Dodaj do ulubionych

wyniki z historii

23.06.07, 19:35
byłam u swojej wychowawczyni ( nauczycielka hist jest w komisji spr)i
powiedziała mi że w tym roku historia (poziom roz) poszła słabo i z tych prac
które sprawdzała nie było zdanego dobrego wyniku, a lepeij poszedła temat
numer 1 (hołd)ale nie wiem nawet ani ile osób oblała ani jaki rodzaj szkoły
sprawdzała czy liceum czy profilowane bo też napewno ma znaczenie
Obserwuj wątek
    • malutki_kwiatusek Re: wyniki z historii 23.06.07, 19:36
      hahaha :D:D:D:D :)))) nie powiem dlaczego sie smieje bo zaraz usuną mój
      wątek :P ale nie ważne :D
    • Gość: sonia Re: wyniki z historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 19:37
      wszystkiego dowiemy się juz w piątek-poczekajmy-nie siejcie paniki-pliiisssss
    • Gość: wera Re: wyniki z historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 19:43
      przecież to chyba logiczne, ze 1 temat wypadł lepiej, ten 2 był za bardzo
      ogólny-żeby o nim pisać, a jak wiadomo uczniowie uczą się do wypracowań, tylko
      ogólników-takich na hop siu !

1 temat był za to konkretny,konkrety trzeba było pisać i konkrety były oceniane!
      • Gość: xD Re: wyniki z historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 19:53
        No temat pierwszy bardzo konkretny... Opisanie skutków z różnych dziedzin na
        przestrzeni trzech wieków.
        • Gość: wera Re: wyniki z historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 19:55
          jak dla mnie TAK
          • xyllomena Re: wyniki z historii 23.06.07, 21:01
            to się jeszcze okaże...
            • Gość: 4y Re: wyniki z historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 21:08
              Ja pisałam 2 temat i nawet mi dobrze poszło. W sumie prosty był tylko trzeba
              bylo sobie to jakos sensownie poukładać i mieć wiedze nie tylko podręcznikową.
              Dużo programów hist. oglądalam na ten temat wiec jakies tam pojecie mialam.
              Wiadomo, ze kazdemu co innego podchodzi:D:D czekajmy do piątku:))
              • Gość: bedzie dobrze Re: wyniki z historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 23:17
                ja potwierdzam. mam to samo info,ze 1 temat poszedł lepiej.to znaczy ze 0ptk za
                zamienne dawanie hołdu pruskiego i traktatu krakowsiego chyba nie dawali...mam
                nadzieje,ze nie.kurcze zaczynam sie denerwować ;-(
                • Gość: just Re: wyniki z historii IP: *.telkonet.pl 25.06.07, 00:47
                  Mnie wystarczyło jak tylko zobaczyłam tytuł wątku o hołdzi pruskim(serce
                  podeszło mi do gardła), wolę nie sprawdzać, ale coraz bardziej się denerwuję,
                  tyle czekałam a to już niedługo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka