Dodaj do ulubionych

czarna gesta kupa. pomocy

10.06.11, 13:09
Witam moj synek ma 5 miesiecy,jest na piersi i obiadkach.
Moj problem polega na tym ze od dwoch miesiecy moj synek robi kupy ze sluzem a w zasadzie jest to prawie sam sluz,pediatra stwierdzil ze to moze byc skaza bialkowa ale przez dluzszy okres czasu nie jadalam zadnego bialka a kupy sie nie zmienily,moim zdaniem skaza bialkowa to nie jest. Ostatnio nie robil kupy az 3dni,postanowilam wiec wczoraj dac mu czopka,po podaniu czopka zrobil z trudem duzo gęstej kupy o koloze czarnym i bardzo nie ladnym zapachu,szczerze mowiac nie wygladalo to dobre. Prosze wiec o pomoc bo niemam bladego pojecia co mu jest a pediatra duzo mi nie pomogl.
Ps. Dodam ze sluzowate kupy wystapily przed podawaniem obiadkow.
Obserwuj wątek
    • black.joanna Re: czarna gesta kupa. pomocy 10.06.11, 13:44
      Nie jadłaś białka i co z tego? Przecież białko jest w mleku.
      • klaudejszyn Re: czarna gesta kupa. pomocy 12.06.11, 12:13
        Nie jadlam "NABIALU" . Bylam na diecie "bezbialkowej" . Prosze nie lapac mnie za slowka :)
    • serducho.live Re: czarna gesta kupa. pomocy 10.06.11, 14:43
      Jak miałam wątpliwości co do pampersem szłam do lekarza. On wcale mnie nie wyśmiał ani zignorował.
      • pocztkasia Re: czarna gesta kupa. pomocy 10.06.11, 18:47
        Może być uczulenie na gluten.
      • klaudejszyn Re: czarna gesta kupa. pomocy 12.06.11, 12:15
        Jak ja mam problem z pampersem to nasza pani pediatra stwierdzila zebym poszla zrobic badania na mocz,jak juz zrobilam i poszlam z wynikami to powiedziala ze niema nic pokojacego i dala mi drugie skierowanie na mocz :/
    • kasiaalbrecht Re: czarna gesta kupa. pomocy 12.06.11, 21:24
      w tym wieku niekiedy przy wprowadzaniu pokarmu są stolce zaparciowe i mogą być czarne, warto ew w przypadku zaparć zastosować np laktulozę, ew dodatkowo probiotyk, czy jakieś inne objawy ew alergii?
      • klaudejszyn Re: czarna gesta kupa. pomocy 12.06.11, 22:30
        Temat moge uznac za wpol zamkniety poniewaz tylko raz zrobil czarna kupke ,teraz sie juz unormowaly a w zasadzie robi juz "ze sluizem" tak jak wczesniej. Nie widac innych objaw alergii oprocz sluzu w kupie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka