sylki 03.10.09, 17:34 tym razem oprócz warzywek jest inwentarz Póki co wersja próbna i po niemiecku, ale gra się praktycznie tak samo s1.myfreefarm.de/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funkcjonariusz_angua Re: NOWE ZI 03.10.09, 17:40 A ja na facebooku znalazłam link do czegoś takiego lodoweogrody.pl/index.php?r=game/login&channel=6 Ale boję się rejestrować, bo nie chce grać w kolejną grę Odpowiedz Link Zgłoś
eljanka Re: NOWE ZI 03.10.09, 21:04 Ale ona jakoś dziwnie działa--jakiś błąd mi wyskakuje ciągle.....W tą niemiecka już gram Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: NOWE ZI 03.10.09, 21:27 właśnie miałam pisać, że zalogowałam się na tych pingwinich ogrodach i jakaś lipna ta gra. Wiecznie błąd mi wyskakuje Odpowiedz Link Zgłoś
abri Re: NOWE ZI 04.10.09, 11:00 Moj maz juz kiedys zalogowal sie na my free farm, ale zapomnial adresu do tej strony wiec ucieszyl sie bardzo jak mu pokazalam linka. Ja niestety sie nie zarejestruje, juz i tak mam wyrzuty przy ZI i dwoch ogrodkach Odpowiedz Link Zgłoś
siwamar Re: NOWE ZI 08.10.09, 11:31 Czy ktoś tam grający podpowie mi jak mam wyjśc z mojego gospodarstwa, bo ja nijak nie potrafię, mam sporo marchewki i chętnie bym ją na coś przeznaczyła. Dali mi konto premiun a nie chcą mnie z mojego grajdołka wypuścić. Wrzucam w translator wszystkie możliwe informacje, macam po całym ekranie i nic. Kupujących do mojej zagrody przyszło juz sporo, ale tylko troje chciało marchewek, reszta chce jajek, zboża... Czy ktoś może mi pomóć? Odpowiedz Link Zgłoś
siwamar Re: NOWE ZI 08.10.09, 11:46 Nie działa, wcześniej było auto i też nic. Zarejestrowałam się na forum, ale mail nie przychodzi i nie mogę sie zalogować, żeby napisać posta.Chyba bardzo próbna jest ta wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re: NOWE ZI 08.10.09, 11:48 Od poniedziałku wchodzi juz normalna wersja Dlatego dali wszystkim konto premium w podziękowaniu za testowanie Odpowiedz Link Zgłoś
siwamar Re: NOWE ZI 08.10.09, 11:52 U mnie z tych górnych funkcji działa tylko ino profil i premium. Odpowiedz Link Zgłoś
siwamar Re: NOWE ZI 08.10.09, 12:02 Gram z opery i nie lubię jej zmieniać, spróbuję Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: NOWE ZI 08.10.09, 12:49 a dlaczego nie mogę kupić kury? Mam pieniądze - a mi coś po niemieckiemu ze smutnym prosiakiem wyskakuje i mówi: - kuricy niet! Ale przecież mam kasę - nawet na 3 kury..... Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: NOWE ZI 08.10.09, 13:31 Jeżeli w danej chwili kury robią jajka, to kolejnej nie kupisz. dOPIERO PO ZAKOŃCZONEJ "produkcji" Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: NOWE ZI 08.10.09, 21:05 A niech was. Wsiąkłam. Nie dość że mam 5 ogródków na dwóch kontach w ZI, to jeszcze tu gram Czy ja się dobrze doczytałam, że jak wejdzie ta nowa wersja gry, to trzeba się od nowa rejestrować? Odpowiedz Link Zgłoś
your.uthopia Re: NOWE ZI 08.10.09, 21:30 ja weszłam "normalnie". Musiałam tylko jeszcze raz wpisać login, mimo, że był "zapamiętany" Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: NOWE ZI 08.10.09, 21:57 your.uthopia napisała: > ja weszłam "normalnie". Musiałam tylko jeszcze raz wpisać login, mimo, że był "zapamiętany" Ja zrozumiałam, ze jak wejdzie nowa wersja w poniedziałek 12 października - to wtedy będzie się trzeba jeszcze raz zalogować. A że mój niemiecki szwankuje, to pytam tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: NOWE ZI 08.10.09, 22:00 mam nadzieje ze nie, bo ja mam juz 5 kur noo haha Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: NOWE ZI 08.10.09, 22:03 Ja też mam 5 kur. Bo na nich się najlepiej zarabia. Za to rowalili mnie z nowym ogrodem. Zapłaciłam za otwarcie 1000kt, a tu jeszcze chcą kasę bym coś tam postawiła I zbieram na to. Odpowiedz Link Zgłoś
syla_77 Re: NOWE ZI 08.10.09, 22:06 A powiedzcie mi jak mam "pozbierać" jajka, żeby już móc je sprzedawać. Kury zniosły mi 10 jajek i nie wiem, co dalej z nimi robić... Kiedyś coś kliknęłam, to mi wszystkie jajca wsiąkły. Kto pomoże, bo ja niemieckiego ni w ząb... Odpowiedz Link Zgłoś
your.uthopia Re: NOWE ZI 08.10.09, 22:52 jak wejdziesz w "kury" to klikasz w jaja. z zewnątrz nie. -- Forum My FreeFarm Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re: NOWE ZI 09.10.09, 09:25 Ja mam 5 kur , 2 krowy i 1 owce Wiec mam nadzieje ze jednak nie bedzie trzeba zaczynac od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: NOWE ZI 09.10.09, 11:51 agaireszta napisała: > Ja mam 5 kur , 2 krowy i 1 owce A od którego poziomu są krowy i owce? Ja jestem na 8 lev. Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re: NOWE ZI 09.10.09, 12:04 Krowy niestety nie pamietam od kiedy są . Ale owce od 14 Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re: NOWE ZI 09.10.09, 14:14 Żeby miec krowe trzeba kupic kolejne pole i tam obore Wtedy dostaniecie jedną krowe , a później bedziecie mogli dokupic drugą Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: NOWE ZI 09.10.09, 16:37 agaireszta napisała: > Żeby miec krowe trzeba kupic kolejne pole i tam oborę Pole już kupiłam, ale obory nie mogę postawić. Mam do wyboru pole lub kurnik. Dlatego pytałam który trzeba mieć poziom, aby odblokowała się ta obora. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: NOWE ZI 09.10.09, 20:49 hmmm ja mam pole i do kupienia stracha lub rozwalającą się chyba oborę (mam 7 lvl) Dodatkowy kurnik też mam, niestety pusta w portfel jestem, więc pewnie jeszcze trochę poczekam na krowę i kurnik Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: NOWE ZI 09.10.09, 21:02 Sylki - to coś rozwalające się , to właśnie kurnik. Jak najedziesz na to - to pokazuje się nazwa. Daj w translator niemieckiego i wyskoczy nazwa - kurnik Ja mam 8 lvl i też nie mam jeszcze możliwości kupienia obory. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: NOWE ZI 09.10.09, 23:11 hehe no widzisz w takim razie nawet na kurnik mnie nie stać Biedna jak mysz jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: NOWE ZI 10.10.09, 01:24 Mnie stać , ale czekam co będzie dalej. Nie chce stracić wszytskiego Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: NOWE ZI 10.10.09, 10:41 tak sobie myślę, że raczej nie polikwidują kont, bo to byłoby bez sensu. Tylu ludzi już w to gra, że nie wydaje mi się. Poza tym w adresie strony nie ma już słowa beta Co nie zmienia faktu, że lepiej poczekać... Odpowiedz Link Zgłoś