03.10.09, 17:34
tym razem oprócz warzywek jest inwentarz big_grin
Póki co wersja próbna i po niemiecku, ale gra się praktycznie tak
samo

s1.myfreefarm.de/
Obserwuj wątek
    • sylki jeszcze raz link 03.10.09, 17:35

www.beta.myfreefarm.de/login.php
      --
    • funkcjonariusz_angua Re: NOWE ZI 03.10.09, 17:40
      A ja na facebooku znalazłam link do czegoś takiego
      lodoweogrody.pl/index.php?r=game/login&channel=6 Ale boję się
      rejestrować, bo nie chce grać w kolejną grębig_grin
      • eljanka Re: NOWE ZI 03.10.09, 21:04
        Ale ona jakoś dziwnie działa--jakiś błąd mi wyskakuje ciągle.....W tą niemiecka
        już gram
        • sylki Re: NOWE ZI 03.10.09, 21:27
          właśnie miałam pisać, że zalogowałam się na tych pingwinich ogrodach
          i jakaś lipna ta gra. Wiecznie błąd mi wyskakuje uncertain
          • abri Re: NOWE ZI 04.10.09, 11:00
            Moj maz juz kiedys zalogowal sie na my free farm, ale zapomnial adresu do tej
            strony big_grin wiec ucieszyl sie bardzo jak mu pokazalam linka.
            Ja niestety sie nie zarejestruje, juz i tak mam wyrzuty przy ZI i dwoch ogrodkach
    • siwamar Re: NOWE ZI 08.10.09, 11:31
      Czy ktoś tam grający podpowie mi jak mam wyjśc z mojego gospodarstwa, bo ja nijak nie potrafię, mam sporo marchewki i chętnie bym ją na coś przeznaczyła. Dali mi konto premiun a nie chcą mnie z mojego grajdołka wypuścić. Wrzucam w translator wszystkie możliwe informacje, macam po całym ekranie i nic.
      Kupujących do mojej zagrody przyszło juz sporo, ale tylko troje chciało marchewek, reszta chce jajek, zboża...
      Czy ktoś może mi pomóć?
      • agaireszta Re: NOWE ZI 08.10.09, 11:34
        Kliknij u góry w traktorek wink
        • siwamar Re: NOWE ZI 08.10.09, 11:46
          Nie działa, wcześniej było auto i też nic.
          Zarejestrowałam się na forum, ale mail nie przychodzi i nie mogę sie zalogować, żeby napisać posta.Chyba bardzo próbna jest ta wersja.
          • agaireszta Re: NOWE ZI 08.10.09, 11:48
            Od poniedziałku wchodzi juz normalna wersja wink Dlatego dali wszystkim konto premium w podziękowaniu za testowanie wink
            • siwamar Re: NOWE ZI 08.10.09, 11:52
              U mnie z tych górnych funkcji działa tylko ino profil i premium.
              • agaireszta Re: NOWE ZI 08.10.09, 11:57
                A próbowałaś z innej przeglądarki grac ?
                • siwamar Re: NOWE ZI 08.10.09, 12:02
                  Gram z opery i nie lubię jej zmieniać, spróbuję
                  • cafe_tee Re: NOWE ZI 08.10.09, 12:49
                    a dlaczego nie mogę kupić kury? Mam pieniądze - a mi coś po niemieckiemu
                    ze smutnym prosiakiem wyskakuje sad i mówi:
                    - kuricy niet!
                    Ale przecież mam kasę - nawet na 3 kury.....
                    • sylki Re: NOWE ZI 08.10.09, 13:31
                      Jeżeli w danej chwili kury robią jajka, to kolejnej nie kupisz.
                      dOPIERO PO ZAKOŃCZONEJ "produkcji"
                      • ez-aw Re: NOWE ZI 08.10.09, 21:05
                        A niech was. Wsiąkłam. Nie dość że mam 5 ogródków na dwóch kontach w ZI, to
                        jeszcze tu gram smile
                        Czy ja się dobrze doczytałam, że jak wejdzie ta nowa wersja gry, to trzeba się
                        od nowa rejestrować?
                        • your.uthopia Re: NOWE ZI 08.10.09, 21:30
                          ja weszłam "normalnie". Musiałam tylko jeszcze raz wpisać login, mimo, że był
                          "zapamiętany"
                          • ez-aw Re: NOWE ZI 08.10.09, 21:57
                            your.uthopia napisała:

> ja weszłam "normalnie". Musiałam tylko jeszcze raz wpisać login, mimo, że był
                            "zapamiętany"

Ja zrozumiałam, ze jak wejdzie nowa wersja w poniedziałek 12 października - to
                            wtedy będzie się trzeba jeszcze raz zalogować. A że mój niemiecki szwankuje, to
                            pytam tutaj smile
                            • sylki Re: NOWE ZI 08.10.09, 22:00
                              mam nadzieje ze nie, bo ja mam juz 5 kur noo haha
                              • ez-aw Re: NOWE ZI 08.10.09, 22:03
                                Ja też mam 5 kur. Bo na nich się najlepiej zarabia.
                                Za to rowalili mnie z nowym ogrodem. Zapłaciłam za otwarcie 1000kt, a tu jeszcze
                                chcą kasę bym coś tam postawiła sad I zbieram na to.
                            • syla_77 Re: NOWE ZI 08.10.09, 22:06
                              A powiedzcie mi jak mam "pozbierać" jajka, żeby już móc je sprzedawać. Kury
                              zniosły mi 10 jajek i nie wiem, co dalej z nimi robić... Kiedyś coś kliknęłam,
                              to mi wszystkie jajca wsiąkły. Kto pomoże, bo ja niemieckiego ni w ząb...
                              • your.uthopia Re: NOWE ZI 08.10.09, 22:52
                                jak wejdziesz w "kury" to klikasz w jaja.
                                z zewnątrz nie.
                                --

Forum My FreeFarm
                                • agaireszta Re: NOWE ZI 09.10.09, 09:25
                                  Ja mam 5 kur , 2 krowy i 1 owce tongue_out wink Wiec mam nadzieje ze jednak nie bedzie trzeba zaczynac od nowa smile
                                  • ez-aw Re: NOWE ZI 09.10.09, 11:51
                                    agaireszta napisała:

> Ja mam 5 kur , 2 krowy i 1 owce tongue_out

A od którego poziomu są krowy i owce? Ja jestem na 8 lev.
                                    • agaireszta Re: NOWE ZI 09.10.09, 12:04
                                      Krowy niestety nie pamietam od kiedy są . Ale owce od 14 wink
                                      • ez-aw Re: NOWE ZI 09.10.09, 12:26
                                        Dziękuję. To już jakaś informacja smile
                                        • your.uthopia Re: NOWE ZI 09.10.09, 12:43
                                          ja mam na razie same kury....
                                          • agaireszta Re: NOWE ZI 09.10.09, 14:14
                                            Żeby miec krowe trzeba kupic kolejne pole i tam obore wink Wtedy dostaniecie jedną krowe , a później bedziecie mogli dokupic drugą smile
                                            • ez-aw Re: NOWE ZI 09.10.09, 16:37
                                              agaireszta napisała:

> Żeby miec krowe trzeba kupic kolejne pole i tam oborę wink

Pole już kupiłam, ale obory nie mogę postawić. Mam do wyboru pole lub kurnik.
                                              Dlatego pytałam który trzeba mieć poziom, aby odblokowała się ta obora.
                                              • eljanka Re: NOWE ZI 09.10.09, 20:20
                                                big_grinbig_grinbig_grin
                                              • sylki Re: NOWE ZI 09.10.09, 20:49
                                                hmmm ja mam pole i do kupienia stracha lub rozwalającą się chyba
                                                oborę smile (mam 7 lvl) Dodatkowy kurnik też mam, niestety pusta w
                                                portfel jestem, więc pewnie jeszcze trochę poczekam na krowę i
                                                kurnik uncertain
                                                • ez-aw Re: NOWE ZI 09.10.09, 21:02
                                                  Sylki - to coś rozwalające się , to właśnie kurnik. Jak najedziesz na to - to
                                                  pokazuje się nazwa. Daj w translator niemieckiego i wyskoczy nazwa - kurnik big_grinbig_grin
                                                  Ja mam 8 lvl i też nie mam jeszcze możliwości kupienia obory.
                                                  • sylki Re: NOWE ZI 09.10.09, 23:11
                                                    hehe no widzisz smile
                                                    w takim razie nawet na kurnik mnie nie stać sad
                                                    Biedna jak mysz jestem...
                                                  • cafe_tee Re: NOWE ZI 10.10.09, 01:24
                                                    Mnie stać , ale czekam co będzie dalej. Nie chce stracić wszytskiego
                                                  • sylki Re: NOWE ZI 10.10.09, 10:41
                                                    tak sobie myślę, że raczej nie polikwidują kont, bo to byłoby bez
                                                    sensu. Tylu ludzi już w to gra, że nie wydaje mi się. Poza tym w
                                                    adresie strony nie ma już słowa beta smile
                                                    Co nie zmienia faktu, że lepiej poczekać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka