyc,ze sytuacja polityczna zadrażnia polaków to jeszcze ten prezenter TV narzucać bedzie swoja wole w programie i telewidzom UPRZYKRZAC ZYCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Re: Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 11:46 Pracuję w tzw. wolnym zawodzie. I zapewniam Cię, że nie oglądam TVP. O żadnej porze dnia. Podobnie rzecz się ma z moimi dziadkami emerytami. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Sadzac po gromkim kwiku i chrzakaniach, 26.08.09, 11:24 to lewactwo dostalo zdrowego kopa a kwiczy mimo, ze obraczka uwiera w nos. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz grisza14..chrząkasz,kwiczesz,pier dzisz i... 26.08.09, 11:26 srasz na forum..Typowe dla SB-ckiej świni... Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 "Dzinnikarz" Pospieszalski, nie ma nawet matury... 26.08.09, 11:28 Kto zna prawdziwe wykształcenie j.Pospieszalskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
merkury2 Re: "Dzinnikarz" Pospieszalski, nie ma nawet matu 26.08.09, 20:26 grisza.14 napisał: > Kto zna prawdziwe wykształcenie j.Pospieszalskiego ? A on ma coś więcej niż parafialne lekcje religii? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Sadzac po gromkim kwiku i chrzakaniach, 26.08.09, 11:30 Lewactwo jest przeciw wolności słowa i wolności badań historycznych, dlatego protestuje przeciw pracom rosyjskich historyków ws. roli Polski w polityce w latach 30. ubiegłego stulecia. Powtarza się historia z magistrem Zyzakiem i Thuske. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Re: Sadzac po gromkim kwiku i chrzakaniach, 26.08.09, 11:40 Lewactwo jest generalnie w niezrecznej sytuacji, bo miota sie w sprawie badan historycznych miedzy Hitlerem a Stalinem.A przeciez obaj to socjalisci, tylko niepotrzebnie sie poklocili. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Sadzac po gromkim kwiku i chrzakaniach, 26.08.09, 11:51 Należy wierzyć badaniom rosyjskich hitoryków na podstawie rosyjskich archiwów bo tam jest zapisana prawda, tak jak w teczce Kwaśniewskiego w Moskwie jest zapisana prawda o tym człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 grisza14, chrząka odbytnicą i miota sie... 26.08.09, 11:51 między SB i PIS... Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: Sadzac po gromkim kwiku i chrzakaniach, 26.08.09, 18:17 > sprawie badan historycznych miedzy Hitlerem a Stalinem.A przeciez > obaj to socjalisci, Lewactwo turla się ze śmiechu gdy prawiczki kolejny raz dają popis swojej ignorancji. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarbox Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 11:29 Nie oglądam Dwójki, nie jadam śniadań - też się cieszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
marakeszmm Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 11:38 Ale przynajmniej powiedzial do czego sluzy penis i do czego sluzy odbyt. Moje gratulacje dla pana Janka Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 Pospieszalski na śniadanie o panisach i odbycie... 26.08.09, 11:39 smacznego ! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 Pospieszalski na śniadanie o panisach i odbycie.. 26.08.09, 11:40 PANIS-PAN Pospieszalski z penisem w "mowie".. Odpowiedz Link Zgłoś
oryona Re: Pospieszalski na śniadanie o panisach i odbyc 26.08.09, 12:07 grisza.14 napisał: > smacznego ! marakeszmm penis/o... służy do BEKAnia na tym Forum pzdr griszę a marakeszmmowi ... chaayL Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 11:52 A do czego służy otwór gębowy? Bo chyba nie do całowania? Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Zabawne... 26.08.09, 11:40 W Polsce dziennikarzem nazywa się osobę, która: - zabiera głos w dyskusji w ramach prowadzonego przez siebie programu jako jedna ze stron; - zadając kilkuminutowe pytania, sama sobie na nie odpowiada; - nie posiada umiejętności płynnego mówienia, jąka się, stęka, jęczy... Miłego słuchania! Uuuuuyyyyyeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 TVP2, zostanie filią TRWAM i RM ???? 26.08.09, 11:50 Pospieszalski ,to pies Rydzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
merkury2 Re: TVP2, zostanie filią TRWAM i RM ???? 26.08.09, 20:30 sharn.1 napisał: > Pospieszalski ,to pies Rydzyka... Nie ubliżaj psom! Są to zwierzęta bardzo inteligentne, czego można powiedzieć o Pospieszalskim. Odpowiedz Link Zgłoś
merkury2 Re: TVP2, zostanie filią TRWAM i RM ???? 26.08.09, 20:42 merkury2 napisała: > sharn.1 napisał: > > > Pospieszalski ,to pies Rydzyka... > > Nie ubliżaj psom! Są to zwierzęta bardzo inteligentne, czego można powiedzieć o Pospieszalskim. Przeprasza, zjadłem "nie". Powinno brzmieć:"... czego nie można powiedzieć o Pospieszlskim". Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Zabawne... 26.08.09, 21:57 Przerywa kwestie,gdy rozmówca nie wypowiada się po myśli prowadzącego.Wychodzi na to,że z tego układu nie będzie dzieci,bo stosunek przerywany rzadko prowadzi do ciąży.I co na to jedynie słuszny muzyk,bo nie redaktor,a najwyżej cenzor typu PRLowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
nudka88 Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 11:50 no to bedzie po bozemu .... ciemnogrod podnosi łab Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik-2009 Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 11:55 Ja nie bardzo rozumiem, co niektórzy chcą od Pospieszalskiego. Faktem jest, że nie mam możliwości oglądania go we wszystkich programach TV. "Warto rozmawiać" nie jest złe, ale ja nie mogę nigdzie się dowiedzieć, jaki jest klucz doboru uczestników. Czasami jest nie do zniesienia słuchać niektórych debili. Dlaczego taki Hartman się tam pojawia czy Śpiewak. W dodatku obu uparcie się tytułuje profesorami, zapominając, że hańbią stan profesorski. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 Jakie wykształcenie posiada Pospieszalski ???? 26.08.09, 11:58 wiem,że skończył podstawówke{ z trudem}, reszta o jego wykształceniu w jego życiorysie[Google} jest milczeniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
michal04 Re: Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 20:34 czytelnik-2009 napisał: > Ja nie bardzo rozumiem, co niektórzy chcą od Pospieszalskiego. Faktem jest, że > nie mam możliwości oglądania go we wszystkich programach TV. > "Warto rozmawiać" nie jest złe, ale ja nie mogę nigdzie się dowiedzieć, jaki > jest klucz doboru uczestników. Czasami jest nie do zniesienia słuchać > niektórych debili. Dlaczego taki Hartman się tam pojawia czy Śpiewak. W > dodatku obu uparcie się tytułuje profesorami, zapominając, że hańbią stan > profesorski. A dlaczego PiSuary Lecha Kaczyńskiego przezywają profesorem? Ten to nawet nie potrafi się wysłowić![i] Odpowiedz Link Zgłoś
1sk1 SLD przejmij wreszcie te dwójke i wypier 26.08.09, 12:09 tego Pośpieszalskiego. Niech sie produkuje w Trwam albo Pulsie Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: SLD przejmij wreszcie te dwójke i wypier 26.08.09, 12:26 Za darmo????????????????? To nie Pospieszalski. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Brawo Panie Janie!!! 26.08.09, 12:11 Homorrorystom nie w smak. Bo cóż można odpowiedzieć na stwierdzenie, że penis nie służy do penetracji odbytu? Grzech sodomski! O czym gadać? że rurą wydechową nie zatankujesz paliwa do samochodu. Cała to bicie piany o miłości dwojga homsiów, ich związku upada po tym jednym stwierdzeniu!Gołębiarze mówią; oba samce nic z tego nie będzie :). U pana Janka nie ma kryzysu rozumu, w przeciwieństwie do lewactwa, dyżurnych lewackich Gazety Wyborczej funkcjonariuszy , strażników poprawności politycznej, ekonomicznej, sksualnej, narkotycznej, ect, ect, tego forum, którzy nie dyskutują tylko klną, rzucają inwektywy, obrażają. Odpowiedz Link Zgłoś
jurasmysz Do widzenia Panie Janie!!! 26.08.09, 12:49 Tobie kolego forum sie pomylilo. To nie forum Radiazryjem. To jest GW. Tez nie czytam, bo nudna, troche. Wole "FiM", "Nie", "Polityke", "Wprost".......! Twojego Guru, Ojdyra poczytalem raz w kiblu i pomoglo...............! Zreszta poziom podobny do Twoich wypocin, jednakowe szkolenia Wam robiom, cycus? Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio @enedue3 - jak byś tego jak mu tam Pospieszalskieg 26.08.09, 20:43 o nie wychwalał to większaość ludzi , których znam uważa go za portret penisa. Odpowiedz Link Zgłoś
tw-2 Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 12:12 A niech sobie i będzie na śniadanie - nikt już tego [tu odpowiednik terminu "mało rozgarniętego i niezbyt kulturalnego" typa] nie będzie i tak oglądał. A tak,on sam, oglądając swoje własne programy może się i zmiieni? Cuda bywają! Odpowiedz Link Zgłoś
polak_kr Nareszcie ktoś kto nie ma jedynych słusznych 26.08.09, 12:18 Nareszcie ktoś kto nie ma jedynych słusznych lewackich poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
bubunia1953 Pospieszalski na śniadanie 26.08.09, 12:22 facet nie nadaje sie do tv tylko do kaplicy a moze 2 tym bedzie brzydze aie tym Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Hans Wurstmann 26.08.09, 12:22 Jan Pospieszalski, przez nikogo nie pytany, chętnie opowiada o penisie, kiszce stolcowej i ich funkcjach w organizmie ludzkim. Z tego względu, wszystkim widzom "Pytania na śniadanie" życzę serdecznie, aby poranna paróweczka nie stanęła im w ustach, gdy będą oglądać "Lekcje anatomii doktora Jana"... www.dziennik.pl/opinie/article349550/Pospieszalski_Przeciw_ideologii_kiszki.html Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Hans Wurstmann 26.08.09, 22:01 Kiedyś się mówiło,że zamist seksu lepiej wypić szklankę zimnej wody.Teraz zamiast porannych bara bara będzie pan Jan i chyba będzie skuteczniejszy niż ta przysłowiowa szklanka zimnej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Jedynie słuszna ideologia katolicka w natarciu 26.08.09, 12:24 Dobrzy Ludzie wszystkich wyznań i orientacji etycznych łączcie się we współczuciu dla wszelkich ultrareligijnych działaczy typu ten pan. Odpowiedz Link Zgłoś