funny5 04.09.09, 17:55 Piss-prezydent nie ma nic do gadania na tym szczycie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondyn-3 no i dobrze bo bym sie wstydu najadl tylko 04.09.09, 17:59 znowu by zaczal mowic a marytologii narodu polskiego, a swieto zmarlych jest dopiero 1 - go listopada Odpowiedz Link Zgłoś
euromichnik I tu cię blondynku bolszewicki boli... 04.09.09, 20:21 Masz rację. Jeszcze by przypomniał tzw. Europie o nożu w plecy wbitym Polsce przez bolszewików. I co by wtedy pomyślał sobie o tej Europie ulubieniec Merkel, wybitny KGB-owiec towarzysz Putin? Przecież tak nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Na szczycie UE 17 września będzie premier, nie ... 04.09.09, 18:02 Tak szczerze, to po co Kaczyński by miał tam pojechać, wina nie poleją, i trzeba będzie może jeszcze biec, jak wtedy w Bruxeli, eee, te szczyty to przereklamowane, u nas będzie mógł nie odsłaniając tablicy, ją odsłonić... Odpowiedz Link Zgłoś
starduster [...] 04.09.09, 18:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Na szczycie UE 17 września będzie premier, ni 04.09.09, 18:43 Zauważyłem pewną prawidłowość w kręgach debili z PiSu, im większe zero, tym bardziej chamowaty, ty upośledzony przydupasie Kaczorów, nie odbiegasz od ichniej normy... P.S Napiszę tak abyś zrozumiał, Wal się na ryj tłuku... Odpowiedz Link Zgłoś
papa_s Co za wykwintna polszczyzna 04.09.09, 18:47 czan-dra napisał: > Zauważyłem pewną prawidłowość w kręgach debili z PiSu, im większe > zero, tym bardziej chamowaty, ty upośledzony przydupasie Kaczorów, > nie odbiegasz od ichniej normy... > P.S Napiszę tak abyś zrozumiał, Wal się na ryj tłuku... Nic dodać nic ująć;) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Co za wykwintna polszczyzna 04.09.09, 19:00 Sorry, ale to nie jest forum językowe, może Tobie tak się wydaje, ale My tu walczymy;), o prymat na forum;)... Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine [...] 04.09.09, 19:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
omlet.schabowy Nie gorączkuj się, PiS-dęcik zmieni zdanie 04.09.09, 19:28 Swoim zwyczajem, dwa dni przed imprezą. I znów pokaże, jak to trzeba się liczyć z Włolską. Jeszcze będziesz miał okazję być z niego dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: Nie gorączkuj się, PiS-dęcik zmieni zdanie 04.09.09, 19:33 Bo trzeba, to wlasnie Tusk robi wszystko, zeby sie nie liczono, bo wiadomo, ze na wszystko sie zgodzimy i nie bedziemy niczemu przeciwni Odpowiedz Link Zgłoś
omlet.schabowy To trzymaj kciuki, może nawet krzesła zażąda... 04.09.09, 19:35 Dodatkowego krzesła, rzecz jasna. Twój Nieustraszony. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Nie gorączkuj się, PiS-dęcik zmieni zdanie 05.09.09, 13:11 tridentine napisał: > Bo trzeba, to wlasnie Tusk robi wszystko, zeby sie nie liczono, bo wiadomo, ze > na wszystko sie zgodzimy i nie bedziemy niczemu przeciwni Oczywiście, gdybyśmy się nie zgadzali i notorycznie byli przeciwni, a - w dodatku - głośno tupali, to na pewno by się z nami liczyli... :) Co, z resztą, już nawet miało miejsce (to tupanie), jakieś dwa lata temu... Skutek tupania, jednak, nie do końca był taki, jakiego tupiący sobie życzyli... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Hmm, masz na mysli wykonawce rozkazow I sek. kcpis 04.09.09, 19:28 tow. zaroslawa k.? Dziwne, pisdent ciagle tupie kacza lapka, ze on jest "glowa" panstwa, a czemus to wykonuje rozkazy swgo nawiedzonego blizniaka czy tez blizniaczki tow. zaroslawa/y?? To pytam sie grzecznie, jaka z niego "glowa"???? Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: Hmm, masz na mysli wykonawce rozkazow I sek. 04.09.09, 19:32 Masz chyba problem ze soba, bo piszesz, piszesz, ale chyba nie po polsku, bo to co napisalas to zwykly belkot. Prezydent jest glowa panstwa i nie steruje nim brat Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Hmm, masz na mysli wykonawce rozkazow I sek. 04.09.09, 19:41 bardzo ciekawa teoria. Pewno stad bierze sie ta swoista "niezaleznosc" Lesia K., ktory jak nie dostanie rozkazikow od I sekretarza kc-pis - to nie wychodzi z budy. Roznych miewalismy prezydentow w III RP, ale nigdy takiej niemrawej, zdalnie sterownej pacynki, jak obecny Lesio - brat tow. zaroslawa. Nie probuj mnie i innym wcisnac, ze "mozgiem" jest Lesio, bo konwulsje smiechu spowoduja nieprzewidzialne ruchy tektoniczne w sercu Europy!!! I to bedzie katastrofa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: Hmm, masz na mysli wykonawce rozkazow I sek. 04.09.09, 19:47 Jasne, jasne, może jakieś dowody? Poza tym Lech Kaczyński to najlepszy prezydent od 1989. Lepszy od dwóch komunistów i Bolka. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Hmm, masz na mysli wykonawce rozkazow I sek. 04.09.09, 19:50 tridentine napisał: > Jasne, jasne, może jakieś dowody? Poza tym Lech Kaczyński to najlepszy prezyden > t > od 1989. Lepszy od dwóch komunistów i Bolka. A cóż takiego dobrego możesz powiedzieć o prezydenturze pana Kaczyńskiego. Proszę o zestawienie jego wyborczych obietnic z konkretnymi działaniami. Pan Kaczyński realzuje politykę PiS zgodnie z zasadą im gorzej tym dla nas lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: Hmm, masz na mysli wykonawce rozkazow I sek. 04.09.09, 20:19 Wejdz sobie na strone netowa kancelarii to cie oswieci Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus wymijająca odpowiedź... 04.09.09, 20:27 Swoimi słowami, potrafisz? Chyba masz jakieś przemyślenia, wnioski? Przecież na jakiejś podstawie napisałeś, że to najlepszy prezydent od 89 r. Nie potrafisz tej tezy ubrać w dowody? Tak Ci sie tylko naPiSało? Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: wymijająca odpowiedź... 04.09.09, 20:33 Najlepszy, bo wzmocnil pozycje Polski na arenie miedzynarodowej i skutecznie dzialal w polityce wewnetrznej. Brawa dl;a niego chocby za sprawe Gruzji Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co on zrobil w sprawie Gruzji??? 04.09.09, 20:35 chyba nic dobrego skoro na rocznice jego bohaterskiej wycieczki do Tibilisi, Gruzini nawet go nie zaprosili Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: co on zrobil w sprawie Gruzji??? 04.09.09, 20:37 Jako jedyny mial odwage udzielic poparcia i stanac po wlasciwej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec szkoda że nawet Gruzini tak o tym nie mysla 04.09.09, 20:40 nawet Saakaszfili wolał załatwiac sprawy z Sakozym a Lechu machał sobie wtedy szabelką na placu Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: szkoda że nawet Gruzini tak o tym nie mysla 04.09.09, 20:45 To sa jakies twoje wymysly Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tu masz link poczytaj sobie 04.09.09, 20:46 www.dziennik.pl/magazyn-dziennika/article428208/Nieudana_gruzinska_misja_Lecha_Kaczynskiego.h tml Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: co on zrobil w sprawie Gruzji??? 05.09.09, 13:25 tridentine napisał: > Jako jedyny mial odwage udzielic poparcia i stanac po wlasciwej stronie A nawet wypowiedzieć wojnę Rosji, cyt.: "jesteśmy tutaj, by walczyć!" Tylko jakoś nikt na to bohaterstwo nie zwrócił uwagi, łącznie z Rosją... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Slogany.. 04.09.09, 20:38 Slogany... konkretnie poproszę. W jaki sposób wzmocnił pozycję Polski skoro za politykę zagraniczną odpowiedzialny jest rząd. Na czym polegała jego skuteczność w polityce wew. ( ...ciągłe weta?). W sprawie Gruzji, która napadła zbrojnie na (rzekomo) swoich obywateli i zbombardowała im w nocy domy? Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: Slogany.. 04.09.09, 20:43 www.prezydent.pl/x.node?id=39 Zakladki Dzialalnosc miedzynarodowa i legislacyjna. Nie bede tu robil kopiuj/wklej Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Cienias jesteś 04.09.09, 20:49 "Ziobro" własnego pomyślunku, karmią Cie propagndą jak indora na świeto dziękczynienia. EOT... szkoda czasu, przypadek beznadziejny. Myślałeś o odwyku od kaczyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: Cienias jesteś 04.09.09, 20:57 Nie chodzi o propagande, ale o przekonanie! Moi rodzice sa zwiazani z PiS ja po trochu tez. I widze jak jest. Nie ma na widoku lepszego prezydenta niz Kaczor Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Cienias jesteś 04.09.09, 21:00 tridentine napisał: > Nie chodzi o propagande, ale o przekonanie! Moi rodzice sa zwiazani z PiS ja po > trochu tez. I widze jak jest. Nie ma na widoku lepszego prezydenta niz Kaczor może czas isc do okulisty? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Przypadek beznadziejny 05.09.09, 13:30 pakulec napisał: > tridentine napisał: > > > Nie chodzi o propagande, ale o przekonanie! Moi rodzice sa > zwiazani z PiS ja po > > trochu tez. I widze jak jest. Nie ma na widoku lepszego prezydenta > niz Kaczor > > może czas isc do okulisty? Nie pomoże ani okulista, ani nawet psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: wymijająca odpowiedź... 04.09.09, 20:58 tw_wielgus napisał: > Swoimi słowami, potrafisz? > Chyba masz jakieś przemyślenia, wnioski? > Przecież na jakiejś podstawie napisałeś, że to najlepszy prezydent > od 89 r. Nie potrafisz tej tezy ubrać w dowody? ============================ Co by Cię przekonało? Czy np. to co piszą o nim i jego bracie jego wrogowie? Powiedzmy SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wymijająca odpowiedź... 04.09.09, 21:08 Fakty! A SLD to akurat przyjaciele, nigdy nie słyszałem z ust żadnego polityka pis nic złego o SLD (odkad uzyskali mandat). Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: wymijająca odpowiedź... 04.09.09, 21:41 W takim razie wycofuję swoją propozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Hmm, masz na mysli wykonawce rozkazow I sek. 05.09.09, 13:22 tridentine napisał: > Wejdz sobie na strone netowa kancelarii to cie oswieci A ja jestem geniuszem wszech czasów, aha! Nie wierzysz? - wejdź na moją stronę internetową, to cię oświeci! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Hmm, masz na mysli wykonawce rozkazow I sek. 04.09.09, 19:54 facio, ty sie nadajesz do kabaretu!!! Twoim haslem winno byc "pisniety potrafi, i to jak!!!" tridentine napisał: "Lepszy od dwóch komunistów i Bolka." Czyzby Kwasniewski mial tez "blizniaka"???? Moze to ten, ktorego kurtyczek zarejestrowal??? Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: Hmm, masz na mysli wykonawce rozkazow I sek. 04.09.09, 20:20 A Jaruzelski? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 dzidzi, ty sie historii naucz 04.09.09, 20:32 Jaruzelski nie byl bezposrednio wybranym prezydentem! Ciekawe, dlaczego was na kaczych soltysowach tego nie ucza? Moze dlatego, ze uwazaja sie za jedynych prawdziwych kontynuatorow idei Stalina/Lenina/Gomulki? W koncu papcio Rajmund nie tylko skladki partyjne placil, ale i synusiow na "naukowcow" wypromowal! A kurtyczka produkuje "dowody i fakty", az go w zadek parzy!! Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Hmm, masz na mysli wykonawce rozkazow I sek. 05.09.09, 01:09 tridentine napisał: > Jasne, jasne, może jakieś dowody? Poza tym Lech Kaczyński to najlepszy prezyden polaków mimo że jest pochodzenia zydowskiego > t > od 1989. Lepszy od dwóch komunistów i Bolka. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Hmm, masz na mysli wykonawce rozkazow I sek. 05.09.09, 13:19 tridentine napisał: > Lech Kaczyński to najlepszy prezydent > od 1989. Lepszy od dwóch komunistów i Bolka. Co jasno wynikło z badań sondażowych, w których zajął zaszczytne, czwarte miejsce, nawet po Jaruzelskim. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Hmm, masz na mysli wykonawce rozkazow I sek. 04.09.09, 21:37 tridentine napisał: > Masz chyba problem ze soba, bo piszesz, piszesz, ale chyba nie po polsku, bo to > co napisalas to zwykly belkot. > Prezydent jest glowa panstwa i nie steruje nim brat Niech ci będzie. Brat jest szyją która kręci głową Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Hmm, masz na mysli wykonawce rozkazow I sek. 05.09.09, 13:15 tridentine napisał: > Masz chyba problem ze soba, bo piszesz, piszesz, ale chyba nie po polsku, bo to > co napisalas to zwykly belkot. A może to nie jego wina, że nie zrozumiałeś...? > Prezydent jest glowa panstwa i nie steruje nim brat Niniejszym, zgłaszam powyższe zdanie do konkursu o "Srebrne Usta". Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Sam nie masz nic do powiedzenia 04.09.09, 19:33 > oprocz obrazania prezydenta chamie! Wskaż prostoduszny człowieczku gdzie ja obraziłem "naszego" prezydenta, może to twoja imaginacja podsuwa takie rzeczy, jeśli tak, to jestem poważnie zaniepokojony twoim stanem umysłowym... Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: Sam nie masz nic do powiedzenia 04.09.09, 19:35 Sugerowales ze jezdzi na szczyty tylko zeby sie upijac. Wiec sie nie wykrecaj Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Sam nie masz nic do powiedzenia 04.09.09, 19:40 Napisałem, że wina nie poleją, jeśli ty to odczytujesz jako upijanie się "naszego" prezydenta, to jestem zdruzgotany twoją postawą, jak możesz posądzac o to człowieka tej miary co "nasz" prezydent... Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: Sam nie masz nic do powiedzenia 04.09.09, 19:48 Ironizuj sobie do woli, dobrze wiesz o co ci chodziło. Takie sugestie bez dowodow to zwykle chamstwo. Prezydent Kaczynski w przeciwienstwie do Kwacha nigdy nigdzie zalany nie pojechal Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Sam nie masz nic do powiedzenia 04.09.09, 19:56 > nigdy nigdzie zalany nie pojechal Bo, nie dałby rady się ruszyć...chyba nikt zalany nie dałby rady się poruszać... Wiem bo sam to wypraktykowałem...:) Jakie sugestie? Jakie chamstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: Sam nie masz nic do powiedzenia 04.09.09, 20:20 Pozostalo ci wiec juz tylko palenie głupa? Nie ma zadnych dowodow na to ze prezydent pije Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Sam nie masz nic do powiedzenia 04.09.09, 20:42 Nie ma zadnych dowodow na to ze > prezydent pije A MAŁPKI!!!! Jeśli to nie dowód, to już nie wiem co ma nim być... Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: Sam nie masz nic do powiedzenia 04.09.09, 20:44 Jest pan wiernym uczniem Palikota. A co to za dowod? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Sam nie masz nic do powiedzenia 04.09.09, 20:50 A co to za dowod? Ano taki, że Kancelaria kupiła ileś tam buteleczek wódki, i pierwsze pytanie, po kiego skoro od tego jest firma cateringowa? Po drugie, słyszałeś wywiad z Moniką Olejnik, jeśli tam on był trzeżwy, to ja zjem pomidorową z ryżem(fuuuj)... P.S nie pisz do mnie pan, bo głupio się czuję, jestem czan-dra... Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: Sam nie masz nic do powiedzenia 04.09.09, 20:58 Pisze pan z przyzwyczajenia, bo jestem dosc mlody. A po co te malpki nie wiem, mialy byc na samolot dla gosci. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Sam nie masz nic do powiedzenia 04.09.09, 21:02 > A po co te malpki nie wiem, mialy byc na samolot dla gosci. OK. Wyobraź sobie, leci samolotem "prezydenckim" Kaczyński i zaproszony gość np. A Merkel, i kelner roznosi "małpki", to jak to sobie wyobrażasz, odkręcają i walą z gwinta pod hejnał, dziwne rytuały ma "nasz" prezydent, ela o to bym go nie posądzał... Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Sam nie masz nic do powiedzenia 04.09.09, 21:05 >OK. Wyobraź sobie, leci samolotem "prezydenckim" Kaczyński i zaproszony gość np. A Merkel, i kelner roznosi "małpki", to jak to sobie wyobrażasz, odkręcają i walą z gwinta pod hejnał, dziwne rytuały ma "nasz" prezydent, ela o to bym go nie posądzał...< buhahahahahaha! kuszacy widok! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Sam nie masz nic do powiedzenia 05.09.09, 13:41 tridentine napisał: > Pisze pan z przyzwyczajenia, bo jestem dosc mlody. > A po co te malpki nie wiem, mialy byc na samolot dla gosci. "Na samolot dla gości" i w ogóle - lecących, jest firma cateringowa. Niczego bez niej nie załadują. No, chyba że jako bagaż prywatny... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 kicius, a jakie masz dowody, ze pisdent nie pije? 04.09.09, 20:46 kicius, placza ci sie mysli, placza ci cie nozki - idz spac. Sen zawsze dobrze robi, rowniez pisdentowi jak za duzo wypije. Pa i do lozka marsz, marsz... Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: kicius, a jakie masz dowody, ze pisdent nie p 04.09.09, 20:48 Nie nazywaj mnie kicius. I sama idz spac nie wiem czemu niby mam isc Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 kicius, a jakie masz dowody, ze pisdent nie pije? 04.09.09, 21:00 kicius - dowody "trzezwosci" miales podac, a nie fochy stroic! A jak je nam podasz, to szybciutko do lozeczka, bo wyraznie widac, ze ci glowka coraz bardziej ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Re: Sam nie masz nic do powiedzenia 04.09.09, 20:04 Fakt. Nawalony jak stodoła chrapał na kozetce w pałacyku i nie miał już sił choćby łapką ruszyć. O chodzeniu i jeżdżeniu gdziekolwiek nie mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
upgraded Re: Sam nie masz nic do powiedzenia 05.09.09, 00:45 a wlasnie - jak tam publikacja raportu prezydenta o stanie zdrowia? bo jednym ruchem zmiazdzylby palikota i ucial wszelkie plotki, ale widocznie z jakichs powodow tego nie robi. z jakich? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Dziwisz się? 05.09.09, 13:04 czan-dra napisał: > Zauważyłem pewną prawidłowość w kręgach debili z PiSu, im większe zero, tym > bardziej chamowaty, Jest to prawidłowość ogólna (nie tylko pisowska, choć - akurat - w PiSie i okolicy tych zer jakby więcej niż gdzie indziej). Ktoś, kto zerem nie jest, albo ma coś do powiedzenia i to mówi, albo - jeśli akurat nie ma nic do powiedzenia - to się nie wygłupia i, po prostu, milczy, a nie - bluzga chamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
tobirson starduster..hivek, menda z łona Rydzyka... 04.09.09, 18:47 wesz łonowa, czyli menda SB. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew-live Re: Na szczycie UE 17 września będzie premier, ni 04.09.09, 18:35 NIECH TEN PISOWSKI PREZYDENT-VETO,SIEDZI W DOMU ,I TAK NIE MA NIC DO POWIEDZENIA.A TA ESKAPADA PO KRAJU I TAK MU NIC NIE POMOŻE W KAMPANI WYBORCZEJ KTÓRĄ ROZPOCZĄŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
tobirson Wiadomo, "profesór" od komuszego prawa pracy ! 04.09.09, 18:45 L.Kaczynski, ma pojęcie tylko o tezach Lenina... Odpowiedz Link Zgłoś
kapelan_rady_nadzorczej Moim zdaniem Lech wogole nie powinien jezdzic 04.09.09, 18:47 za granice...najlepiej by bylo, gdyby zaszyl sie w Juracie do konca kadencji i wogole sie nie pokazywal Odpowiedz Link Zgłoś
totus.tytus "puste małpki w Juracie, w fotelu pijak śpi" 04.09.09, 21:30 Puste małpki w Juracie, zasypia chomik znów facet całkiem zawiany, podpiera nosem słup (...) Już nie ma dzikich plaż, Na których zbierałam butelki, (...) Pani Santor może nam to zaśpiewa, tylko z innym tekstem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernik Co będzie robił?. 04.09.09, 18:47 Prezydent będzie obchodził rocznicę ucieczki, z broniącego się kraju, naczelnego wodza, marszałka Śmigłego. Śmigły rozkazem zabronił żołnierzom strzelać do Sowietów, dzięki czemu wystawił ich Stalinowi do Katynia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 EEtam,prezydent(razem z bratem)17 Wrzesnia w 04.09.09, 18:56 ramach odwetu zaatakuja Obwod Kalliningradzki. Beda rabowac i gwalcic. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Jezusmaria! 05.09.09, 13:48 wiarus25 napisał: > prezydent(razem z bratem)17 wrzesnia w ramach odwetu zaatakuja Obwod Kalliningradzki. > Beda rabowac i gwalcic. We dwóch???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 17 września 04.09.09, 18:57 Prezydent będzie tam gdzie najbardziej potrzebny - przypomnienie co wydarzyło się wtedy . O tym trzeba pamiętać . To nasi sąsiedzi zniszczyli nasze państwo w 1772 roku a po raz kolejny w 1939 roku . Ci sąsiedzi są nadal , nadal są potęgami . Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 Kaaczaszwili jedzie na grila do Saakaszwilego... 04.09.09, 19:00 bracia przyrodni z głupoty.. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Re: 17 września 04.09.09, 19:01 angrusz1 napisał: > Prezydent będzie tam gdzie najbardziej potrzebny - przypomnienie co > wydarzyło się wtedy . > O tym trzeba pamiętać . > > To nasi sąsiedzi zniszczyli nasze państwo w 1772 roku a po raz > kolejny w 1939 roku . > > Ci sąsiedzi są nadal , nadal są potęgami . i powinni byc naszymi dobrymi sasiadami obecnie a nie wrogimi sasiadami i tu jest rola dla politykow. Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 doktorku.."zrozumią" czy "zrozumieją" ??? 04.09.09, 19:11 mnie to ,kur.a, razi... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A my - co? 05.09.09, 13:50 angrusz1 napisał: > 17 września Prezydent będzie tam gdzie najbardziej potrzebny - przypomnienie co > wydarzyło się wtedy . > O tym trzeba pamiętać . > > To nasi sąsiedzi zniszczyli nasze państwo w 1772 roku a po raz > kolejny w 1939 roku . > > Ci sąsiedzi są nadal , nadal są potęgami . ...szuje niemyte! To ci, dopiero, sprawiedliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Dobrze że kurdupek nie będzie kompromitował nas 04.09.09, 19:08 na szczycie UE. Widać uznał że kampania prezydencka w kraju jest ważniejsza, tyle tylko że i tak już jest przegrany:) Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 prezydent PIS-u wzbudza tylko śmiech i pogarde... 04.09.09, 19:14 UE smieje się z pokurcza i jego brata...Sami na to ciężko zapracowali! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: prezydent PIS-u wzbudza tylko śmiech i pogard 04.09.09, 19:34 jaka praca taka placa... I stad te ciagoty kaczych nieudancow i nierobow do komuny, bo sie kaczym nierobom marzy, ze im sie nalezy tak jak normalnie pracujacym. Odpowiedz Link Zgłoś
moouha 17 (slownie:siedemnascie) 04.09.09, 19:19 Przeciez to jego pechowa liczba :P Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: Na szczycie UE 17 września będzie premier, ni 04.09.09, 19:24 Prezydent zachowuje się jak czlowiek honoru. Tego dnia musi byc w Polsce ktos kto podkresli, ze 17 wwrzesnia to dzien zdradzieckiej napasci na Polske! Brawo panie prezydencie Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
alner podejrzewam, ze w tym dniu ma zamiar wypowiedziec 04.09.09, 19:28 wojne Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: podejrzewam, ze w tym dniu ma zamiar wypowied 05.09.09, 13:55 alner napisał: > wojne Rosji. Ale ta na pewno tego nie zauważy. Jak wtedy, na wiecu w Tbilisi, cyt.: "jesteśmy tu by walczyć". Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz UE17.. Feralna liczba dla Kaczynskiego.. 04.09.09, 19:31 Zabobony, to to co cechuje tego osobnika.. Odpowiedz Link Zgłoś
ad2009 Re: Na szczycie UE 17 września będzie premier, ni 04.09.09, 19:33 ...taaak, stanie na granicy z Kaliningradem i będzie machał tłustymi łapkami, zwiniętymi w piąstki i krzyczał do ostatecznego zaplucia... Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-aczor Re: Na szczycie UE 17 września będzie premier, ni 04.09.09, 19:56 tridentine napisał: > Prezydent zachowuje się jak czlowiek honoru. Tego dnia musi byc w Polsce ktos kto podkresli, ze 17 wwrzesnia to dzien zdradzieckiej napasci na Polske! Brawo panie prezydencie Kaczynski Komentarz: Żeby tylko premier Putin, z tego powodu nie dostał zawału, bo go zastąpi jeszcze gorszy! Odpowiedz Link Zgłoś
carlfrost Re: Na szczycie UE 17 września będzie premier, ni 04.09.09, 21:58 tridentine napisał: > Prezydent zachowuje się jak czlowiek honoru. Tego dnia musi byc w Polsce ktos > kto podkresli, ze 17 wwrzesnia to dzien zdradzieckiej napasci na Polske! Brawo > panie prezydencie Kaczynski No tak bo bez tego na pewno wszyscy byśmy o tym zapomnieli :/ to wieczne przypominanie, podkreślanie, dawanie świadectwa, polityka pustych gestów Odpowiedz Link Zgłoś
12345janka Bardzo mi przykro 04.09.09, 19:32 Bardzo mi przykro, że nie pojedzie jeden z najmądrzejszych polaków. Szkoda. Już wyobrażam sobie co by miał do powiedzenia, świat pękał by ze wstydu i śmiechu. Tylko PiS - dzie..... mieli by wysoko uniesione głowy i ja.... Pozdrawiam nieudaczników z PiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz 17,17,17,17..zabobony prezydenta PIS-u... 04.09.09, 19:34 i taki prostak jest prezydentem... Odpowiedz Link Zgłoś
tridentine Re: Bardzo mi przykro 04.09.09, 19:34 chcialabys byc takim nieudacznikiem jak Kaczory. Nic nie masz poza stekiem wyzwisk na forum Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz tridentine, nie marudż, ćwoku.. 04.09.09, 19:41 Ta 17, to jest to, co przeraża prostaka.. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Mogłem być, nie skorzystałem i nigdy nie 04.09.09, 19:53 skorzystam, bo ludzie mnie szanują, więc nie będę się wygłupiał:) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Na szczycie UE 17 września będzie premier, nie ... 04.09.09, 19:35 Prezydent nasz nie pojedzie...?! czyżby..?!: www.flickr.com/photos/94027389@N00/233695937/ Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie pojedzie bo nie dostanie 2 stołków 04.09.09, 19:59 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80273,6973618.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Apetyt rosnie w miarę jedzenia... 04.09.09, 20:08 Może zaządał trzech...? Wiadomo, że ilość krzeseł na jakich się zasiada ponosi prestiż i mile głaszcze ego. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 20:24 przeszczepi sobioe pośladki by mógł się zmiescić na kilku krzesłach na raz - posłanka Wróbel zaofiarowała się byc dawcą Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 20:29 Wystarczy pół roku diety posłanki Wróbel aby operacja nie była konieczna... Musi tylko więcej i treściwiej zagryzać.. np. po każdym zazytym kieliszku. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 20:32 tak , najwazniejszy jest tłusty podkład no chyba że pijąc lezy się na posłance Wróbel - wtedy to nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 20:35 Na żaden organ, nie działa... to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 20:39 tw_wielgus napisał: > Na żaden organ, nie działa... to pewne. jak większość "Matek Polek" w Pisie- ja myśle że Jarek dobiera pisowskie kobiety zgodnie ze swoim gustem Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 20:41 >ja myśle że Jarek dobiera pisowskie kobiety zgodnie ze swoim gustem< O moj ty swiecie! Bedzie jeszcze wiecej takich jak Zbysia Z. i Adasia B.? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 20:44 no tak skoro facetem jest posłanka Wrobel to ktoś musi pełnic honory dam dworu Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 20:51 Ciekawe czy "0" zakłada szpilki do garnituru idac na brady "Pe"? Jak dobiera krawat do butów? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 20:54 krawat???? myślałem raczej o koralach Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 20:56 Korale..?! do wydekoltowanej bluzeczki tak, ale nie do rózowej koszuli w kratę Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 20:59 a moż Kamiński da mu ryngraf- taki specjalny w kolorze różowym Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 21:04 A co..?! Rodzina Pinochet'a odesłała..?! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 21:07 myslę że Kamiński ma całe mnóstwo ryngrafów zostały mu po dziadku Bronisławie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 21:11 Z pewną taką nieśmiałością otworzyłem ten link... Podobieństwo uderzające! Wykapany tata. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 21:15 pewno dzięki rodzinnym koneksjom doszedł tak daleko w Pisie bo Jarek raczej nie gustuje w małych spoconych dziewczynkach Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 20:47 No nie!!! Nie... turaj się nie zgodzę i ostro zaprotestuję. Część niewiast podrzucił mu ojciec oligarcha jak już mu się znudziły... Tak w ramach braterskiej wymiany. Sam ojciec geologiczny przyjął ofiarę Ziobry i paru innych tuzów intelektu w ramach rewanżu. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 20:50 coś w tym jest - aby wiercić w twardych skałach potrzebne sa bardzo twarde wiertła - zakute łby posłow znakomicie będą się nadawać Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 20:54 Szczególnie Giżyński jest dobrym nabytkiem, odporny na ścieranie i wysokie temperatury, chłodzony wodą świeconą. Brudzyński nadaje się tylko do odwierów udarowych ze względu na łep z widii, kruchy ale twardy. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 20:57 a w ramach odpoczynku 0 zrobi im loda Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 21:06 To jakoś niegramatycznie...chyba powinno być: zrobi im po lodzie..;P Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 21:11 mówiąc szczerze nie bardzo chce wnikać w te ich zabawy - powiem wymijająco że 0 zapewni płuczkę Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: podobno Lechu przejdzie operacje 04.09.09, 21:15 Znikam.. norka... to następnego mohera. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: podobno Lechu przejdzie operacje 05.09.09, 14:03 pakulec napisał: > ja myśle że Jarek dobiera > pisowskie kobiety zgodnie ze swoim gustem Sugerujesz głęboki mizoginizm? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 ciekawa teoria - temat do doltoratu! 04.09.09, 20:26 witam serdecznie po letniej pauzie, ja w kwestii ego, oczwiscie nie mojego. To na czym sie siada moze miec rozmiar od xxs do xxxxxl, czyli od 40 do 200 cm. Myslisz ze szerokosc siedzenia pisdenta koreluje z jego egusiem? Jezeli tak, to zgadzam sie, ze pisdent ma wiekszy wspolczynnik od premiera Tuska. I to jest jedyne, co ma wieksze, oczywiscie poza kaczym apetytem na "waaaadze" razem ze swym szefem, tow. zaroslawem k. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ciekawa teoria - temat do doltoratu! 04.09.09, 20:32 Witam serdecznie... Tutaj nie mam jeszcze wyrobionego zdania. Jestem w trakcie gromadzenia materiałów ale już na podstawie pobieżnej oceny można zaryzykować wniosek, że p.Leszowi pomyliły się pojęcia. Objąć fotel z usiaść na krześle. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-aczor Na szczycie UE 17 września będzie premier, nie ... 04.09.09, 19:51 I bardzo dobrze, że nie prezydent. Natomiast prezydent dopiero Ruskom dołoży. Tak jak sławny Lucuś p.Mrożka w latach pięćdziesiątych. A co robił ów Lucuś? Walczył, pisząc w publicznych sraczach: generał Anders wam pokaże!! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Na szczycie UE 17 września będzie premier, ni 04.09.09, 19:58 > Walczył, pisząc w publicznych sraczach: generał Anders wam pokaże!! Eeee, to by wymagało odwagi, a o to go nie posądzam... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec dobrze że zostaje, nie przyniesie nam wstydu 04.09.09, 19:56 niechby juz tu siedział az do wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: dobrze że zostaje, nie przyniesie nam wstydu 04.09.09, 20:00 > niechby juz tu siedział az do wyborów A ja już się boję, że mnie on nawiedzi, a uciec nie mam gdzie, chyba jakiś schron se wykopie... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec na niego jest prosty sposób 04.09.09, 20:26 wynieść przed dom kilka krzeseł i ustaw je obok siebie - Lechu nie odmówi sobie przyjemności posiedzenia na kilku na raz Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Prezydent nie jedzie na szczyt, bo 04.09.09, 20:00 najwyższy czas kampanię prezydencką rozpocząć. Furda Unia, do diabła z interesem kraju i obywateli! Marzenie o kolejnych 5 latach nieróbstwa ważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Na szczycie UE 17 września będzie premier, nie ... 04.09.09, 20:01 No pewnie. Po co gdzies sie szlajac i reprezentowac Polske za granica, skoro mozna w tym czasie zapunktowac u betonowego pisowskiego elektoratu z mysla o reelekcji? A interes Polski prezio Kaczynski od poczatku kadencji ma w dooopie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Prezydent Lech Kaczyński bedzie wymachiwal 17 04.09.09, 20:03 września szabelka na kresach wschodnich (czyli pod Lublinem). :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Prezydent Lech Kaczyński bedzie wymachiwal 17 04.09.09, 20:13 Siedzac na kucu szetlandzkim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qc Regres 04.09.09, 20:14 Kartofel dopiero teraz nadrabia brak zabaw na podworku? Moze ma zestaw olowianych zolnierzykow i codziennie bezlitosnie zamienia w perzyne armie bolszewikow? Odpowiedz Link Zgłoś
karol64 Na szczycie UE 17 września będzie premier, nie ... 04.09.09, 20:10 To niechybnie jakaś grubsza prowokacja. To nie może być przypadek. Kiedy będzie następny szczyt... 11 listoapada ? Odpowiedz Link Zgłoś
dyktator_bolandy wreszcie jakis pożytek z inwazji sowieckiej 04.09.09, 20:14 kto by pomyślał....:) Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski Re: wreszcie jakis pożytek z inwazji sowieckiej 04.09.09, 20:29 dyktator_bolandy napisał: > wreszcie jakis pożytek z inwazji sowieckiej kto by pomyślał....:) Alez nie, tu chodzi o 17 wrzesnia 1993. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Na szczycie UE 17 września będzie premier, nie ... 04.09.09, 20:19 republika.pl/blog_bi_4484276/6636729/sz/nopotato.jpg republika.pl/blog_bi_4484276/6636729/sz/008fec0f00201d9946f5571b.jpg bi.gazeta.pl/im/0/6474/z6474700X.jpg P r e c z z kaczyńskimi.pis ma morde leppera giertycha i farfała.pis to wielkie gó...!!!!!!!!!!! pis is dead!Amen Enter! Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Na szczycie UE 17 września będzie premier, nie ... 04.09.09, 20:32 huraaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Na szczycie UE 17 września będzie premier, nie ... 04.09.09, 20:32 ......a to pewnie z powodu kampani wyborczej, pisprezydent nie ma czasu. Jeszcze ma parę wiader z medalami do rozdania swoim wyborcom... a w d.pie z Unią, nie ucieknie, a tron - może. Odpowiedz Link Zgłoś