qwerty.tarnow 15.08.04, 19:33 Jak na razie srebrny - Otylii Jędrzejczak. Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: No i jest medal 15.08.04, 21:00 qwerty.tarnow napisał: > Jak na razie srebrny - Otylii Jędrzejczak. Gratulacje!!! J.w. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: No i jest medal 16.08.04, 08:16 Też gratuluję Otylii, choć daleko jej do skormności Adama Małysza, ale zaimponowała mi mocno finiszem w pierwszym finale. Coś nieprawdopodobnego! Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: No i jest medal 16.08.04, 10:28 lemuriza napisała: > Też gratuluję Otylii, choć daleko jej do skormności Adama Małysza, ale > zaimponowała mi mocno finiszem w pierwszym finale. Coś nieprawdopodobnego! Cieszy się dziewczynina... nie każdy poza tym jest taki jak Małysz.. On rzeczywiście często wydaje się być zaskoczony swoimi sukcesami i popularnością - i trochę zażenowany? Każdy radzi sobie chyba z sukcesem jak umie, zwłaszcza z takim sukcesem. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: No i jest medal 16.08.04, 11:40 Masz rację Teklo, oczywiście, nie każdy jest taki sam. ja jednak pamiętam Otylkę, jak po swoim sukcesie ( rekordzie świata), wystąpiła w sesji w jakiejś kolorowej gazecie, zdjęcia niektóre co najmniej dziwne były. Otylka też w wywaidzie skromnościa nie grzeszyła nadmierną. Tak mi to jakoś utkiwło w pamieci, moze rzeczywiście nie ma co do tego wracać. Poza tym myślę sobie, że miała wtedy 18 lat... tylko 18 lat. a to wiele może tłumaczyć:). Teraz jest chyba dojrzalsza, co widac po wypowiedziach i zachowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: No i jest medal 16.08.04, 20:40 a dziś bez medali, choć pływacy znowu dobrze, dwójka wywalczyła awans do finałów. I zarówno Pani jak i Pan popisali się znakomitym finiszem. Powdzenia życzę im w finałach:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: No i jest medal 16.08.04, 20:46 a Otylia zaimponowała mi podwójnie kiedy się dowiedziałam, że nigdy na wielkiej imprezie nie startowała na 400 kraulem. Pierwszy start i od razu srebro. To się nazywa talent:) Brawo, brawo:) I powodzenia w środę na koronnym dystansie. Odpowiedz Link Zgłoś