czat 29.12.05, 22:46 hej ciekawa jestem czy ktos z belfastu zaglada na to forum fajnie by bylo wymienic sie kiloma pomyslami na "przezycie" w belfascie moze ktos wie czy sa tutaj jakies polskie grupy, czy spotkania? pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
52b1 Re: halo BELFAST.... 30.12.05, 10:10 Kasiu w Belfascie jest moja corka z zieciem i ukochana wnuczusia oraz kilka innych osób z mojej miejscowosci czzyli Sulejówka. Daj na siebie namiary to Cie skontaktuje, bo wstyd przyznać nie znam do nich adresu. Utrzymuje z nimi kontakt telefoniczny. Pozdrowienia i duzo szczęscia i pomyślności w NOWYM ROKU. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam73 Re: halo BELFAST.... 30.12.05, 14:36 Polecam forum o Belfaście na portalu www.ang.pl Link: www.ang.pl/BELFAST_KTO_TAM_BYL_9937.html Jest tam wszystko, między innymi o cotygodniowych POLSKICH NOCACH w jednym z klubów. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
czat Re: halo BELFAST.... 30.12.05, 18:51 o dziekuje bardzo za kontakt moj adres to czat@gazeta.pl pozdrawiam serdecznie kasia Odpowiedz Link Zgłoś