Dodaj do ulubionych

ING przegonił Avivę

04.09.09, 00:48

Normalkam bo to najlepszy bank, ale ubezpieczyciel najlepszy to KBC
Obserwuj wątek
    • mika.online ING przegonił Avivę 04.09.09, 14:36
      Może i Ing ma większą liczbę klientów ale i tak wydaje mi się ,że nie jest to
      aż tak imponująca liczba, biorąc pod uwagę fakt jak wielu klientów mają oba
      towarzystwa i wydaje mi się ,że takie sprawy mogą ulegać zmianie w każdej
      chwili. Poza tym może i Ing ma większą liczbą klientów, ale pod względem
      wartości zarządzanych aktywów ma jeszcze sporo do nadrobienia ,żeby dorównać
      Avivie.
      • ajmax Pan Pikuś ! 04.09.09, 18:27
        w mordę...
    • business3 Śmieję się z ludzi co wierzą w fundusze - he, he ! 04.09.09, 17:39
      Śmieję się z ludzi co wierzą w fundusze - he, he !
    • spider78 ING przegonił Avivę 04.09.09, 17:46
      ING ostatnio przeprowadzało jakąś akcję telemarketingową namawiającą ludzi do
      zmiany funduszu. 2 razy do mnie dzwonili, oczywiście wyszkoleni do
      ściemniania, nie zadawali pytania wprost czy chcę zmienić fundusz, tylko na
      około, namawiali do spotkania z agentem, zadając pytania na które nie można
      było jednoznacznie odpowiedzieć NIE.
      Jestem w Generali i ma on najwyższa stopę zwrotu w okresie ostatnich 3 lat, to
      niezły wynik biorąc pod uwagę trwającą bessę na giełdzie.
      • rechott Re: ING przegonił Avivę 05.09.09, 08:19
        > Jestem w Generali i ma on najwyższa stopę zwrotu w okresie ostatnich 3 lat, to
        > niezły wynik biorąc pod uwagę trwającą bessę na giełdzie.

A co ma bessa do rankingu stopy zwrotu?
      • tomciopaluch88 Re: ING przegonił Avivę 08.09.09, 19:34
        teraz trwa bessa na giełdzie? nie zauważyłem ;-) swoją droga ciekawe ile tak pociągną, w końcu nic nie trwa wiecznie. a jak ci spadnie przed emeryturą to ciekawe czy wtedy będziesz taki zadowolony
    • degpat ING przegonił Avivę 04.09.09, 23:05
      Jesteś zainteresowany dobrą inwestycją w swoją przyszłość? Posiadaniem
      większych funduszy na starość od swoich znajomych? Napisz: degpat@gazeta.pl
    • andrzejkowski To jest śmieszne 08.09.09, 21:57
      Gazeta chyba nie ma o czym pisać bo ogłaszanie zmiany na podium przy zaledwie tysiącu klientów przy prawie trzech milionach jest po prostu śmieszne i to jeszcze pewnie dlatego, że ludzie poodchodzili od Aviva bo konkurenci im zrobili podjazdówkę - pewnie mówili, ze CU już nie ma i zapominali dodać, że to tylko zmiana nazwy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka